Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

bez-napinki

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: bez-napinki »

Ale z ciebie jest ciul. :D
iparts.pl
Goral74

Post autor: Goral74 »

bez-napinki pisze: 03.12.2025, 13:45 Ale z ciebie jest ciul. :D
Jo tu jedyn robia za ciula wos za ciula robi z 10
Busta

Post autor: Busta »

mieczem pisze: 03.12.2025, 12:42
19seba20 pisze: 02.12.2025, 19:45 Nikt się nie sprzedał powiadasz ...
A to skąd psy wiedziały ,że zwłok należy szukać ma zadupiu pod Radomskiem ? Wróbelki ćwierkały ?
Zaraz napiszą, że to jasnowidz Krzysztof Jackowski xd
Dobre sa takie wpisy co widac ze pajace nic nie wiedza i czytaja teraz ten cyrk medialny .
Na samym poczatku dobrze ktos w mediach napisał ze to osoby we Wszystki Świetych zauważyły ciecz z grobu i zawiadomily o tym zajsciu i tak to sie zaczeło .Dopiero teraz inne media pisza inne farmazony jak im psiarnia przedstawi bo sami nie wiedzą jak bylo z odkryciem ciała tylko chca szybko dac temat w swiat.
19seba20

Post autor: 19seba20 »

Goral74 pisze: 03.12.2025, 13:50
ty nie robisz za ciula,ty żeś nim jest od urodzenia bita trójkolorowa parówo
AntekBezMajtek

Post autor: AntekBezMajtek »

Napinka już weszła na najwyższy szczyt. Tak jakby w żadnej ekipie nie było konfidentów.

Te z****** forum już dawno powinno być zamknięte.
Ultras lives matter!
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Busta pisze: 03.12.2025, 14:02
19seba20 pisze: 02.12.2025, 19:45 Nikt się nie sprzedał powiadasz ...
A to skąd psy wiedziały ,że zwłok należy szukać ma zadupiu pod Radomskiem ? Wróbelki ćwierkały ?
Dobre sa takie wpisy co widac ze pajace nic nie wiedza i czytaja teraz ten cyrk medialny .
Na samym poczatku dobrze ktos w mediach napisał ze to osoby we Wszystki Świetych zauważyły ciecz z grobu i zawiadomily o tym zajsciu i tak to sie zaczeło .Dopiero teraz inne media pisza inne farmazony jak im psiarnia przedstawi bo sami nie wiedzą jak bylo z odkryciem ciała tylko chca szybko dac temat w swiat.
Czekaj czekaj. Jak jadczak pisał o wiśle tu cytowaliście go na potęgę wsawialiście filmy z yotuba.Wtedy było ok. bo uderzał we wroga.Teraz to medialne bzdury🤣
Goral74

Post autor: Goral74 »

19seba20 pisze: 03.12.2025, 14:26
Wszedł i pozamiatał hooligan :)
Ktoś tam pisał że powinni zamknąć ten burdel... nie zamkną.. Trza stąd samemu spadać
oberschlesien321

Post autor: oberschlesien321 »

Goral74 pisze: 03.12.2025, 13:20
oberschlesien321 pisze: 02.12.2025, 19:17
Goral74 pisze: 02.12.2025, 13:27

Ryj k****
Jesteś jednym z największych klaunów na tym forum, możesz z Dozo jedynie konkurować. Ciągle sie przypierdalasz do Ruchu a jak są jakieś niewygodne info na twoją śmieszną koalicje to tylko pedale wyzywać umiesz. to co Mara pdw czy jednak nie ?
Najebałeś więcej postów niż ja klaunie. Przypierdalam się do gościa który pisze że czarne jest białe... Mara.. jak się rozjebał to sprawa jest jasna, co tu komentować... wstyd jak c*** stanąć w szeregu obok konfidentów z R
a ty debilu widzisz że konto mam 10 lat dłużej niż ty? więc średnia postów jest dużo mniejsza, plus nigdy nie broniłem rozjebusów z Ruchu a wy tego Mare tu broniliście jak pojebani, i niby jesteś z obozu Górnika i Gieksy a o tym że Mara sie rozjebał dowiedziałeś się od nas z forum, czasem lepiej sie nie odzywać co ?
19seba20

