Pokaz szlaufie swoje zdjęcie pośmiejemy się wspólnie.BillHodges pisze: ↑31.10.2024, 09:59sam pierwszy garnitur, pierwsze pięści muranowa
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
-
W ramach ciekawostki można napisać, że gdyby każdy z widocznych na zdjęciu kibiców KSP reprezentował jedną z dzielnic Warszawy, to i tak zabrakłoby 3 osób, żeby każda z warszawskich dzielnic miała w Suwałkach swojego reprezentanta. Na szczęście produkcja kibicowskich gadżetów z nazwami dzielnic idzie pełną parą, więc może na następnym pucharowym spotkaniu uda się zaprezentować oprawę z szalików :)
-
Polonia za wszelką cenę skomla by Ruch przyjechał oddacie przyjezdnym czyt.niebieskim kamienną?
-
Swoją drogą mobilizacja na wspomniany mecz z Ruchem rozpoczęła się 15 października, czyli 41 dni przed meczem, ale chyba rewelacji na razie nie ma- najnowszy komunikat jest taki, że biletów na Kamienną sprzedano 317.
Gdyby Twoja teoria okazał się prawdziwa i gdyby Ruch z Widzewem (który pewnie też by przyjechał) dostali coś więcej niż sektor gości, to byłaby szansa żeby wreszcie stadion przy Konwiktorskiej nie wyglądał tak dramatycznie pusto, jak zawsze.
Gdyby Twoja teoria okazał się prawdziwa i gdyby Ruch z Widzewem (który pewnie też by przyjechał) dostali coś więcej niż sektor gości, to byłaby szansa żeby wreszcie stadion przy Konwiktorskiej nie wyglądał tak dramatycznie pusto, jak zawsze.
Wartości to podstawa
-
Chyba musiało boleć, jak Polonia cię biła. Z jednej strony piszesz, że "nie ma Polonii", a z drugiej strony codziennie z wypiekami na twarzy sprawdzasz ich system biletowy.
-
Pobicie przez kibica Polonii graniczy z cudem, dokładnie tak jak spotkanie w Warszawie kibica Polonii. Można przeżyć tu życie i nie mieć szczęścia spotkać nikogo w barwach KSP. Także wybacz, ale te kilka osób tutaj, które czasem dla sportu skomentują tu frekwencję na meczach przy Konwiktorskiej (głównie w kontekście absurdalnego pomysłu budowy stadionu na 16.000 osób) albo wygląd sektorów gości, na których w ostatnim czasie gościli fani Polonii, raczej nie robi tego, bo ktoś ich pobił.
Mam w takich momentach wrażenie, że nie dość że nie jesteś kibicem Polonii (co akurat jest oczywiste), to pewnie nigdy nawet nie byłeś w Warszawie, bo nie masz najmniejszego nawet pojęcia o sytuacji w tym mieście. A wiedzę masz typowo internetową- ile wyczytasz na Stadionowych Oprawcach, tyle wiesz.
Na miejscu kibiców Polonii raczej nie skakałbym do góry, że bezklubowiec o takiej wiedzy bawi się w ich adwokata, ale to już nie mój problem.
Mam w takich momentach wrażenie, że nie dość że nie jesteś kibicem Polonii (co akurat jest oczywiste), to pewnie nigdy nawet nie byłeś w Warszawie, bo nie masz najmniejszego nawet pojęcia o sytuacji w tym mieście. A wiedzę masz typowo internetową- ile wyczytasz na Stadionowych Oprawcach, tyle wiesz.
Na miejscu kibiców Polonii raczej nie skakałbym do góry, że bezklubowiec o takiej wiedzy bawi się w ich adwokata, ale to już nie mój problem.
