Ty w ogóle z Łodzi jesteś, tak dla twojej wiadomości na tej zajebistej Dąbrowie w samym jej centrum mieszka chłopak z naszej ekipy i nikt go nawet nie próbuje ruszyć, bo tam nawet nikt do niego podjazdu nie ma .Jak chcesz dalej dyskutować o tym osiedlu to napisz jego ksywę na priv, bo jak nie wiesz to czas kończyć dyskusje.serce miasta pisze: ↑24.03.2025, 05:17Moim zdaniem troszke przesadzasz bo z tego co ja pamietam to chujem tam wialo na tej pogdornej,znana przez laty byla tylko z tego ze jest tam szkolna bursa,bywalem tam wielokrotnie.ŁKS byl i budzil respekt na tzw.czarnej Dabrowie okolice Gojawiczynskiej.Tam byla kapela...Dzis na Dabrowie rzadzi Widzew a te bajki o trzech osobach do bicia mozesz opowiadac w Poznaniu lub Bydgoszczy,zostaliscie z Dąbrówki pognani i nie znaczycie tam nic.pzdr.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Przecież ten chłopak jak go tu nazywacie to niedawno został pogoniony z ekipy m.in. za sławny filmik ze szczaniem sobie na stopy (:
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
-
Biała końcówo nie pisz tu farmazonów że się jakiegoś jednego kindziora wszyscy bali.
-
Tak jestem z miasta Lodzi z samego jego serca.Nie wypisuje zadnych ksywek na priv,sriv itp.tobie tez to proponuje.Uswiadom sobie jednak rzecz,to ze mieszkalny gdzies jakis Kozak to nie znaczy ze przezuci osiedle ulice itp.wielu takich bylo I szybko konczylo kariere.Ja znam np.takiego Widzewiaka co mieszkalny na Dabrowie co obil polowe waszych chuliganow wiecej nie opowiadaj bajek o podjazdach bo to smieszne...znajac zycie i rycerzy wiosny pewnie zawsze ten chlopak z wasze ekipy ma eskorte po same drzwi do swojego pokoju.bialy08 pisze: ↑24.03.2025, 20:50Ty w ogóle z Łodzi jesteś, tak dla twojej wiadomości na tej zajebistej Dąbrowie w samym jej centrum mieszka chłopak z naszej ekipy i nikt go nawet nie próbuje ruszyć, bo tam nawet nikt do niego podjazdu nie ma .Jak chcesz dalej dyskutować o tym osiedlu to napisz jego ksywę na priv, bo jak nie wiesz to czas kończyć dyskusje.serce miasta pisze: ↑24.03.2025, 05:17Moim zdaniem troszke przesadzasz bo z tego co ja pamietam to chujem tam wialo na tej pogdornej,znana przez laty byla tylko z tego ze jest tam szkolna bursa,bywalem tam wielokrotnie.ŁKS byl i budzil respekt na tzw.czarnej Dabrowie okolice Gojawiczynskiej.Tam byla kapela...Dzis na Dabrowie rzadzi Widzew a te bajki o trzech osobach do bicia mozesz opowiadac w Poznaniu lub Bydgoszczy,zostaliscie z Dąbrówki pognani i nie znaczycie tam nic.pzdr.
-
No no,wszyscy się go bojąbialy08 pisze: ↑24.03.2025, 20:50Ty w ogóle z Łodzi jesteś, tak dla twojej wiadomości na tej zajebistej Dąbrowie w samym jej centrum mieszka chłopak z naszej ekipy i nikt go nawet nie próbuje ruszyć, bo tam nawet nikt do niego podjazdu nie ma .Jak chcesz dalej dyskutować o tym osiedlu to napisz jego ksywę na priv, bo jak nie wiesz to czas kończyć dyskusje.serce miasta pisze: ↑24.03.2025, 05:17Moim zdaniem troszke przesadzasz bo z tego co ja pamietam to chujem tam wialo na tej pogdornej,znana przez laty byla tylko z tego ze jest tam szkolna bursa,bywalem tam wielokrotnie.ŁKS byl i budzil respekt na tzw.czarnej Dabrowie okolice Gojawiczynskiej.Tam byla kapela...Dzis na Dabrowie rzadzi Widzew a te bajki o trzech osobach do bicia mozesz opowiadac w Poznaniu lub Bydgoszczy,zostaliscie z Dąbrówki pognani i nie znaczycie tam nic.pzdr.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
-
Napisz Asuss za ile lat będziecie w stanie stanąć z nami do walki banda na bandę, bo to jest ciekawe.I opisz tu na forum , jakie ma zdanie o waszych hools, nowy sprzymierzeniec z Pomorza.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 08:52No no,wszyscy się go bojąbialy08 pisze: ↑24.03.2025, 20:50Ty w ogóle z Łodzi jesteś, tak dla twojej wiadomości na tej zajebistej Dąbrowie w samym jej centrum mieszka chłopak z naszej ekipy i nikt go nawet nie próbuje ruszyć, bo tam nawet nikt do niego podjazdu nie ma .Jak chcesz dalej dyskutować o tym osiedlu to napisz jego ksywę na priv, bo jak nie wiesz to czas kończyć dyskusje.serce miasta pisze: ↑24.03.2025, 05:17Moim zdaniem troszke przesadzasz bo z tego co ja pamietam to chujem tam wialo na tej pogdornej,znana przez laty byla tylko z tego ze jest tam szkolna bursa,bywalem tam wielokrotnie.ŁKS byl i budzil respekt na tzw.czarnej Dabrowie okolice Gojawiczynskiej.Tam byla kapela...Dzis na Dabrowie rzadzi Widzew a te bajki o trzech osobach do bicia mozesz opowiadac w Poznaniu lub Bydgoszczy,zostaliscie z Dąbrówki pognani i nie znaczycie tam nic.pzdr.![]()
-
Hehe dobre są te kindziory.Niedawno tu walili farmazony że Ruch wkurwiony na ekipę Widzewa po Chojnach i że uważają ze Widzew nie ma H a teraz że Pogoń ma jakieś zdanie na temat ekipy.