Post autor: 19seba20 »

Goral74 pisze: 03.12.2025, 14:56
19seba20 pisze: 03.12.2025, 14:26

Wszedł i pozamiatał hooligan :)
Ktoś tam pisał że powinni zamknąć ten burdel... nie zamkną.. Trza stąd samemu spadać
To spierdalaj w podskokach. Już udowodniłeś że w nogach śpisz i gówno wiesz. Tak jak kolega wyżej napisał ...o r********* mary dowiedziałeś się od nas a udajesz c*** wie kogo pajacu
BlueRedHorde

Post autor: BlueRedHorde »

Żabolki sprawa wygląda tak że dinusia i kurdupel z Sośnicy płakali jak małe dzieci, po tym jak ich skręcili.
Stąd też pytanie czy, któremuś udało się u Gabi wypłakać wolność - czy oboje leżą?
Jak wyszli to raczej macie kolejne 60-ki.
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

Młodzi ludzie mają kolejny przykład ''lojalności'' w grupach przestępczych. Groził grubszy wyrok no to współpraca z organami ścigania. Krok po kroku środowisko kibicowskie będzie oczyszczane z bandziorów, więc może za kilka lat wróci normalność. Po prostu młodzi ludzie muszą zrozumieć, żeby nie podążać taką drogą. Dobrą kasę z tego ma i tak tylko czołówka grupy, reszta dostaje ochłapy.
Kilka dni temu Marcin Hanior mówił o tym jak to wygląda. Ja wiem, że znienawidzony przez środowisko kibiców Legii ale przecież nikt nikomu nie kazał iść bandycką drogą i handlować dragami. Skoro chciało się łatwych i szybkich pieniędzy to trzeba było mieć świadomość, że prędzej czy później jakiś kolega pójdzie na współpracę.
Kaniol fajnie się w tym temacie wypowiedział mówiąc, że jeżeli jakieś interesy to tylko samemu. Nigdy w grupie, bo to się szybko kończy. No ale jak ktoś jest głupcem to raczej nie zrozumie i dalej będzie myślał, że jedna czy druga grupa kibicowska to jakaś mafia gdzie obowiązuje zmowa milczenia.

Możecie mnie wyzwać od najgorszych. To tylko świadczy o waszym poziomie intelektualnym, że wierzycie w jakieś zasady. Nic bym nie napisał gdyby dana grupa została zatrzymana za ustawki czy sprawy stricte kibicowskie. Natomiast nigdy nie będę tolerował bandziorów, którzy handlują dragami, okradają innych, zabijają, okaleczają, katują innych kibiców sprzętem. Tacy niech zgniją nie w więzieniach tylko obozach pracy.
Busta

Porto.Tekila pisze: 03.12.2025, 14:39
Busta pisze: 03.12.2025, 14:02

Czekaj czekaj. Jak jadczak pisał o wiśle tu cytowaliście go na potęgę wsawialiście filmy z yotuba.Wtedy było ok. bo uderzał we wroga.Teraz to medialne bzdury🤣
Ja pisze jak sie dowiedzieli o type w grobie a ten tu pisze o Wiśle 😳 Tam to juz sama Wisła goniła Wisłe Sharks.
lobik

Post autor: lobik »

Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 17:38 Młodzi ludzie mają kolejny przykład ''lojalności'' w grupach przestępczych. Groził grubszy wyrok no to współpraca z organami ścigania. Krok po kroku środowisko kibicowskie będzie oczyszczane z bandziorów, więc może za kilka lat wróci normalność. Po prostu młodzi ludzie muszą zrozumieć, żeby nie podążać taką drogą. Dobrą kasę z tego ma i tak tylko czołówka grupy, reszta dostaje ochłapy.
Kilka dni temu Marcin Hanior mówił o tym jak to wygląda. Ja wiem, że znienawidzony przez środowisko kibiców Legii ale przecież nikt nikomu nie kazał iść bandycką drogą i handlować dragami. Skoro chciało się łatwych i szybkich pieniędzy to trzeba było mieć świadomość, że prędzej czy później jakiś kolega pójdzie na współpracę.
Kaniol fajnie się w tym temacie wypowiedział mówiąc, że jeżeli jakieś interesy to tylko samemu. Nigdy w grupie, bo to się szybko kończy. No ale jak ktoś jest głupcem to raczej nie zrozumie i dalej będzie myślał, że jedna czy druga grupa kibicowska to jakaś mafia gdzie obowiązuje zmowa milczenia.

Możecie mnie wyzwać od najgorszych. To tylko świadczy o waszym poziomie intelektualnym, że wierzycie w jakieś zasady. Nic bym nie napisał gdyby dana grupa została zatrzymana za ustawki czy sprawy stricte kibicowskie. Natomiast nigdy nie będę tolerował bandziorów, którzy handlują dragami, okradają innych, zabijają, okaleczają, katują innych kibiców sprzętem. Tacy niech zgniją nie w więzieniach tylko obozach pracy.
Chyba pomyliłeś fora, POjebíe.
Udajesz jèbana fajo, ze coś tam wiesz, a wszystko to informacje z YT, lub innych internetowych gòwien. O faktach, to jedynie mozesz sobie pomarzyć.
Twój ogólnikowy bełkot i wysrywy nie interesują kibiców.
Teraz przeloguj sie na inne konto, i ujadaj dalej, jèbany przygłupie.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

Fora pomyliłem? A to forum kibice.net czy gangusy.net? No to wytłumacz co kibicowanie ma wspólnego z handlem dragami, porwaniami, haraczami, napadami, kradzieżami, stręczycielstwem i jeszcze innymi procederami, którymi zajmują się grupy przestępcze?? Wytłumacz nie przygłupie i nie p******. Gdybyś miał mózg to byś zauważył różnicę pomiędzy kibicem a gangusem.
Co do''POjeba'' to nie wiem czy wiesz, ale ponad 80% osób przebywających w zakładach karnych oddało głos na partię Tuska. A to raczej twoje środowisko patrząc na to co tu wypisujesz.
Weź już szykuj ''rakietę'' na święta dla Zbigniewa Z. bo przecież płakałeś ostatnio, że ktoś na twojego guru z pisu wywiesił transparenty.
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 17:38 Kilka dni temu Marcin Hanior mówił o tym jak to wygląda.
Marian. Marian Hanna z kartelu Agrykola.
lobik

Post autor: lobik »

Widzę POjebìe, ze dzisiaj masz dyżur na nicku "Prawo i pięść".
Przytocz niepełnosprawna szmato, gdzie gdzie płakalem na transparenty.
A tak ogólnie to zapraszam wypìerdalać z tego forum.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 17:38 Kilka dni temu Marcin Hanior mówił o tym jak to wygląda. Ja wiem, że znienawidzony przez środowisko kibiców Legii ...
Kto to Marcin Hanior?:)
maczetatata

Post autor: maczetatata »

Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 18:24 Fora pomyliłem? A to forum kibice.net czy gangusy.net? No to wytłumacz co kibicowanie ma wspólnego z handlem dragami, porwaniami, haraczami, napadami, kradzieżami, stręczycielstwem i jeszcze innymi procederami, którymi zajmują się grupy przestępcze?? Wytłumacz nie przygłupie i nie p******. Gdybyś miał mózg to byś zauważył różnicę pomiędzy kibicem a gangusem.
Co do''POjeba'' to nie wiem czy wiesz, ale ponad 80% osób przebywających w zakładach karnych oddało głos na partię Tuska. A to raczej twoje środowisko patrząc na to co tu wypisujesz.
Weź już szykuj ''rakietę'' na święta dla Zbigniewa Z. bo przecież płakałeś ostatnio, że ktoś na twojego guru z pisu wywiesił transparenty.
Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur »

Busta pisze: 02.12.2025, 17:03 Tak ale tu jeszcze nikt nikogo nie sprzedał
🙃

Busta pisze: 03.12.2025, 14:02 Dobre sa takie wpisy co widac ze pajace nic nie wiedza
No i sama się wyjaśniłaś.

Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 17:38 Kilka dni temu Marcin Hanior mówił o tym jak to wygląda.
I co tam się jeszcze dowiedziałeś od Marcina w tych reportażach? Opowiadaj, bo to w c*** ciekawe.

Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 17:38 Możecie mnie wyzwać od najgorszych
Fajnie, że się podkładasz jako podnóżek, ale nie potrzebujemy twojej akceptacji by to robić 🙂

Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 17:38 Fora pomyliłem?
Ok, zdecydowanie. Tutaj nikt nie popiera skurwiałego lewactwa i łbów, co karmią się reportażami dziennikarzyn.
factoryproject

Post autor: factoryproject »

Oldfreak pisze: 03.12.2025, 19:55
Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 17:38 Kilka dni temu Marcin Hanior mówił o tym jak to wygląda. Ja wiem, że znienawidzony przez środowisko kibiców Legii ...
To chyba on
http://www.facebook.com/profile.php?=7432645066541
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 17:38 Młodzi ludzie mają kolejny przykład ''lojalności'' w grupach przestępczych. Groził grubszy wyrok no to współpraca z organami ścigania. Krok po kroku środowisko kibicowskie będzie oczyszczane z bandziorów, więc może za kilka lat wróci normalność. Po prostu młodzi ludzie muszą zrozumieć, żeby nie podążać taką drogą. Dobrą kasę z tego ma i tak tylko czołówka grupy, reszta dostaje ochłapy.

Nie ma to żadnego znaczenia, jak jestes w pobliżu tych ludzi to i tak Cię pomówią aby ratować swoją dupe.
Natiste

Post autor: Natiste »

""Młoda Torcida" będąca na przygotowaniach sportowy(h) w górach z samego szczytu śle pozdrowienia dla "Mary" jednego z prekursorów chuliganki spod znaku Torcida Górnik, który trzyma się zasad ulicy, którymi zaraził chłopaków."

JPRD
Kibic_janusz

Post autor: Kibic_janusz »

factoryproject pisze: 03.12.2025, 21:22
To chyba on
Haha, ale placek :D czemu tacy ludzie się o chuligańskich tematach wypowiadają :D
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

Natiste pisze: 03.12.2025, 21:33 ""Młoda Torcida" będąca na przygotowaniach sportowy(h) w górach z samego szczytu śle pozdrowienia dla "Mary" jednego z prekursorów chuliganki spod znaku Torcida Górnik, który trzyma się zasad ulicy, którymi zaraził chłopaków."

JPRD
ale ty jesteś ku*** głupi, wklej ładnie źródło twoich informacji. Pośmiejmy się wszyscy, skąd czerpiesz wiedzę i bierzesz ją na poważnie :)
Obrazek
Niekumaty_95

Post autor: Niekumaty_95 »

Kibic_janusz pisze: 03.12.2025, 21:41
factoryproject pisze: 03.12.2025, 21:22

To chyba on
Haha, ale placek :D czemu tacy ludzie się o chuligańskich tematach wypowiadają :D
Brawo za rozkminienie tego pajaca.
Busta

Niekumaty_95 pisze: 03.12.2025, 22:47
Kibic_janusz pisze: 03.12.2025, 21:41
Brawo za rozkminienie tego pajaca.
To ty jestes tez na tym zdjeciu :

https://zapodaj.net/plik-2KNM4bZpbU
Malolat_93

Post autor: Malolat_93 »

Tyle te kibicowanie jest warte zabójstwa narkotyki i rozpoerdalanie się wzajemnie na siebie bo gankstery boją się kryminału 🤦 Całe szczęście mara konfident i tego nikt już nie wybieli 😅 Szkoda tylko Kaniola bo pewnie nawymyślał jeden z drugim i chłopczyna pójdzie pierdziec w pasiaki
A.C.A.B
AMF1948

Post autor: AMF1948 »

Natiste pisze: 03.12.2025, 21:33 ""Młoda Torcida" będąca na przygotowaniach sportowy(h) w górach z samego szczytu śle pozdrowienia dla "Mary" jednego z prekursorów chuliganki spod znaku Torcida Górnik, który trzyma się zasad ulicy, którymi zaraził chłopaków."

