kivloff pisze: 11.07.2025, 14:41
Każdy mój wpis w tym temacie to była odpowiedź na zaczepkę w stronę Legii.
To zobacz kto od was się tu wpierdolił i zaczął swoje prowokacje bo nie mógł przepalić że Widzew i Łks może ponad podziałami pojawić się na jednym marszu w słusznej sprawie.
Zróbcie porządek z tą chorą psychicznie kanalią dozo i uwierz mi że nikt w temacie łódzkim nie będzie pisał na wasz temat.
Daję słowo że nikt w tym temacie więcej nie wspomni o tym że wam Czeczeni przejęli miasto i że pewien 'dziennikarz' ma wyjebane na was i wasze prośby czy tam groźby i wrzuca wywiady z hanną czym ośmieszył wasze środowisko.
Sandeman pisze: 10.07.2025, 08:35
Brawo dla całej Łodzi, daliście przykład całej Polsce że nie tyle można co nawet trzeba.
W takiej Warszawce nie przejdzie bo legiunia wiadomo jak podchodzi do tematu Polonistów na Marszach Niepodległości czy innych patriotycznych uroczystościach.
Zresztą im tam Czeczeni obecnie rządzą w mieście i boją się ich ruszyć :D
Z Widzewem, z ŁKSem, z Ruchem, nawet z tymi niehonorowymi k****** z Wisły ja osobiście bym przełknął stanięcie w tej sprawie na jednym marszu, no ale nie z tymi szczurami z Polonii - kwintesencją uległości i jojczenia nad swoją krzywdą, nieszczęściem i jak to są niesprawiedliwie traktowani. Oni swoim zbiorowym jestestwem dokładnie przeczą ideom stojącym za tego typu formą protestu.
W każdym razie poloniści się wczoraj pokazali, to nie ulega wątpliwości. :)
kivloff pisze: 11.07.2025, 14:41
Każdy mój wpis w tym temacie to była odpowiedź na zaczepkę w stronę Legii.
To zobacz kto od was się tu wpierdolił i zaczął swoje prowokacje bo nie mógł przepalić że Widzew i Łks może ponad podziałami pojawić się na jednym marszu w słusznej sprawie.
Zróbcie porządek z tą chorą psychicznie kanalią dozo i uwierz mi że nikt w temacie łódzkim nie będzie pisał na wasz temat.
Daję słowo że nikt w tym temacie więcej nie wspomni o tym że wam Czeczeni przejęli miasto i że pewien 'dziennikarz' ma wyjebane na was i wasze prośby czy tam groźby i wrzuca wywiady z hanną czym ośmieszył wasze środowisko.
Już nie tylko czeczeńscy ale i ukry tocojrstteraz w Warszawie to tragedia 🫣🫣ale nie nasza piaskownica
la*7uña pisze: 04.08.2024, 22:43
Gdyby nie ostatnia wojna i potem żydokomuna rosenbauma, to dziś kibicowałybyśmy polin-ii, a nie rts-owi, bo ona przed IIWŚ to był najbardziej popularny wśród żydów klub stolicy IIRP. Nie bez powodu już dawno się mówi(-ło), że ksP to fanklub brodatych widzewiaków.
sokół pisze: 08.07.2025, 17:47
Teraz ponad podziałami, a jak ŁKS "skroił" widzewiakom baner w barwach narodowych Polski, to jakoś nikt z rts-u nie myślał o ojczyźnie w Palestynie. Tak, tak, Marsylia ..., ciekawe, czy przy dzisiejszym ciśnieniu w mieście Łodzi uda się zachować spokój.
Kiwi.off pisze: 11.07.2025, 14:41Każdy mój wpis w tym temacie to była odpowiedź na zaczepkę w stronę Legii.
Żadnego z wątków
- żali, że Legia nie bedzie chciała stać na proteście z zawodowymi wywieszaczami białej flagi spod znaku ksP
- wypominania nam, że protestujemy przeciw partactwu klubu w kontekście protestów przeciw partactwu rządu (co samo w sobie było upośledzone)
- wypominania nam, że jako kibice wolimy, żeby klub odnosił sukcesy, a nie tylko trwał jak wasz.
