Serbia - POLSKA !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Bartek_KSG
jesli ktos posiad karte student euro26 to w serbi jest znizka na pociag 50%, jesli ktos nie posiada to wyrobienie takiej karty to 65zł no i wiadomo jest w ch** znizek wszedzie ( cala europa ) i ubezpieczenie ( tez sie moze przydac jak by komus serbowie kuku zrobili )
p.s. jutro ide sie ubezpieczyc bo akurat w tym roku tego jeszcze nie zrobilem
p.s. jutro ide sie ubezpieczyc bo akurat w tym roku tego jeszcze nie zrobilem
No to mecz coraz, bliżej jak miło bedzie świętować awans w Belgradzie, bo na Chorzów nawet się nie obejrzałem już nie było biletów. Myśle że w Belgradzie zawita nas jakieś 5000 tyś i nie będzie kłopotu z biletami.
Do zobaczenia w Serbii.
Do zobaczenia w Serbii.
Ostatnio zmieniony 14.10.2007, 20:55 przez 76-200, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Grupa trzymająca Władzię
Nie no ale tyle to nas napewno nie będzieMyśle że w Belgradzie zawita nas jakieś 5000 tyś i nie będzie kłopotu z biletami.
Ale tak z 5 tyś może się zjawić.
A tak n poważnie to boje się co zaś te pacany z miodowej wymyślą z biletami. Tylko żeby nie było w otwartej sprzedaży tylko z 2 tyś bo wtedy byłaby kapa
-
czeladzianin
- Kontakt:
-
Fighting Dragon Tokyo
-
Przemo RKS
Wszystko tak naprawde rozstrzygnie się 17 listopada.pwmo-pwmo pisze: Ch..j z biletami..............!
Jeśli Serbia odpadnie z walki o ME, można jechać w ciemno - bez biletu. Pamiętam jaka była walka o bilety na mecz w Brukseli - a pod Heysel można było sobie owy bilecik zakupić tuż przed meczem taniej niż przez PZPN/kupbilet.pl..
D. pisze:Wszystko tak naprawde rozstrzygnie się 17 listopada.pwmo-pwmo pisze: Ch..j z biletami..............!
Jeśli Serbia odpadnie z walki o ME, można jechać w ciemno - bez biletu. Pamiętam jaka była walka o bilety na mecz w Brukseli - a pod Heysel można było sobie owy bilecik zakupić tuż przed meczem taniej niż przez PZPN/kupbilet.pl..
ale i tak musza wczesnie dac do sprzedazy bilety a nie po 17...
-
TYLKO DYSKOBOLIA
szal przeciez zostal oddany juz w trakcie meczu z tego co mi wiadomoFighting Dragon Tokyo pisze:Nawet nie wiesz, jak zżera mnie pytanie...jak?T2 pisze:Slynny Kolega z Grodziska odzyskal swoja zgube tego samego dniaGrupa trzymająca Władzię pisze:Czy słynny kolega z Grodziska wybiera się na ten mecz,odyskać swoją zgubę ?![]()
-
czeladzianin
- Kontakt:
Oto mail jaki otrzymalem z PZPN-u parodia, jeszcze nic nie wiedza, ile, w jakich cenach i nie wiedza kiedy beda wiedziec.........nie wiem czy sie smiac czy cisnac czyms szklanym w sciane.....

Same konkretyCeny biletów na wspomniany mecz jeszcze nie znamy.. Byc możę Serbowie prześlą nam takie informacje do konca miesica.Jezeli chodzi o proces dystrybucji to zapewne oprócz sprzedaży internetowej będzie można składac zamówienia grupowe w PZPN lub innej wskazanej jednostce.
-
takisobienick
Witam.
Znalazłem taką ofertę przejazdu : http://www.megahome.pl/index.php?id=21569
Mam następujące pytanie, czy korzystał ktoś kiedyś z usług owej firmy bo cenowo wychodzi nieźle- 350zł + bilet +alko i jedzonko=około 550 zł(c*** wie po ile bilety będą).
Tak więc czy ta firma jest sprawdzona?
edyta:
Jednak zdecydowałem sie jechać przez biuro z Krakowa i polecam wszystkim niezdecydowanym-jeden autkokar(piętrowy!) już pełny w drugim na razie 15 osób. Łącznie mają około 150 biletów.
Pozdro
Znalazłem taką ofertę przejazdu : http://www.megahome.pl/index.php?id=21569
Mam następujące pytanie, czy korzystał ktoś kiedyś z usług owej firmy bo cenowo wychodzi nieźle- 350zł + bilet +alko i jedzonko=około 550 zł(c*** wie po ile bilety będą).
