Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

RaryTaS

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: RaryTaS »

Ale was musi mocno grzać temat Polonii i ich stadionu skoro codziennie się tu wpisujecie całą zgrają i szczekacie jak kundeLki.
WF jakby tak spojrzeć na to z drugiej strony to ciekawe ile lewactwa przychodzi do was na mecze oczywiście się nie ujawniając.
No ale u was publika pewnie w 100% sami patrioci i w ogóle nie ma lewactwa i wyborców trzaskowskiego i tuska.Jakby tak procentowo spojrzeć to zaraz się okaże że u was jest takich osobników więcej niż przy K6.
Wystarczyło wejść na waszą legijną strone gdzie był artykuł o walterze by zobaczyć jak dużo było przychylnycb komentarzy na temat tego towarzysza.
Wpisy że dzięki niemu macie nowy stadion itd.
Zadajcie sobie pytanie z kim miał wtedy układy w ratuszu i czy nie powinno wam być wstyd dzięki komu wybudowali wam ten obiekt.
iparts.pl
Stpne

Post autor: Stpne »

Ale ciebie musi boleć ta Legia, skoro na tym forum poświęcasz jej tyle czasu, co Widzewowi :) Co poruszony temat, to kulą w płot. Kwestia lewactwa na trybunach oczywiście dotyczy dwóch motywów: ich jawnego udziału w ekipie (na przełomie wieków jej główna część) oraz tego, co może wisieć na płocie. Bez związku z tym, że w takim tłumie ludzi na stadionie zawsze są wszystkie możliwe przypadki.
Piszesz o "legijnej stronie", ale nie piszesz - bo być może propagandyści żonglujący linkami to pominęli - że tu nie chodzi o jedyny serwis związany ze środowiskiem (legionisci.com, wcześniej legialive), tylko fanowską społeczność internetową nie ogarniającą realiów kibolskich. Oni w czasie konfliktu z ITI mieli spotkania z klubem, felietony pro-ITI z perspektywy piknika nastawionego wyłącznie na wyniki, itd. (legia.net). Najlepszą ilustracją tej różnicy jest fakt, że gdy walterowcy porejestrowali za granicą jako "znaki towarowe" nazwę i herb (mówili o nim "logo") klubu (próbowali też znak graficzny i nazwę Żylety...) - zagrozili pierwszemu z tych serwisów procesem za nielegalne wykorzystywanie nazwy "Legia". Drugi nigdy nie miał takich problemów.

W skrócie więc - fajnie, że próbujesz wspomóc czarnych kolegów. Zadaj sobie jednak pytanie, czy w kontekście naszych wieloletnich działań w sprawie sabotowania nowego stadionu w wersji walterowców (w ich pierwotnych założeniach duży akcent był położony na "powierzchnie handlowe") i ITI jako takiego nie powinnno być ci wstyd, że wcinasz się tu między wódkę i zakąskę z propagandą na takim poziomie.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Legionisci.com serwis kibicowski?
Kuba1906

Post autor: Kuba1906 »

Hugo Boss pisze: 28.11.2024, 00:37 16-tysięcznik dla Polonii to jakiś ciężki absurd. W ciekawej kibicowsko 1 lidze chodzi ich 2000-2200 na mecze. Gdyby rzeczywiście na KSP był taki uśpiony potencjał jak to opisują Poloniści, to ten ich stadionik na mecz z taką marką kibicowską jak Ruch powinien się wyprzedać w max kilkanaście godzin, a przecież pustych krzesełek nie brakowało. Nie ma co zakłamywać rzeczywistości Panowie.

Jak wyżej pisano: 8-10 tys to idealna pojemność dla Polonii. Przy frekwencji rzędu 4-5 tys. połowa stadionu jest zapełniona i można zrobić fajną atmosferę. Przy obiekcie na 16 tys. będzie stypa jak w Tychach.

