Trochę cię poniosło z tym Rzeszowem Kraków Gdańsk,Warszawa, Wrocław, Poznań, Katowice to najbardziej rozwijające się miasta w Polsce. Byłem w Rzeszowie to tam nic nie ma można powiedzieć że klimat wiejski.katanaczio pisze: 17.03.2025, 09:11Nie jestem z Rzeszowa ani z Podkarpacia i nie wiem, skąd Ty jesteś, ale musisz wiedzieć, że sam Rzeszów jest jednym z najprężniej rozwijających się ośrodków miejskich, przy którym blado wyglądają zdecydowanie większe miasta, gdzie tacy jak Ty czują się lepiej. O ile samo Podkarpacie jest wojewodztwem, które wymaga inwestycji, to jego stolica kasuje jakością życia większość Polski, w tym Twoje miasto prawdopodobnie też.Andrzej Kolikowski pisze: 17.03.2025, 07:36 Się wieśniaki uniosły, a pewnie jeszcze 5 lat temu neta nie miały.
Teraz ładnie przeproś, bo nazywając kogoś wieśniakiem z Rzeszowa tak naprawdę tylko pokazujesz, że jesteś absolutnym dzbanem bez wiedzy o kraju, w którym mieszkasz, patrioto za 5 groszy.
Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowskie Podkarpacie
-
katanaczio
To poszukaj informacji gospodarczych, gdzie przybywa mieszkańców, które miasto przyciąga inwestycje oraz ranking życia mieszkańców. Rzeszów od dłuższego czasu w topce we wszystkich tych rankingach.Busta pisze: 22.03.2025, 12:16 Trochę cię poniosło z tym Rzeszowem Kraków Gdańsk,Warszawa, Wrocław, Poznań, Katowice to najbardziej rozwijające się miasta w Polsce. Byłem w Rzeszowie to tam nic nie ma można powiedzieć że klimat wiejski.
Jeśli dla Ciebie stolica województwa i miasto na 14 miejscu jeśli chodzi o liczbę mieszkańców jest wsią, to opisz nam, jak jest tam u Ciebie w Paryżu, N.Y czy innych Pekinie, choć z postów wynika, że najwięcej postów klepiesz o Śląsku.
Ty debilu j*****cpcompany pisze: 22.03.2025, 12:31 W Rzeszowie tylko pomnik cipska godny uwagi. Można podarować Putinowi ten rejon na spokojnie
-
Ie_suiveur
Haha, dojebałaś, przyznamfredperrycp pisze: 22.03.2025, 12:31 W Rzeszowie tylko pomnik cipska godny uwagi. Można podarować Putinowi ten rejon na spokojnie
A tak swoją drogą, to skąd i zakim jesteś?
no to powiedz z jak wielkiej metropolii jestes ze rzeszow nazywasz wsia :) miasto 200 tys dla ciebie jest wioska to gratuluje :) ps nie jestem z rzeszowaBusta pisze: 22.03.2025, 12:16Trochę cię poniosło z tym Rzeszowem Kraków Gdańsk,Warszawa, Wrocław, Poznań, Katowice to najbardziej rozwijające się miasta w Polsce. Byłem w Rzeszowie to tam nic nie ma można powiedzieć że klimat wiejski.katanaczio pisze: 17.03.2025, 09:11Nie jestem z Rzeszowa ani z Podkarpacia i nie wiem, skąd Ty jesteś, ale musisz wiedzieć, że sam Rzeszów jest jednym z najprężniej rozwijających się ośrodków miejskich, przy którym blado wyglądają zdecydowanie większe miasta, gdzie tacy jak Ty czują się lepiej. O ile samo Podkarpacie jest wojewodztwem, które wymaga inwestycji, to jego stolica kasuje jakością życia większość Polski, w tym Twoje miasto prawdopodobnie też.Andrzej Kolikowski pisze: 17.03.2025, 07:36 Się wieśniaki uniosły, a pewnie jeszcze 5 lat temu neta nie miały.
Teraz ładnie przeproś, bo nazywając kogoś wieśniakiem z Rzeszowa tak naprawdę tylko pokazujesz, że jesteś absolutnym dzbanem bez wiedzy o kraju, w którym mieszkasz, patrioto za 5 groszy.
pewnie cipki na oczy nie widziałeś nigdy kundlu, dlatego tak bardzo cie urzekła :) Mieszkam na Podkarpaciu, a Rzeszów jak na ten rejon Polski jest naprawdę rozwinięty. Trzeba mieć srogo w bani najebane żeby tak pierdolić jak ty dzbanie.cpcompany pisze: 22.03.2025, 12:31 W Rzeszowie tylko pomnik cipska godny uwagi. Można podarować Putinowi ten rejon na spokojnie
Wy się kłócicie ,a przydypasy Ruchu po raz kolejny ośmieszone przez Wisłokę.
