Jezeli chodzi o szypiorniaka w Plocku dopinguja i jezdza na wyjazdy inne osoby, ale po czesci sa rowniez osoby z noznej.RTS Widzew Łódź pisze:Ja mam pytanie jak wyglądają stosunki pomiedzy kibicami Korony Kielce a kibicami kieleckiego szczypiorniaka
Również pytam czy na Wiśle Płock kręci doping i jeździ na wyjazdy ta sama ekipa co na nożną.
Pytam bo słyszałem że to są dwie najlepsze ekipy z kibicami w piłce ręcznej
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Fighting Dragon Tokyo pisze:Na obecną chwilę Kotwica i Flota zakopały topór wojenny, czy było to tylko grzeczne zachowanie przy kibicach Pogoni? Pytam poważnie, bo zaciekawiło mnie, że przed ustawką można jednak się dogadać...To My Kibice! pisze:III liga, Gr. II, 4 kolejka. 25.08.2007 Kotwica Kołobrzeg-Flota Świnoujście. 49 fanów Floty. Przed meczem miało odbyć się spotkanie na ubitej ziemi, jednak za Flotą pojawiła się mocna ekipa Pogoni Szczecin, która zabrała się za...bratanie na siłę obu ekip, które oficjalnie uznały, że nadal są f-c Pogoni. I tak zamiast walczyć, razem udano się na mecz...
hahahah dobre sobie, jak moglismy sie razem udac na mecz jak Flota pojawiła sie na osattnich 10-15 minutach meczu... ktos ma ładną fantazje
Fighting Dragon Tokyo pisze:Jak dobrze pamiętam, to Odra organizowała zimą turniej halowy, gdzie właśnie został zaproszony także RKS Radomsko. Pod halę podjechał GKS Jastrzębie, który zaproponował im walkę banda na bandę. RKS bodajże wystawił komplet, który tego dnia był w Wodzisławiu (chyba 34 osoby) i chciał aby Odra wystawiła 16, aby doszło do równej 50-tki, jednak Odra albo nie znalazła tylu albo nie chciała się bić, dlatego RKS im podziękował...Kiju pisze:podbijam.miszcz pisze:kiedys była zgoda Rks Odra
mozna wiedziec czemu jej nie ma juz
PS: Seba jakiś zgrzyt na linii Apator-Ruch, że takie pytanie Cię natchnęło?
coś wtym stylu
chodziło o walke z Jastrzebiem do której to Odra wogóle nie chciała przystapic wobec czego postanowilismy zakończyć znajomość
-
Lędźwiorotor
-
Fan_Gwardii
-
Lędźwiorotor
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
ObserwatorHG
stara zgoda
Kiedy skończyła się zgoda Polonia Bytom-GKS Tychy ?
[quote="Fan_Gwardii"]tak oficjalnie to Lonia nie ma z nikim, a Czuwaj uklad z Karpatami i Radymnem jesli sie myle prosze o poprawienie
ps.czy ktos z zainteresowanych ekip wypowiedzialby sie na temat konca ukladow(zgod?) Baltyk Gdynia-Elana i Baltyk-Karkonosze?[/quote]
Bałtyk Elana zakończył się pod wpływem Ruchu Chorzów który Elanie powiedział aby sobie wybrała. No i wybrali.....
Natomiast Karkonosze ewidentnie nie radziły sobie i jak dla Bałtyku musieli sie jeszcze nieco pouczyć. Podziękował im Bałtyk.
ps.czy ktos z zainteresowanych ekip wypowiedzialby sie na temat konca ukladow(zgod?) Baltyk Gdynia-Elana i Baltyk-Karkonosze?[/quote]
Bałtyk Elana zakończył się pod wpływem Ruchu Chorzów który Elanie powiedział aby sobie wybrała. No i wybrali.....
Natomiast Karkonosze ewidentnie nie radziły sobie i jak dla Bałtyku musieli sie jeszcze nieco pouczyć. Podziękował im Bałtyk.
-
www.YBB.prv.pl
- ostatnie ostrzeżenie
- Kontakt:
-
Żaba-Katowice
Re: stara zgoda
bodajze na poczatku lat 90,plus minus chyba w 1990-91 roku bo w 1992 mielismy MY z Tychami.pozdr.Sven pisze:Kiedy skończyła się zgoda Polonia Bytom-GKS Tychy ?
-
GebaRadomiak
-
Fighting Dragon Tokyo
nie jestem pewien
ale ponoc 2 fc Śląska Wrocław - Trzebnica i Oleśnica tez sie nie lubią nawzajem. prawda to?
a druga sprawa uwazacie ze fc jest gorsze od zgody?
bo ja mam inne zapatrywanie na tą sprawe. fc to sa kibice tej samej druzyny tylko ze z innego miasta, a zgoda to sa kibice obcej druzyny tyle ze zaprzyjaźnionej
ale ponoc 2 fc Śląska Wrocław - Trzebnica i Oleśnica tez sie nie lubią nawzajem. prawda to?
bo ja mam inne zapatrywanie na tą sprawe. fc to sa kibice tej samej druzyny tylko ze z innego miasta, a zgoda to sa kibice obcej druzyny tyle ze zaprzyjaźnionej
-
GebaRadomiak
Tematu z Szydlowainka nie znam dlatego nie odpowiem an to.Nadal sa naszym FCKaczmar pisze:Moze ktos z Radomiaka opisac wasze zgody ?i jak bylo z fc Szydlowiec.Slyszalem ze miala miejsce taka sytuacja ze Szydlowianka zawarlazgode z Lezajskiem,a pozniej na jakims meczu pogonili Radomiak.prawda to czy bujda jest??i kiedys widzialem szaliki fc Tczow/Taczow.Co to bylo??