Wartości to podstawa
-
Dobry z Ciebie herbatnikKaeSPe pisze: ↑31.10.2024, 16:40W internecie się mogą kreować. Dla nas pod względem 'kibicowskiego honoru' to zawsze była banda ch**a. Od kiedy pamiętam używali wobec nas sprzętu i zawsze znajdowali jakiś pretekst. Kiedyś im B. nie pasował, punki, nasza zgoda z Cracovią była pretekstem, potem nasza 'współpraca' z strażą miejską, potem jeden napis na murze, antifa itp itd. Moje pierwsze większe doświadczenie z nimi to był 1998 rok, jak miałem 15 lat wpadliśmy z dwoma kumplami na większą grupę TB, wyłapaliśmy oklep, a na koniec jeden 30letni tłuścioch napier***ał mnie płytą chodnikową. Pamiętam jak pod Klifem kopali w głowę nieprzytomnego już chłopaka. Który to był rok? 2000? Na palcach jednej ręki mogę wyliczyć akcje kiedy nie mieli sprzętu. I zawsze mieli jakieś durne tłumaczenia. Z drugiej strony pamiętam jak ich J-23 deptał przed klubowym kiblem szalik Legii i intonował LTSK, a potem stał się ich bohaterem
-
Nie, dostaja sporo miejsc na trybunie Głownej89piotrekski pisze: ↑02.11.2024, 09:30Polonia za wszelką cenę skomla by Ruch przyjechał oddacie przyjezdnym czyt.niebieskim kamienną?
-
To po co tyle tych ośmiogwiazdkowych wpisów na Klub, którego nie ma?
Zabawne.
-
A czy obiektywnie mógłbyś wypowiedzieć się jak wygląda sytuacja na Muranowie? Czy Polonia za dnia (nie w dniu meczu) jest tam widoczna? Czy przesiaduje jakaś grupa kibiców czarnych? Na boiskach, szkołach itd. itp.Nurni F. pisze: ↑02.11.2024, 10:53Pobicie przez kibica Polonii graniczy z cudem, dokładnie tak jak spotkanie w Warszawie kibica Polonii. Można przeżyć tu życie i nie mieć szczęścia spotkać nikogo w barwach KSP. Także wybacz, ale te kilka osób tutaj, które czasem dla sportu skomentują tu frekwencję na meczach przy Konwiktorskiej (głównie w kontekście absurdalnego pomysłu budowy stadionu na 16.000 osób) albo wygląd sektorów gości, na których w ostatnim czasie gościli fani Polonii, raczej nie robi tego, bo ktoś ich pobił.
-
Swego czasu 2-3 lata temu dosyć często bywałem w okolicach na Muranowie i nie uświadczyłem tam nikogo w barwach. Sporo przekreślonym elek i KSP z dwóch stron.kibiccc1 pisze: ↑02.11.2024, 17:51A czy obiektywnie mógłbyś wypowiedzieć się jak wygląda sytuacja na Muranowie? Czy Polonia za dnia (nie w dniu meczu) jest tam widoczna? Czy przesiaduje jakaś grupa kibiców czarnych? Na boiskach, szkołach itd. itp.Nurni F. pisze: ↑02.11.2024, 10:53Pobicie przez kibica Polonii graniczy z cudem, dokładnie tak jak spotkanie w Warszawie kibica Polonii. Można przeżyć tu życie i nie mieć szczęścia spotkać nikogo w barwach KSP. Także wybacz, ale te kilka osób tutaj, które czasem dla sportu skomentują tu frekwencję na meczach przy Konwiktorskiej (głównie w kontekście absurdalnego pomysłu budowy stadionu na 16.000 osób) albo wygląd sektorów gości, na których w ostatnim czasie gościli fani Polonii, raczej nie robi tego, bo ktoś ich pobił.
Może nie miałem szczęścia?
Odnośnie wpisów dotyczących kibiców to spotkałem kibica KSP w barwach na Bielanach i Żoliborzu.
Było to w dniu meczu obaj byli ubrani w barwy i nic im się nie stało - grzecznie wysiedli na przystanku Polonia.
-
Obecnie, takie miejsce w Warszawie nie istnieje.kibiccc1 pisze: ↑02.11.2024, 17:51A czy obiektywnie mógłbyś wypowiedzieć się jak wygląda sytuacja na Muranowie? Czy Polonia za dnia (nie w dniu meczu) jest tam widoczna? Czy przesiaduje jakaś grupa kibiców czarnych? Na boiskach, szkołach itd. itp.Nurni F. pisze: ↑02.11.2024, 10:53Pobicie przez kibica Polonii graniczy z cudem, dokładnie tak jak spotkanie w Warszawie kibica Polonii. Można przeżyć tu życie i nie mieć szczęścia spotkać nikogo w barwach KSP. Także wybacz, ale te kilka osób tutaj, które czasem dla sportu skomentują tu frekwencję na meczach przy Konwiktorskiej (głównie w kontekście absurdalnego pomysłu budowy stadionu na 16.000 osób) albo wygląd sektorów gości, na których w ostatnim czasie gościli fani Polonii, raczej nie robi tego, bo ktoś ich pobił.