Fac Fideli Sis Fidelis
Ale nikogo nie obchodza porachunki wieśniakow z polski D
-
Śnieżnobiały
Panowie, kiedy w końcu pójdziecie po rozum do głowy i przestaniecie dyskutować z tymi kurvvami czy tam jedną kurvvą pod wieloma nickami. Cpcompany, navijaci, ciekawy świata, old z, to jest jedna i ta sama szmata, której jedynym celem życiowym jest prucie się w internecie. Olejcie te konta i ta internetowa ku*** odbije, bo nikt z nią nie będzie dyskutował.
Typie że ci nie jest głupio podszywać się pod Zawiszaka.
Wypierdolcie tego typa o tym nicku. Robi przypał normalnej osobie nieaktywnej na tym forum. Ma jeszcze kilka kont więc będzie wam robił ruch (bo tylko po to tu jest)
Musisz chyba zadzwonic sie poskarzyc na policje cioto
Cieciu widać że nie byłeś nigdy w Rzeszowiecpcompany pisze: 22.03.2025, 12:31 W Rzeszowie tylko pomnik cipska godny uwagi. Można podarować Putinowi ten rejon na spokojnie
Jak ktos ze stalowej może nazywać ludzi cieciami ku*** ty buraku od pługa dla ciebie i takich jak ty z przemysla czy niska to rzeszow jest wielkim miastem bo jest galeria hahaha i takie gowna z Polski F maja takie same prawa wyborcze jak my ma-sa-kra
To po co tu wchodzisz cipko?
Lubie se patrzyć jak zyja takie podludzie w innych gorszych krajach i jak żerom gruz i sobie radza fajny folklor taka stalowa wola czy tarnobrzeg troche taka afryka 4 swiat
-
SmallCityBoy
Jak mawiał John Wayne wiele osób żyje tylko dlatego że nie można ich legalnie zastrzelić. I na tym polega twoje szczęście troglodyto.
John wayne z rzeszowa a opowiesz podludziu z Polski F jak twuj guru Damian B pojechal teraz do chorzowa robic laski i sypac kreski zeby znowu wam pozwolili jezdzic???? Pochwalisz sie czy ja mam opowiedziec ???
-
SmallCityBoy
Opowiedz to salowemu w Choroszczy
Z twojej pisowni już wnioskuję że jesteś jakiś pryszczaty gimbus a nie poważny kibic i lepiej zamknij jadaczke bo dostaniesz bana siurku jedenOld [Z] pisze: 23.03.2025, 12:29 Lubie se patrzyć jak zyja takie podludzie w innych gorszych krajach i jak żerom gruz i sobie radza fajny folklor taka stalowa wola czy tarnobrzeg troche taka afryka 4 swiat
Z twojej pisowni już wnioskuję że jesteś jakiś pryszczaty gimbus a nie poważny kibic i lepiej zamknij jadaczke bo dostaniesz bana siurku jedenSSW1938 pisze: 23.03.2025, 16:42 [quote="Old [Z]" post_id=<a href="tel:1448676">1448676</a> time=<a href="tel:1742729359">1742729359</a> user_id=90273]
Lubie se patrzyć jak zyja takie podludzie w innych gorszych krajach i jak żerom gruz i sobie radza fajny folklor taka stalowa wola czy tarnobrzeg troche taka afryka 4 swiat
[/quote]
Napisal powazny kibic…powaznego klubu…z powaznego miasta…. Chłopcze ty jesteś ze stalowej woli jak ci nie wstyd powinienes usunac konto zebrac resztę bambrow i razem powiesic sie ku chwale POLSKI
-
tak tylko pytam
A co to za sztuka pojawić się na wyjeździe danej ekipy, jeśli masz 100% pewność, że tej ekipy nie ma ? Może niech Wisłoka pojedzie na wyjazd innej swojej kosy.AMF1948 pisze: 22.03.2025, 22:09 Wy się kłócicie ,a przydypasy Ruchu po raz kolejny ośmieszone przez Wisłokę.
Ja nie mówię o sztuce, a o kolejnym ośmieszeniu lokalnego rywala. Który zbiera się na mecz tylko jak Wisłoki nie ma. Na meczach Ruchu to się prężą,w groźnych kominiarkach ,a swoje mecze olewają.tak tylko pytam pisze: 24.03.2025, 15:11A co to za sztuka pojawić się na wyjeździe danej ekipy, jeśli masz 100% pewność, że tej ekipy nie ma ? Może niech Wisłoka pojedzie na wyjazd innej swojej kosy.AMF1948 pisze: 22.03.2025, 22:09 Wy się kłócicie ,a przydypasy Ruchu po raz kolejny ośmieszone przez Wisłokę.
