Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
NiebieskiDaf

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: NiebieskiDaf » 21.09.2024, 15:55

.ZIWPJB. pisze:
21.09.2024, 14:56
Lebka katowac tylko za to ze narobil sobie Ruch siary w starciu z Tyskimi. Piekny rewanz. Sumienia to widze jeden z drugim niema. Juz nie mozna jebnac raz dwa tylko trzeba dzieciaka katowac? Wy jestescie pojebani.

Skąd wiesz że ktoś go katował ???? A może upadł uderzył głową w krawężnik skąd wiesz jak to wyglądało że już na publicznym forum oceniasz cała sytuację

iparts.pl
Oldfreak

Post autor: Oldfreak » 21.09.2024, 15:59

NiebieskiDaf pisze:
21.09.2024, 15:55
.ZIWPJB. pisze:
Lebka katowac tylko za to ze narobil sobie Ruch siary w starciu z Tyskimi. Piekny rewanz. Sumienia to widze jeden z drugim niema. Juz nie mozna jebnac raz dwa tylko trzeba dzieciaka katowac? Wy jestescie pojebani.

Skąd wiesz że ktoś go katował ???? A może upadł uderzył głową w krawężnik skąd wiesz jak to wyglądało że już na publicznym forum oceniasz cała sytuację
Tak samo mówiła policja w 1998.Przemek uciekając sam się uderzył w słup.

yyyco

Post autor: yyyco » 21.09.2024, 16:04

Oldfreak pisze:
21.09.2024, 15:59
NiebieskiDaf pisze:
.ZIWPJB. pisze:

Tak samo mówiła policja w 1998.Przemek uciekając sam się uderzył w słup.
Też niebiescy.

king

Post autor: king » 21.09.2024, 17:02

johkowalsky pisze:
21.09.2024, 10:54
Nie usprawiedliwiam nikogo ale wydaje mi się że chłopak padł ofiarą ekipy która myśli kategoriami typowo derbowymi dzisiaj. Tychy nie są jednak w tej bezpośredniej konfrontacji z Ruchem czy Górnikiem na co dzień bo nie są wrogiem nr jeden. A te ekipy biją się ze soba nie po to by pokazać swoją wyższość ale jak to w gorących terenach derbowych by wyeliminować rywala najczęściej na jak najdłużej… kiedyś było to łamanie rąk i nóg, czasem katowanie, czasem w miejscach gdzie sprzęt schodzi w grę cięcie po ścięgnach etc… niby nikt nikogo zabić nie chce ale często kończy się tragicznie… taka rzeczywistość dzisiejszego miasta/ regionu derbowego zwłaszcza… myślę że dokładnie ofiarą takiego samego myślenia padł Łukasz z BKS bo wyszedł na ekipę która w zagrożeniu ma wpojone że druga strona nie cofnie się przed niczym…

Czy mi się to podoba ? Jasne że nie… czy to jest powszechne? W miastach derbowych bardziej niż wszyscy myślicie… tylko nie zawsze da się o tym poczytać… ale taka Warszawa swego czasu i młotki… Łódź a i pewnie Trójmiasto… Grudziądz czy inne mniejsze i większe miejscowości mają masę takich zdarzeń w pamięci…

Czy tak powinno być ? Niepowinno… ale często było i to gloryfikowanie chuliganki z lat 90 czy 2000 też jest mocno nad wyraz bo kto wtedy się udzielał pamięta jak bywało… nieprzypadkowo z tamtych czasów też jest dużo niepotrzebnych grobów…
A ja pamiętam w Katowicach właśnie honorowo przeciwko Ruchowi w obie strony, tak samo z innymi na wyjazdach. Co mi do głowy przychodzi z kulawych, to Widzew w Kutnie i rozbieranie plus kradzieże , np. Stomil w drodze do Katowic

