na_chwile pisze: 30.11.2025, 15:18
Gieksa tak się wkręciła w bajkę o kradzieży ich flag, że aż sama w to uwierzyła
Ty jesteś tutaj taki piknik i nic nieznaczące dziecko ze nie powinienes podejmowac pisania jak nie znasz akcji.
Wszyscy wiedza na czele z Ruchem jak wygladała akcja na flagi.
Wpadła Wisła z Ruchem na stadion steroryzowali ciecia a pozniej trafili jednego ultrasa z GieKSy ten nie pokazał dokładnie gdzie sa flagi to Ruch rozwalił kilka magazynów trafili w ostatnim.
Każdy tez wie jak po akcji Ruch min Misiek posprzedawali sie na psach po tym akcja na magazyn Wisły i trafienie tam flag GieKSy.
Ale przecież powszechnie znany jest przebieg tych wydarzeń. Potwierdzony został przez ludzi związanych niegdyś z PNG, potwierdził się też w zeznaniach jednego kapusia z Ruchu, a także ciecia.
To pewno jakiś szeroko zakrojony spisek, a na prawdę było tak jak piszesz
Polonia pali flagę Pogoni Siedlce, a klub zapowiada w związku z tym wycofanie identyfikatorów ultras, podniesienie cen biletów na Kamienną (jeśli zostaną ukarani), zakaz klubowy dla osób, które flagę spaliły i nie zgłaszanie zapotrzebowania na bilety na wyjazdy.
Ciekawe co na to poloniści. Reakcja powinna być tylko jedna, ale czy mają siłę przebicia?
Boni8 pisze: 30.11.2025, 22:13
To jeśli już jesteśmy przy temacie flag. Oglądam sobie mecz Wisły ze Stalą. W oczy rzuca się flaga "Chuligani z Reymonta". Może ktoś powiedzieć kiedy ci chuligani Wisły ostatni raz stoczyli jakąś walkę na pięści na ubitej ziemi (bo tak w polskim środowisku kibicowskim uznawany jest "chuligan")? Pytam bo może po prostu coś przeoczyłem.
Nie bądź śmie smieszny. Flagi były w pierwszym magazynie po prawo jakby wchodzić tym bocznym wejściem od sektora gości/ parku śląskiego. To wiedziało pół śląska. Ochroniarze związani z Ruchem trąbili o tym na prawo i lewo
Boni, w polskim środowisku chuligan=gangus. Chuligani to byli w latach 90tych. Dziś to wszystko nie ma nic wspólnego z chuliganką, bo biją się zawodowcy z salek mma/boksu. Nie na tym polega ruch hooligans wywodzący się z Wielkiej Brytanii.
Dziś chuliganem nie może zostać zwykły chłopak z osiedla, bo jak nie trenuje i nie chce gonić ''tematu'' to go do ekipy nikt nie przyjmie. Jak to leciało? Nie trenujesz, nie ćwiczysz to się nie liczysz.
Prawo i pięść pisze: 03.12.2025, 18:48
Dziś chuliganem nie może zostać zwykły chłopak z osiedla, bo jak nie trenuje i nie chce gonić ''tematu'' to go do ekipy nikt nie przyjmie.
Ten się jakichś tvnów lub paradokumentalnych filmów vegi naoglądał i głosi swoje poglądy na podstawie filmików dla lemingów
Boni8 pisze: 30.11.2025, 22:13
To jeśli już jesteśmy przy temacie flag. Oglądam sobie mecz Wisły ze Stalą. W oczy rzuca się flaga "Chuligani z Reymonta". Może ktoś powiedzieć kiedy ci chuligani Wisły ostatni raz stoczyli jakąś walkę na pięści na ubitej ziemi (bo tak w polskim środowisku kibicowskim uznawany jest "chuligan")? Pytam bo może po prostu coś przeoczyłem.
Nie bądź śmie smieszny. Flagi były w pierwszym magazynie po prawo jakby wchodzić tym bocznym wejściem od sektora gości/ parku śląskiego. To wiedziało pół śląska. Ochroniarze związani z Ruchem trąbili o tym na prawo i lewo
Ośmieszyłeś to się właśnie Ty bo nawet nie potrafisz zacytować odpowiedniego posta. Gamoniu
Hipotetycznie, gdyby pół Śląska wiedziało, gdzie GKS trzymał flagi, to nie najlepiej świadczyłoby o ekipie? Według mnie nikt nie wiedział, bo okazja czyni złodzieja. Przecież nie ocenialiście kradzieży, gdy Torcida weszła w posiadanie flag Piasta, więc chociażby ten z marszu mógłby się odegrać.
Według mnie @Braun2025 wiesz jak było na prawdę albo i nie 🤭
na_chwile pisze: 04.12.2025, 20:15
Hajna go chyto i ciśnie w zaparte.
Hipotetycznie, gdyby pół Śląska wiedziało, gdzie GKS trzymał flagi, to nie najlepiej świadczyłoby o ekipie? Według mnie nikt nie wiedział, bo okazja czyni złodzieja. Przecież nie ocenialiście kradzieży, gdy Torcida weszła w posiadanie flag Piasta, więc chociażby ten z marszu mógłby się odegrać.
Według mnie @Braun2025 wiesz jak było na prawdę albo i nie 🤭
Przecież wasz były prezes Hermanowicz założył agencje ochrony, która stała na Ruchu i na Gieksie. Stało tam mnóstwo osób z Chorzowa ( niekoniecznie kibiców albo zwykłych kibiców Ruchu). Mnóstwo osób z Ruchu wiedziało gdzie Gieksa trzyma flagi. Czekali na odpowiedni moment i tyle. A to czy jest to prawda czy nie zapytaj osób odpowiedzialnych za to. Nic ci nie muszę udowadniac