Toruń i kujawsko-pomorskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Soczek01

Re: Toruń i kujawsko-pomorskie

Post autor: Soczek01 »

Lech się rozpycha łokciami po terenach które zawsze były za Zawiszą i ci nie mogą z tym nic zrobić bo Lech ma zgodę z ŁKS i raczej pozytywne relacje ze zgodami Zawiszy. Sam ŁKS zresztą podobnie ze zgodami Lecha. Na stare zasady to Zawisza by chciał wytępić Lecha z Inowrocka i Kujaw a tak to psi c*** mogą zrobić. Kryzys sportowy i kibicowski a ziomkowie ich zgody rosną na ich rewirach.
iparts.pl
BezimiennyCzłek

Post autor: BezimiennyCzłek »

Soczek01 pisze: 05.07.2025, 19:25 Lech się rozpycha łokciami po terenach które zawsze były za Zawiszą i ci nie mogą z tym nic zrobić bo Lech ma zgodę z ŁKS i raczej pozytywne relacje ze zgodami Zawiszy. Sam ŁKS zresztą podobnie ze zgodami Lecha. Na stare zasady to Zawisza by chciał wytępić Lecha z Inowrocka i Kujaw a tak to psi c*** mogą zrobić. Kryzys sportowy i kibicowski a ziomkowie ich zgody rosną na ich rewirach.
W przytaczanym przez Ciebie Inowrocławiu, niby Lech rośnie w siłę? O czym Ty piszesz, człowieku?
c*** z podpisem
Baryła90s

Post autor: Baryła90s »

Abstrahując od tego czy rośnie czy nie rośnie bo nie mnie to oceniać, ale z racji zawodu bywam dość regularnie w Inowrocławiu i mogę powiedzieć, że najczęściej na mieście spotykam barwy ŁKSu. Ciekawe dlaczego :)
N'08

Post autor: N'08 »

Pytanie o Kwidzyn. Jak tam obecnie to wygląda?
Bo jeszcze niedawno Sekcja Kwidzyn była główną siłą napędową WFCG a tu obecnie coraz więcej widać Lechię.
Suczysko

Post autor: Suczysko »

N'08 pisze: 11.07.2025, 08:22 Pytanie o Kwidzyn. Jak tam obecnie to wygląda?
Bo jeszcze niedawno Sekcja Kwidzyn była główną siłą napędową WFCG a tu obecnie coraz więcej widać Lechię.
Kwidzyn to pomorskie
trzecigarnitur

Post autor: trzecigarnitur »

Część z nich to przerzuty właśnie z Widzewa.
N'08

Post autor: N'08 »

trzecigarnitur pisze: 11.07.2025, 09:58
a czy ten Widzew to też nie były w dużej mierze przerzuty z Legii?
trzecigarnitur

N'08 pisze: 11.07.2025, 10:00
trzecigarnitur pisze: 11.07.2025, 09:58
a czy ten Widzew to też nie były w dużej mierze przerzuty z Legii?
Troche tak, głownie młodzi. Ogólnie Kwidzyn to specyficzne miasto, nie zdziwie się że za chwile ktoś nie zacznie jezdzić np na Arke
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

No to teraz to już nie przerzuty tylko jedynie słuszna droga coś jak MW10.🤣
KanarET

Post autor: KanarET »

Szanowna Zeta od dawna odmawia Elanie walki na liczby oraz z kategorią wiekową, skoro poszli na takich warunkach z Gksem na bitke to Elana doczeka się w końcu ustawki z nimi?
dee facto

Post autor: dee facto »

serio jesteś kanarem?
Ujmujm

Post autor: Ujmujm »

KanarET pisze: 17.07.2025, 15:30 Szanowna Zeta od dawna odmawia Elanie walki na liczby oraz z kategorią wiekową, skoro poszli na takich warunkach z Gksem na bitke to Elana doczeka się w końcu ustawki z nimi?
Po tym co odjebaliscie w Gdańsku każda normalna ekipa powinna was j**** maczetami , a nie się z wami ustawiać na liczby albo wiek
KanarET

Post autor: KanarET »

dee facto pisze: 17.07.2025, 16:42 serio jesteś kanarem?
Na serio na forum na którym siedzą same nieudaczniki i trolle, włącznie ze mną, ty się mnie pytasz czy ja jestem kanarem?
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

Pytanie do Młodej Elany... kiedy będziecie mężczyznami chociaż raz w życiu i przestaniecie bać się krejziego i nakażecie jego synowi - damskiemu bokserowi, alfonsowi na zamazanie chuligańskich dziar waszej grupy, waszego klubu?