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 21.09.2024, 18:01

Johny99 pisze:
21.09.2024, 18:00
king pisze:
21.09.2024, 17:02
johkowalsky pisze:
21.09.2024, 10:54
Nie usprawiedliwiam nikogo ale wydaje mi się że chłopak padł ofiarą ekipy która myśli kategoriami typowo derbowymi dzisiaj. Tychy nie są jednak w tej bezpośredniej konfrontacji z Ruchem czy Górnikiem na co dzień bo nie są wrogiem nr jeden. A te ekipy biją się ze soba nie po to by pokazać swoją wyższość ale jak to w gorących terenach derbowych by wyeliminować rywala najczęściej na jak najdłużej… kiedyś było to łamanie rąk i nóg, czasem katowanie, czasem w miejscach gdzie sprzęt schodzi w grę cięcie po ścięgnach etc… niby nikt nikogo zabić nie chce ale często kończy się tragicznie… taka rzeczywistość dzisiejszego miasta/ regionu derbowego zwłaszcza… myślę że dokładnie ofiarą takiego samego myślenia padł Łukasz z BKS bo wyszedł na ekipę która w zagrożeniu ma wpojone że druga strona nie cofnie się przed niczym…

Czy mi się to podoba ? Jasne że nie… czy to jest powszechne? W miastach derbowych bardziej niż wszyscy myślicie… tylko nie zawsze da się o tym poczytać… ale taka Warszawa swego czasu i młotki… Łódź a i pewnie Trójmiasto… Grudziądz czy inne mniejsze i większe miejscowości mają masę takich zdarzeń w pamięci…

Czy tak powinno być ? Niepowinno… ale często było i to gloryfikowanie chuliganki z lat 90 czy 2000 też jest mocno nad wyraz bo kto wtedy się udzielał pamięta jak bywało… nieprzypadkowo z tamtych czasów też jest dużo niepotrzebnych grobów…
A ja pamiętam w Katowicach właśnie honorowo przeciwko Ruchowi w obie strony, tak samo z innymi na wyjazdach. Co mi do głowy przychodzi z kulawych, to Widzew w Kutnie i rozbieranie plus kradzieże , np. Stomil w drodze do Katowic
Powiedzcie mi mara policjant dziś jest na meczu klasyk Śląski cygany szczewa ??

Macie jakieś info policjanty ?
Przyjedz sprawdz

Bebok

Post autor: Bebok » 21.09.2024, 18:21

glwtrcd pisze:
21.09.2024, 18:01
Johny99 pisze:
21.09.2024, 18:00
king pisze:
21.09.2024, 17:02

Powiedzcie mi mara policjant dziś jest na meczu klasyk Śląski cygany szczewa ??

Macie jakieś info policjanty ?
Przyjedz sprawdz
Wszyscy dobrze wiedzą, że tego nie zrobi. Internetowy wojownik, wojuje 😁

morawa

Post autor: morawa » 21.09.2024, 18:52

A mi osobiście bardzo szkoda tego dzieciaka. Tym bardziej że na codzien stadion w Tychach jest najnormalniej w świecie pusty. Tam jest inny klimat ,tam nie ma ciśnienia na piłkę czy klimaty hoologans. Jasne że jest kilkadziesiąt osób które pilnują sobie na miarę swoich możliwości podwórka., Natomiast w taki dzień to właśnie dzieciaki i rodziny zapełniają im trybuny i w żaden sposób nie czuł bym satysfakcji wyskoczyć kumatym składem i zlać takiego dzieciaka.Czy to zabol czy inny gnojek.Ruch zawsze wiedział gdzie się szuka konfrontacji.
Osobiście mam syna starszego który raz do roku zajrzy na mecz.I teraz co ,zostało by płakać pod szpitalem.