-
Kolejna ekipa nie wchodzi na stadion przy Łazienkowskiej, a Legia w tym czasie robi największe piro show którego chyba jeszcze na Polskich stadionach nie było. Jak to jest tam w tej Warszawie? Pamiętam lata temu jeszcze jak Polonia chciała z nami wejść to policja robiła problem wszystkim z mazowieckiego.
-
Nic mi nie wiadomo o tym, żeby kibice Polonii przesiadywali pod blokami na Muranowie, ani by było to zjawisko powszechne. Ale kto wie.kibiccc1 pisze: ↑02.11.2024, 17:51A czy obiektywnie mógłbyś wypowiedzieć się jak wygląda sytuacja na Muranowie? Czy Polonia za dnia (nie w dniu meczu) jest tam widoczna? Czy przesiaduje jakaś grupa kibiców czarnych? Na boiskach, szkołach itd. itp.Nurni F. pisze: ↑02.11.2024, 10:53Pobicie przez kibica Polonii graniczy z cudem, dokładnie tak jak spotkanie w Warszawie kibica Polonii. Można przeżyć tu życie i nie mieć szczęścia spotkać nikogo w barwach KSP. Także wybacz, ale te kilka osób tutaj, które czasem dla sportu skomentują tu frekwencję na meczach przy Konwiktorskiej (głównie w kontekście absurdalnego pomysłu budowy stadionu na 16.000 osób) albo wygląd sektorów gości, na których w ostatnim czasie gościli fani Polonii, raczej nie robi tego, bo ktoś ich pobił.
Nic mi też nie wiadomo o tym, by w Warszawie było choć jedno graffiti Polonii. Ale kto wie.
Nie mam też pojęcia ile ostatnich wyjazdów kibiców Polonii trzeba by zsumować, by zebrać tylu ludzi, ilu jednocześnie odpaliło race na niedzielnym meczu Legii z Widzewem. Trzeba by to policzyć.
Nie orientuję się też, czy na ostatnim domowym meczu ze Stalą Rzeszów udało się zgromadzić tysiąc fanów Polonii, czy się jednak nie udało. Nie było mnie tam, więc skąd miałbym wiedzieć.
Nie mam też żadnych informacji w kwestii tego, czy fani Polonii wybierają się grupą na Marszu Niepodległości i czy zaznaczą przed kibicowską Polską swoją obecność na tej patriotycznej manifestacji. Czas pokaże.
I tam mógłbym długo.
Także dziękuję za pytanie, miło mi, ale niestety nie posiadam stosownej wiedzy w wyżej wymienionych kwestiach, proszę zatem kierować pytania do osób bardziej kompetentnych.
