Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
zetor

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: zetor » 30.11.2024, 22:24

Fajnych murzyńskich kolegów sobie znalazł ŁKS.

Kod: Zaznacz cały

https://zapodaj.net/images/47de46e595e1e.jpg
W dodatku chyba jacyś lewacy antifiarze?

https://zapodaj.net/images/d03d01533b155.jpg

iparts.pl
MłodaBanda

Post autor: MłodaBanda » 01.12.2024, 00:30

zetor pisze:
30.11.2024, 22:24

Noo trafiłeś z tą antifą . Przecież widać że na zdjęciu u góry ta sama ekipa co na zdjęciu niżej 😂😂😂
Stawiam że ktoś z Łksu się zakręcił w towarzystwie, do którego jakbyś trafił to by cię na faweli przerobili na podroby w 24 h

kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta » 01.12.2024, 00:56

MłodaBanda pisze:
01.12.2024, 00:30
zetor pisze:

Noo trafiłeś z tą antifą . Przecież widać że na zdjęciu u góry ta sama ekipa co na zdjęciu niżej 😂😂😂
Stawiam że ktoś z Łksu się zakręcił w towarzystwie, do którego jakbyś trafił to by cię na faweli przerobili na podroby w 24 h
Mnie by nie przerobili bo brzydziłbym się podać rękę antifiarzowi

Tutaj masz tych z Flamengo:

https://www.facebook.com/FlamengoAntifa

27k obserwujących, osobny sklep z lewackimi gadżetami, osobna, jawna grupa dla sympatyków.
Wygląda jak brazylijskie ST Pauli.

Cruzeiro wydają sie mniej zaangażowani ale też wrzucają jakieś lewackie wpisy, wieszają lewicowe flagi itd.
Banda antykomuna!

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 01.12.2024, 11:06

zetor pisze:

Mocno tolerancyjni się zrobili nasi obrońcy Europy.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

OldTimeGoodTime

Post autor: OldTimeGoodTime » 01.12.2024, 13:51

PanTuNieStał pisze:
01.12.2024, 11:06
zetor pisze:

Mocno tolerancyjni się zrobili nasi obrońcy Europy.
Pamiętaj kolego. Ich murzyny są mniej czarne niż nasze murzyny. Ich fan cluby z Pootrkowa to inne fan cluby niż nasze z Piotrkowa etc etc .

WhiteBoyŁódź

Post autor: WhiteBoyŁódź » 05.12.2024, 12:58

WhiteBoyŁódź pisze:
27.11.2024, 21:38
Radigoszcz1910 pisze:
27.11.2024, 21:10
WhiteBoyŁódź pisze:
26.11.2024, 12:32

wiele aspektów się na to złożyło ale przede wszystkim jest kilka osób z ŁKSu ściśle nastawionych na sport i do tego dochodzi odpuszczenie latania przez MzRkę, która byłaby naturalnym konkurentem. Nie wiem czy jest możliwe przejęcie tego osiedla, bo mimo że w przeszłości na Radogoszczu był ŁKS to jednak Widzew jest pokoleniowo już wrodzony w Radogoszcz i włączając pikników liczba Widzewiaków idzie w setki a eŁKaeSiaków w dziesiątki. Co do H, to tu ŁKS mimo wszystko dominuje, co jakiś czas dochodzi do spotkań dwóch stron gdzie to eŁKaeSiacy wychodzą górą. Widzewski Radogoszcz stał się trochę pustynią i głównymi aktywnymi poza kilkoma przypadkami są osoby w wieku 40+ i już nie mają takich możliwości ze względu na założone rodziny czy wiek. Część osób się również wyprowadziła z Rado, dalej działając pod ich szyldem (co jest akurat naturalne po dwóch stronach i na różnych osiedlach). Jednak co pokazał wyjazd do Chorzowa liczebnie na Radogoszczu Widzew mocno dominuje.

W kontekście eŁKSy trzeba się jednak ograniczyć tylko do terytorium Zachodu, gdyż na Wschodzie z eŁKaeSu raczej nie ma aktywnych sportowo kibiców. Wiadomo są kibice ŁKSu na Wschodzie ale tak samo są na Widzewie Wschodzie, Olechowie czy Widzewiacy na Retkinii czy Teofilowie.

