Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
Jeśli chcesz coś wytykać to najpierw zobacz jak piszesz "Resovi" przez jedno "i"Pisze sie Stal zapamietaj to sobie chłopczyku .
Prosze pochwal sie czy na kazdym meczu u Was na Resovi jest zawsze taka frekwencja jak wczorajsza Wasza liczba na derbachDalej czytaj Super Nowosci tam masz najobiektywne liczby
![]()
Jest pare osób z którymi można dyskutować z Waszej strony . Ty do nich napewno nie należysz (moze ban? )
mapa_fizyczna_polski pisze:Wedlug strony 90minut.pl wychodzi na to ze na Resovie chodzi 2 razy wiecej ludzi(niewazne czy w 3 czy w 4 lidze). Mnie to osobiscie nie dziwi, bo taki stan rzeczy jest od kiedy tylko pamietam.tomek1944 pisze:Wierzysz w liczby z SN ??? Ehhh jak docinka do derbów nie wychodzi to sie przyczepią o frekwencje podaną przez proresoviacką gazete na Naszych słabszych meczach![]()
Napisz mi Abdelu czy u Was nie było nadzwyczajnej frekwencji wczoraj na derbach jak na innych meczach u siebie czy wyjazdach . Z jednej i drugiej derby przyciągają mniej aktywnych "kibiców" i nigdy tego nie zmienisz .
Pozdro Panowie
A wracajac do aspektu kibicowskiego to uwazacie, ze Ci wszyscy co siedzieli na sektorach Stali sa odrazu jej fanatykami czy zwyklymi kibicami? (kumpel ktory na mecz pofatygowal sie az z Gliwic itwierdzi ze wokolo niego siedzialo pelno przypadkowych osob, ktore nawet nie cieszyly sie po golu dla Stali i nieukrywaly tego)
Do kogo masz pretensje, ze konstrukacja stadionu Resovii nie jest w stanie powmiescic takiej widowni jak np. na Stali? Bo chyba nie do kibicow...TEDDY M pisze:ja dopisze tylko ze wielu fanow resovii juz swiruje w ilu Stal pojawi sie na wiosne...ci sami ludzie wiedza dobrze ze juz podczas przerwy zimowej wasze dyrektory beda plakac ze to niemozliwe zeby tyle nam biletow zaproponowac...na kurnik w tyle wiary.mysmy w 400 przychodzili i 300 zostawalo przed brama ze wzgledow bezpieczenstwa.albo na walach sie stalo dookola!!!co moze tak nie jest???a moze nam swoja gigantyczna klatke zaproponujecie:)z laski dziekana sklecona!!!a moze nam zalatwicie miejscowki na balkonach na sportowej chmmm???.a pozniej bedzie ze nas malo bylo.wy sie znowu pod daszkiem w systemie "kibic dziadek dziadek dziewczyna kibic"rozsiadziecie i gra znowu ilosc jak sie patrzy do propagandy internetowej!!!
KAZDY WIE ZE NA RESOVII NIE MA WARUNKOW DO ODBYCIA PODOBNEGO MECZU CHOCBY Z POLOWA FREKFENCJI ZE STADIONU STALI!!!NIGDY TAM TYLE OSOB NIE BYLO...CHYBA ZE NA JUWENALIACH!!!KURNIK TO KURNIK WEMBLEY Z TEGO NIE ZROBICIE.O ILE WIEM MALTA SIE NIE ROZCIAGA!!!
Jednemu chlopakowi od was wytlumaczylem juz na privie o co chodzi mi z tymi znaczkami "h".Marcel. pisze:Czlowieku daj juz spokoj...na jakiej kazdej fladze motyw "h"??Na jednej fladze mielismy tylko taki motyw a na derbach debiut miala flaga z nazwa grupy od mocniejszych wrazen stad znaczek wiec nie panikuj.Hmmm piszesz ze zawsze bylismy w cieniu Resovii bo przeciesz Ty wiesz najlepiej jak to jest w Rzeszowie w srode podczas naszego wjazdu na ich mecz PP w Niechobrzu tez pewno potwierdzili jak to jestesmy w ich cieniu...Zajmujemy jedno z ostatnich miejsc w dole tabeli,kolejny rok tułamy sie po trzeciej lidze a od kilku lat nie mamy zadnego zera wyjazdowego nie wazne czy to liga czy PP a Ty masz pretensje ze na jakiejs wiosce jest nas 10??W tej rundzie gdzie wlasnie pilkarza nie idzie jestesmy jedna z najlepiej jezdzacych ekip w naszej grupie wiec jak masz pisac jakies glupoty wyssane z palca to lepiej nie pisz nic...mapa_fizyczna_polski pisze: Powiedz mi jedno. Bylem na derbach Rzeszoa na Waszym stadionie jakos w 2001 roku(moge sie mylic, chociaz jesli trzeba na pewno podam dokladna date) i w Waszym mlynie bylo ok 70 osob.
Od kiedy tylko pamietam zawsze pod kazdym wzgledem byliscie w cieniu Resovii, skad nagle u Was taki przyrost sil ? na kazdej fladze motyw "h"zaliczacie nektore wyjazdy po 10 osob, a tu nagle taka ogromna liczba hmmm rozumiem mobilizacja na derby, ale wybaczcie to brzmi i wyglada smiesznie.
I tu się w pełni zgadzam. Do zobaczenia na wiosnęherubin pisze:"Spotkamy się, tu znów za rok"![]()
PS. a dokładniej na wiosne przy okazji meczu Resovia - Stal, tym razem na Wyspiańskiego.
Znów trzeba będzie przygotować obiektywy aparatów jako broń do późniejszej wielostronicowej bojowej polemiki na wszelakich forach tematycznych.
