Podkarpacie vs Lubelszczyzna
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Ósmy Pasażer
Re: Podkarpacie vs Lubelszczyzna
Można prosić o stworzenie oficjalnej tabel/wykresu, który będzie zawierał przestępstwa i wykroczenia z podziałem na kumatość i co i kedy można? Dobrze by było, aby wykres uwzględniał wiek i status społeczny ofiary. No i jak wygflada kwestia przewagi liczebnej. Bo człowiek już nie wie, kiedy coś robiąc, "latając" jest zwykłą pizdą, a kiedy charakternym kozakiem. Nie wiem, komu wypada jeszcze rękę podawać :(
-
kusy_jest_boski
Ja p*******, poklepują po plecach gościa który leje stare baby, dno dna!
po burakach z lublina wszystkiego sie mozna spodziewac XD
Garowania nie życzy się nikomu, ale upierdolenia ręki jak najbardziej. To powinno zamknąć temat sympatyka biżuterii staruszek.
To jak tutaj co poniektórzy tak krytykują to co powiecie w takim razie o numerach na wnuczka?Kiedys to było owszem ,kiedyś nie było również czegos takiego jak branie na bagaż itp ale czasy Panowie sie zmieniają. Tak jak napisal Drozdowiak nie wiadomo czy w ogóle chlopaczyna na lewo nie lezya już niektórzy wydali na niego wyrok i go ocenili...
A tak abstrahując od tego, że ktoś opierdolił starszą osobę (co dla mnie jest podłe) to jakby tą starszą osobą była zawzięta prokurator, sędzia i w ten deseń to byłoby okej.?
Kto by tego nie dokonał zrobił błąd i c***.
A chyba nikt nie wierzy w to, że owego rozboju dokonał jeden osobnik;)
Szkoda chłopa (nie ważne czy zrobił czy nie) bo pod okiem tego znanego nie tylko w Lublinie chłopaka mógł wiele zdziałać na arenach sportów walki.
Kto by tego nie dokonał zrobił błąd i c***.
A chyba nikt nie wierzy w to, że owego rozboju dokonał jeden osobnik;)
Szkoda chłopa (nie ważne czy zrobił czy nie) bo pod okiem tego znanego nie tylko w Lublinie chłopaka mógł wiele zdziałać na arenach sportów walki.
-
Spaacerowicz
Sprawy jeszcze nie było ale na kibice.net już zapadł wyrok, brawo wy.
-
Spaacerowicz
Ale większość wpisów tutaj dotyczyło tej konkretnej sytuacji i doszło nawet do oceny całego Motoru.
Z jednej strony czytamy "nie oglądam tvn", "nie czytam wyborczej" a z drugiej wierzą we wszystko co jakiś pismak czy inny rzecznik policji podeśle i łykają jak młode pelikany. Nawet jeśli sędzina uzna, że ktoś jest winny to jesteś pewien jeden z drugim, że to zrobił? Ja byłem już osądzony, NIESŁUSZNIE, byłem kuurwa niewinny, na szczęście moi bliscy uwierzyli mi a nie sądowi się nie odwrócili. Mało było przypadków niesłusznie osądzonych i po latach puchy toczą się sprawy o odszkodowania?
To jest jeszcze kibicowskie i prawilne forum? Coś tu się niektórym popieerdoliło w główkach.
Z jednej strony czytamy "nie oglądam tvn", "nie czytam wyborczej" a z drugiej wierzą we wszystko co jakiś pismak czy inny rzecznik policji podeśle i łykają jak młode pelikany. Nawet jeśli sędzina uzna, że ktoś jest winny to jesteś pewien jeden z drugim, że to zrobił? Ja byłem już osądzony, NIESŁUSZNIE, byłem kuurwa niewinny, na szczęście moi bliscy uwierzyli mi a nie sądowi się nie odwrócili. Mało było przypadków niesłusznie osądzonych i po latach puchy toczą się sprawy o odszkodowania?
