Patriotyczna Polska Kibolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Patriotyczna Polska Kibolska
Czy ktoś zna tę k****?
[link]
[link]
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
Transparent o tęczowym
https://www.facebook.com/share/p/1F3mVEynXK/
https://www.facebook.com/share/p/1F3mVEynXK/
-
https://www.youtube.com/watch?v=kj0VUjhZ3nI
Polecam obejrzeć i już zacząć działać w Polsce bo za kilka lat może się okazać, że przez te POlityczne sprzedajne k**** też będziemy gośćmi we własnym kraju i to traktowanymi jak obywatele trzeciej kategorii.
Polecam obejrzeć i już zacząć działać w Polsce bo za kilka lat może się okazać, że przez te POlityczne sprzedajne k**** też będziemy gośćmi we własnym kraju i to traktowanymi jak obywatele trzeciej kategorii.
-
Nie wiem czy to forum jeszcze żyje ale chyba wszystkie ekipy powinny się obecnie zjadnoczyć i obstawić granicę z niemcami bo te niemieckie szmaty robią obecnie to samo co łukaszenka na granicy wschodniej. Tak więc mamy atak na Polskę z zachodu i wschodu. Skądś to już znamy.
-
Pewnie wiele osób byłoby chętnych z mniejszych ekip, ale tam nie takiego wsparcia finansowego z trybun jak u większych band. Tam trzeba się wprowadzić praktycznie przy granicy i kontrolować całą dobę . Zrywy takie jak u chłopaków z Floty , prędzej czy później będą rozkminione i niemieckie psy będą podrzucać w czasie jak nie będzie kibiców przy kresce. Tak czy inaczej musimy z tym ruszyć nim będzie za późno. Bez nagrywania takiego zlotu żeby nie było przypału. w******* najeźdźcom i zwijka
SĄDECKA DUMA
-
Patrol obywatelski: Policyjna prowokacja na granicy polsko-niemieckiej
https://www.youtube.com/watch?v=DTdsmepmDAU
https://www.youtube.com/watch?v=DTdsmepmDAU
-
Ja mam pytanie odnośnie tych manfiestacji anty imigranckich. Czy jak ekipy z Krakowa i Śląska przemycały imigrantów za hajs do Polski, to wtedy wam to nie przeszkadzało? Bo teraz widzę, że Ruch w Katowicach na manifie, a to ludzie od nich robili takie lewe interesy.
-
Przecież to jakaś wąska grupa do której zwykły kibic nie ma podjazdu, nie identyfikuje się z nimi itd. Zapewne przeszkadza ale co ma zrobić? Ma swoje zdanie, będzie chodził na takie manify i to trzeba szanować.Soczek01 pisze: ↑19.07.2025, 14:13Ja mam pytanie odnośnie tych manfiestacji anty imigranckich. Czy jak ekipy z Krakowa i Śląska przemycały imigrantów za hajs do Polski, to wtedy wam to nie przeszkadzało? Bo teraz widzę, że Ruch w Katowicach na manifie, a to ludzie od nich robili takie lewe interesy.
-
Re: Patriotyczna Polska - kibolska
Znamienne, że w destabilizację sytuacji politycznej w IV rzeszy w formie przemycania im brudasów przez cze(cho)s(łowac)ką granicę są zamieszane środowiska kojarzone z największym 'kurestwem', które zainfekowało kibicowanie w Polsce, prawda?Spa.cerowicz pisze: ↑20.07.2025, 09:14Przecież to jakaś wąska grupa, do której zwykły kibic nie ma podjazdu, nie identyfikuje się z nimi itd. Zapewne przeszkadza, ale co ma zrobić? Ma swoje zdanie, będzie chodził na takie manify i to trzeba szanować.smoczek01 pisze: ↑19.07.2025, 14:13Ja mam pytanie odnośnie tych manfiestacji antyimigranckich. Czy jak ekipy z Krakowa i Górnego Śląska przemycały imigrantów za 'hajs' przez Polskę, to wtedy wam nie przeszkadzało? Bo teraz widzę, że Ruch w Katowicach na manifie, a to m.in. osoby od nich robiły takie lewe interesy.
[link]
-
W kwestii formalnej: przemycali na zachod, a nie do Polski. Watpliwe moralnie, ale nie mnie to oceniac.Soczek01 pisze: ↑19.07.2025, 14:13Ja mam pytanie odnośnie tych manfiestacji anty imigranckich. Czy jak ekipy z Krakowa i Śląska przemycały imigrantów za hajs do Polski, to wtedy wam to nie przeszkadzało? Bo teraz widzę, że Ruch w Katowicach na manifie, a to ludzie od nich robili takie lewe interesy.
-
Przemycali na zachód, a przy okazji pilnowali, żeby żaden nie zawieruszył się w transporcie na terytorium Polski i jeszcze przy tym zarobili co nieco na "cele kibicowskie". Gdzie wady?w miare kumaty pisze: ↑20.07.2025, 22:55W kwestii formalnej: przemycali na zachod, a nie do Polski. Watpliwe moralnie, ale nie mnie to oceniac.Soczek01 pisze: ↑19.07.2025, 14:13Ja mam pytanie odnośnie tych manfiestacji anty imigranckich. Czy jak ekipy z Krakowa i Śląska przemycały imigrantów za hajs do Polski, to wtedy wam to nie przeszkadzało? Bo teraz widzę, że Ruch w Katowicach na manifie, a to ludzie od nich robili takie lewe interesy.
-
-
A nie, jak na Zachód to spoko. Defenders of Europe haha. Hipokryzja nie zna granic. Potem przed tymi samymi przemycanymi broni się granicy zachodniej. Niektórzy dla pieniędzy, by gówno spod siebie zjedli.w miare kumaty pisze: ↑20.07.2025, 22:55W kwestii formalnej: przemycali na zachod, a nie do Polski. Watpliwe moralnie, ale nie mnie to oceniac.Soczek01 pisze: ↑19.07.2025, 14:13Ja mam pytanie odnośnie tych manfiestacji anty imigranckich. Czy jak ekipy z Krakowa i Śląska przemycały imigrantów za hajs do Polski, to wtedy wam to nie przeszkadzało? Bo teraz widzę, że Ruch w Katowicach na manifie, a to ludzie od nich robili takie lewe interesy.