Tylko czy to wszystko nie zaczyna być jedną wielką obłudą? Czy czasami nie jest już tak, że przychodzimy na mecze i bardziej interesuje nas to co robią w swoim młynie rywale? Czy to naprawde jest aż takie ważne kogo było o 100 osób więcej? Czy to coś zmienia?
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
edi_ pisze:Do kogo masz pretensje, ze konstrukacja stadionu Resovii nie jest w stanie powmiescic takiej widowni jak np. na Stali? Bo chyba nie do kibicow...TEDDY M pisze:ja dopisze tylko ze wielu fanow resovii juz swiruje w ilu Stal pojawi sie na wiosne...ci sami ludzie wiedza dobrze ze juz podczas przerwy zimowej wasze dyrektory beda plakac ze to niemozliwe zeby tyle nam biletow zaproponowac...na kurnik w tyle wiary.mysmy w 400 przychodzili i 300 zostawalo przed brama ze wzgledow bezpieczenstwa.albo na walach sie stalo dookola!!!co moze tak nie jest???a moze nam swoja gigantyczna klatke zaproponujecie:)z laski dziekana sklecona!!!a moze nam zalatwicie miejscowki na balkonach na sportowej chmmm???.a pozniej bedzie ze nas malo bylo.wy sie znowu pod daszkiem w systemie "kibic dziadek dziadek dziewczyna kibic"rozsiadziecie i gra znowu ilosc jak sie patrzy do propagandy internetowej!!!
KAZDY WIE ZE NA RESOVII NIE MA WARUNKOW DO ODBYCIA PODOBNEGO MECZU CHOCBY Z POLOWA FREKFENCJI ZE STADIONU STALI!!!NIGDY TAM TYLE OSOB NIE BYLO...CHYBA ZE NA JUWENALIACH!!!KURNIK TO KURNIK WEMBLEY Z TEGO NIE ZROBICIE.O ILE WIEM MALTA SIE NIE ROZCIAGA!!!
I te Twoje porownania stadionowe... Co z tego masz, ze tak napiszesz? Zmieni to cos?
Dacie nam tyle biletow co my wam, wtedy bedziemy rozmawiac.herubin pisze:"Spotkamy się, tu znów za rok"![]()
PS. a dokładniej na wiosne przy okazji meczu Resovia - Stal, tym razem na Wyspiańskiego.
Znów trzeba będzie przygotować obiektywy aparatów jako broń do późniejszej wielostronicowej bojowej polemiki na wszelakich forach tematycznych.
Tylko czy to wszystko nie zaczyna być jedną wielką obłudą? Czy czasami nie jest już tak, że przychodzimy na mecze i bardziej interesuje nas to co robią w swoim młynie rywale? Czy to naprawde jest aż takie ważne kogo było o 100 osób więcej? Czy to coś zmienia?
Nie mozna bylo tak od razu?TEDDY M pisze:edi_ pisze:Do kogo masz pretensje, ze konstrukacja stadionu Resovii nie jest w stanie powmiescic takiej widowni jak np. na Stali? Bo chyba nie do kibicow...TEDDY M pisze:ja dopisze tylko ze wielu fanow resovii juz swiruje w ilu Stal pojawi sie na wiosne...ci sami ludzie wiedza dobrze ze juz podczas przerwy zimowej wasze dyrektory beda plakac ze to niemozliwe zeby tyle nam biletow zaproponowac...na kurnik w tyle wiary.mysmy w 400 przychodzili i 300 zostawalo przed brama ze wzgledow bezpieczenstwa.albo na walach sie stalo dookola!!!co moze tak nie jest???a moze nam swoja gigantyczna klatke zaproponujecie:)z laski dziekana sklecona!!!a moze nam zalatwicie miejscowki na balkonach na sportowej chmmm???.a pozniej bedzie ze nas malo bylo.wy sie znowu pod daszkiem w systemie "kibic dziadek dziadek dziewczyna kibic"rozsiadziecie i gra znowu ilosc jak sie patrzy do propagandy internetowej!!!
I te Twoje porownania stadionowe... Co z tego masz, ze tak napiszesz? Zmieni to cos?
wlasnie o to mi chodzilo ze to niczyja wina i chcialem tym dac do zrozumienia ze glupie napinki typu "ilu was bedzie na wiosne"nie maja sensu.bo ze wzgledow technicznych i organizacyjnych to moim zdaniem jest niemozliwe .zeby Stal miala tyle biletow.tym samym ludzie powazni nie licza na to i chca ukrocic pewne glupie porownania.bo zeby byla w tym sprawiedliwosc i jedni i drudzy musieliby miec podobne warunki do zaprezentowania sie.A TAK NIE JEST!!!
A NAJWAZNIEJSZA KWESTIA JEST TO ZE W RZESZOWIE KIBICE JEDNEJ JAK I DRUGIEJ DRUZYNY ODNIESLI WIELKI SUKCES.POKAZALISMY POLSCE ZE NIE JESTESMY ZASCIANKIEM.NA TAKIE MIASTO TO JEST SUKCES.NIEJEDNI DRUGOLIGOWCY A CZASAMI NAWET PIERWSZO CHCIELIBY TAKICH KIBICOW!!!
rozumiem, ze chodzi Ci tu o emocje czysto sportowe...kawa1984 pisze:Jak dla mnie to ciekawie się zapowiada w Świdniku..emocji nie powinno zabraknąć także w Małogoszczy gdzie gra Sandecja..Korona będzie miała tam przysłowiowy rzut beretem..niemniej ciekawie może być w mieście zegarów o ile KSZO pofatyguje się na wyjazd
Użytkownicy przeglądający to forum: CzK i 74 gości