Widzew na Rado jest zdany sam na siebie bo Zgierz ich olał i na ten moment bez pomocy innych osiedli po dwóch stronach ŁKS raczej może śmielej sobie poczynać. Zobaczymy jak to się rozwinie. Ktoś tu pisał, że kiedyś tak już było, ŁKS był bliski flagi ale osoby za to odpowiedzialne zostały dojechane. Czasy się jednak zmieniły i jedyne na co stać Widzew to pomalowanie fury w nocy przez S. :) gdzie po drugiej stronie mamy wygrane solówki czy trafienie malarzy w dzień
Pozwole sobie wyprostować twoje wypociny ostatni raz.Po pierwsze te wasze osoby nastawione na sport tylko to jedyny który się pokazuje na osiedlu albo raczej pokazywał to A...Co do odpuszczenia przez MZR to każdy wie o co chodzi a do tego czasu wasi w kanałach byli zresztą teraz też są ale już nieważne.Piszesz że lks dominuje w h to ja się pytam co ten lks Radogoszcz zrobił przez ostatni rok sam bez Teo i limanki albo wsparciu ekipy?bo oprócz solówek A...to co oni zrobili na osiedlu?.Kolejna rzecz piszesz że osoby 40+ od nas są aktywne a to jakiś limit jest tylko że wasi sportowcy do tych osób nie podjeżdżają o solówki bo łatwiej w małolatów wjeżdżać no nie.Piszesz że u nas sporo nie mieszka na Radogoszczu naprawdę od was co mecz są 2-3 auta z Radogoszcza na wyjeździe gdzie 3/4 tu nie mieszka do tego jeżdżą goście co jebali lks albo nie kibicują a teraz kiedy poczuli trochę oddechu to nagle wylezli z nor no niektórym to się nie opłaciło bo bo co szczękę mieć złamana.Wasz chuligan spierdala nie podejmuje tematu jest ok nasi młodzi wychodzą z waszymi starszymi na solówki bez kalkulacji to już że szczury 50 kg.To ci napisze wolę te szczury co się nie napinają robią swoje a nie spierdalaja jak wasz chuligan.I nie nie masz racji na zachodzie nie będzie jak na gorniku czy gdzie tam pisałeś bo zwyczajnie nie macie siły przebicia i tyle.Kolejna rzecz piszesz że czasami Teo czy limanka wspierają lks z rado człowieku bez nich to tego lks tu nie ma i taka jest i prawda.Jak dla mnie tematu was na Radogoszczu nie ma bo mazać napisy każdy se może my też wam na Teo ,limance czy Polesiu a nic to nie znaczy i tyle.A jeśli ten wasz lks Radogoszcz tak dominuje w H na osiedlu to ile mamy czekać aż na nas się ustawia sami wkoncu albo wyjdą z nor bez wspierania Teo czy limanki skoro tacy mocni są.Myslevze wyjaśniłem co nieco a jeszcze niektóre twoje farmazony nawet nie chce mi się prostować bo to tylko pokazuje jak c**** wiecie co na osiedlu się dzieje i jakie farmazony wam ktoś sprzedaje a wy powielacie dalej
Nigdzie nie napisałem, że naszych h jest wielu na Rado, jest ich może około 3-4 co jak na „widzewski teren” mimo wszystko jest dość sporo. Przy czym od was wcale więcej osób nie ma. Z małolatów chyba tylko Cz., starsi są ale jak napisałem ci ludzie mają już rodziny, doświadczenie życiowe na karku i nie mają już takich możliwości by latać bez kalkulacji i tyle ryzykować. Co do podbijania do nich, na rozpoczęciu było podbite ale Wasi potrzebowali nieskończenie trwających 5 minut. Gdy mówiłem o skupianiu się na sprawach sportowych bardziej chodziło mi o latanie niż zawody, a takich osób jak napisałem jest kilku i nie tylko jedna osoba miała solówki. O dominacji w H napisałem, bo codzienny szereg „sportowców” stanowią osoby w wieku 20-35 lat a takich właśnie u was brakuje, jest dziura pokoleniowa po MzRce. Co do teo i limanki zdarzają się akcje ze wsparciem jak rozdawanie na 1 września w 2023, ale za większość spontanicznych akcji odpowiada samo Rado. Ponownie nawiązuję do akcji pod Sam Scanem.
Co do napisów czym innym jest okazjonalne trafienie grafów na odległym osiedlu a czym innym regularnie zapierdalanie w dwie strony.
Nie twierdzę, że Radogoszcz to osiedle nawet pół na pół, ale jest to dla was problem, który ukrywacie przy innych ekipach a wewnętrznie prawie w ogóle nie reagujecie. Nie reagujecie bo nie ma kto reagować.
Sam fakt, że na swoich wlepach „anty” pojawia się logo ŁKSu Radogoszcz świadczy, że zaakceptowaliście fakt istnienia tej grupy. Z obiektywnej perspektywy wątpię, że dojdzie do przejęcia ze względu na brak bazy pokoleniowej ale zobaczymy. Na pewno porównywanie dzisiejszej sytuacji do ostatniej próby odrodzenia się eŁKSy na Rado jest nietrafione, bo dziś nikt z was za wiele by nie zrobił jeśli flaga u nas by powstała. A można się domyśleć, że jej powstanie to kwestia niedługiego czasu. No chyba, że niszczenie fur to ta wasza reakcja.
ostatnie zdanie ponownie stało się prawdą - siejcie propagandę jak chcecie ale jedyne na co was chuligany stać to niszczenie fur w nocy
[link]

Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej » 05.12.2024, 14:50

WhiteBoyŁódź pisze:
05.12.2024, 12:58
WhiteBoyŁódź pisze:
Radigoszcz1910 pisze:

Pozwole sobie wyprostować twoje wypociny ostatni raz.Po pierwsze te wasze osoby nastawione na sport tylko to jedyny który się pokazuje na osiedlu albo raczej pokazywał to A...Co do odpuszczenia przez MZR to każdy wie o co chodzi a do tego czasu wasi w kanałach byli zresztą teraz też są ale już nieważne.Piszesz że lks dominuje w h to ja się pytam co ten lks Radogoszcz zrobił przez ostatni rok sam bez Teo i limanki albo wsparciu ekipy?bo oprócz solówek A...to co oni zrobili na osiedlu?.Kolejna rzecz piszesz że osoby 40+ od nas są aktywne a to jakiś limit jest tylko że wasi sportowcy do tych osób nie podjeżdżają o solówki bo łatwiej w małolatów wjeżdżać no nie.Piszesz że u nas sporo nie mieszka na Radogoszczu naprawdę od was co mecz są 2-3 auta z Radogoszcza na wyjeździe gdzie 3/4 tu nie mieszka do tego jeżdżą goście co jebali lks albo nie kibicują a teraz kiedy poczuli trochę oddechu to nagle wylezli z nor no niektórym to się nie opłaciło bo bo co szczękę mieć złamana.Wasz chuligan spierdala nie podejmuje tematu jest ok nasi młodzi wychodzą z waszymi starszymi na solówki bez kalkulacji to już że szczury 50 kg.To ci napisze wolę te szczury co się nie napinają robią swoje a nie spierdalaja jak wasz chuligan.I nie nie masz racji na zachodzie nie będzie jak na gorniku czy gdzie tam pisałeś bo zwyczajnie nie macie siły przebicia i tyle.Kolejna rzecz piszesz że czasami Teo czy limanka wspierają lks z rado człowieku bez nich to tego lks tu nie ma i taka jest i prawda.Jak dla mnie tematu was na Radogoszczu nie ma bo mazać napisy każdy se może my też wam na Teo ,limance czy Polesiu a nic to nie znaczy i tyle.A jeśli ten wasz lks Radogoszcz tak dominuje w H na osiedlu to ile mamy czekać aż na nas się ustawia sami wkoncu albo wyjdą z nor bez wspierania Teo czy limanki skoro tacy mocni są.Myslevze wyjaśniłem co nieco a jeszcze niektóre twoje farmazony nawet nie chce mi się prostować bo to tylko pokazuje jak c**** wiecie co na osiedlu się dzieje i jakie farmazony wam ktoś sprzedaje a wy powielacie dalej
Nigdzie nie napisałem, że naszych h jest wielu na Rado, jest ich może około 3-4 co jak na „widzewski teren” mimo wszystko jest dość sporo. Przy czym od was wcale więcej osób nie ma. Z małolatów chyba tylko Cz., starsi są ale jak napisałem ci ludzie mają już rodziny, doświadczenie życiowe na karku i nie mają już takich możliwości by latać bez kalkulacji i tyle ryzykować. Co do podbijania do nich, na rozpoczęciu było podbite ale Wasi potrzebowali nieskończenie trwających 5 minut. Gdy mówiłem o skupianiu się na sprawach sportowych bardziej chodziło mi o latanie niż zawody, a takich osób jak napisałem jest kilku i nie tylko jedna osoba miała solówki. O dominacji w H napisałem, bo codzienny szereg „sportowców” stanowią osoby w wieku 20-35 lat a takich właśnie u was brakuje, jest dziura pokoleniowa po MzRce. Co do teo i limanki zdarzają się akcje ze wsparciem jak rozdawanie na 1 września w 2023, ale za większość spontanicznych akcji odpowiada samo Rado. Ponownie nawiązuję do akcji pod Sam Scanem.
Co do napisów czym innym jest okazjonalne trafienie grafów na odległym osiedlu a czym innym regularnie zapierdalanie w dwie strony.
Nie twierdzę, że Radogoszcz to osiedle nawet pół na pół, ale jest to dla was problem, który ukrywacie przy innych ekipach a wewnętrznie prawie w ogóle nie reagujecie. Nie reagujecie bo nie ma kto reagować.
Sam fakt, że na swoich wlepach „anty” pojawia się logo ŁKSu Radogoszcz świadczy, że zaakceptowaliście fakt istnienia tej grupy. Z obiektywnej perspektywy wątpię, że dojdzie do przejęcia ze względu na brak bazy pokoleniowej ale zobaczymy. Na pewno porównywanie dzisiejszej sytuacji do ostatniej próby odrodzenia się eŁKSy na Rado jest nietrafione, bo dziś nikt z was za wiele by nie zrobił jeśli flaga u nas by powstała. A można się domyśleć, że jej powstanie to kwestia niedługiego czasu. No chyba, że niszczenie fur to ta wasza reakcja.
ostatnie zdanie ponownie stało się prawdą - siejcie propagandę jak chcecie ale jedyne na co was chuligany stać to niszczenie fur w nocy
[link]
Jakie niszczenie fur? Naklejonego miał karnego kutasa i tyle i nie w nocy tylko po południu. On doskonale wie za co.

