11 Listopada Marsz Niepodległości Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

kivloff

Re: 11 Listopada Marsz Niepodległości Warszawa

Post autor: kivloff »

Państwa stają się silne i bogate wtedy, kiedy ich obywatele stają się bogaci. A obywatele stają się bogaci kiedy państwa stwarzają im do tego warunki - bronią przed zagrożeniami z zewnątrz i z wewnątrz i robią równe boisko gospodarki, gdzie lepsi i uczciwi wygrywają a słabi i nieuczciwi przegrywają. Dzięki temu opłaca się być lepszym i uczciwym więc wszyscy do tego dążą. Żadne państwo nie stało się bogate poprzez redystrybucję czy "zdobycze socjaldemokratyczne". Państwa mogą wyglądać na bogate stosując redystrybucje i "zdobycze socjaldemokratyczne", ale to trzeba najpierw się stać bogatym państwem poprzez uwolnienie gospodarki i to co pisałem wyżej, a potem dopiero ulec pokusie przekupywania wyborców redystrybucją i socjalem, tylko że wtedy to nie jest już bogacenie się, a przejadanie wcześniej nagromadzonego bogactwa i de facto ubożenie.

Europa pozbyła się fabryk? Nie ma komu odlewać stali na pociski? Nie było komu uszyć maseczek w czasie covida? (O lekach nie wspominając) No to pięknie się sami wyruchali tą swoją socjaldemokracją. Może nie jesteś na bieżąco, ale już w Niemczech zaczynają szukać jak tu te zasiłki poobcinać, bo jednak pieniążki bez pracy się kończą. I trzeba będzie znowu się ubrudzić. I na nic nie pomogą płacze za socjaldemokracją i zasiłkami i wczesnym wiekiem emerytalnym. Te wspaniałe, walczące o swoje zachodnie społeczeństwa nic z tym nie zrobią bo to się tak po prostu nie da. Ile by lewactwo nie krzyczało, chłop chłopa nie zbrzuchaci - bo biologii nie zmienią, tak samo ile by lewactwo nie krzyczało - socjaldemokracja zbankrutuje prędzej czy później, bo matematyki też nie zmienią.
iparts.pl
katanaczio

Post autor: katanaczio »

olek765 pisze: 10.11.2025, 14:15 Ciekawe co odpisze:

a) z Wami troglodytami nie ma co się umawiać
b) przyjdziecie w 5, j**** Was
c) wymyśli coś jeszcze lepszego
Wszystkie odpowiedzi są poprawne, ale w tym roku jestem z żoną i dziećmi. Wiem, wiem, lewacko.
Ciekawyswiata

Post autor: Ciekawyswiata »

Teraz przeloguj sie na suomi czapka denniswise i dawaj dalej nisc ty stara lewacka ruro xDDDD
katanaczio

Ciekawyswiata pisze: 10.11.2025, 15:49 Teraz przeloguj sie na suomi czapka denniswise i dawaj dalej nisc ty stara lewacka ruro xDDDD
Czy Tobie i takim jak Ty nie przychodzi do głowy, że trybuny nie są jednorodne, nie każdy jest tępym łbem słuchającym silnorękich i ludzie mają swoje własne zdanie a nie stoją jak tępa masa sluchając pierdolenia ludzi po zawodówkach, kogo j****, a kogo pozdrawiać, i kto w polityce jest kim?

Świat się zmienia, trybuny się zmieniają, a Wy na każdego, kto myśli inaczej mówicie lewak i, co najciekawsze, macie tak najebane w dyniach, że macie wrażenie, że taka osoba jest tylko jedna i do tego z różnych kont atakuje Waszą twierdzę.

Nie wiem, ile masz lat, ale dawno temu, gdy na polskich stadionach były celty, a w pewnym klubie wzorem był Rudolf H. to ludziom z tamtych młynów nie przyszłoby do głowy, że ich miejsca pozajmują ludzie pedalskimi z torebkami, a za pomysł zbiórki na groby patriotów w łeb byś dostał, że Ci się we łbie pojebało od oglądania amerykańskich filmów i kupujesz karnego jabola.

