III liga gr.IV
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ostatnie ostrzeżenie
[link]

Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke
-
Przyznajmy racje kibicom Resovii , liczbowo byli lepsi , głosniej dopingowali , lepsza oprawa , meczu rowniez nie przegrali przeciez podczas przerwy rezerwowi strzelili dwa gole więcej ...... itc
Hans Christian Andersen w niebie zaciesza że ma dla siebie godnych zastępców
Jak zwykle Resovia zachowuje sie super - mowa o jakims piro które leci w sektor pikników - ( co derby Resovia dowartosciowuje sie takimi pirotechnicznymi akcjami )
Jeszcze trzeba wspomnieć o kozackiej nocnej akcji napisania na stadionie megaorginalnego hasła Stal to kupa
wiadomo godziny nocne dodają odwagi , no ale tak to jest jak ktos na Naszym forum napisał : "łatwiej malować po cudzym jak nie ma sie swojego" ( włascielem stadionu przy ulicy Wyspianskiego jest URz )
Bardzo ciekawe że Resoviacy nie mieli tyle do powiedzenia gdy sędzia zakończył spotkanie - cichutko zawineli sie w swoje pelerynki przeciwdeszczowe i do domu , natomiast jak dopadli komputerów to derby należą do nich itp
Pozdrawiam
DERBY SĄ NASZE STAL RZESZÓW DERBY SĄ NASZE !

Hans Christian Andersen w niebie zaciesza że ma dla siebie godnych zastępców

Jak zwykle Resovia zachowuje sie super - mowa o jakims piro które leci w sektor pikników - ( co derby Resovia dowartosciowuje sie takimi pirotechnicznymi akcjami )
Jeszcze trzeba wspomnieć o kozackiej nocnej akcji napisania na stadionie megaorginalnego hasła Stal to kupa

Bardzo ciekawe że Resoviacy nie mieli tyle do powiedzenia gdy sędzia zakończył spotkanie - cichutko zawineli sie w swoje pelerynki przeciwdeszczowe i do domu , natomiast jak dopadli komputerów to derby należą do nich itp

Pozdrawiam
DERBY SĄ NASZE STAL RZESZÓW DERBY SĄ NASZE !
-
-
-
bukiet kwiatów- [link]
hehehehehe ale beka zaznaczyłes naszego kumpla,który w tym kapelusiku i brodzie wyglada jak dziadek a gosc ma niewiele po 30 ale fakt ze ja mam takze tyle a i pozostali nasi przedstawiciele sa po 30 tylko ze my mamy króciutkie włoski i markowe w wiekszości ciuchy więc nie miescimy sie w okresleniu ,,dziadki''.Podziekowania w tym miejscu dla Resoviaków za umozliwienie obejrzenia tego spotkania.Derby dla Sovii bez 2 zdań, no chyba ze gadamy tutaj o wyniku na boisku
hehehehehe ale beka zaznaczyłes naszego kumpla,który w tym kapelusiku i brodzie wyglada jak dziadek a gosc ma niewiele po 30 ale fakt ze ja mam takze tyle a i pozostali nasi przedstawiciele sa po 30 tylko ze my mamy króciutkie włoski i markowe w wiekszości ciuchy więc nie miescimy sie w okresleniu ,,dziadki''.Podziekowania w tym miejscu dla Resoviaków za umozliwienie obejrzenia tego spotkania.Derby dla Sovii bez 2 zdań, no chyba ze gadamy tutaj o wyniku na boisku

Ostatnio zmieniony 30.10.2007, 09:37 przez czarni, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
Wojton
Proponuje dowiedzieć się czegos wiecej na temat finansów Stali oraz kwesti gospodarowania stadionem ....
Eustachy
Smieszne są te wasze fantazje ...... ( transparenty rowniez )
Nie bede siał napinki na kibice.net o lojalnych postaciach z Waszej ekipy (np Baranowka i poszczególne osoby związane z mundurowymi ) .
Napewno nie bedziesz Ty decydował o tym czy ktoś ze Stali będzie sie wypowiadal na temat obecnej sytuacji . Wiem wiem całkiem dla Was wygodne było jakby istaniała tylko Wasza wersja - wiadomo nie trzeba by było wypocać sie na kibice.net i fantazjować jaka to Resovia w kazdej kwesti jest najlepsza.
Piszecie że u nas w młynie pikniki itp . Pikniki zajmowały miejsca pod spikerką . Widać na fotkach jacy niepiknicy zajmowali miejsce w Waszym młynie ( nie że cos do nich mam itp ale skoro poruszacie temat miejsca takich osób... ) Także smiesza mnie Wasze akty desperacji poszukiwan Naszych słabych punktów . Fakt oprawa podczas derbów nie była na zajebistym poziomie jak postawa kopaczy , Nasza liczba czy nasz doping .
Do zobaczenia na Waszym stadionie .
Proponuje dowiedzieć się czegos wiecej na temat finansów Stali oraz kwesti gospodarowania stadionem ....

