Najwieksze porazki i ucieczki w historii
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Najwieksze porazki i ucieczki w historii
Wczoraj rozmowa z jakims lbem tu dala mi pomysl na fajny temat „najwieksze wtopy”
Od razu kojarza mi sie dwie
2 miejsce Gornik przed Ruchem na rudzie kilka lat temu co filmik byl nawet porazka ucieczka wstyd wszyscy widzieli
1 miejsce Zagłębie w Radlowie bo chyba nigdy nie bylo jeszcze sytuacji ze kolega ranny wola o ratunek a inni go zostawiaja i uciekaja rozjezdzajac innych kolegow
Jakie sa wasze typy??
2 miejsce Gornik przed Ruchem na rudzie kilka lat temu co filmik byl nawet porazka ucieczka wstyd wszyscy widzieli
1 miejsce Zagłębie w Radlowie bo chyba nigdy nie bylo jeszcze sytuacji ze kolega ranny wola o ratunek a inni go zostawiaja i uciekaja rozjezdzajac innych kolegow
Jakie sa wasze typy??
Re: Najwieksze porazki i ucieczki w historii
Kolega cieta riposta widac ze z sosnowca jak sie zyje w takim miejscu moze opowiesz cos wiecej treningi sprinterskie po ucieczce w pola sa dalej?
Dawne czasy, zdobycie górki przez Lechie w Gdyni.
Mój numer jeden , twoja rejestracja. PozdroOld [Z] pisze: 21.03.2025, 11:56 Wczoraj rozmowa z jakims lbem tu dala mi pomysl na fajny temat „najwieksze wtopy”
Jakie sa wasze typy??
Opisz swoje porażki wariacie.Old [Z] pisze: 21.03.2025, 11:56 Wczoraj rozmowa z jakims lbem tu dala mi pomysl na fajny temat „najwieksze wtopy”
Jakie sa wasze typy??
Ps. Nawet w tych dwóch punktach zdążyłeś przyfarmazonic prowokatorze.
Spierdalanie zAWISZY na derbach w Toruniu to największa porazka !!!
Zaraz potem zagłębie i bielsko co krzyczeli aua aua
Zaraz potem zagłębie i bielsko co krzyczeli aua aua
Ucieczka Ruchu Chorzów przed GKSem Tychy patrząc na to jaką jeszcze kilka lat temu Ruch Chorzów był ekipą. Ucieczka KSZo przed Koroną zostawiając własną flagę.
Nieudany wjazd pod kasy Wisły przez Lecha i Cracovie (około 300 osób). Początek lat 2000.
Wykrojenie flag Lechowi przez Widzew .
Ucieczka Polonii Przemyśl na własnym stadionie przed Wisłoką plus zgody .
Zdobycie sektorów Igloopolu przez Wisłoke .
-
TylkoFalubaz
Ciekawy temat, dla mnie ucieczka Ruchu przed GKS Tychy niedawno, nie do pomyslenia.
-
blekitna ostryga
BKS Bielsko-Biała zajęła młyn podbeskidzia
-
Master2000
GKS i Górnik uciekajacy przed Jagiellonia. Nie wiem czy była większa porażka na polskiej scenie
Widzew przegania w w Lublinie Motor ok 2008,Radomiak przegania Broń na ich stadionie w Pucharze Polski w 2002 przez co Hutnik Kraków zrywa z nimi zgodę,Jaga.rar na łazienkowskiej w 2013,Korona Kielce przegania młyn Kszo na ich meczu pucharowym w 2023
-
bez pośpiechu
Ciekawe jest to, że GKS nie wyciągnął z tej sytuacji wniosków i przyszło im po latach srogo za to zapłacić.Mistek pisze: 23.03.2025, 10:40Co ty p*********,że jakąś mega porażką jest ustawiać się w niecałe 200 głów na specjal Jagi. Przewaga liczebna zrobiła swoje, a do starcia normalnie doszło.Master2000 pisze: 22.03.2025, 20:38 GKS i Górnik uciekajacy przed Jagiellonia. Nie wiem czy była większa porażka na polskiej scenie
Chyba żartujesz, mimo dużej naszej przewagi liczebnej bardzo dobra akcja Ksg i Gks.Master2000 pisze: 22.03.2025, 20:38 GKS i Górnik uciekajacy przed Jagiellonia. Nie wiem czy była większa porażka na polskiej scenie
-
Stanisława Worcella
Nie zgodzę się z tobą, swego czasu Kozak akcja i pierwsza KsGks. Jaga podejmuję rękawice koalicja atakuje całego speca, doszło do bitki, nie wytrzymane ciśnienie, więc sam sobie odpowiedź na pytanie czy to była kibicowska porażkaMaster2000 pisze: 22.03.2025, 20:38 GKS i Górnik uciekajacy przed Jagiellonia. Nie wiem czy była większa porażka na polskiej scenie
-
w miare kumaty
Najwieksza porazka bylo to, ze sie urodziles. A potem uciekla twoja stara ...
-
Stanisława Worcella
Może nie porażka ani ucieczki ale uważam za słabe i nie podoba mi się to wogule jak dochodzi do akcji na trasie itp ekip z charakterem, kibicowską przeszłością a po całej akcji nawet honorowej zdejmowane bądź zrywane są rushguardy, kominy, koszulki przegranych ( Nie mówię tu nawet o Polsce). Nie uważam to wogule za krojenie, powinna być zasada jak chłopy podejmują rękawice.
-
Dr Kamszot
Ciekawostką jest, że w latach 90-tych Polonia uciekła z sektoru przed kibicami Igloopolu :)Diesel pisze: 21.03.2025, 17:48 Wykrojenie flag Lechowi przez Widzew .