mieczem

Post autor: mieczem » 21.09.2024, 20:02

biohazard pisze:
21.09.2024, 14:03
Braun2025 pisze:
21.09.2024, 10:57
polskipodróżnik pisze:
21.09.2024, 10:32
Jeżeli chcecie wykluczyć Ruch to i Żaboli też za katowanie i latanie ze sprzętem
Gdzie zabole używają sprzętu? Wy jebane hipokrytki najebaliscie małolata i jak szmaty jebane pierdolcie a tamci też są be. Sprawa dotyczy was i Tychów
Szkoda, że kosztem młodego chłopaka Tyscy po latach przekonali się ile honoru jest w ekipie Ruchu. Tak było od dawna, Ruch jednak jest świetnie zorganizowany w kwestii propagandy na co wiele ekip nadal się nabiera. Potrafią zawsze swój brak honoru wytłumaczyć jak radowi politycy. Tyscy sami swego czasu trzęśli portkami przed ekipą sześćdziesiątek i łykali każdą ich ścieme, robiło zresztą tak wiele klubów z Polski i okolicznych klubów. Potem ekipa która ich bajerowała rozjebała się, bijąc wszelkie rekordy Polski i pozostając ekipą która powinna w herbie już dożywotnio mieć cyfre 60. Ekipa, która teraz siedzi i jest tak hołdowana przez niebieskich nie miała problemu z używaniem typowo gangsterskich zagrywek typu GPS, próby robienia kogoś do spodu itp. A dzisiaj ci ludzie są traktowani jako ofiary swoich guru którzy na nich się r********… nigdy w tej ekipie nie było grama kibicowskiej rywalizacji a zwykłego szukania wpływów i kasy. Cieszy jedynie fakt, że coraz więcej ekip to widzi, a martwi że są jeszcze takie które w ten układ wchodzą.
Niezłym trzeba być zjebem życiowym, żeby wyjebac komentarz na pól strony.
Akceptacji i poklasku szukasz w internecie, bo w życiu codziennym jesteś popychadłem ?
Spróbuj szczęścia w Wyborczej, tam szukają tak zaangażowanych pismaków xD

Thuglife1971

Post autor: Thuglife1971 » 21.09.2024, 20:36

Zaraz będzie na naszej scenie tak jak w Grecji, każdy mecz bez kibiców gości, już lepiej jak ta Wisła będzie normalnie wpuszczana a ci co tak szczekają niech się ustawią na trasie i po problemie

Patpat

Post autor: Patpat » 21.09.2024, 21:06

Emigrujacy pisze:
21.09.2024, 13:46
Najwięcej do powiedzenia mają ci co latają że sprzętem,z policjantem w ekipie i są najbardziej "honorowi"
Napatoczył się chłopak ,został obity i tyla
No ku*** pustak j***** bo inaczej tego nie można napisać. Nikomu się tego nie życzy, ale tobie jebana niemoto życzę żeby cie konkretnie dojebali. Ha tfu na takich skurwysynów jak ty.

scania

Post autor: scania » 21.09.2024, 22:10

biohazard pisze:
21.09.2024, 14:03
Braun2025 pisze:
polskipodróżnik pisze:
Jeżeli chcecie wykluczyć Ruch to i Żaboli też za katowanie i latanie ze sprzętem
Gdzie zabole używają sprzętu? Wy jebane hipokrytki najebaliscie małolata i jak szmaty jebane pierdolcie a tamci też są be. Sprawa dotyczy was i Tychów
Szkoda, że kosztem młodego chłopaka Tyscy po latach przekonali się ile honoru jest w ekipie Ruchu. Tak było od dawna, Ruch jednak jest świetnie zorganizowany w kwestii propagandy na co wiele ekip nadal się nabiera. Potrafią zawsze swój brak honoru wytłumaczyć jak radowi politycy. Tyscy sami swego czasu trzęśli portkami przed ekipą sześćdziesiątek i łykali każdą ich ścieme, robiło zresztą tak wiele klubów z Polski i okolicznych klubów. Potem ekipa która ich bajerowała rozjebała się, bijąc wszelkie rekordy Polski i pozostając ekipą która powinna w herbie już dożywotnio mieć cyfre 60. Ekipa, która teraz siedzi i jest tak hołdowana przez niebieskich nie miała problemu z używaniem typowo gangsterskich zagrywek typu GPS, próby robienia kogoś do spodu itp. A dzisiaj ci ludzie są traktowani jako ofiary swoich guru którzy na nich się r********… nigdy w tej ekipie nie było grama kibicowskiej rywalizacji a zwykłego szukania wpływów i kasy. Cieszy jedynie fakt, że coraz więcej ekip to widzi, a martwi że są jeszcze takie które w ten układ wchodzą.
Niesamowite..Jako pierwszy rozkminilłeś ekipę Ruchu. Nikt nie potrafił a Ty to zrobiłeś! Brawo!