Eustachy
Smieszne są te wasze fantazje ...... ( transparenty rowniez )

Napewno nie bedziesz Ty decydował o tym czy ktoś ze Stali będzie sie wypowiadal na temat obecnej sytuacji . Wiem wiem całkiem dla Was wygodne było jakby istaniała tylko Wasza wersja - wiadomo nie trzeba by było wypocać sie na kibice.net i fantazjować jaka to Resovia w kazdej kwesti jest najlepsza.
Piszecie że u nas w młynie pikniki itp . Pikniki zajmowały miejsca pod spikerką . Widać na fotkach jacy niepiknicy zajmowali miejsce w Waszym młynie ( nie że cos do nich mam itp ale skoro poruszacie temat miejsca takich osób... ) Także smiesza mnie Wasze akty desperacji poszukiwan Naszych słabych punktów . Fakt oprawa podczas derbów nie była na zajebistym poziomie jak postawa kopaczy , Nasza liczba czy nasz doping .
Do zobaczenia na Waszym stadionie .
-
stal rośnie w siłe )) , ale jaką?? miałem nic nie pisać ,ale śmieszą mnie teksty "kibicujacych inaczej" o tym ilu ich było, skąd sie nagle wzięło 3000 kibiców stali?? a nawet jak niektórzy twierdzą 5000! czyli przyszło ich więcej niz na wszystkie mecze od poczatku tego sezonu dodajac mecz do meczu, moze się zmieniają i maja grafiki np. na ten mecz idzie jeden, a na następny drugi itd. Tak sie chłopcy spięli na derby jak balon którego się nadmucha i spuszcza powoli powietrze: coś gwizda, cos śwista nawet to i troche widać, ale potem wypadnie popierdzi, polata i gdzieś sobie spadnie. Ludzie!! Najbardziej stal urosła w siłe w meczu z avia Świdnik - 200 osób na meczu w tym 2 wycieczki szkolne , czyli mniej niz w Pierdziszewie na festynie, no to sa prawdziwi kibice!! Ale na derby chłopy przylazły, choć i nie do końca to tak było bo podobno na WSK ktos powiedział, że o tej godzinie mieli jeździc lewoskręty i juz obciachem było wychodzić ze stadionu. A TERAZ na poważnie. Może Nasz ukochany klub RESOVIA nie ma tyle sukcesów, może ma gorsze statystyki i tułała sie klase niżej, ale ma to czego stal moze nam tylko zazdrościć : tradycje, klimat na Malcie i wiernych kibiców co było widac podczas wymarszu na derby spod Naszego stadionu:nie tylko jak niektórzy mówią szalikowcy - ale wszyscy w barwach, starsi i młodsi, działacze, trenerzy i byli piłkarze, każdy wychodził ze ściśniętym gardłem z emocji jak na "bitwe" tego nigdy u was nie było, nie ma i nie bedzie.
za:[link]
-
<:::A:::> pisze:stal rośnie w siłe )) , ale jaką?? miałem nic nie pisać ,ale śmieszą mnie teksty "kibicujacych inaczej" o tym ilu ich było, skąd sie nagle wzięło 3000 kibiców stali?? a nawet jak niektórzy twierdzą 5000! czyli przyszło ich więcej niz na wszystkie mecze od poczatku tego sezonu dodajac mecz do meczu, moze się zmieniają i maja grafiki np. na ten mecz idzie jeden, a na następny drugi itd. Tak sie chłopcy spięli na derby jak balon którego się nadmucha i spuszcza powoli powietrze: coś gwizda, cos śwista nawet to i troche widać, ale potem wypadnie popierdzi, polata i gdzieś sobie spadnie. Ludzie!! Najbardziej stal urosła w siłe w meczu z avia Świdnik - 200 osób na meczu w tym 2 wycieczki szkolne , czyli mniej niz w Pierdziszewie na festynie, no to sa prawdziwi kibice!! Ale na derby chłopy przylazły, choć i nie do końca to tak było bo podobno na WSK ktos powiedział, że o tej godzinie mieli jeździc lewoskręty i juz obciachem było wychodzić ze stadionu. A TERAZ na poważnie. Może Nasz ukochany klub RESOVIA nie ma tyle sukcesów, może ma gorsze statystyki i tułała sie klase niżej, ale ma to czego stal moze nam tylko zazdrościć : tradycje, klimat na Malcie i wiernych kibiców co było widac podczas wymarszu na derby spod Naszego stadionu:nie tylko jak niektórzy mówią szalikowcy - ale wszyscy w barwach, starsi i młodsi, działacze, trenerzy i byli piłkarze, każdy wychodził ze ściśniętym gardłem z emocji jak na "bitwe" tego nigdy u was nie było, nie ma i nie bedzie.
Pisze sie Stal zapamietaj to sobie chłopczyku .
Prosze pochwal sie czy na kazdym meczu u Was na Resovi jest zawsze taka frekwencja jak wczorajsza Wasza liczba na derbach