JPRD
Akurat to jest stare zdjęcie,i nie ma nic wspólnego z tym co jest teraz.
Fac Fideli Sis Fidelis
Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały »

Malolat_93 pisze: 04.12.2025, 06:24 Tyle te kibicowanie jest warte zabójstwa narkotyki i rozpoerdalanie się wzajemnie na siebie bo gankstery boją się kryminału 🤦 Całe szczęście mara konfident i tego nikt już nie wybieli 😅 Szkoda tylko Kaniola bo pewnie nawymyślał jeden z drugim i chłopczyna pójdzie pierdziec w pasiaki
Ta banda uja z ksgks wcześniej z nim nie jechała, bo się bali, że się rozjebie a i tak się rozjebał. Jak polecą w Polskę to pleców już nie będą mieli jak na GŚ.
trolo

Post autor: trolo »

Śnieżnobiały pisze: 04.12.2025, 07:47
Malolat_93 pisze: 04.12.2025, 06:24 Tyle te kibicowanie jest warte zabójstwa narkotyki i rozpoerdalanie się wzajemnie na siebie bo gankstery boją się kryminału 🤦 Całe szczęście mara konfident i tego nikt już nie wybieli 😅 Szkoda tylko Kaniola bo pewnie nawymyślał jeden z drugim i chłopczyna pójdzie pierdziec w pasiaki
Ta banda uja z ksgks wcześniej z nim nie jechała, bo się bali, że się rozjebie a i tak się rozjebał. Jak polecą w Polskę to pleców już nie będą mieli jak na GŚ.
Jak można było po kimś jechać, skoro się wcześniej nie rozjebał? Po pierwszym zatrzymaniu, po 5 latach wyskoczył na początku 2024 i w tym czasie nikogo nie sprzedał. Pod koniec zeszłego roku zatrzymali go ponownie, tym razem z zarzutami zabójstwa i tu już pod groźbą dożywocia d*** pękła. I teraz trzeba mu jechać jak najbardziej, jak każdej 60. Już ponad 200 osób ma postawione zarzuty, więc raczej masowe nowe zatrzymania nie wchodzą w grę. A z ostatnimi czasami to już za wiele wspólnego nie ma, skoro ten czas przesiedział. Oberwie się ludziom za stare czasy, częściowo takim jak Kaniol, którzy już od kibicowania dawno odbili.
Mareczek86

Post autor: Mareczek86 »

Czy Górnik z Gieksą przerobią teraz przyśpiewke, którą śpiewali na Ruch, że są 60tkami i będą śpiewać na siebie? Czy teraz będzie wybielanie tego faktu i będziecie pisać, że konfident zawsze sie jakiś znajdzie? Jak wam frajerzy grozi 2-3 lata to każdy sztywny i udaje gita, ale jak przypierdalają dożywocie lub kilkanaście lat odsiadki to dupka mięknie. Trzeba było się zajmować tylko sprawami kibicowskimi to byłby spokój, no ale chuligan nie może normalnie pracować.
winer

Post autor: winer »

j**** ich nie siedzi frajerstwo czy to z Ruchu , Górnika , Łks , Widzewa czy innych klubów . Co to ma wspólnego z kibicowaniem ? Za sprawy kibicowskie nie idą siedzieć tylko za handel , głowy , pobicia itd .
AntekBezMajtek

Post autor: AntekBezMajtek »

Ten GŚ to już stan umysłu. Wszędzie rozjebusy a do tego taki jeden niebieski biega w barwach na największym osiedlu, w mieście gdzie Ruch nie jest za bradzo lubiany i od lat włos mu z głowy nie spadł.
Ultras lives matter!
winer