Fac Fideli Sis Fidelis
-
kusy_jest_boski
oooo tak Katowice to tak tu pasują do tego zestawienia jak Londyn do Lądka ZdrójBusta pisze: 22.03.2025, 12:16Trochę cię poniosło z tym Rzeszowem Kraków Gdańsk,Warszawa, Wrocław, Poznań, Katowice to najbardziej rozwijające się miasta w Polsce. Byłem w Rzeszowie to tam nic nie ma można powiedzieć że klimat wiejski.katanaczio pisze: 17.03.2025, 09:11Nie jestem z Rzeszowa ani z Podkarpacia i nie wiem, skąd Ty jesteś, ale musisz wiedzieć, że sam Rzeszów jest jednym z najprężniej rozwijających się ośrodków miejskich, przy którym blado wyglądają zdecydowanie większe miasta, gdzie tacy jak Ty czują się lepiej. O ile samo Podkarpacie jest wojewodztwem, które wymaga inwestycji, to jego stolica kasuje jakością życia większość Polski, w tym Twoje miasto prawdopodobnie też.Andrzej Kolikowski pisze: 17.03.2025, 07:36 Się wieśniaki uniosły, a pewnie jeszcze 5 lat temu neta nie miały.
-
Ciekawyswiata
Katowice zostały wyróżnione podczas prestiżowych targów inwestycyjnych MIPIM 2025 w Cannes. Katowice zajęły 9. miejsce w rankingu „Top 10 Large European Cities of the Future 2025 – fDi Strategy”. Wyróżnienie odebrał osobiście prezydent miasta, Marcin Krupa.
Katowice najlepszym w Polsce miastem pod względem strategii przyciągania zagranicznych inwestycji bezpośrednich
19 lutego 2024
Katowice zajęły 7 miejsce w rankingu Glasgow, Antwerpia, Porto czy Bilbao. Tym samym są najwyżej sklasyfikowanym miastem w Polsce w tej kategori
Katowice na podium rankingu najlepszych miast do życia w Polsce 2024 według Business Insider Polska!
Dziennikarze renomowanego portalu ocenili największe polskie miasta, a Katowice zajęły zaszczytne 3. miejsce, wyprzedzając m.in. Warszawę, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin czy Wrocław
Trzeba wklejać więcej??????
Katowice najlepszym w Polsce miastem pod względem strategii przyciągania zagranicznych inwestycji bezpośrednich
19 lutego 2024
Katowice zajęły 7 miejsce w rankingu Glasgow, Antwerpia, Porto czy Bilbao. Tym samym są najwyżej sklasyfikowanym miastem w Polsce w tej kategori
Katowice na podium rankingu najlepszych miast do życia w Polsce 2024 według Business Insider Polska!
Trzeba wklejać więcej??????
-
katanaczio
Fajnie manipulujesz danymi, nieładnie!Ciekawyswiata pisze: 24.03.2025, 15:43 Katowice na podium rankingu najlepszych miast do życia w Polsce 2024 według Business Insider Polska!Dziennikarze renomowanego portalu ocenili największe polskie miasta, a Katowice zajęły zaszczytne 3. miejsce, wyprzedzając m.in. Warszawę, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin czy Wrocław
Podajesz dane z poprzedniego roku, by ominąć w nich Rzeszów.
Dla Twojej informacji ten sam ranking, aktualny, 2025, a tam...Niespodzianka!
2. Rzeszów.
4 . Katowice.
Nie, nie trzeba, zostałeś wyjaśniony powyżej :)
-
Ciekawyswiata
Ja p******* rozjebales system hahaha przecież ja dałem kopiuj wklej z google typie ile ty masz lat ze tego nie zauważyłes hahaha spod jakiego kamienia wyszles??
-
katanaczio
A spod jakiego Ty kamienia wyszedłeś, że nie potrafisz skopiować danych z tego roku tylko wklejasz z poprzedniego?
Rozkład jazdy PKP też sprawdzasz z 1965?
Rozkład jazdy PKP też sprawdzasz z 1965?
-
Inzynier_gamon
A ty skąd jesteś? Z Tokio? j***** internetowy noname. Tak wal sobie konia bo ktoś ci odpisuje. Ale całe szczęście jest magiczny przycisk "olej frajera" i cyk. Znowu będziesz w gazetę na zdjęcie ojca. Na mój nos to jakaś krakowska kurewka..Napisal powazny kibic…powaznego klubu…z powaznego miasta….
