Komentarze / FotoVideo / Relacje 24-27.10.2025
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Old StyleRDG
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 24-27.10.2025
Lech miał zgodę z Bałtykiem Gdynia po czym w krótkim odstępie czasu zamienił ją na zgodę z Arką GdyniaProof pisze: 27.10.2025, 09:36Relacje z Widzewem jeszcze przed ukladem z LKS-em były słabe zwłaszcza po pewnym halowym turnieju.w miare kumaty pisze: 27.10.2025, 09:04Nie pominąłeś czasem w tej historii Widzewa? Wzajemne lizanie jajek, wpuszczenie Widzewa na swój stadion w ponad 4k… niby nie znaczące, ale ciekawe w kontekście późniejszego układu z ŁKS
Lech miał układ chuligański z Widzewem (nie jakiś układ na papierze tylko Rts walczył po stronie Lecha z Legią na ul. Wolskiej) po czym w krótkim odstępie czasu zamienił go na układ chuligański z Łks
Także jak chcesz się przypierdalac do WRWE to najpierw sprawdź historię swojego podwórka
-
le_suiveur
Moda na PDW na stadionach ma podkreślać "bandyckość" danej ekipy. Im więcej PDW tym bardziej bandycka ekipa. Do tego gadżety z takimi symbolami/napisami można opchać małolatom z dużą przycinką:) Do tego takie "fany" są "bezpieczne" bo nie wypada ich kroić czy wywieszać do góry nogami.zdeptany trawnik pisze: 27.10.2025, 09:46Father23 pisze: 27.10.2025, 09:29 Hej, a propos tego PDW Jasiu,
Co Waszym zdaniem jest bardzie prawilne | sztywne | honorowe - ale odpowiedzcie po namyśle.
To ze polskie ekipy wystawiają fany PDW XXXXX, gdzie w 90% wiadomo że ktoś trafił na puchę z powodu handelku dragami czy kukurynami (często powiązane), czy że ukraińskie ekipy wystawiają fany z wizerunkami poległych na wojnie ziomków z ekip?
Tak spróbujcie na spokojnie porównać obydwie sytuacje i odpowiedzieć.
PDW na stadionach dla powinientych za gangsterke handel dragami i to jeszcze najgorszym sortem nie ma nic wspólnego z fanatyzmem i kibicowaniem . Rozumiem PDW dał powinientych za działalność typowo kibilska awantury , flagi , malowanie miasta itp . Ciekawe czy jak by powineli osoby z ekipy x za porwania , gwałty, podpalania domów, lub za głowę to też PDW jest ok na stadionie ?
A najlepsze to to, że często osoby wymienione tam często nie przyznają się przed sądem do należenia do danej ekipy chcąc uniknąć przynależności do grupy zorganizowanej, a koledzy z wolności często dostarczają sądom takie dowody z meczów.
Odstaw romantyzm , patriota to taki batiar ze Lwowa złodziej , bandyta który gdy chodzi o Polskę chwyta za broń i jako że jest w formie roz…pierdala lamusów bez jajec jak polscy batiarzy w obronie Lwowa rozj..Ali ukrowskich chamów . Z drugiej strony może jednak poczytaj Polską romantyczną literaturę w tym jej największe dzieło Potop . Kim był Kmicic przecież nie wymuskanym , szarmanckim lamusem patriotąsuomi pisze: 26.10.2025, 15:17Być może, ale przynajmniej nie ma pseudo patriotyzmu. Patriota nie krzyczy. Pracuje, płaci podatki, nie żyje ponad stan, bo jego walutą jest czas, który może spędzić z rodziną i dziećmi. Ciekawe, że wiele protestanckich/laickich społeczeństw to rozumie, a wielka Polska katolicka jakoś nie.Proof pisze: 26.10.2025, 13:05Plucie na swoje podwórko zawsze jest fajne, ale czy ono sie tak rozni od tego co jest za granica? We wloszech Mafie trzymały/ a niektore do dzisiaj trzymaja za morde niektore kluby zwlaszcza te w