Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
to prawda Triada od 1996 roku oficjalnie od meczu Polska - Słowenia w Łodzi,(chodź pierwszą wspólną akcje przeprowadzili na Słowenia - Polska w 1995 kiedy przegonili z sektora Legie i Zagłębie) ŁKS chciał się do nich przyłączyć ale nie dało rady.
mogę jeszcze dodać że w 95 powstał układ na kadrę między Arką, Lechem, Legią, Pogonią i Wisłą. W odpowiedzi na co powstała ''Śląska Siła'' - układ między Ruchem a Górnikiem Z. co w konsekwencji zakończyło zgodę Arki z Górnikiem.
Układ między A-L-L-P-W dosyć szybko się zakończył przez to że Arka pomogła Cracovii kiedy kilka kolesi od nich zostało zaatakowanych przez Legie i Pogoń na meczu Francja - Polska w Paryżu.
mogę jeszcze dodać że w 95 powstał układ na kadrę między Arką, Lechem, Legią, Pogonią i Wisłą. W odpowiedzi na co powstała ''Śląska Siła'' - układ między Ruchem a Górnikiem Z. co w konsekwencji zakończyło zgodę Arki z Górnikiem.
Układ między A-L-L-P-W dosyć szybko się zakończył przez to że Arka pomogła Cracovii kiedy kilka kolesi od nich zostało zaatakowanych przez Legie i Pogoń na meczu Francja - Polska w Paryżu.
-
Mnie o uszy obilo sie co innego wiec chcialem sie upewnic..uRodzony na sektoRze pisze:Dziwne pytanie, ostatnio kibice Ruchu wspomagali Apator na finale żużla, natomiast flaga Radlina wisi na Cichej...hdg pisze:A ja mam pytanie,jakie sa obecnie stosunki na linii Ruch Chorzów-Apator Toruń i Ruch-FC Radlin ?
-
Albo Ty malo wiesz albo ja mam mylne info w co watpie... pozdroKKS_1922 pisze:Ruch Chorzów ma zgode z Apatorem. Co do drugiego to sam sobie odpowiedz jakie mogą być stosunki Ruchu z .......yyyy Ruchemhdg pisze:A ja mam pytanie,jakie sa obecnie stosunki na linii Ruch Chorzów-Apator Toruń i Ruch-FC Radlin ?
-
Masz mylne infohdg pisze:Albo Ty malo wiesz albo ja mam mylne info w co watpie... pozdroKKS_1922 pisze:Ruch Chorzów ma zgode z Apatorem. Co do drugiego to sam sobie odpowiedz jakie mogą być stosunki Ruchu z .......yyyy Ruchemhdg pisze:A ja mam pytanie,jakie sa obecnie stosunki na linii Ruch Chorzów-Apator Toruń i Ruch-FC Radlin ?
-
Nie poszło wtedy o to, że triada krzyczała "Cała Łódź Jude! Jude! Jude!"? Gdzieś czytałem, że właśnie przez to ŁKS olał triadę i padła zgoda z Cracovią również.stefan25 pisze:to prawda Triada od 1996 roku oficjalnie od meczu Polska - Słowenia w Łodzi,(chodź pierwszą wspólną akcje przeprowadzili na Słowenia - Polska w 1995 kiedy przegonili z sektora Legie i Zagłębie) ŁKS chciał się do nich przyłączyć ale nie dało rady.
A ile trwa triada Lechia-Śląsk-Wisła?
-
12 dni temu. Jeśli doszły Cię jakieś słuchy to się podziel (może być priv), ale osobiście szczerze wątpię żeby coś miało się zmienić... Ruch w Radlinie to nie tylko młodzi po + - 20 lat, ale i kilkanaście osób dobrze w okolicach trzydziestki i więcej które kilkanaście lat temu tworzyły w okolicy "modę na Ruch". Im raczej nie przejdzie, przerzutów w mieście (Ruch - Odra czy na odwrót) raczej nie ma, więc...?
Ostatnio zmieniony 17.10.2007, 16:30 przez M.O.W., łącznie zmieniany 1 raz.
-
Moze ja cos napisze na temat calego zamieszania o zekome fc Stalowki w Nowej Sarzynie.
Powiem tylko ze jestem jednym z zalozycieli ruchu kibicowskiegoi w NS i znam ten temat od podszewki!
Zanim zaczelismy swoja dzialalnosc dosc czesto pojawialismy sie na stadionie w Stalowej Woli ale nigdy ie bylismy ich fc. I wierzcie mi ze moge wam mnozyc przyklady ile razy my stawlismy za wiami . Ale nie oto tu chdzi .
Krotko; KIedys byla zgoda poznie uklad i wspolne imprezy.Ale zostalo na tym ze sa poprostu dobre stosunki miedzy miastami .Wiadomo znajomosci sentyment.I tak jes do dzis.
Nie raz my bywamy w Stalowej na meczach a nie raz wy wpadacie do nas i jest ok.Wiem ze to jsets zadkosc ale tak jest od dawna .
Wiem ze w NS sa osoby ktore dosc czesto jezdza na mecze Stalowki ale to nie jest zaden oficjalny fc .
Aco do naszej ekipy chodzi mi o KIbicow Unii Nowa Sarzyna ;
Wiadomo ze nie jest to taka ekipa jak za starych dobrych czasow .Ale sa moldzi i chwala im za to ze cos robia.
Ja zawsze powtarzalem ze lepiej stac w mjejsu chodzby w 10os. niz byc czyjims fc.
Jak ktos ze Stalowej ma jaskie pytania to zapraszam na priv.
Pozdro dla tych co zostali
Zanim zaczelismy swoja dzialalnosc dosc czesto pojawialismy sie na stadionie w Stalowej Woli ale nigdy ie bylismy ich fc. I wierzcie mi ze moge wam mnozyc przyklady ile razy my stawlismy za wiami . Ale nie oto tu chdzi .
Krotko; KIedys byla zgoda poznie uklad i wspolne imprezy.Ale zostalo na tym ze sa poprostu dobre stosunki miedzy miastami .Wiadomo znajomosci sentyment.I tak jes do dzis.
Nie raz my bywamy w Stalowej na meczach a nie raz wy wpadacie do nas i jest ok.Wiem ze to jsets zadkosc ale tak jest od dawna .
Wiem ze w NS sa osoby ktore dosc czesto jezdza na mecze Stalowki ale to nie jest zaden oficjalny fc .
Aco do naszej ekipy chodzi mi o KIbicow Unii Nowa Sarzyna ;
Wiadomo ze nie jest to taka ekipa jak za starych dobrych czasow .Ale sa moldzi i chwala im za to ze cos robia.
Ja zawsze powtarzalem ze lepiej stac w mjejsu chodzby w 10os. niz byc czyjims fc.
Jak ktos ze Stalowej ma jaskie pytania to zapraszam na priv.
Pozdro dla tych co zostali
Dzieki za info.fcb pisze:1996rycho_FCZ pisze:Jezeli moge prosic to w ktorym roku padla zgoda na lini Gornik Zabrze-Zaglebie Lubin.
Ei Stadt... Ein Verein... I eusrä Stadt gitts nur ein Verein... Züüri ghört siit über hundert jahr am Fc Züri isch ja klaaar! Züüri alllez züri allez und mir singed bis zum Tod Züri allleeeez... Eine Stadt.....
-
poprostu uzytkownik hdg jest tak kumaty i po przeczytaniu glupich komentarzy na pewnej stronie kibicow z Ruchu uwierzyl w te komantarrze(oczywiscie wiadomo ze komentarzy tych niepisal nikt z Ruchu)hdg pisze:A ile temu byl mecz Odra-Ruch?M.O.W. pisze:hdg
Na meczu Odra - Ruch było kilkudziesięciu fanów Niebieskich z Radlina, możesz uznać mnie za naocznego świadka
Twoje info jest pewne ze c***

pozdRo FC Radlin
-
-
Początkowo wiara była na "nie". Po awansie okazało się że co niektórzy zmienili zdanie i mają cheć aby wrócić do dawnej historii i na kilka meczy by chciecli się pojawić. W dodatku upartują szansę skonsolidowania nowych osob do aktywnego kibicowania. Ja tam chodzić na kosza będę!!! Spora część też mówi koszowi "nie".
Wyjazdy to przede wszystkim klub kibica i nawet nie wiem czy jeżdżą i jak jeżdżą. Na meczach u siebie pewnie ktos tam może się pojawiać tak kontrolnie.
Wyjazdy to przede wszystkim klub kibica i nawet nie wiem czy jeżdżą i jak jeżdżą. Na meczach u siebie pewnie ktos tam może się pojawiać tak kontrolnie.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Na obecną chwilę Kotwica i Flota zakopały topór wojenny, czy było to tylko grzeczne zachowanie przy kibicach Pogoni? Pytam poważnie, bo zaciekawiło mnie, że przed ustawką można jednak się dogadać...To My Kibice! pisze:III liga, Gr. II, 4 kolejka. 25.08.2007 Kotwica Kołobrzeg-Flota Świnoujście. 49 fanów Floty. Przed meczem miało odbyć się spotkanie na ubitej ziemi, jednak za Flotą pojawiła się mocna ekipa Pogoni Szczecin, która zabrała się za...bratanie na siłę obu ekip, które oficjalnie uznały, że nadal są f-c Pogoni. I tak zamiast walczyć, razem udano się na mecz...
