Chvjoza

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Prawilnyy

Re: Chvjoza

Post autor: Prawilnyy »

Koleżanka z pracy po obejrzeniu tego powiedziała że jesteśmy jako kibice nieźle pojebani hehe.Ona wierzy że tak jest naprawdę.Nie wyprowadzałem jej z błędu,powiedziałem tylko że w tym serialu jest tylko 10% pokazane bo w rzeczywistości dzieje się o wiele grubiej.

Podejdźcie do takich wynalazków na luzie zamiast się tu spinać.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
iparts.pl
Blablabla11

Post autor: Blablabla11 »

Furioza przy tym gównie to jest arcydzieło
Kalafior11

Post autor: Kalafior11 »

Już w pierwszych minutach filmu podczas przemarszu "kiboli" w tle słychać trąbki Januszy. Tak samo na stadionie haha
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty »

Kalafior11 pisze: 08.02.2025, 23:45 Już w pierwszych minutach filmu podczas przemarszu "kiboli" w tle słychać trąbki Januszy. Tak samo na stadionie haha
Napisal gosc, ktory sam nigdy na stadionie nie byl, a co dopiero w jakimkolwiek przemarszu. Jak to sie okresliles? Obserwator pilki i kibicowskiej sceny?
tojazlodziej

Post autor: tojazlodziej »

To co jest w Krakowie codziennością dla większości jest sci-fi
S.J.

Post autor: S.J. »

Blablabla11 pisze: 08.02.2025, 21:54 Furioza przy tym gównie to jest arcydzieło
Bez przesady inny gatunek filmowy i styl ,ja właśnie skończyłem oglądać (nie na Netfixe ,za darmo) :) i fajnie się to ogląda jako film akcji a niektóre wątki kibicowskie są realistyczne .Pierwsze 2 odcinki trochę słabe ,ale im dalej w las robi się ciekawie ;)
S.J.

Ktoś już po 2 sezonie ?? Bo wczoraj wjechał ,jeśli tak to jak to wygląda w porównaniu z "jedynką " ?? :)
prawdomównyziom

Post autor: prawdomównyziom »

S.J. pisze: 16.10.2025, 19:31 Ktoś już po 2 sezonie ?? Bo wczoraj wjechał ,jeśli tak to jak to wygląda w porównaniu z "jedynką " ?? :)
W mojej opinii słabsze od jedynki , kilka wątków kompletnie nie logicznych. Dobrze jest pokazane wg mnie to , w którą stronę to obecnie zmierza, że z dnia na dzień można olać zasady i z wrogami robić interesy byle się w kiermanie zgadzało :)
PDW !!
halodrol

Post autor: halodrol »

że wam nie jest wstyd przynać się, że oglądnęliście to gówno to ja nie wiem...
ale w sumie freaki też oglądacie i się tym chwalicie, więc czego się spodziewać
S.J.

halodrol pisze: 16.10.2025, 20:47 że wam nie jest wstyd przynać się, że oglądnęliście to gówno to ja nie wiem...
ale w sumie freaki też oglądacie i się tym chwalicie, więc czego się spodziewać
Na jakiej podstawie twierdzisz ,że to gówno jak nie oglądałeś ?? :)
Baryła90s

Post autor: Baryła90s »

Bo każdy film w Polsce o "kibicach" to gówno? Ja wytrwałem 40 minut, a film trwa 3 godziny. Tego się ku*** nie da oglądać bez cienia zażenowania. Plus te teksty od "kibiców" w filmie, że jak można być dumnym z pochodzenia, widać kto robił ten film i dla kogo został on zrobiony.
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

Ja p******* jeden dorosły chłop się pruje do drugiego, że oglądnął film akcji z krajowego podwórka - zaraz będzie wysyp jakiś troli, że film dla lewaków itp itd jebnijcie się wszyscy w głowy :)

Film jak film, żadne cudo, oskara nie dostanie, oceniam na 6/10 jak na polskie kino nie najgorzej
Obrazek
katanaczio

Post autor: katanaczio »

Zabawne jest to, że chuligany pogardzają tą produkcją, bo nie tak to wygląda naprawdę, ale gdy oglądasz już film o zdobywaniu Everestu, o koszykówce, genialnym matematyku czy zdolnej baletnicy masz zajady i mówisz, że to zajebisty film, choć dla każdego kumatego z tamtych dziedzin to też będzie chujoza :)

Film dla Netflixa, komercyjny, ma robić hajs i generować emocje, czyli mordobicie, hajs, lans, ćpanie i interesy - to chce oglądać widz szukający mocnego kina osadzonego w realiach kibicowskich.

