Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
originalbadman
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Zgierz z tym Piotrkowem to naprawdę Cię poniosło te dzieci były tam tylko dlatego że trenują w Piotrcovii dostały darmowe bilety tak jak dzieci z Łęczycy, Zduńskiej Woli i innych miejscowości gdzie są kluby partnerskie Widzewa. Gdyby nie darmowy bilet i przejazd 99% tych młodych piłkarzy nigdy by nie zasiadło na Waszym stadionie
-
wojtaz_chojny
Wystarczy wejść na oficjalne forum ŁKS gdzie jest sporo wpisów kibiców którzy nie mieszkają w Łodzi a pod Łodzią lub kilka/kilkanascie kilometrów dalej (temat Pucharu Polski z meczu z Katowicami).
Ty, Zgierzok pilnujesz na k.net tego naszego czasu ? Wczoraj nieźle musiałeś przypudrować noska, że tutaj tam się unosiłeś 

Podnieciłeś się, że 6 osób poszło siedzieć, a bywało, że więcej osób siedziało i nic to nie zmieniło, aż tak ten Janek Was boli ?
Skończ już.Najpierw wisła"Bojkot dodał nam skrzydeł,rośniemy w siłe,nas było 20 tys na pp,czas działa na nasza korzyść"Po czym przy Siarce i Hutniku wyglądaja blado.Zgierz pisze: 31.10.2025, 23:22 Spokojnie kurewki, żebym nie musiał żadnej dwa razy odpisywać.
Czas działa na korzyść Widzewa i czym później zdacie sobie z tego sprawę, tym lepiej dla nas.
Łódzkich Konfidentów Szajka ;)
Teraz Widzew to samo."Nas jest pół Polski,zobaczycie za 2 lata" i nic z tego.Widzew robił dobre akcje,Wykroić Lecha na 7 flag to też sztuka,szkoda że potem odmawiali.ale skończ się napinać.
Usuń konto, nie ma dnia żeby na manu nie było kilku osób w naszych barwachkusy_jest_boski pisze: 31.10.2025, 14:03oj tak szczególnie w manu... ostatnio to tam widziałem kogoś w koszulce łks z 10 lat temu a jestem tak bardzo często, także weź zluzuj suty bo sam siebie okłamujeszsaha07 pisze: 30.10.2025, 19:36 Nie śmieszkuj tu tylko dawaj na Pks i przyjedż do miasta Łodzi. Jak wyjdziesz z dworca to dawaj na reprezentacyjną ulicę Piotrkowską albo do największego centrtum handlowo rozrywkowego czyli Manu ( skrót od Manufaktury ) zobaczysz kto rządzi .... włóż małego rozmiaru bluzę bo tylko takie trafiamy ....
-
Radigoszcz1910
Haha zmartwie cię z racji tego że muszę być tam codziennie praca to nie wiem gdzie ty te osoby w barwach lks widzisz i to jeszcze codzienniebuhu321 pisze: 01.11.2025, 13:09Usuń konto, nie ma dnia żeby na manu nie było kilku osób w naszych barwachkusy_jest_boski pisze: 31.10.2025, 14:03oj tak szczególnie w manu... ostatnio to tam widziałem kogoś w koszulce łks z 10 lat temu a jestem tak bardzo często, także weź zluzuj suty bo sam siebie okłamujeszsaha07 pisze: 30.10.2025, 19:36 Nie śmieszkuj tu tylko dawaj na Pks i przyjedż do miasta Łodzi. Jak wyjdziesz z dworca to dawaj na reprezentacyjną ulicę Piotrkowską albo do największego centrtum handlowo rozrywkowego czyli Manu ( skrót od Manufaktury ) zobaczysz kto rządzi .... włóż małego rozmiaru bluzę bo tylko takie trafiamy ....
Czyli jesteś ochroniarką patrzącą w kamery cały dzień?
-
PolnocnaStrona
Widzewiacy nie ma co wróżyć z fusów odnośnie tego co się stanie u nich i czy się rozprują czy nie. Zostańmy przy tym że maja swoje problemy i tyle. Czas pokaże co będzie dalej. Róbmy swoje i działajmy dalej skoro idzie w dobrym kierunku to w końcu zaprocentuje.
