Puchar Polski -2025/2026 !!
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Puchar Polski -2025/2026 !!
Dziś od rana nowa ofensywa. :) Oczywiście nie nie, to nie żaden jeden chłop na tych wszystkich kontach. To taki zbieg okoliczności, wszystkie te konta od poniedziałku do dziś rana nic nie pisały, a od dziś w natarciu. :)
Wypowiedzi wielu piłkarzy sugerują kompletnie co innego. Tylko na stadion trzeba przychodzić z miłości do tego sportu, a nie dlatego, że jest popularny, więc można na nim zarobić i pohandlować. Pozdrawiam
-
UrzadSkarbowy
Znane są liczby zgód/układowiczów po obu stronach na mecz Zawiszy z Wisłą?

Tak, są znane.UrzadSkarbowy pisze: 05.12.2025, 23:36 Znane są liczby zgód/układowiczów po obu stronach na mecz Zawiszy z Wisłą?
Ty i twoja locha z czereonym piorunem na czole.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
Co robiły 3 flagi Arki w młynie Zawiszy?
Wisiały.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
A co łączy niby Arkę i Zawiszę, że arkowcy pojawili się w Bydgoszczy?
Zagłębie Lubin
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
A Gwardię Koszalin łączy Arka dlatego też tam była ? 

Kontakty na linii Tczew-Bydgoszcz trwają już sporo czasu. Zetka obecna na 50tce TPAG.
Nie jestem kumaty

Jeszcze kilka lat temu Zagłębie w Gdańsku było z Arka i Zawisza i wszyscy stali w odstępach oddzielnie
No szok, jakieś dwie ekipy miały kiedyś kosę, potem przez lata i wymianę pokoleń przeszło do neutrala i teraz idzie ku układowi.
To zdrada ideałów, niczym... ja wiem... zerwanie 20-40 letnich zgód by przybić nowe z ekipami, które wyzywało się miesiąc wcześniej.
To zdrada ideałów, niczym... ja wiem... zerwanie 20-40 letnich zgód by przybić nowe z ekipami, które wyzywało się miesiąc wcześniej.
-
tak tylko pytam
Dziwię się tej Arcę, że od pewnego czasu macają się z tą zbieraniną kitów i pseudo-chuliganów z Bydgoszczy.Pajace z Zawiszy jedynie co potrafią, to pojechać w niedzielę o 10 rano, na pusty stadion, wywiesić transparent i zawinąć się po 5 minutach.Ewentualnie wywiesić flagę "united hooligans Zawisza Bydgoszcz" i machać rękami, jak jacyś upośledzeni umysłowo, mając obok siebie odział białych kasków.
-
Salowy_Choroszcz
Czyli nie powinno być dla ciebie problemem zebrać chłopaków i wyjaśnić tych pseudo-chuliganów??? :)))) :D :D :))tak tylko pytam pisze: 08.12.2025, 14:45 Dziwię się tej Arcę, że od pewnego czasu macają się z tą zbieraniną kitów i pseudo-chuliganów z Bydgoszczy.Pajace z Zawiszy jedynie co potrafią, to pojechać w niedzielę o 10 rano, na pusty stadion, wywiesić transparent i zawinąć się po 5 minutach.Ewentualnie wywiesić flagę "united hooligans Zawisza Bydgoszcz" i machać rękami, jak jacyś upośledzeni umysłowo, mając obok siebie odział białych kasków.
OoO Biały Honor Biała Duma
-
tak tylko pytam
Jak chcesz wyjaśnić tych pedałów z Zawiszy, jak oni wszędzie z psami jeżdżą ? Poszukaj sobie fotek z ich wyjazdów z ostatnich sezonów, to tam więcej flag z h było niż ludzi do bicia:).Salowy_Choroszcz pisze: 08.12.2025, 15:17 Czyli nie powinno być dla ciebie problemem zebrać chłopaków i wyjaśnić tych pseudo-chuliganów??? :)))) :D :D :))
-
Blablabla11
Ty, a jaki ty klub albo chociaż rejon Polski reprezentujesz? Bo patrząc po postach to raz jesteś znawca Tarnowa, raz Łodzi, Raz Kujawsko-Pomorskiego a raz podkarpacia. Mocny zawodnik z ciebie jest i chuligański omnibus ogólnopolski.