;-)
Wartości to podstawa
-
Maczetę to ty widziałeś w swojej d**** jedynie, największy błaźnie na tym forum. Co post to napinka, j***** patus po trzech klasach podstawówki.BillHodges pisze: ↑01.11.2024, 01:03Jeb*ać *w*as k*urwy maczetami !!!KaeSPe pisze: ↑31.10.2024, 16:40W internecie się mogą kreować. Dla nas pod względem 'kibicowskiego honoru' to zawsze była banda ch**a. Od kiedy pamiętam używali wobec nas sprzętu i zawsze znajdowali jakiś pretekst. Kiedyś im B. nie pasował, punki, nasza zgoda z Cracovią była pretekstem, potem nasza 'współpraca' z strażą miejską, potem jeden napis na murze, antifa itp itd. Moje pierwsze większe doświadczenie z nimi to był 1998 rok, jak miałem 15 lat wpadliśmy z dwoma kumplami na większą grupę TB, wyłapaliśmy oklep, a na koniec jeden 30letni tłuścioch napier***ał mnie płytą chodnikową. Pamiętam jak pod Klifem kopali w głowę nieprzytomnego już chłopaka. Który to był rok? 2000? Na palcach jednej ręki mogę wyliczyć akcje kiedy nie mieli sprzętu. I zawsze mieli jakieś durne tłumaczenia. Z drugiej strony pamiętam jak ich J-23 deptał przed klubowym kiblem szalik Legii i intonował LTSK, a potem stał się ich bohaterem
-
A ty nie za dużo pytań zadajesz ? 4 dni temu zadawałeś to samo pytanie i to do tej samej osoby. ogólnie to większość twoich postów to pytania co sie gdzie dzieje, kto gdzie przesiaduje, "gdzie jest większa jazda na mieście czy w Łodzi czy Krk" (to jedno z twoich ostatnich pytań) albo wypytujesz o jakieś konkretne osoby. Czy tobie "burek" sie pod kopułą nie popierniczyło? Śmierdzisz psem na kilometr i nawet jakoś specjalnie się z tym nie kryjeszkibiccc1 pisze: ↑04.11.2024, 16:16Kolejna ekipa nie wchodzi na stadion przy Łazienkowskiej, a Legia w tym czasie robi największe piro show którego chyba jeszcze na Polskich stadionach nie było. Jak to jest tam w tej Warszawie? Pamiętam lata temu jeszcze jak Polonia chciała z nami wejść to policja robiła problem wszystkim z mazowieckiego.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Mertens... Nie wiem co bierzesz, ale sugeruję odstawić. Paranoja to poważny objaw choroby psychicznej..Mertens pisze: ↑06.11.2024, 17:59A ty nie za dużo pytań zadajesz ? 4 dni temu zadawałeś to samo pytanie i to do tej samej osoby. ogólnie to większość twoich postów to pytania co sie gdzie dzieje, kto gdzie przesiaduje, "gdzie jest większa jazda na mieście czy w Łodzi czy Krk" (to jedno z twoich ostatnich pytań) albo wypytujesz o jakieś konkretne osoby. Czy tobie "burek" sie pod kopułą nie popierniczyło? Śmierdzisz psem na kilometr i nawet jakoś specjalnie się z tym nie kryjeszkibiccc1 pisze: ↑04.11.2024, 16:16Kolejna ekipa nie wchodzi na stadion przy Łazienkowskiej, a Legia w tym czasie robi największe piro show którego chyba jeszcze na Polskich stadionach nie było. Jak to jest tam w tej Warszawie? Pamiętam lata temu jeszcze jak Polonia chciała z nami wejść to policja robiła problem wszystkim z mazowieckiego.
-
Czy kibice wielkiej legii zrobią coś z chłopaczkiem który chodzi z armią kartonów po Warszawie i rozpierdala miasto? Czy moze jednak maja jakies powiazania z nim tak samo jak z chuderlakiem Enzo?
-
Nie zrobią. Napisałeś nazwę klubu małą literą i tak im się zrobiło przykro, że specjalnie na złość tobie odmawiają wszczęcia pościgu za jakimś chłopaczkiem z armią kartonów (co to w ogóle jest xD)
-
to ten sam chlop co chyba juz od dwoch lat w Warszawie wkurwia ludzi w galeriach ? przeciez ten smiec juz dawno powinien zostac przekopany nawet nie przzez samych kiboli, ale zwyklych obywateli. Deportowac kurwisko ukrainskie na front jak taki rozbrykany do zadnego wiezienia bo jeszcze bedzie trzeba na kurewke sie zrzucać
-
Boli ? Ma boleć kurwisk*a je*bane. Jak tam wasz najazd na ŁódźBaryła90s pisze: ↑06.11.2024, 16:24Maczetę to ty widziałeś w swojej d**** jedynie, największy błaźnie na tym forum. Co post to napinka, j***** patus po trzech klasach podstawówki.BillHodges pisze: ↑01.11.2024, 01:03Jeb*ać *w*as k*urwy maczetami !!!KaeSPe pisze: ↑31.10.2024, 16:40
W internecie się mogą kreować. Dla nas pod względem 'kibicowskiego honoru' to zawsze była banda ch**a. Od kiedy pamiętam używali wobec nas sprzętu i zawsze znajdowali jakiś pretekst. Kiedyś im B. nie pasował, punki, nasza zgoda z Cracovią była pretekstem, potem nasza 'współpraca' z strażą miejską, potem jeden napis na murze, antifa itp itd. Moje pierwsze większe doświadczenie z nimi to był 1998 rok, jak miałem 15 lat wpadliśmy z dwoma kumplami na większą grupę TB, wyłapaliśmy oklep, a na koniec jeden 30letni tłuścioch napier***ał mnie płytą chodnikową. Pamiętam jak pod Klifem kopali w głowę nieprzytomnego już chłopaka. Który to był rok? 2000? Na palcach jednej ręki mogę wyliczyć akcje kiedy nie mieli sprzętu. I zawsze mieli jakieś durne tłumaczenia. Z drugiej strony pamiętam jak ich J-23 deptał przed klubowym kiblem szalik Legii i intonował LTSK, a potem stał się ich bohaterem
-
[link]
Kibice legiuni oburzeni na działania ochrony.Nie może być.
