Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

obserwator17

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: obserwator17 » 22.09.2024, 21:47

Podobno Enigma w posiadaniu flagi Pogoni Siedlce, do tego pare fantów, bardzo fajnie niech się coś dzieje, bo podobno Polonia juz dawno miała nie istnieć.. ;)
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków

iparts.pl
Stpne

Post autor: Stpne » 22.09.2024, 21:57

"Polonii nie ma w Warszawie". Mam nadzieję, że ta różnica jest do ogarnięcia ;)

lubię czytać książki

Post autor: lubię czytać książki » 22.09.2024, 22:01

Polonia kroi Pogoni flagi, a Pogoń śpiewa j...ać Polonię do zamkniętego sektora gości ;-) I to jest ten mocny fc Legii? ;-)

Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej » 22.09.2024, 22:07

obserwator17 pisze:
22.09.2024, 21:47
Podobno Enigma w posiadaniu flagi Pogoni Siedlce, do tego pare fantów, bardzo fajnie niech się coś dzieje, bo podobno Polonia juz dawno miała nie istnieć.. ;)
Pogoń naprawiała kamerę i kołowrotek to mogła zapomnieć o flagach i gadżetach. Niehonorowa akcja Polonistów ;-)

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 22.09.2024, 22:09

Patrzę na te fanty i widzę, że one ewidentnie świadczą o tym, że ta Pogoń Siedlce, to jest któraś tam siła stolicy 🤣

czehulov

Post autor: czehulov » 22.09.2024, 22:10

lubię czytać książki pisze:
22.09.2024, 22:01
Polonia kroi Pogoni flagi, a Pogoń śpiewa j...ać Polonię do zamkniętego sektora gości ;-) I to jest ten mocny fc Legii? ;-)
Swego czasu Świt na patencie odbił z rąk Polonii swoją flagę, więc o legijne FC się nie martw.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!

Stpne

Post autor: Stpne » 22.09.2024, 22:20

Janusz z prostej pisze:
22.09.2024, 22:07
Pogoń naprawiała kamerę i kołowrotek to mogła zapomnieć o flagach i gadżetach. Niehonorowa akcja Polonistów ;-)
Ale się Januszu kibicowania dzisiaj wzmożyłeś :) To były inne mecze. A ja jestem ciekaw relacji na koncie enigmy na fb z tej kolejki. Spotkanie z jakąś 7 (?) siłą stolicy.

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 22.09.2024, 22:30

A Świt Nowy Dwór Mazowiecki, to która siła stolicy?

KebabiarzKrk1312

Post autor: KebabiarzKrk1312 » 22.09.2024, 22:37

Stpne pisze:
22.09.2024, 22:20
Janusz z prostej pisze:
Ale się Januszu kibicowania dzisiaj wzmożyłeś :) To były inne mecze. A ja jestem ciekaw relacji na koncie enigmy na fb z tej kolejki. Spotkanie z jakąś 7 (?) siłą stolicy.
No też jestem ciekawy bo z gołymi rękami i to w dwukrotnej przewadze podobno było grube uciekano dopiero z siekierami i maczetami jak oni odjeżdżali entuzjazm do niszczenia aut był większy. Jak się do tego mają transparenty przeciwko Wiśle 🤨

Stpne

Post autor: Stpne » 22.09.2024, 22:38

Hal9000 pisze:
22.09.2024, 22:30
A Świt Nowy Dwór Mazowiecki, to która siła stolicy?
Ja tylko podtrzymuję twoją "logikę" dot. zakresu pojęcia "stolicy". W tej kolejce KSP zweryfikowało swój poziom. Jak napisałem - czekamy na relację enigmy (może być enigmatyczna, ale w kontekście dzisiaj puszczonych Siedlec sprzed pewnego czasu - jakaś by się przydała).

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 22.09.2024, 22:57

No dobrze, wiem, w Nowym Dworze to wiemy jak jest, ale ile kibiców DRUGIEJ SIŁY Stolicy pofatygowało się do Przysuchy, bo nigdzie nie mogę znaleźć? Tak zwani Chłopcy z Bie(L)an.