-
protektormalopolska
Moim skromnym zdaniem wolałbym mieszkać w takiej Stalowej czy mieście powiatowym niż w aglomeracji śląskiej czy tam innej warszawie. Takie rankingi to chyba po to żeby połechtacć ego "miastowych" bo z rzeczywistością to one nie mają nic wspólnego. Chyba że ktoś w korkach smrodzie i drożyznie widzi swoje miejsce na ostatnim piętrze w wieżowcu.
ABG
Niema to jak z rana przejechac podludziom z Polski G pretem po klatce i patrzyc jak tam skacza jasne stalowa wola najfajniejsze miejsce do życia a tamtejsze bambry w traktorach to fajne ludzie a przy tym bandyci kryminalny klimat ostry najostrzej jest za remiza u sołtysa kazdy to przeciez wie kto by chciał mieszkac w Warszawie czy Gdansku liczy się tylko podkarpacie
Siurku ty nawet pisać nie potrafisz ale żeby skończyć te dywagacje to przyjedź na jakiś mecz do Stalowej, przedstaw się swoim nickiem z tego forum i pogadamy. Jak coś to dam ci nr.tel na pwOld [Z] pisze: 25.03.2025, 11:09 Niema to jak z rana przejechac podludziom z Polski G pretem po klatce i patrzyc jak tam skacza jasne stalowa wola najfajniejsze miejsce do życia a tamtejsze bambry w traktorach to fajne ludzie a przy tym bandyci kryminalny klimat ostry najostrzej jest za remiza u sołtysa kazdy to przeciez wie kto by chciał mieszkac w Warszawie czy Gdansku liczy się tylko podkarpacie
Chopie nigdy nie byłem w stalowej woli i jak kiedyś tam wyląduje nawet przypadkiem to znaczy ze przegrałem zycie nie załamuj się po prostu nie mów nigdy na głos skąd jesteś bo wstyd
Kibicowanie w małych miejscowościach ma swój zajebisty urok ,jakbym miał kasę to bym się chętnie przeprowadził np na Podkarpacie , byliśmy tam w 99 chyba na pucharze i oprócz wyroków dla niektórych chłopaków za promocje :) było super
Wiadomo ze ma urok krowy kaczki kury do okola zawsze fajny klimacik jak u babci sto lat temu ale wyobrażasz se budzić się codziennie i zasypiać w stalowej woli….spedzic tam młodość i zycie…..chłopakom stamtąd autentycznie współczuje bardzo
Może w stalowej nie ma kur i kaczek ale penie jesteś młody i z czasem doceniłbyś spokój i nawet te kury i kaczki pozdro
Ale młodość się musi wyszaleć a gdzie lepsze miejsce do tego niż nasz Kraków :)
Ktoś ogólnie z Reski wypowie sie na temat, Bratkowic bo pamietam , że tam była kiedyś Stal a teraz sama Reska
tak samo jak sytuacja w miłocine ? świlcza wiadomo Reska ,a rudne ?
tak samo jak sytuacja w miłocine ? świlcza wiadomo Reska ,a rudne ?
-
Punisher1985
Całościowo od zawsze Resovia. Chyba nie ma co rozbijać Gminy Świlcza na poszczególne miejscowości bo liczbowo to nie są/były duże liczby (no może poza derbami). Można do tego wliczyć dawną Przybyszówkę włączoną aktualnie do Rzeszowa. W latach 90/pierwsza połowa 00 na pewno lepiej to wyglądało niż teraz.
Jest Rudna Wielka i Mała. Jedna należy do Gminy Świlcza, druga do Głogowa. Mała znajduje się blisko terenów pro Stal czyli Tajęciny, Zaczernia, Trzebowniska czy Nowej Wsi.
W tych rejonach znajduje się Rogoźnica i Tajęcina a tam jest dużo zakładów pracy. Chyba jest tam mieszanka ale to tylko przypuszczenia bo nie miałem okazji tam pracować.
Jest Rudna Wielka i Mała. Jedna należy do Gminy Świlcza, druga do Głogowa. Mała znajduje się blisko terenów pro Stal czyli Tajęciny, Zaczernia, Trzebowniska czy Nowej Wsi.
W tych rejonach znajduje się Rogoźnica i Tajęcina a tam jest dużo zakładów pracy. Chyba jest tam mieszanka ale to tylko przypuszczenia bo nie miałem okazji tam pracować.
-
Punisher1985
Z takich ciekawostek (chyba już wcześniej o tym pisałem) to z Gminy Świlcza pochodzi/pochodziło sporo bokserów (w tym mistrzów i medalistów MP) sekcji bokserskiej Stali Rzeszów. Ale to z tego co kojarzę lata 70. W zasadzie ze wszystkich stron Rzeszowa sporo osób jeździło na żużel. Ale to taka specyfika tego sportu.
Jaka liczba maltańskich wojowników ?