kivloff pisze: 24.11.2025, 16:30
Dożyliśmy czasów, że na forum kibicowskim co poniektórzy widzą obronę prokuratora generalnego a nie przeszkadza im obrona Czarzastego - człowieka która w 83', kiedy wszyscy widzieli jak skurwiałe są rządy komusze, postanowił zapisać się do partii. :D
j**** tego i tego ciezko ci to zrozumiec czy uposledzony jednak jestes? Wieszajac transparent na kurwe z pisu trzeba malym druczkiem dodawac 3 k**** z po zebys byl zadowolony? A piotrowicz do partii zapisal sie przed czy po czarzastym? Moze tu wyjasnisz wszystkim skoro taki oswiecony jestes obronco pisdzielcow?
ku***, te forum to cyrk coraz wiekszy, zesranie na transparenty na kurwe prokuratorska. Brawo Lech, brawo Cracovia. j**** popis.
No a teraz ładnie zacytuj tumanie pierdolony w którym miejscu napisałem, że któregoś nie j****? Które konkretnie słowo naprowadziło cię na to przenikliwe inaczej spostrzeżenie, że mam jakieś pozytywne zdanie o Ziobrze. Jaki proces w twojej łepetynce do tego doprowadził. Niezwykle mnie to ciekawi.
To forum to był jest i będzie cyrk, właśnie dlatego, że można tu spotkać takie zaginione ogniwa ewolucji jak ty, które nie rozumieją tekstu czytanego, bazują na jakiejś małpiej wersji systemu swój-obcy, który ich zawodzi, a się spierdalają do innych sądząc że są na tym samym stopniu rozwoju co normalni ludzie.
Nie bede twoich wysrywow przepierdalal teraz. Broniles obecnosci tych k**** na marszu twierdzac ze "marsz jest dla wszystkich", a teraz cos o kurwach z pisu to ty odkrecasz i nakierunkowujesz na czarzastego. To mi wystarczy zeby wiedziec ze jestes pisdzielcem - albo ich pozytecznym idiota, albo na ich garnuszku.
Wielki strateg polityczny kivloff. Dla ciebie pisowcy moga i dzieci ruchac, aby tylko "nie sklócac prawicy, bo na tym zalezy lewusom, a tusk to...". Pis ci morde lizal mlonie.
SalveDuce pisze: 23.11.2025, 18:11
Tak jak ktoś napisał wyżej, niech sobie "jebią Ziobrę" tylko czemu robią to teraz jak to jest trendy , a jak Ziobro miał władzę to siedzieli cicho XD.
A nie pomyślałeś, że dlatego teraz bo wcześniej Ziobro był nietykalny?
A teraz pojawiła się możliwość, że ten, który posadził wielu (w opinii kolegów) dobrych chłopaków trafi pod celę?
Co dałaby akcja wtedy gdy Ziobro był u władzy?
Co mieliby na pisać na płótnach krakusy?
"Ziobro ty łobuzie"?
Łojezu pisze: 27.11.2025, 07:05
Nie bede twoich wysrywow przepierdalal teraz. Broniles obecnosci tych k**** na marszu twierdzac ze "marsz jest dla wszystkich", a teraz cos o kurwach z pisu to ty odkrecasz i nakierunkowujesz na czarzastego. To mi wystarczy zeby wiedziec ze jestes pisdzielcem - albo ich pozytecznym idiota, albo na ich garnuszku.
Wielki strateg polityczny kivloff. Dla ciebie pisowcy moga i dzieci ruchac, aby tylko "nie sklócac prawicy, bo na tym zalezy lewusom, a tusk to...". Pis ci morde lizal mlonie.
Znaczy rozumiem, że głowa schowałeś w d*** i jednocześnie dalej puszczasz bąki. Właśnie takich małp zdanie koło c**** mi lata. Dziękuję za uwagę. :)
Łojezu pisze: 27.11.2025, 07:05
Znaczy rozumiem, że głowa schowałeś w d*** i jednocześnie dalej puszczasz bąki. Właśnie takich małp zdanie koło c**** mi lata. Dziękuję za uwagę. :)
Na h** mam to wrzucac baranie? Zebys kolejnego fikola tu pierdolnął? Ale dobra masz, pierwszy z brzegu przyklad, cytuje:
kivloff pisze: 24.11.2025, 16:30
Dożyliśmy czasów, że na forum kibicowskim co poniektórzy widzą obronę prokuratora generalnego a nie przeszkadza im obrona Czarzastego - człowieka która w 83', kiedy wszyscy widzieli jak skurwiałe są rządy komusze, postanowił zapisać się do partii. :D
Wyjebales z czarzastym zeby zejsc z ziobry. Standardowa taktyka pisowskich troli.