Kalafior11

Post autor: Kalafior11 » 22.09.2024, 22:57

Legii to kibicuje coraz więcej makaronów na głowach czyli tak zwanych (c****) w środowisku miejskim, pseudo gwiazdeczek, pilitykow którzy by ten klub mogli sprzedać.. , Ukraińców. Polonii kibicuje stara Warszawska ale prawdziwa Warszawska nie ku*** słoiki z torebkami, gwardia. Polonia się trzyma w swoim podziemiu ale, potrzebny jest jej dosyć mocny kop w d***, żeby jeszcze bardziej pokazała swój potencjał bo ludzie się znajdą którzy coraz bardziej maja wkurw na frajerstwo Legii

Ps. Byłem na Legii i nigdy w życiu na żadnym stadionie nie czułem się tak obco jak tam... Tam co drugi to się nadaje do skrojenia gdyby to było jeszcze te 10 lat temu.

gitnawolnosci

Post autor: gitnawolnosci » 23.09.2024, 01:27

Kalafior11 pisze:
22.09.2024, 22:57
Legii to kibicuje coraz więcej makaronów na głowach czyli tak zwanych (c****) w środowisku miejskim, pseudo gwiazdeczek, pilitykow którzy by ten klub mogli sprzedać.. , Ukraińców. Polonii kibicuje stara Warszawska ale prawdziwa Warszawska nie ku*** słoiki z torebkami, gwardia. Polonia się trzyma w swoim podziemiu ale, potrzebny jest jej dosyć mocny kop w d***, żeby jeszcze bardziej pokazała swój potencjał bo ludzie się znajdą którzy coraz bardziej maja wkurw na frajerstwo Legii

Ps. Byłem na Legii i nigdy w życiu na żadnym stadionie nie czułem się tak obco jak tam... Tam co drugi to się nadaje do skrojenia gdyby to było jeszcze te 10 lat temu.

tak tak, weź sobie ku*** popatrz na zdjęcia z młyna ksp. Większość to małolaty ważące po 50 kg, stare dziadki i domorosłe szczypiory (a ich ekipa wyjazdowa to też kompletny piknik)

KebabiarzKrk1312

Post autor: KebabiarzKrk1312 » 23.09.2024, 08:40

KebabiarzKrk1312 pisze:
22.09.2024, 22:37
Stpne pisze:
Janusz z prostej pisze:
No też jestem ciekawy bo z gołymi rękami i to w dwukrotnej przewadze podobno było grube uciekano dopiero z siekierami i maczetami jak oni odjeżdżali entuzjazm do niszczenia aut był większy. Jak się do tego mają transparenty przeciwko Wiśle 🤨
Czy ktoś zabierze głos czemu najpierw uciekaliście a później Polonię nie mającego żadnego sprzętu atakowaliście siekierami i maczetami? Co mają te transparenty do tej sytuacji?

FeniKSP

Post autor: FeniKSP » 23.09.2024, 08:50

KebabiarzKrk1312 pisze:
23.09.2024, 08:40
KebabiarzKrk1312 pisze:
22.09.2024, 22:37
Stpne pisze:

Czy ktoś zabierze głos czemu najpierw uciekaliście a później Polonię nie mającego żadnego sprzętu atakowaliście siekierami i maczetami? Co mają te transparenty do tej sytuacji?
Odpisz pv

mancunia

Post autor: mancunia » 23.09.2024, 09:41

Holione pisze:
16.09.2024, 14:51
Hal9000 pisze:
16.09.2024, 14:23
Polonia nie rywalizuje z Lechem, Śląskiem, Pogonią. Polonia musi sobie dawać radę w Warszawie, a tu jest nierówno traktowana.
Wam wszystko, Polonii nic.
Legia ma nowoczesny stadion z XXI wieku, a Polonia archaiczny z lat 50 ubiegłego stulecia. Dzięki takiemu podejściu Legia może się rozwijać, Polonia nie ma takich możliwości. Dysproporcje z roku na rok powiększają się, jednym miasto dało, drugich olewa od 17 lat.
Człowieku, ale czemu Ty sobie uroiłeś, że Wy macie być traktowani równo, skoro nie byliście, nie jesteście i nie będziecie klubem na poziomie Legii i to pod każdym wzgędem - sportowym, organizacyjnym i przede wszystkim kibicowskim. Przecież z Wami to jest jak z młodszym, mniej utalentowanym rodzeństwem, które też chce nagrodę, bo przecież starszy brat dostaje. To nic, że starszy brat dostał ją z uwagi na to, że na nią zapracował. Ważne, że młodszy też ma dostać, bo się popłacze i obrazi na wszystkich wokół.