Kieruj swoje uwagi i pytania do tych, którzy np. te wątki rozpoczynali, a nie do mnie. Jak nie wiesz, "po co się wypowiadam", to odpowiedź brzmi: wypowiadam się, odnosząc się do napisanych w tym wątku "postów", które dotyczą m.in. mnie jako kibica Legii. Przerosło cię zauważenie, że to nie ja zaczynałem te dyskusje, czy po prostu czujesz się poirytowany brakiem argumentów drugiej strony i czepiasz się właśnie mnie właśnie w taki sposób, bo nie masz pomysłu na jakieś mądrzejsze uwagi?
To zobacz, kto od nas się tu wpierdala i zaczęłam moje prowokacje, bo nie mogłam "przepalić", że widzewiaki i ŁKS może ponad podziałami pojawić się na jednym marszu w słusznej sprawie eksterminacji Gazzy.
Zróbcie porządek z tą chorą psychicznie kanalią, dużo wymagam i uwierz mi, że nikt z dhw2000 w temacie łódzkim nie będzie pisał na wasz temat.
Daję słowo rabina, że nikt w tym temacie więcej nie wspomni o tym, że nam 'armeni' przejęli siostry i miasto Żyrardów i że pewien dziennikarz ma 'wyjebane' na nas jajca i nasze prośby czy tam groźby, więc wrzucam wywiady z marią hanna, czym ośmieszam nasze środowisko, gdzie konfidentów mamy dwucyfrówkę.
Już nie tylko 'armeńcy' np. z wfcg, ale i dodatkowo 'ukry' ..., to co jest teraz w Warszawie, to tragedia. 🫣🫣 Ale to nie nasza popielniczka.
I jak tu się z was, żałosne ycki, nie śmiać, gdy kibice Legii zapraszają do W-wy na akcje przeciwko upa-ińcom, murzynom i po-jebom od tüSSka całą kibicowską Polskę, a widzewiaki ... do 7itzmannstadt tylko jeden widzewski fanklub, z Muranowa, popierdóŁki? :D
W Warszawie chyba ktoś z głową na karku bo jest stop masowej imigracji i stop imigracji. W innych miastach zjeby z neokonfederacji przepchnęły swoje hasła "stop nielegalnej imgracji". Nielegalni imigranci stanowią niecały 1% wszystkich sprowadzanych przez rządy POPisu. Tak więc neokonfederaci znowu zrobili co poniektórych w c****. Dobrze że nie w Warszawie.
la*7uña pisze: 04.08.2024, 22:43
Gdyby nie ostatnia wojna i potem żydokomuna rosenbauma, to dziś kibicowałybyśmy polin-ii, a nie rts-owi, bo ona przed IIWŚ to był najbardziej popularny wśród żydów klub stolicy IIRP. Nie bez powodu już dawno się mówi(-ło), że ksP to fanklub brodatych widzewiaków.
la*7uña pisze: 12.07.2025, 07:23
To zobacz, kto od nas się tu wpierdala i zaczęłam moje prowokacje, bo nie mogłam "przepalić", że widzewiaki i ŁKS może ponad podziałami pojawić się na jednym marszu w słusznej sprawie eksterminacji Gazzy.
Zróbcie porządek z tą chorą psychicznie kanalią, dużo wymagam i uwierz mi, że nikt z dhw2000 w temacie łódzkim nie będzie pisał na wasz temat.
Daję słowo rabina, że nikt w tym temacie więcej nie wspomni o tym, że nam 'armeni' przejęli siostry i miasto Żyrardów i że pewien dziennikarz ma 'wyjebane' na nas jajca i nasze prośby czy tam groźby, więc wrzucam wywiady z marią hanna, czym ośmieszam nasze środowisko, gdzie konfidentów mamy dwucyfrówkę.
