Głupoty piszesz już ci ktoś tam napisał o PSM.Pozatym łatwiej r******* pracki niż je odnowić więc to ma świadczyć o tym lks z RadogoszczaDaniel2345 pisze: ↑01.05.2025, 17:06Nic nie chciałem osiągnąć, tak się po prostu pytam. Bo na Zachodzie jakby się więcej dzieje dla białych . Północna Strona Miasta co chwila przerabiana .
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
"wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego" - daj ku*** spokój, jakby takie osoby gonić to by w ekipach latało po 20-30 osób. Sam masz w ekipie frajerów i inne wynalazki, które nawet u was w ekipie rodził konflikty wewnętrzne, a śmiesz pierdolić takie kocopoły. Po kiego c**** ?Radigoszcz1910 pisze: ↑03.05.2025, 19:40Głupoty piszesz już ci ktoś tam napisał o PSM.Pozatym łatwiej r******* pracki niż je odnowić więc to ma świadczyć o tym lks z RadogoszczaDaniel2345 pisze: ↑01.05.2025, 17:06Nic nie chciałem osiągnąć, tak się po prostu pytam. Bo na Zachodzie jakby się więcej dzieje dla białych . Północna Strona Miasta co chwila przerabiana ..Oprócz dnia meczowego ich nie spotkasz w barwach a i to ciężko ,nawet to że mają jakieś tam osoby na osiedlu co jeżdżą a wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego
nie ma co pisać Radogoszcz za Widzewem i długo nic tego nie zmieni nawet czarna małpa co u nich tam biega
-
Blablabla11 pisze: ↑03.05.2025, 20:29"wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego" - daj ku*** spokój, jakby takie osoby gonić to by w ekipach latało po 20-30 osób. Sam masz w ekipie frajerów i inne wynalazki, które nawet u was w ekipie rodził konflikty wewnętrzne, a śmiesz pierdolić takie kocopoły. Po kiego c**** ?Radigoszcz1910 pisze: ↑03.05.2025, 19:40Głupoty piszesz już ci ktoś tam napisał o PSM.Pozatym łatwiej r******* pracki niż je odnowić więc to ma świadczyć o tym lks z RadogoszczaDaniel2345 pisze: ↑01.05.2025, 17:06Nic nie chciałem osiągnąć, tak się po prostu pytam. Bo na Zachodzie jakby się więcej dzieje dla białych . Północna Strona Miasta co chwila przerabiana ..Oprócz dnia meczowego ich nie spotkasz w barwach a i to ciężko ,nawet to że mają jakieś tam osoby na osiedlu co jeżdżą a wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego
nie ma co pisać Radogoszcz za Widzewem i długo nic tego nie zmieni nawet czarna małpa co u nich tam biega
-
Blablabla11 pisze: ↑03.05.2025, 20:29"wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego" - daj ku*** spokój, jakby takie osoby gonić to by w ekipach latało po 20-30 osób. Sam masz w ekipie frajerów i inne wynalazki, które nawet u was w ekipie rodził konflikty wewnętrzne, a śmiesz pierdolić takie kocopoły. Po kiego c**** ?Radigoszcz1910 pisze: ↑03.05.2025, 19:40Głupoty piszesz już ci ktoś tam napisał o PSM.Pozatym łatwiej r******* pracki niż je odnowić więc to ma świadczyć o tym lks z RadogoszczaDaniel2345 pisze: ↑01.05.2025, 17:06Nic nie chciałem osiągnąć, tak się po prostu pytam. Bo na Zachodzie jakby się więcej dzieje dla białych . Północna Strona Miasta co chwila przerabiana ..Oprócz dnia meczowego ich nie spotkasz w barwach a i to ciężko ,nawet to że mają jakieś tam osoby na osiedlu co jeżdżą a wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego
Czy reszta eŁkaesiakow podziela zdanie tego pana ?