Totalnie nietrafione porównanie. To bardziej jakbyś miał rodzeństwo i w jedno inwestował - kupował nowe książki, komputery, a drugiemu kazał się uczyć z notatek z lekcji i na koniec wymagał, żeby byli na równym poziomie.
Gwarantuję Ci, że jest masa ludzi, którzy mówiąc delikatnie za Ł3 nie przepadają, ale jednak wymagają pewnego standardu dla rozrywki zwanej footballem - i nie przyjdą, żeby robić siku w toitoi.
Patrząc na frekwencję na Ł3 - oczywiście jest nieporównywalnie większa - ale niestety Warszawiaków tam jest pewnie około 50% - reszta to wszystkie - z całym szacunkiem dla tych miasteczek Tłuszcze, Nowe Dwory i Legionowa. Wystarczy popatrzeć na miejskie kolejki jak wypełnione są kibicami Legii w dniu meczu - więc może stadion powinny budować okoliczne miejscowości w takim razie. Na Polonii przynajmniej masz gwarancję, że Ci co się pojawiają, są Warszawiakami.

czehulov

Post autor: czehulov » 23.09.2024, 09:49

mancunia pisze:
23.09.2024, 09:41
Holione pisze:
Hal9000 pisze:
Polonia nie rywalizuje z Lechem, Śląskiem, Pogonią. Polonia musi sobie dawać radę w Warszawie, a tu jest nierówno traktowana.
Legia ma nowoczesny stadion z XXI wieku, a Polonia archaiczny z lat 50 ubiegłego stulecia. Dzięki takiemu podejściu Legia może się rozwijać, Polonia nie ma takich możliwości. Dysproporcje z roku na rok powiększają się, jednym miasto dało, drugich olewa od 17 lat.
Człowieku, ale czemu Ty sobie uroiłeś, że Wy macie być traktowani równo, skoro nie byliście, nie jesteście i nie będziecie klubem na poziomie Legii i to pod każdym wzgędem - sportowym, organizacyjnym i przede wszystkim kibicowskim. Przecież z Wami to jest jak z młodszym, mniej utalentowanym rodzeństwem, które też chce nagrodę, bo przecież starszy brat dostaje. To nic, że starszy brat dostał ją z uwagi na to, że na nią zapracował. Ważne, że młodszy też ma dostać, bo się popłacze i obrazi na wszystkich wokół.

Totalnie nietrafione porównanie. To bardziej jakbyś miał rodzeństwo i w jedno inwestował - kupował nowe książki, komputery, a drugiemu kazał się uczyć z notatek z lekcji i na koniec wymagał, żeby byli na równym poziomie.
Gwarantuję Ci, że jest masa ludzi, którzy mówiąc delikatnie za Ł3 nie przepadają, ale jednak wymagają pewnego standardu dla rozrywki zwanej footballem - i nie przyjdą, żeby robić siku w toitoi.
Patrząc na frekwencję na Ł3 - oczywiście jest nieporównywalnie większa - ale niestety Warszawiaków tam jest pewnie około 50% - reszta to wszystkie - z całym szacunkiem dla tych miasteczek Tłuszcze, Nowe Dwory i Legionowa. Wystarczy popatrzeć na miejskie kolejki jak wypełnione są kibicami Legii w dniu meczu - więc może stadion powinny budować okoliczne miejscowości w takim razie. Na Polonii przynajmniej masz gwarancję, że Ci co się pojawiają, są Warszawiakami.
Może zamiast jeździć kolejką dla równowagi przejechałbyś się autobusami w dniu meczu, przed i po. Gwarantuje ci, że twoje dane instytutu z d*** mogą okazać się trochę nietrafione.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!

lubię czytać książki

Post autor: lubię czytać książki » 23.09.2024, 10:21

Ty, ale on pisze prawdę. Zobacz ile flag fan clubów wisi na Legii, a ile osiedlowych czy dzielnicowych... Gdyby odjąć ludzi z fc, to okazałoby się, że nie ma połowy stadionu.