Wy się nigdy nie zmienicie farmazony.I jeszcze ten wpis że banda na bande.Napisz ile razy wy odmawialiście w przeszłości np Ruchowi.
Wy się nigdy nie zmienicie farmazony.I jeszcze ten wpis że banda na bande.Napisz ile razy wy odmawialiście w przeszłości np Ruchowi.
-
Niby taki kumaty jesteś a nie wiesz czemu tyle lat nie było i raczej się nie zanosi na umówioną walkę banda na bandę ?bialy08 pisze: ↑25.03.2025, 16:04Napisz Asuss za ile lat będziecie w stanie stanąć z nami do walki banda na bandę, bo to jest ciekawe.I opisz tu na forum , jakie ma zdanie o waszych hools, nowy sprzymierzeniec z Pomorza.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 08:52No no,wszyscy się go bojąbialy08 pisze: ↑24.03.2025, 20:50
Ty w ogóle z Łodzi jesteś, tak dla twojej wiadomości na tej zajebistej Dąbrowie w samym jej centrum mieszka chłopak z naszej ekipy i nikt go nawet nie próbuje ruszyć, bo tam nawet nikt do niego podjazdu nie ma .Jak chcesz dalej dyskutować o tym osiedlu to napisz jego ksywę na priv, bo jak nie wiesz to czas kończyć dyskusje.![]()
-
Weź już ku*** zamilcz. Jaki związek ma Ruch z rywalizacja derbowa dwóch klubów z jednego miasta ?Laguna pisze: ↑25.03.2025, 17:04Hehe dobre są te kindziory.Niedawno tu walili farmazony że Ruch wkurwiony na ekipę Widzewa po Chojnach i że uważają ze Widzew nie ma H a teraz że Pogoń ma jakieś zdanie na temat ekipy.
Nie masz ku*** o niczym pojęcia. Walisz wieściami z internetu i jedyny co robisz to spinasz się na każdym kroku. Kończ waść.
-
Z tego co wiadomo to banda na bandę nie będzie spotkania nigdy przez krzywą akcje w parku 3maja i wiedza to chłopaki z obu stron . Biały nie pogrążaj się
-
Fuck,znowu jakieś historie wzięte z d***bialy08 pisze: ↑25.03.2025, 16:04Napisz Asuss za ile lat będziecie w stanie stanąć z nami do walki banda na bandę, bo to jest ciekawe.I opisz tu na forum , jakie ma zdanie o waszych hools, nowy sprzymierzeniec z Pomorza.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 08:52No no,wszyscy się go bojąbialy08 pisze: ↑24.03.2025, 20:50
Ty w ogóle z Łodzi jesteś, tak dla twojej wiadomości na tej zajebistej Dąbrowie w samym jej centrum mieszka chłopak z naszej ekipy i nikt go nawet nie próbuje ruszyć, bo tam nawet nikt do niego podjazdu nie ma .Jak chcesz dalej dyskutować o tym osiedlu to napisz jego ksywę na priv, bo jak nie wiesz to czas kończyć dyskusje.![]()
Co do walki,nie martw się,bądź spokojny,przyjdzie pora
-
To ja ci powiem prawdę, jak ich gościliście ostatnio w Łodzi to byli w szoku, jaką wy żałosną ekipę macie.I już nie pisz co dwa miesiące o naszych problemach i ich nie przeżywaj.Martw się o was i o waszą ekipę widmo.Na ten moment to w Łodzi nic nie znaczycie i długo się to nie zmieni.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 20:59Fuck,znowu jakieś historie wzięte z d***? Z tego co mi wiadomo,a byłem chociażby obecny na dniach dziecka które były organizowane przez Widzew i pojawiła się na nich również ekipa Pogoni,która przybyła z dziewczynami, żonami, dziećmi,to zdanie mają dobre. Dodatkowo,byłem również obecny na wyjeździe do Szczecina,pojechaliśmy dzień wcześniej na integrację , gościna pierwsza klasa jak również zabawa i nie słyszałem ani nie wiedziałem nic negatywnego
Co do walki,nie martw się,bądź spokojny,przyjdzie poraLepiej się martw tym,że coś tam u was w ekipie nie trybi,jakieś konflikty,podziały z powodu dwóch panów C. i M.
? Czy za krótki jesteś i nie słyszałeś
?
PS,. I kolejny rok zbieraj dalej ekipę z pucharu i żyj nami bo tylko to ci pozostało.
-
Cieszę się bardzo,że masz sprawdzone info,kto u Nas był i co mówiłbialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:17To ja ci powiem prawdę, jak ich gościliście ostatnio w Łodzi to byli w szoku, jaką wy żałosną ekipę macie.I już nie pisz co dwa miesiące o naszych problemach i ich nie przeżywaj.Martw się o was i o waszą ekipę widmo.Na ten moment to w Łodzi nic nie znaczycie i długo się to nie zmieni.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 20:59Fuck,znowu jakieś historie wzięte z d***? Z tego co mi wiadomo,a byłem chociażby obecny na dniach dziecka które były organizowane przez Widzew i pojawiła się na nich również ekipa Pogoni,która przybyła z dziewczynami, żonami, dziećmi,to zdanie mają dobre. Dodatkowo,byłem również obecny na wyjeździe do Szczecina,pojechaliśmy dzień wcześniej na integrację , gościna pierwsza klasa jak również zabawa i nie słyszałem ani nie wiedziałem nic negatywnego
Co do walki,nie martw się,bądź spokojny,przyjdzie poraLepiej się martw tym,że coś tam u was w ekipie nie trybi,jakieś konflikty,podziały z powodu dwóch panów C. i M.