WhiteBoyŁódź

Post autor: WhiteBoyŁódź » 05.12.2024, 15:10

Janusz z prostej pisze:
05.12.2024, 14:50
WhiteBoyŁódź pisze:
WhiteBoyŁódź pisze:

[link]
Jakie niszczenie fur? Naklejonego miał karnego kutasa i tyle i nie w nocy tylko po południu. On doskonale wie za co.
A co z pomazaniem fury jakiś czas temu przez S.? To też nie niszczenie fur?
Inną praktyką wzrki jest też wypisywanie nazwisk naszych na murach.
Mega szczeniackie zagrywki, przez które ciężko brać wzr na poważnie

Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej » 05.12.2024, 15:34

WhiteBoyŁódź pisze:
05.12.2024, 15:10
Janusz z prostej pisze:
WhiteBoyŁódź pisze:

[link]
Was za to można na Radogoszczu brać poważnie. Młodość rządzi się swoimi prawami, chciałoby się rzec. U nas nikt psami nie straszył jak był łapany, z gazem też nikt nie latał jak miał solówkę proponowaną, za rodziców też się nie chował a takie osobniki teraz u was za chuliganów robią. Jak jesteś z RDG i jesteś w miarę kumaty to wiesz o kogo chodzi. Twój koleżka z autem też ma sporo za uszami razem z matką.

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 05.12.2024, 17:31

WhiteBoyŁódź pisze:
WhiteBoyŁódź pisze:
Radigoszcz1910 pisze:

[link]
Czyli jak czegoś nie ma na fb to to nie istnieje?

Pejsy na rado beda mialy niszczone fury, mieszkania, komitety pod klatkami i rujnowane życia na każdej płaszczyźnie.

Radigoszcz1910

Post autor: Radigoszcz1910 » 05.12.2024, 19:54

WhiteBoyŁódź pisze:
Janusz z prostej pisze:
WhiteBoyŁódź pisze:

