Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Koper1910

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat

Post autor: Koper1910 »

Ja p******* znowu sie zaczyna.. Cracovia na wymarciu .. miasto zaraz przejmie mityczna wislacka młodzież 🤣🤣🤣
iparts.pl
factoryproject

Post autor: factoryproject »

Koper1910 pisze: 12.09.2025, 06:44 Ja p******* znowu sie zaczyna.. Cracovia na wymarciu .. miasto zaraz przejmie mityczna wislacka młodzież 🤣🤣🤣
Przecież każdy ogarnięty wie że max będzie 60-40 na mieście moze kiedyś 70-30, tylę że to tylko gadanie bo ruch kibicowski upada.
A to że jakiś Marian czy Stefan mówi j**** Wisłe, albo j**** żydów skurrwysynów to sobie mówi :)
Prawo i pięść

Post autor: Prawo i pięść »

https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/lekc ... ow/5g2xvg5

Nie wiem czy to cokolwiek pomoże, ale dobrze, że są podejmowane różne próby uświadamiania dzieciaków, żeby trzymali się jak najdalej od tej sprzętowej patologii.
Pasierb Bogdana

Post autor: Pasierb Bogdana »

https://www.youtube.com/shorts/CiHZpWidlHI

hahah jaki ten typ ma zryty czerep to można na plecy pierdolnąć.
halodrol

Post autor: halodrol »

E no coś ty :D
Przecież tutejszy naczelny komentator życia internetu Prawilnyy twierdzi, że typ mądry, oczytany.
Koper1910

Post autor: Koper1910 »

Mądry w c***. Goni jakieś dzieci z nożem po kazimierzu, gdzie roi sie od turystów :D
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Pasierb Bogdana pisze: 17.09.2025, 20:23 https://www.youtube.com/shorts/CiHZpWidlHI

No,dziwny do kwadratu ten dżigi dżigi.
Może jakiś ranking będzie na zjebów 10-lecia.Dżigi Dżigi,Misiek,Baluś,Kaniol,Denis.Kto jeszcze?
maystero

Post autor: maystero »

Oldfreak pisze: 18.09.2025, 19:44
Pasierb Bogdana pisze: 17.09.2025, 20:23 https://www.youtube.com/shorts/CiHZpWidlHI

No,dziwny do kwadratu ten dżigi dżigi.
Może jakiś ranking będzie na zjebów 10-lecia.Dżigi Dżigi,Misiek,Baluś,Kaniol,Denis.Kto jeszcze?
Dyzio, wyjątkowej klasy przygłup
hools28

Post autor: hools28 »

Grasuje dzigi i trzeba uwazać obecnie czy spokojnie mozna sie bujać po krakowie ?
GlobiAZR

Re: Sytuacja w Krakowie, bajki z Kałuży

Post autor: GlobiAZR »

pizgacz_rurkowcow pisze: 07.09.2025, 20:06 GlobiAZR ogarniaczu ultraski przy Kałuży, przenoszę dyskusję z wątku komentarzy kolejki. Widać bardzo wygadany jesteś - po nicku rozumiem że z Azorów. Nigdy jakoś nie widziałem, abyś się odniósł do genezy Cracovii na Azorach. Z tego co wiem (bo spory czas miałem kontakt z osobą z Wisły z tamtego terenu) nikt w latach 2005-2008-2009 nie słyszał o zorganizowanej KSC na tym terenie, dopiero zaistnieliście w wyniku wewnętrznych sporów na Wiśle odnośnie tego terenu, i po przeprowadzce waszego aktualnie od wielu lat rozjebanego guru M., co siał postrach wśród najsłabszych z Reymonta a innych korumpował i przerzucał. W wyniku hekatomy wjazdów z jednej i drugiej strony coś tam jednak utrzymaliście. Teraz pytanie, jak śmiesz się pruć kto może się wypowiadać na forum w tym czy innym temacie, jak sam biegasz dla ekipy byłych pokitrańców i przerzutów? Bo jak to było z przerzutami z raperskiego fest składu Logo Dzielnicy (Przerzuta) co byli jeszcze na fecie Wisły w 2009 r.?? Potem ten czy tamten dzban robił sobie dziary AW, aby po krótkim czasie wypierdolić do Poznania ze strachu przed WSH? Hyhyhy, jesteś albo przerzut albo biegasz z przerzutami, więc sam farmazonie nie powinieneś się wypowiadać na jakimkolwiek temat jeśli chodzi o Kraków i Małopolskę. Jeszcze pierdoli o pakcie, co jego guru dekadami c*** wbijali w jakiekolwiek pakty anty-sprzętowe przez dwie dekady, beka masakryczna ;)
Co Ty tam szczekasz chłopie? Nie mam czasu na jakieś gorzkie żale jakichś jełopów.
kibiccc1