Już nie tylko 'armeńcy' np. z wfcg, ale i dodatkowo 'ukry' ..., to co jest teraz w Warszawie, to tragedia. 🫣🫣 Ale to nie nasza popielniczka.
I jak tu się z was, żałosne ycki, nie śmiać, gdy kibice Legii zapraszają do W-wy na akcje przeciwko upa-ińcom, murzynom i po-jebom od tüSSka całą kibicowską Polskę, a widzewiaki ... do 7itzmannstadt tylko jeden widzewski fanklub, z Muranowa, popierdóŁki? :D
Kiedy można się spodziewać szerszej relacji na tamat anty ukraińskich nastrojów wśród Legionistów np na blogu Foxxa?
Ukochane Miasto pisze: 19.07.2025, 17:01
Dozol Ty masz już nieuleczalne stadium choroby psychicznej więc nawet nie ma co ci urągać i obrażać....
Biedy człowieku
strazaksam pisze: 19.07.2025, 13:59
Kiedy można się spodziewać szerszej relacji na tamat anty ukraińskich nastrojów wśród Legionistów np na blogu Foxxa?
Na blogu Foxxa raczej nigdy nie było słowa o nastrojach na Legii w kontekście Ukrainy. Ale na trybunach (w tym w Kijowie) oraz w miejscach pamięci te nastroje były jawnie akcentowane wielokrotnie już od lat. Weźmy ten rok:
dzwoniec pajacu no i kto skorzystał z tego waszego zaproszenia skoro nawet wasi zgodowicze z Sosnowca byli na marszu w Katowicach.
twój chory mózg nie ogarnia że nie wszystko kręci się wokół Warszawki i że w innych miastach również były marsze organizowane?
Widać, że ta Legia ryje ci banię. Nie potrafisz zmienić tematu nawet tu. Skoro to jednak temat łódzki, to może napiszesz w końcu co tam ciekawego przeżyłeś na Widzewie? :)
Legioniści mieli odmówić "zawodów sportowych" z przeciwnikami reprezentującymi Aktobe.
"Info od Aktobe: Przed meczem zaproponowaliśmy Legii spotkanie i walkę w spokojnym miejscu. Odmówili. Więc postanowiliśmy i tak to zrobić, ale policja zapobiegła wszystkim próbom. Ostatecznie kilku Legionistów opuściło hotel na piwo i właśnie wtedy zostali zaatakowani. Wszyscy zaliczyli nokaut. Jeden z Legionistów zgubił swój ochraniacz na zęby.
Plotka głosi, że ofiary akcji zostały przeniesione do innego hotelu.
Stpne pisze: 20.07.2025, 22:37
Widać, że ta Legia ryje ci banię. Nie potrafisz zmienić tematu nawet tu. Skoro to jednak temat łódzki, to może napiszesz w końcu co tam ciekawego przeżyłeś na Widzewie? :)
Może weź najpierw utemeperuj tego zjeba dozola co w każdym temacie prowokuje pisząc debilizmy. Wyglądasz na rozsądnego gościa, masz swoje lata więc może spróbuj mu przemówić do jego chorej, zrytej bani. Zacznij od swoich kolegów a potem zwracaj uwagę innym. Myślę, że jakby ten wasz chory pacjent się tu przestał udzielać i w każdym wpisie przypierdalać do Widzewa to inni też by odpuścili.
No i chyba jest różnica pomiędzy typem, który u was nie jest postacią anonimową a wręcz bardzo rozpoznawalną a Laguną, którego prawdopodobnie nikt nie zna. To, że prawdopodobnie ktoś mu kiedyś za mocno poskakał po głowie(prawdopodobnie z RTS), nie raz wyłapał porządny w*******(też od kogoś z RTS) czy też nawpierdalał się jakiegoś gówna to chyba nie tłumaczy jego pojebanego zachowania.
Jak to było ? Nie ruszać ukraińców a tylko tych którzy identyfikują się jako banderowcy ?
Jak ich rozpoznacie, bo tak na moje oko na tym sektorze właśnie siedzą normalni ukraińcy ...