Pytam się kiedy....
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

No ludzie.... on się PYTA! PYTA ...niech ktoś odpowie,cokolwiek.
ostr

Post autor: ostr »

Rudy5555 pisze: 18.07.2025, 07:21 Pytanie do Młodej Elany... kiedy będziecie mężczyznami chociaż raz w życiu i przestaniecie bać się krejziego i nakażecie jego synowi - damskiemu bokserowi, alfonsowi na zamazanie chuligańskich dziar waszej grupy, waszego klubu?

Pytam się kiedy....
Fakt słabo to wygląda tymbardziej co on w tym świecie celebrytów odpier.dala
Jest przyzwolenie, zgodowicze się odcięli a ME co może jak nic nie może
R1908 pisze: 13.02.2023, 20:16
Nerva1 pisze: 13.02.2023, 18:09 Jedyny czysty klub w Polsce to Ruch Chorzów i tyle.nigdy żadnego murzyna,chińczyka czy innego odmieńca
Nadrabiacie rozjebusami, ot czysty prawilnym klub.
ludwik16

Post autor: ludwik16 »

Jak z nimi piątki na MUCHA CUP zbijał to tam mu mogli te dziarki wypalić ale pewnie Sandrę swoją w promocji wystawił to polecieli ANALE po niej i dalej sie bujał będzie w dziarach
witoldpyrkosz

Post autor: witoldpyrkosz »

Rudy znowu się nie dostał
Blablabla11

Post autor: Blablabla11 »

KanarET pisze: 17.07.2025, 15:30 Szanowna Zeta od dawna odmawia Elanie walki na liczby oraz z kategorią wiekową, skoro poszli na takich warunkach z Gksem na bitke to Elana doczeka się w końcu ustawki z nimi?
kategoria wzrostowa i wagowa też będzie? Leży na stole banda na bande obsrańcu dziwolągu. GKS nie jest bandą h*** i przestrzeleńców tak jak elana więc można się spotkać na normalnych ustalonych zasadach. A was to j****.
witoldpyrkosz

Ale się spiełaś przy piątku, znowu dyżur w rossmanie, czy już nie można u was w ochronie pracować
Blablabla11

o chłopie %-). Ty serio przywołujesz ochroniarza z rossmanna biorąc pod uwagę obrzydliwy gnój który macie u siebie ? %-) Daj spokój kabareciarzu i się nie kompromituj bo już chyba bardziej nie można.
Laguna

Post autor: Laguna »

Zawisza się czepia Elany a ich w tej Bydgoszczy jest może z 20 do bicia.
Blablabla11

Max 5 myślę. Nic trudnego ich trafić na trasie na jakieś wichury gdzie psiarnia nie eskortuje, albo już w ogóle ustawić się banda na bandę, jak ich tam tylko 20 do bicia :)
witoldpyrkosz

Blablabla11 pisze: 18.07.2025, 18:27 o chłopie %-). Ty serio przywołujesz ochroniarza z rossmanna biorąc pod uwagę obrzydliwy gnój który macie u siebie ? %-)
Czyli jednak można?
Salowy_Choroszcz

Post autor: Salowy_Choroszcz »

Laguna pisze: 18.07.2025, 18:34 Zawisza się czepia Elany a ich w tej Bydgoszczy jest może z 20 do bicia.
To zbieraj kolegów i przyjedź do Bydgoszczy tylko nie jak elana o 1:30 w nocy, frajerze :)
OoO Biały Honor Biała Duma
Torunianinoldschool

Post autor: Torunianinoldschool »

Salowy_Choroszcz pisze: 20.07.2025, 11:27
Laguna pisze: 18.07.2025, 18:34 Zawisza się czepia Elany a ich w tej Bydgoszczy jest może z 20 do bicia.
To zbieraj kolegów i przyjedź do Bydgoszczy tylko nie jak elana o 1:30 w nocy, frajerze :)
No tak po 11 osób to bitka przed knajpa jest na dzielnicy a nie ekip pajace
yogi_1981