Piotrów to dziwne miasto i raczej ogarnięci ludzie z lksu nie twierdzą że jest ich 100% bo dobrze wiedzą że naszych na mecze jezdzi bardzo dużo tylko w zdecydowanej większości to piknikowi kibice często w starszym już wieku co nie będą biegać po ulicach czy malować grafy na ścianach. Liczba Widzewa 280 osób z Piotrkowa na wyjeździe do Chorzowa o czymś świadczy !Ciekawe ile było meczy na Al. Unii 2 co PE przyjechali w trzycyfrowej liczbie o ile takie w ogóle były. Tak wiem że jakościowo pewnie ze 30 chłopów tam jest dobrych plus nakręciliście z setkę młodych z czego pewnie też kilkunastu ćwiczy.
Piotrów to dziwne miasto i raczej ogarnięci ludzie z lksu nie twierdzą że jest ich 100% bo dobrze wiedzą że naszych na mecze jezdzi bardzo dużo tylko w zdecydowanej większości to piknikowi kibice często w starszym już wieku co nie będą biegać po ulicach czy malować grafy na ścianach. Liczba Widzewa 280 osób z Piotrkowa na wyjeździe do Chorzowa o czymś świadczy !Ciekawe ile było meczy na Al. Unii 2 co PE przyjechali w trzycyfrowej liczbie o ile takie w ogóle były. Tak wiem że jakościowo pewnie ze 30 chłopów tam jest dobrych plus nakręciliście z setkę młodych z czego pewnie też kilkunastu ćwiczy.
W 2016 to jeszcze byłeś za Widzewem, i siedziałeś pod zegarem kapiszonie.
Cóż wam pozostaje aie podniecanie frekwencja nam obijanie wam masek co kto woli oprawy nasze i wasze to jeden poziom nawet ta wasza oprawa podwieszana była po prostu miernie i przy naszym powstancu po prostu była kiepska tak samo atmosfera oceniam ja tylko na podstawie derbów i nigdy nie doświadczyłem tego waszego zajebistego dopingu mimo że przeważnie macie dobry wynik w przeciwieństwie do nas po prostu jest was wiecej rozsianych po całej Polsce i tyle daj nam stabilonsc w ekstraklasie perspektywy na rozwój bogatego ogarniętego sponsora i to się zatrze
-
PolnocnaStrona
Dane są na podstawie oficjalnej strony klubowej Ruchu, który podał Top 10 miast z których byli kibice. Piotrków Trybunalski dokładnie 286 osób wg tych danych. To nie jest liczba podana przez FC a ofi Ruchu więc nie jest wyssana z palca. Też się zdziwiłem bo byli dość wysoko wśród wszystkich widzewskich miast, jednak chyba liczba mieszkańców w tym przypadku ma spore znaczenie.originalbadman pisze: 02.11.2025, 12:02 Znam kilka osób z Piotrkowa jeżdżących na Widzew zgadza się są to osoby w wieku około 50 lat pikniki nie jeżdżące na wyjazdy. Ale 280 osób z Piotrkowa w Chorzowie??? Fantazja level hard tak liczba może się zgadzać jeśli w tą pulę dołączymy okoliczne wsie. Ode mnie z miejscowości pojechały dwa autokary jako Piotrków gdzie wyglądało to jak wycieczka kółka różańcowego starsi panowie zerwani z domowej smyczy dojebka alko podczas przejazdu bo tak serio to na przykładzie mojej miejscowości osoby w miarę regularnie jeżdżące na Widzew policzysz na palcach dwóch rąk a osoby które były na jakimś innym wyjeździe po za tym meczem może na palcach jednej ręki. Więc nie zakłamuj rzeczywistości.