Post autor: winer »

Ten Sandinio W z Górnika to jakiś Polak ? Czy kolejny kolorowy przygarnięty przez charakternych ? .
DennisWise

Post autor: DennisWise »

winer pisze: 04.12.2025, 11:56 Ten Sandinio W z Górnika to jakiś Polak ? Czy kolejny kolorowy przygarnięty przez charakternych ? .
Polak ze środowiska sztuk walki czyli największego raka polskiej sceny kibicowskiej z którego wywodzi się 80% konfidentów i 90 % gangsterów.
Tutaj masz jego walkę z Andryszakiem.
https://www.youtube.com/watch?v=SIzCTcJwmXs
Malolat_93

Post autor: Malolat_93 »

Ale o czym wy tu mówicie 🤣 Mara i spółka poszli na współpracę i nie tylko ksg i gks pójdą pierdziec a połowę Górnego Śląska. Przecież chłopy wymyślą co chcą a sądy im uwierzą we wszystko co się da bo taka właśnie jest nieudolna instytucja 60-tek tak zwanych..
A.C.A.B
Sebastian75

Post autor: Sebastian75 »

AntekBezMajtek pisze: 04.12.2025, 11:50 Ten GŚ to już stan umysłu. Wszędzie rozjebusy a do tego taki jeden niebieski biega w barwach na największym osiedlu, w mieście gdzie Ruch nie jest za bradzo lubiany i od lat włos mu z głowy nie spadł.
Koledzy z Ruchu niech ci opowiedza jak to kibic Ruchu z PF wspolpracuje z psami z Rudy Ślaskiej znana sprawa co nie chcial bandziorow na Ruchu i do teraz normalnie chodzi i sie ma dobrze.
brutunio

Post autor: brutunio »

Sebastian75 pisze: 04.12.2025, 17:03
AntekBezMajtek pisze: 04.12.2025, 11:50 Ten GŚ to już stan umysłu. Wszędzie rozjebusy a do tego taki jeden niebieski biega w barwach na największym osiedlu, w mieście gdzie Ruch nie jest za bradzo lubiany i od lat włos mu z głowy nie spadł.
Koledzy z Ruchu niech ci opowiedza jak to kibic Ruchu z PF wspolpracuje z psami z Rudy Ślaskiej znana sprawa co nie chcial bandziorow na Ruchu i do teraz normalnie chodzi i sie ma dobrze.
Broń się jak możesz ale dobrze wiesz że wasz koniec jest bliski :)
Kepi

Post autor: Kepi »

Sebastianek to kolejny łeb jak ten busta. Już nie wie co wymyślić to pisze farmazony o Rudzie Śląskiej. Przez lata chuju tępy stałeś za szmatą mara pdw i pozdrawiałeś swojego guru co trenował z psami a teraz zamiast zamknąć p**** do dalej klepiesz w klawiaturę pajacu.
Znając życie to zaraz kolejni wyrażą chęć współpracy i jeszcze bardziej pierdolnie mit git bandy.

Jeszcze kilka zdań w innym temacie, mianowicie grzybobrania L vs R. Trochę mnie dziwi że Ruch się zgodził patrząc na to że za czasów kiedy PF byli ścisłym topem jeżeli chodzi o H to Legia nie raz im odmawiała a potem się puszyli jak to r******** Ruch i Wisłę a przecież byli w przewadze i przede wszystkim z Sosnowcem. Innym top ekipom na przestrzeni ostatnich lat również odmawiali. To są dobre cwaniaki więc Ruch mógł też zwlekać bo czas będzie działał na ich korzyść po ogromnych problemach gdzie praktycznie cała ekipa została powinięta.
CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana »

Zamknij ryj dzbanie i nie wypowiadaj się na temat Ruchu. Nikogo nie interesują twoje przemyślenia i co cię dziwi łbie także W********** z resztą internetowych kondomów.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
ODPOWIEDZ