Miało być 3h o tym, kto z kim zerwał zgodę, bo ekipa Y nie pozdrowiła X na zgodowym, a kontakty i tak były chłodne odkąd Z zaczęła się waflować z T na meczu reprezentacji w listopadzie :)?
marJo

Post autor: marJo »

Dziś szlaban po meczu to jakoś zmęczyłem. Ciężkie do oglądania , słabe i wogole to nie ma związku z kibicowaniem jako takim jak ja je postrzegam. Stary hu już jestem pod 40 ale kiedyś to nie o to w tej zabawie chodziło i w sumie to mnie to bardziej rozśmieszył z zażenowania ten film. To ma coś wspólnego z pseudo gangusami do pierwszego roz***bania ale na pewno nie z kibicowaniem i cała otoczką jaką znam. Sorry znałem bo teraz spojrzeć na te trybuny to żal ...
JAGIELLONIA PONAD WSZYSTKO !!
marJo

Bo dla mnie, po białostocku a co to kibicowanie to np odbicie mnie przez chłopaków na pp w Wysokim Mazowieckim, tam dym z psami był, gdzie już w kabarynie myślałem co tu ściemniać w mojej pierwszej robocie że mnie nie będzie plus później wiele wiele różnych zajebistych akcji. A teraz ile i gdzie zarobisz się liczy. A najbardziej żałuję że wtedy na Legii nie byłem co nam zrobili rar.
MamWyjebanex

Post autor: MamWyjebanex »

Jebią was od dekady , rar to tylko jedna sytuacja pachołki ;D
Egon1983

Post autor: Egon1983 »

Film jak film, przecież reżyser nie biegał z ekipą pod przekrywką przez 3 lata aby oddać w miarę prawdziwy obraz polskiej sceny kibicowskiej. Zrobił to o czym słyszy z TVN - ów i innego ścieku. Prawda jest taka, że nie jeden zapewne prężył się w obecności swojej drugiej połowy podczas oglądania tego filmu komentując jaki to syf i że u "niego" wygląda to inaczej, prawdą jest również to , że niejeden po obejrzeniu tego filmu w obecności swojej drugie połowy ukradł Grześka w Żabce aby pokazać jaki z niego chuligan. Film jak film.
lobik

Post autor: lobik »

Już sam fakt, że jest to produkcja marksistowskiego netflixa, to nie piwinno się tego oglądac. To tak jak czyranie GW, oglądanie TVN i branie udziału w paradach zboczeńców i sodomitów.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
katanaczio

lobik pisze: 19.10.2025, 10:23 Już sam fakt, że jest to produkcja marksistowskiego netflixa
Ciekawe jaki masz samochód i jaki procent produktów z logiem "Teraz Polska" ląduje w Twoim koszyku zakupowym, jaki jest Twój bank, Twój dostawca internetu, telefon, buty, czapka, telewizor, narty, etc.itp...
lobik

katanaczio pisze: 19.10.2025, 11:36
lobik pisze: 19.10.2025, 10:23 Już sam fakt, że jest to produkcja marksistowskiego netflixa
Ciekawe jaki masz samochód i jaki procent produktów z logiem "Teraz Polska" ląduje w Twoim koszyku zakupowym, jaki jest Twój bank, Twój dostawca internetu, telefon, buty, czapka, telewizor, narty, etc.itp...
Hûj cie to interesuje lewacki psie.
A mnie ciekawi,.kto cie dzisiaj zapnie między poślady, dewiancie.
89piotrekski

Post autor: 89piotrekski »

Wy doroślicie do życia ? Przecież to tylko film ,mający na celu zarobić ,a jeden z drugim bierzesz do siebie , czas przyjąć do wiadomości ,że świat dzikich lat 90 nie wróci gdzie była bieda ,pijaństwo na potęgę. Dla niektórych wszystko z czym się nie zgadzacie jest lewackie przecież absurd paranoja.
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Gówniany film.dla takich laików co stadion widza przechodząc obok na spacerze.Dla typowych Januszy.Obejrzałem go na raty.5 razy po pół godziny bo nie idzie wytrzymac.Akcja na autostradzie z początku jak i pogrzeb żenujące.Komisarz Janusz i ta idiotka policjantka co zgrywa twardzielke i że pół miasta by rozwaliła sama.Damięcki,gdzie pół internetu sie rozpływa że zagrał życiową rolę.Dla mnie to on tam idiotę i jakiegos niedorozwoja grał.No i przez 3 godziny to tam ani stadionu,ani młynu ani nic w tym stylu.
marJo