-
-
-
-
-
-
nieRTS Widzew Łódź pisze:Ja mam pytanie jak wyglądają stosunki pomiedzy kibicami Korony Kielce a kibicami kieleckiego szczypiorniaka
Również pytam czy na Wiśle Płock kręci doping i jeździ na wyjazdy ta sama ekipa co na nożną.
Pytam bo słyszałem że to są dwie najlepsze ekipy z kibicami w piłce ręcznej
-
Jak dobrze pamiętam, to Odra organizowała zimą turniej halowy, gdzie właśnie został zaproszony także RKS Radomsko. Pod halę podjechał GKS Jastrzębie, który zaproponował im walkę banda na bandę. RKS bodajże wystawił komplet, który tego dnia był w Wodzisławiu (chyba 34 osoby) i chciał aby Odra wystawiła 16, aby doszło do równej 50-tki, jednak Odra albo nie znalazła tylu albo nie chciała się bić, dlatego RKS im podziękował...Kiju pisze:podbijam.miszcz pisze:kiedys była zgoda Rks Odra
mozna wiedziec czemu jej nie ma juz
PS: Seba jakiś zgrzyt na linii Apator-Ruch, że takie pytanie Cię natchnęło?

-
No więc Lechia - Śląsk trwa nieprzerwanie od roku 1977.Fighting Dragon Tokyo pisze:Ile już trwa lat triada Arka-Cracovia Lech i Lechia-Śląsk-Wisła?
A Lechia - Wisła to pierwszą zgodą można uznać rok 1978. Zawsze była sympatia miedzy jednymi a drugimi. Zaś teraźniejszość należy liczyć od momentu kiedy grała Repra w Holandii w 1994, choć już wcześniej było elegancko.
Ja jestem uczciwy. Zapłacili za 3:0 i będzie 3:0.Piotrek25krk pisze:wiec cala swoja tajemniczosc mozesz sobie wsadzic w dupe bo nikomu ona nie jest tu potrzebna, w miejscu ktore pod wzgledem farmazonow dawno juz przebilo bravo
Białe są chmury, zielone liście, jestem na Lechii, jest zajebiście!
-
Jezeli chodzi o szypiorniaka w Plocku dopinguja i jezdza na wyjazdy inne osoby, ale po czesci sa rowniez osoby z noznej.RTS Widzew Łódź pisze:Ja mam pytanie jak wyglądają stosunki pomiedzy kibicami Korony Kielce a kibicami kieleckiego szczypiorniaka
Również pytam czy na Wiśle Płock kręci doping i jeździ na wyjazdy ta sama ekipa co na nożną.
Pytam bo słyszałem że to są dwie najlepsze ekipy z kibicami w piłce ręcznej
-
Fighting Dragon Tokyo pisze:Na obecną chwilę Kotwica i Flota zakopały topór wojenny, czy było to tylko grzeczne zachowanie przy kibicach Pogoni? Pytam poważnie, bo zaciekawiło mnie, że przed ustawką można jednak się dogadać...To My Kibice! pisze:III liga, Gr. II, 4 kolejka. 25.08.2007 Kotwica Kołobrzeg-Flota Świnoujście. 49 fanów Floty. Przed meczem miało odbyć się spotkanie na ubitej ziemi, jednak za Flotą pojawiła się mocna ekipa Pogoni Szczecin, która zabrała się za...bratanie na siłę obu ekip, które oficjalnie uznały, że nadal są f-c Pogoni. I tak zamiast walczyć, razem udano się na mecz...
hahahah dobre sobie, jak moglismy sie razem udac na mecz jak Flota pojawiła sie na osattnich 10-15 minutach meczu... ktos ma ładną fantazje
-
Fighting Dragon Tokyo pisze:Jak dobrze pamiętam, to Odra organizowała zimą turniej halowy, gdzie właśnie został zaproszony także RKS Radomsko. Pod halę podjechał GKS Jastrzębie, który zaproponował im walkę banda na bandę. RKS bodajże wystawił komplet, który tego dnia był w Wodzisławiu (chyba 34 osoby) i chciał aby Odra wystawiła 16, aby doszło do równej 50-tki, jednak Odra albo nie znalazła tylu albo nie chciała się bić, dlatego RKS im podziękował...Kiju pisze:podbijam.miszcz pisze:kiedys była zgoda Rks Odra
mozna wiedziec czemu jej nie ma juz
PS: Seba jakiś zgrzyt na linii Apator-Ruch, że takie pytanie Cię natchnęło?
coś wtym stylu
chodziło o walke z Jastrzebiem do której to Odra wogóle nie chciała przystapic wobec czego postanowilismy zakończyć znajomość
-
-