Ale tak się stało. Żyjcie dalej w jaskini, świat Wam jeszcze dalej odjedzie i na forum będziesz widział 100 nicków, które nie pasują do Twojej wizji, i oczywiście wszystkie to będę ja, bo przecież nie może być inaczej.
kivloff

katanaczio pisze: 10.11.2025, 16:03
Ciekawyswiata pisze: 10.11.2025, 15:49 Teraz przeloguj sie na suomi czapka denniswise i dawaj dalej nisc ty stara lewacka ruro xDDDD
Nie wiem, ile masz lat, ale dawno temu, gdy na polskich stadionach były celty, a w pewnym klubie wzorem był Rudolf H. to ludziom z tamtych młynów nie przyszłoby do głowy, że ich miejsca pozajmują ludzie pedalskimi z torebkami, a za pomysł zbiórki na groby patriotów w łeb byś dostał, że Ci się we łbie pojebało od oglądania amerykańskich filmów i kupujesz karnego jabola
Forumowy skłoters udowadniający, że kibicowski świat zna wyłącznie z internetu. Odcinek 9874567.

I nie, nie napiszę ci tu, co tu jest oczywiście absurdalnego. Bo po co miałbym ci ułatwiać zadanie. Każdy kto naprawdę bywa czy bywał na trybunach i był aktywny, będzie wiedział gdzie tu jest prosty babol i jakim farmazonem jesteś z tymi głodnymi kawałkami o "nie wiem ile masz lat", "niejednorodnych trybunach", "słuchaniu silnorękich" i że "trybuny się zmieniają" a my niby lewakami nazywamy "każdego kto myśli inaczej". Każdy będzie wiedział, ale ty nie będziesz wiedział. :)

Ty nie jesteś lewakiem dlatego że myślisz inaczej. Ty nie myślisz inaczej. Ty myślisz jak lewak. I to widać mniej lub bardziej praktycznie w każdym twoim poście. To jest właśnie najbardziej komiczne, że tobie się wydaje, że ty tak niby-neutralnie, że tak tu sprytnie pozujesz na neutralnego, i że tym swoim sprytem odciągniesz kogoś od prawicowych przekonań. A napierdalasz tu kalkę za kalką, jak byś wyszedł prosto ze szkolenia w redakcji wyborczej. :D Chłopie my dziesiątki lat czytaliśmy o sobie te farmazony, i my wiemy jak było naprawdę, a ty w nie uwierzyłeś i tu kolejne miesiące się ośmieszasz jak jakiś lewacki apostoł-Strilitz post za postem. :D
katanaczio

Ok, to się przeloguję, rozszyfrowałeś mnie :)
Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały »

Najlepiej pierdolnij się na linę. Tak jak pisałem, gacie obsrane. Internetowa ciota i tyle w temacie.

Jutro Marsz jak co roku przejdzie, piro będzie odpalone, pociski dostanie tóssk, tvn, wyborcza, komuchy oraz euro kołchoz. No a lewackie kundle, kodomici, czerwoni towarzysze i ich potomkowie będą mogli sobie jedynie poszczekać .

CZOŁEM WIELKIEJ POLSCE. ŚwO!
suomi

Post autor: suomi »

Śnieżnobiały pisze: 10.11.2025, 17:57 Najlepiej pierdolnij się na linę. Tak jak pisałem, gacie obsrane. Internetowa ciota i tyle w temacie.

Jutro Marsz jak co roku przejdzie, piro będzie odpalone, pociski dostanie tóssk, tvn, wyborcza, komuchy oraz euro kołchoz. No a lewackie kundle, kodomici, czerwoni towarzysze i ich potomkowie będą mogli sobie jedynie poszczekać .