Re: Sytuacja w Krakowie, bajki z Kałuży

Post autor: kibiccc1 »

pizgacz_rurkowcow pisze: 07.09.2025, 20:06 GlobiAZR ogarniaczu ultraski przy Kałuży, przenoszę dyskusję z wątku komentarzy kolejki. Widać bardzo wygadany jesteś - po nicku rozumiem że z Azorów. Nigdy jakoś nie widziałem, abyś się odniósł do genezy Cracovii na Azorach. Z tego co wiem (bo spory czas miałem kontakt z osobą z Wisły z tamtego terenu) nikt w latach 2005-2008-2009 nie słyszał o zorganizowanej KSC na tym terenie, dopiero zaistnieliście w wyniku wewnętrznych sporów na Wiśle odnośnie tego terenu, i po przeprowadzce waszego aktualnie od wielu lat rozjebanego guru M., co siał postrach wśród najsłabszych z Reymonta a innych korumpował i przerzucał. W wyniku hekatomy wjazdów z jednej i drugiej strony coś tam jednak utrzymaliście. Teraz pytanie, jak śmiesz się pruć kto może się wypowiadać na forum w tym czy innym temacie, jak sam biegasz dla ekipy byłych pokitrańców i przerzutów? Bo jak to było z przerzutami z raperskiego fest składu Logo Dzielnicy (Przerzuta) co byli jeszcze na fecie Wisły w 2009 r.?? Potem ten czy tamten dzban robił sobie dziary AW, aby po krótkim czasie wypierdolić do Poznania ze strachu przed WSH? Hyhyhy, jesteś albo przerzut albo biegasz z przerzutami, więc sam farmazonie nie powinieneś się wypowiadać na jakimkolwiek temat jeśli chodzi o Kraków i Małopolskę. Jeszcze pierdoli o pakcie, co jego guru dekadami c*** wbijali w jakiekolwiek pakty anty-sprzętowe przez dwie dekady, beka masakryczna ;)
M. siał postrach u najsłabszych?.. A to ciekawostka. Obudź się chłopie, albo nie słuchaj niestworzonych historii starszych kolegów :)
Soczek01

Post autor: Soczek01 »

Sharksi dalej aktywni? Walczą o powrót na Wisłę, czy już tylko dojeżdżanie się nawzajem z Młodą Wisłą i własne interesy?

Jeszcze pytanie, czy Sharks w 100 % poszli za grupą czy część się wyłamała i działa teraz z Wisła Devils?

Kraków to tereny oddalone setki kilometrów ode mnie, stąd nie wiem za wiele.
Harmonia

Post autor: Harmonia »

Jeśli chodzi o 60 to Ci z Cracovii stanowią bardziej zwartą ekipke , nawet udają że chętnie by wrócili na stadiony , te z Wisły niby są ktoś ich widział coś tam robią ale ogólnie to historia .
W czasach Internetu ktoś nagra filmik raz na rok ,wyskoczy i pogoni dwóch chłopaków na osiedlu i zaraz zaczyna się fantastyka pod tytułem przejmujemy 800 tyś miasto.