-
MW 10 - Lubię To :)
-
a co mają do tego "eŁkaesiacy" pacanie ? :D To moja prywatna opinia a po drugie nie jestem nawet z ŁKSu. Zorientuj się ile twoich koleżków z brudnymi paznokciami zostało ponagrywanych a dalej latają to się bardzo mocno zdziwisz.MamWyjebanex pisze: ↑03.05.2025, 22:10Blablabla11 pisze: ↑03.05.2025, 20:29"wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego" - daj ku*** spokój, jakby takie osoby gonić to by w ekipach latało po 20-30 osób. Sam masz w ekipie frajerów i inne wynalazki, które nawet u was w ekipie rodził konflikty wewnętrzne, a śmiesz pierdolić takie kocopoły. Po kiego c**** ?Radigoszcz1910 pisze: ↑03.05.2025, 19:40
Głupoty piszesz już ci ktoś tam napisał o PSM.Pozatym łatwiej r******* pracki niż je odnowić więc to ma świadczyć o tym lks z Radogoszcza.Oprócz dnia meczowego ich nie spotkasz w barwach a i to ciężko ,nawet to że mają jakieś tam osoby na osiedlu co jeżdżą a wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego
możesz zacząć od Frontala, który sam się nagrał %-)
-
Ja ci napisze co mają wkoncu to u nich takie charakterne chłopaki są a tolerują jebiacych własny klub ale tam można bo oni bardziej nienawidzą nas niż kochają swoje klub przykład chojen też przerzutówBlablabla11 pisze: ↑04.05.2025, 09:31a co mają do tego "eŁkaesiacy" pacanie ? :D To moja prywatna opinia a po drugie nie jestem nawet z ŁKSu. Zorientuj się ile twoich koleżków z brudnymi paznokciami zostało ponagrywanych a dalej latają to się bardzo mocno zdziwisz.MamWyjebanex pisze: ↑03.05.2025, 22:10Blablabla11 pisze: ↑03.05.2025, 20:29
"wcześniej się wypierali klubu lub że się nie udzielają to tylko świadczy o tym że tam przyjmą każdego" - daj ku*** spokój, jakby takie osoby gonić to by w ekipach latało po 20-30 osób. Sam masz w ekipie frajerów i inne wynalazki, które nawet u was w ekipie rodził konflikty wewnętrzne, a śmiesz pierdolić takie kocopoły. Po kiego c**** ?
możesz zacząć od Frontala, który sam się nagrał %-)
-
to tumanie j***** c**** mnie obchodzi radogoszcz. Nie wiesz co znaczy słowo "przerzut" pało. I z tym twoim waflem drugim idzcie kleić witę z pizdą karmionymi z torunia co swoje kobiety prostutuują, potem zbij pionę z bozkiem chorozwa frontalem, który nagle z "ja już nie mam nic wspólnego z ruchem" i wyjebanku z niebieskich chacharów zostaje znowu topką chlorzowskich a na końcu to wrzuć do puchy na wypiske frajerom spod zegara, żeby mieli się za co opłacić w kryminale. Aha no i zapomniałem o waszych idolach z krakowa gdzie w poniedziałek z PDW pod kryminałem, w środę przechodzimy do słania hujów w d***. I ty pało będziesz rozliczać kogoś kto przerobiony we 5:1 do kamery powie, że nie lata ? :D pies cię pierdolił hipokrytko
-
Czy to nie od Was z osiedla jest przerzut o pseudonimie od imienia na N ? niegdyś Wasz guru z Bałut a obecnie konfident pawlak ze swoim przyjacielem na G jeździli na ŁKS. Jak chcecie coś się wypowiadać na temat przerzutów (gdzie w historii macie ich dużo więcej) to bądźcie konsekwentni i pierdolcie wszystkich , nie wpuszczajcie ich na stadion i wtedy będziecie mogli się wypowiadać na temat tych z białej strony bo obecnie jest to śmieszneRadigoszcz1910 pisze: ↑04.05.2025, 20:17Ja ci napisze co mają wkoncu to u nich takie charakterne chłopaki są a tolerują jebiacych własny klub ale tam można bo oni bardziej nienawidzą nas niż kochają swoje klub przykład chojen też przerzutówBlablabla11 pisze: ↑04.05.2025, 09:31a co mają do tego "eŁkaesiacy" pacanie ? :D To moja prywatna opinia a po drugie nie jestem nawet z ŁKSu. Zorientuj się ile twoich koleżków z brudnymi paznokciami zostało ponagrywanych a dalej latają to się bardzo mocno zdziwisz.
możesz zacząć od Frontala, który sam się nagrał %-)..Piszesz o innych a co mnie inni obchodzę ja piszę o Radogoszczu a mnie inni walą.
-
Weź nie żartujŁKS1908ŁKS pisze: ↑04.05.2025, 20:50Czy to nie od Was z osiedla jest przerzut o pseudonimie od imienia na N ? niegdyś Wasz guru z Bałut a obecnie konfident pawlak ze swoim przyjacielem na G jeździli na ŁKS. Jak chcecie coś się wypowiadać na temat przerzutów (gdzie w historii macie ich dużo więcej) to bądźcie konsekwentni i pierdolcie wszystkich , nie wpuszczajcie ich na stadion i wtedy będziecie mogli się wypowiadać na temat tych z białej strony bo obecnie jest to śmieszneRadigoszcz1910 pisze: ↑04.05.2025, 20:17Ja ci napisze co mają wkoncu to u nich takie charakterne chłopaki są a tolerują jebiacych własny klub ale tam można bo oni bardziej nienawidzą nas niż kochają swoje klub przykład chojen też przerzutówBlablabla11 pisze: ↑04.05.2025, 09:31
a co mają do tego "eŁkaesiacy" pacanie ? :D To moja prywatna opinia a po drugie nie jestem nawet z ŁKSu. Zorientuj się ile twoich koleżków z brudnymi paznokciami zostało ponagrywanych a dalej latają to się bardzo mocno zdziwisz.
możesz zacząć od Frontala, który sam się nagrał %-)..Piszesz o innych a co mnie inni obchodzę ja piszę o Radogoszczu a mnie inni walą.
-
Jako wzr jesteście ostatni którzy mogą coś gadać o akceptacji wyrzekaczy. Oprócz nich na ilość przerzutów również nie narzekacie.Radigoszcz1910 pisze: ↑04.05.2025, 20:17Ja ci napisze co mają wkoncu to u nich takie charakterne chłopaki są a tolerują jebiacych własny klub ale tam można bo oni bardziej nienawidzą nas niż kochają swoje klub przykład chojen też przerzutówBlablabla11 pisze: ↑04.05.2025, 09:31a co mają do tego "eŁkaesiacy" pacanie ? :D To moja prywatna opinia a po drugie nie jestem nawet z ŁKSu. Zorientuj się ile twoich koleżków z brudnymi paznokciami zostało ponagrywanych a dalej latają to się bardzo mocno zdziwisz.
Koloryzujecie na zewnątrz a dobrze wiecie w jakiej d**** jesteście na osiedlu. Małolaci porażka, wszystko w plecy, staruchy też odczuwają, że na zachodzie nie mogą czuć się swobodnie. Na zachodzie nie uświadczysz małolata w waszych barwach. Skoro u was jest tak dobrze to czemu jagiełłka musi za was bronić osiedla?
-
Przerzuty wśród WzR Haha dobry kabaret. Zapraszam na priv dawaj ksywy kogokolwiek z WzR co kiedyś jeździł na ŁKS a teraz jeździ na Widzew.
W d**** to Ty jesteś jak i cała Wasza propaganda rodem z komuny którą uskuteczniacie na temat sytuacji na tym osiedlu. Najlepsze było to że Łksiakow z Radogoszcza było 40 na wyjeździe w Płocku to już wygraliście z tym!
W d**** to Ty jesteś jak i cała Wasza propaganda rodem z komuny którą uskuteczniacie na temat sytuacji na tym osiedlu. Najlepsze było to że Łksiakow z Radogoszcza było 40 na wyjeździe w Płocku to już wygraliście z tym!