To jest jeszcze kibicowskie i prawilne forum? Coś tu się niektórym popieerdoliło w główkach.
Gdyby ten filmik ze skrzyzowania nie byl podpisany to bym pomyslal ze na wakacje do Polski przyleciał Nemesio Ruben Oseguera Cervantes.
ILE STALI RZ .W SIEDLCACH
temat chyba juz do zamkniecia
Ile motoru w elblagu ?
Witalski,tak na poważnie nie ujmuje Ci ani Cie nie obrazam bo nie znam Cię ale jeśli oczywiście moge spytać ile Ty masz lat i skad jesteś?
A Stali Rzeszów w Siedlcach?
-
sixth Sense
"Na dzisiejszym meczu w Siedlcach z tamtejszą Pogonią (mimo zakazu wyjazdowego) obecna delegacja z BIAŁO NIEBIESKIEJ BARANÓWKI !!!
Nasi Piłkarze wygrywają 0-2 !!
BARANÓWKA JESTEŚMY ZAWSZE TAM, GDZIE STAL RZESZOWSKA GRA !!! "
Ile Motoru w Elblągu ?
Nasi Piłkarze wygrywają 0-2 !!
BARANÓWKA JESTEŚMY ZAWSZE TAM, GDZIE STAL RZESZOWSKA GRA !!! "
Ile Motoru w Elblągu ?
Witalski spoko ja jestem z Motoru,tez swoje lata juz mam i za cholere jasna nie mige zrozumieć jak Ty obracając się wśród kibiców nie możesz zrozumieć pewnych rzeczy....My od malolata byliśmy uczeni co jest pięć i nie ukrywam że to wychowanie wyniosłem ze stadionu. Pouczać tez Cie nie zamierzam bo nie moja w tym rola ,wiadomo zycie różne scenariusze pisze ale tak jak wypowiada się tu Drozdowiak ,popieram go w 100 procentach zasad trzeba się trzymać. Pozdrawiam i z fartem Panowie!
-
STALOWKA381
slabo sie zestarzalo... :)amf0508 pisze: 28.07.2017, 16:43 Informacja o nowej koalicji raczej pewna, zbyt dużo źródeł o tym wspomina, żeby to był farmazon. Dziwne ruch, Stalowa od zawsze miała specyficzne podejście do kwestii zgód/układów ale jednak ze Stalą Rzeszów i Karpatami kosa jest na prawdę świeża, jeszcze z rok temu było spore ciśnienie między tymi ekipami, do tego nie taka stara zgoda Stalówki z Resovią czy stosunki na linii Stal/Karpaty-Polonia Przemyśl, nie mój cyrk nie moje małpy, ale jak dla mnie jest to oznaka słabości Stalowej, która po całej Polsce odgraża się jak to jedzie z WH, a wygląda na to że tak różowo nie jest, bo szukają sojuszników gdzie się da, chodzą przecież plotki o jeszcze 1 dużym koalicjancie, który może do nich dołączyć. Na pewno będzie ciekawie Motor też nie śpi i od dawna montuje swoją koalicje, w której też jest kilka ekip, które wcześniej nie były kojarzone z WH. Osobiście myślę jednak, że Stal Rzeszów przejedzie się na tym układzie, Stalowa wszędzie z nimi jeździć nie będzie, a skończą się sielankowe wyjazdy na Lubelszczyznę, takie wyjazdy do Białej Podlaskiej czy Radzynia będą dla nich poważnym problemem. Swoją droga wszystko zmierza do patologicznej sytuacji, gdzie na 1 ekipę może czekać koalicja złożona 5-7 ekip, mało ma to wspólnego z normalną rywalizacją.