A jak polskie ekipy odbijają się od bram albo nie mogą wnosić opraw to jakoś mają niewiele do powiedzenia.
Pozyteczni idioci.
Kibice legiuni oburzeni na działania ochrony.Nie może być.
A jak polskie ekipy odbijają się od bram albo nie mogą wnosić opraw to jakoś mają niewiele do powiedzenia.
Pozyteczni idioci.
-
Masz wszystko w relacji pomeczowej z wami, skończ płakać.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
-
Legia zawdzięcza bardzo dużo takim postaciom.

-
-
Całkowicie się zgadzam i rozumiem twoje oburzenie, nie ująłem pełnego obrazu waszego dobrodzieja, a potraktowałem go bardzo pobieżnie. Już naprawiam swój błąd. Oto pełniejszy opis waszego wybawcy:
A tu najważniejsze:W latach 70. stał się jednym z najbardziej znanych dziennikarzy i producentów telewizyjnych. Był dziennikarzem TVP w latach 1963–1982. W latach 1967–1983 był członkiem Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej[15][16]. Wchodził w skład egzekutywy Oddziałowej Organizacji Partyjnej w Komitecie Zakładowym PZPR przy Komitecie do spraw Radia i Telewizji[17]. Redaktor naczelny Redakcji Widowisk Publicystycznych i Form Dokumentalnych Studia-2 TVP.........W lutym 1983 Jerzy Urban zaproponował gen. Czesławowi Kiszczakowi utworzenie w ramach MSW PRL specjalnego zespołu propagandowego, który miał prowadzić czarną propagandę antysolidarnościową i kampanię na rzecz poprawy wizerunku służb podległych MSW w społeczeństwie; do takiego zespołu rekomendował Mariusza Waltera[21]. W swoim liście do Kiszczaka określił Waltera jako „najzdolniejszego redaktora telewizyjnego w Polsce, organizatora i koncepcjonistę”[16], „członka PZPR”, ale „raczej profesjonalistę niż polityka”[18]. Koncepcja utworzenia zespołu została odrzucona przez MSW[22]............
Walter – człowiek, który dwa razy ratował Legię
Mariusz Walter w Legii pojawił się w najbardziej odpowiednim dla niej momencie, kiedy klub intensywnie poszukiwał nowego i wiarygodnego inwestora.
Specjalnie grubą czcionką jakby ktokolwiek miał wątpliwości.
[link]
-
Ja Ci powiem tak . Czytałem te twoje nie wiem żale. Ok walczysz to szanuję, ale kogo obchodzi stadion dla Poloni, ku*** gościu. j**** tą twoją Polonie. Rozbij obóz u Trzaskowskiego? Nagabuj mu żonę nie wiem. j**** was i ten stadion. Ale szacun że chce ci się o tym pisać tu na tym forum. PozdrawiamHal9000 pisze: ↑11.11.2024, 00:37Całkowicie się zgadzam i rozumiem twoje oburzenie, nie ująłem pełnego obrazu waszego dobrodzieja, a potraktowałem go bardzo pobieżnie. Już naprawiam swój błąd. Oto pełniejszy opis waszego wybawcy:A tu najważniejsze:W latach 70. stał się jednym z najbardziej znanych dziennikarzy i producentów telewizyjnych. Był dziennikarzem TVP w latach 1963–1982. W latach 1967–1983 był członkiem Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej[15][16]. Wchodził w skład egzekutywy Oddziałowej Organizacji Partyjnej w Komitecie Zakładowym PZPR przy Komitecie do spraw Radia i Telewizji[17]. Redaktor naczelny Redakcji Widowisk Publicystycznych i Form Dokumentalnych Studia-2 TVP.........W lutym 1983 Jerzy Urban zaproponował gen. Czesławowi Kiszczakowi utworzenie w ramach MSW PRL specjalnego zespołu propagandowego, który miał prowadzić czarną propagandę antysolidarnościową i kampanię na rzecz poprawy wizerunku służb podległych MSW w społeczeństwie; do takiego zespołu rekomendował Mariusza Waltera[21]. W swoim liście do Kiszczaka określił Waltera jako „najzdolniejszego redaktora telewizyjnego w Polsce, organizatora i koncepcjonistę”[16], „członka PZPR”, ale „raczej profesjonalistę niż polityka”[18]. Koncepcja utworzenia zespołu została odrzucona przez MSW[22]............
Walter – człowiek, który dwa razy ratował Legię
Mariusz Walter w Legii pojawił się w najbardziej odpowiednim dla niej momencie, kiedy klub intensywnie poszukiwał nowego i wiarygodnego inwestora.
Specjalnie grubą czcionką jakby ktokolwiek miał wątpliwości.
[link]
![]()
-
W 2008 roku w wyniku odkupienia pakietu większościowego Groclinu Grodzisk - Wielkopolski doszło do przejęcia wszystkich zawodników Groclinu wraz z licencją na grę w Ekstraklasie. W efekcie tego od 2008 roku polonia występowała na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej w Polsce.
Od 2008 roku polonia oficjalnie nie istnieje, jak wam k*urwy jebane nie jest wstyd się pruć ? Skitrać się do wora i cicho siedzieć bo wasz śmieszny klub nie istnieje , bujacie się na cudzej licencji i macie czelność się pruć ? Prędzej ten wasz kurwidołek zaorają koparki i postawią kolejne wieżowce niż wybudują wam stadion
-
Ja Ci napiszę tak. Walcz dalejBillHodges pisze: ↑11.11.2024, 01:18W 2008 roku w wyniku odkupienia pakietu większościowego Groclinu Grodzisk - Wielkopolski doszło do przejęcia wszystkich zawodników Groclinu wraz z licencją na grę w Ekstraklasie. W efekcie tego od 2008 roku polonia występowała na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej w Polsce.
Od 2008 roku polonia oficjalnie nie istnieje, jak wam k*urwy jebane nie jest wstyd się pruć ? Skitrać się do wora i cicho siedzieć bo wasz śmieszny klub nie istnieje , bujacie się na cudzej licencji i macie czelność się pruć ? Prędzej ten wasz kurwidołek zaorają koparki i postawią kolejne wieżowce niż wybudują wam stadion![]()
![]()
-
Chu*j mnie obchodzi co ty piszesz parówoKaleoa.02 pisze: ↑11.11.2024, 01:23Ja Ci napiszę tak. Walcz dalejBillHodges pisze: ↑11.11.2024, 01:18W 2008 roku w wyniku odkupienia pakietu większościowego Groclinu Grodzisk - Wielkopolski doszło do przejęcia wszystkich zawodników Groclinu wraz z licencją na grę w Ekstraklasie. W efekcie tego od 2008 roku polonia występowała na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej w Polsce.