nizszych ligach przy pomocy kiboli, w takiej Serbii to polowanie przy pomocy broni palnej robi sie na liderów bojówek oczywiscie w tle gangsterka i narkotyki to samo w Chorwacji gdzie na ostrym sprzecie gangsterka załatwia sprawy. Mowisz ze u nas ekipy co roki zmieniaja zgody? które? chyba nie wolisz zeby bylo u nas jak w Niemczech gdzie ultrasi maja zgodę z jedna ekipa a chuligani z tego samego klubu z inna ( czasem nawet jedni sa z lewicy inni z prawicy) tam to dopiero masz kogiel mogiel. Ultrasowsko u nas kilka ekip jest mocnych w skali europy reszta to przecietność nie wyrózniająca się od tego co jest w innych krajach. Czy Polacy uwazaja się ze są pepkiem swiata w chuligance? moze tak, ale niektóre ekipy na to swoją aktywnościa zapracowaly przez lata, dla tego inne ekipy zwlaszcza te zachodnie czuja przed nimi respekt. Jesli uwazasz ze we Wlosszech, Grecji, Turcji, Serbii itd nie liczą sie pieniądze tylko atmosferka i ultraska to w innym swiecie zyjesz.factoryproject pisze: 26.10.2025, 12:39 Śmieszna to jest cała scena kibicowska. Wszyscy "charakterni", którzy co rok zmieniają zgody.
Cała ta otoczka osiłków po 100 kilo, solarium, torebki na meczach...
Groźne miny, fotki, ośmieszanie rywala na necie...
Ś.P. Rybak i wielu jemu podobnych się w grobie przewracają słysząc słowo "chuligan"
To samo te wszystkie fejm mma i inne pierdoły, te zapowiedzi i inne bzdury.
Ultrasowsko trzymamy się jeszcze solidnie, ale chuligańsko wydaje nam się że jesteśmy pępkiem świata.
Niezniszczalnymi gladiatorami których nikt nie pokona.A tak naprawdę liczy się tylko $$$$$.
Polska scena kibicowska A.D. 2025|
Jesli ktoś myśli inaczej to czekam na solidne argumenty.
-
Prawo i pięść
O co chodzi z tą flagą Norwegii na sektorach Legii i Lecha?
Pozdrowienia dla nieprzypadkowej osoby z Legii.
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM
Po co mu tłumaczysz.On tu się napina i mądruje w każdym temacie a widać że mało wie.
-
Ie_suiveur
Jakie wy macie rozkminy na komisariatach to nie dowierzam na co idą moje podatki
-
w miare kumaty
-
Prawo i pięść
@bobas i Rudy dzięki za odpowiedzi
@oldfreak, pokaż mi choć jeden post, w którym się do kogoś napinam.
@le_suiveur, pokaż jakikolwiek mój wpis, który by sugerował, że jestem lewakiem.
@w miarę kumaty, a ty to już w ogóle odleciałeś. Tak, policja pyta o flagę na forum tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie dla nich. Po drugie oni mają większą wiedzę na temat twojej ekipy niż ty i to się chyba wszystkich tyczy.
A teraz do meritum. Norweg pdw? Wygooglowałem sobie co to za postać no i nawet mi się nie chce powtarzać tego co pisałem w łódzkim temacie. Może zadam tylko jedno pytanie. Kiedy trybuny zostaną w końcu oczyszczone z gangusów i wróci tam normalność? Jak można się uważać za patriotę i handlować syfem niszczącym młodym ludziom i im rodzinom życie i zdrowie? Prawdziwy patriotyzm powinien polegać na tym, żeby takich osobników usuwać z trybun a nie ich holubić wieszając im pozdrowienia.
@le_suiveur, pokaż jakikolwiek mój wpis, który by sugerował, że jestem lewakiem.
@w miarę kumaty, a ty to już w ogóle odleciałeś. Tak, policja pyta o flagę na forum tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie dla nich. Po drugie oni mają większą wiedzę na temat twojej ekipy niż ty i to się chyba wszystkich tyczy.