?
PS,. I kolejny rok zbieraj dalej ekipę z pucharu i żyj nami bo tylko to ci pozostało.
My wami żyjemy? Przecież to wy bardziej Nas nienawidzicie niż kochacie swój klub więc o czym ty piszesz
Ekipa widmo powiadasz-bardzo dobrze,właśnie tak ma być
-
Akurat o tym co o was Pogoń sądzi , to mam informacje z pierwszej ręki.A tobie radzę odezwać się dopiero wtedy jak coś osiągnięcie i zmarzecie wasze upokorzenia z ostatnich co najmniej 5 lat wpierdoli i strat flag.I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.Dalej siedźcie cicho na swoich dzielnicach , podniecajcie się frekwencją i liczcie na kłótnie u nas w bandzie,bo tylko tyle wam pozostało.Na tym kończę z tobą pejsie dyskusje.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 21:25Cieszę się bardzo,że masz sprawdzone info,kto u Nas był i co mówiłbialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:17To ja ci powiem prawdę, jak ich gościliście ostatnio w Łodzi to byli w szoku, jaką wy żałosną ekipę macie.I już nie pisz co dwa miesiące o naszych problemach i ich nie przeżywaj.Martw się o was i o waszą ekipę widmo.Na ten moment to w Łodzi nic nie znaczycie i długo się to nie zmieni.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 20:59
Fuck,znowu jakieś historie wzięte z d***? Z tego co mi wiadomo,a byłem chociażby obecny na dniach dziecka które były organizowane przez Widzew i pojawiła się na nich również ekipa Pogoni,która przybyła z dziewczynami, żonami, dziećmi,to zdanie mają dobre. Dodatkowo,byłem również obecny na wyjeździe do Szczecina,pojechaliśmy dzień wcześniej na integrację , gościna pierwsza klasa jak również zabawa i nie słyszałem ani nie wiedziałem nic negatywnego
?
PS,. I kolejny rok zbieraj dalej ekipę z pucharu i żyj nami bo tylko to ci pozostało.![]()
My wami żyjemy? Przecież to wy bardziej Nas nienawidzicie niż kochacie swój klub więc o czym ty piszesz![]()
Ekipa widmo powiadasz-bardzo dobrze,właśnie tak ma być![]()
-
Z pierwszej ręki to ty możesz co najwyżej zakręcić śmigłem przed snem.bialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:37Akurat o tym co o was Pogoń sądzi , to mam informacje z pierwszej ręki.A tobie radzę odezwać się dopiero wtedy jak coś osiągnięcie i zmarzecie wasze upokorzenia z ostatnich co najmniej 5 lat wpierdoli i strat flag.I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.Dalej siedźcie cicho na swoich dzielnicach , podniecajcie się frekwencją i liczcie na kłótnie u nas w bandzie,bo tylko tyle wam pozostało.Na tym kończę z tobą pejsie dyskusje.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 21:25Cieszę się bardzo,że masz sprawdzone info,kto u Nas był i co mówiłbialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:17
To ja ci powiem prawdę, jak ich gościliście ostatnio w Łodzi to byli w szoku, jaką wy żałosną ekipę macie.I już nie pisz co dwa miesiące o naszych problemach i ich nie przeżywaj.Martw się o was i o waszą ekipę widmo.Na ten moment to w Łodzi nic nie znaczycie i długo się to nie zmieni.
PS,. I kolejny rok zbieraj dalej ekipę z pucharu i żyj nami bo tylko to ci pozostało.![]()
My wami żyjemy? Przecież to wy bardziej Nas nienawidzicie niż kochacie swój klub więc o czym ty piszesz![]()
-
Napisałeś odpowiedź godną pejsa guru internetowej armii Żydzewa, jak się nie ma argumentów to się cicho siedzi i dla twojej wiadomości znam na pewno więcej osób z Pogoni niż ty po twojej pamiętnej wizycie w Szczecinie.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 21:43Z pierwszej ręki to ty możesz co najwyżej zakręcić śmigłem przed snem.bialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:37Akurat o tym co o was Pogoń sądzi , to mam informacje z pierwszej ręki.A tobie radzę odezwać się dopiero wtedy jak coś osiągnięcie i zmarzecie wasze upokorzenia z ostatnich co najmniej 5 lat wpierdoli i strat flag.I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.Dalej siedźcie cicho na swoich dzielnicach , podniecajcie się frekwencją i liczcie na kłótnie u nas w bandzie,bo tylko tyle wam pozostało.Na tym kończę z tobą pejsie dyskusje.
-
Chodzi ci o to że mogą te dziewczyny dostać w zeby od twoich kolegów z ekipy?I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.
-
Gahahah jaki łebldzwdz1910 pisze: ↑25.03.2025, 23:05Chodzi ci o to że mogą te dziewczyny dostać w zeby od twoich kolegów z ekipy?I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
Znasz pewnie też wszystkich z ekipy brazylijskiej z którymi się wąchacie. Ogółem co ja będę z Tobą pisał,wszystko wiesz, wszędzie byłeś,wszystkich znasz,szacun!bialy08 pisze: ↑25.03.2025, 22:31Napisałeś odpowiedź godną pejsa guru internetowej armii Żydzewa, jak się nie ma argumentów to się cicho siedzi i dla twojej wiadomości znam na pewno więcej osób z Pogoni niż ty po twojej pamiętnej wizycie w Szczecinie.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 21:43Z pierwszej ręki to ty możesz co najwyżej zakręcić śmigłem przed snem.bialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:37
Akurat o tym co o was Pogoń sądzi , to mam informacje z pierwszej ręki.A tobie radzę odezwać się dopiero wtedy jak coś osiągnięcie i zmarzecie wasze upokorzenia z ostatnich co najmniej 5 lat wpierdoli i strat flag.I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.Dalej siedźcie cicho na swoich dzielnicach , podniecajcie się frekwencją i liczcie na kłótnie u nas w bandzie,bo tylko tyle wam pozostało.Na tym kończę z tobą pejsie dyskusje.
