Uroczyste homagium polskich kibiców złożone wspaniałym Serbom
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
Rozsądnychultaj88
Re: Uroczyste homagium polskich kibiców złożone wspaniałym Serbom
chłop co się wczuł w historię którą sobie uszył z tego co wyczytał w necie. jakiś lepszy butapren macie na skłotach chyba co...
-
Rozsądnychultaj88
chłop odlatuje :D
Ostro i celnie o każdym gaśniczaku ;)
-
Rozsądnychultaj88
tylko że nikt przed nimi nie klęka, transparenty nie są żądnym klękaniem, tylko jakaś pała tu tworzy takie historyjki na podstawie tego co można wyczytać w necie, co jest tylko wycinkiem. a tworzy te historyjki bo za cel ma jątrzenie i skłócanie kibiców, nic innego. dobrze to widać, jak się popatrzy z dystansu na to jakie narracje niektóre konta tu tworzą od kilku czy kilkunastu miesięcy co najmniej. chyba nikt kto nie jest upośledzony nie pisze na k.net jakichś apeli czy rad jak się ma ekipa z kilkudziesięcioletnim stażem zachować na wyjeździe.
ponawiam pytanie: jakie konkretnie były ustalenia między Lechem a Zvezdą i kto i jak złamał te ustalenia?
ponawiam pytanie: jakie konkretnie były ustalenia między Lechem a Zvezdą i kto i jak złamał te ustalenia?
Ja już "parę wiosen" mam ,ale tak szczerze to nie wiem z czego wzięło się to,że polscy kibicewywieszali/ wywieszają te banery Kosovo Je Serbija .Mógł by mi ktoś przybliżyć genezę tego ? ? Będę wdzięczny :)
Naoglądali się filmików z dopingu Zvezdy i Partizana na raczkującym wówczas YT i stworzyli w swojej głowie mit wielkich, fanatycznych Serbów. Po prostu są jak nastolatki, które czekają na swojego idola z banerami żeby zdobyć jego autografS.J. pisze: 14.08.2025, 16:27 Ja już "parę wiosen" mam ,ale tak szczerze to nie wiem z czego wzięło się to,że polscy kibicewywieszali/ wywieszają te banery Kosovo Je Serbija .Mógł by mi ktoś przybliżyć genezę tego ? ? Będę wdzięczny :)
-
obserwator17
Mogli wywiesić u siebie transparent „Polski Lwów” i wszyscy żyliby długo i szczęśliwie :D Serbia to nie Francja gdzie można przeprowadzić bujanke bez koszulek w centrum miasta porobić ładne fotki na ig a potem fura bezpiecznie wrócić do domu. Koledzy z Krakowa czy Łodzi pewnie w szoku że w Serbii mają swój mikroklimat i u nich będzie na ich zasadach bez oliwki, owijek i opiętych koszulek extreme hobby. Jakie były ustalenia? Pewnie żadne zresztą z Serbami coś ustalać to tak samo jak z Ukraińcami. Mam głęboką nadzieję że mecz Legii z Partizanem.
Poniżej oficjalne oświadczenie kibiców Rakowa Częstochowa
,,Dzisiaj na meczu z Motorem na naszym kurniku w zajezdni wystawiamy tradyjnie młynek godny pożałowania i 4 ligi mołdawskiej. Wywieszamy flagę dla najwspanialszego narodu na świecie czyli Serbów! Cały mecz siedzimy w telefonach na serbskich stronach licząc że tym razem weszliśmy im w dupke na tyle głęboko, iż docenią w końcu nasze starania. Niestety cisza. Następnym razem musimy wymyślić coś więcej. Równocześnie informujemy że w przypadku ewentualnej wojny polsko-rosyjskiej walczymy po stronie ruskich bo Serbowie ich lubią, a my darzymy Serbów krystalicznie czystą miłością i posłuszeństwem"
RAKÓW TO MY
,,Dzisiaj na meczu z Motorem na naszym kurniku w zajezdni wystawiamy tradyjnie młynek godny pożałowania i 4 ligi mołdawskiej. Wywieszamy flagę dla najwspanialszego narodu na świecie czyli Serbów! Cały mecz siedzimy w telefonach na serbskich stronach licząc że tym razem weszliśmy im w dupke na tyle głęboko, iż docenią w końcu nasze starania. Niestety cisza. Następnym razem musimy wymyślić coś więcej. Równocześnie informujemy że w przypadku ewentualnej wojny polsko-rosyjskiej walczymy po stronie ruskich bo Serbowie ich lubią, a my darzymy Serbów krystalicznie czystą miłością i posłuszeństwem"
RAKÓW TO MY
-
wariat_outlaw
Czapka ale cię boli ta Serbia padalcu.
-
w miare kumaty
Jakie niepodległe Kosowo? Przecież to eksklawa Albanii.
Miałeś już nie pisać. Widać niedługo wytrzymałeś.
Miałeś już nie pisać. Widać niedługo wytrzymałeś.
-
w miare kumaty
Kto to Polaczki?
Myślisz że jak wrzucisz parę nazw grup etnicznych z tamtego regionu to jakoś automagicznie postulat nieingerowania w integralność terytorialną Serbii odnoszący się do wydarzeń między Serbią a Kosowem w roku 1999 stanie się poparciem dla ludobójstwa z 1995 roku na terenie Bośni?
Przypominam że Federacja Rosyjska jako argument za "samostanowieniem" republik Donieckiej i Ługańskiej przytacza właśnie to, że społeczność międzynarodowa uznała oderwanie Kosowa od Serbii. Dziwne że patologia skłoterska podbudowuje narrację Putina. Albo i nie dziwne...
Przypominam że Federacja Rosyjska jako argument za "samostanowieniem" republik Donieckiej i Ługańskiej przytacza właśnie to, że społeczność międzynarodowa uznała oderwanie Kosowa od Serbii. Dziwne że patologia skłoterska podbudowuje narrację Putina. Albo i nie dziwne...
Czekali z rzezią 50 lat na zjednoczenie Niemiec tak po prostu, żeby kolejne 30 lat później kivloff na kibicach.net miał na kogo zrzucić winę w wymianie wpisów ze forumowym trollem...
Cieszę się, że przynajmniej nie ma zastrzeżeń co do tego czy Kosowo jest obecnie stabilne albo po co nam zasada nieingerowania zbrojnie w granice. No chyba że trwa teraz przeszukiwanie internetu i modeli AI pod kątem jak tu zbić te argumenty.
Cieszę się, że przynajmniej nie ma zastrzeżeń co do tego czy Kosowo jest obecnie stabilne albo po co nam zasada nieingerowania zbrojnie w granice. No chyba że trwa teraz przeszukiwanie internetu i modeli AI pod kątem jak tu zbić te argumenty.
-
katanaczio
Skromnością widzę deklasujesz nawet Trumpa.kivloff pisze: 24.10.2025, 20:16 No chyba że trwa teraz przeszukiwanie internetu i modeli AI pod kątem jak tu zbić te argumenty.
Trochę lodu.
Ten Trump tu wpleciony w ramach jakiegoś antifa-bingo?
-
katanaczio
Oj nie - z Wyborczej.