-
No ta Teo i limanka to teraz Radogoszcz kończmy temat bo szkoda dyskusjiWhiteBoyŁódź pisze: ↑04.05.2025, 20:57Jako wzr jesteście ostatni którzy mogą coś gadać o akceptacji wyrzekaczy. Oprócz nich na ilość przerzutów również nie narzekacie.Radigoszcz1910 pisze: ↑04.05.2025, 20:17Ja ci napisze co mają wkoncu to u nich takie charakterne chłopaki są a tolerują jebiacych własny klub ale tam można bo oni bardziej nienawidzą nas niż kochają swoje klub przykład chojen też przerzutówBlablabla11 pisze: ↑04.05.2025, 09:31
a co mają do tego "eŁkaesiacy" pacanie ? :D To moja prywatna opinia a po drugie nie jestem nawet z ŁKSu. Zorientuj się ile twoich koleżków z brudnymi paznokciami zostało ponagrywanych a dalej latają to się bardzo mocno zdziwisz.
Koloryzujecie na zewnątrz a dobrze wiecie w jakiej d**** jesteście na osiedlu. Małolaci porażka, wszystko w plecy, staruchy też odczuwają, że na zachodzie nie mogą czuć się swobodnie. Na zachodzie nie uświadczysz małolata w waszych barwach. Skoro u was jest tak dobrze to czemu jagiełłka musi za was bronić osiedla?
-
A co wiesz , i co powiesz o „młodym” Hyżym ? Od początku był fanatykiem Łksu … ? Tak tylko pytam :)ŁKS1908ŁKS pisze: ↑04.05.2025, 20:50
Czy to nie od Was z osiedla jest przerzut o pseudonimie od imienia na N ? niegdyś Wasz guru z Bałut a obecnie konfident pawlak ze swoim przyjacielem na G jeździli na ŁKS. Jak chcecie coś się wypowiadać na temat przerzutów (gdzie w historii macie ich dużo więcej) to bądźcie konsekwentni i pierdolcie wszystkich , nie wpuszczajcie ich na stadion i wtedy będziecie mogli się wypowiadać na temat tych z białej strony bo obecnie jest to śmieszne
-
Już odczepcie się od tego MW10.
-
-
Mnie to osobiście nie interesuje bo Wy mówicie o wydarzeniach które miały miejsce ponad 20 lat temu , Chojny , Piotrków , teraz młody Hyży… wszystkie postacie o których tu gadacie mają wiek powyżej 35+ i mówicie o jakiś epizodach jak mieli 10-15 lat. Takie osoby były tak samo u Was. Ktoś wyżej napisał żeby wymienić przerzuta z Radogoszcza (więc skoro walicie ksywami to napiszę wprost) że Nikoś jeździł na ŁKS.yurez pisze: ↑wczoraj, 01:05A co wiesz , i co powiesz o „młodym” Hyżym ? Od początku był fanatykiem Łksu … ? Tak tylko pytam :)ŁKS1908ŁKS pisze: ↑04.05.2025, 20:50
Czy to nie od Was z osiedla jest przerzut o pseudonimie od imienia na N ? niegdyś Wasz guru z Bałut a obecnie konfident pawlak ze swoim przyjacielem na G jeździli na ŁKS. Jak chcecie coś się wypowiadać na temat przerzutów (gdzie w historii macie ich dużo więcej) to bądźcie konsekwentni i pierdolcie wszystkich , nie wpuszczajcie ich na stadion i wtedy będziecie mogli się wypowiadać na temat tych z białej strony bo obecnie jest to śmieszne
-
oprócz wyżej wymienionego N, również kilku małolatów zaczynało od ŁKSu a teraz latają z wami. Co do wyrzekających się to np. Cz......i który wielokrotnie już jebał widzew.Old StyleRDG pisze: ↑04.05.2025, 22:00Przerzuty wśród WzR Haha dobry kabaret. Zapraszam na priv dawaj ksywy kogokolwiek z WzR co kiedyś jeździł na ŁKS a teraz jeździ na Widzew.
Co do Płocka, zdziwiłbyś się :) Radogoszcz na tym wyjeździe był jednym z najliczniejszych osiedli. Wypełnili 52 osobowy autokar, ale żeby nie zawyżać sztucznie wyniku kilkoma osobami, które zostały ogarnięte jako znajomi ludzi z Rado to podane zostało około 40 osób.