-
originalbadman
Ok tylko napisałem czemu tak bo wszystkie miejscowości z okolic były podane jako Piotrków u mnie była zbiórka osób które jechały i dojeżdżały z okolicznych miejscowości ale oficjalnie nie jechała to miejscowość x czy y tylko Piotrków pewnie z samego Piotrkowa było sporo osób ale napewno nie w takiej liczbiePolnocnaStrona pisze: 02.11.2025, 12:47Dane są na podstawie oficjalnej strony klubowej Ruchu, który podał Top 10 miast z których byli kibice. Piotrków Trybunalski dokładnie 286 osób wg tych danych. To nie jest liczba podana przez FC a ofi Ruchu więc nie jest wyssana z palca. Też się zdziwiłem bo byli dość wysoko wśród wszystkich widzewskich miast, jednak chyba liczba mieszkańców w tym przypadku ma spore znaczenie.originalbadman pisze: 02.11.2025, 12:02 Znam kilka osób z Piotrkowa jeżdżących na Widzew zgadza się są to osoby w wieku około 50 lat pikniki nie jeżdżące na wyjazdy. Ale 280 osób z Piotrkowa w Chorzowie??? Fantazja level hard tak liczba może się zgadzać jeśli w tą pulę dołączymy okoliczne wsie. Ode mnie z miejscowości pojechały dwa autokary jako Piotrków gdzie wyglądało to jak wycieczka kółka różańcowego starsi panowie zerwani z domowej smyczy dojebka alko podczas przejazdu bo tak serio to na przykładzie mojej miejscowości osoby w miarę regularnie jeżdżące na Widzew policzysz na palcach dwóch rąk a osoby które były na jakimś innym wyjeździe po za tym meczem może na palcach jednej ręki. Więc nie zakłamuj rzeczywistości.
-
NoMatterWhat
Celowo kryjesz się z tą miejscowością?originalbadman pisze: 02.11.2025, 13:21Ok tylko napisałem czemu tak bo wszystkie miejscowości z okolic były podane jako Piotrków u mnie była zbiórka osób które jechały i dojeżdżały z okolicznych miejscowości ale oficjalnie nie jechała to miejscowość x czy y tylko Piotrków pewnie z samego Piotrkowa było sporo osób ale napewno nie w takiej liczbiePolnocnaStrona pisze: 02.11.2025, 12:47Dane są na podstawie oficjalnej strony klubowej Ruchu, który podał Top 10 miast z których byli kibice. Piotrków Trybunalski dokładnie 286 osób wg tych danych. To nie jest liczba podana przez FC a ofi Ruchu więc nie jest wyssana z palca. Też się zdziwiłem bo byli dość wysoko wśród wszystkich widzewskich miast, jednak chyba liczba mieszkańców w tym przypadku ma spore znaczenie.originalbadman pisze: 02.11.2025, 12:02 Znam kilka osób z Piotrkowa jeżdżących na Widzew zgadza się są to osoby w wieku około 50 lat pikniki nie jeżdżące na wyjazdy. Ale 280 osób z Piotrkowa w Chorzowie??? Fantazja level hard tak liczba może się zgadzać jeśli w tą pulę dołączymy okoliczne wsie. Ode mnie z miejscowości pojechały dwa autokary jako Piotrków gdzie wyglądało to jak wycieczka kółka różańcowego starsi panowie zerwani z domowej smyczy dojebka alko podczas przejazdu bo tak serio to na przykładzie mojej miejscowości osoby w miarę regularnie jeżdżące na Widzew policzysz na palcach dwóch rąk a osoby które były na jakimś innym wyjeździe po za tym meczem może na palcach jednej ręki. Więc nie zakłamuj rzeczywistości.
Bo może chodzi Ci o miejscowość typu Meszcze czy Szydłów, które nie są osobnymi fc.
Jakie to inne miejscowości są?
A skoro o Piotrkowie mowa, to czemu kibiców z tego, bądź co bądź, miasta bywa mniej na meczach ŁKSu mniej niż z innych mniejszych miast?
Czemu w takim Zgierzu, gdzie ŁKS nie ma zupełnie nic do powiedzenia, ma więcej kibiców, którzy zakupili karnety niż ci z Piotrkowa?
Czemu w tym mieście ani razu przez tyle lat nie został zorganizowany turniej kibiców ŁKS?
Przed czym obawy?
Czy może bardziej brakuje ludzi do organizacji, bo to akcja typu pro, a nie anty i nie ma komu tego robić?