Tak więc czy ta firma jest sprawdzona?
edyta:
Jednak zdecydowałem sie jechać przez biuro z Krakowa i polecam wszystkim niezdecydowanym-jeden autkokar(piętrowy!) już pełny w drugim na razie 15 osób. Łącznie mają około 150 biletów.
Pozdro
Ostatnio zmieniony 26.10.2007, 20:00 przez takisobienick, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziś rozmawiałem z przedstawicielm Sport&Travel, który mówił, że dziś miała być decyzja PZPNu w tej sprawie (cenie i formie dystrybucji). Na skutek zawirowań w związku decyzje odłożono na bliżej nieokreślony czas. Sport&Travel ma 150 biletów na ten wyjazd.nagi pisze:czy ktoś w końcu jest w stanie określić ,kiedy będą dostepne bilety !!!!!!w PZPNie nic kurde nie wiedzą,a za 3 tygodnie mecz JAJA
-
kozipiastuff
Info ze strony PZPN-u
Bilety na mecz el. ME 2008 Serbia - Polska
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż sprzedaż biletów na mecz el. ME 2008 Serbia – Polska (21 listopada, Belgrad – stadion FK Crvena Zvezda) będzie prowadzona w dniach 30 października – 9 listopada.
Organizatorzy przygotowali dla kibiców z Polski bilety w dwóch kategoriach cenowych – 35 i 90 złotych.
Oficjalnym, wyłącznym dystrybutorem jest z upoważnienia PZPN firma Eventim Sp. z o.o.
Zamówienia indywidualne są realizowane za pośrednictwem strony int. www.eventim.pl
Zamówienia grupowe należy przesyłać mailem lub faksem.
e-mail: [email protected]
fax nr +48 22 621 93 83
lub składać telefonicznie pod numerem
tel. +48 22 621 94 54
tel. +48 22 353 93 93
Uwaga! Do każdego biletu konieczne jest podanie następujących danych: Imię i nazwisko, PESEL, nr paszportu lub dowodu osobistego osoby, dla której bilet jest przeznaczony.
Ciekawe ile tych biletów będzie?
Ktoś z UK wybiera się na ten mecz?
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż sprzedaż biletów na mecz el. ME 2008 Serbia – Polska (21 listopada, Belgrad – stadion FK Crvena Zvezda) będzie prowadzona w dniach 30 października – 9 listopada.
Organizatorzy przygotowali dla kibiców z Polski bilety w dwóch kategoriach cenowych – 35 i 90 złotych.
Oficjalnym, wyłącznym dystrybutorem jest z upoważnienia PZPN firma Eventim Sp. z o.o.
Zamówienia indywidualne są realizowane za pośrednictwem strony int. www.eventim.pl
fax nr +48 22 621 93 83
tel. +48 22 621 94 54
tel. +48 22 353 93 93
Uwaga! Do każdego biletu konieczne jest podanie następujących danych: Imię i nazwisko, PESEL, nr paszportu lub dowodu osobistego osoby, dla której bilet jest przeznaczony.
Tanio 
Ale na tej stronie www.eventim.pl nie umiem się zarejestrować...
Nie przychodzi mail, też tak macie?
-
Fc. Leszczyny
bez problemy sie zarejestrowałem! mail odrazu przyszedłKosa pisze:Tanio
tak jak już wcześniej pisałem.Robert78 pisze:Info ze strony PZPN-u
fax nr +48 22 621 93 83
tel. +48 22 621 94 54
tel. +48 22 353 93 93
kumpel jak jechał w zeszłych eliminacjach..nie pamiętam ..na Armenię czy Azerbejdżan..to PZPNie też mówili że bilety tylko w Polsce i że na miejscu nie będzie..pojechali bez biletu i kupili bilety w kasach normalnie za cenę odpowiadającą naszym pięciu złotym..Serbia to nie Azerbejdżan co prawda..ale nie sądze aby bilety tam były po 90zeta
-
19MYSLOWICE64
"Ministerstwo Spraw Zagranicznych RP informuje, że z dniem 31 maja 2003 r. weszła w życie decyzja Rządu Serbii i Czarnogóry znosząca obowiązek wizowy dla obywateli polskich. Od tego dnia obywatele polscy posiadający ważny paszport mogą wjeżdżać i przebywać na terytorium Serbii i Czarnogóry przez 90 dni bez wizy. Nie ulegają natomiast zmianie przepisy dotyczące
pobytów dłuższych lub związanych z podjęciem pracy. W takich wypadkach wiza
jest wymagana."
Wystarczy wejść na stronę MSZ.
Paszport oczywiście trzeba mieć.
pobytów dłuższych lub związanych z podjęciem pracy. W takich wypadkach wiza
jest wymagana."
Wystarczy wejść na stronę MSZ.
Paszport oczywiście trzeba mieć.