I nie trzeba być kibicem Legii, żeby pisać takie oczywiste rzeczy ;)

PS. Ten stadion to wg mnie i tak kiełbasa wyborcza tej lewackiej k**** trzaskowskiego
Wreszcie głos rozsądku na tym forum odnośnie stadionu dla Polonii, ale mam kilka uwag.
Jakiś potencjał na pewno KSP ma, da się go wydobyć, ale nie oszukujmy się nie na tym stadionie. Zamiast prawdziwego cateringu syf, bez łazienek, bez infrastruktury. Ludzie chcą obejrzeć mecz w cywilizowanych warunkach, a nie na stadionie z czasów PRL.
Nowy stadion = wzrost frekwencji jeśli będzie to podparte niezłą grą piłkarzyków.
16k to megalomania, ale zgrabny 10 tysięcznik by się przydał. Nie każdy w Warszawie utożsamia się z Legią z różnych powodów, więc "bezklubowi" Janusze, czy starzy kibice którzy aktualnie wolą obejrzeć mecz w TV mogliby przyjść na Polonię i zostawić swoje pieniądze właśnie tam.
Z wiadomych przyczyn kibice CWKS są przeciwni, ale stolicy przydałby się drugi klub w Eklasie i derby niewidziane od lat.
Stpne

serce miasta pisze: 28.11.2024, 10:14 Legionisci.com serwis kibicowski?
Nie, napiszę jeszcze raz - wolniej: z w i ą z a n y--z e--ś r o d o w i s k i em. Jedynym kibicowskim była - pełniąca obecnie rolę archiwalną - zyleta.info.
Hal9000

Post autor: Hal9000 »

Stpne pisze: 28.11.2024, 11:10
serce miasta pisze: 28.11.2024, 10:14 Legionisci.com serwis kibicowski?
Nie, napiszę jeszcze raz - wolniej: z w i ą z a n y--z e--ś r o d o w i s k i em. Jedynym kibicowskim była - pełniąca obecnie rolę archiwalną - zyleta.info.
A nie Trybuna Ludu?
czehulov

Post autor: czehulov »

RaryTaS pisze: 28.11.2024, 05:48 Ale was musi mocno grzać temat Polonii i ich stadionu skoro codziennie się tu wpisujecie całą zgrają i szczekacie jak kundeLki.
WF jakby tak spojrzeć na to z drugiej strony to ciekawe ile lewactwa przychodzi do was na mecze oczywiście się nie ujawniając.
No ale u was publika pewnie w 100% sami patrioci i w ogóle nie ma lewactwa i wyborców trzaskowskiego i tuska.Jakby tak procentowo spojrzeć to zaraz się okaże że u was jest takich osobników więcej niż przy K6.
Wystarczyło wejść na waszą legijną strone gdzie był artykuł o walterze by zobaczyć jak dużo było przychylnycb komentarzy na temat tego towarzysza.
Zadajcie sobie pytanie z kim miał wtedy układy w ratuszu i czy nie powinno wam być wstyd dzięki komu wybudowali wam ten obiekt.
A do was ile :)? Ciesz się, że trybuny ultras wolne są od lewactwa, czego nie można było powiedzieć o Polonii. Chociaż najwidoczniej wąchanie z nimi wam nie przeszkadza.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
DZnr1

Post autor: DZnr1 »

Steper pisze: 28.11.2024, 11:10
serdel mlaskam pisze: 28.11.2024, 10:14 Ci "legionisci.com" to serwis kibicowski?
Nie, napiszę jeszcze raz i wolniej: k i e r o w a n y -- d o -- ś r o d o w i s k a. Jedynym kibicowskim był pełniący obecnie rolę archiwalną portal "Żyleta.info".
Nadal tym "(ex-)LegiaLive" dowodzi ten przyjezdny gdzieś z Polski jełopa, "woytek"?
Stpne

A nie wiem.
DZnr1

Post autor: DZnr1 »

Steper pisze: 28.11.2024, 13:54
DZnr1 pisze: 28.11.2024, 12:30
Steper pisze: 28.11.2024, 11:10
[...]

