Miedzynarodowe Ustawki
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Miedzynarodowe Ustawki
Ruch - Slavia P. (25x25) - remis.
No ta, z 3 miechy temu
Śmiechu warte, paręnaście lat temu to PF by Czechów zmiotła
-
Piknik1991
Ta może parędziesiąt 
-
Dżolo Rypandolo
Slavia w ostatnich latach poszła mega do przodu w sprawach h. Kontakty z Bielskim Zagłębiem jak widać nie poszły na marne
Warto jeszcze dodać że był to remis ze wskazaniem na Czechów. Specjalnie mnie to nie dziwi. Slavia odkąd zaczęła tam rządzić nowa ekipa to jeszcze nie przegrała żadnej ustawki. Mają wielu zawodników zawodowych i ekipe na poziomie czołówki naszej. Czasy się zmieniają i na zachodzie czy właśnie Slavia są już wstanie obić nasze dobre, mocne ekipy...Dżolo Rypandolo pisze: 14.11.2025, 12:43Slavia w ostatnich latach poszła mega do przodu w sprawach h. Kontakty z Bielskim Zagłębiem jak widać nie poszły na marne
-
protektormalopolska
Dobre mocne ekipy ? Mogli podbić jak PF był w formie i nie pozamykali większośći chłopaków. Ciekawe ile wtedy trwało by to starcie.
ABG
-
Aaabbb2323
Dwie godziny i 60 minut :) poziom tego forum coraz bardziej przypomina ten fejsbukowyprotektormalopolska pisze: 14.11.2025, 19:30 Dobre mocne ekipy ? Mogli podbić jak PF był w formie i nie pozamykali większośći chłopaków. Ciekawe ile wtedy trwało by to starcie.
-
Prawo i pięść
Nadal się podniecacie tymi spotkaniami sportowców po lasach? Oceniać siłę danej ekipy, bo ktoś wygrał albo przegrał walkę 20x20 do 23 lat czy 25.
Najbardziej mnie jednak rozwala jak ktoś pisze Zagłębie Sosnowiec top 1 a na meczach pustki i zero ultraski.
Najbardziej mnie jednak rozwala jak ktoś pisze Zagłębie Sosnowiec top 1 a na meczach pustki i zero ultraski.
-
Mareczek86
Bo to pojedynki pseudo gangsterów i influenserow.
Co ma ultraska do chuliganki?Mogliby nawet klub rozwiązać i stadion zburzyć a barra bravas i tak by oklepało większość ekip.Prawo i pięść pisze: 14.11.2025, 20:59 Najbardziej mnie jednak rozwala jak ktoś pisze Zagłębie Sosnowiec top 1 a na meczach pustki i zero ultraski.
-
w miare kumaty
Zapomniałeś powiedzieć czym Ty się podniecasz. Choć chyba wole jednak nie wiedzieć.Prawo i pięść pisze: 14.11.2025, 20:59 Nadal się podniecacie tymi spotkaniami sportowców po lasach? Oceniać siłę danej ekipy, bo ktoś wygrał albo przegrał walkę 20x20 do 23 lat czy 25.
Pewnie masz rację.mtrm92 pisze: 18.11.2025, 18:01Co ma ultraska do chuliganki?Mogliby nawet klub rozwiązać i stadion zburzyć a barra bravas i tak by oklepało większość ekip.Prawo i pięść pisze: 14.11.2025, 20:59 Najbardziej mnie jednak rozwala jak ktoś pisze Zagłębie Sosnowiec top 1 a na meczach pustki i zero ultraski.
Ale czy to byłaby jeszcze chuliganka czy już pospolita gangsterka/bandyterka/mafia?
-
Ie_suiveur
…nie chodzi na mecze?Prawo i pięść pisze: 14.11.2025, 20:59 Nadal się podniecam tymi spotkaniami sportowców po lasach
mnie jednak rozwala jak ktoś…
Ależ ci „kibole”psują życie. Jak z tym dajesz radę?Prawo i pięść pisze: 06.11.2025, 17:32 Zakaz używania pirotechniki podczas tegorocznego marszu praktycznie klepnięty przez sąd. Z jednej strony to dobre, bo może nie będzie imbecyli, którzy rzucają petardami hukowymi…
Odra Opole vs VfB Oldenburg 11x11 U23 - wygrana Odry
ŁKS Łódź vs Banik Ostrawa 15x15 U21 - wygrywa ŁKS
Banik wygrał z kimś kiedykolwiek poza czeskim po podwórkiem? Ja pamiętam jak z 20 lat temu wracali z gieksy i odra wodzislaw ich atakowała w pociągu by ostatecznie wyjść na solówki 9x9 jak dobrze jeszcze pamiętam i odra ich najebała 😅 a banik wtedy numer jeden w Czechach i na oderke za mało
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
Wygrali na pewno z Eintrachtem Frankfurt młodym składemcpcasual pisze: 21.02.2026, 21:37 Banik wygrał z kimś kiedykolwiek poza czeskim po podwórkiem? Ja pamiętam jak z 20 lat temu wracali z gieksy i odra wodzislaw ich atakowała w pociągu by ostatecznie wyjść na solówki 9x9 jak dobrze jeszcze pamiętam i odra ich najebała 😅 a banik wtedy numer jeden w Czechach i na oderke za mało