Gdyby Lech takie coś o****** (hipotetycznie, bo wiadomo że to by się nie wydarzyło) to byłoby w tym temacie 55 stron i hektolitry wylanych łez na biednymi Serbami, a Lech miałby jechane tutaj prawie jak Wisła po Radłowie. No ale wiadomo, przenajświętszy naród serbski jest nietykalny. Idioci z ujemnym IQ ani słowa krytyki w kierunku tej dziczy. Zamiast tego albo p**** cicho albo jeszcze spermopijcy serbów atakują ad personam ludzi takich jak ja za to że mam wyjebane na tych niehonorowych serbskich śmieci.Piknik1991 pisze: 14.08.2025, 21:40 Heh i o to jest pytanie , pewnie gdyby była taka sytuacja , Lech byłby jeban* przez wszystkich
Tak jak pisałem w wątku o uroczystym homagium. Naoglądały się te wszystkie sebixy, krystiany i inne mateuszki filmików z dopingu Zvezdy, Partizana czy innej Vojvodiny w 2005 czy 06 roku na raczkującym wówczas YT . No i w ich głowach powstał mit fanatycznych, wielkich Serbów i od tamtego czasu zachowują się jak natolatki wyczekujące pod hotelem z plakatami żeby dostać autograf od swojego idola. Żałosne. Ale musiały piszczeć z wrażenia matoły bez szkoły gdy dowiedzieli się że wylosowali Zvezde. Niestety ich idol ich olał i zamiast autografu kazał w**********.
P.S. k**** z Partizana odrobiły straty w Szkocji. Ciekawe czy będą transparenciki w Warszawie. Stawiam że Legia poszła po rozum do głowy i nie popełni tego błędu co Lech