Nie, napiszę jeszcze raz i wolniej: k i e r o w a n y -- d o -- ś r o d o w i s k a. Jedynym kibicowskim był pełniący obecnie rolę archiwalną portal "Żyleta.info".
Nadal tym "(ex-)LegiaLive" dowodzi ten przyjezdny gdzieś z Polski jełopa, "woytek"?
A nie wiem.
Bo tam kiedyś to raczej nie było nikogo z W-wy, same ... jakieś czereśniaki, "woytki", "Bodziachy", "turi" itp. Jedynie dobrze, że nie pikslują twarzy kibiców, którzy na ich zdjęciach nie mają nic penalizowanego na koncie, jak to się dzieje na innych e-stronkach, gdzie ofermy boją się zobaczyć swoje zdjęcia nawet w trakcie dopingowania ... na trybunach. ;) :) :D
B. Ricci

Post autor: B. Ricci »

DZnr1 pisze: 28.11.2024, 14:50
A nie wiem.
Bo tam kiedyś to raczej nie było nikogo z W-wy, same ... jakieś czereśniaki, "woytki", "Bodziachy", "turi" itp. Jedynie dobrze, że nie pikslują twarzy kibiców, którzy na ich zdjęciach nie mają nic penalizowanego na koncie, jak to się dzieje na innych e-stronkach, gdzie ofermy boją się zobaczyć swoje zdjęcia nawet w trakcie dopingowania ... na trybunach. ;) :) :D
Inne ofermy mieszkają w miejscach, w których walka z wrogiem trwa 24 godziny na dobę. W przeciwieństwie do Warszawiaków (albo Warszawiaków od kilku-kilkunastu lat), fanów z Kobyłki, Tłuszczu, Serocka, gdzie za kibicowanie Legiuni nic im nie grozi i mogą się spokojnie delektować widokiem swoich zdjęć, dumnie pokazując znak "L" w trakcie meczu i chwalić takimi pięknymi zdjęciami wśród swoich przyjaciół! :)
Rozsądnychultaj88

Post autor: Rozsądnychultaj88 »

DZnr1 pisze: 28.11.2024, 14:50
A nie wiem.
A jak jest na awanturach? Przykładowo w Birmingham. Więcej z W-wy czy więcej "czereśniaków"?
Laguna

Post autor: Laguna »

DZnr1 pisze: 28.11.2024, 14:50Bo tam kiedyś to raczej nie było nikogo z W-wy, same ... jakieś czereśniaki, "woytki", "Bodziachy", "turi" itp. Jedynie dobrze, że nie pikslują twarzy kibiców, którzy na ich zdjęciach nie mają nic penalizowanego na koncie, jak to się dzieje na innych e-stronkach, gdzie ofermy boją się zobaczyć swoje zdjęcia nawet w trakcie dopingowania ... na trybunach. ;) :) :D
Fajny masz stosunek do kibiców Legii z Wyszkowa,Siedlec,Ostrowii Mazowieckiej,Radzymina,Chełmży,Mińska Mazowieckiego i innych miejscowości.
Według Dyzia kilka/kilkanaście tysięcy kibiców przychodzących na Ł3 to czereśniaki :D
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Mysle ze wpis Dz1velDozo nieprzypadkowego goscia z Legii idealnie podsumowuje całą ta dyspute o 900racach i calym tym warszawsckim cyrku...Co w przypadku gdy kibic(kibol bo jest na wyjezdzie) ze zdjecia ma wyjebane na social megdia i np.jest poszukiwany,ma zakaz stadionowy ew.spierdolil rodzicom z chaty.Pomijam juz fakt ze w miastach derbowych czy na Golnym Śląsku kibole mieszkaja czesto na terenach wroga niekiedy z rodzinami i taka fotka to dla nich jak wyrok...jak to bylo Boże chroń fanatyków😢😢😢
Raiden

Post autor: Raiden »

Woytek czyli Wojciech Dobrzyński jest obecnie redaktorem naczelnym legionisci.com

Tak się składa, że mieszkałem x lat w Warszawie i tak jak już kiedyś pisałem chodziłem dosyć często na mecze Legii i od czasu do czasu wpadałem też na Polonię, po prostu jako sympatyk piłki nożnej. Woytka poznałem, bo mój dobry kolega ze studiów był/jest fanatykiem Legii i również jego kumplem, więc kilka razy byliśmy na imprezie. Bardzo w porządku gość, wierny kibic, z tego co wiem to poza wyjazdami na mecze Legii(nie wiem jak teraz ale tak jeszcze z 10 lat temu był stałym bywalcem Żylety) jeździ na wszystkie zgrupowania piłkarzy. Z tego co pamiętam to mówił, że jego debiut na Legii to końcówka lat 90tych. Mega spoko i inteligentny facet, ale dla Dz czyli słynnego na tym forum Dozo to jełopa i czereśniak.
Holione