[link]
Czekałem kiedy się odezwiesz to ja odpowiem ok.To zwykła vlepa była na auto bo ku*** nie chciała wyjść się bić zresztą o jakim biciu mowa szczęka jeszcze mu się nie zrosła.Pozatym gość odjebal krzywy numer wcześniej chyba że u was teraz w modzie żeby takie akcje robić już za to powinien u was na ryj oberwac.Pozatym po akcji złamana szczena mamusia prorokiem straszyła to u was też tolerujecie ??I jak ktoś ci tam napisał wcześniej zresztą ja też pisałem o tych waszych chuliganach z rado jak się za mama chowali i policja straszyli ,większość to jebala ten lks nie raz ,inni biegną do tej pory i się zatrzymać nie mogą.Oddac muszę macie jednego młodego dobrego Walczaka i bez krzywych akcji ale reszta daj spokój.I jeszcze wrzucanie filmiku z kamerki w neta noż ku*** e konfidenci wiem że c****** jakoś ale mimo wszystko ku*** to jest konfidenctwo nie uważasz.I tylko mnie dziwi co ta ku*** musiała powiedzieć że cała wasza banda musiała przyjechać na ten słaby Radogoszcz za to też powinniście mu wpierdolic bo farmazony wam j**** ale nie moje gówno w którym wy się babracie.

Daniel2345

Post autor: Daniel2345 » 09.12.2024, 11:50

Radigoszcz1910 pisze:
05.12.2024, 19:54
WhiteBoyŁódź pisze:
Janusz z prostej pisze:

Czekałem kiedy się odezwiesz to ja odpowiem ok.To zwykła vlepa była na auto bo ku*** nie chciała wyjść się bić zresztą o jakim biciu mowa szczęka jeszcze mu się nie zrosła.Pozatym gość odjebal krzywy numer wcześniej chyba że u was teraz w modzie żeby takie akcje robić już za to powinien u was na ryj oberwac.Pozatym po akcji złamana szczena mamusia prorokiem straszyła to u was też tolerujecie ??I jak ktoś ci tam napisał wcześniej zresztą ja też pisałem o tych waszych chuliganach z rado jak się za mama chowali i policja straszyli ,większość to jebala ten lks nie raz ,inni biegną do tej pory i się zatrzymać nie mogą.Oddac muszę macie jednego młodego dobrego Walczaka i bez krzywych akcji ale reszta daj spokój.I jeszcze wrzucanie filmiku z kamerki w neta noż ku*** e konfidenci wiem że c****** jakoś ale mimo wszystko ku*** to jest konfidenctwo nie uważasz.I tylko mnie dziwi co ta ku*** musiała powiedzieć że cała wasza banda musiała przyjechać na ten słaby Radogoszcz za to też powinniście mu wpierdolic bo farmazony wam j**** ale nie moje gówno w którym wy się babracie.
Tutaj temat Radogoszcza , a mnie zastanawia jaki tu jest podział na Górniaku . Ktoś pisze że taki istnieje , dla mnie 85 procent Widzew .

protektormalopolska

Post autor: protektormalopolska » 10.12.2024, 16:32

Powtórzę pytanie o osiedla Piastów i Podgórna. Jak tam wygląda obecnie sytuacja ?
ABG

buhu321

Post autor: buhu321 » 10.12.2024, 18:11

Piastów jakosciowo zdecydowanie ŁKS. Podgórna pustynia
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI

yurez

Post autor: yurez » 10.12.2024, 19:20

buhu321 pisze:
10.12.2024, 18:11
Wy kłamczuchy perfidne obrzydliwe :)
ŁKS tak pieje jak wiatr zawieje !

Kiedy byliście na Podgórnej, i mieliście tam jakąś powiedzmy zorganizowaną grupę , to szczyciliście się że Podgórna tylko ŁKS, że rewir ciężki jak Widzew na Zabiencu.
Gdy Podgórną straciliście, i mówią to nawet osoby od Was , to bredzisz że pustynia kibicowska ? Otóż nie, powtarzam STRACILIŚCIE ja na rzecz Widzewa, jedne osoby wyjechały od was , wyprowadziły się a inni odpuścili albo łomot dostawali, bo presji nie wytrzymały.

A jeśli już jestesmy przy Was , to JAK WYPADŁ BIEG POLICJANTA W PODDĘBICACH ? W KTÓRYM WASI KOLEDZY Z KOMENDY WZIĘLI CZYNNY UDZIAŁ ?
Macie już swój policyjny fc w Kanzasie oraz w Poddębicach , czy któryś niebieski Fc pominąłem ?

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 10.12.2024, 19:36

buhu321 pisze:
Buhu rodowity konfidencie, ty w ogóle z Łodzi jesteś?
Podgórna była waszą enklawą. Była, ale już nie jest i ten rewir jest widzewski.
Pustynię kibicowską to ty masz, ale na al. Unii 2.