-
HE He pejsy jak sprytnie odwocili temat w strone ich niezwyciezonej bandy.Bylo pisane o Dabrowie I ulicy Podgornej na ktorej kilka lat temu robili co chcieli a dzis malolaty lataja w barwach Widzewa.Co do Pogoni to nie wiem jak ich ekipa-nie znam ale na stadionie kibice/kibole odnosili sie do Widzewiakow z duzym szacunkiem I sympatia ale BEZ zbednego lizania sobie d***.Jak dla mnie klasa sama w sobie...
-
jako stary zgred ale fanatyk z wieloletnim stażem napiszę ci biały08 tak żebyś wiedział bo młody jesteś to nie rozumiesz ...
c*** wbijam w to co o nas myśli Pogoń ,Ruch ,Wisła , Elana ,KKS et cetera et cetera.
jeśli w zgodach czy układach są szczere sympatie to jest proste albo się kogoś lubi albo nie . A jakieś lubienie nielubienie bo ekipa bo to bo tamto ...raz jest lepsza ekipa a raz gorsza . ku***! Czy na tym twoje życie się kończy ??? Na ekipie?!
mnie mój szwagier wkurwia ale go lubię :-D
ps: a was to na pewno wszyscy kochają bo macie zajebistą ekipę ( H)...jesteście tacy Wow ! Słodziaki ...:--DDD
ps: liczy się Widzew i koniec.
c*** wbijam w to co o nas myśli Pogoń ,Ruch ,Wisła , Elana ,KKS et cetera et cetera.
jeśli w zgodach czy układach są szczere sympatie to jest proste albo się kogoś lubi albo nie . A jakieś lubienie nielubienie bo ekipa bo to bo tamto ...raz jest lepsza ekipa a raz gorsza . ku***! Czy na tym twoje życie się kończy ??? Na ekipie?!
mnie mój szwagier wkurwia ale go lubię :-D
ps: a was to na pewno wszyscy kochają bo macie zajebistą ekipę ( H)...jesteście tacy Wow ! Słodziaki ...:--DDD
ps: liczy się Widzew i koniec.
-
Wyjebane w te wasze łódzkie internetowe przepychanki mam, ale aż oczy ku*** szczypią. Defender of polish culture.bialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:37Akurat o tym co o was Pogoń sądzi , to mam informacje z pierwszej ręki.A tobie radzę odezwać się dopiero wtedy jak coś osiągnięcie i zmarzecie wasze upokorzenia z ostatnich co najmniej 5 lat wpierdoli i strat flag.I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.Dalej siedźcie cicho na swoich dzielnicach , podniecajcie się frekwencją i liczcie na kłótnie u nas w bandzie,bo tylko tyle wam pozostało.Na tym kończę z tobą pejsie dyskusje.
"Zmarzecie", "dziewczyną". Ja p******* chłopie, Tyś uciekał z lekcji polskiego czy Cię bili elementarzem?
Serio tak ciężko napisać kilka zdań poprawnie po polsku? Pomijam już interpunkcję. Wy jesteście ku*** po szkołach specjalnych.
-
Żaden łeb widać nie znasz sytuacji jak wielki chuligan lks zajebał dziewczynie w żeby h** im w d*** ku*** bez honorubuhu321 pisze: ↑26.03.2025, 00:11Gahahah jaki łebldzwdz1910 pisze: ↑25.03.2025, 23:05Chodzi ci o to że mogą te dziewczyny dostać w zeby od twoich kolegów z ekipy?I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.
-
Wy to już odlecieliscie wogole.Skoro my jesteśmy tacy słabi to co to świadczy o was ku*** że nie możecie nas wybić.Pozyjemy zobaczymy bo ostatnio kolorowo to u was nie jest.A chwalenie się tym że ku*** K...zajebał pannie w zeby to już h** wam w oko ale jego frustrację można zrozumieć po trochu jak kolega mu d*** ruchał za plecamibialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:37Akurat o tym co o was Pogoń sądzi , to mam informacje z pierwszej ręki.A tobie radzę odezwać się dopiero wtedy jak coś osiągnięcie i zmarzecie wasze upokorzenia z ostatnich co najmniej 5 lat wpierdoli i strat flag.I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.Dalej siedźcie cicho na swoich dzielnicach , podniecajcie się frekwencją i liczcie na kłótnie u nas w bandzie,bo tylko tyle wam pozostało.Na tym kończę z tobą pejsie dyskusje.Asusss pisze: ↑25.03.2025, 21:25Cieszę się bardzo,że masz sprawdzone info,kto u Nas był i co mówiłbialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:17
To ja ci powiem prawdę, jak ich gościliście ostatnio w Łodzi to byli w szoku, jaką wy żałosną ekipę macie.I już nie pisz co dwa miesiące o naszych problemach i ich nie przeżywaj.Martw się o was i o waszą ekipę widmo.Na ten moment to w Łodzi nic nie znaczycie i długo się to nie zmieni.