Jest pare osób z którymi można dyskutować z Waszej strony . Ty do nich napewno nie należysz (moze ban? ) .
Ostatnio zmieniony 29.10.2007, 20:49 przez tomek1944, łącznie zmieniany 1 raz.
-
HETMAN ZAMOSC - WIERNA MAŁOGOSZCZ
Na jeden z najdalszych wyjazdów w rundzie wybieramy sie autokarem juz przed 7 rano w sile 32 osób . drog upływa dosyc szybko. Do Zamościa dojezdzamy pól godziny przed meczem bez zadnych problemów wchodzimy dosyc szybko . Mamy jedna flage i w drugiej połowie rozciągamy sektorówke podswietloną strobo .doping jak na nasze siły prowadzimy nawet niezły przez cały mecz
droga w obydwie strony spokojna
Na jeden z najdalszych wyjazdów w rundzie wybieramy sie autokarem juz przed 7 rano w sile 32 osób . drog upływa dosyc szybko. Do Zamościa dojezdzamy pól godziny przed meczem bez zadnych problemów wchodzimy dosyc szybko . Mamy jedna flage i w drugiej połowie rozciągamy sektorówke podswietloną strobo .doping jak na nasze siły prowadzimy nawet niezły przez cały mecz
droga w obydwie strony spokojna
WIERNA MAŁOGOSZCZ!!!!
-
tomek1944 pisze:<:::A:::> pisze:stal rośnie w siłe )) , ale jaką?? miałem nic nie pisać ,ale śmieszą mnie teksty "kibicujacych inaczej" o tym ilu ich było, skąd sie nagle wzięło 3000 kibiców stali?? a nawet jak niektórzy twierdzą 5000! czyli przyszło ich więcej niz na wszystkie mecze od poczatku tego sezonu dodajac mecz do meczu, moze się zmieniają i maja grafiki np. na ten mecz idzie jeden, a na następny drugi itd. Tak sie chłopcy spięli na derby jak balon którego się nadmucha i spuszcza powoli powietrze: coś gwizda, cos śwista nawet to i troche widać, ale potem wypadnie popierdzi, polata i gdzieś sobie spadnie. Ludzie!! Najbardziej stal urosła w siłe w meczu z avia Świdnik - 200 osób na meczu w tym 2 wycieczki szkolne , czyli mniej niz w Pierdziszewie na festynie, no to sa prawdziwi kibice!! Ale na derby chłopy przylazły, choć i nie do końca to tak było bo podobno na WSK ktos powiedział, że o tej godzinie mieli jeździc lewoskręty i juz obciachem było wychodzić ze stadionu. A TERAZ na poważnie. Może Nasz ukochany klub RESOVIA nie ma tyle sukcesów, może ma gorsze statystyki i tułała sie klase niżej, ale ma to czego stal moze nam tylko zazdrościć : tradycje, klimat na Malcie i wiernych kibiców co było widac podczas wymarszu na derby spod Naszego stadionu:nie tylko jak niektórzy mówią szalikowcy - ale wszyscy w barwach, starsi i młodsi, działacze, trenerzy i byli piłkarze, każdy wychodził ze ściśniętym gardłem z emocji jak na "bitwe" tego nigdy u was nie było, nie ma i nie bedzie.
Pisze sie Stal zapamietaj to sobie chłopczyku .
Prosze pochwal sie czy na kazdym meczu u Was na Resovi jest zawsze taka frekwencja jak wczorajsza Wasza liczba na derbachDalej czytaj Super Nowosci tam masz najobiektywne liczby
![]()
Jest pare osób z którymi można dyskutować z Waszej strony . Ty do nich napewno nie należysz (moze ban? ) .
Sorry Stal napisałem z przyzwyczajenia.
Czy Ty urodziłeś się w 1944, że piszesz do mnie "chłopczyku"?
Na Resovię chodzę od 25 lat i wiem jaka jest frekwencja...!i nie ważne czy jest to 4 czy 3 liga - te minimum jest stałe !!! i nie jest to 200 czy 300 osób jak w innych przypadkach.