Jakby miał stawiać to Pasy mają obecnie trudniejszą sytuację wielu chłopaków powinientych w ich miejsce wchodzi nowy narybek a to zawsze tworzy konflikty nowe czy zaognia stare

Przecież nie wszyscy z WSH się sprzedali i nie wszyscy później ze sobą dobrze trzymali
hools28

Post autor: hools28 »

to jest ta cała młoda ferajna która atakuje 60 ?
dave2123

Post autor: dave2123 »

hools28 pisze: 20.09.2025, 16:57 to jest ta cała młoda ferajna która atakuje 60 ?
Jeśli przez atakowanie masz na myśli grożne fotki na fb tak
Z4T4N

Post autor: Z4T4N »

Ten niski lysy od poczatku teledysku to m...ek ? Od sprawy czlowieka?
szpak

Post autor: szpak »

Czy to prawda to co opowiadał ten cały dzigi, że byłe WSH chciało wystawić flagi Wisły do skrojenia przez Legie? Trochę szokujące, bo jednak bądź co bądź jednak byli to ludzie którzy dosłownie przelali trochę krwi za ten klub.
kibiccc1

Post autor: kibiccc1 »

Soczek01 pisze: 20.09.2025, 13:02 Sharksi dalej aktywni? Walczą o powrót na Wisłę, czy już tylko dojeżdżanie się nawzajem z Młodą Wisłą i własne interesy?

Jeszcze pytanie, czy Sharks w 100 % poszli za grupą czy część się wyłamała i działa teraz z Wisła Devils?

Tam jest taki misz masz, że nawet będąc w Krakowie i żyjąc tu można się pogubić. Krakowskie kibicowanie to jakiś kabaret dziś.
Laguna

Post autor: Laguna »

Kolejna dobra kawalina od Libiego NH.Dobry kocur.
Ten chłopak z teledysku w czerwonej koszulce to czasem nie był/jest w Gromdzie?
obserwator17

Post autor: obserwator17 »

Tak, kajfasz to chłopak z gromdy i na klipie jest również M. Od sprawy człowieka
obserwator17

Post autor: obserwator17 »

A tak całkiem obiektywnie mówiąc to fajnie, że powstała jakaś alternatywa w Krakowie dla nutek z KSC (zetbees) oraz HKS (boczek)
ts06

Post autor: ts06 »

szpak pisze: 20.09.2025, 20:10 Czy to prawda to co opowiadał ten cały dzigi, że byłe WSH chciało wystawić flagi Wisły do skrojenia przez Legie? Trochę szokujące, bo jednak bądź co bądź jednak byli to ludzie którzy dosłownie przelali trochę krwi za ten klub.
Pytałem się tych ciot w temacie warszawskim ale teksty typu że farmazon i ćpun, co w sumie jest prawdą, ale ta p**** mieszkała w Warszawie, więc coś może być na rzeczy. Kolesiowi chyba brakuje kasy, bo pogoniony z Wisły(dlatego takie żale), pogoniony nawet przez pomawiaczy. Wszędzie taguje friki, więc wiadomo ocb.

Co do Libiego, nie jestem bandziorem, więc trochę nie mój klimat ale robi dobre kawałki, szczególnie ten wcześniejszy, gdzie tam Gibson wyjebał zajebistą nawijke.
Aboubakar

Post autor: Aboubakar »

obserwator17 pisze: 20.09.2025, 21:36 Tak, kajfasz to chłopak z gromdy i na klipie jest również M. Od sprawy człowieka
Gdzie niby tam jest M?
Tel

Post autor: Tel »

obserwator17 pisze: 20.09.2025, 21:36 Tak, kajfasz to chłopak z gromdy i na klipie jest również M. Od sprawy człowieka
Gdzie M? Bo chyba coś mi umkło. Ale oglądałem.urywki. Daj sekundy..
Obrazek
ts06