Tak się ostatnio zastanawiałem czy kibice Motoru nie żałują teraz ,że wymienili Chełmiankę na Hetman ;) Obserwuję od jakiegoś czasu jak się wspierają i nie wygląda to za ciekawie .Pierwszy lepszy przykład zero Hetmana w Poznaniu z Motorem ,0 w Mielcu i Warszawie ,tylko na domowych meczach i to tylko z topowymi ekipami pojawiają się jakaś większą grupą w Lublinie .O wspólnych akcjach też za bardzo nie słychać ;) Za czasów "Wschodniej Hordy " dużo lepiej to wyglądało pod każdym aspektem ,taki jest mój pogląd na to przetasowanie ,ale może o czymś nie wiem :)
-
Greenheart
Ja z kolei pamiętam jak kibice Chełmianki za czasów zgody z Motorem niejednokrotnie oburzali się że sporo akcji jest przypisywanych tylko Motorowi. Po zerwaniu zgody mimo że chelmianka jezdzi ciągle to wyglądają naprawdę słabo, szczególnie liczby a ich aktywność h też mocno poszła w dół.S.J. pisze: 08.10.2024, 23:34 Tak się ostatnio zastanawiałem czy kibice Motoru nie żałują teraz ,że wymienili Chełmiankę na Hetman ;) Obserwuję od jakiegoś czasu jak się wspierają i nie wygląda to za ciekawie .Pierwszy lepszy przykład zero Hetmana w Poznaniu z Motorem ,0 w Mielcu i Warszawie ,tylko na domowych meczach i to tylko z topowymi ekipami pojawiają się jakaś większą grupą w Lublinie .O wspólnych akcjach też za bardzo nie słychać ;) Za czasów "Wschodniej Hordy " dużo lepiej to wyglądało pod każdym aspektem ,taki jest mój pogląd na to przetasowanie ,ale może o czymś nie wiem :)
-
trzecigarnitur
Hetman był z Motorem w Gdańsku - daleki wyjazd.S.J. pisze: 08.10.2024, 23:34 Tak się ostatnio zastanawiałem czy kibice Motoru nie żałują teraz ,że wymienili Chełmiankę na Hetman ;) Obserwuję od jakiegoś czasu jak się wspierają i nie wygląda to za ciekawie .Pierwszy lepszy przykład zero Hetmana w Poznaniu z Motorem ,0 w Mielcu i Warszawie ,tylko na domowych meczach i to tylko z topowymi ekipami pojawiają się jakaś większą grupą w Lublinie .O wspólnych akcjach też za bardzo nie słychać ;) Za czasów "Wschodniej Hordy " dużo lepiej to wyglądało pod każdym aspektem ,taki jest mój pogląd na to przetasowanie ,ale może o czymś nie wiem :)
Według mnie Chełmianka jest znacznie bardziej widoczna w jakichkolwiek ruchach, niż Hetman.Greenheart pisze: 09.10.2024, 06:38Ja z kolei pamiętam jak kibice Chełmianki za czasów zgody z Motorem niejednokrotnie oburzali się że sporo akcji jest przypisywanych tylko Motorowi. Po zerwaniu zgody mimo że chelmianka jezdzi ciągle to wyglądają naprawdę słabo, szczególnie liczby a ich aktywność h też mocno poszła w dół.S.J. pisze: 08.10.2024, 23:34 Tak się ostatnio zastanawiałem czy kibice Motoru nie żałują teraz ,że wymienili Chełmiankę na Hetman ;) Obserwuję od jakiegoś czasu jak się wspierają i nie wygląda to za ciekawie .Pierwszy lepszy przykład zero Hetmana w Poznaniu z Motorem ,0 w Mielcu i Warszawie ,tylko na domowych meczach i to tylko z topowymi ekipami pojawiają się jakaś większą grupą w Lublinie .O wspólnych akcjach też za bardzo nie słychać ;) Za czasów "Wschodniej Hordy " dużo lepiej to wyglądało pod każdym aspektem ,taki jest mój pogląd na to przetasowanie ,ale może o czymś nie wiem :)