Od 2008 roku polonia oficjalnie nie istnieje, jak wam k*urwy jebane nie jest wstyd się pruć ? Skitrać się do wora i cicho siedzieć bo wasz śmieszny klub nie istnieje , bujacie się na cudzej licencji i macie czelność się pruć ? Prędzej ten wasz kurwidołek zaorają koparki i postawią kolejne wieżowce niż wybudują wam stadion![]()
![]()
-
Wstań masz jeansy c*** ci w sadzawe. Gdzie Ty mieszkasz przy bonifaterskiej? Czy Staffa ? k**** jebana zaczaję się na ciebie z młotkiem i wypijesz setke wisniowej. Gdzie tam ćwiczycie w koszulkach H ? Przy Mostowskich. . Bo bym do tej piwnicy moje 19 od Mazdy wsadził???BillHodges pisze: ↑11.11.2024, 01:27Chu*j mnie obchodzi co ty piszesz parówoKaleoa.02 pisze: ↑11.11.2024, 01:23Ja Ci napiszę tak. Walcz dalejBillHodges pisze: ↑11.11.2024, 01:18
W 2008 roku w wyniku odkupienia pakietu większościowego Groclinu Grodzisk - Wielkopolski doszło do przejęcia wszystkich zawodników Groclinu wraz z licencją na grę w Ekstraklasie. W efekcie tego od 2008 roku polonia występowała na boiskach najwyższej klasy rozgrywkowej w Polsce.
![]()
-
I jeszcze jak będziesz się mądrzył na tym forum , to Cię znajdę parowcu. Masz wogole kontak z kółkiem gospodyń.?pewnie nie . Gospodynie wiedzą że tu ćwiczysz? Pewnie nie. Ciągaj się frajerzeBillHodges pisze: ↑11.11.2024, 01:27Chu*j mnie obchodzi co ty piszesz parówoKaleoa.02 pisze: ↑11.11.2024, 01:23Ja Ci napiszę tak. Walcz dalejBillHodges pisze: ↑11.11.2024, 01:18
![]()
-
Dwaj legioniści sobie nawzajem wrzucają.Grubo hehe.
Co do wspomnianego wal tera to przeczytajcie sobie komentarze legionistów pod artykułem.
https://legia.net/news/nie-zyje-mariusz-walter/88034
Co do wspomnianego wal tera to przeczytajcie sobie komentarze legionistów pod artykułem.
-
jakim ty jestes ku*** internetowym błaznem, ze dla ciebie punktem odniesienia są komentarze pod artykułem
-
Nie zesraj sie żydku, myślałem że odpisuje komuś innemu. Kaleoa to nie do Ciebie było .RaryTaS pisze: ↑11.11.2024, 08:10Dwaj legioniści sobie nawzajem wrzucają.Grubo hehe.
-
Naprawdę obchodzą cię komentarze jakichś internetowych januszy? Przynajmniej na Żylecie nikt mu nie robił oprawy jak u was Sobolewskiemu pod Zegarem ;)RaryTaS pisze: ↑11.11.2024, 08:10Dwaj legioniści sobie nawzajem wrzucają.Grubo hehe.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Internet ma to do siebie ,że anonimowo każdy może wyrazić swoją opinię ,dziwnym trafem w temacie warszawskim zaczynają się wypowiadać się osoby z Widzewa, sporo osób zorientowanych wie Polonia jest waszym fanclubem razem staniecie na meczu Portugalia-Polska?RaryTaS pisze: ↑11.11.2024, 08:10Dwaj legioniści sobie nawzajem wrzucają.Grubo hehe.
-
Owszem, nikt mu na Żylecie nie robił oprawy ale cała Żyleta i cała Legia żyją i mają się dobrze z pracy jaką towarzysz Walter wniósł w Legię. Gdyby nie praca i wysiłek towarzyszą Waltera i pokumanej z nim HGW to Legii nie byłoby w tym miejscu gdzie jest, o ile w ogóle by była.czehulov pisze: ↑11.11.2024, 09:12Naprawdę obchodzą cię komentarze jakichś internetowych januszy? Przynajmniej na Żylecie nikt mu nie robił oprawy jak u was Sobolewskiemu pod Zegarem ;)RaryTaS pisze: ↑11.11.2024, 08:10Dwaj legioniści sobie nawzajem wrzucają.Grubo hehe.
Z Legią i jej kibicami to tak jest. Odżegnują się od komuny, neo-komuny, ale z owoców tych systemów korzystają pełnymi garściami.
-
Byłeś już tu tyle razy wyjaśniany, że naprawdę szkoda więcej czasu na ciebie.