Szaliki FC Tczow sa nadal a jest to pare osob jezdzacych z tej wiosk, ktorzy sami sobie zrobili owe szaliki. Zadnym oficjalnym FC naszym nie sa
-
nikomu nieznany...
Fc z Brzegu Dolnego i z Wołowa również się nie lubią, ale na meczach Śląska jest spokój.fcb pisze:nie jestem pewien
GebaRadomiak pisze:Tematu z Szydlowainka nie znam dlatego nie odpowiem an to.Nadal sa naszym FCKaczmar pisze:Moze ktos z Radomiaka opisac wasze zgody ?i jak bylo z fc Szydlowiec.Slyszalem ze miala miejsce taka sytuacja ze Szydlowianka zawarlazgode z Lezajskiem,a pozniej na jakims meczu pogonili Radomiak.prawda to czy bujda jest??i kiedys widzialem szaliki fc Tczow/Taczow.Co to bylo??
Szaliki FC Tczow sa nadal a jest to pare osob jezdzacych z tej wiosk, ktorzy sami sobie zrobili owe szaliki. Zadnym oficjalnym FC naszym nie sa
a mozesz napisac o waszych dawnych zgodach?wiem ze Legia,Kszo to raz i dwa , i chyba byly jakies przymiarki do kogos ze slaska??(chyba Gks K.lub Gornik)
-
Fighting Dragon Tokyo
Wiem, że miało być coś z GieKSą, ale nie wiem dlaczego się chłopaki nie dogadali. Na meczu Polska-Gruzja czy Polska-Mołdawia (nie pamiętam) w Katowicach, Radomiak dymił na trybunie, gdzie obecnie zasiadają pikniki z GKS-u. Ale czy lali się z GKS-em czy z policją to też już nie pamiętam.Kaczmar pisze:GebaRadomiak pisze:Tematu z Szydlowainka nie znam dlatego nie odpowiem an to.Nadal sa naszym FCKaczmar pisze:Moze ktos z Radomiaka opisac wasze zgody ?i jak bylo z fc Szydlowiec.Slyszalem ze miala miejsce taka sytuacja ze Szydlowianka zawarlazgode z Lezajskiem,a pozniej na jakims meczu pogonili Radomiak.prawda to czy bujda jest??i kiedys widzialem szaliki fc Tczow/Taczow.Co to bylo??
a mozesz napisac o waszych dawnych zgodach?wiem ze Legia,Kszo to raz i dwa , i chyba byly jakies przymiarki do kogos ze slaska??(chyba Gks K.lub Gornik)
-
GebaRadomiak
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
Szakal1964
Fighting Dragon Tokyo pisze:Wiem, że miało być coś z GieKSą, ale nie wiem dlaczego się chłopaki nie dogadali. Na meczu Polska-Gruzja czy Polska-Mołdawia (nie pamiętam) w Katowicach, Radomiak dymił na trybunie, gdzie obecnie zasiadają pikniki z GKS-u. Ale czy lali się z GKS-em czy z policją to też już nie pamiętam.Kaczmar pisze:GebaRadomiak pisze: Tematu z Szydlowainka nie znam dlatego nie odpowiem an to.Nadal sa naszym FC
Szaliki FC Tczow sa nadal a jest to pare osob jezdzacych z tej wiosk, ktorzy sami sobie zrobili owe szaliki. Zadnym oficjalnym FC
\\naszym nie sa
tak Radomiak chcial zgode/układ? z GieKSą, ale ,,delikatnie'' zostało im to wyjasnione przez jednego znanego kibica , ze nie interesuje nas takowa zgoda,potem na meczu Polska-Moldawia Radomiak cos tam burzył do GieKSy,po czym został wygoniony z sektora, oprocz Radomiaka siedziała tam tez Polonia Bydgoszcz i jeszcze jakies mniejsze ekipy
Andrzej pisze:A kiedy zmarła zgoda Włoszczowa - Jędrzejów?Fighting Dragon Tokyo pisze:Tak. Naprzód Jędrzejów nadal jest fan-clubem Korony Kielce, natomiast ich kosa Hetman Włoszczowa "awansował" z fan-clubu na zgodę KSZO Ostrwiec.GebaRadomiak pisze:Jedrzejow jest Fc Korony czy nie?
Hetman nie jest i nie byl fan clubem KSZO
-
Kuzyn Kopek
- ban
-
Huls namber łan
- ban
Koleś zadajesz takie "pytanie" to na jaką odpowiedź liczyłeś. Kolega Ci normalnie napisał i dodał żebyś pisał nazwy klubów z wielkiej litery, a Ty wielkie oburzenie? Lepiej nic nie pisz i o nic się nie pytaj.Jabol AZS pisze: a po trzecie sie nie wymadrzaj ... kibicu haha
Od którego roku Zawisza ma zgodę z Jastrzębiem?
-
pb_bezimienny
Re: stara zgoda
podobno w 1988 rSven pisze:Kiedy skończyła się zgoda Polonia Bytom-GKS Tychy ?