-
Ie_suiveur
tak tylko pytam pisze: 08.12.2025, 14:45 Dziwię się tej Arcę, że od pewnego czasu macają się z tą zbieraniną kitów i pseudo-chuliganów z Bydgoszczy.Pajace z Zawiszy jedynie co potrafią, to pojechać w niedzielę o 10 rano, na pusty stadion, wywiesić transparent i zawinąć się po 5 minutach.Ewentualnie wywiesić flagę "united hooligans Zawisza Bydgoszcz" i machać rękami, jak jacyś upośledzeni umysłowo, mając obok siebie odział białych kasków.
On nie musi zbierać chłopaków (bo ich nie zna, bo on nie kibicuje), on sam ich r**********, taki jest kozak!Salowy_Choroszcz pisze: 08.12.2025, 15:17 Czyli nie powinno być dla ciebie problemem zebrać chłopaków i wyjaśnić tych pseudo-chuliganów??? :)))) :D :D :))
-
Dżolo Rypandolo
W ćwierćfinale Arka - Lechia na stadionie Zawiszy ;)
Z czystej ciekawości poszukałem kiedy ostatni raz Wisła grała na Widzewie.Suczysko pisze: 07.12.2025, 13:59Jeszcze kilka lat temu Twoi koledzy na starym stadionie Widzewa śpiewali Wisła Krakowska to stara ku*** żydowska
To nie było kilka lat.
2013/14 Ekstraklasa Widzew Łódź 2:1 Wisła Kraków
Skoro nie jesteś fanatykiem ani jednej ani drugiej ekipy, to skąd u ciebie taka wiedza i pamięć do jakichś wrzutek na meczu wrogich ci ekip?
Pamiętasz może jakie przyśpiewki i wrzuty leciały na meczu Legii z Radomiakiem na ich ostatnim meczu w Warszawie?
Czy już może pamięć zawodzi w przypadkach innych niż tych dotyczących łodzian?
Odpowiem za niego.
Bo jak się ogląda mecze, to zapamiętuje się zabawne wrzuty.
Ja np. pamiętam, jak Wisła (dla mnie niedawno, ale może to było z 10 lat temu) śpiewała "Pogoń Szczecin, a co to ku*** jest?...", bo oglądałem mecz w tv i nawet pamiętam co sobie pomyślałem.
A pomyślałem: po pierwsze czemu akurat na Pogoń zaśpiewali specjalną wrzutę, jakby to była jakaś wielka kosa; a po drugie że to przecież Pogoń a nie jakaś Fortuna Gągławki, więc pytanie się "co to jest Pogoń?" wydało mi się głupie.
To tak jakby zaśmiewać "Śląsk Wrocław, a co to jest?". Odpowiedź brzmi: kawał klubu, ale widocznie dla Wisły było w ich mniemaniu wtedy ze trzech godnych rywali w Polsce, a reszta "co to jest?".
Bo jak się ogląda mecze, to zapamiętuje się zabawne wrzuty.
Ja np. pamiętam, jak Wisła (dla mnie niedawno, ale może to było z 10 lat temu) śpiewała "Pogoń Szczecin, a co to ku*** jest?...", bo oglądałem mecz w tv i nawet pamiętam co sobie pomyślałem.
A pomyślałem: po pierwsze czemu akurat na Pogoń zaśpiewali specjalną wrzutę, jakby to była jakaś wielka kosa; a po drugie że to przecież Pogoń a nie jakaś Fortuna Gągławki, więc pytanie się "co to jest Pogoń?" wydało mi się głupie.
To tak jakby zaśmiewać "Śląsk Wrocław, a co to jest?". Odpowiedź brzmi: kawał klubu, ale widocznie dla Wisły było w ich mniemaniu wtedy ze trzech godnych rywali w Polsce, a reszta "co to jest?".
-
Zawsze z fasonem
Zabawne i trafne pociski każdy wyłapie, nawet przed TV. Z Wisłą długi czas było nam nie po drodze, pamiętam bluzgi z przed dekady i dalej, ale o "starej kurwie żydowskiej" w przypadku Wisły sobie nie przypominam. Epitety z tą narracją były serwowane raczej dla innego crakowskiego klubu. Ale pewnie bezklubowe Suczysko wie lepiej.