-
Ale wysyp internetowej bandy widmo.Radigoszcz1910 pisze: ↑26.03.2025, 16:47Wy to już odlecieliscie wogole.Skoro my jesteśmy tacy słabi to co to świadczy o was ku*** że nie możecie nas wybić.Pozyjemy zobaczymy bo ostatnio kolorowo to u was nie jest.A chwalenie się tym że ku*** K...zajebał pannie w zeby to już h** wam w oko ale jego frustrację można zrozumieć po trochu jak kolega mu d*** ruchał za plecamibialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:37Akurat o tym co o was Pogoń sądzi , to mam informacje z pierwszej ręki.A tobie radzę odezwać się dopiero wtedy jak coś osiągnięcie i zmarzecie wasze upokorzenia z ostatnich co najmniej 5 lat wpierdoli i strat flag.I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.Dalej siedźcie cicho na swoich dzielnicach , podniecajcie się frekwencją i liczcie na kłótnie u nas w bandzie,bo tylko tyle wam pozostało.Na tym kończę z tobą pejsie dyskusje.
JEDNO PYTANIE DO WAS WSZYSTKICH ,CO ZROBILIŚCIE W OSTATNiCH LATACH PO STRACiE FLAG I CIĄGŁYCH WPIERDOLACH OD NAS .
Teraz czekam na odpowiedzi.
-
A co ty zrobiłeś prócz jebania farmazonów na forum?bialy08 pisze: ↑26.03.2025, 16:59Ale wysyp internetowej bandy widmo.Radigoszcz1910 pisze: ↑26.03.2025, 16:47Wy to już odlecieliscie wogole.Skoro my jesteśmy tacy słabi to co to świadczy o was ku*** że nie możecie nas wybić.Pozyjemy zobaczymy bo ostatnio kolorowo to u was nie jest.A chwalenie się tym że ku*** K...zajebał pannie w zeby to już h** wam w oko ale jego frustrację można zrozumieć po trochu jak kolega mu d*** ruchał za plecamibialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:37
Akurat o tym co o was Pogoń sądzi , to mam informacje z pierwszej ręki.A tobie radzę odezwać się dopiero wtedy jak coś osiągnięcie i zmarzecie wasze upokorzenia z ostatnich co najmniej 5 lat wpierdoli i strat flag.I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.Dalej siedźcie cicho na swoich dzielnicach , podniecajcie się frekwencją i liczcie na kłótnie u nas w bandzie,bo tylko tyle wam pozostało.Na tym kończę z tobą pejsie dyskusje.
JEDNO PYTANIE DO WAS WSZYSTKICH ,CO ZROBILIŚCIE W OSTATNiCH LATACH PO STRACiE FLAG I CIĄGŁYCH WPIERDOLACH OD NAS .
-
Czyli przyznałes sie że nic.Asusss pisze: ↑26.03.2025, 19:26A co ty zrobiłeś prócz jebania farmazonów na forum?bialy08 pisze: ↑26.03.2025, 16:59Ale wysyp internetowej bandy widmo.Radigoszcz1910 pisze: ↑26.03.2025, 16:47
Wy to już odlecieliscie wogole.Skoro my jesteśmy tacy słabi to co to świadczy o was ku*** że nie możecie nas wybić.Pozyjemy zobaczymy bo ostatnio kolorowo to u was nie jest.A chwalenie się tym że ku*** K...zajebał pannie w zeby to już h** wam w oko ale jego frustrację można zrozumieć po trochu jak kolega mu d*** ruchał za plecami
-
Że Widzew jeszcze się udziela w necie po tylu kompromitacjach,wpierdolach,stratach flag w ostatnich 8-10 latach to naprawdę jest nie do pojęcia.I już kij tam z jakimiś lojtkami ale Asusss gość z ekipy tu toczy wojenkę i napinkę doskonale wiedząc że Widzew w ostatnich latach i obecnie jest tak słaby na tle rywala jak nie był nigdy w nowożytnej historii czyli od lat 90tych.
Banda ŁKS obecnie to według mnie zdecydowanie numer 1 jeśli chodzi o H w Polsce.Lech wiadomo mocny ale Lech ma całe województwo pod sobą i nie żyją w miastach derbowych,tak samo Sosnowiec to Zagłębie Dąbrowskie czyli również nie mają spornych terenów z rywalami choć wiadomo wrogów mają blisko to jednak nie to samo co ŁKS.Dla mnie ostre pojeby w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Widzew obecnie przy nich to jak przed zatrzymaniami pf Gieksa przy Ruchu.
Banda ŁKS obecnie to według mnie zdecydowanie numer 1 jeśli chodzi o H w Polsce.Lech wiadomo mocny ale Lech ma całe województwo pod sobą i nie żyją w miastach derbowych,tak samo Sosnowiec to Zagłębie Dąbrowskie czyli również nie mają spornych terenów z rywalami choć wiadomo wrogów mają blisko to jednak nie to samo co ŁKS.Dla mnie ostre pojeby w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
My doskonale wiemy w jakim jesteśmy na dzień dzisiejszy miejscu,a na to w jakim jesteśmy miejscu ma wpływ wiele czynników i to jest temat rzeka. Ja nie toczę tutaj żadnych wojenek tylko nie lubię dezinformacji,jakiś farmazonów wyssanych z palca albo ktoś coś powiedział,następny dopowiedział,kolejny przekręcił i takie info z d*** idzie w świat. Z tym numer 1 w Polsce to bym aż tak daleko nie wybiegał...Lks ma dobrą ekipę, zgraną ekipę,są dobrze zorganizowani i to trzeba im oddać. Natomiast,pisałem to już kiedyś, Lks jest mocny dzięki Nam,bo to My im na to pozwoliliśmy poprzez Naszą bierną postawe,konflikty wewnątrz grupy,wyroki i tak dalej i tak dalej. Ale nic nie trwa wiecznie. I taki biały08 może zakłamywać rzeczywistość i udawać (o ile ma wiedzę na ten temat) że nic u nich złego się nie dzieje czyli to co wspomniałem panowie C.i M. Czas pokaże...Natomiast,bardzo mi się podobało określenie "ekipa widmo"Prawilnyy pisze: ↑26.03.2025, 20:36Że Widzew jeszcze się udziela w necie po tylu kompromitacjach,wpierdolach,stratach flag w ostatnich 8-10 latach to naprawdę jest nie do pojęcia.I już kij tam z jakimiś lojtkami ale Asusss gość z ekipy tu toczy wojenkę i napinkę doskonale wiedząc że Widzew w ostatnich latach i obecnie jest tak słaby na tle rywala jak nie był nigdy w nowożytnej historii czyli od lat 90tych.
-
Ty serio pochwaliłeś się tym, że jakiś półgłówek pobił laskę w klubie aż upadła i z tego co słyszałem jeszcze straciła torebkę? Jeszcze jakiś czas temu taki damski bokser by został pogoniony, a już na pewno z takiej ekipy jaką kiedyś by ŁKS. Jak widać teraz takie wyczyny zyskują jeszcze poklask debili zapatrzonych w idotę z instagrama.buhu321 pisze: ↑26.03.2025, 00:11Gahahah jaki łebldzwdz1910 pisze: ↑25.03.2025, 23:05Chodzi ci o to że mogą te dziewczyny dostać w zeby od twoich kolegów z ekipy?I wytłumacz dziewczyną waszych kumpli z ekipy, czemu nawet na dyskotekę w Łodzi nie mogą przyjść tylko po wioskach muszą jeździć.
-
Ty naprawdę masz zryty beret , za dużo razy już w******* dostałeś od nas.Farmazony to ty piszesz,co pół roku tu napierdalasz o kłótniach u nas i o waszym zmartchwystaniu i mitycznej ekipie z Pucharu.I jeszcze ten twój napisz Lks i emotki wstawiane.Pustak z ciebie i tyle temacie. Dam ci radę pejsie napisz jak te dzieci od was z bandy dorosną i coś konkretnego pokażą, a na razie to stul dziób i siedź cicho.Asusss pisze: ↑26.03.2025, 21:06My doskonale wiemy w jakim jesteśmy na dzień dzisiejszy miejscu,a na to w jakim jesteśmy miejscu ma wpływ wiele czynników i to jest temat rzeka. Ja nie toczę tutaj żadnych wojenek tylko nie lubię dezinformacji,jakiś farmazonów wyssanych z palca albo ktoś coś powiedział,następny dopowiedział,kolejny przekręcił i takie info z d*** idzie w świat. Z tym numer 1 w Polsce to bym aż tak daleko nie wybiegał...Lks ma dobrą ekipę, zgraną ekipę,są dobrze zorganizowani i to trzeba im oddać. Natomiast,pisałem to już kiedyś, Lks jest mocny dzięki Nam,bo to My im na to pozwoliliśmy poprzez Naszą bierną postawe,konflikty wewnątrz grupy,wyroki i tak dalej i tak dalej. Ale nic nie trwa wiecznie. I taki biały08 może zakłamywać rzeczywistość i udawać (o ile ma wiedzę na ten temat) że nic u nich złego się nie dzieje czyli to co wspomniałem panowie C.i M. Czas pokaże...Natomiast,bardzo mi się podobało określenie "ekipa widmo"Prawilnyy pisze: ↑26.03.2025, 20:36Że Widzew jeszcze się udziela w necie po tylu kompromitacjach,wpierdolach,stratach flag w ostatnich 8-10 latach to naprawdę jest nie do pojęcia.I już kij tam z jakimiś lojtkami ale Asusss gość z ekipy tu toczy wojenkę i napinkę doskonale wiedząc że Widzew w ostatnich latach i obecnie jest tak słaby na tle rywala jak nie był nigdy w nowożytnej historii czyli od lat 90tych.
Widzew obecnie przy nich to jak przed zatrzymaniami pf Gieksa przy Ruchu.właśnie tak ma być
![]()
-
Nic nowego..