A Ty co będziesz robił ? Poszczekasz na Tuska, wyzwiesz wszystkich od lewaków i wrócisz na magazyn zarabiać na kredyt dla żydowskiego Pana
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

suomi pisze: 10.11.2025, 18:05
Śnieżnobiały pisze: 10.11.2025, 17:57 Najlepiej pierdolnij się na linę. Tak jak pisałem, gacie obsrane. Internetowa ciota i tyle w temacie.

A Ty co będziesz robił ? Poszczekasz na Tuska, wyzwiesz wszystkich od lewaków i wrócisz na magazyn zarabiać na kredyt dla żydowskiego Pana
A ty janusz co?Obejrzysz relacje w tvn i wlecisz ujadać na forum.
lobik

Post autor: lobik »

katanaczio pisze: 10.11.2025, 16:03
Czy Tobie i takim jak Ty nie przychodzi do głowy, że trybuny nie są jednorodne, nie każdy jest tępym łbem słuchającym silnorękich i ludzie mają swoje własne zdanie a nie stoją jak tępa masa sluchając pierdolenia ludzi po zawodówkach, kogo j****, a kogo pozdrawiać, i kto w polityce jest kim?

Świat się zmienia, trybuny się zmieniają, a Wy na każdego, kto myśli inaczej mówicie lewak i, co najciekawsze, macie tak najebane w dyniach, że macie wrażenie, że taka osoba jest tylko jedna i do tego z różnych kont atakuje Waszą twierdzę.

Nie wiem, ile masz lat, ale dawno temu, gdy na polskich stadionach były celty, a w pewnym klubie wzorem był Rudolf H. to ludziom z tamtych młynów nie przyszłoby do głowy, że ich miejsca pozajmują ludzie pedalskimi z torebkami, a za pomysł zbiórki na groby patriotów w łeb byś dostał, że Ci się we łbie pojebało od oglądania amerykańskich filmów i kupujesz karnego jabola.

Ale tak się stało. Żyjcie dalej w jaskini, świat Wam jeszcze dalej odjedzie i na forum będziesz widział 100 nicków, które nie pasują do Twojej wizji, i oczywiście wszystkie to będę ja, bo przecież nie może być inaczej.
Kurwà, ty takie banały pierdolísz i ubierasz to w "kumate" słówka, i jesteś śmieszniejszy niż ci się wydaje.
I jak myslisz, zwojowałeś tu coś na tym forum?
Uświadomiłeś tylko Polaków, że kazdy lewus to mega tępak.
Już 5 miesięcy kwiczysz czerwona świnio, po przegranej trzaskowskiego.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
młodzieżowy

Post autor: młodzieżowy »

A co z tym pro ukraińskim Czarnym Blokiem? W złą stronę pisze ten ruch moim zdaniem
Soczek01

Post autor: Soczek01 »

młodzieżowy pisze: 10.11.2025, 18:42 A co z tym pro ukraińskim Czarnym Blokiem? W złą stronę pisze ten ruch moim zdaniem
Idą w tym roku razem z delegacjami, między innymi z ukraińskimi nacjonalistami z prawego sektora, w tym roku hasło przewodnie Czarnego bloku to "Marsz pod wspólną Banderą", który symbolizuje zjednoczenie nacjonalistów w Europie.

Pozdro
katanaczio

Soczek01 pisze: 10.11.2025, 18:46 w tym roku hasło przewodnie Czarnego bloku to "Marsz pod wspólną Banderą"
:)
Stpne

Post autor: Stpne »

Co się w tym wątku dzieje :)
Soczek01

A jakieś dowody na ich agenturalność syjonistyczną są czy tylko fotka w koszulce piłkarskiej klubu z Izraela? Jak nie wziąłeś leków, to odłącz internet, a nie brniesz w przekaz grupek na facebooku dla obłąkanych.

Poza tym nie wiem czy wiesz ale nie każdy ma taki sam stosunek do Izraela co my i Izrael nie ma do wszystkich takiego samego stosunku co do nas. Dla prawicowych brytoli, w kraju w których zaczyna dominować nad nimi Islam, ze względu na anty islamskie poglądy Palestyna to raczej nie jest sojusznik.

Wchodzę w twórcę tweetów, które udostępniasz i standardzik - zasrane postami na temat Ukrainy i podjudzanie Polaków nawzajem przeciwko sobie co do tego, kto jest prawdziwym Polakiem i kto jest prawdziwą prawicą. Typowy braunizm.

Najlepsze jest to, że ci co szczekają o żydach, to sami są często na usługach Izrala. False flag. A Braun to nawet rodowód ma żydowski. Poza tym ku*** chłop z zamożnej rodziny od pokoleń wykształconej w dziedzinie sztuki i kultury, nieskażonej pracą fizyczną i pochodzącej z terenów o największym zasiedleniu Żydów (Braunowie z Tarnowa - radzę poczytać) to ciekawa przeszłość :) Pytanie skąd się wział i kto go finansuje.

Bo o ile Bosak wszedł na garbie Giertycha, LPRu i potem Ruchu Narodowego, Mentzen na plecach Korwina i za hajs starego, tak Grzesiek Braun to ma przeszłość bardzo niejasną :)
Amok-rts

Post autor: Amok-rts »

A czy w tym roku jakaś ekipa wywiesiła transparent zachęcający do MN?
Śnieżnobiały

Soczek01 pisze: 10.11.2025, 19:26
A jakieś dowody na ich agenturalność syjonistyczną są czy tylko fotka w koszulce piłkarskiej klubu z Izraela? Jak nie wziąłeś leków, to odłącz internet, a nie brniesz w przekaz grupek na facebooku dla obłąkanych.

Poza tym nie wiem czy wiesz ale nie każdy ma taki sam stosunek do Izraela co my i Izrael nie ma do wszystkich takiego samego stosunku co do nas. Dla prawicowych brytoli, w kraju w których zaczyna dominować nad nimi Islam, ze względu na anty islamskie poglądy Palestyna to raczej nie jest sojusznik.

Wchodzę w twórcę tweetów, które udostępniasz i standardzik - zasrane postami na temat Ukrainy i podjudzanie Polaków nawzajem przeciwko sobie co do tego, kto jest prawdziwym Polakiem i kto jest prawdziwą prawicą. Typowy braunizm.

Najlepsze jest to, że ci co szczekają o żydach, to sami są często na usługach Izrala. False flag. A Braun to nawet rodowód ma żydowski. Poza tym ku*** chłop z zamożnej rodziny od pokoleń wykształconej w dziedzinie sztuki i kultury, nieskażonej pracą fizyczną i pochodzącej z terenów o największym zasiedleniu Żydów (Braunowie z Tarnowa - radzę poczytać) to ciekawa przeszłość :) Pytanie skąd się wział i kto go finansuje.

Bo o ile Bosak wszedł na garbie Giertycha, LPRu i potem Ruchu Narodowego, Mentzen na plecach Korwina i za hajs starego, tak Grzesiek Braun to ma przeszłość bardzo niejasną :)
Czyli nie wierzysz w ich agenturalność syjonistyczną, ale wierzysz, że Braun jest agentem Izraela. Pocieszna jesteś.
katanaczio

Soczek01 pisze: 10.11.2025, 19:26 tak Grzesiek Braun to ma przeszłość bardzo niejasną :)
Równe niejasne jest to, jaki kraj w serduszku jest mu najbliższy, bo mówi, że Polska. Ale jak by się nad tym zastanowić...
Śnieżnobiały

A teraz odpisz sobie jeszcze z kolejnego konta, żeby twoja wersja była bardziej wiarygodna.

Nie rozumiesz o czym mówi Braun co mnie wcale nie dziwi.
Soczek01

Śnieżnobiały pisze: 10.11.2025, 20:40 A teraz odpisz sobie jeszcze z kolejnego konta, żeby twoja wersja była bardziej wiarygodna.