Post autor: ts06 »

M. Ostatni raz widziałem przed 'członkiem', aż tak się ku*** zmienił xD?
Towariszcz Komandir

Post autor: Towariszcz Komandir »

A to nie czasem C. od sprawy Człowieka? Bo na pewno nie jest to Man...
Stpne

Post autor: Stpne »

ts06 pisze: 20.09.2025, 22:05
szpak pisze: 20.09.2025, 20:10 Czy to prawda to co opowiadał ten cały dzigi, że byłe WSH chciało wystawić flagi Wisły do skrojenia przez Legie? Trochę szokujące, bo jednak bądź co bądź jednak byli to ludzie którzy dosłownie przelali trochę krwi za ten klub.
Pytałem się tych ciot w temacie warszawskim ale teksty typu że farmazon i ćpun, co w sumie jest prawdą, ale ta p**** mieszkała w Warszawie, więc coś może być na rzeczy. Kolesiowi chyba brakuje kasy, bo pogoniony z Wisły(dlatego takie żale), pogoniony nawet przez pomawiaczy. Wszędzie taguje friki, więc wiadomo ocb.
Szanowna dziewczynko, przecież każdy może porównać tę wymianę zdań z tematu warszawskiego z tym, co tu piszesz :)
ts06 pisze: 16.09.2025, 17:30 Te, pomawiaczki ze Stolicy. Prawdą jest co mówi ten zjeb 'Wisła sharks'(który zresztą wspólnego z szarksami miał tylko to że dostał od nich w*******), że wystawił wam miejsce, gdzie leżą flagi Wisły i raz, obsraliście się w ostatnim momencie, dwa, jeszcze przed obsraniem, góra nie wiedziała o tym że ex wiślak wam te flagi wystawia;)?
Stpne pisze: 16.09.2025, 18:57 Nie wiem, kogo pytasz i co robisz w tym temacie, ale jak widać, kolejny typ z WRWE wjeżdża tu z jakimś internetowym pajacem :) Ciekawe, że w temacie krakowskim nie zadałeś pytania o jego liczne wysrywy na temat aktualnej Wisły. Np. tak krótko: "czy to prawda, że na c*** się nadaje(my)?". Za to wbijasz do tego wątku z opinią o tym, czy pajac był, czy nie był rekinem. A przecież opowiada, że był :) Chyba musisz to jednak wyjaśnić z jakimiś pomawiaczkami z poprzedniej stolicy. Rozumiem, że aktualnie Wisła na odcinku małopolskim jest najbardziej pokręconą rzeką na globie, ale jednak co poniektórzy wstydu nie mają :) Wybierasz sobie byłych ziomków za których się wstydzisz - spośród tego tabunu przerzutów za hajs, 60-tek i internetowych gwiazdeczek? Jest przecież z kogo wybierać. Pytasz o ich "prawdę" albo nie. Całą. Wybór dość prosty.
Dbaj o siebie.
DZnr1

Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat

Post autor: DZnr1 »

Harmonia pisze: 20.09.2025, 16:50
Soczek01 pisze: 20.09.2025, 13:02 Czy 'sharaksy' są dalej aktywne? Walczą o powrót na gts, czy już tylko zostało im "dojeżdżanie się" nawzajem z tzw. młod(sz)ą Wisłą i własne interesy?

Jeszcze pytanie, czy banda 'sharaks' w 100% poszła na samoukaranie za grupę, czy część się wyłamała i działa teraz z neo-debils?

Jeśli chodzi o "60-tki" to Ci z Cracovii stanowią bardziej zwartą ekipke , nawet udają że chętnie by wrócili na stadiony , te z Wisły niby są ktoś ich widział coś tam robią ale ogólnie to historia .
W czasach Internetu ktoś nagra filmik raz na rok, jak wyskoczy i pogoni dwóch chłopaków na osiedlu i zaraz zaczyna się fantastyka pod tytułem przejmujemy 800-tys... miasto.