Po prostu dawno wpierdal nie dostali od Łksu, i po kilku tygodniach posuchy znowu wyszły czerwone karaluchy spod podlogi
Po prostu dawno wpierdal nie dostali od Łksu, i po kilku tygodniach posuchy znowu wyszły czerwone karaluchy spod podlogi
-
Mocarni Karmaaa, bialy08 i reszta kont IHG, przejęli całą Łódź i całe województwo łódzkie.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
Akurat to że u was jest trochę nie serek chyba nie zaprzeczysz więc o jakich farmazonach piszesz.Piszecie że mityczna ekipa z pucharu a w ten dzień do tej mitycznej ekipy nikt wyjechać nie chciał to wkoncu jak była ta ekipa czy nie było?.No u was to odrazu byli bandyci po 25 lat do walki ,wiadomo i każdy wie jak u nas było i co było i ci młodzi spokojnie jeszcze zaraz nie raz wam za skórę zajdą.Oststnio to raczej wy nie macie się czym pochwalić no chyba że panem K.... Który napierdala kobiety to brawo nie ma co ale jak pisałem gość może być sfrustrowany bo mu kolega d*** ruchał za plecami.No i ostatni weekend też coś wam nie wyszło z pewną ekipa ale pewnie będzie zaraz wytłumaczenie bo u was każda porażka lub nie wypał tak się kończy.Jak pisałem z wami szkoda dyskusji na dzień dzisiejszy każdy normalny od nas wie jak jest i tyle i nie jest to zasługa was że tacy wielcy jesteście tylko wina nas samych ci u nas było i tyle.Ale jeszcze wzejdzie słońce tak jak wiele razy w tym mieście i tyle.bialy08 pisze: ↑26.03.2025, 21:18Ty naprawdę masz zryty beret , za dużo razy już w******* dostałeś od nas.Farmazony to ty piszesz,co pół roku tu napierdalasz o kłótniach u nas i o waszym zmartchwystaniu i mitycznej ekipie z Pucharu.I jeszcze ten twój napisz Lks i emotki wstawiane.Pustak z ciebie i tyle temacie. Dam ci radę pejsie napisz jak te dzieci od was z bandy dorosną i coś konkretnego pokażą, a na razie to stul dziób i siedź cicho.Asusss pisze: ↑26.03.2025, 21:06My doskonale wiemy w jakim jesteśmy na dzień dzisiejszy miejscu,a na to w jakim jesteśmy miejscu ma wpływ wiele czynników i to jest temat rzeka. Ja nie toczę tutaj żadnych wojenek tylko nie lubię dezinformacji,jakiś farmazonów wyssanych z palca albo ktoś coś powiedział,następny dopowiedział,kolejny przekręcił i takie info z d*** idzie w świat. Z tym numer 1 w Polsce to bym aż tak daleko nie wybiegał...Lks ma dobrą ekipę, zgraną ekipę,są dobrze zorganizowani i to trzeba im oddać. Natomiast,pisałem to już kiedyś, Lks jest mocny dzięki Nam,bo to My im na to pozwoliliśmy poprzez Naszą bierną postawe,konflikty wewnątrz grupy,wyroki i tak dalej i tak dalej. Ale nic nie trwa wiecznie. I taki biały08 może zakłamywać rzeczywistość i udawać (o ile ma wiedzę na ten temat) że nic u nich złego się nie dzieje czyli to co wspomniałem panowie C.i M. Czas pokaże...Natomiast,bardzo mi się podobało określenie "ekipa widmo"Prawilnyy pisze: ↑26.03.2025, 20:36Że Widzew jeszcze się udziela w necie po tylu kompromitacjach,wpierdolach,stratach flag w ostatnich 8-10 latach to naprawdę jest nie do pojęcia.I już kij tam z jakimiś lojtkami ale Asusss gość z ekipy tu toczy wojenkę i napinkę doskonale wiedząc że Widzew w ostatnich latach i obecnie jest tak słaby na tle rywala jak nie był nigdy w nowożytnej historii czyli od lat 90tych.
Widzew obecnie przy nich to jak przed zatrzymaniami pf Gieksa przy Ruchu.właśnie tak ma być
![]()
-
Radigoszcz1910 pisze: ↑27.03.2025, 08:43Akurat to że u was jest trochę nie serek chyba nie zaprzeczysz więc o jakich farmazonach piszesz.Piszecie że mityczna ekipa z pucharu a w ten dzień do tej mitycznej ekipy nikt wyjechać nie chciał to wkoncu jak była ta ekipa czy nie było?.No u was to odrazu byli bandyci po 25 lat do walki ,wiadomo i każdy wie jak u nas było i co było i ci młodzi spokojnie jeszcze zaraz nie raz wam za skórę zajdą.Oststnio to raczej wy nie macie się czym pochwalić no chyba że panem K.... Który napierdala kobiety to brawo nie ma co ale jak pisałem gość może być sfrustrowany bo mu kolega d*** ruchał za plecami.No i ostatni weekend też coś wam nie wyszło z pewną ekipa ale pewnie będzie zaraz wytłumaczenie bo u was każda porażka lub nie wypał tak się kończy.Jak pisałem z wami szkoda dyskusji na dzień dzisiejszy każdy normalny od nas wie jak jest i tyle i nie jest to zasługa was że tacy wielcy jesteście tylko wina nas samych ci u nas było i tyle.Ale jeszcze wzejdzie słońce tak jak wiele razy w tym mieście i tyle.bialy08 pisze: ↑26.03.2025, 21:18Ty naprawdę masz zryty beret , za dużo razy już w******* dostałeś od nas.Farmazony to ty piszesz,co pół roku tu napierdalasz o kłótniach u nas i o waszym zmartchwystaniu i mitycznej ekipie z Pucharu.I jeszcze ten twój napisz Lks i emotki wstawiane.Pustak z ciebie i tyle temacie. Dam ci radę pejsie napisz jak te dzieci od was z bandy dorosną i coś konkretnego pokażą, a na razie to stul dziób i siedź cicho.Asusss pisze: ↑26.03.2025, 21:06
My doskonale wiemy w jakim jesteśmy na dzień dzisiejszy miejscu,a na to w jakim jesteśmy miejscu ma wpływ wiele czynników i to jest temat rzeka. Ja nie toczę tutaj żadnych wojenek tylko nie lubię dezinformacji,jakiś farmazonów wyssanych z palca albo ktoś coś powiedział,następny dopowiedział,kolejny przekręcił i takie info z d*** idzie w świat. Z tym numer 1 w Polsce to bym aż tak daleko nie wybiegał...Lks ma dobrą ekipę, zgraną ekipę,są dobrze zorganizowani i to trzeba im oddać. Natomiast,pisałem to już kiedyś, Lks jest mocny dzięki Nam,bo to My im na to pozwoliliśmy poprzez Naszą bierną postawe,konflikty wewnątrz grupy,wyroki i tak dalej i tak dalej. Ale nic nie trwa wiecznie. I taki biały08 może zakłamywać rzeczywistość i udawać (o ile ma wiedzę na ten temat) że nic u nich złego się nie dzieje czyli to co wspomniałem panowie C.i M. Czas pokaże...Natomiast,bardzo mi się podobało określenie "ekipa widmo"właśnie tak ma być
![]()
Kolego masz najwięcej do powiedzenia w tematach których Cię nie dotyczą zbytnio :D
-
Tyle samo co Lech zrobił po stracie 7-u flag wobec Widzewabialy08 pisze: ↑26.03.2025, 16:59Ale wysyp internetowej bandy widmo.Radigoszcz1910 pisze: ↑26.03.2025, 16:47Wy to już odlecieliscie wogole.Skoro my jesteśmy tacy słabi to co to świadczy o was ku*** że nie możecie nas wybić.Pozyjemy zobaczymy bo ostatnio kolorowo to u was nie jest.A chwalenie się tym że ku*** K...zajebał pannie w zeby to już h** wam w oko ale jego frustrację można zrozumieć po trochu jak kolega mu d*** ruchał za plecamibialy08 pisze: ↑25.03.2025, 21:37
Możemy tak odbijać piłeczkę.
