Dać ci namiary na twojego młodszego niebieskiego kolegę od 5 treningów dziennie który przynajmniej 3 razy w tygodniu trzyma twarz przy kroczu jakiegoś murzyna urodzonego w Wilemstad? To nie fani futbolu którzy oklaskują jakiegoś czarnego wyrobnika strzelającego na kontrakcie gole są winni tego tylko ludzie którzy uważają się za czynnych kiboli. To oni zaakceptowali kolorowych w Polsce prawie całe kibolstwo, bo murzyny, ciapaki, czeczeny i mongoły nie przyszli grać na orlikach w piłkę czy na boiska do kosza. Przyszli do waszych kolegów do sekcji bokserskich, MMA, zapasów czy wszelakich sportów walki i tam zostali zaakceptowani jak swoi (z małymi wyjątkami). Podejrzewam że o wiele trudniej im było by zostać zaakceptowanym na orlikach przez zwykłe polskie dzieciaki który by się okazały bardziej nietolerancyjne (przynajmniej te +-10 lat temu). Ale wiadomo kolorowy silny, krzepki, dobrze napieprza, czeczen czasem jakiś interesik nawinie, pomoże obić ryja konkurencji od haraczów itd. Na orliku te dzieciaki by nie miały z niego tylu korzyści i pewnie by się nasłuchał epitetów. A tutaj nie dość że swój chłop to jeszcze można mu pokibicować na jakiejś gali MMA i się powozić wśród gangusów kozojebców. Dziś płacz starych kiboli bo klaskają że murzyn strzelił bramkę, zapisz się do sekcji wywąchasz jajka jakiemuś kolorowemu w parterze pokaże ci parę myczków to ci przejdzie szybko rasizm jak twoim młodszym kolegom.
Komentarze / FotoVideo / Relacje 11-14.04.2025
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 11-14.04.2025
-
Napisał DennisWise, gość który zapierdala w Anglii, na jakimś magazynie - na równi z ciapakami i czarnymi. Nie, błąd - Jest Polakiem (do czego sie nie przyznaje) wiec jego norma jest niemal dwa razy wyższa, bo czarnemu nikt nie zwróci uwagi, ze za wolno robi - bo to przecież rasizm. Hipokryzja level hard.
Ale to mityczni „wy” (nie on, który prawdopodobnie zapierdala dla jakiegoś Turasa) zaakceptowaliście czarnych.
Czasem jak cię czytam to mam wrażenie, ze cię zahibernowali jak w seksmisji i obudziłeś sie 30 lat później, p********* swoje urojenia, ale sam oczywiście nie zrobiłeś nic, aby było inaczej.
Przy okazji zawsze „wy” i „Polin”. Ty oczywiście jesteś pozbawiony jakiejkolwiek tożsamości i narodowości - natomiast wszystkich nienawidzisz i dajesz dobre rady jak żyć.
Ale to mityczni „wy” (nie on, który prawdopodobnie zapierdala dla jakiegoś Turasa) zaakceptowaliście czarnych.
Czasem jak cię czytam to mam wrażenie, ze cię zahibernowali jak w seksmisji i obudziłeś sie 30 lat później, p********* swoje urojenia, ale sam oczywiście nie zrobiłeś nic, aby było inaczej.
Przy okazji zawsze „wy” i „Polin”. Ty oczywiście jesteś pozbawiony jakiejkolwiek tożsamości i narodowości - natomiast wszystkich nienawidzisz i dajesz dobre rady jak żyć.
-
Sam napędzasz wyświetlenia pisząc posty czyli defacto uczestniczysz we wspieraniu finansowo wspomnianego admina oraz modów.halodrol pisze: ↑16.04.2025, 20:52Wiecie co... Można się wkurviać na tych lewarów powyżej i oczywiście słusznie, bo każdego lewaka powinno się palić w piecu, ale...
Po części mają rację, czyż nie?