Jakbym miał stawiać, to "pasiaki" mają obecnie trudniejszą sytuację, bo wielu chłopaków powinientych, w ich miejsce wchodzi nowy narybek, a to zawsze tworzy konflikty nowe, czy zaognia stare.

Przecież nie wszyscy z 'wsh' "się sprzedali" (na)milicji itd., nie wszyscy później ze sobą dobrze trzymali.
To ilu z tej 'rozjebanej' ekipki wiślaków, liczącej 20-30 szt. prawdziwych oprychóW, nie potwierdziło zeznań mACIORY michalskiej jak np. P....., 5-ciu czy jeszcze mniej? :)

gts06 pisze: 20.09.2025, 22:05
m.szpak pisze: 20.09.2025, 20:10 Czy prawda to, co opowiadała ta cała przećpana "dzigi", że była w 'wsh' i chciała wystawić flagę Wisły do "skrojenia" przez Legię? Trochę to szokujące, bo jednak - bądź co bądź - jednak były to osoby, które dosłownie przelały trochę obcej krwi za ten klub.
Pytałam się jak ciota w temacie warszawskim, ale pojawiły się tylko teksty typu, że "@dziWkaZszariksów" to oficjalny frajer, farmazon i ćpun, co w sumie jest prawdą, ale ta pomaWiaczka mieszkała parę godzin w Warszawie, więc coś może być na rzeczy, a naszej ex-kileżance chyba brakuje kasy na mefedron, bo podobno pogoniła kilka razy "młodą frajernię" z Wisły (dlatego mają takie żale), a sama została "zagoniona" nawet przez resztę pomawiaczy z gts-u. Wszędzie 'taguje' friki, więc wiadomo ocb.

Co do zgwałconego przez 'szaraksów' "libido", to nie jestem bandziorem, więc trochę nie mój klimat, ale robi dobre kawałki dla dzieci, szczególnie ten wcześniejszy, gdzie tam "gibson" 'wyjebał' go za 'zajebistą nawijkę".
Nie zdradzę chyba tajemnicy, że gdy ktoś zWeryfikoWAł dzigońską jako więziennego łotra z haremu na półotworku, to w jej temat zostal "wbity kutas". :D
Harmonia

Chłopie Ci co grali pierwsze skrzypce w ostatnich latach na Wiśle to dużo wcześniej poszli siedzieć przed całą tą miśkową za inne akcje i oni się nie sprzedali, wygląda że jesteś poinformowany to wiesz że zasilili już niektórzy grono Wiślaków
A prawda jest taka że całe to wsh przed rozpruciem to latał tam w większości trzeci sort , który nawet nie byłby wstanie powiedzieć w którym roku powstała Wisła ten co był większy to latał a w głowie miał jedynie robienie mamony .Niczego innego po nich większość się nie spodziewała i już wtedy powstała i działała Młoda Ferajna jak i niektórzy odbili i teraz wrócili

Historia lubi się powtarzać ale teraz tą sytuacją dopadła chłopaków z drugiej strony błoń, zobaczymy jak sobie poradzą biznes gangsterzy którzy przydziali koszulki w paski
Laguna

Post autor: Laguna »

Po co dyskutujesz z tą warszawską troLicą?Dostał pytanie o hankę i jej usuniętą dziarę tb95 to pali jana i udaje że nie widzi.Teraz znowu się mu wydaje że ma pojęcie co się dzieje w Krakowie,kto lata,ilu się rozjebało,ile dpk a nie wie że część starych z wsh wróciło po wyskoczeniu z kryminału.
On powinien sie z dzigim złapać gdzieś w psychiatryku,podobny poziom.Jeden pierdoli kocopoły do kamery a ten znowu na forum.Na pewno by znaleźli wspólny język.Będą sobie w pokoju bez klamek opowiadać różne historie.