kivloff

Post autor: kivloff » 23.09.2024, 10:28

Co mecz jest inny zestaw flag. Raz są FC, raz są dzielnice, raz są ogólnolegijne, raz zestaw zgodowych. Związek z liczbami na danym meczu to raz ma, a raz nie ma. Ale brawo, egzamin na internetowego chuligana w fotelu i w kapciach zdałeś. Za oszacowanie proporcji Warszawa-FanCluby na podstawie flag, zresztą liczonych metodą z d***, to ci nawet licencjat powinni przyznać w kwestii internetowej chuliganki.

czehulov

Post autor: czehulov » 23.09.2024, 11:02

kivloff pisze:
23.09.2024, 10:28
Co mecz jest inny zestaw flag. Raz są FC, raz są dzielnice, raz są ogólnolegijne, raz zestaw zgodowych. Związek z liczbami na danym meczu to raz ma, a raz nie ma. Ale brawo, egzamin na internetowego chuligana w fotelu i w kapciach zdałeś. Za oszacowanie proporcji Warszawa-FanCluby na podstawie flag, zresztą liczonych metodą z d***, to ci nawet licencjat powinni przyznać w kwestii internetowej chuliganki.
W zasadzie to wyczerpałeś temat tym komentarzem.

Holione

Post autor: Holione » 23.09.2024, 14:18

mancunia pisze:
23.09.2024, 09:41
Holione pisze:
Hal9000 pisze:

No właśnie nie, bo przedstawione przez Ciebie porównanie byłoby adekwatne tylko wtedy, gdyby Warszawa była właścicielem obu klubów i traktowała je nierówno. Tak natomiast nie jest, bo zarówno Legia jak i Polonia są w rękach prywatnych właścicieli, którzy chcąc załatwić z miastem jakiś interes, muszą mieć ku temu konkretne przesłanki. W przypadku Legii sprawa była oczywista - stary stadion był przestarzały, zbyt mały i na decyzji o budowie nowego obiektu można było zbić kapitał polityczny. W przypadku Polonii występuje tylko jedna z tych przesłanek - obiekt jest dość archaiczny.

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to paradoksalnie z perspektywy miasta jest to sytuacja korzystna, bo osoby przyjeżdżające na mecz zostawiają w Warszawie kasę, która w części wraca później do samorządów. Warszawiacy zostawiają ją i tak na co dzień, zaś przyjezdni mając pretekst w postaci wizyty na stadionie, dokładają się tym samym do miejskiej skarbonki.

Co do Polonii i Warszawiaków, to światopogląd mógłby Ci runąć, gdybyś dowiedział się kilku wspominanych w tym wątku rzeczy, ale... no ciężko aby obecnie przy popularności obu klubów i frekwencji na poziomie 1500 osób, % udział Warszawiaków na meczach KSP był niższy niż na Łazienkowskiej.

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 23.09.2024, 14:38

Holione pisze:
23.09.2024, 14:18
bo zarówno Legia jak i Polonia są w rękach prywatnych właścicieli, którzy chcąc załatwić z miastem jakiś interes, muszą mieć ku temu konkretne przesłanki.
100% prawdy.Tymi prywatnymi właścicielami Legii byli panowie pseudonim TW Mewa i pseudonim TW Konarski, którzy z ramienia swojej firmy ITI, firmy o komuchowatych korzeniach, jak i cała Legia, zawarli deal z neo-komuchowatym ratuszem, w którym gospodarzem była niejaka HGW. My wam stadion, wy będziecie pokazywać nas dobrze w telewizji.
Po dziś dzień ten układ istnieje (TVN to dawne ITI), tyle tylko, że nastąpiła „sprzedaż” legii panom prawnikom, i na tym pozornie to wspomaganie Legii się skończyło, a jak jest to wiadomo. Ratusz roi się od urzędników, którzy sympatyzują z Legią, na czele z posłem Halickim.