Nie rozumiesz o czym mówi Braun co mnie wcale nie dziwi.
Ty od tego Brauna odziedziczyłeś chyba paranoję, że widzisz w typie powyżej moje drugie konto. Pisz do moderacji :)

O czym Braun mówi? O niczym, pierdoli kocopoły pod zasięgi w socialach i doszukuje się wszędzie drugiego dna, nawet jak go nie ma, a na tobie robi pewnie wrażenie piękna polszczyzna, bo po prostu nigdy nie obcowałeś z osobami, które potrafią złożyć zdanie złożone.

Spytaj Brauna o Skalika, jego najbliższego współpracownika co był do 1990 roku wierny PZPRowi. Bo tam chyba Braun zapomniał sprawdzić komuny.

Pradziadek Brauna miał na imię Baltazar. Jak sam mówi
– Moi przodkowie Baltazar i Katarzyna Braun, przybyli do Polski z Austrii około połowy XVIII wieku. Osiedlili się we Lwowie. Byli katolikami...
Baltazar Braun. Niezłe imię. WIesz jakie? Semickie. Jedziemy dalej, to wszystko wywiad z nim na stronie jego partii
– Dalsze losy rodziny Braunów związane są z Tarnowem, prawda? – Do Tarnowa przeniósł się mój pradziadek, z zawodu urzędnik, Józef Braun
Urzędnik z Tarnowa :) To teraz jedziemy dalej. Karol Braun, z tych samych Braunów, był za to notariuszem. A teraz trochę faktów.

Akta gminy żydowskiej w Tarnowie wymieniają dziesiątki Braunów. Żydzi tarnowscy okupywali zawody urzędnicze i prawne. Braunowie pojawiają się m.in. jako fundatorzy szkoły żydowskiej w Tarnowie i właściciele szwalni.

W przeciwieństwie do waszych szurskich grafik, to są suche fakty. Zarówno drzewo genealogiczne, pochodzenie, profesje rodziny Braunów, jak i komunistyczna działalność posła Skalika.
1989 po otrzymaniu rekomendacji PZPR i Służby Bezpieczeństwa jest kandydatem na posła zgłoszonym przez komunistyczny Aeroklub PRL (Aeroklub Częstochowski)
EastWood_89

Post autor: EastWood_89 »

Tak to jest jak sie wiedze czerpie z Pani Domu i Zycia na goraco. Dalej nie odniosles sie do zadnej wypowiedzi Brauna i nie obaliles zawartych w niej twierdzen. Jestes zwyklym zaklamanym lujem soczku. Czytaj ksiazki, nigdy nie jest za pozno na odbicie sie od dna.

To juz jutro. Szykuje sie dobra frekwencja. SLAWA!
PW2014

Post autor: PW2014 »

Jeżdżę na MN prawie od samego początku. Pierwszy zaliczyłem 2011 r. i do ostatniego roku odpuściłem tylko jeden z powodów niezależnych ode mnie. Organizowaliśmy się z chłopakami i mieliśmy ekipę 40-50 osób na cały autokar. W latach 11' - 14' czyli największych represji jeździli do Warszawy świadomi ludzie. Każdy wiedział po co tam jest. Przez kilka lat sztywna ekipa.

Z czasem ludzie się wykruszali z różnych powodów. Ogólnie jak już było spokojnie, bez większych emocji. Kilku kumpli z tamtego okresu jutro bierze ze sobą swoje rodziny, żony, dzieci. No i to jest chyba moment kiedy MN stracił swój urok. Nie dla mnie już ten klimat ;)

Bardzo mnie cieszy, że następne pokolenie idzie w tym Marszu. Widoczne to jest od kilku lat. W tym roku to będzie przedszkole na czele z Prezydentem ;)

To jest zasługa Ludzi, którzy w tamtych latach nie odpuścili. Dzięki wytrwałości po kilkunastu latach teraz najmłodsi mogą bezpiecznie iść ulicami Warszawy. To jest największy sukces tego Marszu. Idea się nie wyczerpała, ona trwa.

