Takie pytanie to musisz zadać ojcowi, we własnym domu.mieczem pisze: ↑28.06.2025, 12:16Panie aspirancie poproszę jeszcze numery Lotto na sobotę.SawneyBean pisze: ↑27.06.2025, 18:29kibice Floty zostali zagazowani, bo po prostu sa totalnymi debilami. A to, ze w swoich wlasnych glowach, wkrecili sobie jakis motyw "bronienia granicy przed nachodzcami" - to juz ich prywatny problem i wlasciwie taka autokompromitacja.

Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
A może mamowi. Ja p*******.
-
Godo sie "tatowi", więc nie wiem co robisz w temacie goroliku.
-
Chyba fatrowi
-
... a w mieszkaniu komunalnym też można ?
-
-
[link]
odnośnie tych imigrantów, to kibice sami ich przerzucają. Czy to Ruch, czy Górnik czy Piast.
odnośnie tych imigrantów, to kibice sami ich przerzucają. Czy to Ruch, czy Górnik czy Piast.
-
Dlatego już dawno nie ma zasad w środowisku kibicowskim, zgody/ układy robione po to żeby większy hajs czerpać z interesów, dobrze, ze zaczynałem jeździć na mecze 18 lat temu wtedy juz jako małolat za głupie piwo czy szluga od starszych dostałem pstryczka w nos " masz młody ku*** trenowac cwiczyc a nie byc jak wszyscy inni " a naćpać się to był wstyd jak c***, a co dopiero jakieś lewe rzeczy robic, szkoda gadac
-
Zmartwie Cie kolego, ale do dzisiaj tak jest. Młodzież ma trenować i zapierdalać a ekipa siedzi nachlana w swoim przedziale o narkotykach nawet nie wspominając.Holdek pisze: ↑29.06.2025, 11:28Dlatego już dawno nie ma zasad w środowisku kibicowskim, zgody/ układy robione po to żeby większy hajs czerpać z interesów, dobrze, ze zaczynałem jeździć na mecze 18 lat temu wtedy juz jako małolat za głupie piwo czy szluga od starszych dostałem pstryczka w nos " masz młody ku*** trenowac cwiczyc a nie byc jak wszyscy inni " a naćpać się to był wstyd jak c***, a co dopiero jakieś lewe rzeczy robic, szkoda gadac
-
j**** was faszystowskie kibolskie świnie , będzie kogo wieszać wy pisowskie k**** , jesteście tak beznadziejni że na wydziałach służby mają niezły ubaw jak tu czytają wasze wypociny 

kibole ? Jesteście bezzębną patologią ,zjebani genetycznie .......i c*** WAM W DUPE ,PIERDOLONE BENKARTY

-
widac ze dobrze masz najebane pod sufitem lewaczynoZubekpor pisze: ↑01.07.2025, 21:39j**** was faszystowskie kibolskie świnie , będzie kogo wieszać wy pisowskie k**** , jesteście tak beznadziejni że na wydziałach służby mają niezły ubaw jak tu czytają wasze wypocinykibole ? Jesteście bezzębną patologią ,zjebani genetycznie .......i c*** WAM W DUPE ,PIERDOLONE BENKARTY
![]()
-
B"ę"karty. :)Zubekpor pisze: ↑01.07.2025, 21:39j**** was faszystowskie kibolskie świnie , będzie kogo wieszać wy pisowskie k**** , jesteście tak beznadziejni że na wydziałach służby mają niezły ubaw jak tu czytają wasze wypocinykibole ? Jesteście bezzębną patologią ,zjebani genetycznie .......i c*** WAM W DUPE ,PIERDOLONE BENKARTY
![]()
-
Idź na patrol krawężniku j***** zamiast się tu pruć ty cwelu wykarmiony spermą z zomowskiej pały.Zubekpor pisze: ↑01.07.2025, 21:39j**** was faszystowskie kibolskie świnie , będzie kogo wieszać wy pisowskie k**** , jesteście tak beznadziejni że na wydziałach służby mają niezły ubaw jak tu czytają wasze wypocinykibole ? Jesteście bezzębną patologią ,zjebani genetycznie .......i c*** WAM W DUPE ,PIERDOLONE BENKARTY
![]()
-
Idealne podsumowanie tego forum a przedewszystkim policyjnych adminów.
-
Czy niebieskie lagiewniki maja obecnie powzniejsza ekpie niz mialo to miejsce przez ostatnie ~ 20 lat? Wydaja sie aktywniejsi i maja jakis powaznych sportowcow,ale dobrze jakby sie wypowiedzial kto to zna temat. Przez dlugi czas panowal tam raczej marazm i mieli chyba szczescie z tym neutralem miedzy PB a Ruchem.
-
Ja jestem bardziej ciekawy jak tam Katowice wszystkie dzielnice. Zwłaszcza Bogucice, Dąb, Zawodzie, Paderewa, zaleze, centrum, Brynów, Giszowiec, Ligota, piotrowice. Gdzie te wszystkie dzielnice szczury, zapierdalacie kanałami wszędzie oprócz nikiszowca. Nawet na szopach macie jechane, a takie Panewniki czy piotrowice to wam trzyma Mikołów i ruda