amaris

Post autor: amaris » 23.09.2024, 14:52

Hal9000 pisze:
23.09.2024, 14:38
Holione pisze:
23.09.2024, 14:18
bo zarówno Legia jak i Polonia są w rękach prywatnych właścicieli, którzy chcąc załatwić z miastem jakiś interes, muszą mieć ku temu konkretne przesłanki.
100% prawdy.Tymi prywatnymi właścicielami Legii byli panowie pseudonim TW Mewa i pseudonim TW Konarski, którzy z ramienia swojej firmy ITI, firmy o komuchowatych korzeniach, jak i cała Legia, zawarli deal z neo-komuchowatym ratuszem, w którym gospodarzem była niejaka HGW. My wam stadion, wy będziecie pokazywać nas dobrze w telewizji.
Po dziś dzień ten układ istnieje (TVN to dawne ITI), tyle tylko, że nastąpiła „sprzedaż” legii panom prawnikom, i na tym pozornie to wspomaganie Legii się skończyło, a jak jest to wiadomo. Ratusz roi się od urzędników, którzy sympatyzują z Legią, na czele z posłem Halickim.
Obrazek

drakkar

Post autor: drakkar » 23.09.2024, 14:55

Legia szykuje prześcieradło PDW dla Łukaszka Żaka i jego funfli?

Stpne

Post autor: Stpne » 23.09.2024, 14:57

Hal9000 ... w tajemnicy można dodać, że Halicki jest posłem... w Parlamencie Europejskim. Piętrowy przypadek kolejnego zakrzywienia rzeczywistości. Tu - w przypadku "urzędnika ratusza".

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 23.09.2024, 15:22

amaris pisze:
23.09.2024, 14:52

Obrazek
Ta miernota odkłada budowę nowego stadionu ad calendas graecas.
Co do Halickiego, to dziś jest posłem w PE, ale był w ratuszu i ma po dziś dzień wpływ na to co tam się dzieje.
To bardzo ważna figura w światku Donalda Tuska.

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 23.09.2024, 15:29

Akcja czarnuchów oczywiście na plus a nawet ogromny plus bo w końcu coś zrobili nawet pewnie nie patrząc na konsekwencję tych ruchów bo teraz obecni tam zawodnicy prędko z domu nie wyjdą.

tak jak zaznaczyłem akcja na plus ogromny ale patrząc na młyn Pogoni to tam wystarczy 2 może 3 byczków by przegonić te towarzystwo a co dopiero zdobyć flagę.

[link]

śmiem podejrzewać, że czarnuchy zdobyły te fanty bez walki ale nie mam pojęcia tylko sobie gdybam... teraz życzę Wam dużo wytrwałości i zdrowia bo przed wami po takiej akcji bardzo ciężki czas, ciekawe ile dzisiaj posypało się L4 i urlopów na żądanie bo z domu wyjść nie można ;).
Jedno Miasto Jeden Klub
Czarnym Kurvvom Chvja w Dziób

amaris

Post autor: amaris » 23.09.2024, 15:40

Hal9000 pisze:
23.09.2024, 15:22
amaris pisze:
23.09.2024, 14:52

Obrazek
Ta miernota odkłada budowę nowego stadionu ad calendas graecas.
Co do Halickiego, to dziś jest posłem w PE, ale był w ratuszu i ma po dziś dzień wpływ na to co tam się dzieje.
To bardzo ważna figura w światku Donalda Tuska.
Budujesz obraz jakiegoś wielkiego spisku. Wszyscy chcą wam dokuczyć, uwalić, wszędzie wraże siły rzucają pod nogi kłody wspaniałej Polonii, tylko że na najważniejszym stanowisku w mieście stoi wasz sympatyk. To burzy całą waszą banalną narrację.
Czemu w warszawskim ratuszu mieliby nie przeważać kibice Legii, jeżeli w Warszawie to oni zdecydowanie przeważają? Inne proporcje byłyby właśnie jakąś aberracją.
Budowa obecnie obiektu na 16 000 ludzi dla was, byłaby polityczną kulą u szyi Trzaskowskiego, rażącą niegospodarnością, a wy chcecie, by on sobie tę pętlę zarzucił na szyje, więc nic dziwnego, że wierzga i ucieka od tego.