Lewactwo już nie ma tej siły co kiedyś, chociaż zawsze byli słabi. Jedynie co ich ratowało to wsparcie antypolskiego rządu, mediów i policji. Sami widzicie z jaką siłą wtedy mierzyliśmy się. Była Nas garstka w porównaniu do ostatnich lat. Dużo ekip było zawracanych, nie wszyscy dojeżdżali do stolicy. Nie odpuściliśmy wtedy, momentami było naprawdę ciężko. Kto jeździł w tamtych latach ten wie jak wtedy to wyglądało.

Z jednej strony cieszy to, że na MN idą cale rodziny z dziećmi. Niestety kosztem klimatu. Zdaje sobie sprawę, że do tamtych lat już nie wrócimy. Z drugiej strony patrząc co wyprawia obecna władza, która się zmienia co cztery lata i tak jak zmienił się Nasz kraj w ostatnich latach to nie zdziwię się, że na Marsz wrócą ludzie z tamtym lat i odpowiednimi hasłami.

Może się jeszcze doczekam jak zorganizują się lewaki i MN będzie miał charakter bardziej radykalny. GNLS.

Tak to chyba zostaje zmiana kierunku na Wrocław. Z tego co obserwuje tam jest cały czas klimatycznie :)
CWP i pozdrowienia dla wszystkich.
Soczek01

EastWood_89 pisze: 10.11.2025, 21:07 Tak to jest jak sie wiedze czerpie z Pani Domu i Zycia na goraco. Dalej nie odniosles sie do zadnej wypowiedzi Brauna i nie obaliles zawartych w niej twierdzen. Jestes zwyklym zaklamanym lujem soczku. Czytaj ksiazki, nigdy nie jest za pozno na odbicie sie od dna.

To juz jutro. Szykuje sie dobra frekwencja. SLAWA!
Do jakiej mam się odnieść? W jego pierdoleniu jest zero konkretów i propozycji zmian. Mam się odnosić do tego bełkotu o talmudystycznych rytuałach żydowskich czy może o agenturalnych wpływach, gdzie sam trąci na kilometr agenturą? Albo o "Ukrainopolin? Przecież to są hasła, które mają grać na emocjach wiejskich głupków, którzy szukają winnego za swoją życiową frustrację. Tak wygląda polityka, że się szuka wroga. Na polaryzacji najłatwiej zyskiwać poparcie. A celem Brauna jest to, żeby się utrzymywać i dostawać hajs z subwencji, a nie to żeby rządzić i brać za cokolwiek odpowiedzialność. Szczególnie gdy się nie ma kompetentnych ludzi wokół siebie, tylko garstkę odklejonych przydupasów i karierowiczów bez pomysłu na życie.

Ja ci podałem fakty, które poniekąd przytoczył sam Braun, a ty mi wylatujesz z ogólnikami. Ty chyba sam nie wiesz o co ci chodzi, ale wydaje ci się, że chłop "mądrze prawi" :)
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Tommy a właściwie Steve bo takie jest jego prawdziwe imię to nałogowy hazardzista który przegrał w kasynach i u bukmacherów kilka mln funtów. Więc jego długi wykupili wierzyciele z bokobrodami i został do końca życia ich utrzymankiem musi działać bo w UK za niektóre długi wobec państwa idzie się zupełnie inaczej niż w Polsce do HMP. Robinson to taki angielski Bąkiewicz. U Brauna w tej jego straży też jest taki Bąkiewicz 2.0 z długami. I pewnie tak samo go w końcu wykupią jak arcyżydzi z PIS kupili Robka z Pruszkowa kiedy został z komornikami.
Ogólnie to powinniście mieć głęboko w d**** że będzie szedł w MN bo i tak was prowadzi przez tyle lat kresowe żydostwo i ich potomstwo na czele z Kaczyńskim. Więc jeden Żyd w tą jeden w tamtą żadna różnica tego kraju nic nie uratuje kiedy zrusyfikowano go w trzy lata bardziej niż podczas 100 lat zaborów. Ale ludzie podczas zaborów mieli godność osobistą i walczyli żeby zostać Polakami. Dziś nie macie ani godności ani walki zostały wam tylko $ i hurtowe ilości narkotyków do przeszmuglowania oraz rozprowadzenia wśród obywateli Ukropolandii.
Tel