A teraz do meritum. Norweg pdw? Wygooglowałem sobie co to za postać no i nawet mi się nie chce powtarzać tego co pisałem w łódzkim temacie. Może zadam tylko jedno pytanie. Kiedy trybuny zostaną w końcu oczyszczone z gangusów i wróci tam normalność? Jak można się uważać za patriotę i handlować syfem niszczącym młodym ludziom i im rodzinom życie i zdrowie? Prawdziwy patriotyzm powinien polegać na tym, żeby takich osobników usuwać z trybun a nie ich holubić wieszając im pozdrowienia.
O te kilka zdań sugerują że jesteś lewakiem. Jak ktoś jest normalny, uczęszcza na trybuny to nie pisze taki bzdetów.Prawo i pięść pisze: 28.10.2025, 17:59 A teraz do meritum. Norweg pdw? Wygooglowałem sobie co to za postać no i nawet mi się nie chce powtarzać tego co pisałem w łódzkim temacie. Może zadam tylko jedno pytanie. Kiedy trybuny zostaną w końcu oczyszczone z gangusów i wróci tam normalność? Jak można się uważać za patriotę i handlować syfem niszczącym młodym ludziom i im rodzinom życie i zdrowie? Prawdziwy patriotyzm powinien polegać na tym, żeby takich osobników usuwać z trybun a nie ich holubić wieszając im pozdrowienia.
-
Ie_suiveur
Dobrze cię wygrzało od tego mefedronu.Prawo i pięść pisze: 28.10.2025, 17:59 @le_suiveur, pokaż jakikolwiek mój wpis, który by sugerował, że jestem lewakiem.
-
Malolat_93
Pokaż jakiś akt oskarżenia jak już czepiasz się Janka i jego ziomków bo jak narazie okazuje się to medialna nagonka i pomówieniamiPrawo i pięść pisze: 28.10.2025, 17:59 @bobas i Rudy dzięki za odpowiedzi
A.C.A.B
-
Prawo i pięść
kivloff, czyli to, że jestem przeciwko dilerom i narkotykom to znaczy, że jestem lewakiem?? No fajnie masz.
małolat, no tak wszyscy niewinni. Psycho fans, wisła sharks, teddy boys, dhw, lph, chwm to też świętoszki i nikt z nich nigdy nie miał za nic zarzutów.
małolat, no tak wszyscy niewinni. Psycho fans, wisła sharks, teddy boys, dhw, lph, chwm to też świętoszki i nikt z nich nigdy nie miał za nic zarzutów.
-
Ie_suiveur
W sumie to nie. lewactwo gdzieś na squatach daje po kablach czy jakieś tableteczki łykają dla debili.Prawo i pięść pisze: 28.10.2025, 19:46 czyli to, że jestem przeciwko dilerom i narkotykom to znaczy, że jestem lewakiem??
j**** w sumie to lewactwo.
-
oberschlesien321
a czym się różnią te tableteczki dla debili od syntetycznego haszu ryjącego banie, którym handlowała pewna ekipa ostatnio zawinięta?Ie_suiveur pisze: 28.10.2025, 20:39W sumie to nie. lewactwo gdzieś na squatach daje po kablach czy jakieś tableteczki łykają dla debili.Prawo i pięść pisze: 28.10.2025, 19:46 czyli to, że jestem przeciwko dilerom i narkotykom to znaczy, że jestem lewakiem??
j**** w sumie to lewactwo.
Nie dlatego że jesteś przeciwko dilerom i narkotykom. Można sobie być przeciw. Natomiast nikt normalny, żaden nie-lewak (no jednocześnie musi być też nie-debilem) nie będzie logował się na kibice.net żeby głosić takie apele. A już szczególnie w kontekście tych konkretnych pozdrowień. To po prostu świadczy o tym, że nie uczestniczysz w realnym życiu kibicowskim. Nie ma możliwości, żeby uczestniczyć w życiu kibicowskim i spruć się o narkotyki w kontekście tych fotografii. To jest po prostu marne prowo dla każdego kto zna trybuny i kibicowski światek z autopsji a nie z opowieści.Prawo i pięść pisze: 28.10.2025, 19:46 kivloff, czyli to, że jestem przeciwko dilerom i narkotykom to znaczy, że jestem lewakiem?? No fajnie masz.