Wspomnień czar, kandydat postkomunistów na prezydenta stolicy Olejniczak, na marszu organizowanym przez kibiców KSP:
Obrazek

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 23.09.2024, 15:45

poznanskie.pedofile pisze:
23.09.2024, 15:37
na pewno dzisiaj wzięli urlopy na zadanie i siedzą w domu zwłaszcza ze skroili te flagi w sierpniu

brawo dla was jesteście wszyscy tu whuj kumaci na czasie
Ty jesteś tak kumaty jak Twój nick i wszystkie posty (zobaczyłem około 10 i starczy zdecydowanie).
Jedno Miasto Jeden Klub

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 23.09.2024, 16:13

amaris pisze:
23.09.2024, 15:40

Budowa obecnie obiektu na 16 000 ludzi dla was, byłaby polityczną kulą u szyi Trzaskowskiego, rażącą niegospodarnością, a wy chcecie, by on sobie tę pętlę zarzucił na szyje, więc nic dziwnego, że wierzga i ucieka od tego.
W ten sposób to można w nieskończoność to tłumaczyć.
A ja wiem, źe jest to strach przed naprawdę silną konkurencją, bo nowy, takiej średniej wielkości stadion, otwiera bardzo duże perspektywy przed Polonią.

Rudy5555

Post autor: Rudy5555 » 23.09.2024, 17:26

Hal9000 pisze:
23.09.2024, 16:13
amaris pisze:

W ten sposób to można w nieskończoność to tłumaczyć.
A ja wiem, źe jest to strach przed naprawdę silną konkurencją, bo nowy, takiej średniej wielkości stadion, otwiera bardzo duże perspektywy przed Polonią.
Jaka konkurencja ha ha ha. Jak was 300 było jak mistrza zdobywaliscie

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 23.09.2024, 18:26

Jak mistrza zdobywaliśmy na waszym kurniku 3:0?
Było nas 600 bo więcej biletów nie daliście.
Jakbyście do dziś grali na waszym kurniku to nie wiadomo czy gralibyście dalej w ekstraklasie? A tak nowa arena i nowe możliwości. Ale najlepiej udawać głupa.

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 23.09.2024, 19:00

Też ciekawe że czarnuchy pochwaliły się zdobyczą vs Pogoń Siedlce - nie znam szczegółów więc nie wiem czy bez walki, czy może jakieś opory były ale wątpię znając realia Pogoni.. ale dlaczego nie pochwalili się wjazdem do Marek pod koniec meczu swojej drugiej drużyny, ze sprzętem, gdzie odbili się jak od muru a uciekając potrącili chłopaka.. raczej nie mogli tego nie zauważyć bo chłopak odleciał dobre 2-3 metry więc nie jechali 5 km/h tylko solidnie spierdalali w panice przed chłostą która ich ewidentnie tego dnia czekała.

Drugiej flagi nie udało się zdobyć ale to inne ekipy potrafią napisać przykładowo "próbujemy zdobyć flagę na meczu 5 ligi ale nie udaje się i dostajemy bęcki, uznajemy wyższość wroga i palimy wroty potrącając podczas panicznej ucieczki chłopaka, do następnego!" a tutaj cisza, jedynie podjarka ze zdobytej flagi Pogoni ale to też jest bardzo ciekawe właśnie w jakich to było okolicznościach niestety nie znam na ten moment szczegółów a jak już wspomniałem wcześniej mogę jedynie gdybać i jakoś z wielkim przekonaniem obstawiam że zdobyli to bez walki po prostu wpadając w 30 osób ze sprzętem, już nie będę wypominać tej "młodzieży" bo tam stare pajace biegają co młodzi to może byli 15-20 lat temu ale niech będzie wersja że mają tak ambitnych i zdolnych "młodych".
Jedno Miasto Jeden Klub

FeniKSP

Post autor: FeniKSP » 23.09.2024, 19:31

kozdam4s pisze:
23.09.2024, 19:00
Też ciekawe że czarnuchy pochwaliły się zdobyczą vs Pogoń Siedlce - nie znam szczegółów więc nie wiem czy bez walki, czy może jakieś opory były ale wątpię znając realia Pogoni.. ale dlaczego nie pochwalili się wjazdem do Marek pod koniec meczu swojej drugiej drużyny, ze sprzętem, gdzie odbili się jak od muru a uciekając potrącili chłopaka.. raczej nie mogli tego nie zauważyć bo chłopak odleciał dobre 2-3 metry więc nie jechali 5 km/h tylko solidnie spierdalali w panice przed chłostą która ich ewidentnie tego dnia czekała.