Wracając do Wisły i MF to najlepsi i zarazem najgłupsi są ci co uważają że to ekipa 17 latków ważących 50 kg.
DZnr1

la7uña pisze: 21.09.2025, 09:03
Hormonia pisze: 21.09.2025, 01:13
DZnr1 pisze: 20.09.2025, 23:32
[...]

To ilu z tej 'rozjebanej' ekipki wiślaków, liczącej 20-30 szt. prawdziwych oprychóW, nie potwierdziło zeznań mACIORY michalskiej jak np. P....., 5-ciu czy jeszcze mniej? :)

[...]

Nie zdradzę chyba tajemnicy, że gdy ktoś zWeryfikoWAł dzigońską jako więziennego łotra z haremu na półotworku, to w jej temat został "wbity kutas". :D
Chłopaku, ci co grali z michalską pierwsze skrzypce w ostatnich latach na Wiśle, to dużo wcześniej poszli siedzieć przed tą całą "miśkową" za inne akcje i oni się nie "sprzedali", a wygląda, że jesteś dobrze zorientowany, więc wiesz, że zasilili już niektórzy towarzystwo wiślaków.
A prawda jest taka, że w całym tym 'wsh' przed ich "rozpruciem", to latał tam w większości trzeci sort, który nawet nie byłby w stanie powiedzieć, w którym roku powstał gts Wisła, ten co był większy, to należał, a w głowie miał jedynie robienie mamony. Niczego innego po nich większość się nie spodziewała i już wtedy powstała i działała tzw. "młoda frajernia", jak i niektórzy słabsi odbili i teraz wrócili.

Historia lubi się powtarzać, ale teraz taka sytuacją dopadła chłopów z drugiej strony błoń, więc zobaczymy, jak sobie poradzą, biznes i gangsterzy, którzy przywdziali koszulki w paski.
Po co dyskutujesz z taką widzewską trollicą jak ja? DoZo dostał pytanie o "hankę" z turystów97 i jej nieudolnie usunięty tatuaż "t97", to "pali jana" lub nie go nie widział, albo ma to w 'chuju'. Teraz znowu mi się wydaje, że mam pojęcie, co się dzieje w Krakowie, kto lata w rzekomych dewilsach z 1998 roku, ilu się rozjebało szaraksów, ile wzięło (w) d(U)psk(O), a nie wiem, ilu z części starych szaraksów wróciło po wyskoczeniu z kryminału.
A nasz "dżonson" powinien się z "dzigim" złapać gdzieś w psychiatryku, podobny poziom w więziennej hierarchii. Jeden jedyny konfident zaglądający na Ł3 pierdoli kocopoły w sądzie i do kamery "mięsnej" od "masy" , a ten z bandy dhw2000 znowu mi podpowiada na to forum. Na pewno by znaleźli wspólny język. Będą sobie w pokoju bez klamek opowiadać różne "historie".

Wracając do wiślaków i "młodej frajerni", która swoim logotypem nawiązuje do czcionki rozkraczonych "szariksóW", to najlepsi i zarazem najbardziej spostrzegwaczy są ci, którzy uważają, że to nie ekipka wyłącznie 17-latków ważących do 50 kg.
Nadal nie odpowiedziałyście na kluczowe zapytanie, jaki ... odsetek wiślackich szarAksów nie zdążył się 'rozjebać' "na papier" ... lub potwierdzając na sali sądowej wyjaśnienia ich szefoWej. Nie znacie nawet tak niskiej cyfry, czy zgodnie z linią np. mądrzejszych widzewiaków tylko "palicie 'chůja'", że ... jesteście o czymś poinformowane. ;)
Harmonia

