biohazard pisze: ↑wczoraj, 15:34
ciekawskiciekaw pisze: ↑16.05.2025, 21:04
to żadni kibole a grupy przestępcze zorganizowane pod nazwami klubów
Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Grupy kibicowskie w Polsce właśnie są poustawiane przez takich jak oni. Coraz mniej ekip z czołówki w ogóle ma jakąkolwiek chęć by zaprotestować przeciwko imigrantom czy wyborom na trzaskowskiego. Zobacz ostatnio takiego Zawisze albo GKS Katowice. Ci drudzy ratują sytuacje fotkami z dzielnic a na stadionie ani jednego transparentu przeciwko sytuacji jaką mamy, ci pierwsi pod pretekstem nie mieszania polityki ze stadionami również pokazują jakie wartości aktualnie mają. Swego czasu jeśli mnie pamięć nie myli Cracovia była już zamieszana w przemyt. Dlatego nie piszmy, że to ktoś inny niż kibole - bo to oni mają często wpływ na tych kiboli. W tych strukturach jest coraz mniej honoru i wartości. Liczy się kasa. Nadzieja jeszcze w tych mniejszych ekipach gdzie wartości są.
No właśnie dobrze Ci napisał. Normalni kibice, patrioci, narodowcy p******* ciapatych i reszta smotruchów.
A że banda który trzęsie klubem zarabia hajs to trudno, jak tego nie kumasz to cóż albo masz 15, lat, albo jesteś ślepo zapatrzony, albo szympans ma większe IQ niż Ty...
Przecież przez ostanie 10-15 lat rzesza fanatyków zniknęła ze stadionów, (ja też) bo nikt normalny nie będzie płacił za to ze by pójść na derby 200 zł czy płacił za wyjazd wart 100 zł,300 bo dostanie koszulkę szmatę warta 20 zł.
Wiem że zwłaszcza w miastach derbowych pojawią się młodzi gniewni...do pierwszej sprawy...
Powiem Wam tylko jedno, wstańcie jutro rano przed wyborami...i sami odpowiedzcie sobie..
Ile mam lat...co robię...i czy warto...
Bo kiedyś zajrzymy wszyscy śmierci w oczy...
I wtedy zostaną tylko 2 rzeczy...wspomnienia..i honor...a wszystko to będzie jak 5 sekund...