-
originalbadman
Co do miejscowości to Co powiem tylko tyle że kupiła więcej szalików fan clubowych z napisem miejscowości niż np. Wolbórz. Domyśl się sam to nie jest forum kto gdzie mieszka itp. Już nie raz pisałem że nie jestem ani z Widzewa ani z Łksu więc nie znam odpowiedzi na Twoje pytania odnośnie turniejów itp.NoMatterWhat pisze: 02.11.2025, 14:38Celowo kryjesz się z tą miejscowością?originalbadman pisze: 02.11.2025, 13:21Ok tylko napisałem czemu tak bo wszystkie miejscowości z okolic były podane jako Piotrków u mnie była zbiórka osób które jechały i dojeżdżały z okolicznych miejscowości ale oficjalnie nie jechała to miejscowość x czy y tylko Piotrków pewnie z samego Piotrkowa było sporo osób ale napewno nie w takiej liczbiePolnocnaStrona pisze: 02.11.2025, 12:47
Dane są na podstawie oficjalnej strony klubowej Ruchu, który podał Top 10 miast z których byli kibice. Piotrków Trybunalski dokładnie 286 osób wg tych danych. To nie jest liczba podana przez FC a ofi Ruchu więc nie jest wyssana z palca. Też się zdziwiłem bo byli dość wysoko wśród wszystkich widzewskich miast, jednak chyba liczba mieszkańców w tym przypadku ma spore znaczenie.
Bo może chodzi Ci o miejscowość typu Meszcze czy Szydłów, które nie są osobnymi fc.
A skoro o Piotrkowie mowa, to czemu kibiców z tego, bądź co bądź, miasta bywa mniej na meczach ŁKSu mniej niż z innych mniejszych miast?
Czemu w takim Zgierzu, gdzie ŁKS nie ma zupełnie nic do powiedzenia, ma więcej kibiców, którzy zakupili karnety niż ci z Piotrkowa?
Czemu w tym mieście ani razu przez tyle lat nie został zorganizowany turniej kibiców ŁKS?
Przed czym obawy?
Czy może bardziej brakuje ludzi do organizacji, bo to akcja typu pro, a nie anty i nie ma komu tego robić?
Turniej bedzie w przyszlym roku.Nie ma zadnych obaw bo niby o co?Nikt normalny nigdy nie mówił że was nie ma w Piotrkowie ale tak jak pisał ktoś od was wyżej są to głownie zwyki ludzie nie udzielajacy sie na miescie zwykle nie widoczni na codzien.Gdy ktos sie probuje zorganizowac i cos przydziałać zaraz jest rozkminiany i zapędy słabną lub zanikaja.Tak to u nas wygląda.Czy bylo ich z samego Piotrkowa 280 na tym wyjezdzie nie wiem, raczej wątpie.A jezeli byli to w takim razie jest to fc widmo przynajmniej w ciagu dnia na ulicach miasta.
-
NoMatterWhat
To za kim jesteś skoro piszesz, że u Ciebie w miejscowości koło Piotrkowa się zbierał?originalbadman pisze: 02.11.2025, 14:57Co do miejscowości to Co powiem tylko tyle że kupiła więcej szalików fan clubowych z napisem miejscowości niż np. Wolbórz. Domyśl się sam to nie jest forum kto gdzie mieszka itp. Już nie raz pisałem że nie jestem ani z Widzewa ani z Łksu więc nie znam odpowiedzi na Twoje pytania odnośnie turniejów itp.NoMatterWhat pisze: 02.11.2025, 14:38Celowo kryjesz się z tą miejscowością?originalbadman pisze: 02.11.2025, 13:21
Ok tylko napisałem czemu tak bo wszystkie miejscowości z okolic były podane jako Piotrków u mnie była zbiórka osób które jechały i dojeżdżały z okolicznych miejscowości ale oficjalnie nie jechała to miejscowość x czy y tylko Piotrków pewnie z samego Piotrkowa było sporo osób ale napewno nie w takiej liczbie
Przed czym obawy?
Na tym forum można pisać swoją przynależność kibicowską jak coś.
Ale co próbuje zorganizować i przydziałać, że zaraz jest rozkminiany i zapędy zanikają? Wciąż masz na myśli turniej?turysta99 pisze: 02.11.2025, 15:24 Turniej bedzie w przyszlym roku.Nie ma zadnych obaw bo niby o co?Nikt normalny nigdy nie mówił że was nie ma w Piotrkowie ale tak jak pisał ktoś od was wyżej są to głownie zwyki ludzie nie udzielajacy sie na miescie zwykle nie widoczni na codzien.Gdy ktos sie probuje zorganizowac i cos przydziałać zaraz jest rozkminiany i zapędy słabną lub zanikaja.Tak to u nas wygląda.Czy bylo ich z samego Piotrkowa 280 na tym wyjezdzie nie wiem, raczej wątpie.A jezeli byli to w takim razie jest to fc widmo przynajmniej w ciagu dnia na ulicach miasta.