Kiedyś tutaj taki temat był poruszany , dziś jak się sprzedaje bluzy osiedlowe, dzielnicowe , to kieruje się zasadami dziś kibicowskimi ?. Że musisz być z tej ośki , rejonu . Czy wszystko się kieruje w kierunku pieniędzy, a wiem że gadżety takie sprzedawane ludziom nie np z Górnej z Łodzi , a ludziom z np Sueradza itd . Nie jest to dla was dziwne , takie pytanie dla obu stron . Bo teraz widze, Heniek reorentuje dzielnice, a jest z Łęczycy.
Daniel2345 pisze: 13.08.2025, 10:57
Kiedyś tutaj taki temat był poruszany , dziś jak się sprzedaje bluzy osiedlowe, dzielnicowe , to kieruje się zasadami dziś kibicowskimi ?. Że musisz być z tej ośki , rejonu . Czy wszystko się kieruje w kierunku pieniędzy, a wiem że gadżety takie sprzedawane ludziom nie np z Górnej z Łodzi , a ludziom z np Sueradza itd . Nie jest to dla was dziwne , takie pytanie dla obu stron . Bo teraz widze, Heniek reorentuje dzielnice, a jest z Łęczycy.
Da radę napisać to w języku polskim?
Nie jesteś z Limanki a z Sieradza , i masz koszulke Limanowskiego . Reprezentujesz tą ulice , to jest normalne ?. Tutaj ci co sprzedają koszulki zasadami kibicowskimi się kierują, czy aby kasa.
Da radę napisać to w języku polskim?
Nie jesteś z Limanki a z Sieradza , i masz koszulke Limanowskiego . Reprezentujesz tą ulice , to jest normalne ?. Tutaj ci co sprzedają koszulki zasadami kibicowskimi się kierują, czy aby kasa.
originalbadman pisze: 16.08.2025, 21:37
Nie ma czy napewno? Widziałem fotki z meczu ze Stalą Brzeg jakieś fotki z wakacji ludzi w gadżetach dlatego spytałem
Lubię takie mniejsze, lokalne. Zapodaj te fotki jak masz.
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44
Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
serce miasta pisze: 01.09.2025, 13:29
Widzew Śródmieście!
Czekam jak sąsiadki podadzą liczby to po pierwsze ,a po drugie to jestem ciekawy czy napiszą,że były przypadkowe osoby od nich
No już się pochwaliłeś, ile jeszcze postów o tym napiszesz? Dodaj więcej zawadiackich emotek żeby podkreślić wasz sukces :)
Naprawdę u was straszna posucha, jak tak się podniecacie takim wyczynem. Ktoś tu jest zobowiązany do podawania jakichkolwiek liczb?
serce miasta pisze: 01.09.2025, 13:29
Widzew Śródmieście!
Czekam jak sąsiadki podadzą liczby to po pierwsze ,a po drugie to jestem ciekawy czy napiszą,że były przypadkowe osoby od nich
No już się pochwaliłeś, ile jeszcze postów o tym napiszesz? Dodaj więcej zawadiackich emotek żeby podkreślić wasz sukces :)
Naprawdę u was straszna posucha, jak tak się podniecacie takim wyczynem. Ktoś tu jest zobowiązany do podawania jakichkolwiek liczb?
Jak się tak podjarał to może w końcu doczekamy się relacji z ostatniej wizyty w Płocku.
Jak się tak podjarał to może w końcu doczekamy się relacji z ostatniej wizyty w Płocku.
Najdziwniejsze jest to, że ten chłop to chyba nie jest anonimem na Widzewie, a faktycznie podnieca się takim czymś..
Najdziwniejsze jest to, że ten chłop to chyba nie jest anonimem na Widzewie, a faktycznie podnieca się takim czymś..
Nie zapominaj że oni nie tak dawno pisali relację z pogonienia malarzy, a jak się później okazało chodziło o jednego nastoletniego łebka który jeździł rowerem z jedną puchą w plecaku.