Przecież to forum jest idealnym przykładem jak dla pieniędzy można się skurvić. Forum kibicowskie, forum które powinno być czyste i radykalne, przecież Admin powinien takie śmieci zmiatać stąd natychmiast z pomocą moderatorów a jak widać pedał - nie pedał, ważne że ruch na stronie jest i szekle wpadają.
Forum trzymało jakiś tam poziom jeszcze z dekadę temu.Od tego czasu jest z roku na rok coraz gorzej.Gdzie te czasy sprzed 25 lat czy tam 20.Wtedy sporo dobrych wariatów tu się wpisywało.Trole sprzed 20 lat i ile w ogóle można ich tak nazwać byli 100 poziomów wyżej niż ich dzisiejsi odpowiednicy.To w ogóle nie ma co porównywać.
Na szczęście zostało jeszcze trochę normalnych ale za jakiś czas również ich zabraknie i zostaną same lojtki typu ten c*** navijaci vel company.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Zawsze mnie śmieszą wpisy takich psiarzy jak Prawilny czy jak mu tam, który rozkminia kto ma ile kont, kto jest psem, a kto jest lewakiem, a tak naprawdę gówno wie, bo ja żadnym companym, psem, ani lewakiem nie jestem co nawet małpa poznałaby po stylu pisania. Pies strasznie musiałby zaangażować się w swoją robotę, żeby napierdalac o modzie stadionowej.
Ta sama sprawa tyczy się lewaków, których niby tak chwaliłem, co miało na celu pokazać obłudę prawicowego światka, bo jak wytłumaczyć to, że lewak bierze się do roboty i zbiera kasę na ratowanie klubu, a prawicowiec zebra od lewackich urzedasów dotacje jak rasowy socjalista... Ale ciężko oczekiwać od mózgów w kształcie orzeszka, że zrozumieją jakąkolwiek ironie
Ta sama sprawa tyczy się lewaków, których niby tak chwaliłem, co miało na celu pokazać obłudę prawicowego światka, bo jak wytłumaczyć to, że lewak bierze się do roboty i zbiera kasę na ratowanie klubu, a prawicowiec zebra od lewackich urzedasów dotacje jak rasowy socjalista... Ale ciężko oczekiwać od mózgów w kształcie orzeszka, że zrozumieją jakąkolwiek ironie
-
cpc masz stąd w********** i nie wracać cipko. j***** byłeś, jesteś i będziesz. Także swoje żale pisz na bravo girl, bo tam cwelu pasujesz.
-
Tak swoja drogą - piszę to oczywiście do tej garstki normalnych ludzi, którzy być może jakimś cudem tu jeszcze zaglądają, a nie do ciebie cytowany kasztanie - czy to nie jest ciekawe jak - bazując na tym ile ten multikontowiec-skłociarz poświęca uwagi transparentom na tęczowego Rafałka - dobrze na skłotach muszą pamiętać antyrządowe transparenty skierowane przeciw ryżemu cwelowi, które nie dość, że się przyczyniły do porażki antypolskiej szczujni w wyborach, to jeszcze, dzięki pewnemu porozumieniu ponad podziałami na rzecz wyższej sprawy, pozwoliły na lepszą kondycję światka kibicowskiego ogólnie (no jednak działo się więcej, frekwencje były większe). A wiadomo, że na skłocie, gdzie na pagonach mają 161, i jedno i drugie nie w smak.Malolat_93 pisze: ↑15.04.2025, 20:57Ktoś ma ewidentne braki w rozumowaniuRozsądnychultaj88 pisze: ↑15.04.2025, 17:02Że co?? Nigdy w dziejach ruchu kibicowskiego w Polsce nie było apolityczne. Won na skłotPchaj politykę w kibicowanie i jeszcze niech się zaczną wojny kto na kogo głosuje to będzie zabawnie