a może jednak ban dla Ciebie, żebyś troszkę ochłonął ...
-
ciezka sprawa z wami koledzy resoviacy.przyznam robi wrazenie wasza ilosc.i robi wrazenie to ze zabraliscie i namowiliscie piknikow do wspolnego wyjscia.jak wiecie ogromna zasluga kierownictwa waszego klubu.tym bardziej kierownictwa Stali ktorzy zapewnili tym biednym ludziom bezpieczenstwo!!!ale czemu mieszacie kibicow o ktorych mowa na tej stronie z piknikami???dlaczego podajac liczbe wkladacie wszystkich do jednego wora.ktos tu wypomina Stali frekwencje ze skad tyle.a wy przepraszam...gdy u nas na meczach przy jupiterach siadalo po 2000-3000 to co nie pamietacie .to przeciez swierza historia.a na malcie 150-300.my podajemy swoje liczby realne a kto byl choc raz na meczu Stali wie ze pikniki siedza pod budka spikera od niepamietnych lat.nikt nigdy nie mieszal tych pojec.nastepna sprawa jaka porusze to jak wiedza niektorzy z was jak werbowaliscie malolatow na derby.jak nie przyjdziesz na derby to wpier.... chmmm to tak sobie poprawiacie frekfencje???a wytlumaczyliscie tym malolatom w jakich koszulkach graja wasi???tak na przyszlosc zeby to sie nie obrocilo przeciwko wam.to jest porazka z waszej strony.
a najbardziej bolesne jest to ze pomimo waszej niezwyklej i niesamowitej mobilizacji bylo was mniej!!!zawod jak cholera co???
a najbardziej bolesne jest to ze pomimo waszej niezwyklej i niesamowitej mobilizacji bylo was mniej!!!zawod jak cholera co???
-
podaj na jakim ligowym meczu było tak mało ludzi u nas. ostatnie 10 lat wstecz nie pamiętam żeby coś takiego się przytrafiło, mimo, że graliśmy nieraz z takimi piłkarskimi potęgami jak Piast Nowa Wieś, Głogovia Głogów czy Syrenka Roźwienica. A u was ostatnio jest to norma nie licząc meczu derbowego, gdzie było ludzi tyle co na pozostałych meczach razem wziętychTEDDY M pisze:ciezka sprawa z wami koledzy resoviacy.przyznam robi wrazenie wasza ilosc.i robi wrazenie to ze zabraliscie i namowiliscie piknikow do wspolnego wyjscia.jak wiecie ogromna zasluga kierownictwa waszego klubu.tym bardziej kierownictwa Stali ktorzy zapewnili tym biednym ludziom bezpieczenstwo!!!ale czemu mieszacie kibicow o ktorych mowa na tej stronie z piknikami???dlaczego podajac liczbe wkladacie wszystkich do jednego wora.ktos tu wypomina Stali frekwencje ze skad tyle.a wy przepraszam...gdy u nas na meczach przy jupiterach siadalo po 2000-3000 to co nie pamietacie .to przeciez swierza historia.a na malcie 150-300.my podajemy swoje liczby realne a kto byl choc raz na meczu Stali wie ze pikniki siedza pod budka spikera od niepamietnych lat.nikt nigdy nie mieszal tych pojec.nastepna sprawa jaka porusze to jak wiedza niektorzy z was jak werbowaliscie malolatow na derby.jak nie przyjdziesz na derby to wpier.... chmmm to tak sobie poprawiacie frekfencje???a wytlumaczyliscie tym malolatom w jakich koszulkach graja wasi???tak na przyszlosc zeby to sie nie obrocilo przeciwko wam.to jest porazka z waszej strony.
-
Wierzysz w liczby z SN ??? Ehhh jak docinka do derbów nie wychodzi to sie przyczepią o frekwencje podaną przez proresoviacką gazete na Naszych słabszych meczach
Napisz mi Abdelu czy u Was nie było nadzwyczajnej frekwencji wczoraj na derbach jak na innych meczach u siebie czy wyjazdach . Z jednej i drugiej derby przyciągają mniej aktywnych "kibiców" i nigdy tego nie zmienisz .
Pozdro Panowie