Dokładnie, ten temat powinien wylądować w HP.
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

lobik pisze: 19.10.2025, 12:45
katanaczio pisze: 19.10.2025, 11:36
Hûj cie to interesuje lewacki psie.
A mnie ciekawi,.kto cie dzisiaj zapnie między poślady, dewiancie.
Katanaczio cię ładnie wypunktował a ty prawie monitor oplułeś z wściekłości. Byłeś kiedyś w kinie z żoną/dziewczyną? Jak nie to współczuję, a jeśli tak to jak możesz wspierać ''lewackie'' multikino czy cinema city? Jak możesz mieć konto w ''lewackim'', ''żydowskim'' banku? Założę się, że śmigasz w jakichś hugo bossach, calvin klein albo innych firmach, które należą do pedałów. Można ci tu jeszcze z 10 przykładów podać, ale po co skoro jesteś po prostu ograniczony. No jeśli w ten sposób reagujesz na wpis o filmie/serialu to sorry, ale coś z tobą nie tak. Jednym się podoba, innym nie. Dla ciebie netflix jest lewacki, ale skąd możesz o tym wiedzieć skoro pewnie ani jednej produkcji nie obejrzałeś z tej platformy??

Ps Przypomniałem sobie o czymś. Pamiętasz zdjęcie prezydenta Karola w towarzystwie jakiegoś rabina, który macha tęczowymi flagami? Czemu do tej pory się nie odniosłeś do tego? Przecież jak ktoś na pis nie głosuje to ''lewak i k*rwa'' a tu taki zonk i twój idol w towarzystwie takiej persony z lgbt. Pewnie znowu zamilkniesz na kilka tygodni i potem wrócisz jak gdyby nigdy nic.
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Większych głupot nie czytałem.Tak jak kiedyś ktoś pisał,że skoro jesteś nacjonalistą to nie możesz pić pepsi czy chodzić w jeansach.No debilizm.Jak się podnieciłeś tym filmem to gratuluję biedoty umysłowej.Zapomniałem wyżej napisać o tym łysym kłakolu z furiozy i ustawki na maczety hahaha.
lobik

Netflix jest stworzony do ogłupiania młodych ludzi i kształtowania ich światopoglądu. Coś w rodzaju formatowania ich umysłów. Kto słaby, ten odnahduje tam swój swiat, jak katanaczio czy inny robak "Prawo i pięść", razem ze zboczeńcami i dewiantami.
Takimi bezpłciowymi odpadami lepiej sterować.
factoryproject

Post autor: factoryproject »

lobik pisze: 19.10.2025, 20:58 Netflix jest stworzony do ogłupiania młodych ludzi i kształtowania ich światopoglądu. Coś w rodzaju formatowania ich umysłów. Kto słaby, ten odnahduje tam swój swiat, jak katanaczio czy inny robak "Prawo i pięść", razem ze zboczeńcami i dewiantami.
Takimi bezpłciowymi odpadami lepiej sterować.
Dokładnie...
Kiedyś zajawilem sie Vikingami, bo wg mnie była toi spok oprodukcja.
A tu h** królowa Kattegat w VIII czy X wieku jest murzynka..no ku*** ni c****...
Koniec oglądania.
I tak samo jest o kibicach.
Dobre jes t FF czy ID ewentualnie Cass(polecam ksiazkie jesli forumowe brany potraifą czytać i poswieci czas)
katanaczio

Prawo i pięść pisze: 19.10.2025, 20:20 Katanaczio cię ładnie wypunktował a ty prawie monitor oplułeś z wściekłości.

Ps Przypomniałem sobie o czymś. Pamiętasz zdjęcie prezydenta Karola w towarzystwie jakiegoś rabina, który macha tęczowymi flagami? Czemu do tej pory się nie odniosłeś do tego? Przecież jak ktoś na pis nie głosuje to ''lewak i k*rwa'' a tu taki zonk i twój idol w towarzystwie takiej persony z lgbt. Pewnie znowu zamilkniesz na kilka tygodni i potem wrócisz jak gdyby nigdy nic.
Pamiętaj, że każdy rasowy, zacietrzewiony prawak jest wierny ideałom do czasu, gdy wskażesz im rażącą hipokryzję - wtedy jesteś lewacką szmatą i ciach bajera. Zabawne, że chłop wyjeżdża z jakimiś marksistowskimi ideologiami, a sam ma sprany czajnik że każdy, kto widzi jego fałsz i zakłamanie to jest lewak. Ciężko o większą odklejkę. ;)

Żeby jednak dać mu szansę czekamy a odpowiedź, jak to Karol Nawrocki wafluje się z Żydem będącym oficjalnie za LGBT w imię Wielkiej Polski. Na pewno jest na to jakieś wytłumaczenie, na pewno.
lobik

katanaczio pisze: 20.10.2025, 07:51
Prawo i pięść pisze: 19.10.2025, 20:20 Katanaczio cię ładnie wypunktował a ty prawie monitor oplułeś z wściekłości.

Pamiętaj, że każdy rasowy, zacietrzewiony prawak jest wierny ideałom do czasu, gdy wskażesz im rażącą hipokryzję - wtedy jesteś lewacką szmatą i ciach bajera. Zabawne, że chłop wyjeżdża z jakimiś marksistowskimi ideologiami, a sam ma sprany czajnik że każdy, kto widzi jego fałsz i zakłamanie to jest lewak. Ciężko o większą odklejkę. ;)

Żeby jednak dać mu szansę czekamy a odpowiedź, jak to Karol Nawrocki wafluje się z Żydem będącym oficjalnie za LGBT w imię Wielkiej Polski. Na pewno jest na to jakieś wytłumaczenie, na pewno.
Widzę że sam sobie odpowiedziałeś z innego konta i już w dyskusji znowu występujesz jako katanaczio.
Idąc twoim prostackim rozumowaniem, to Trump nigdy nie powinien się spotkać z Putinem. A Nawrocki, jako głowa państwa, nie raz będzie się spotykał z wynalazkami i dewiantami twojego pokroju. A twoje płytkie horyzonty, zapewne by oczekiwały żeby Nawrocki przy spotkaniu ze zboczeńcem, dyplomatycznie zajèbał mu z bani?
Masz bardzo dziecinne i płytkie rozumowanie.
Otarłeś już łzy po przegranej Trzaskowskiego?
katanaczio

lobik pisze: 20.10.2025, 10:21
Widzę że sam sobie odpowiedziałeś z innego konta i już w dyskusji znowu występujesz jako katanaczio.
Zastanawiałeś się kiedyś nad wizytą u specjalisty i zadaję to pytanie z troską?

Jesteś paranoikiem, powie Ci to każdy psycholog i psychiatria, że masz zaburzenia w postrzeganiu rzeczywistości.
Wszędzie lewactwo, marksizm, ludzie na forach żyjący po to, by z dziesięciu kont sączyć lewackie treści..

Znajomi Ci nie mówią, że coś nie teges?
lobik

Zastanów się z którego konta piszesz.
To samo pytanie zadałeś i w tej ssmej formie, kilka miesięcy temu i zapomniałeś z którego konta.
Kłamca ma to do siebie, ze kiedyś się pogubi w swoich manipulacjach. Ty to zrobiłeś wczoraj, zadając identyczne pytanie z innego konta.
A wracając do twojego jakże YNTELYGENTNEGO pytania.
Zadowolony z odpowiedzi? Czy czegoś brakuje?
katanaczio

Czuli jednak zaawansowana paranoja i terapia poparta farmakologią na horyzoncie.

Zdrowia życzę, oby Cię jakiś Ukrainiec nie leczył, bo wtedy uznasz to za spisek na swoje życie a wiadomo, jak jest w tym kraju - wszyscy czyhają na Ciebie jako ostoję polskości.
Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur »

katanaczio pisze: 19.10.2025, 20:20 Katanaczio…
To jest dopiero schiza pisać peany do samego siebie 🙃
lobik

katanaczio pisze: 20.10.2025, 11:11 Czuli jednak zaawansowana paranoja i terapia poparta farmakologią na horyzoncie.