Teraz odpowiedz błaznie na zadane wczesniej pytanie, kto byl w partii wczesniej piotrowicz czy czarzasty, skoro juz wywolales tego drugiego?
Oczywistym dla każdego kto czytał ciąg postów jest, że jest to odniesienie do posta o jeden wyżej
streetlife pisze: 24.11.2025, 14:47
Dożyliśmy czasów, że na forum kibicowskim co poniektórzy stają w obronie prokuratura generalnego.
Poza tym, żeby nie pozostawiać kreślenia kontekstu wyłącznie tobie błaźnie, nie mam ci za bardzo nic więcej do napisania. Jak jesteś małpą której się upierdoliło, że to jest obrona Ziobry to trudno. Fikaj dalej. Wieczorem przyjdzie klatkowy, i rzuci ci banana. A rano wstanie kolejny dzień. Jeszcze by brakowało, żebym małpie tłumaczył znaczenie ludzkich wyrazów. :)
kivloff pisze: 27.11.2025, 16:55
Oczywistym dla każdego kto czytał ciąg postów jest, że jest to odniesienie do posta o jeden wyżej
streetlife pisze: 24.11.2025, 14:47
Dożyliśmy czasów, że na forum kibicowskim co poniektórzy stają w obronie prokuratura generalnego.
Poza tym, żeby nie pozostawiać kreślenia kontekstu wyłącznie tobie błaźnie, nie mam ci za bardzo nic więcej do napisania. Jak jesteś małpą której się upierdoliło, że to jest obrona Ziobry to trudno. Fikaj dalej. Wieczorem przyjdzie klatkowy, i rzuci ci banana. A rano wstanie kolejny dzień. Jeszcze by brakowało, żebym małpie tłumaczył znaczenie ludzkich wyrazów. :)
Nie jest to obrona ziobry (oczywiscie z duzej litery z szacunku do swojego pana), ale o piotrowiczu tez przemilcze :) Nie debilu, wcale nie widac ze ty dziwka pisowska :)
Trzeci raz zapytam, kto byl wczsaniej w partii? :)
SalveDuce pisze: 23.11.2025, 18:11
Tak jak ktoś napisał wyżej, niech sobie "jebią Ziobrę" tylko czemu robią to teraz jak to jest trendy , a jak Ziobro miał władzę to siedzieli cicho XD.
A nie pomyślałeś, że dlatego teraz bo wcześniej Ziobro był nietykalny?
A teraz pojawiła się możliwość, że ten, który posadził wielu (w opinii kolegów) dobrych chłopaków trafi pod celę?
Co dałaby akcja wtedy gdy Ziobro był u władzy?
Co mieliby na pisać na płótnach krakusy?
"Ziobro ty łobuzie"?
Ale sztuką jest walczyć z władzą jak jest ...władzą właśnie, jakby go zwyzywali w latach 2015-2023, robili protesty przeciw "państwu policyjnemu" to może byłaby to jakaś oznaka charakteru, teraz to płynięcie z prądem. To tak jakby jechać Tuskowi za cyrki w 2011 kilka lat później kiedy już wyjechał do Brukseli.
Łojezu pisze: 27.11.2025, 20:42
SalveDuce, no ale przeciez jest poslem na sejm, a ze spierdolil szczur do Budapesztu to chyba nie Lecha czy Craxy wina prawda?
No jest, posłem opozycji, który nie ma już władzy, chociaż według "silnych razem" wciąż włada służbami XD Ja serio nie uważam,że na stadionach prawicy, nawet szeroko pojętej, nie powinno się ruszać,tylko o ten spóźniony zapłon mi chodzi.
A ja uwazam, ze lepiej pozno niz wcale, ale równiez mnie dziwi brak jebania zera od 2015 roku, choć sie domyslam dlaczego, gdy równolegle przerwy w jebaniu tuska, który również od tego okresu realnie wladzy nie sprawowal - nie zauwazylem.
