Blisko, dobry termin, bardzo ciekawy "rywal", legendarny stadion, w takich okolicznościach mobilizacja wręcz wskazana. Mecz kolejki znany na kilka tygodni przed :)
Jacula20 pisze: 01.02.2025, 15:10
W&R vs C Prokocim win WR 20v20 na sprzet
Coś więcej w temacie?
Nie wiem czy ty jesteś głupszy, czy ten co to napisał.
Ten idiota eNGie żyje pewnym chujowym portalikiem, z którego często tutaj wrzuca linki.Bierze wszystko za pewnik co tam jest, a jak czegoś tam nie ma, to dla niego to się nie wydarzyło.Debil żyje jakimś c**** wartym "serwisem kibicowskim" dla 15-latków.
Nie wiem czy ty jesteś głupszy, czy ten co to napisał.
Ten idiota eNGie żyje pewnym chujowym portalikiem, z którego często tutaj wrzuca linki.Bierze wszystko za pewnik co tam jest, a jak czegoś tam nie ma, to dla niego to się nie wydarzyło.Debil żyje jakimś c**** wartym "serwisem kibicowskim" dla 15-latków.
Trochę tego widoczne na zdjęciach na fb - Przy Arce.
Ja p******* całe 4 szaliki i czapki o_O
faktycznie akcja w c*** na + ! warta odnotowania na ogólnopolskim forum kibicowskim XD
Myślisz że to całość straconych barw przez weekend?
Oczywiście Wisła w dniu meczowym traci w podobnych ilościach.
Zresztą nie wszystko wrzucane jest przecież do neta.
faktycznie akcja w c*** na + ! warta odnotowania na ogólnopolskim forum kibicowskim XD
Przeciez ten gosc nigdy z domu nie wyszedl. Wie tyle ile napisza na SO, dopytywal ostatnio o wiecej szczegolow ustawki (!!) Wisly z Cracovia po 20 na sprzet.
Przeciez ten gosc nigdy z domu nie wyszedl. Wie tyle ile napisza na SO, dopytywal ostatnio o wiecej szczegolow ustawki (!!) Wisly z Cracovia po 20 na sprzet.
Jeśli Wisła wykręci przybliżoną liczbe jaką byli na narodowym w finale PP, to będzie ich to drugi taki wyjazd w ciągu ~roku gdzie pojechali w +/- 20 tys głów. Grubo. Czapki z głów. Zdecydowanie topka w pl. jeśli chodzi o zorganizowane wyjazdy.
Taksepatrze pisze: 14.02.2025, 12:48
Jeśli Wisła wykręci przybliżoną liczbe jaką byli na narodowym w finale PP, to będzie ich to drugi taki wyjazd w ciągu ~roku gdzie pojechali w +/- 20 tys głów. Grubo. Czapki z głów. Zdecydowanie topka w pl. jeśli chodzi o zorganizowane wyjazdy.
Oldfreak, przypomnij mi proszę kto 2 razy i w jakim odstepie czasowym był na wyjeździe w kilkanaście tys osób. Jeśli przyjmujemy, że topką jeśli chodzi o wyjazdy jest Legia, Lech, Ruch, Widzew (kolejność przypadkowa), to Wisła tymi dwoma wyjazdami w ciągu roku pokazuje, ze potencjał ma na równie wysokim poziomie i nie widze przeszkód, żeby nie mogli sie zaliczac do czołowki w Polsce. Oczywiscie jeśli chodzi o systematyczność tych wyjazdów, czyli za każdym razem wyczerpanie pełnej puli wejściówek, to im troche brakuje do w/w ekip. Zobaczymy co będzie jak zostanie zniesiony na Wiśle zakaz wyjazdowy.
Kojarzy ktoś jak nazywał się blog kibica Wisły który przeprowadzał relacje kibicowsko-melanżowe ze swojego życia? Czytałem to z dwa razy ale pamięć już nie ta (: