zgierska pisze: 31.10.2024, 22:59
żydowski debil...legia powiedziała że wygrała i z tą informacją zadzwonili do ciebie c*** do żyda:):)
Widocznie Ciebie to przerasta ale z nami rozmawia normalnie wiele ekip bo mają nas również za normalną ekipę. z Wami przestali się liczyć dawno temu bo jedynie z czego znana jest Wasza koalicja to z frajerstwa i ataku na kadrze i wszyscy mają Was w chuju oprócz koalicji i Pogoni która liże Wam jajka bo tak jak Wy gdy trzeba się bić z ŁKSem to kupa w majtach i Wam przeszkadza balustrada na autostradzie a oni nie mogą znaleźć ręcznego w specjalu. Wiem boli Was to ale takie są fakty i jakich wyzwisk byś tu nie napisał nic tego nie zmieni. Ja nikomu na tym forum nie ubliżyłem bo używam argumentów a nie „prucia”.
Czy Legia wygrała - nie
Czy Widzew przegrał - nie
Czy było miejsce i czas - tak
Ktoś komuś, czy z jednej strony czy z drugiej dał kopa na ryj i tyle w temacie. Nie ma tu wygranych, czy przegranych było podjęcie rękawicy i trzymanie gardy.
Szacunek dla jednej strony i drugie za chęci i do następnego.
Na c*** drążyć temat...
MalinowyNos pisze: 31.10.2024, 23:16
Czy Legia wygrała - nie
Czy Widzew przegrał - nie
Czy było miejsce i czas - tak
Ktoś komuś, czy z jednej strony czy z drugiej dał kopa na ryj i tyle w temacie. Nie ma tu wygranych, czy przegranych było podjęcie rękawicy i trzymanie gardy.
Szacunek dla jednej strony i drugie za chęci i do następnego.
Na c*** drążyć temat...
I to jest chyba najtrafniejszy komentarz, a to że białe końcówki będą teraz się spuszczać i oczywiście umniejszać Widzewowi wszem i wobec ogłaszając naszą porażkę to też nic nowego. Legia potrafiła zaatakować i przebiec na drugą stronę autostrady w odróżnieniu do was gdy wracaliśmy z Elbląga. Pozdrowienia dla normalnych i oby bez przypałów z obu stron.
Psy były po naszej stronie barierki czy po Waszej ? Zatrzymaliśmy autostradę zrobiliśmy Wam miejsce ale dla Was to za mało żeby bić się ze znienawidzonym wrogiem. lepiej bić się między psami czy po stronie autostrady gdzie ich nie ma ? To retoryczne pytanie bo Wy zawsze macie swoją wersję a my swoją. Byśmy przeszli na drugą stronę tej barierki to byście mówili „ale nie weszliście do środka autokarów” albo podali zupełnie inny powód. Na Chojnach nie ten skład , jak uciekliście w las to „nie było szans wygrać” , z treningu poza Łodzią próbowaliście nas rozjeżdżać bo pewnie nas nie widzieliście itp itd jak to mówią złej baletnicy…
A wczoraj psy były po której stronie? Jak legia do ciebie dzwoniła to pewnie masz info ;) a jak nie to wiedz że psy też były po stronie co Widzew a warszawiakom to nie przeszkadzało ale jak to mówią złej baletnicy…
A skoro przywołujesz Chojny to powiedz nam jakim składem byliście potem na Wielkanoc co spierdalaliscie autami po chodniku ? Pewnie też przypadkowym co?
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44
Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
Uciekał ŁKS w 18 osób gdy Was było 50 i nie mam problemu żeby to napisać. Najważniejsze że kilka dni później jak było w miarę po równo to uciekliście do lasu zostawiając auta. Najlepsze jest to że jak gonicie kogoś od nas to wiadomo zawsze czołówkę naszych h a jak przegrywacie to milion wytłumaczeń. Zbieracie się przed meczem kadry ŁKS nie przychodzi „jak ŁKS mógł skoro rządzi miastem” , ŁKS jedzie na ostatnie dwa wyjazdy w 250-300 osób i to w tereny gdzie możecie coś wykręcić ze zgodowiczami lub ukladowiczem to siedzicie w domach i potem zamiast się cieszyć że wygraliście z ŁKSem to ale my na Wielkanoc goniliśmy po chodników osoby od Was. I to jest największy sukces ostatnich lat ekipy która niewątpliwie była w czołówce Polski.
Czyli fakty są takie: Legia, która nie wróciła jeszcze do domu, z wiadomych przyczyn z obawy o lipe i konsekwencje apeluje za sprawą znanego ich kibica tu na forum o nie komentowanie i nie pierdolenie bzdur (chociażby do czasu, oby na farcie, powrotu do Wwa). Widzew również pisze, że nie ma o czym gadać (przynajmniej póki co) I wtedy niespodziewanie... Legia dzwoni z wyjazdu do użytkownika ŁKS1908ŁKS z informacją o powodzeniu swojej akcji i prośbą, aby ten jakże wytrawny kumaty gracz poinformował o tym całe, tasujących się przed monitorem dzieciaków, na forum kibice.net.
No przecież to jest nie do wiary, jaką ten typ ma bujną wyobraźnię i przy okazji jak do tej pory zbudował własne ego napierdalając tutaj posty
Sensi_ pisze: 31.10.2024, 21:06
Zawsze? Popytaj kolegów z za miedzy czy zawsze, o innych ekipach nie wspomnę. Zresztą tłumaczenie z umawianych walk z kibicem Widzewa to jakieś kuriozum, może autobusowa klaustrofobia cie dopadła?
Pisałeś z trasy?
Tutaj nieprzypadkowa osoba z Legii prosi o ciszę w temacie, a jego koledzy na stadionie śpiewają (naginając rzeczywistość) o sprawie, w której apelował o ciszę. Nie rozumiem,ale nie muszę.
zgierska pisze: 31.10.2024, 22:59
żydowski debil...legia powiedziała że wygrała i z tą informacją zadzwonili do ciebie c*** do żyda:):)
Widocznie Ciebie to przerasta ale z nami rozmawia normalnie wiele ekip bo mają nas również za normalną ekipę. z Wami przestali się liczyć dawno temu bo jedynie z czego znana jest Wasza koalicja to z frajerstwa i ataku na kadrze i wszyscy mają Was w chuju oprócz koalicji i Pogoni która liże Wam jajka bo tak jak Wy gdy trzeba się bić z ŁKSem to kupa w majtach i Wam przeszkadza balustrada na autostradzie a oni nie mogą znaleźć ręcznego w specjalu. Wiem boli Was to ale takie są fakty i jakich wyzwisk byś tu nie napisał nic tego nie zmieni. Ja nikomu na tym forum nie ubliżyłem bo używam argumentów a nie „prucia”.
Ochłoń, bo wyżej srasz niż d*** masz. Niby nie ubliżasz, a piszesz że jesteśmy znani z frajerstwa. Żebyś nabrał trochę pokory to użyje argumentów i przypomnę Ci jak na trasie straciliście bęben i dostaliście po głowach od nas, albo jak parę miesięcy temu wpadliście na kilka aut na Cwajkę i znowu trzeba było uciekać przed Ruchem. Niech to trafi do waszych wojowników z internetu którzy nigdy nie byli nawet na osiedlowej akcji a tutaj robią z siebie wielkich chuliganów. Masz tutaj konto nie od dziś, bądź mądrzejszy i nie zachowuj się jak Ci zarejestrowani od połowy tego roku
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Jako nieco starszy od nastoletnich debili z tego forum, polecam obejrzeć filmik z czasów kiedy kibice Legii i Widzewa się rzeczywiście bili - lata 90. wjazd Widzewa na boisko Legii..i co działo się wtedy i tam, w porównaniu do tego co na obwodnicy wczoraj. Dobrze, że dzisiaj 1. listopada, więc pryszczate gówniarze w********** na chwilę z tego forum dla idiotów i na grób babci albo dziadka iść. W kominiarce, jak ktoś słusznie napisał, albo w groźnej bluzie z kapturem.
ŁKS1908ŁKS pisze: 31.10.2024, 22:47
Jak uważacie że ŁKS miał informacje z „monitora” a nie od Legii - to się mylicie. Legia powiedziała że wygrała , a Wy (nawet jeśli był remis) zawsze twierdzicie że „nie przegraliście” w starciach z nami - dopóki nie wychodzą filmy i to są fakty (czytaj urodziny Waszego kolegi i schody). Jak mamy traktować poważnie Wasze wypowiedzi jak konfabulujecie przy każdym starciu z nami
Miałem podobne sytuacje po 3 dniach grubego melanżu.Kopnąłem w wannę pełną wody i zostałem sparaliżowany. Byłem świadomy ale nie mogłem się ruszyć, po około 2 minutach zacząłem uruchamiać przeraźliwy krzyk i zobaczyłem to coś co pozwoliło mi wstać.
Wydawało mi się, że ten demon uratował mnie ale to chyba było tylko złudzenie.
ŁKS1908ŁKS pisze: 31.10.2024, 22:47
Jak uważacie że ŁKS miał informacje z „monitora” a nie od Legii - to się mylicie. Legia powiedziała że wygrała , a Wy (nawet jeśli był remis) zawsze twierdzicie że „nie przegraliście” w starciach z nami - dopóki nie wychodzą filmy i to są fakty (czytaj urodziny Waszego kolegi i schody). Jak mamy traktować poważnie Wasze wypowiedzi jak konfabulujecie przy każdym starciu z nami
Miałem podobne sytuacje po 3 dniach grubego melanżu.Kopnąłem w wannę pełną wody i zostałem sparaliżowany. Byłem świadomy ale nie mogłem się ruszyć, po około 2 minutach zacząłem uruchamiać przeraźliwy krzyk i zobaczyłem to coś co pozwoliło mi wstać.
Wydawało mi się, że ten demon uratował mnie ale to chyba było tylko złudzenie.
Miałem podobnie po ciężkim melanżu… byłem rano pewny że ktoś do mnie przemawia , wszystko się zgadzało i łączyło w logiczną całość. Czułem że ma to na mnie bardzo silny wpływ. Postanowiłem wstać i stawić temu czoła…
Okazało się że to lodówka się popsuła .
Młodzi idźcie zrobić coś dobrego , odwiedźcie groby , idźcie na siłownię , zjedzcie obiad , a przede wszystkim wyłączcie do jasnej cholery ten internet w telefonach
Widzew jest obecny na każdym Marszu Niepodległości. I nie jest nas malo. Niestety ostatnia próba pojechania w zorganizowanej grupie skończyła się na dołku. Ale wkręcają sobie,że nie jezdzimy zorganizowani poprzez Wasze zakazy :)
Oczywiście wieksza wartość wnoszą zwożeni autokarami naćpani 20latkowie nie mający pojęcia kim dlaczego akurat Rondo Dmowskiego :)
Zabierzcie ze sobą gadżety waszych antypolskich funfli z Oberschlesien/To My Naród Śląski?
Pamiętajcie, by później śpiewać na całe gardło: Śmierć Wrogom Ojczyzny! To bardzo ważne, nawet ważniejsze, niż bycie wiernym tej zasadzie w praktyce...
amaris pisze: 10.11.2024, 16:52
Zabierzcie ze sobą gadżety waszych antypolskich funfli z Oberschlesien/To My Naród Śląski?
Pamiętajcie, by później śpiewać na całe gardło: Śmierć Wrogom Ojczyzny! To bardzo ważne, nawet ważniejsze, niż bycie wiernym tej zasadzie w praktyce...
juz spakowane
Wy nie zapomnijcie swastyki zabrać którą na swoich sektorach wywieszaliscie
Możesz nie wiedzieć, czemu kiedyś na wielu polskich stadionach prawicowa ekstrema wywieszała swastyki, bo w tym czasie na Widzewku, to chyba wisiała (A)narchia? Inny klimat, nie czaisz tego.
Śpiewajmy więc głośno: Śmierć Wrogom Ojczyzny! *
* W przypadku Widzewka nie dotyczy antypolaków z Reichu Chorzów, bo to mocna ekipa, więc gdy obrażają Polskę i Polaków, to głowa w dół i udajemy, że nic się nie stało.
amaris pisze: 10.11.2024, 17:21
Możesz nie wiedzieć, czemu kiedyś na wielu polskich stadionach prawicowa ekstrema wywieszała swastyki, bo w tym czasie na Widzewku, to chyba wisiała (A)narchia? Inny klimat, nie czaisz tego.
* W przypadku Widzewka nie dotyczy antypolaków z Reichu Chorzów, bo to mocna ekipa, więc gdy obrażają Polskę i Polaków, to głowa w dół i udajemy, że nic się nie stało.
myślę ze byś się zdziwił ile z tamtych czasów wiem;-)
no to wyjaśnij omnibusie czemu prawicowa ekstrema wywieszała swastyki i dlaczego Legia to popiera?
zgierska pisze: 10.11.2024, 22:56
k**** kroicie dzieci które mają po 6 lat... j**** was
Tak samo was gdy robicie to samo bo robicie. I zmień płytę bo już nudzisz ciągłymi wyzwiskami od k****, żydów. Bo intelektualnie więcej niż 6 lat nie stoisz
amaris pisze: 10.11.2024, 17:21
myślę ze byś się zdziwił ile z tamtych czasów wiem;-)
no to wyjaśnij omnibusie czemu prawicowa ekstrema wywieszała swastyki i dlaczego Legia to popiera?
Taki wszechwiedzący, a pyta się o takie podstawowe sprawy? To nawet zabawne.
W dużym skrócie: to było odreagowanie lat komunizmu, gdzie faszyzm/nazizm był przedstawiany jako największe zło, więc w ramach głupiej przekory, sięgnięto po swastyki, no ale taki stary kumacz jak ty, to przecież doskonale wie :)
Może teraz stary kumacz odpowie jak się na Widzewku AKTUALNIE podejmuje antypolaków z Reichu Chorzów i czy głośno, czy może bardzo głośno śpiewaliście na MN Śmierć Wrogom Ojczyzny? :)
twoje wpisy wzbudzają u mnie uśmiech politowania...musisz wiedzieć że w mieście Lodzi zarowno przez Widzewiakow jak i Rycerzy Wiosny mieszkańcy stolicy postrzegani są jak ciezkie lamusy,smiejemy sie z was.Bywam w Warszawie czesto i za kazdym razem jak widze ten styl warszawskich ulic i sposob bycia Warszawiakow to dziekuje rodzicom że jestem z miasta Łodzi i utwierdzam sie tylko w swojej opinii nt.mieszkancow stolicy...Jak przyjmuje sie aktualnie kibiców Ruchu?Tak jak zawsze z szacunkiem i szczera sympatią i ja np.mam wyjebane czy są Hanysami,Polakami,Węgrami czy też Niemicami to są moi kumple i szanuje ich bez względu na pochodzenie jedno jest pewne, w przeciewieństwie do Warszawiaków są charakterni,mozna na nich liczyc,są szczerzy i gościnni i nie wala w c**** tak jak wy...a przede wszystkim dumni są ze swojego pochodzenia.Wy jestescie spendem ludzi z calej Polski ktorzy u siebie na własnym podwórku nie daja sobie rady...
serce miasta pisze: 13.11.2024, 07:34
twoje wpisy wzbudzają u mnie uśmiech politowania...musisz wiedzieć że w mieście Lodzi zarowno przez Widzewiakow jak i Rycerzy Wiosny mieszkańcy stolicy postrzegani są jak ciezkie lamusy,smiejemy sie z was.Bywam w Warszawie czesto i za kazdym razem jak widze ten styl warszawskich ulic i sposob bycia Warszawiakow to dziekuje rodzicom że jestem z miasta Łodzi i utwierdzam sie tylko w swojej opinii nt.mieszkancow stolicy...Jak przyjmuje sie aktualnie kibiców Ruchu?Tak jak zawsze z szacunkiem i szczera sympatią i ja np.mam wyjebane czy są Hanysami,Polakami,Węgrami czy też Niemicami to są moi kumple i szanuje ich bez względu na pochodzenie jedno jest pewne, w przeciewieństwie do Warszawiaków są charakterni,mozna na nich liczyc,są szczerzy i gościnni i nie wala w c**** tak jak wy...a przede wszystkim dumni są ze swojego pochodzenia.Wy jestescie spendem ludzi z calej Polski ktorzy u siebie na własnym podwórku nie daja sobie rady...
Ogólnie fajnie, masz swoją opinię i tyle. Ktoś może mieć inną.
Mnie ciekawi tylko ten wytłuszczony fragment. Skoro nie interesuje Cię czy kibic Ruchu jest Hanysem,Polakiem, Węgrem Czy Niemcem to w sumie z jakiego pochodzenia mają być dumni? Trochę sobie zaprzeczasz.
Chyba,że chodzi Ci o pochodzenie śląskie? To z drugiej strony jak rozmawiasz z kibicem Ruchu z Myszkowa,Zawiercia, Dzierżoniowa czy Staszowa to też Mu mówisz,że podziwiasz jego dumę z pochodzenia śląskiego?
A i najważniejsze czyli ostatnie zdanie. Skoro Warszawa jest spendem ludzi z całej Polski(a jest i tutaj Ci przyznaję rację) to stadion Ruchu podczas ich meczu również jest spendem ludzi z różnych zakątków Polski.