Post autor: Tel »

Tak, oczywiście. Prowadzą nas żydzi na marszu i dla żydów w tym dniu bierzemy w nim udział... Ręce opadają.
Do zobaczenia na marszu!!
Obrazek
katanaczio

Soczek01 pisze: 11.11.2025, 00:07 Przecież to są hasła, które mają grać na emocjach wiejskich głupków, którzy szukają winnego za swoją życiową frustrację.
Program Grzesia w pigułce; tylko bunt i nienawiść. Najprostszy zabieg socjotechniczny, znany od tysiącleci, a podobni "politycy" są praktycznie w każdym kraju, bo ludzie jako masa myślą wszędzie podobnie i szukają wroga tłumacząc swoje niepowodzenia.

Teraz sobie zadajmy pytanie, komu zależy na tym, by podpalać kraj od środka, bo szalony erudyta z gaśnicą tak naprawdę podpala, a nie gasi.
Stpne

Post autor: Stpne »

Jak widać wyżej, bolszewicy przygotowani :) Maszeruj.

Obrazek

Chociaż znad tego kleju najwyraźniej nie widać, że wczoraj był poniedziałek.
Śnieżnobiały

No to już wiadomo w jakim marszu pójdzie katanaczio i jego partner zubek.

j**** lewackie kurvvy.
navijaci88

Post autor: navijaci88 »

Śnieżnobiały pisze: 11.11.2025, 08:50 No to już wiadomo w jakim marszu pójdzie katanaczio i jego partner zubek.

j**** lewackie kurvvy.
To bardzo ciekawe, zważając na to, że jednym z głównych autorów odzyskania niepodległości przez Polskę był Józef Piłsudski z Polskiej Partii Socjalistycznej
Aaabbb2323

Post autor: Aaabbb2323 »

navijaci88 pisze: 11.11.2025, 09:00
Śnieżnobiały pisze: 11.11.2025, 08:50 No to już wiadomo w jakim marszu pójdzie katanaczio i jego partner zubek.

j**** lewackie kurvvy.
To bardzo ciekawe, zważając na to, że jednym z głównych autorów odzyskania niepodległości przez Polskę był Józef Piłsudski z Polskiej Partii Socjalistycznej

j**** lewackie kurvvy.
A co ma niegdysiejszy PPS do obecnego lewactwa, ty synu k****?
navijaci88

Post autor: navijaci88 »

Aaabbb2323 pisze: 11.11.2025, 09:16

j**** lewackie kurvvy.

j**** lewackie kurvvy.
Był autokratą. Uważał, że o losie Polski nie mogą decydować w wyborach głupki. Według Piłsudskiego Polakiem był ten kto pracuje dla Polski, a nie jest Polakiem z krwi. Był zwolennikiem państwa świeckiego, gardził nacjonalizmem. A Ty dzisiaj idziesz krzyczeć Wielka Polska Katolicka. Gardzisz poglądami człowieka dzięki któremu idziesz dzisiaj na Marsz. J***
katanaczio

Piłsudski typowego kibola z achtungiem w kominie to by do Berezy zesłał jako szkodnika Polski, taka jest niewygodna prawda dla większości.
Suczysko

Post autor: Suczysko »

Kongres Paryski w 1919, Tam Paderewski błyszczał, a Polska dostała granice
sądna noc

Post autor: sądna noc »