Post autor: Holione »

RaryTaS pisze: 28.11.2024, 05:48 Ale was musi mocno grzać temat Polonii i ich stadionu skoro codziennie się tu wpisujecie całą zgrają i szczekacie jak kundeLki.
1. Uczymy się od najlepszych, ale też na ich błędach, bo pamiętamy jaką kampanię prowadziliście w Internecie w kwestii budowy nowego stadionu dla ŁKS-u i widzimy co się stało w Łodzi od czasu wbicia łopaty na Al. Unii. w******* za wpierdolem i teraz internetowe bojówki dzielnie walczą o utrzymanie Radogoszcza. Na szczęście wygląda na to, że sekcja e-DHW nadal w formie i z tego co widziałem, dzięki szybkiej reakcji Radogoszcz udało się obronić. Kolejny sukces w tym miesiącu, także wypada pogratulować.

2. Zgadza się, przejrzeliście nas - ogólnie wśród zalogowanych tu Legionistów zostały rozpisane dyżury i wzorem sprawnie działających zespołów IT, w ciągu kilku, maksymalnie kilkunastu minut reagujemy na "incydenty" w postaci pojedynczych wpisów kibiców KSP w tym wątku. Są ustawione alerty na odpowiednie słowa i to naprawdę sporo ułatwia. Znaczy jakbym chciał być złośliwy, to powiedziałbym, że istnieje też inna możliwość - po prostu ludzi identyfikujących się z Legią jest tu całkiem sporo i w dużej części są to osoby, które potrafią napisać wiadomość składającą się z co najmniej kilku zdań. Co więcej, niektóre z tych wiadomości zawierają dane statystyczne albo odwołania do źródeł historycznych, co w zrozumiały sposób budzi frustrację i agresywną reakcję części użytkowników, którzy do tej pory potrafili wyłącznie obrzucać się wulgaryzmami i wzajemnymi oskarżeniami.

3. Dość zabawna jest ta podwyższona aktywność części kibiców Remisowego Towarzystwa Sportowego i zastanawiałem się skąd ona się wzięła. Póki co mam kilka teorii, które warto zbadać:
- Temat Legii musi Was mocno grzać (wątpliwe, władcy połowy Polski raczej nie oglądaliby się na innych)
- W związku z odpływem 1/4 mieszkańców Łodzi w ostatnich kilkudziesięciu latach, część z nich zamieszkała w Warszawie i posiada ekspercką wiedzę na temat sytuacji w stolicy (z jednej strony możliwe, wszak macie tu potężny FC, ale z drugiej kto chciałby wyjeżdżać do tej kolorowej i tęczowej Warszawy...)
- Wasze relacje z KSP nie są aż tak oschłe jak próbujecie to przedstawić (ale to byłoby zarzuceniem Wam kłamstwa, a Ludzie Honoru na pewno by się do czegoś takiego nie posunęli)
yalla

Post autor: yalla »

Dobra, Hal9000, zwyciężyłeś - będziesz miał stadion na 16 000 osób. Teraz przyjdzie czas weryfikacji jak to wpłynie na rozwój Polonii i jak będzie wypełniać swoje estadio na Nowym Mieście :)
Averno

Post autor: Averno »

Co wy sie tak czepiacie tych 2tysiecy po stronie KSP, mimo mobilizacji, piździawa była na dworze, to większość odpuściła :)
BillHodges

Post autor: BillHodges »

Jaka liczba „d*** stolicy” w Pruszkowie ?
Kaleoa.02

Post autor: Kaleoa.02 »

Panowie nie czepiajcie Hoolies KSP trenujących po piwnicach wokół Bonifaterskiej . Z dużym H na plecach. Poloniści ,jako Legionista .wezcie się za siebie
RaryTaS

Skoro wiesz gdzie trenują to czemu nie atakujesz tych piwnic wariacie?
Kaleoa.02

Już będę wariacie. Jesteś moją motywacją, a Ty będziesz coś atakować?
Aaabbb2323

Post autor: Aaabbb2323 »