Czemu nie zapytasz jaka liczba Wiślaków pogoniła gangusów ze swojego stadionu ,a ten problem jest powszechny wielu innych miastach , może gdyby nie brakowało odwagi to ruch ultras w Polsce miałby szansę przetrwać a tak stacza się . Nikt nie odpowiada za błędy innych nawet tych którzy noszą te same barwy ale nigdy nie słyszałem chodź odrobiny szacunku dla tych co postawili się …, obecni Wiślacy nie będą płacić za błędy i przepraszać całej Polski tylko sami robią porządek u siebie a tutaj na forum to jakoś dziwnie mi się wydaje że fanów Shaarksów poza Krakowem jest więcej ,macie więcej z nimi wspólnego niż obecni Wiślacy skoro tak się podniecacie na ich myśl
ślusarz

Post autor: ślusarz »

DZnr1 pisze: 21.09.2025, 10:00
Nadal nie odpowiedziałyście na kluczowe zapytanie, jaki ... odsetek wiślackich szarAksów nie zdążył się 'rozjebać' "na papier" ... lub potwierdzając na sali sądowej wyjaśnienia ich szefoWej. Nie znacie nawet tak niskiej cyfry, czy zgodnie z linią np. mądrzejszych widzewiaków tylko "palicie 'chůja'", że ... jesteście o czymś poinformowane. ;)

Zapytaj jaki odsetek złapanych na awanturze hoolsów Olimpii Elbląg z jakimiś wieśkami z warmińsko mazurskiego poszedł na samoukaranie.
Wyroki się nieuprawomocniły więc możesz zbić dziś piątkę na meczu w Warszawie z tymi co dobrowolnie poddali się karze😂

https://elblag24.pl/pseudokibice-olimpi ... o-aresztu/
Mareczek86

Post autor: Mareczek86 »

Hormonia pisze: 21.09.2025, 01:13
Chłopaku, ci co grali z michalską pierwsze skrzypce w ostatnich latach na Wiśle, to dużo wcześniej poszli siedzieć przed tą całą "miśkową" za inne akcje i oni się nie "sprzedali", a wygląda, że jesteś dobrze zorientowany, więc wiesz, że zasilili już niektórzy towarzystwo wiślaków.
A prawda jest taka, że w całym tym 'wsh' przed ich "rozpruciem", to latał tam w większości trzeci sort, który nawet nie byłby w stanie powiedzieć, w którym roku powstał gts Wisła, ten co był większy, to należał, a w głowie miał jedynie robienie mamony. Niczego innego po nich większość się nie spodziewała i już wtedy powstała i działała tzw. "młoda frajernia", jak i niektórzy słabsi odbili i teraz wrócili.

Historia lubi się powtarzać, ale teraz taka sytuacją dopadła chłopów z drugiej strony błoń, więc zobaczymy, jak sobie poradzą, biznes i gangsterzy, którzy przywdziali koszulki w paski.
Po co dyskutujesz z taką widzewską trollicą jak ja? DoZo dostał pytanie o "hankę" z turystów97 i jej nieudolnie usunięty tatuaż "t97", to "pali jana" lub nie go nie widział, albo ma to w 'chuju'. Teraz znowu mi się wydaje, że mam pojęcie, co się dzieje w Krakowie, kto lata w rzekomych dewilsach z 1998 roku, ilu się rozjebało szaraksów, ile wzięło (w) d(U)psk(O), a nie wiem, ilu z części starych szaraksów wróciło po wyskoczeniu z kryminału.
A nasz "dżonson" powinien się z "dzigim" złapać gdzieś w psychiatryku, podobny poziom w więziennej hierarchii. Jeden jedyny konfident zaglądający na Ł3 pierdoli kocopoły w sądzie i do kamery "mięsnej" od "masy" , a ten z bandy dhw2000 znowu mi podpowiada na to forum. Na pewno by znaleźli wspólny język. Będą sobie w pokoju bez klamek opowiadać różne "historie".

