Zapraszam na grilla ! |GRILL TV
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Zapraszam na grilla ! |GRILL TV
Witam Panów.
Jako,że od jakiegoś czasu mam więcej wolnego czasu postanowiłem stworzyć kanał na temat polskiej sceny kibicowskiej.
Pierwszą serią będą opisy wszystkich ekip kibicowskich od ekstraklasy do niższych lig. Chciałbym stworzyć w formie video zbiór grup z kibicowskiej Polski gdzie każdy będzie mógł znaleźć info o nurtujących go pytaniach przy okazji oglądając ciekawe zdjęcia tych ekip.
Pierwsze dwa króciutkie filmy o grupach ultras są już na kanale(takie filmy będa codziennie o nowej grupie), na dniach pojawi się też dłuższy film o pierwszej sportowej ekipie.
Oprócz tego będzie wpadało jakieś info,może coś w stylu felietonów, podcastów o kibicowskim zabarwieniu.W każdym razie coś co myślę,że może kogoś z Was może zainteresować.
Jeśli ktoś będzie miał jakieś zastrzeżenia do jakiegoś filmu,lub chce przekazać info/zdjęcia swojej ekipy zapraszamy do kontaktu - [email protected]
Z kibicowskim pozdrowieniem - GRILL TV.
Jesteśmy na YouTube,TikToku i Facebooku pod nazwą GRILL TV.
Facebook;
https://www.facebook.com/share/1B4f9uKe ... tid=wwXIfr
YouTube;
https://youtube.com/@grilltv-pl?si=A1Nnk-5slWvtrLT4
Tiktok;
[link]
Jako,że od jakiegoś czasu mam więcej wolnego czasu postanowiłem stworzyć kanał na temat polskiej sceny kibicowskiej.
Pierwszą serią będą opisy wszystkich ekip kibicowskich od ekstraklasy do niższych lig. Chciałbym stworzyć w formie video zbiór grup z kibicowskiej Polski gdzie każdy będzie mógł znaleźć info o nurtujących go pytaniach przy okazji oglądając ciekawe zdjęcia tych ekip.
Pierwsze dwa króciutkie filmy o grupach ultras są już na kanale(takie filmy będa codziennie o nowej grupie), na dniach pojawi się też dłuższy film o pierwszej sportowej ekipie.
Oprócz tego będzie wpadało jakieś info,może coś w stylu felietonów, podcastów o kibicowskim zabarwieniu.W każdym razie coś co myślę,że może kogoś z Was może zainteresować.
Jeśli ktoś będzie miał jakieś zastrzeżenia do jakiegoś filmu,lub chce przekazać info/zdjęcia swojej ekipy zapraszamy do kontaktu - [email protected]
Z kibicowskim pozdrowieniem - GRILL TV.
Jesteśmy na YouTube,TikToku i Facebooku pod nazwą GRILL TV.
Facebook;
https://www.facebook.com/share/1B4f9uKe ... tid=wwXIfr
YouTube;
https://youtube.com/@grilltv-pl?si=A1Nnk-5slWvtrLT4
Tiktok;
[link]
-
Re: Zapraszam na grilla ! |GRILL TV
Słabe, może 20 lat temu by się to przyjęło, znajdź sobie lepiej coś ciekawszego do roboty
-
-
Nie przejmuj się rób swoje, każdy od czegoś kiedyś zaczynał, jeden redaktor od ustawianych meczów drugi od logopedy.
-
... "starannie wykonana sektorówka Arki, na której zielona postać symbolizuje lechitę..."
Daj sobie jednak spokój.
Daj sobie jednak spokój.
Good Night Left Side
-
Masz rację wkradł się tam burak.Co prawda miałem świadomość tego ,,s” .Mialem z tylu głowy,że temat był wielokrotnie wałkowany ale podczas tworzenia filmu byłem w stu procentach (jak widać mylnie) przekonany,że to Lech dokłada sobie owo ,,s” odmieniając nazwę swojej drużyny. Pozostaje mi tylko przeprosić wszystkich LECHISTÓW za tę wstydliwą pomyłkę.
-
W********** multikontowcu.
-
To świadczy, że jesteś debilem i tyleAlfred88 pisze: ↑09.09.2025, 08:50Masz rację wkradł się tam burak.Co prawda miałem świadomość tego ,,s” .Mialem z tylu głowy,że temat był wielokrotnie wałkowany ale podczas tworzenia filmu byłem w stu procentach (jak widać mylnie) przekonany,że to Lech dokłada sobie owo ,,s” odmieniając nazwę swojej drużyny. Pozostaje mi tylko przeprosić wszystkich LECHISTÓW za tę wstydliwą pomyłkę.
-
Matteunhos pisze: ↑09.09.2025, 09:59To świadczy, że jesteś debilem i tyleAlfred88 pisze: ↑09.09.2025, 08:50Masz rację wkradł się tam burak.Co prawda miałem świadomość tego ,,s” .Mialem z tylu głowy,że temat był wielokrotnie wałkowany ale podczas tworzenia filmu byłem w stu procentach (jak widać mylnie) przekonany,że to Lech dokłada sobie owo ,,s” odmieniając nazwę swojej drużyny. Pozostaje mi tylko przeprosić wszystkich LECHISTÓW za tę wstydliwą pomyłkę.
A co o Tobie i podobnych świadczy takie bluzganie na forum?Siedzisz jeden z drugim przed monitorem i ,,jesteście kumaci” bo się sracie do mnie że na forum napisałem - filmy sobie robię ?Spływa po mnie wierz mi,opinia takich obrażonych na wszystko ,,forumowych wyjaśniaczy”.
Ktoś wytknął mi pomyłkę,przyznałem mu rację a nawet przeprosiłem zainteresowanych.
Wydaje się,że z reguły większość z nas nie jest absolwentami wyższych szkół,nie każdy musi mieć też fenomenalną pamięć.
Polecam spróbować wyjąć te kije z wiadomych części ciała.
-
Rob swoje i sie nie przejmuj innymi.