Z tym wladaniem sluzbami, mogą miec poniekąd racje, dam Ci przykład. Pis w czasie sprawowania władzy obsadzał stanowiska takimi psami typu lobik z tego forum, mysle ze kojarzysz debila, typowy matoł co nawet do łopaty by sie nie nadawał, więc pan mu zycie uratował. No i ten pies po zmianie władzy oczywiscie wyrzeka sie pisu, mówiąc jaki to on apolityczny tylko po to by zostać na stanowisku. Zostaje, ale później po cichu sabotuje działania wierząc ze pan który dał mu to stanowisko wróci. Zeby wyczaic takich miernych, ale wiernych to musi minąc troche czasu, przez czas który realnie mają wpływ na slużby. Oczywiscie druga strona robi to samo i obie robią to tylko i wyłącznie dla dobra ojczyzny ;)
Nie dość, że wam się fora pojebaly, to jeszcze wszędzie widzicie pis i obrońców pisu, a kto nie za po to na bank za pisem. Jedni i drudzy ładują nas w d*** od 25 lat, a takie debile jak wy się nawet z tego cieszą - bo ci drudzy ładują/ladowali nas więcej.
w miare kumaty pisze: 27.11.2025, 23:09
Nie dość, że wam się fora pojebaly, to jeszcze wszędzie widzicie pis i obrońców pisu, a kto nie za po to na bank za pisem. Jedni i drudzy ładują nas w d*** od 25 lat, a takie debile jak wy się nawet z tego cieszą - bo ci drudzy ładują/ladowali nas więcej.
Nie odpisuj, bo i tak pewnie nie zrozumiałeś.
Racja.
Ten robal tego nie zrozumie.
Smutne jest to, że coraz mniej kibiców na tym forum
Frajernia się panoszy.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
w miare kumaty nie bedziesz mi mowil co mam robic to raz, a dwa to skad taka zmiana narracji szmaciarze? Wczesniej dziwko bronilas obajtka, a teraz nagle oswiecony i p********* ze wszyscy nas robia w h***? :) Kivloff usprawiedliwial obecnosc pisowskich k**** na marszu, lobik jak to lobik debil, a po transparencie na Legii nagle k**** zmieklyscie? :)
Takze widze ze mam doczynienia ze zwyklymi pionkami, nie mialem co do tego watpliwosci oczywiscie, ale na forum mozecie zostac tylko nie placzcie pizdeczki, bo wczesniej kto jebal na pis nazywaliscie tu lewakami.
ty się nadajesz do ustawiania w szeregu swoich klocków dopóki mama wody nie spuści :D Jeszcze sobie popiszę, nie bój się. No ale przecież nie z małpą, bo to nie ma sensu.
Łojezu pisze: 28.11.2025, 10:23
w miare kumaty nie bedziesz mi mowil co mam robic to raz, a dwa to skad taka zmiana narracji szmaciarze? Wczesniej dziwko bronilas obajtka, a teraz nagle oswiecony i p********* ze wszyscy nas robia w h***? :) Kivloff usprawiedliwial obecnosc pisowskich k**** na marszu, lobik jak to lobik debil, a po transparencie na Legii nagle k**** zmieklyscie? :)
Takze widze ze mam doczynienia ze zwyklymi pionkami, nie mialem co do tego watpliwosci oczywiscie, ale na forum mozecie zostac tylko nie placzcie pizdeczki, bo wczesniej kto jebal na pis nazywaliscie tu lewakami.
Gadaj z d*** to cię osra.
Wiekszego debila od Ciebie tutaj chyba nie ma. Wyciągasz zdania z kontekstu i dopasowujesz do odgórnie założonej tezy. Niech ci będzie PiS i PO jest tak samo fajny. Tusk, Ziobro, Żurek, Kaczyński i obajtek też. Mam nadzieję, że jesteś usatysfakcjonowany. Teraz powieś to sobie na ścianie, albo wyślij do wyborczej jako oficjalne stanowisko kibiców.
W miare kumaty, widzisz niby jestem najwiekszym debilem, wyciagam zdania z konteksu, ale postanowiles mnie w koncu usatysfakcjonowac :) dziekuje, aczkolwiek rad bym byl bardziej jakbys napisal ze pis i po jest tak samo z****** a nie fajne, aczkolwiek juz sam fakt ze widzisz podobienstwo cieszy.
kivloff pisze: 28.11.2025, 12:46
No wesoło tam u ciebie w łepetynce, nie powiem... Ale to dalej nic innego niż żebranie o zainteresowanie rzucanymi kłamstwami... Nic godnego uwagi...
U ciebie jeszcze weselej :) Twoja ekipa ma w d**** twoje strategie polityczne, ktore probujesz wcisnac nam na tym forum, wywiesza transparent na kurwe, bo tak podpowiada moralnosc i chwala im za to. To od razu pokazuje, ze jestes co najmniej nikim waznym w swoim srodowisku, o czym dobrze wiemy ja i ty :)