Prawdziwaracja

Post autor: Prawdziwaracja » 21.09.2024, 22:17

Jakoś mi się nie wydaje, żeby na Ruchu byli teraz zadowoleni z tego, co się stało. Wszystkich nie upilnujesz. Szkoda chłopaka, trzeba mieć kurewskiego pecha.

Zubekpor

Post autor: Zubekpor » 21.09.2024, 22:29

Prawdziwaracja pisze:
21.09.2024, 22:17
Jakoś mi się nie wydaje, żeby na Ruchu byli teraz zadowoleni z tego, co się stało. Wszystkich nie upilnujesz. Szkoda chłopaka, trzeba mieć kurewskiego pecha.
Nie wiem czy chuligani są nie zadowoleni ,ale mnóstwo normalnych kibiców jest wkurwionych na tą kulawą akcje w Tychach przed meczem

HenryHass84

Post autor: HenryHass84 » 21.09.2024, 22:51

NiebieskiDaf pisze:
.ZIWPJB. pisze:

Dla twojej informacji, chłopak po tym jak stracił przytomność był kopany i okładany. Tak, widziałem nagranie więc skończ pierdolic i bronić swojej niebieskiej patologii z Pszczyny. Na szczęście wczorajsze informacje były tylko głupim pierdoleniem mediów co część kibicowskiej braci wzięła za pewnik zamiast zapytać u źródła.

Braun2025

Post autor: Braun2025 » 22.09.2024, 02:04

Wszystko wszystkim niech chłopak wraca do zdrowia, ale nie róbcie z chłopaka dzieciaka. 17 lat to najlepszy wiek na kibicowanie. Chorzowscy przesadzili i to bardzo, ale bez przesady, że dzieciaka obili bo teraz te wszystkie młode Katowice, młode Tychy, młode torcy to są w jego wieku. Zresztą 16 latkowie niedawno zakatowali tego piłkarza GKS Jastrzębie w Sosnowcu. Dziecko to to już nie było. Wracaj do zdrowia

morawa

Post autor: morawa » 22.09.2024, 03:18

A somalijki wychodzą za mąż w wieku 11lat .
Nie pisz postów o drugiej w nocy kolego.Zastaniw się (zakładam że masz już pełnoletność) czy jadąc furom z ekipą przyszło by ci do głowy zaatakować dwóch nastolatków, bo jeśli tak to jesteś ukraincem

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 22.09.2024, 04:13

Johny99 pisze:
21.09.2024, 19:40
Bebok pisze:
21.09.2024, 18:21
glwtrcd pisze:
21.09.2024, 18:01

Przyjedz sprawdz
Wszyscy dobrze wiedzą, że tego nie zrobi. Internetowy wojownik, wojuje 😁
To jeszcze go dziewczyny nie pogonilyscie przecież parę stron wcześniej nikt go na Górniku nie poważa ponoć a ty cwelu glwtrcd wróciłaś, tam na Gliwice chociaż głowę wychylasz czy wszystkie sprawy załatwiane w Zabrzu ze strachu zmień ten nik bo w Gliwicach was nie ma cioty a te k**** majciarze z Sośnicy dalej gwałcą zbiorowo?? Wstydu kurwiszonie nie masz W********** pod dere do krisa ☝️ dzisiaj pewnie kryminalna stanie z git bandą i ramie w ramie będą śpiewać He he co za skurwione śmiecie
c*** to ty jestes to raz.
2 to jak niema nas na Gliwicach to niech kury bija sie wkoncu enami tzn idnzs same gliwice, propozycje maja caly czas.
Bylo trzeba przyjechac i pogonic mara hahha
j**** was aferzystki