Wracając do wiślaków i "młodej frajerni", która swoim logotypem nawiązuje do czcionki rozkraczonych "szariksóW", to najlepsi i zarazem najbardziej spostrzegwaczy są ci, którzy uważają, że to nie ekipka wyłącznie 17-latków ważących do 50 kg.
Większość wiślaków z fc i dzielnic, którzy brali czasami akcje z sharksami siedziała sztywno.
DZnr1

Hormonia pisze: 21.09.2025, 10:50
[...]

Dlaczego nie zapytasz, jaka liczba wiślaków "zagoniła" gangusów ze swojego stadionu, a ten problem jest powszechny wielu innych miastach naszego sojuszu? Może gdyby nie brakowało odwagi, to ruch w Polsce miałby szansę przetrwać, a tak stacza się. Nikt nie odpowiada za błędy innych, nawet tych, którzy noszą te same barwy, ale nigdy nie słyszałem chodźby odrobiny szacunku do tych, którzy "postawili się" i zniknęli z R22. Obecne wiślaki nie będą płacić za błędy z Radłowa i przepraszać całej Polski, tylko same robią porządek u siebie jak "dzigi", a tutaj na forum to jakoś dziwnie mi się wydaje, że fanów jego sharaks'ów poza Krakowem jest więcej, bo banda pf1996 ma więcej z nimi wspólnego, niż obecni fani gts-u, skoro tak się podśmiewacie na ich temat.
Czyli nie odpowiesz, bo niewiele wiesz? :)

manieczek76 pisze: 21.09.2025, 11:12

Większość obecnych wiślaków z fanklubóW i dzielnic, którzy brali czasami akcje z shariksami, siedziała sztywno.
Masz na myśli około11-tu na 20 szt., czy np. sześciu z ... dziesiątki? I to nadal nie jest odpowowiedź na zdawałoby się proste pytanie. :D
factoryproject

Post autor: factoryproject »

Laguna pisze: 20.09.2025, 21:08 Kolejna dobra kawalina od Libiego NH.Dobry kocur.
Serio dobra ?
A co tam jest takiego dobrego ? Zalatuje turasami z Niemiec.
Tatauaże, groźne miny, ciemne okulary...
Do dobrych kibicowskich/ osiedlowych kawałków to daleko.

https://www.youtube.com/watch?v=v2NG5nW_qp4&t=40s
https://www.youtube.com/watch?v=Z2i7bR-lNaY
https://www.youtube.com/watch?v=DM6WQfrHdjI
https://www.youtube.com/watch?v=wSTVtoEPZg0

To kilka takich znanych i jak to porównasz ?
SawneyBean

Post autor: SawneyBean »

factoryproject pisze: 21.09.2025, 14:09
Laguna pisze: 20.09.2025, 21:08 Kolejna dobra kawalina od Libiego NH.Dobry kocur.
Serio dobra ?
A co tam jest takiego dobrego ? Zalatuje turasami z Niemiec.
Tatauaże, groźne miny, ciemne okulary...
Do dobrych kibicowskich/ osiedlowych kawałków to daleko.

https://www.youtube.com/watch?v=v2NG5nW_qp4&t=40s
https://www.youtube.com/watch?v=Z2i7bR-lNaY
https://www.youtube.com/watch?v=DM6WQfrHdjI
https://www.youtube.com/watch?v=wSTVtoEPZg0

To kilka takich znanych i jak to porównasz ?
Przecież te kawałki, które wkleiłeś są słabe... I to delikatnie mówiąc. Podobnie jak "twórczość" Libiego, więc porównanie o które pytasz, wskazuje na równie słaby poziom.
Jakuszyn

Post autor: Jakuszyn »

Groźne, bandyckie kawałki, dziary i ciuchy anty 60 a rekiny dalej się po Krakowie bujają jak gdyby nigdy nic. Przecież wy nawet tego leszcza dzigiego nie potraficie trafić a pajacujecie i się prężycie na teledyskach. Gdyby nie to, że dużo chłopów z JG jest po drugiej stronie muru to już dawno byście byli rozjebani i nie wychylali się ze swoich nor.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
ODPOWIEDZ