Kaleoa.02 pisze: 01.12.2024, 08:53 Już będę wariacie. Jesteś moją motywacją, a Ty będziesz coś atakować?
Przecież ten rarytas to jakiś nastoletni gamoń, bo nie uwierzę, że powazny chłop może poświęcać czas na pisanie takich bredni, na dodatek publicznie
RaryTaS

Nie wiesz kim jestem i niech tak zostanie,znają mnie Ci co mają znać.
Bierzcie się z kaleoą za tą Polonię zamiast pisać tu brednie.
Kaleoa zjedz hotdoga walnij setę wiśni i w teren.
GlobiAZR

Post autor: GlobiAZR »

RaryTaS pisze: 01.12.2024, 18:04 Nie wiesz kim jestem i niech tak zostanie,znają mnie Ci co mają znać.
Po tym jakie p********* bery czasem, to również jestem zdania, że szkoda czasu na poznawanie debili. Miło że jesteś tego świadom.
Kaleoa.02

GlobiAZR pisze: 01.12.2024, 19:11
RaryTaS pisze: 01.12.2024, 18:04 Nie wiesz kim jestem i niech tak zostanie,znają mnie Ci co mają znać.
Po tym jakie p********* bery czasem, to również jestem zdania, że szkoda czasu na poznawanie debili. Miło że jesteś tego świadom.
Hehe „chciałaś to masz”rarytasy . c*** to obchodzi kim ty jesteś… pajacu. Ciesz się że masz konkretnego wroga i to bardzo bo się nie pozdrawia, ale trzymają cię w formie. Szacunek dla Ludzi co zrobili w temacie Wwa że jest tak jak jest i pierdolenie że szacun dla Poloni bo trzeba mieć charakter żeby jej kibicować to ignoranctwo. Gościu jeden z drugim ja chciałbym mieć taką rywalizację jak w Łodzi , nawet ze sprzętem bo wiem że tam jest. Nawet w Wwa nie będę ściemniał bo jest, ale panowie chcą tak tańczyć to będzie tańczone. Macie i tak bardzpopuszczone bo 2006,09 mieliście większą uwagę ze strony Legii. I tak powinno być. Ja osobiście jestem za tym żeby was robić do spodu, ale to złożony temat. Nikogo od was Ćwierkającego nie było unas na A.Ś , mimo tego że B. Miał dobre plecy, nawet u nas . Taka ciekawostka ale mnie to zawsze interesowało. Więc hot dog ci w sadzawe, a wiśnie Ci wypije rari. Nigdzie nie trenują w Wwa , oficjalnie podkreślam. Ci co są w temacie wiedzą jak jest. Wkurwiacie się że są trafieni na Marszu, repsze . Ale gdzie mają być zbici jak nawet u siebie rzadko siedzą. Bonifaterska. Andersa . Starówka, Ostatnio na Marcovie wpadliście za co plus ni ma co gadać, ale z czym w rękach. Jak nie wiecie jak jest w Warszawie to nie wypacajcie się. I tak od siebie. Ta patola na Wisłe nałożona to jakaś obstrakcja. Szkoda chłopa, wiadomo. Spokój jego duszy i rodzinie. Ale jak jedziesz to bądź gotowy na wszystko. Wiedział gdzie jedzie. Pozdrowienia dla Ludzi z pod różnych herbów różnych znaków ZSH pozdrawiam. Posłuchajcie fajny kawałek
CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana »

RaryTaS pisze: 01.12.2024, 18:04Nie wiesz kim jestem i niech tak zostanie,znają mnie Ci co mają znać.
Wyprowadzę cie z błędu. Nikt cię nie zna bo nie pisałbyś takich ciulstw nawet na takim śmiesznym forum gdzie większość co tu została to jebane internetowe pozery c*** wie skąd i c*** wie za kim. Nawet szkoda cię wyjaśniać bo nie ma sensu zajmować się anonimami. Jedyna twoja działalność to walka na k.net tego można być pewnym.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
BillHodges

Post autor: BillHodges »

„ Jak informują kibice Wisły Kraków:
Informujemy że podczas najbliższych meczów z Polonią Warszawa jedynym sektorem na którym będą zasiadać kibice Wisły będzie sektor gości.