Nie.Mam na mysli Widzewiakow.
-
krzycho_ASR
Ciekawa ta oprawa nawiązująca do rewolucji czerwcowej w listopadzie, Widzew wraca do robotniczych korzeni. Choć z drugiej strony flagę dali bialo-czerwona zamiast czerwonej.
-
zdeptany trawnik
A z czym masz problem w tej oprawie ? Może jesteś ewidentnie na bakier z historią?krzycho_ASR pisze: 02.11.2025, 22:14 Ciekawa ta oprawa nawiązująca do rewolucji czerwcowej w listopadzie, Widzew wraca do robotniczych korzeni. Choć z drugiej strony flagę dali bialo-czerwona zamiast czerwonej.
-
puremuscle
krzycho_ASR pisze: 02.11.2025, 22:14 Ciekawa ta oprawa nawiązująca do rewolucji czerwcowej w listopadzie, Widzew wraca do robotniczych korzeni. Choć z drugiej strony flagę dali bialo-czerwona zamiast czerwonej.
Oprawa bardzo fajna, poza tym nieuku historyczny to było powstanie przeciw rosyjskiemu okupantowi. Przypomne tylko, że PPS była patriotyczna. Ja bym się zastanawiał nad szmatą Palestyny z zaciśniętą pięścią w młynie Widzewa. Wiadomo jakie ruchy uzywają tej symboliki https://www.facebook.com/photo?fbid=133 ... 8367322114. Sama flaga jeszcze byłaby zrozumiała, ale ta pięść? Kogoś mocno poniosło.
-
Porto.Tekila
Twoje pochodzenie ze wsi tłumaczy twoją wiedzę na temat Łodzi.Ale historię kraju w którym mieszkasz powinieneś znać,nawet lepiej niż rodzimej Izraelskiej.krzycho_ASR pisze: 02.11.2025, 22:14 Ciekawa ta oprawa nawiązująca do rewolucji czerwcowej w listopadzie, Widzew wraca do robotniczych korzeni. Choć z drugiej strony flagę dali bialo-czerwona zamiast czerwonej.
-
krzycho_ASR
A wiesz jakie ruchy w Łodzi mocno forsują rewolucję 1905 roku? Krytyka Polityczna. Flagi Palestyny bym sie nie czepiał, trzeba jechać z izraelem na każdym mozliwym froncie, a na europejskich stadionach robią to zarówno prawicowe, jak i lewicowe ekipy.czehulov pisze: 03.11.2025, 10:00 Oprawa bardzo fajna, poza tym nieuku historyczny to było powstanie przeciw rosyjskiemu okupantowi. Przypomne tylko, że PPS była patriotyczna. Ja bym się zastanawiał nad szmatą Palestyny z zaciśniętą pięścią w młynie Widzewa. Wiadomo jakie ruchy uzywają tej symboliki https://www.facebook.com/photo?fbid=133 ... 8367322114. Sama flaga jeszcze byłaby zrozumiała, ale ta pięść? Kogoś mocno poniosło.
-
kusy_jest_boski
wszystko źle i na odwrót, ale żyj tym, może będzie ci łatwiejexe pisze: 02.11.2025, 11:48 Cóż wam pozostaje aie podniecanie frekwencja nam obijanie wam masek co kto woli oprawy nasze i wasze to jeden poziom nawet ta wasza oprawa podwieszana była po prostu miernie i przy naszym powstancu po prostu była kiepska tak samo atmosfera oceniam ja tylko na podstawie derbów i nigdy nie doświadczyłem tego waszego zajebistego dopingu mimo że przeważnie macie dobry wynik w przeciwieństwie do nas po prostu jest was wiecej rozsianych po całej Polsce i tyle daj nam stabilonsc w ekstraklasie perspektywy na rozwój bogatego ogarniętego sponsora i to się zatrze
Źle i na odwrót? Co jest na odwrót? Doping macie jakiś zajebisty? No nie, przeciętny, do topki w kraju to droga świetlna, nawet do waszych funfli z Krakowa, mimo tych 16 milionów karnetów i opanowania całej Polski i galaktyki. Byłem kilka razy i z sektora gości jesteście kompletnie nie słyszalni. Ba nawet z tej prostej czasem ledwo ten bełkot słychać. Tak wiem, wina blaszanego dachu i dziur pomiędzy nimi. Kolejna sprawa. Oprawy genialne? No też zajebiste nie są i nie piszę tu o wpadkach jak ta z wywieszonym Najmanem ale po prostu przeciętny poziom, gdzie taki Lech, Legia czy Jaga to mają o kilka poziomów wyżej oprawy.kusy_jest_boski pisze: 03.11.2025, 12:32wszystko źle i na odwrót, ale żyj tym, może będzie ci łatwiejexe pisze: 02.11.2025, 11:48 Cóż wam pozostaje aie podniecanie frekwencja nam obijanie wam masek co kto woli oprawy nasze i wasze to jeden poziom nawet ta wasza oprawa podwieszana była po prostu miernie i przy naszym powstancu po prostu była kiepska tak samo atmosfera oceniam ja tylko na podstawie derbów i nigdy nie doświadczyłem tego waszego zajebistego dopingu mimo że przeważnie macie dobry wynik w przeciwieństwie do nas po prostu jest was wiecej rozsianych po całej Polsce i tyle daj nam stabilonsc w ekstraklasie perspektywy na rozwój bogatego ogarniętego sponsora i to się zatrze
-
MamWyjebanex
Żeby to ocenic sprawiedliwie , musiałbys być za Legią np, byli nie dawno i u was i u nas . Zdaje się że mieliście wtedy galaktyczną oprawę smartfonami, i doping miazgę , może się któryś z Warszawiaków wypowie .
I was doping potężny jak przychodzi 3 tys ludów to nawet w TV Was nie słychać przyjechały Katowice i tylko ich doping słyszalny, gwarantuje to samo dziś że Śląskiem. Jak bardzo musi cię boleć ten Widzew wy pewnie oprawy doping i liczby zaraz za ta trójka co wymieniłeś lub nawet na równi. Mokry sen....MW10 pisze: 03.11.2025, 14:31Źle i na odwrót? Co jest na odwrót? Doping macie jakiś zajebisty? No nie, przeciętny, do topki w kraju to droga świetlna, nawet do waszych funfli z Krakowa, mimo tych 16 milionów karnetów i opanowania całej Polski i galaktyki. Byłem kilka razy i z sektora gości jesteście kompletnie nie słyszalni. Ba nawet z tej prostej czasem ledwo ten bełkot słychać. Tak wiem, wina blaszanego dachu i dziur pomiędzy nimi. Kolejna sprawa. Oprawy genialne? No też zajebiste nie są i nie piszę tu o wpadkach jak ta z wywieszonym Najmanem ale po prostu przeciętny poziom, gdzie taki Lech, Legia czy Jaga to mają o kilka poziomów wyżej oprawy.kusy_jest_boski pisze: 03.11.2025, 12:32wszystko źle i na odwrót, ale żyj tym, może będzie ci łatwiejexe pisze: 02.11.2025, 11:48 Cóż wam pozostaje aie podniecanie frekwencja nam obijanie wam masek co kto woli oprawy nasze i wasze to jeden poziom nawet ta wasza oprawa podwieszana była po prostu miernie i przy naszym powstancu po prostu była kiepska tak samo atmosfera oceniam ja tylko na podstawie derbów i nigdy nie doświadczyłem tego waszego zajebistego dopingu mimo że przeważnie macie dobry wynik w przeciwieństwie do nas po prostu jest was wiecej rozsianych po całej Polsce i tyle daj nam stabilonsc w ekstraklasie perspektywy na rozwój bogatego ogarniętego sponsora i to się zatrze
to przyjedź z tego Zgierza do Łodzi i przejdź się piotrkowską na pewno trafisz tą 6 w totkaZgierz pisze: 03.11.2025, 15:38 Wielcy uliczni wojownicy, wstawiają zdjęcia ze skrojonych szalików "Młody Widzew".