Nawet jeśli nie wie to sobie doklepie, bo to się rymuje i pasuje do jego miałkiej narracji.Zawsze z fasonem pisze: 11.12.2025, 20:31 Zabawne i trafne pociski każdy wyłapie, nawet przed TV. Z Wisłą długi czas było nam nie po drodze, pamiętam bluzgi z przed dekady i dalej, ale o "starej kurwie żydowskiej" w przypadku Wisły sobie nie przypominam. Epitety z tą narracją były serwowane raczej dla innego crakowskiego klubu. Ale pewnie bezklubowe Suczysko wie lepiej.
Mi świta, że dawno, dawno temu, jeszcze na starym stadionie był mecz na którym Wiślacy zaprezentowali oprawę "Nie lubimy kiełbasy, wylewamy colę, to my kibole" i z tego co pamiętam wtedy pojawił się pocisk o "starej kurwie żydowskiej". Wtedy chyba też była do nich krzyczana wyliczanka "Śląsk? Był! Lechia? Była! Teraz wy!".Zawsze z fasonem pisze: 11.12.2025, 20:31 Zabawne i trafne pociski każdy wyłapie, nawet przed TV. Z Wisłą długi czas było nam nie po drodze, pamiętam bluzgi z przed dekady i dalej, ale o "starej kurwie żydowskiej" w przypadku Wisły sobie nie przypominam. Epitety z tą narracją były serwowane raczej dla innego crakowskiego klubu. Ale pewnie bezklubowe Suczysko wie lepiej.
Ale było to lata temu, więc oczywiście pamięć może mi szwankować.
-
Zawsze z fasonem
Na nowym stadionie chyba nie było u nas Wisły na oficjalnym meczu. Na starym bluzgi były co mecz, ale tego o "starej k. ž..." serio nie pamiętam.Biruang pisze: 12.12.2025, 15:39Mi świta, że dawno, dawno temu, jeszcze na starym stadionie był mecz na którym Wiślacy zaprezentowali oprawę "Nie lubimy kiełbasy, wylewamy colę, to my kibole" i z tego co pamiętam wtedy pojawił się pocisk o "starej kurwie żydowskiej". Wtedy chyba też była do nich krzyczana wyliczanka "Śląsk? Był! Lechia? Była! Teraz wy!".Zawsze z fasonem pisze: 11.12.2025, 20:31 Zabawne i trafne pociski każdy wyłapie, nawet przed TV. Z Wisłą długi czas było nam nie po drodze, pamiętam bluzgi z przed dekady i dalej, ale o "starej kurwie żydowskiej" w przypadku Wisły sobie nie przypominam. Epitety z tą narracją były serwowane raczej dla innego crakowskiego klubu. Ale pewnie bezklubowe Suczysko wie lepiej.
Ale było to lata temu, więc oczywiście pamięć może mi szwankować.
Już tłumaczę to było 2014 pewnie. Po końcowym gwizdku grupa Widzewiakow postanowiła zrobić dogrywkę z kibicami przyjezdnych którzy byli przetrzymywani na sektorze. Wtedy poleciało to. Nigdy wcześniej ani później nie słyszałem tego ze Wisła to żydy.Adamowski pisze: 11.12.2025, 15:28Z czystej ciekawości poszukałem kiedy ostatni raz Wisła grała na Widzewie.
To nie było kilka lat.
Skoro nie jesteś fanatykiem ani jednej ani drugiej ekipy, to skąd u ciebie taka wiedza i pamięć do jakichś wrzutek na meczu wrogich ci ekip?
Pamiętasz może jakie przyśpiewki i wrzuty leciały na meczu Legii z Radomiakiem na ich ostatnim meczu w Warszawie?