Zdrowia życzę, oby Cię jakiś Ukrainiec nie leczył, bo wtedy uznasz to za spisek na swoje życie a wiadomo, jak jest w tym kraju - wszyscy czyhają na Ciebie jako ostoję polskości.
Widzę, ze zaczynssz się denerwowac, bo trzeci post z rzędu, piszesz o tym samym i wysyłasz kogoś do psychiatry. Czym właśnie pokazałes, ze ty bardziej potrzebujesz specjalisty.
Brakło merytoryki?
Dobra, uszczęśliwie cię!
Wygrałeś!
Pierz sobie dalej głowę Netflixem, Wyborczą, TVNem, Tzaskowskim. Ja w to nie wchodzę.
w miare kumaty

katanaczio pisze: 17.10.2025, 08:44 Zabawne jest to, że chuligany pogardzają [….]
Zabawne jest to, że lewaki myślą, że wejdą sobie na forum kibicowskie i przekonają kogoś do głosowania na Trzaskowskiego, choć sami gardzą ludźmi, którzy na tym forum się wypowiadają.
katanaczio

Zabawne, że jeśli wiesz, że święty Karol po wyborach i tak zrobi to, co mu powiedzą to się dowiadujesz, że jesteś lewakiem.

Podobał się podpis pod świadczeniami dla Ukraińców? Karol pokazał, jak się wybił i jaki z niego twardziel.

Dla wszystkich prawaków - Trzaska też j****.

Teraz przejdźmy do meritum, czyli czemu jesteście hipokrytami a wszystkich tych, którzy to widza, nazywacie lewactwem.
w miare kumaty

W niezłej odklejcie żyjesz, jeśli wierzysz, że Trzaskowski po wygranych wyborach nie zrobiłby tego co mu Tusk powie. Przecież to właśnie Trzaskowski jest bardziej marionetką Tuska, niż Nawrocki PiSu. I szczerze? Uważam, że poki co najlepiej reprezentuje fotel prezydencki od 1990.

A to że ma z kimś zdjęcie? No cóż, Ty na pewno na jego miejscu od razu byś napierdalal.

Idź się przyklej do asfaltu myśląc, że ratujesz planetę bo płonie.
lobik

@katanaczio
Czytając twoje bełkoty, jakbym słyszał swojego wujka 75-letniego starego komucha, który też kazdego wysyła na leczenie psychiatryczne, kto nie głosuje na tuSSka.
Czyli mozna stwierdzic, że w nieciekawym domu się wychowywałeś, jeżeli to był w ogóle dom, bo wiadomo jak to bywa w lewicowych rodzinach i srodowiskach......
I jeszcze na koniec cię uspokoje, ze nie jest ze mną tak źle, bo bywając ba wakacjach na Dominikanie Zanzibarze Kenii czy Egipcie, dawalem czarnuchom napiwki
katanaczio

Czekamy na kolejne wpisy hipokrytow, którzy ładnie ugrzeczniaja już Nawrockiego, który przed wyborami mial wejść na pelnej kurwie i zdobyć Brukselę i Berlin w dwa dni, no chyba że weekend.

Chwilowo może walić foty z Żydem z LGBT i podpisywać tak samo jak Trzaskowski, bo temu drugiemu przecież kazałby Tusk, to Karol też podpisa, chociaż jest przechujem i twardzielem.

Dobrze Wam idzie, czekamy na chanukę ;)

I pamiętajcie- nie jesteście hipokrytami, a zły, lewacki Netflix czyha na Wasze duszę.
kivloff

Post autor: kivloff »

katanaczio pisze: 20.10.2025, 14:21 Czekamy na kolejne wpisy hipokrytow, którzy ładnie ugrzeczniaja już Nawrockiego, który przed wyborami mial wejść na pelnej kurwie i zdobyć Brukselę i Berlin w dwa dni, no chyba że weekend.
Otóż przed wyborami Nawrocki wystarczyło, że miał być lepszy niż Trzaskowski. Miał blokować wszelkie chujostwa które Tusk tylko czekał żeby zatwierdzić. Np ustawę o cenzurowaniu internetu, czy ustawę o ułatwieniu Niemcom czy Duńczykom w sprzedaży Polsce zjebanych wiatraków. Jak na razie z tego zadania wywiązuje się całkiem dobrze. Skąd wziąłeś że miał wchodzić gdzieś na pełnej kurwie i zdobywać Brukselę i Berlin nie wiadomo. Ja widziałem na stadionach transparenty "Byle nie Trzaskowski". Wisiał gdzieś "Karol, prowadź na Berlin i Brukselę"? No raczej nie.

A teraz zastanówmy się, które środowisko słynie z podobnego typu manipulacji do podparcia swoich tez... hmm...
ODPOWIEDZ