Piłsudski to ten co pozbywał się swoich rywali politycznych i ich zamykał? wiele ofiar też było, to ten co spier.dolił do kochanki kiedy doszło do Cud Nad Wisłą? to postać kontrowersyjna jak mało jaka w tamtych czasach, zrobili z niego patriotę tak samo jak Petelicki ;). Tusk niemiec wiadomo ale on w marszu udziału nie bierze bo ma wyje.bane, Kaczyńscy żydzi chociaż ich przodkowie pochodzą od ruskich w marszu zawsze biorą udział jak im poparcie spada i robią z siebie wielkich patriotów i prawicowców. Bosaka babcia i dziadek pochodzili z ukrainy to ku.rwa gdzie ci Polacy z krwi i kości? są w ogóle tacy jeszcze? może 90% z nas ma pochodzenie żydowskie? Idziemy dla Polski , dla Ojczyzny i cieszmy się z tego że możemy dziś brać udział w marszu bo gdyby wygrał tęczowy rafał to by dzis szedł marsz LGBT a spokojnie i tak nie będzie więc uważajcie na prowokacje.
Śnieżnobiały

Józef P. to był Litwak, podwójny agencina, mason, prawdziwe nazwisko selman. Wykreowany na kogoś kim nie był.
W Berezie pozamykał polskich bohaterów walczących w wojnie polsko-bolszwickiej. Tak by zrobił prawdziwy Polak i patriota? Prawdziwym Polakiem i patriotą to był Dmowski a nie ten agencina. Wystarczy kilka faktów z historii przytoczyć i połączyć kropki czy jego działania po 1918 roku działały na korzyść Polski czy też szkodę.
kivloff

navijaci88 pisze: 11.11.2025, 09:40
Aaabbb2323 pisze: 11.11.2025, 09:16

Był autokratą. Uważał, że o losie Polski nie mogą decydować w wyborach głupki. Według Piłsudskiego Polakiem był ten kto pracuje dla Polski, a nie jest Polakiem z krwi. Był zwolennikiem państwa świeckiego, gardził nacjonalizmem. A Ty dzisiaj idziesz krzyczeć Wielka Polska Katolicka. Gardzisz poglądami człowieka dzięki któremu idziesz dzisiaj na Marsz. J***
:D Faktycznie coś mi się obiło o uszy, że Razemki czy tam ktoś w końcu uznał że ten ich internacjonalizm to tak nie za bardzo w Polsce działa i ponoć przestawiły wajchę...
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Tel pisze: 11.11.2025, 06:12 Tak, oczywiście. Prowadzą nas żydzi na marszu i dla żydów w tym dniu bierzemy w nim udział... Ręce opadają.
Do zobaczenia na marszu!!
No w tym roku marsz prowadzą potomkowie kresowego żydostwa Kaczyński i Morawiecki. Będzie też szedł na czele przyjaciel światowego żydostwa Karol, który na razie zaplusował u kumatych bo nie przeprowadził 3 rocznicy hołdu polskiego w Kijowie oddanego przed koszernym Antychrystem. A w drugim szeregu zagraniczny Stephen udający Thomasa i europoseł od luksusowych dziweksów udający światowca i wielkiego prawicowca. W środku będą szli ci od Bandery i przyjaciele z mat brodatych Czeczenów żeby pokazać jak dopakowali na omnadrenie i teściu a na końcu parę rodzin z dziećmi sterowanych podprogowo myślących że ich potomstwo wychowa się w normalnym kraju gdzie masowo wysiedlani do Polski Ukraińcy, Gruzini czy Mołdawianie byli obywatele Związku Radzieckiego utworzą Polski Związek Byłych Republik Radzieckich.
kivloff

To stwierdzenie "na końcu parę rodzin"... jakąś taką mocną zadrą pachnie to niepozorne stwierdzenie, określające kilkadziesiąt, a pewnie ponad 100 tysięcy ludzi... :D

Ile tam mial Zandberg w wyborach, jak by tu ich wszystkich zebrać w jednym miejscu i jak by sprawić żeby nie wyglądało że to nie rodziny tylko cały ten zwierzyniec niebinarnych, poprzebieranych za psy na smyczy itd... :D No różne środowiska mają różne dylematy... :D
Hal9000

Post autor: Hal9000 »

A fir dojczland gdzie dzisiaj jest?
Zajada się żurkiem i ogląda Powrót Bjedi?
Zakamuflował się w Gdańsku bohater?
ODPOWIEDZ