Obowiązuje zakaz kupowania biletów na sektory gospodarzy, nic nas bowiem z ekipą miejscowych nie łączy. Wobec osób, które nie dostosują się do wspomnianych wytycznych zostaną wyciągnięte surowe konsekwencje.

Z kibicowskim pozdrowieniem!”
Kuba1906

Post autor: Kuba1906 »

BillHodges pisze: 01.12.2024, 22:56 „ Jak informują kibice Wisły Kraków:
Informujemy że podczas najbliższych meczów z Polonią Warszawa jedynym sektorem na którym będą zasiadać kibice Wisły będzie sektor gości.

Obowiązuje zakaz kupowania biletów na sektory gospodarzy, nic nas bowiem z ekipą miejscowych nie łączy. Wobec osób, które nie dostosują się do wspomnianych wytycznych zostaną wyciągnięte surowe konsekwencje.

Niefortunny przekaz, który powinien być inaczej sformułowany. Nie powinniśmy się afiszować z barwami jeśli ktoś zechce obejrzeć mecz na żywo, żeby nie potracić barw. Nikt nikomu nie zabroni oglądać mecz incognito.

Pytanie do kogoś z KSP jak to jest z Wami i KSC? Rok temu na meczu Wisły z Polonią kilka osób widzianych w pasiakach.
KSC na jednym z meczów wyzywała KSP (latał gdzieś filmik na necie). Barwy KSC są akceptowane, czy już nie?
gitnawolnosci

Post autor: gitnawolnosci »

Kuba1906 pisze: 02.12.2024, 10:48

Niefortunny przekaz, który powinien być inaczej sformułowany. Nie powinniśmy się afiszować z barwami jeśli ktoś zechce obejrzeć mecz na żywo, żeby nie potracić barw. Nikt nikomu nie zabroni oglądać mecz incognito.

Pytanie do kogoś z KSP jak to jest z Wami i KSC? Rok temu na meczu Wisły z Polonią kilka osób widzianych w pasiakach.
KSC na jednym z meczów wyzywała KSP (latał gdzieś filmik na necie). Barwy KSC są akceptowane, czy już nie?

ja nie z ksp, ale w skrocie wymiana pokoleniowa, wpuszczenia RTS na K6 (to posypalo zgode, ale zostaly dobre kontakty), ale pozniejsza Spina z AG spowodowala przelanie szali goryczy ze judegang i inni (nie znam wszystkich ekip na KSC) zdecydowaly ze po prostu ich j****, pewnie zostaly jakies jednostki ktore lacza prywatne kontakty i tyle. Podobnie jak na Legii z paprykarzami

Teraz zresztą widać gdzie ksp ma ciągoty, bo kto inny im został? Real Saragossa? Broń Radom?
WarszawskaPolonia

Post autor: WarszawskaPolonia »

gitnawolnosci pisze: 02.12.2024, 14:40
Kuba1906 pisze: 02.12.2024, 10:48

ja nie z ksp, ale w skrocie wymiana pokoleniowa, wpuszczenia RTS na K6 (to posypalo zgode, ale zostaly dobre kontakty), ale pozniejsza Spina z AG spowodowala przelanie szali goryczy ze judegang i inni (nie znam wszystkich ekip na KSC) zdecydowaly ze po prostu ich j****, pewnie zostaly jakies jednostki ktore lacza prywatne kontakty i tyle. Podobnie jak na Legii z paprykarzami

Teraz zresztą widać gdzie ksp ma ciągoty, bo kto inny im został? Real Saragossa? Broń Radom?
Ty nie z Polonii ale się chętnie wypowiesz o czymś o czym nie masz bladego pojęcia 🙂
Zgoda zakończona z naszej inicjatywy, spotkaliśmy się grupami decyzyjnymi na naturalnym gruncie i po krótkiej rozmowie zgoda przeszła do historii, Cracovii została zwrócona flaga ich fc z Białej Podlaski Pride & Glory.
Osoba, która te bluzgi w Lubinie zarzuciła podobno na Cracovii już się nie udziela. Jak to bywa po takich długich zgodach zostało sporo prywatnych kontaktów i to by było chyba na tyle. Na Polonii jedyne akceptowane barwy to barwy Polonii i Realu.
Stosunki z Cracovia neutralne.
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: http://www.myportfolio.com.pl
Gadżety i flagi: http://www.szycieflag.pl/
KebabiarzKrk1312