-
Ciekawostka z tego weekendu , w tej kolejce na żużel przeszło więcej ludzi , niz na stadion Łksu na mecz pilkarski.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
WhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 08:30oprócz wyżej wymienionego N, również kilku małolatów zaczynało od ŁKSu a teraz latają z wami. Co do wyrzekających się to np. Cz......i który wielokrotnie już jebał widzew.Old StyleRDG pisze: ↑04.05.2025, 22:00Przerzuty wśród WzR Haha dobry kabaret. Zapraszam na priv dawaj ksywy kogokolwiek z WzR co kiedyś jeździł na ŁKS a teraz jeździ na Widzew.
Co do Płocka, zdziwiłbyś się :) Radogoszcz na tym wyjeździe był jednym z najliczniejszych osiedli. Wypełnili 52 osobowy autokar, ale żeby nie zawyżać sztucznie wyniku kilkoma osobami, które zostały ogarnięte jako znajomi ludzi z Rado to podane zostało około 40 osób.
Zrobiłeś mi dzień tym autokarem z Radogoszcza. Nic bardziej zabawnego w tym tygodniu nie usłyszę
-
Sporo kibiców Widzewa było na narodowym , dlaczego nie została wywieszona flaga , a Ruch , Wisła wywiesili ?.
-
Czyli na ŁKSie z nic nieznaczącego osiedla jeździ na wyjazdy tylu co z najmocniejszych Osiek? Ciekawy przypadek
-
spoko, dalej żyj w bańce, że teo i limanka wiecznie wspiera, że nie ma ŁKSu na Rado, dla nas wasza megalomania i lekceważenie wyjdzie tylko na plus, już dziś bez jagiełłki nie istniejecie :) a co do autokaru, do niczego nie muszę cię przekonywać, ja wiem jak było, Radogoszcz wyjazdowo jest bardzo dobrą ekipą, w takiej np Stalowej Woli czy Pruszkowie liczbowo stawiali się podobnie do typowo ełkaesiackich osiedli. Niczego nie muszę ci udowadniać, z czasem odczujecie zmiany, zresztą już je odczuwacieJanusz z prostej pisze: ↑wczoraj, 08:51WhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 08:30oprócz wyżej wymienionego N, również kilku małolatów zaczynało od ŁKSu a teraz latają z wami. Co do wyrzekających się to np. Cz......i który wielokrotnie już jebał widzew.Old StyleRDG pisze: ↑04.05.2025, 22:00Przerzuty wśród WzR Haha dobry kabaret. Zapraszam na priv dawaj ksywy kogokolwiek z WzR co kiedyś jeździł na ŁKS a teraz jeździ na Widzew.
Zrobiłeś mi dzień tym autokarem z Radogoszcza. Nic bardziej zabawnego w tym tygodniu nie usłyszę![]()
-
I zmienia to cokolwiek? Skoro jest tak wielka przewaga we frekwencji, to dlaczego od kilkunastu lat nie potraficie tego wykorzystać i zamiast przejmować osiedla, to raczej w niektórych miejscach tracicie wpływy?PanTuNieStał pisze: ↑wczoraj, 08:40Ciekawostka z tego weekendu , w tej kolejce na żużel przeszło więcej ludzi , niz na stadion Łksu na mecz pilkarski.
No i druga sprawa, jeżeli chcesz śmiać się z frekwencji, to może pośmiejemy się też z Ruchu, który chodzi w liczbie po 10 tysięcy na stadion mający 55 tysięcy miejsc? Elany albo KKS-u chyba nie ma co wspominać, bo tam w młynie siedzi mniej ludzi niż u nas na rezerwach.
Ciekaw jestem, czy podczas wizyty koleżków z tych miast też śmieszkujecie z ich frekwencji czy siedzicie cicho na pizdach?
