Komentarze / FotoVideo / Relacje 11-14.04.2025

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

DennisWise

Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 11-14.04.2025

Post autor: DennisWise » 16.04.2025, 22:57

ZawieRcie pisze:
15.04.2025, 20:16
Jak Wam czarnoskórzy, muzłumanie i inni odmieńcy strzelają bramki to się cieszycie i skandujecie ich nazwiska. To jak to jest kibicowska Polsko ?
Dać ci namiary na twojego młodszego niebieskiego kolegę od 5 treningów dziennie który przynajmniej 3 razy w tygodniu trzyma twarz przy kroczu jakiegoś murzyna urodzonego w Wilemstad? To nie fani futbolu którzy oklaskują jakiegoś czarnego wyrobnika strzelającego na kontrakcie gole są winni tego tylko ludzie którzy uważają się za czynnych kiboli. To oni zaakceptowali kolorowych w Polsce prawie całe kibolstwo, bo murzyny, ciapaki, czeczeny i mongoły nie przyszli grać na orlikach w piłkę czy na boiska do kosza. Przyszli do waszych kolegów do sekcji bokserskich, MMA, zapasów czy wszelakich sportów walki i tam zostali zaakceptowani jak swoi (z małymi wyjątkami). Podejrzewam że o wiele trudniej im było by zostać zaakceptowanym na orlikach przez zwykłe polskie dzieciaki który by się okazały bardziej nietolerancyjne (przynajmniej te +-10 lat temu). Ale wiadomo kolorowy silny, krzepki, dobrze napieprza, czeczen czasem jakiś interesik nawinie, pomoże obić ryja konkurencji od haraczów itd. Na orliku te dzieciaki by nie miały z niego tylu korzyści i pewnie by się nasłuchał epitetów. A tutaj nie dość że swój chłop to jeszcze można mu pokibicować na jakiejś gali MMA i się powozić wśród gangusów kozojebców. Dziś płacz starych kiboli bo klaskają że murzyn strzelił bramkę, zapisz się do sekcji wywąchasz jajka jakiemuś kolorowemu w parterze pokaże ci parę myczków to ci przejdzie szybko rasizm jak twoim młodszym kolegom.

iparts.pl
w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 16.04.2025, 23:28

Napisał DennisWise, gość który zapierdala w Anglii, na jakimś magazynie - na równi z ciapakami i czarnymi. Nie, błąd - Jest Polakiem (do czego sie nie przyznaje) wiec jego norma jest niemal dwa razy wyższa, bo czarnemu nikt nie zwróci uwagi, ze za wolno robi - bo to przecież rasizm. Hipokryzja level hard.

Ale to mityczni „wy” (nie on, który prawdopodobnie zapierdala dla jakiegoś Turasa) zaakceptowaliście czarnych.

Czasem jak cię czytam to mam wrażenie, ze cię zahibernowali jak w seksmisji i obudziłeś sie 30 lat później, p********* swoje urojenia, ale sam oczywiście nie zrobiłeś nic, aby było inaczej.
Przy okazji zawsze „wy” i „Polin”. Ty oczywiście jesteś pozbawiony jakiejkolwiek tożsamości i narodowości - natomiast wszystkich nienawidzisz i dajesz dobre rady jak żyć.

Prawilnyy

Post autor: Prawilnyy » 17.04.2025, 22:24

halodrol pisze:
16.04.2025, 20:52
Wiecie co... Można się wkurviać na tych lewarów powyżej i oczywiście słusznie, bo każdego lewaka powinno się palić w piecu, ale...
Po części mają rację, czyż nie?
Przecież to forum jest idealnym przykładem jak dla pieniędzy można się skurvić. Forum kibicowskie, forum które powinno być czyste i radykalne, przecież Admin powinien takie śmieci zmiatać stąd natychmiast z pomocą moderatorów a jak widać pedał - nie pedał, ważne że ruch na stronie jest i szekle wpadają.
Sam napędzasz wyświetlenia pisząc posty czyli defacto uczestniczysz we wspieraniu finansowo wspomnianego admina oraz modów.

Forum trzymało jakiś tam poziom jeszcze z dekadę temu.Od tego czasu jest z roku na rok coraz gorzej.Gdzie te czasy sprzed 25 lat czy tam 20.Wtedy sporo dobrych wariatów tu się wpisywało.Trole sprzed 20 lat i ile w ogóle można ich tak nazwać byli 100 poziomów wyżej niż ich dzisiejsi odpowiednicy.To w ogóle nie ma co porównywać.
Na szczęście zostało jeszcze trochę normalnych ale za jakiś czas również ich zabraknie i zostaną same lojtki typu ten c*** navijaci vel company.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''

navijaci88

Post autor: navijaci88 » 18.04.2025, 11:32

Zawsze mnie śmieszą wpisy takich psiarzy jak Prawilny czy jak mu tam, który rozkminia kto ma ile kont, kto jest psem, a kto jest lewakiem, a tak naprawdę gówno wie, bo ja żadnym companym, psem, ani lewakiem nie jestem co nawet małpa poznałaby po stylu pisania. Pies strasznie musiałby zaangażować się w swoją robotę, żeby napierdalac o modzie stadionowej.

Ta sama sprawa tyczy się lewaków, których niby tak chwaliłem, co miało na celu pokazać obłudę prawicowego światka, bo jak wytłumaczyć to, że lewak bierze się do roboty i zbiera kasę na ratowanie klubu, a prawicowiec zebra od lewackich urzedasów dotacje jak rasowy socjalista... Ale ciężko oczekiwać od mózgów w kształcie orzeszka, że zrozumieją jakąkolwiek ironie

Palacz123

Post autor: Palacz123 » 18.04.2025, 11:42

cpc masz stąd w********** i nie wracać cipko. j***** byłeś, jesteś i będziesz. Także swoje żale pisz na bravo girl, bo tam cwelu pasujesz.