Jaka tam była różnica liczbowa między kibicami gości Arki, a tymi w młynie?

protektormalopolska

Post autor: protektormalopolska » 10.12.2024, 19:59

A blokowiska przy Paderewskiego i Rzgowska kogo więcej?
ABG

serce miasta

Post autor: serce miasta » 10.12.2024, 20:11

Ja jebe ale wsyd...jeszcze jak dumnie pozuja do fotki.Nie ma co honorowy i charakterny ten Łks...Wrzucac gdzie sie da tą fotkę,niech ludzie zobaczą to frajerstwo tfu👮

Daniel2345

Post autor: Daniel2345 » 10.12.2024, 21:48

protektormalopolska pisze:
10.12.2024, 19:59
A blokowiska przy Paderewskiego i Rzgowska kogo więcej?
Rzgowska to Widzew , Paderewskiego bliżej ronda to ŁKS.

wp08

Post autor: wp08 » 11.12.2024, 06:53

yurez już się tak nie spinaj, powiedz co z tym autem się odjebało :-)

Rafix

Post autor: Rafix » 11.12.2024, 07:07

NoMatterWhat pisze:
10.12.2024, 19:36
buhu321 pisze:

A z czystej ciekawości nauczyles się już jaka jest różnica pomiędzy pytaniem a zdaniem twierdzącym?

Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila » 11.12.2024, 07:19

Piesek to Adam Kolasa obecnie jakiś rzecznik policji czy coś w tym stylu.Dawniej udzielający się fanatyk Ełksy.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 11.12.2024, 07:32

Rafix pisze:
11.12.2024, 07:07
NoMatterWhat pisze:
10.12.2024, 19:36
buhu321 pisze:

A z czystej ciekawości nauczyles się już jaka jest różnica pomiędzy pytaniem a zdaniem twierdzącym?
Jak się wybierzesz na bieg z policjantem, to może na komendzie ci powiedzą. Nie zapomnij jakiegoś gadżetu do opchnięcia kolegom z komisariatu. Wasz FC Konstantynów może ci chętnie przekazać.
Stać pod flagą która jest "sponsored by cops"... chyba dlatego napis z "cops" jest przez was malowany w waszych barwach.

Fafik, nie masz za dużo do powiedzenia, odpowiedzi nie znasz, a się wypowiadasz. Uważaj, bo jeszcze może cie ktoś kaŻe ukarać, tak jak ty chciałeś za oprawy.

w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 11.12.2024, 09:12

ImperatorMistrz pisze:
05.12.2024, 17:31

Pejsy na rado beda mialy niszczone fury, mieszkania, komitety pod klatkami i rujnowane życia na każdej płaszczyźnie.
Jak piszesz zydzi czy pejsy, to pisz o ktorych chodzi, bo to wasze dziecinne wyzywanie od zydow powoduje, ze cala Lodz (podobnie Rzeszow) uznawana jest za zydowska.

Myslisz, ze dlaczego kluby z Izraela chcialy grac swoje mecze w Europejskich Pucharach w Lodzi? Przez takich inteligentow jak Wy, ktorzy non stop wyzywaja siebie od zydow.

Podobnie z wstawianiem zdjec/filmow gosci z kutasami na wierzchu - jedni chca osmieszyc drugich, a pozniej zaczynacie sie klocic ktory klub jest bardziej pedalski. Do glowy jednemu z drugim nie przyszlo, ze sami siebie osmieszacie.

Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila » 11.12.2024, 09:27

Jak byśmy mieli tak patrzeć, to kluby z Izraela powinny grać tylko na Cracovi jedynym oficjalnie żydowskim klubie;)

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 11.12.2024, 10:14

w miare kumaty pisze:
11.12.2024, 09:12
ImperatorMistrz pisze:
05.12.2024, 17:31

Jak piszesz zydzi czy pejsy, to pisz o ktorych chodzi, bo to wasze dziecinne wyzywanie od zydow powoduje, ze cala Lodz (podobnie Rzeszow) uznawana jest za zydowska.

Myslisz, ze dlaczego kluby z Izraela chcialy grac swoje mecze w Europejskich Pucharach w Lodzi? Przez takich inteligentow jak Wy, ktorzy non stop wyzywaja siebie od zydow.

