OldFreak pisze: 18.06.2025, 22:11
Czy wy się nie "obsrałyście", jak zawiesiłyście działalność jako tzw. 'młoda elana"?
Tam elanowcy się już chyba dwukrotnie (na pół "szpary", ale) odcięli od tego pENISa ("niebiescy" - raz, a wyraźnie-j), więc (poza wiślakami, które wstydzą się kontaktów z "mE" od czasu kompromitacji mACIORY michalskiej z k-wskich szARaKSów przy kUŹWIE) tylko widzewiaki wciąż trzymają oficjalnie z kiEpską, młodą załęcką, prawda? ;)
No i czas również na określenie się "paprykarzy" z woj. zach-pom., skoro dołączyły do tego "przestrze7onego" sojuszu "wpÎerw", bo żydoWskie fankluby [np. kaliski, krośnieński , z s.w. (czyli 'feSty' w stalowych mundurach m.in. "gorzkie") itp. wrzucam do tego samego wora, co ... m.in. gEBE7Sową, (?ex-)szefową (obok pierwszej - jĘDRNEJ) bandy dEhAwU2000 jako widzewskie 'q-rWy' anal-ogocznie do poprzedniego skrótowca 'w(q)rwe'. :)
bANDA ch... pisze: 19.06.2025, 16:32
hfK pisze: 19.06.2025, 01:18
A ty nie "sucha-j... sucha-j...", ale zbieraj kichę, parówo, i zawijaj kieckę, dentko i aferzystko.
Na frajernie to wjedziesz wcześniej czy później za ośmieszanie Grona LG, 'kindybaleE'.
Bandziorze z Kołobrzegu, odpisz na moje prywatne listy do proroka i sądu, albo dawaj jak ja na papier, taki numer, bo nagrywamy filmik z frajerrim, jak jestem je6ana w mordę.

dENTKO z., zanim "pociągniesz jelito" na więzienny harem z bAKSDOFI7em z "frajers-mma", napisz, ile razy już dostałaś szczynami m.in. od drugiego milicyjNego poMiota z 'gleiwitz', widzewska wycinanko? :D