-
Gdzie ten Widzew traci wpływy to ja nw , nic w Łodzi kobicowsko się nie zmienia od mega dawnych lat .DK08 pisze: ↑wczoraj, 10:15I zmienia to cokolwiek? Skoro jest tak wielka przewaga we frekwencji, to dlaczego od kilkunastu lat nie potraficie tego wykorzystać i zamiast przejmować osiedla, to raczej w niektórych miejscach tracicie wpływy?PanTuNieStał pisze: ↑wczoraj, 08:40Ciekawostka z tego weekendu , w tej kolejce na żużel przeszło więcej ludzi , niz na stadion Łksu na mecz pilkarski.
No i druga sprawa, jeżeli chcesz śmiać się z frekwencji, to może pośmiejemy się też z Ruchu, który chodzi w liczbie po 10 tysięcy na stadion mający 55 tysięcy miejsc? Elany albo KKS-u chyba nie ma co wspominać, bo tam w młynie siedzi mniej ludzi niż u nas na rezerwach.
Ciekaw jestem, czy podczas wizyty koleżków z tych miast też śmieszkujecie z ich frekwencji czy siedzicie cicho na pizdach?![]()
-
Panie ciekawski, a może podzielisz się statystykami z ostatniej kolejki ile osób było na stadionie żużlowym Apatora a ile na meczu piłkarskim waszych fumfli z Elany? Wszyscy się pośmiejemyPanTuNieStał pisze: ↑wczoraj, 08:40Ciekawostka z tego weekendu , w tej kolejce na żużel przeszło więcej ludzi , niz na stadion Łksu na mecz pilkarski.
We Włocławku tylko ŁKS!!!
-
Nie no ku*** nie mogęWhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 09:32spoko, dalej żyj w bańce, że teo i limanka wiecznie wspiera, że nie ma ŁKSu na Rado, dla nas wasza megalomania i lekceważenie wyjdzie tylko na plus, już dziś bez jagiełłki nie istniejecie :) a co do autokaru, do niczego nie muszę cię przekonywać, ja wiem jak było, Radogoszcz wyjazdowo jest bardzo dobrą ekipą, w takiej np Stalowej Woli czy Pruszkowie liczbowo stawiali się podobnie do typowo ełkaesiackich osiedli. Niczego nie muszę ci udowadniać, z czasem odczujecie zmiany, zresztą już je odczuwacieJanusz z prostej pisze: ↑wczoraj, 08:51WhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 08:30
oprócz wyżej wymienionego N, również kilku małolatów zaczynało od ŁKSu a teraz latają z wami. Co do wyrzekających się to np. Cz......i który wielokrotnie już jebał widzew.
Zrobiłeś mi dzień tym autokarem z Radogoszcza. Nic bardziej zabawnego w tym tygodniu nie usłyszę![]()
-
nie może to oddychać A.S. przez prosty nos :) nie będę się już tu z wami dyskutował, bo to nie ma sensu, żyjecie w bańce, nie macie dobrej młodzieży a bez nich osiedle stracicieRadigoszcz1910 pisze: ↑wczoraj, 12:40Nie no ku*** nie mogęWhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 09:32spoko, dalej żyj w bańce, że teo i limanka wiecznie wspiera, że nie ma ŁKSu na Rado, dla nas wasza megalomania i lekceważenie wyjdzie tylko na plus, już dziś bez jagiełłki nie istniejecie :) a co do autokaru, do niczego nie muszę cię przekonywać, ja wiem jak było, Radogoszcz wyjazdowo jest bardzo dobrą ekipą, w takiej np Stalowej Woli czy Pruszkowie liczbowo stawiali się podobnie do typowo ełkaesiackich osiedli. Niczego nie muszę ci udowadniać, z czasem odczujecie zmiany, zresztą już je odczuwacieJanusz z prostej pisze: ↑wczoraj, 08:51
![]()
-
WhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 13:09nie może to oddychać A.S. przez prosty nos :) nie będę się już tu z wami dyskutował, bo to nie ma sensu, żyjecie w bańce, nie macie dobrej młodzieży a bez nich osiedle stracicieRadigoszcz1910 pisze: ↑wczoraj, 12:40Nie no ku*** nie mogęWhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 09:32