Podobnie z wstawianiem zdjec/filmow gosci z kutasami na wierzchu - jedni chca osmieszyc drugich, a pozniej zaczynacie sie klocic ktory klub jest bardziej pedalski. Do glowy jednemu z drugim nie przyszlo, ze sami siebie osmieszacie.
Tylko na ŁKSie izraelski klub chciał grać. Po prostu chcieli się poczuć jak w domu, tak jak głosiło ich hasło: "our home stadium".
Na Widzewie żaden izraelski klub nie chciał grać. Wszystko to wymysł plugawego dziennikarza ŁKSu, gdzie widać kto łyka wszystko i nie ma swojego rozumu.

Jeśli nie wiesz, którzy to żydzi, to wystarczy spojrzeć na założycieli obu klubów i dowiesz się, który to klub jest żydowski i kibice którego klubu przez ten kompleks nazywają innych żydami.

Obrazek

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 11.12.2024, 10:40

Wy tu dywagujecie o frekwencji itd a dwa dni pod rząd ratujecie się ucieczką. Po co Wy się zbieracie jak bierzecie nogi za pas zamiast się postawić w okolicznościach gdzie sami jesteście inicjatorem tych spotkań ?

czehulov

Post autor: czehulov » 11.12.2024, 10:54

NoMatterWhat - bezsensu jest to wasze przerzucanie się kto jest bardziej żydowski, bo prawda jest taka, że po jednej i po drugiej stronie w rodzinie znajdą się jakieś elementy niejedzące skorupiaków. Po prostu taką macie historie miasta.

ŁKS1908ŁKS - wystarczy stwierdzić fakt, że u was kulawo z frekwencją, a na Widzewie z chuliganką ;)
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 11.12.2024, 10:59

Tak, zgadzam się z Tobą

Spaacerowicz

Post autor: Spaacerowicz » 11.12.2024, 11:03

w miare kumaty pisze:
11.12.2024, 09:12

Wydaje mi się, że pozujący do takich zdjęć chcą pokazać uczciwie że nie są obrzezani więc druga strona wyzywająca tamtych od Żydów i wrzucająca takie fotki nie zdaje sobie sprawy co tak naprawdę czyni.
Oby teraz jedni i drudzy nie wzięli sobie tego bardzo do siebie bo zaleją nas w necie gołymi wackami by coś udowodnić.

;)

w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 11.12.2024, 14:31

NoMatterWhat pisze:
11.12.2024, 10:14
l
Tylko na ŁKSie izraelski klub chciał grać. Po prostu chcieli się poczuć jak w domu, tak jak głosiło ich hasło: "our home stadium".
Na Widzewie żaden izraelski klub nie chciał grać. Wszystko to wymysł plugawego dziennikarza ŁKSu, gdzie widać kto łyka wszystko i nie ma swojego rozumu.

Jeśli nie wiesz, którzy to żydzi, to wystarczy spojrzeć na założycieli obu klubów i dowiesz się, który to klub jest żydowski i kibice którego klubu przez ten kompleks nazywają innych żydami.
[link] - zreszta źródeł jest mnóstwo, ale oczywiście to syjonistyczny spisek przeciwko Widzewowi.

Co do drugiej części posta - właśnie dlatego większość Polski kojarzy cala Łódź z żydami, bo na zmianę się wykłócacie który klub jest bardziej żydowski. Dokładnie o tym napisałem w pierwszym poście, a ty to tylko potwierdzasz…

Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila » 11.12.2024, 14:44

Potwierdzasz swoją "kumatość" z prasy.UMŁ i Mkis przedstawił papiery o zainteresowaniu grą na al Unii.Nue było żadnego papieru ani zapytania o grę na Widzewie.By zapobiec kompromitacji wciągnięto w to Widzewvktóry zdementował te bzdury i jasno powiedzieli że nie wiedzą o co chodzi bo do nich nikt nie pisał,dzwonił.Zmień nick na niekumaty:)

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 11.12.2024, 16:09

w miare kumaty pisze:
11.12.2024, 14:31
NoMatterWhat pisze:
11.12.2024, 10:14
l

[link] - zreszta źródeł jest mnóstwo, ale oczywiście to syjonistyczny spisek przeciwko Widzewowi.

Co do drugiej części posta - właśnie dlatego większość Polski kojarzy cala Łódź z żydami, bo na zmianę się wykłócacie który klub jest bardziej żydowski. Dokładnie o tym napisałem w pierwszym poście, a ty to tylko potwierdzasz…
Napisałem, który jest żydowski i który przez swój kompleks nazywa drugich żydami, a nie który jest bardziej.