Na pewno więcej charakteru niż czerwone hipokrytki z pod Łodzi
Brawo prawdziwku, uczciwie stawiasz sprawę, masz wyjebane na to, że większość z nich jest wroga Polsce. Musi to być stanowisko powszechne na Widzewku, inaczej nie mielibyście z nimi wieloletniej zgody. Interes klubu jest ważniejszy niż patriotyzm, ale nie każdy musi być patriotą, jak widać ty i większość na Widzewie nimi nie są.
Musisz widzieć, że w Warszawie bez zmiany: Jude, Jude, Jude, cała Łódź, a ciężkich lamusów to poszukaj wśród ciągle lanych przez wszystkich kibiców Remisowego Towarzystwa Sportowego im Lutka Rozenbauma :)
Kibice Ruchu sa wrogami Polski?Wez rozpedz sie pierdolnij baranka w sciane...Interes klubu wazniejszy niz patriotyzm...Przyznaj sie lepiej co tam niedobrego przytrafilo sie wielkiemu obrotniakowi z Warszawy w Lodzi na Pomorskiej,pisales kiedys o tym...jude,jude cala Lodz a z Crocovia i gwiazdami zydowskimi na glosnikach u fanow Kaczego ze stolicy.Moze i jestesmy bici i jestesmy remisowym towarzystwem ale nie pekamy i jak to w takim razie swiadczy o Was... ps.pamietasz piec minut?
Trzeba być wyjątkowo pięknym (lub tępym) umysłem, by powiązać piosenkę Cała Łódź... z Cracovią. Przecież to tylko przytyk do historii waszego miasta, do założycieli, działaczy itd. do wyrażenia ogólnej niechęci do łodzian. Nikt nie myśli w 2024, że jesteście etnicznymi żydami. Chociaż Jarek Papis to jednak "ciekawy" przypadek ;)
Łopatologicznie. Popieranie separatyzmu ślązakowskiego jest antypolskie, kibice Reichu go we większości popierają, ergo są antypolakami, więc nie rób z siebie inteligentnego inaczej, a może...
Jeszcze, co do kibiców Reichu i ich charakterności, dziwne, że są przy tej całej charakterności, nazywani są powszechnie FabRyką Konfidentów. Zresztą w tej waszej "wielkiej" koalicji strachu 60 to standard. Takie nieco inne, swój do swego, po swoje :)
Nic mi się nie zdarzyło na Pomorskiej, wspomniałem tylko o stanie architektoniczno-higienicznym tej ulicy, za to Piotrkowską wspominam dobrze, jedno z niewielu miejsc wartych uwagi w tym smutnym jak p**** mieście.
amaris pisze: 14.11.2024, 09:14
Nic mi się nie zdarzyło na Pomorskiej, wspomniałem tylko o stanie architektoniczno-higienicznym tej ulicy, za to Piotrkowską wspominam dobrze, jedno z niewielu miejsc wartych uwagi w tym smutnym jak p**** mieście.
Dobrze, że Warszawa jest niesmutna. Taka uśmiechnięta, wesoła, tęczowa, kolorowa, zróżnicowana... :)
amaris pisze: 14.11.2024, 09:14
Dobrze, że Warszawa jest niesmutna. Taka uśmiechnięta, wesoła, tęczowa, kolorowa, zróżnicowana... :)
A to wszystko dzięki przyjezdnym, chociażby z Łodzi, którzy grzeją IC codziennie tutaj do roboty się pouśmiechać albo wysłać dzieci na studia ;) O innych częściach Polski nie wspomnę.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
Hehe zrozum wreszcie ze ludzie z miasta Łodzi wykladaja kukurydze na Warszawe a nie jezdza tam do roboty,roboty u nasz jest od cholery tylko robic nie ma komu... a z tymi szkolami to juz wgl.kino my mamy swoj uniwersytet,swoja politechnike itd.do placki ze stolicy przyjezdzaja sie edukowac do miasta Łodzi bo jest...taniej.Łodzianie do Warszawy jezdza w wiekszosci przypadkow wydoic bogatego...wiadomo kogo.pzdr.ps.Łódzcy kibice pier....całą stolice
Amaris dzban o swastykach, że to takie granie na nosie i w sumie zarty, ale obersleschien to faktyczny wróg Polski. Weźcie tego dzbana do Choroszczy wyślijcie czy co tam się robi z chorymi pojebami.