Śmiech.
Was spotkać w barwach po meczu to jak trafić szóstkę w Totka.
Gówno frekwencja u siebie
Gówno frekwencja na wyjazdach.
Gówno oprawy.
Konfidenci.
Jednym słowem - łks.
j**** was.
-
MamWyjebanex
Śmiechy śmiechami , ale rok temu Unia Skierniewice miała lepszą frekwencję na pucharze z GKSem niż galerianki, to kogo ty chcesz spotkać przed meczem w barwach 🤨
Zgierz pisze: 03.11.2025, 15:38 Wielcy uliczni wojownicy, wstawiają zdjęcia ze skrojonych szalików "Młody Widzew".
Śmiech.
Was spotkać w barwach po meczu to jak trafić szóstkę w Totka.
Gówno frekwencja u siebie
Gówno frekwencja na wyjazdach.
Gówno oprawy.
Konfidenci.
Jednym słowem - łks.
j**** was.
Ciągnij się parówko
-
ImperatorMistrz
Pejsy juz sie prują bo dzisiaj kolejna kompromitacja i pustki na bazarze :) Jeszcze chwila, Melona spakuje walizki i wypierdoli z tego zadupia na kaliskim bo tam sie dosłownie nic nie dzieje.
-
MamWyjebanex
Nie no , komicznie wyglądają teraz te komentarze , oni są na równi w ultras i dopingu... 2 oprawy na sezon przy Widzewa 3 w 3 ostatnich meczach w tym jedna wyjazdowa , i ten doping niesamowity przy 5 k ludziach 🤪
-
WieszWięcej
Oglądałem wczoraj fragment meczu ŁKS - Śląsk i pytanie - czy były wspólne wrzuty na Widzew, czy tylko mi się wydawało z perspektywy TV?
Wspólnych nie było. Oni swoje i my swoje.WieszWięcej pisze: 04.11.2025, 07:51 Oglądałem wczoraj fragment meczu ŁKS - Śląsk i pytanie - czy były wspólne wrzuty na Widzew, czy tylko mi się wydawało z perspektywy TV?
-
Jerzy Killer
Dlaczego na łks zawsze podawana jest liczba "mitycznie uprawnionych" na mecz a nie realna z kołowrotka? Przecież dzięki transmisji zawsze widać ile jest tych ludzi . Tylko się ośmieszacie jeszcze bardziej.
-
navijaci88
Pytanie zasadnicze. Po co ekipie, która gardzi piknikami stadion za miliony złotych ? Dlaczego wydębiliście od podatników pieniądze, gdy Łódź zmaga się z ogromnymi problemami z biedą i demografią ? Trzeba było pokazać jaja jak kibole Rayo Vallecano, którzy definitywnie powiedzieli, że oni ze swojego Estadio da Gruz się nie wyprowadzą i nawet nie chcą słyszeć o nowym stadionie. Bez pikników, a za takich można uznać 90-95 procent bywalców stadionu i tyczy to się również młyna nie byłoby słynnego dopingu Widzewa, nie byłoby opraw Legii, bo nie byłoby komu machać balonikiem i nie byłoby wielu świetnych widowisk w Polsce. Bez pikników Górnik Zabrze nie byłby Górnikiem Zabrze który znamy, Jagiellonia nie byłaby Jagiellonia i to się tyczy wielu ekip.Karmaaa pisze: 04.11.2025, 18:29Zeby na kibolskim forum podniecać się ilością pikników na stadionie, to naprawdę trzeba nisko upaść..
-
MamWyjebanex
Dlatego pytałem stronę wcześniej po co galeriankom taki stadion , spokojnie jedna trybuna by im wystarczyła , to pisali że doping mają taki sam jak Widzew , ultras tak samo i ogólnie że są zajebiści.. teraz piszą że j**** pikników against modern football bundesliga , myślę że to postępujące rozdwojenie jaźni , nie ma sensu pisać z tymi menelami , na wszystko mają odpowiedź .
Czy Widzew przyjmuje i toleruje przerzutów? Bo ŁKS widzę, że ma ciśnięte np że w Piotrkowie przerzuty, w Łodzi też jacyś się znajdą. W drugą stronę zdarzają się takie przypadki?