Rozsądnychultaj88

Post autor: Rozsądnychultaj88 » 22.04.2025, 23:32

Malolat_93 pisze:
15.04.2025, 20:57
Rozsądnychultaj88 pisze:
15.04.2025, 17:02
Malolat_93 pisze:
15.04.2025, 16:59
Kibicowanie zawsze miało być apolityczne
Że co?? Nigdy w dziejach ruchu kibicowskiego w Polsce nie było apolityczne. Won na skłot
Ktoś ma ewidentne braki w rozumowaniu 😎 Pchaj politykę w kibicowanie i jeszcze niech się zaczną wojny kto na kogo głosuje to będzie zabawnie 😅 Osobiście przygłupie od zawsze na zawsze po prawej stronie stoję lecz bawią mnie transparenty tęczowy Trzaskowski gdzie twoi koledzy od samorządów które wyzywają i cisnął po nich biorą pieniążki wzamian za spokój na stadionie. Myślisz że Lech Legia tyle rac mogą sobie wnieść i odpalić ? Na wszystko jest pozwolenie zarządu 😅😅
Tak swoja drogą - piszę to oczywiście do tej garstki normalnych ludzi, którzy być może jakimś cudem tu jeszcze zaglądają, a nie do ciebie cytowany kasztanie - czy to nie jest ciekawe jak - bazując na tym ile ten multikontowiec-skłociarz poświęca uwagi transparentom na tęczowego Rafałka - dobrze na skłotach muszą pamiętać antyrządowe transparenty skierowane przeciw ryżemu cwelowi, które nie dość, że się przyczyniły do porażki antypolskiej szczujni w wyborach, to jeszcze, dzięki pewnemu porozumieniu ponad podziałami na rzecz wyższej sprawy, pozwoliły na lepszą kondycję światka kibicowskiego ogólnie (no jednak działo się więcej, frekwencje były większe). A wiadomo, że na skłocie, gdzie na pagonach mają 161, i jedno i drugie nie w smak.

w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 23.04.2025, 00:07

Rozsądnychultaj88 pisze:
22.04.2025, 23:32
Malolat_93 pisze:
15.04.2025, 20:57
Rozsądnychultaj88 pisze:
15.04.2025, 17:02

Że co?? Nigdy w dziejach ruchu kibicowskiego w Polsce nie było apolityczne. Won na skłot
Ktoś ma ewidentne braki w rozumowaniu 😎 Pchaj politykę w kibicowanie i jeszcze niech się zaczną wojny kto na kogo głosuje to będzie zabawnie 😅 Osobiście przygłupie od zawsze na zawsze po prawej stronie stoję lecz bawią mnie transparenty tęczowy Trzaskowski gdzie twoi koledzy od samorządów które wyzywają i cisnął po nich biorą pieniążki wzamian za spokój na stadionie. Myślisz że Lech Legia tyle rac mogą sobie wnieść i odpalić ? Na wszystko jest pozwolenie zarządu 😅😅
Tak swoja drogą - piszę to oczywiście do tej garstki normalnych ludzi, którzy być może jakimś cudem tu jeszcze zaglądają, a nie do ciebie cytowany kasztanie - czy to nie jest ciekawe jak - bazując na tym ile ten multikontowiec-skłociarz poświęca uwagi transparentom na tęczowego Rafałka - dobrze na skłotach muszą pamiętać antyrządowe transparenty skierowane przeciw ryżemu cwelowi, które nie dość, że się przyczyniły do porażki antypolskiej szczujni w wyborach, to jeszcze, dzięki pewnemu porozumieniu ponad podziałami na rzecz wyższej sprawy, pozwoliły na lepszą kondycję światka kibicowskiego ogólnie (no jednak działo się więcej, frekwencje były większe). A wiadomo, że na skłocie, gdzie na pagonach mają 161, i jedno i drugie nie w smak.
Słabą masz pamięć. PO niestety tamte wybory wygrało i rządzili przez kolejne 4 lata.

Rozsądnychultaj88

Post autor: Rozsądnychultaj88 » 23.04.2025, 00:13

hmm.. faktycznie trzeba było poczekać jeszcze 4 lata zanim banda rudego została pogoniona. ale w zasadzie to akurat i tak nie zmienia tego że skłotersom nie będzie się podobać współdziałanie kibiców samo w sobie jak i współdziałanie przeciw tęczowym politykom

Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur » 24.04.2025, 01:52

navijachuj88 vel (cp)KO(m)PANY PO ŁBIE vel Rozsadnychujtam88 pisze:
18.04.2025, 11:32
Zawsze mnie śmieszą wpisy takich psiarzy...
mnie też, jak powyższe.
...Ta sama sprawa tyczy się lewaków, których tak chwaliłem...
wiemy, po to tutaj jesteś na forum, by nakurwiać z kilku kont codziennie posty, bo tak zarabiasz by mieć co w ogóle położyć na chleb ;)

navijaci88

Post autor: navijaci88 » 24.04.2025, 08:52

Ie_suiveur pisze:
24.04.2025, 01:52
Zawsze mnie śmieszą wpisy takich psiarzy...
mnie też, jak powyższe.
...Ta sama sprawa tyczy się lewaków, których tak chwaliłem...
wiemy, po to tutaj jesteś na forum, by nakurwiać z kilku kont codziennie posty, bo tak zarabiasz by mieć co w ogóle położyć na chleb ;)
Zakochałeś się ? Mija kilka dni od danego posta, jest cisza i nagle pojawiasz się i cytujesz wszystkie moje wypowiedzi jak jakaś dzifka, żeby tematy się kręciły.

ODPOWIEDZ