No i właśnie jesteś przykładem, który nie ma swojego rozumu i wierzy wszystko, co napiszą w mediach.
ŁKS, tak jak z żydostwem, chciał wciągnąć w to Widzew (bo dla nich nie jest to powód do dumy, tak jak dla Cracovii) choć ze strony klubu izraelskiego nie było takiego zainteresowania, by grać na Widzewie.

Jakby na goal.pl napisali że w "miare kumaty", to tylko przykrywka, bo tak naprawdę ma rozum pelikana i wszystko łyka, to czy też byś w to uwierzył?

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 11.12.2024, 22:47

Na łks krzyczała cała Polska, że są żydami jeszcze zanim na Widzewie narodził się ruch kibicowskim. Widzew później dołączył się do tych pozdrowienia i wtedy już białe końcówki nie mogły tego wytrzymać, postanowiły w swoją układankę między taubwarcelem, a heimanem wcisnąć Widzew. Dzisiaj mają dysonans poznawczy bo krzyczą na innych, że są żydami, chodzą w ciuchach jude gang, a na placu wolności przeszli samych siebie i walnej napis AJ, czyli haslo Wisły:) tak się żyje w tym białym żydowskim wariatkowie na dworcu.

amaris

Post autor: amaris » 11.12.2024, 22:59

Oczom nie wierzę. Te teksty piszą kibice klubu, którego największą klubową legendą jest Lutek Rozebaum :D
Pogodzę was: cała Łódź, jude, jude, jude :)

w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 12.12.2024, 00:18

Dokładnie o tym pisałem. Dziwcie sie później idioci, ze żydowskie kluby chcą grac w Łodzi. Wyciągnijcie wnioski, bez wyzywania sie od zydow….

oldies years

Post autor: oldies years » 12.12.2024, 19:57

w miare kumaty pisze:
12.12.2024, 00:18
Dokładnie o tym pisałem. Dziwcie sie później idioci, ze żydowskie kluby chcą grac w Łodzi. Wyciągnijcie wnioski, bez wyzywania sie od zydow….
Chyba masz rację...wyciągniemy wnioski.. bo zapomnieliśmy, że przecież żydowskie kluby monitorują na co dzień sytuację kibicowską w Łodzi, robią zdjęcia bazgrołom na murach, no i czytają kibice.net..i nie mają już nic innego do roboty.. przestali się tam zajmować Hamasem, Strefą Gazy i innymi głupotami, więc przy pomocy Mossadu obserwują Polskę i Łódź i który łódzki klub jest bardziej żydowski i kto się bardziej od żydów wyzywa, w oparciu o kibice.net oczywiście... No i po konsultacji ze swoim lobby w Nowym Jorku zechcieli grać w Łodzi..

W sumie podobna sytuacja, kiedy na ŁKS grała reprezentacja Ukrainy z Mołdawią i Irlandią. Tu u nas wprawdzie w Łodzi już za dużo żydów nie ma, ale za to są Ukraińcy i to w dobrej liczbie.. Idąc więc twoim tokiem "myślenia" - wybrano Łódź, ale ŁKS to był przypadek bo mecze mogłyby się odbyć też na Widzewie, nie mówiąc o Orle.. Zatem Ukry, ukry, ukry cała Łódź!!! W grę wchodziłby jeszcze Wrocław, ale nie wszedł. Dlaczego..? Może ktoś "w miarę kumaty" ze Śląska WKS zna odpowiedź..?

kibiccc1

Post autor: kibiccc1 » 17.12.2024, 21:35

Czy można jednoznacznie powiedzieć, która z Łódzkich drużyn bardziej rządzi na ulicy? Kibicowsko no nie ma co ukrywać Widzew dominacja. Zarówno w kwestii ultras jak i jeżeli chodzi o frekwencje. Jak to wygląda na łódzkich ulicach? Proszę o obiektywną ocenę:)

exe

Post autor: exe » 17.12.2024, 21:50

Zależy co masz na myśli ultras jeśli chodzi o same oprawy to wiadomo ale Widzę nie jest lepszy w tym temacie to ten sam sredni poziom jeśli chodzi o frekwencję ilość tak jest ich więcej nam brakuje przedewszystj8m jakiego sukcesu sportowego stabilizacji na poziome ekstraklasy jeśli chodzi o ulice to jakieś ostatnie 6 lat sprawa jest oczywista

ODPOWIEDZ