-
w miare kumaty
Rozumiem, że sam sugerujesz, że jesteś psem. Ja tylko napisałem, że jesteś lewakiem, który szuka powiązań z Breivikiem.Prawo i pięść pisze: 28.10.2025, 17:59 @w miarę kumaty, a ty to już w ogóle odleciałeś. Tak, policja pyta o flagę na forum tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie dla nich. Po drugie oni mają większą wiedzę na temat twojej ekipy niż ty i to się chyba wszystkich tyczy.
W każdym twoim poście śmierdzi lewactwem na kilometr. Po co ci oszyszczanie trybun jak i tak nigdy w życiu na żaden stadion nie pójdziesz?
Prawie każdy pies to lewak, więc wszystko się zgadza. Zresztą normalnych osób na tym forum już brak.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Kalafior11
Byś się zdziwił jakie vlepy można spotkać na komisariatach. Lewactwo w policji to marginestotal1908 pisze: 29.10.2025, 12:49 Prawie każdy pies to lewak, więc wszystko się zgadza. Zresztą normalnych osób na tym forum już brak.
Ten to już kompletnie odklejony :D zacznij wychodzić z domu bo widzę, że trochę w jakimś matrixie żyjesz.total1908 pisze: 29.10.2025, 12:49 Prawie każdy pies to lewak, więc wszystko się zgadza. Zresztą normalnych osób na tym forum już brak.
-
katanaczio
Widzę, że wiedzę o nakotykach to masz na poziomie lat 90.
"Trochę" się pozmieniało w tym świecie i nawet nie wiesz, kto i co grzeje z decyzyjnych w Twoim klubie, bo byś się mógł zdziwić.
-
Ie_suiveur
Może i na latach ’90. Ja tam nie ćpam to nie wiem.katanaczio pisze: 30.10.2025, 18:46Widzę, że wiedzę o nakotykach to masz na poziomie lat 90.
"Trochę" się pozmieniało w tym świecie i nawet nie wiesz, kto i co grzeje…
Ale skoro wiesz, że się pozmieniało to ci wierzę, skądś to wziąłeś i wiesz - ale może wpadłeś w złe towarzystwo i stąd bierzesz i wiesz „kto i co”.
PS. Odstaw użytki, szkoda życia
-
katanaczio
Wyobraź sobie, że podobnie jak Magellan nie opłynąłem Ziemi wokół, ale jednak jestem zdania, że ma kulisty kształt.Ie_suiveur pisze: 31.10.2025, 05:46 Może i na latach ’90. Ja tam nie ćpam to nie wiem.
Ale skoro wiesz, że się pozmieniało to ci wierzę, skądś to wziąłeś i wiesz - ale może wpadłeś w złe towarzystwo i stąd bierzesz i wiesz „kto i co”.
Niektóre rzeczy się po prostu wie ;)
Jaki Magellan, co ty pleciesz? Nie ćpaj tyle.
-
Ie_suiveur
ciebie to już dobrze gniecie od używek. Ochłońkatanaczio pisze: 31.10.2025, 08:23Wyobraź sobie, że podobnie jak Magellan nie opłynąłem Ziemi wokół, ale jednak jestem zdania, że ma kulisty kształt.Ie_suiveur pisze: 31.10.2025, 05:46 Może i na latach ’90. Ja tam nie ćpam to nie wiem.
Niektóre rzeczy się po prostu wie ;)
-
MałoMiasteczkowy
Jaka liczba Jagi w Zabrzu ?
Górnik Zabrze - JAGIELLONIA
Na niedzielnym spotkaniu w Zabrzu stawiło się około 400 fanów Jagiellonii.
Podróżowaliśmy autami i busami.
Przez całe spotkanie prowadziliśmy doping dla naszych piłkarzy.
Mimo porażki na boisku, podziękowaliśmy zawodnikom za trud włożony w ten mecz.
Podróż w obie strony spokojna.
"Tu chodzi o zasady,parametry.Bijesz się za przyjaciela.Nie uciekasz,Nie zdradzasz się."