Napisz mi Abdelu czy u Was nie było nadzwyczajnej frekwencji wczoraj na derbach jak na innych meczach u siebie czy wyjazdach . Z jednej i drugiej derby przyciągają mniej aktywnych "kibiców" i nigdy tego nie zmienisz .
Pozdro Panowie

-
chyba niewiele masz wspolnego z TG wiec sie nie podszywaj, chyba ze ten "dobry chłopak" sie nie pochwalił zeznaniami kolegom z ekipy. Żebyście więcej takich "dobrych chłopaków" nie mieli...TGH02 pisze:Eustachy przestan siac propagande, przedstawcie dowody ze kolezka was sprzedal! puszczacie w polske kit i robicie pizde z dobrego chlopaka - sami robicie z siebie frajerow czyms takim
http://www.ufast.eu/pics/207061kosa.png
-
Wedlug strony 90minut.pl wychodzi na to ze na Resovie chodzi 2 razy wiecej ludzi(niewazne czy w 3 czy w 4 lidze). Mnie to osobiscie nie dziwi, bo taki stan rzeczy jest od kiedy tylko pamietam.tomek1944 pisze:Wierzysz w liczby z SN ??? Ehhh jak docinka do derbów nie wychodzi to sie przyczepią o frekwencje podaną przez proresoviacką gazete na Naszych słabszych meczach![]()
Pozdro Panowie
A wracajac do aspektu kibicowskiego to uwazacie, ze Ci wszyscy co siedzieli na sektorach Stali sa odrazu jej fanatykami czy zwyklymi kibicami? (kumpel ktory na mecz pofatygowal sie az z Gliwic itwierdzi ze wokolo niego siedzialo pelno przypadkowych osob, ktore nawet nie cieszyly sie po golu dla Stali i nieukrywaly tego)
-
-
Panowie wystarczy juz tych komentarzy.. wszystko na temat derbow zostalo napisane! Kazdy ma fotki kazdy ma swoje zdanie i licytowanie sie na internecie jest naprawde nie na miejscu. Derby i po derbach.. Tu juz nikt nikomu nie przegada, a tym bardziej cos udowodni.. dla mnie derby na duzy + i wszystko na ten temat
Poczekajmy juz tylko na oficjalne relacje..
Pozdrawiam
Poczekajmy juz tylko na oficjalne relacje..
Pozdrawiam
-
Byłem na meczu i wg. mnie derby ze wskazaniem na Sovie.
Lepszy doping - w 2 połowie siedziałem blisko sektora Stali, a i tak głośniejsze wydawały mi się śpiewy gości.
Lepszy ultras - Stal mnie troszke zawiodła w tej dziedzinie, spodziewałem się czegoś lepszego z ich strony.
Ogólnie ze sprzedażą biletow to była komedia (kto był ten wie co mam na myśli
).
Po meczu lekkie zdziwko gdy w kolejce w McD stoją typki w barwach Resovii
a dookoła biało-niebiesko.
Lepszy doping - w 2 połowie siedziałem blisko sektora Stali, a i tak głośniejsze wydawały mi się śpiewy gości.
Lepszy ultras - Stal mnie troszke zawiodła w tej dziedzinie, spodziewałem się czegoś lepszego z ich strony.
Ogólnie ze sprzedażą biletow to była komedia (kto był ten wie co mam na myśli

Po meczu lekkie zdziwko gdy w kolejce w McD stoją typki w barwach Resovii

-
-
Powiedz mi jedno. Bylem na derbach Rzeszoa na Waszym stadionie jakos w 2001 roku(moge sie mylic, chociaz jesli trzeba na pewno podam dokladna date) i w Waszym mlynie bylo ok 70 osob.tomek1944 pisze:Dobra brak sił , koniec polemiki ,Wasza propaganda mnie w tym momencie powala![]()
Dobranoc
Od kiedy tylko pamietam zawsze pod kazdym wzgledem byliscie w cieniu Resovii, skad nagle u Was taki przyrost sil ? na kazdej fladze motyw "h"