-
Greenheart
No to mamy inne spojrzenie. Dla mnie Chełmianka po rozstaniu się z Motorem nie poszła chuligansko do przodu a wręcz przeciwnie. Kolejna sprawa to ich liczby, fajnie że jeżdżą cały czas ale będąc obiektywnym te liczby na wyjazdach czy u siebie są naprawdę słabe, inne ekipy które mają podobne liczby raczej są wyśmiewane a będąc obiektywnym Chełm nie jest małym miastem jak na warunki lubelsko-podkarpackie.Foremny pisze: 09.10.2024, 10:44Według mnie Chełmianka jest znacznie bardziej widoczna w jakichkolwiek ruchach, niż Hetman.Greenheart pisze: 09.10.2024, 06:38Ja z kolei pamiętam jak kibice Chełmianki za czasów zgody z Motorem niejednokrotnie oburzali się że sporo akcji jest przypisywanych tylko Motorowi. Po zerwaniu zgody mimo że chelmianka jezdzi ciągle to wyglądają naprawdę słabo, szczególnie liczby a ich aktywność h też mocno poszła w dół.S.J. pisze: 08.10.2024, 23:34 Tak się ostatnio zastanawiałem czy kibice Motoru nie żałują teraz ,że wymienili Chełmiankę na Hetman ;) Obserwuję od jakiegoś czasu jak się wspierają i nie wygląda to za ciekawie .Pierwszy lepszy przykład zero Hetmana w Poznaniu z Motorem ,0 w Mielcu i Warszawie ,tylko na domowych meczach i to tylko z topowymi ekipami pojawiają się jakaś większą grupą w Lublinie .O wspólnych akcjach też za bardzo nie słychać ;) Za czasów "Wschodniej Hordy " dużo lepiej to wyglądało pod każdym aspektem ,taki jest mój pogląd na to przetasowanie ,ale może o czymś nie wiem :)
-
Oryginalny
Trzebinia 40S.J. pisze: 08.10.2024, 23:34 Tak się ostatnio zastanawiałem czy kibice Motoru nie żałują teraz ,że wymienili Chełmiankę na Hetman ;) Obserwuję od jakiegoś czasu jak się wspierają i nie wygląda to za ciekawie .Pierwszy lepszy przykład zero Hetmana w Poznaniu z Motorem ,0 w Mielcu i Warszawie ,tylko na domowych meczach i to tylko z topowymi ekipami pojawiają się jakaś większą grupą w Lublinie .O wspólnych akcjach też za bardzo nie słychać ;) Za czasów "Wschodniej Hordy " dużo lepiej to wyglądało pod każdym aspektem ,taki jest mój pogląd na to przetasowanie ,ale może o czymś nie wiem :)
Nowy Targ 60
Kraków 43
Kraków 110
Ostrowiec Świętokrzyski 70 (Środa)
Tarnobrzeg 70
Tarnobrzeg 45
Kołobrzeg 36 (piątek)
Rzeszów 50
Rzeszów 86
Środa Wielkopolska 22 ( środa)
Chorzów 54 (piątek)
Sosnowiec 33 ( piątek)
Gdańsk 9 (piątek)
Elbląg 27 (poniedziałek)
Korona Kielce 90
Ruch Chorzów 170
Stał Rzeszów 160
Wisła Kraków 70 (środa)
Legia Warszawa 90 (środa)
Górnik Łęczna 120 (czwartek)
Jastrzębie 40
Stał Rzeszów 40
Arka Gdynia 90 (piątek)
Zagłębie Lubin 55 (środa)
Zagłębie Sosnowiec 65 (piątek)
Stomil Olsztyn 65
Stal Rzeszów 30
Podhale Nowy Targ 150-200 ( mecz w Zamościu)
-
Wnuk Edwarda
Re: Podkarpacie vs Lubelszc
nie wiem co to za liczby, ale dobre
Wizyty Hetmana w Lublinie i na wyjazdach Motoru.
Te mecze wyjazdowe to już spory czas temu były ,a od kiedy Motor jest w ekstraklasie to chyba nie byliście z nimi nigdzie ,bo w Katowicach też Was nie było ,za to był Czuwaj i ZS ;)Oryginalny pisze: 09.10.2024, 16:16Trzebinia 40S.J. pisze: 08.10.2024, 23:34 Tak się ostatnio zastanawiałem czy kibice Motoru nie żałują teraz ,że wymienili Chełmiankę na Hetman ;) Obserwuję od jakiegoś czasu jak się wspierają i nie wygląda to za ciekawie .Pierwszy lepszy przykład zero Hetmana w Poznaniu z Motorem ,0 w Mielcu i Warszawie ,tylko na domowych meczach i to tylko z topowymi ekipami pojawiają się jakaś większą grupą w Lublinie .O wspólnych akcjach też za bardzo nie słychać ;) Za czasów "Wschodniej Hordy " dużo lepiej to wyglądało pod każdym aspektem ,taki jest mój pogląd na to przetasowanie ,ale może o czymś nie wiem :)
Nowy Targ 60
Kraków 43
Kraków 110
Ostrowiec Świętokrzyski 70 (Środa)
Tarnobrzeg 70
Tarnobrzeg 45
Kołobrzeg 36 (piątek)
Rzeszów 50
Rzeszów 86
Środa Wielkopolska 22 ( środa)
Chorzów 54 (piątek)
Sosnowiec 33 ( piątek)
Gdańsk 9 (piątek)
Elbląg 27 (poniedziałek)
Korona Kielce 90
Ruch Chorzów 170
Stał Rzeszów 160
Wisła Kraków 70 (środa)
Legia Warszawa 90 (środa)
Górnik Łęczna 120 (czwartek)
Jastrzębie 40
Stał Rzeszów 40
Arka Gdynia 90 (piątek)
Zagłębie Lubin 55 (środa)
Zagłębie Sosnowiec 65 (piątek)
Stomil Olsztyn 65
Stal Rzeszów 30
Podhale Nowy Targ 150-200 ( mecz w Zamościu)
a kto Ci powiedział ,że Motor wymienił Chelmiankę na Hetman?Jak dobrze kojarzysz fakty to Motor przybił układ z Hetmanem jeszcze podczas zgody z Chełmianką i Chełmianka była poinformowana przed tym faktem...S.J. pisze: 08.10.2024, 23:34 Tak się ostatnio zastanawiałem czy kibice Motoru nie żałują teraz ,że wymienili Chełmiankę na Hetman ;) Obserwuję od jakiegoś czasu jak się wspierają i nie wygląda to za ciekawie .Pierwszy lepszy przykład zero Hetmana w Poznaniu z Motorem ,0 w Mielcu i Warszawie ,tylko na domowych meczach i to tylko z topowymi ekipami pojawiają się jakaś większą grupą w Lublinie .O wspólnych akcjach też za bardzo nie słychać ;) Za czasów "Wschodniej Hordy " dużo lepiej to wyglądało pod każdym aspektem ,taki jest mój pogląd na to przetasowanie ,ale może o czymś nie wiem :)
Czy w Radzyniu oprócz Orląt jest jakiś FC?
-
Stanisława Worcella
Według mnie "Wschodnia Horda" była bardziej aktywniejsza chuligańsko niż aktualnie po tak zwanym "rozpadzie" , ale to tylko moje prywatne zdanie no i trzeba wziąć pod uwagę to że czasy były zupełnie inne. Wspominałem w innym temacie o akcji Motoru na Resovie bodajże rok 2009 we mgle
i teraz nie potrafię sobie przypomnieć czy byli sami czy z koalicją.
-
Invisible17
Akcja we mgle? Można coś więcej?
-
Stanisława Worcella
Nie jestem z żadnej z wyżej wymienionych ekip więc nie na miejscu mi podawać szczegóły