Drugiej flagi nie udało się zdobyć ale to inne ekipy potrafią napisać przykładowo "próbujemy zdobyć flagę na meczu 5 ligi ale nie udaje się i dostajemy bęcki, uznajemy wyższość wroga i palimy wroty potrącając podczas panicznej ucieczki chłopaka, do następnego!" a tutaj cisza, jedynie podjarka ze zdobytej flagi Pogoni ale to też jest bardzo ciekawe właśnie w jakich to było okolicznościach niestety nie znam na ten moment szczegółów a jak już wspomniałem wcześniej mogę jedynie gdybać i jakoś z wielkim przekonaniem obstawiam że zdobyli to bez walki po prostu wpadając w 30 osób ze sprzętem, już nie będę wypominać tej "młodzieży" bo tam stare pajace biegają co młodzi to może byli 15-20 lat temu ale niech będzie wersja że mają tak ambitnych i zdolnych "młodych".
Jak na tak krótkie zdarzenie dużo napisane i dużo pokręcone

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 23.09.2024, 19:51

kozdam4s pisze:

https://www.youtube.com/watch?v=2VpUN3rbVxo&t=1s

Hal9000

Post autor: Hal9000 » 23.09.2024, 20:46

amaris pisze:
Legijny As w eurokołchozie z ramienia POKO mający posłuch w warszawskim ratuszu, przy którym Trzaskowski to nędzny figurant.

Obrazek

KebabiarzKrk1312

Post autor: KebabiarzKrk1312 » 23.09.2024, 20:48

kozdam4s pisze:

Hahahahhahah odbili się od muru weź ty leszczu tu nawet nie pisz bo p********* takie farmazony że się nie da czytać hahaha tak się składa, że Polonia nie miała tam żadnego sprzętu a marcovia uciekła i dopiero po dozbrojeniu zaczęli rozwalać samochody siekierami. ku*** wy na serio każdą sytuację potraficie przekręcić byle było na wasze. Zresztą ty to c**** wiesz i przeklejasz informacje zasłyszane od kogoś i trzynaście razy podkręcone. Te transparenty w kierunku Wisły to niezła hipokryzja skoro na ekipę, która ma gołe ręce Legia posiłkuje się siekierami…

extremalny_korbelis

Post autor: extremalny_korbelis » 23.09.2024, 22:05

No to mimo opisywanego marazmu ekipy KDP, coś tam się dzieje. Siedlce tracą flagi, jako chyba już 3 duży FC z ostatnich lat, teraz wjazd na Marcovie. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale coś się ruszyło
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 23.09.2024, 22:42

KebabiarzKrk1312 pisze:
23.09.2024, 20:48
kozdam4s pisze:

Hahahahhahah odbili się od muru weź ty leszczu tu nawet nie pisz bo p********* takie farmazony że się nie da czytać hahaha tak się składa, że Polonia nie miała tam żadnego sprzętu a marcovia uciekła i dopiero po dozbrojeniu zaczęli rozwalać samochody siekierami. ku*** wy na serio każdą sytuację potraficie przekręcić byle było na wasze. Zresztą ty to c**** wiesz i przeklejasz informacje zasłyszane od kogoś i trzynaście razy podkręcone. Te transparenty w kierunku Wisły to niezła hipokryzja skoro na ekipę, która ma gołe ręce Legia posiłkuje się siekierami…
Pojedyncze auto Pogoni udalo sie zrobić z Marcovia nie poszło tak dobrze... Nazwanie spierdalania w popłochu "odbiciem sie od mury" to i tak łagodne określenie.

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 23.09.2024, 23:09

KebabiarzKrk1312 pisze:
23.09.2024, 20:48
kozdam4s pisze:

Jasna sprawa wy nigdy nie biegacie ze sprzętem a po sądach od 2011 roku biegacie za darmo, maczetami i innym gównem nikogo na Warszawa Płudy nie atakowaliście to sobie poszkodowani wymyślili i nagrania z monitoringu gdzie Gorczak biega po peronie z maczetą to mój wymysł który zobaczyłem na EuroSporcie w reklamie.
Jedno Miasto Jeden Klub

ODPOWIEDZ