OK, rozumiem.Suczysko pisze: 14.12.2025, 22:47Już tłumaczę to było 2014 pewnie. Po końcowym gwizdku grupa Widzewiakow postanowiła zrobić dogrywkę z kibicami przyjezdnych którzy byli przetrzymywani na sektorze. Wtedy poleciało to. Nigdy wcześniej ani później nie słyszałem tego ze Wisła to żydy.Adamowski pisze: 11.12.2025, 15:28Z czystej ciekawości poszukałem kiedy ostatni raz Wisła grała na Widzewie.Suczysko pisze: 07.12.2025, 13:59
Jeszcze kilka lat temu Twoi koledzy na starym stadionie Widzewa śpiewali Wisła Krakowska to stara ku*** żydowska
To nie było kilka lat.
Ja nigdy, na żadnym stadionie nie słyszałem takich przyśpiewek w stronę Wisły.
Stąd moje zdziwienie.
Widzę, że cała dyskusja wynikła czy Wisła była nazywana kurwą żydowską czy nie. No była taka wrzuta na przynajmniej 2 meczach na starym stadionie Widzewa. Musiało to być przed 2011 rokiem (bo od drugiej połowy tego roku sektor gości na Widzewie był zamknięty do końca starego stadionu). Pierwszy raz wydaje mi się, że w 2007 roku, gdzie w ogóle ten mecz obfitował w jakaś absurdalnie dużą ilość wzajemnych bluzg, a w przerwie była jakaś tam próba starcia, bo policja szalała z gazem. A drugi raz na pewno w 2010 roku kiedy był ostatni mecz z Wisłą na starym stadionie z jej kibicami. Tylko wtedy ta wrzuta była jeszcze przed meczem kiedy trwała przedmeczowa spontaniczna wymiana uprzejmości, a u nas na gnieździe nie było jeszcze młynowego. I właśnie po tej wrzucie o kurwie żydowskiej na gniazdo wszedł S. (postać powszechnie znana, ale dodam sobie kumatości na kibice.net) i powiedział coś w stylu żeby nie śpiewać głupot bo to żadna ku*** żydowska tylko zomowska ;)
-
Ie_suiveur
Toś ty za Wisłą, że byłeś na tym meczu? A tak podejrzewałem
-
UrzadSkarbowy
ty jesteś albo grubo odklejony, albo z milicji, każdy twój post to pytanie typu "skąd klikasz"

-
Ie_suiveur
WiemUrzadSkarbowy pisze: 15.12.2025, 02:09 ja jestem albo grubo odklejony, albo z milicji, każdy mój post to pytanie o inne kluby, bo boję się, nawet w internecie, przyznać się komu kibicuję. Nie chodzę na stadiony, ale udzielam się na k.net/forum i nigdy się nie przyznam komu chciałbym kibicować, dlatego się tutaj wypowiadam.
-
maszerujlubgin
To był sierpień 2010 , upał jak cholera , o kurwie żydowskiej to szło z niciarkiPixie pisze: 15.12.2025, 00:15 Widzę, że cała dyskusja wynikła czy Wisła była nazywana kurwą żydowską czy nie. No była taka wrzuta na przynajmniej 2 meczach na starym stadionie Widzewa. Musiało to być przed 2011 rokiem (bo od drugiej połowy tego roku sektor gości na Widzewie był zamknięty do końca starego stadionu). Pierwszy raz wydaje mi się, że w 2007 roku, gdzie w ogóle ten mecz obfitował w jakaś absurdalnie dużą ilość wzajemnych bluzg, a w przerwie była jakaś tam próba starcia, bo policja szalała z gazem. A drugi raz na pewno w 2010 roku kiedy był ostatni mecz z Wisłą na starym stadionie z jej kibicami. Tylko wtedy ta wrzuta była jeszcze przed meczem kiedy trwała przedmeczowa spontaniczna wymiana uprzejmości, a u nas na gnieździe nie było jeszcze młynowego. I właśnie po tej wrzucie o kurwie żydowskiej na gniazdo wszedł S. (postać powszechnie znana, ale dodam sobie kumatości na kibice.net) i powiedział coś w stylu żeby nie śpiewać głupot bo to żadna ku*** żydowska tylko zomowska ;)
-
maszerujlubgin
Kamieniowania na szczęście nie było :)
Pierwszy mecz Arki to baraże z Piotrcovią o II lige. Wyjazd to Kościerzyna
-
WodaGazowanaZpluszem
Widzew będzie obecny jutro w Katowicach ??
Co było napisane na transparencie Gieksy skierowanym do Ruchu?