katanaczio pisze: 31.10.2025, 14:39
Najbardziej to lubię niedorozwojów kibicujących Braunowi.
Ten plankton nie wie, że gdyby ten chłop mial wladze, to dalej by biegał z gaśnicą i reaktywował Birkenau.
Koło prawdziwej polityki gość nawet nie stał,
a jego program sprowadza się właśnie do biegania z gaśnica.
Sześć Boże.
Wystarczy wejść na stronę Konfederacji Korony Polskiej gdzie jest program partii obejmujący 98 stron. Żeby go znaleźć nie potrzeba nawet 15 sekund, ale lepiej udawać mądrego i obeznanego w realiach politycznych i mówić to co jest pokazywane w TV. Czyli że tylko gaśnica.
W 2022 roku Grzegorz Braun jako jedyny z klasy politycznej nie uległ emocjom i od samego początku mówił że wojna na Ukrainie to nie nasza wojna. Nie jak te Bosaki co latały ze wstążkami ukraińskimi po telewizjach ani jak te Mentzeny co głosowały przeciwko ściganiu za banderyzm bo "wolność słowa".
Konfederacja Korony Polskiej to nie tylko Braun ale też Pan Roman Fritz i Włodzimierz Skalik, którzy jako jedyni wytykają palcami ukraińców i żydów w Polskim sejmie. Za najmniejszą krytykę judaizmu, syjonizmu czy wpływów żydowskich w Polsce od razu był i jest lincz oraz ostracyzm społeczny. Wystarczy wspomnieć chociażby co się stało ze ŚP. Doktorem Ratajczakiem, który po prostu wydał książkę. Co z nim robiono za życia i jak skończył znaleziony martwy w swoim samochodzie.
Nigdy nie przypuszczałem że w Polsce doczekam się partii antysyjonistycznej, ani że doczekam się takiego człowieka jak Grzegorz Braun, który wbrew temu co tu niektórzy piszą ma wyjebane na pieniądze bo gdyby było inaczej to by siedział do dzisiaj w Konfederacji i szedł w stronę CENTRUM razem z Bosakiem i Mentzenem, nie wychylał się z krytyką wpływów żydowskich w Polsce i latał po telewizji żeby w programie śniadaniowym zjeść ciasteczko i skomentować bieżące wydarzenia polityczne.
Dzisiaj jest Polska, która płaci ukraińcom socjale, przymyka oko na propagowanie banderyzmu, czy na to że szoszony z ukrainy wykupują nasz majątek narodowy. Wspomnieć można np. URSUSA. Żydzi do Sejmu wchodzą jak chcą odprawiają tam swoje rytuały religijne. Ja takiej Polski nie chce i popieram BRAUNA w 100%. Nawet jakby chłop miał nigdy do władzy nie dojść to będę na niego głosował i będę go wspierał jak tylko mogę.
Bo mam ku*** dość tego co mi mówi Unia Europejska, Niemcy, USA, żydzi albo durne Polskie społeczeństwo, które się o mało nie zesrało w 2022 żeby ukraińcom pomagać. Ja jestem z Podkarpacia i znałem wiele osób, które straciły bliskich podczas Rzezi Wołyńskiej. A dzisiaj w Polsce potomkowie tych morderców zza wschodniej granicy przeprowadzają ekshumacje tych katów.
Dlatego Konfederacja Korony Polskiej.