Chłopie wez już W**********. Żyjesz sprawami które cię nie dotyczą niczym nastolatka z pudelka i jeszcze za misje obierasz sobie przekonać jak najwiecej ludzi na forum internetowym.Kepi pisze: 25.11.2025, 22:06 Parodią dowcipu to są wyczyny na tym forum twojego koleżki dozolca czego oczywiście nie dostrzegasz bo nie widziałem żebyś choć raz zwrócił mu uwagę.
Odnośnie walki Kruszynki też niczego nie napisałeś poza jakimiś wymysłami że Legia się już kilka tygodni temu się do tego odniosła. Czyli nic się nie zmienia, odwracanie kota ogonem byle tylko nie odnieść się wprost do sytuacji.
Jeszcze kilka słów o waszym świadku koronnym. To nie wina innych że pozwalacie żeby takie wywiady ujrzały światło dzienne. No i nie wiem czy macie ludzi za idiotów czy co ale skoro hanna pokazuje bliznę po dziarce tb 95 to nie wiem po jaki c*** nadal kłamiesz że nie był w tej grupie? A może mięśniak za pomocą AI to wygenerował? Piszcie dalej internetowa centralno-wojskowa armio propagandystów. W komitecie centralnym partii mieliby z was pożytek bo na każdy temat macie gotową odpowiedź. Ludzie jednak już nie łykają waszych bajek.
I jeszcze wplatasz tego Kruszyne który by cie gilem zabił.