spoko, dalej żyj w bańce, że teo i limanka wiecznie wspiera, że nie ma ŁKSu na Rado, dla nas wasza megalomania i lekceważenie wyjdzie tylko na plus, już dziś bez jagiełłki nie istniejecie :) a co do autokaru, do niczego nie muszę cię przekonywać, ja wiem jak było, Radogoszcz wyjazdowo jest bardzo dobrą ekipą, w takiej np Stalowej Woli czy Pruszkowie liczbowo stawiali się podobnie do typowo ełkaesiackich osiedli. Niczego nie muszę ci udowadniać, z czasem odczujecie zmiany, zresztą już je odczuwacie![]()
Ale wkoncu te wasze k**** zaczną się przyznawać jak są łapani czy dalej będzie ja nie jeżdżę,ja się nie udzielam a później przy was na treningach w koszulkach h🤫No i wy tu macie młodzież oprócz A ..nikogo .O nasza młodzież się nie bój,pożyjemy zobaczymy jak pisałem bez Teo i limanki c**** znaczą i można to szybko sprawdzić jak codziennie jest sprawdzane nie widu nie słuchu.Masz rację koniec
-
Kolego po co dyskutować z tym dzieciakiem? Przecież po jego postach widać, że to jakiś szczyl. My wiemy jak jest i to najważniejsze, im bardziej on tu szczeka tym bardziej widać, że boli ;)WhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 13:09nie może to oddychać A.S. przez prosty nos :) nie będę się już tu z wami dyskutował, bo to nie ma sensu, żyjecie w bańce, nie macie dobrej młodzieży a bez nich osiedle stracicieRadigoszcz1910 pisze: ↑wczoraj, 12:40Nie no ku*** nie mogęWhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 09:32
spoko, dalej żyj w bańce, że teo i limanka wiecznie wspiera, że nie ma ŁKSu na Rado, dla nas wasza megalomania i lekceważenie wyjdzie tylko na plus, już dziś bez jagiełłki nie istniejecie :) a co do autokaru, do niczego nie muszę cię przekonywać, ja wiem jak było, Radogoszcz wyjazdowo jest bardzo dobrą ekipą, w takiej np Stalowej Woli czy Pruszkowie liczbowo stawiali się podobnie do typowo ełkaesiackich osiedli. Niczego nie muszę ci udowadniać, z czasem odczujecie zmiany, zresztą już je odczuwacie![]()
-
Nas nic nie boli co najwyżej oczy szczypią od waszych głupot i może to wam A i G głupoty gadają i też w to uwierzyliście.Niech będzie na waszym nie chce mi się z wami dyskutować ku*** zachód jest wasz po tym wyjeździe do Płocka tej waszej 40 osobowej bandy nie możemy się pozbierać ..........ze śmiechuEternidad pisze: ↑wczoraj, 13:32Kolego po co dyskutować z tym dzieciakiem? Przecież po jego postach widać, że to jakiś szczyl. My wiemy jak jest i to najważniejsze, im bardziej on tu szczeka tym bardziej widać, że boli ;)WhiteBoyŁódź pisze: ↑wczoraj, 13:09nie może to oddychać A.S. przez prosty nos :) nie będę się już tu z wami dyskutował, bo to nie ma sensu, żyjecie w bańce, nie macie dobrej młodzieży a bez nich osiedle stracicie
-
Zydy to sa jednak mistrzowie zaklamywania rzeczywistości.Radogoszcz jest za Widzewem wschod i zachod straciliscie go lata tamu.To ze macie tam jakiś sezonowych chuliganów (do pierwszego powaznego wpierdolu,tak jak bylo to w przypadku seniora rodu)to nie znaczy ze bedzie sie tam kibicowac rycerzom wiosny,to od lat jest Widzewskie osiedle.Przypomina mi sie opisywana tu niedawno Podgórna...Stracona Dabrowe tak samo jak Rdg. tez juz niby przejmowaliscie(oczywiście na Internecie) a jak wyszlo wszyscy wiemy.Wasze niedoczekanie...mieszkam na Radogoszczu kibicuje Widzewowi.