Osobiście przygłupie od zawsze na zawsze po prawej stronie stoję lecz bawią mnie transparenty tęczowy Trzaskowski gdzie twoi koledzy od samorządów które wyzywają i cisnął po nich biorą pieniążki wzamian za spokój na stadionie. Myślisz że Lech Legia tyle rac mogą sobie wnieść i odpalić ? Na wszystko jest pozwolenie zarządu
![]()
-
Słabą masz pamięć. PO niestety tamte wybory wygrało i rządzili przez kolejne 4 lata.Rozsądnychultaj88 pisze: ↑22.04.2025, 23:32Tak swoja drogą - piszę to oczywiście do tej garstki normalnych ludzi, którzy być może jakimś cudem tu jeszcze zaglądają, a nie do ciebie cytowany kasztanie - czy to nie jest ciekawe jak - bazując na tym ile ten multikontowiec-skłociarz poświęca uwagi transparentom na tęczowego Rafałka - dobrze na skłotach muszą pamiętać antyrządowe transparenty skierowane przeciw ryżemu cwelowi, które nie dość, że się przyczyniły do porażki antypolskiej szczujni w wyborach, to jeszcze, dzięki pewnemu porozumieniu ponad podziałami na rzecz wyższej sprawy, pozwoliły na lepszą kondycję światka kibicowskiego ogólnie (no jednak działo się więcej, frekwencje były większe). A wiadomo, że na skłocie, gdzie na pagonach mają 161, i jedno i drugie nie w smak.Malolat_93 pisze: ↑15.04.2025, 20:57Ktoś ma ewidentne braki w rozumowaniuRozsądnychultaj88 pisze: ↑15.04.2025, 17:02
Że co?? Nigdy w dziejach ruchu kibicowskiego w Polsce nie było apolityczne. Won na skłotPchaj politykę w kibicowanie i jeszcze niech się zaczną wojny kto na kogo głosuje to będzie zabawnie
Osobiście przygłupie od zawsze na zawsze po prawej stronie stoję lecz bawią mnie transparenty tęczowy Trzaskowski gdzie twoi koledzy od samorządów które wyzywają i cisnął po nich biorą pieniążki wzamian za spokój na stadionie. Myślisz że Lech Legia tyle rac mogą sobie wnieść i odpalić ? Na wszystko jest pozwolenie zarządu
![]()
-
hmm.. faktycznie trzeba było poczekać jeszcze 4 lata zanim banda rudego została pogoniona. ale w zasadzie to akurat i tak nie zmienia tego że skłotersom nie będzie się podobać współdziałanie kibiców samo w sobie jak i współdziałanie przeciw tęczowym politykom
-
mnie też, jak powyższe.navijachuj88 vel (cp)KO(m)PANY PO ŁBIE vel Rozsadnychujtam88 pisze: ↑18.04.2025, 11:32Zawsze mnie śmieszą wpisy takich psiarzy...
wiemy, po to tutaj jesteś na forum, by nakurwiać z kilku kont codziennie posty, bo tak zarabiasz by mieć co w ogóle położyć na chleb ;)navijachuj88 vel (cp)KO(m)PANY PO ŁBIE vel Rozsadnychujtam88 pisze: ↑18.04.2025, 11:32...Ta sama sprawa tyczy się lewaków, których tak chwaliłem...
-
Zakochałeś się ? Mija kilka dni od danego posta, jest cisza i nagle pojawiasz się i cytujesz wszystkie moje wypowiedzi jak jakaś dzifka, żeby tematy się kręciły.Ie_suiveur pisze: ↑24.04.2025, 01:52mnie też, jak powyższe.navijachuj88 vel (cp)KO(m)PANY PO ŁBIE vel Rozsadnychujtam88 pisze: ↑18.04.2025, 11:32Zawsze mnie śmieszą wpisy takich psiarzy...
wiemy, po to tutaj jesteś na forum, by nakurwiać z kilku kont codziennie posty, bo tak zarabiasz by mieć co w ogóle położyć na chleb ;)navijachuj88 vel (cp)KO(m)PANY PO ŁBIE vel Rozsadnychujtam88 pisze: ↑18.04.2025, 11:32...Ta sama sprawa tyczy się lewaków, których tak chwaliłem...