Post autor: yogi_1981 »

https://www.facebook.com/share/1J6He147W3/
Kujawiak Kowal ma zgodę z Anwilem?
ICAO

Post autor: ICAO »

Wytłumaczy mi ktoś pewną anegdotę... Szachta, który utożsamia się z ME, chodzi na mecze, turnieje w koszulkach ME, trenuje z chłopakami z ME, robią mu "bramę" urodzinową, buja się na bramkach i klubach z ME - nie jeździ na mecze wyjazdowe bo woli się bujać po starówce z Pasternakiem, Crazym, lizakiem i innymi ze składu EBE EBE.
wyjazd rzecz święta ? Kto nie jeździ nie trenuje tego nikt nie szanuje ?
Dla mnie dziwne jest to że LIDER Fc UNISŁAW to toleruje, że Szachta sobie jest celebrytą, kiedy inni z ME (kiedyś) za inne mniej "dziwne" akcje zostali pogonienie z ekipy.

Ktoś mi to wytłumaczy ? bo jaj już się gubię w tym toruńskim serialu
Laguna

Post autor: Laguna »

Z tego co mi wiadomo to jesteś z Apatora lub Zawiszy(nie pamiętam dokładnie) to zamiast zadawać pytania podbij do wiadomych osób i może się czegoś dowiesz.
Szachta ma szacunek zarówno na Elanie jak i u zgód.
winer

Post autor: winer »

Laguna pisze: 10.08.2025, 19:10 Z tego co mi wiadomo to jesteś z Apatora lub Zawiszy(nie pamiętam dokładnie) to zamiast zadawać pytania podbij do wiadomych osób i może się czegoś dowiesz.
Za co Szachta ma szacunek ?
- za latanie z Denisem frajerem
- za latanie do konfidenta na wywiady szalonego reportera
- za waflowanie się z boxdelem
Tak na szybko z głowy bo pewnie coś jeszcze by się znalazło.
ICAO

Post autor: ICAO »

Laguna pisze: 10.08.2025, 19:10 Z tego co mi wiadomo to jesteś z Apatora lub Zawiszy(nie pamiętam dokładnie) to zamiast zadawać pytania podbij do wiadomych osób i może się czegoś dowiesz.
Przyjacielu i tu się mylisz bo do Apatora mi daleko, do Zawiszy jeszcze dalej, a Elanę szanuje za stare dokonania GTW i obserwuje ich od parunastu lat bo mieszkam w tym mieście.
Nie mam nic do Szachty ale zastanawia mnie, że jadą na mecz gdzie może być ciekawie a on woli bujać się z ekipą internetową niż stać obok "swoich" - jeden za drugim stoi nikt się nie boi - czy jakoś tak ... czasy się zmieniły i te wszystkie przyśpiewki o Honorze, Lojalności, Braterstwie można sobie w buty wsadzić.
Szanuje Elanę i Elanowców ale szkoda że zasady w ME to tylko puste słowa
Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur »

ICAO pisze: 10.08.2025, 17:40 Ktoś mi to wytłumaczy ? bo jaj już się gubię w tym toruńskim serialu
Jako Zawiszak mieszkający rzekomo w Toruniu nie wiesz takich rzeczy? 😂

Jakbyś był ciekaw, to byś popytał kolegów, a tak to zostaje tylko forum🤷‍♂️
Soczek01

Jaka obecnie sytuacja w Chełmnie? Kiedyś Legia, teraz cisza. Miasto ledwie 8 km od Świecia (od zawsze miasto Zawiszy).