-
Po 2000 roku na Rado jest ten sam cykl cały czas. Łks stara się zaistnieć na rewirze, dostaje w******* i 5 lata ciszy, później znowu ktoś tam wyskakuje. To, że co pięć lata pojawia się pięciu gagatkow to nie znaczy, że przejmujecie osiedle. Zawsze będzie tam wypełzać bo Radogoszcz ma takie położenia, że leży praktycznie na jednej ulicy z waszym stadionem. Dzieciaki w podstawówkach i liceach już mają w 90% Widzew w głowie i ile byście propagandy nie rzucali to c**** tam zrobicie. Co najwyżej paru od was będzie j**** łks(to już mamy za soba) lub będą go składać na oiom-ie. Nie ważne czy zachód, Bema czy liściasta.
-
no i co?cisza...jak zwykle kiedy pojawiaja sie konkretne kontrargumenty dla bajek rycerzy wiosny.ps.oprawa z Wiedzminem kupa straszna,haslo z transparentu tez smieszne o dopingu nie wspomne,to tak w kwesti ULTRAS ktorych tez tu byla walkowany.Trzeba miec wyjatkowy tupet zeby stawiac sie na rowni z naszymi ultrasami i pierdolic takie kocopoly.c*** nocuje na tym Karolewie...
-
Im nie ma co tłumaczyć oni myślą że inżynierowie z Afryki przybędą do pomocy jednemu od nich i będą ich hordyImperatorMistrz pisze: ↑wczoraj, 16:57Po 2000 roku na Rado jest ten sam cykl cały czas. Łks stara się zaistnieć na rewirze, dostaje w******* i 5 lata ciszy, później znowu ktoś tam wyskakuje. To, że co pięć lata pojawia się pięciu gagatkow to nie znaczy, że przejmujecie osiedle. Zawsze będzie tam wypełzać bo Radogoszcz ma takie położenia, że leży praktycznie na jednej ulicy z waszym stadionem. Dzieciaki w podstawówkach i liceach już mają w 90% Widzew w głowie i ile byście propagandy nie rzucali to c**** tam zrobicie. Co najwyżej paru od was będzie j**** łks(to już mamy za soba) lub będą go składać na oiom-ie. Nie ważne czy zachód, Bema czy liściasta.
-
A gdzie masz te konkretne argumenty stara parówo? Zaprzeczysz że wzr musi wydzwaniać jagiełkę i zgierz na akcje bo sami nie dają rady? Zaprzeczysz że młodzi z Rado mają wyjebane na widzewu a starsi nie są już tak aktywni jak kiedyś? Zaprzeczysz że na ŁKS lata z Rado zgrana ekipa która często lata w barwach co jeszcze 15 lat temu było nie do pomyślenia?serce miasta pisze: ↑wczoraj, 17:36no i co?cisza...jak zwykle kiedy pojawiaja sie konkretne kontrargumenty dla bajek rycerzy wiosny.ps.oprawa z Wiedzminem kupa straszna,haslo z transparentu tez smieszne o dopingu nie wspomne,to tak w kwesti ULTRAS ktorych tez tu byla walkowany.Trzeba miec wyjatkowy tupet zeby stawiac sie na rowni z naszymi ultrasami i pierdolic takie kocopoly.c*** nocuje na tym Karolewie...
Nawet nie odpisuj no jak to na wstydzewie w propagandzie pierwsi a potem ciągle plecy i spierdolki na mieście, nawet koledzy z brudnymi paznokciami wam to wypersfadowali u siebie.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Jest i PRZERZUT pierwszej ligi. MW 10 trzeba nie mieć za grosz honoru.
-
Radogoszcz, Jagiełłka i Zgierz nie mogą opanować łksu Radogoszcz. Niezłą ekipe tam macie... ekipe totalnych pojebów :)
-
Rzeczywiście się temat Radogoszcza rozpętał .
-
I całe Bałuty nie zapomnijImperatorMistrz pisze: ↑wczoraj, 19:24Radogoszcz, Jagiełłka i Zgierz nie mogą opanować łksu Radogoszcz. Niezłą ekipe tam macie... ekipe totalnych pojebów :)