Te wszystkie upokorzenia i wygrane nad nami i że rządzicie w Łodzi przełożyło się na ile przejętych osiedli ulic ? Skoro to trwa tyle lat to gdzie kiedyś Widzew chodził swobodnie w barwach a teraz tam jest Łks?
Jesteście tacy super a porażka z Rakowem i Legią ? No to jak ?
Do jutra można odbijać w ten sposób piłeczkę głąbie. Wszyscy na Widzewie wiedzą że z Wami mamy plecy w ostatnich latach tylko że nie widać żeby to spowodowało dominację z Waszej strony.
-
Z Legią porażka?Ciekawe..nawet jak przegraliśmy z Rakowem to powiedz co wy w tym czasie robiliście ?Chociaż (przegraliście)coś?Nie bo jesteście w czarnej d**** i zebranie 20 osób do umawianej bitki jest problemem.Lech o flagi dzwonił do was też żeby się przetrzeć i jaki był tego finał ?
-
Old StyleRDG pisze: ↑27.03.2025, 14:03Tyle samo co Lech zrobił po stracie 7-u flag wobec Widzewabialy08 pisze: ↑26.03.2025, 16:59Ale wysyp internetowej bandy widmo.Radigoszcz1910 pisze: ↑26.03.2025, 16:47
Wy to już odlecieliscie wogole.Skoro my jesteśmy tacy słabi to co to świadczy o was ku*** że nie możecie nas wybić.Pozyjemy zobaczymy bo ostatnio kolorowo to u was nie jest.A chwalenie się tym że ku*** K...zajebał pannie w zeby to już h** wam w oko ale jego frustrację można zrozumieć po trochu jak kolega mu d*** ruchał za plecami
Możemy tak odbijać piłeczkę.
Te wszystkie upokorzenia i wygrane nad nami i że rządzicie w Łodzi przełożyło się na ile przejętych osiedli ulic ? Skoro to trwa tyle lat to gdzie kiedyś Widzew chodził swobodnie w barwach a teraz tam jest Łks?
Jesteście tacy super a porażka z Rakowem i Legią ? No to jak ?
Do jutra można odbijać w ten sposób piłeczkę głąbie. Wszyscy na Widzewie wiedzą że z Wami mamy plecy w ostatnich latach tylko że nie widać żeby to spowodowało dominację z Waszej strony.
W takich dużych miastach derbowych, nie ma szans nie przejęcie osiedli, już pisałem o tym wcześniej. Nie te czasy.
-
Dobrze że ciebie dotyczą widać jak zwykle jak coś nie wygodne to zmiana tematu u was to już norma.Jutro macie okazję nas sprowadzić na ziemię znowu więc do dzieła żeby ekipa z pucharu nie była na marne19Łódź08 pisze: ↑27.03.2025, 11:19Radigoszcz1910 pisze: ↑27.03.2025, 08:43Akurat to że u was jest trochę nie serek chyba nie zaprzeczysz więc o jakich farmazonach piszesz.Piszecie że mityczna ekipa z pucharu a w ten dzień do tej mitycznej ekipy nikt wyjechać nie chciał to wkoncu jak była ta ekipa czy nie było?.No u was to odrazu byli bandyci po 25 lat do walki ,wiadomo i każdy wie jak u nas było i co było i ci młodzi spokojnie jeszcze zaraz nie raz wam za skórę zajdą.Oststnio to raczej wy nie macie się czym pochwalić no chyba że panem K.... Który napierdala kobiety to brawo nie ma co ale jak pisałem gość może być sfrustrowany bo mu kolega d*** ruchał za plecami.No i ostatni weekend też coś wam nie wyszło z pewną ekipa ale pewnie będzie zaraz wytłumaczenie bo u was każda porażka lub nie wypał tak się kończy.Jak pisałem z wami szkoda dyskusji na dzień dzisiejszy każdy normalny od nas wie jak jest i tyle i nie jest to zasługa was że tacy wielcy jesteście tylko wina nas samych ci u nas było i tyle.Ale jeszcze wzejdzie słońce tak jak wiele razy w tym mieście i tyle.bialy08 pisze: ↑26.03.2025, 21:18
Ty naprawdę masz zryty beret , za dużo razy już w******* dostałeś od nas.Farmazony to ty piszesz,co pół roku tu napierdalasz o kłótniach u nas i o waszym zmartchwystaniu i mitycznej ekipie z Pucharu.I jeszcze ten twój napisz Lks i emotki wstawiane.Pustak z ciebie i tyle temacie. Dam ci radę pejsie napisz jak te dzieci od was z bandy dorosną i coś konkretnego pokażą, a na razie to stul dziób i siedź cicho.
Kolego masz najwięcej do powiedzenia w tematach których Cię nie dotyczą zbytnio :D