Druga rzecz - Kwidzyn. Wiem, że to województwo pomorskie i było pisane niedawno, ale dopytam - jaki rozkład sił? Widzew i Legia dalej rozdają karty? Lechiści z Kwidzyna jeżdżą w całkiem niezłych liczbach, a o reszcie są sprzeczne informacje. Niektórzy piszą, że Legia to już właściwie grupa starych zgredów, która sobie jeździ i się nie wychyla, a Widzewiacy od momentu jak przestali chodzić na ROdło to nic o nich nie słyszałem.
Tomgdz

Post autor: Tomgdz »

Nigdzie o tym nie pisało albo nie widziałem takiego posta. Ktoś może wie, zanim GKM jeździł na Lechie próbował podbijać pod Radomiak. Nie wiem czy dokładnie pamiętam daty bo było to około dekade temu w latach 2014-16, jeśli się myle niech ktoś mnie poprawi. Jak do tego doszło i dlaczego nie wyszło?
Soczek01

Polonia Bydgoszcz również obecna na turnieju Lechii w Gdańsku i to aż w 35 osób.

Coraz dziwniejsze te czasy. Nieoficjalne układy, tworzenie "rodzin" wieloklubowych, jaki w tym sens, to wiadomo.

Obecnie takie realne zgody Lechii to Gryf i Śląsk. Raków i Stomil to układy. Reszta to "Rodzina Lechii Gdańsk", czyli okołostomilowe zgody/układy, czyl kluby jak GKM, Polonia, ŁKS Łomża i wszystkie poboczne ekipki do nich doczepione.
Foremny

Post autor: Foremny »

Co racja to racja, ale nie musi coś być oficjalne, żeby tworzyło realne wsparcie i koalicje, tak jak tutaj ekipy, które wymieniłeś to już jest konkretna siła jeśli chodzi o zbiór tego wszystkiego
trzecigarnitur

Lechia znów przyjmuje przestrzelonych do siebie. Nie twierdze że mają wiedze czy że mają ją Stomil/ GKM, ale np jeden z liderów Polonii jezdził kiedyś na Lecha(Robert chwaliłeś się tym?) Po jakimś czasie przebrany za Stomil już jezdził na Lechie. Inny chodził w barwach Lecha chodził po jednej z bydgoskich dzielnic(powszechna wiedza)Jeszcze kolejny jezdził na Lechie jako Stomil, a teraz bywa na Lechu(mieszkaniec Śródmieścia) Te kwestie od dawna są znane w Bydgoszczy, ale to jest tylko wierzchołek góry lodowej.
serwis

Post autor: serwis »

Stary to jest jakiś matrix co napisałeś. Jedziecie na wyjazd z ŁKS którego wspomaga Lech a tam typ z Polonii ? Dobrze jarzę?

To co na Lechii w tych czasach się dzieje to też dziwna jazda. Z tą Polonią jest więcej kwiatków ale po wzięciu Jezioraka do rodziny to mnie nic nie zszokuje.
kaelowiec
Kontakt:

Post autor: kaelowiec »

koledzy, czy ktoś może wyświetlić o co właściwie chodzi , że Stary Załęcki ma wyjebane na swojego syna ? obejrzałem ten wywiad i to dość smutne, nie jestem na bieżąco gdyż nie śledze tego freakowego pajacowania, a Crazy wydaje sie być bardzo w porządku gościem

https://www.youtube.com/watch?v=ECtWIBfM4uE
patrinhotrn

Post autor: patrinhotrn »

Soczek01 pisze: 31.08.2025, 21:01 Jaka obecnie sytuacja w Chełmnie? Kiedyś Legia, teraz cisza. Miasto ledwie 8 km od Świecia (od zawsze miasto Zawiszy).

Druga rzecz - Kwidzyn. Wiem, że to województwo pomorskie i było pisane niedawno, ale dopytam - jaki rozkład sił? Widzew i Legia dalej rozdają karty? Lechiści z Kwidzyna jeżdżą w całkiem niezłych liczbach, a o reszcie są sprzeczne informacje. Niektórzy piszą, że Legia to już właściwie grupa starych zgredów, która sobie jeździ i się nie wychyla, a Widzewiacy od momentu jak przestali chodzić na ROdło to nic o nich nie słyszałem.
Byłem niedawno kilka razy w Chełmnie i ciężko stwierdzić. Nikogo w barwach nie spotkałem, nowych wrzutek też nie. Wygląda na to że miastaczko się robi trochę takie piknikowe. Znam parę osób z Chelmna co jeżdżą na Apator, na Arkę, na Legie, Zawisze ale bardziej jako pikniki
ODPOWIEDZ