Post autor: KebabiarzKrk1312 »

Kaleoa.02 pisze: 01.12.2024, 22:02
GlobiAZR pisze: 01.12.2024, 19:11
Hehe „chciałaś to masz”rarytasy . c*** to obchodzi kim ty jesteś… pajacu. Ciesz się że masz konkretnego wroga i to bardzo bo się nie pozdrawia, ale trzymają cię w formie. Szacunek dla Ludzi co zrobili w temacie Wwa że jest tak jak jest i pierdolenie że szacun dla Poloni bo trzeba mieć charakter żeby jej kibicować to ignoranctwo. Gościu jeden z drugim ja chciałbym mieć taką rywalizację jak w Łodzi , nawet ze sprzętem bo wiem że tam jest. Nawet w Wwa nie będę ściemniał bo jest, ale panowie chcą tak tańczyć to będzie tańczone. Macie i tak bardzpopuszczone bo 2006,09 mieliście większą uwagę ze strony Legii. I tak powinno być. Ja osobiście jestem za tym żeby was robić do spodu, ale to złożony temat. Nikogo od was Ćwierkającego nie było unas na A.Ś , mimo tego że B. Miał dobre plecy, nawet u nas . Taka ciekawostka ale mnie to zawsze interesowało. Więc hot dog ci w sadzawe, a wiśnie Ci wypije rari. Nigdzie nie trenują w Wwa , oficjalnie podkreślam. Ci co są w temacie wiedzą jak jest. Wkurwiacie się że są trafieni na Marszu, repsze . Ale gdzie mają być zbici jak nawet u siebie rzadko siedzą. Bonifaterska. Andersa . Starówka, Ostatnio na Marcovie wpadliście za co plus ni ma co gadać, ale z czym w rękach. Jak nie wiecie jak jest w Warszawie to nie wypacajcie się. I tak od siebie. Ta patola na Wisłe nałożona to jakaś obstrakcja. Szkoda chłopa, wiadomo. Spokój jego duszy i rodzinie. Ale jak jedziesz to bądź gotowy na wszystko. Wiedział gdzie jedzie. Pozdrowienia dla Ludzi z pod różnych herbów różnych znaków ZSH pozdrawiam. Posłuchajcie fajny kawałek
Jak można powtarzać taki farmazon :D
W d**** byłeś, gówno widziałeś i peplasz bzdury lamusie :D
Jedyna strona która miała sprzęt to wasza mimo że byliście w dużej przewadze. Na serio widzę że ciężko tu o rzetelne informacje tylko walenie farmazonów na każdym kroku.
gitnawolnosci

Post autor: gitnawolnosci »

tak zakończona z waszej inicjatywy :D Już to widzę. Jedna osoba z craxy pisała co innego :) zgoda się posypała bo zostaliście w ich oczach zakłamanymi frajerami, teraz to zresztą widać gdy wpuszczacie na trybuny zwykłych morderców i rozjebusów. Craxa ma chociaż jakikolwiek honor poza swoim pato ekosystemem

Już się nie udziela? To co sam to śpiewał? Przecież z tego filmik latał normalnie na fp Jednego z silniejszych osiedli Craxy czyli z Osiedla Tysiąclecia, ale no tak jakiś losowy łebek to zaintonował i nagle każdy za nim chórem :D
WarszawskaPolonia

gitnawolnosci pisze: 02.12.2024, 15:22 tak zakończona z waszej inicjatywy :D Już to widzę. Jedna osoba z craxy pisała co innego :) zgoda się posypała bo zostaliście w ich oczach zakłamanymi frajerami, teraz to zresztą widać gdy wpuszczacie na trybuny zwykłych morderców i rozjebusów. Craxa ma chociaż jakikolwiek honor poza swoim pato ekosystemem

Już się nie udziela? To co sam to śpiewał? Przecież z tego filmik latał normalnie na fp Jednego z silniejszych osiedli Craxy czyli z Osiedla Tysiąclecia, ale no tak jakiś losowy łebek to zaintonował i nagle każdy za nim chórem :D
To się doinformuj balasie i przestań tu szczekać bo gówno wiesz a się tu puszysz. Zmień informatorów z Cracovii :) Spotkaliśmy się na zajeździe w połowie trasy i całkiem przypadkowo mieliśmy ze sobą flagę do zwrotu bo tak sobie ją wozimy :D
Dobrze wiesz lepiej, trzymaj się, wygrałeś! :)
czehulov

Z Sączersamii i Koroniarzami też zgoda padła z waszej inicjatywy :)?
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
WarszawskaPolonia

czehulov pisze: 02.12.2024, 15:37 Z Sączersamii i Koroniarzami też zgoda padła z waszej inicjatywy :)?
Nie 🙂
KaeSPe

Post autor: KaeSPe »

Cwele w ostatnim czasie wyliczają nam frekwencję, próbują udowadniać, że to my byliśmy komunistycznym klubem (a oni walczyli z komuną), my od zawsze używamy sprzętu (oni tylko jako reakcja), a teraz próbuję nam wmówić w jaki sposób zerwaliśmy zgodę z Cracovią. Jedno jest pewne - ani my, ani Cracovia nie płakaliśmy nad zerwaniem zgody tak jak wy ostatnio, kiedy Pogoń się na was ostatecznie wypięła.
B. Ricci

Post autor: B. Ricci »

gitnawolnosci pisze: 02.12.2024, 15:22 tak zakończona z waszej inicjatywy :D Już to widzę. Jedna osoba z craxy pisała co innego :) zgoda się posypała bo zostaliście w ich oczach zakłamanymi frajerami, teraz to zresztą widać gdy wpuszczacie na trybuny zwykłych morderców i rozjebusów. Craxa ma chociaż jakikolwiek honor poza swoim pato ekosystemem
Jaki honor? Mają fajnych i lubianych braci w gronie Wielkiej Zjednoczonej Kibolskiej Polski, więc ich pozycja w tym świecie jest lepsza niż Wisły obecnie. Pokazali na Podkarpaciu jakiś czas temu honorowe wyjście. Później się zadeklarowali, że będą walczyć na gołe łapy i wszyscy ich klepią po ramionach. Zobaczymy jak będą mieli kilka starć chociaż z ekipami bezsprzętowymi, wtedy pogadamy.

Rozjebusów? W jakich ekipach się ktoś nie rozjebał i to na grubo? Tyczy się to również tej właśnie Cracovii. Różnica jest taka, że jak kilku rozjebusów jest w ekipie z grona fajnych, to kółko wzajemnej adoracji pisze "Wszędzie się znajdzie jakiś rozjebus, trzymajcie się, j**** konfidentów!" (albo temat jest przemilczany, albo zabiera się tych konfidentów na wspólne wakacje ;) ), a jak w gronie mniej fajnych obecnie ekip to "HAHAHAHAH!H!1111111111 60! KONFIDENCI HAHAHAHAH KONFIDENCI 60!!!!11111".
Stpne

KaeSPe pisze: 02.12.2024, 15:49 (...)
Jak zwykle wszystko mieszacie :) Jeżeli jacyś cwele zaczęli tu o frekwencji, to ci od lata postulujący tu nowy stadion przy K6 jako główny bodziec do jej podniesienia. No i Pogoń "ostatnio wypięła się na nas"... Po 11 latach od zakończenia zgody. A i "płaczu" było co niemiara :) Reszta się zgadza. Kolejny przykład unikalności czarnego uniwersum.
czehulov

KaeSPe pisze: 02.12.2024, 15:49 Cwele w ostatnim czasie wyliczają nam frekwencję, próbują udowadniać, że to my byliśmy komunistycznym klubem (a oni walczyli z komuną), my od zawsze używamy sprzętu (oni tylko jako reakcja), a teraz próbuję nam wmówić w jaki sposób zerwaliśmy zgodę z Cracovią. Jedno jest pewne - ani my, ani Cracovia nie płakaliśmy nad zerwaniem zgody tak jak wy ostatnio, kiedy Pogoń się na was ostatecznie wypięła.
Mylisz się, tutaj jedynie trwała dyskusja z betonem opornym na pewne fakty. Z drugiej strony nikt faktów nie zakrzywiaj, ani nie negował, czego nie można powiedzieć o was.
ODPOWIEDZ