Lucymek

Post autor: Lucymek » 22.09.2024, 07:23

HenryHass84 pisze:
21.09.2024, 22:51
NiebieskiDaf pisze:
.ZIWPJB. pisze:

Dla twojej informacji, chłopak po tym jak stracił przytomność był kopany i okładany. Tak, widziałem nagranie więc skończ pierdolic i bronić swojej niebieskiej patologii z Pszczyny. Na szczęście wczorajsze informacje były tylko głupim pierdoleniem mediów co część kibicowskiej braci wzięła za pewnik zamiast zapytać u źródła.
Z tym nagraniem to chyba Cie fantazja poniosla...

NiebieskiDaf

Post autor: NiebieskiDaf » 22.09.2024, 08:40

Lucymek pisze:
22.09.2024, 07:23
HenryHass84 pisze:
21.09.2024, 22:51
NiebieskiDaf pisze:

Z tym nagraniem to chyba Cie fantazja poniosla...

Poczekaj zaraz poleci klasykiem że na drugim tajnym forum na którym on napewno jest lata nagranie z całej akcji

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 22.09.2024, 12:06

k**** jebana Jastrzebie juz dawno mialo piwuedziane ze jak beda z Piastem to tez beda j***** nasprzecie.
Zreszta to oni pierwsi napierdalac nas stolikami krzeslami.
Ja kury umowia sie znami wkoncu do lasu to moze bedzie odpuszczony im sprzet oile beda i niebeda odpierdalac cwelu

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 22.09.2024, 16:07

poznanskie.pedofile pisze:
22.09.2024, 12:14
To górnik może atakować sprzętem Piasta? Gdzie wielka Legia i teksty o spotkaniu ogólnopolskim i zasadach ?
Tu niechodzi oto ze mozemy czy nie tylko o ich krzywe akcje po podpisaniu paktu w chorzowie jak go pamietasz
Johny99 pisze:
22.09.2024, 12:50
glwtrcd pisze:
22.09.2024, 12:06
k**** jebana Jastrzebie juz dawno mialo piwuedziane ze jak beda z Piastem to tez beda j***** nasprzecie.
Ja kury umowia sie znami wkoncu do lasu to moze bedzie odpuszczony im sprzet oile beda i niebeda odpierdalac cwelu
Zrozum ty ku*** dzbanie brudny policyjny tak słabi jesteście że na Piasta potrzebujecie sprzęt w przeciwnym razie już dawno by was wymietli z Gliwic ty ku*** cioto jebana wielka torcipa nie daje rady Piastowi a ty tu p********* o jakimś wyjściu do lasu mieliście okazje wyjść to się kurwiszonie na obozie w majty zesralyscie i za sprzęt bo inaczej było by po was wstyd dla Górnika że takie k**** jak ty się tam chowają
Ty cwelu spytaj kurczakow oczym mowia yylko oni i tak prawdy niepowiedza dobra W********** cwelu

haaland000

Post autor: haaland000 » 23.09.2024, 00:36

Jak wygląda sytuacja w Bielsku? Są osiedla TSP i BKS? Czy totalna dominacja BKS'u?

polskipodróżnik

Post autor: polskipodróżnik » 23.09.2024, 10:15

Braun2025 pisze:
polskipodróżnik pisze:
Tylko problem masz bo nie jestem ani za Tychami ani za Ruchem a za tymi na których sprzęt użyliście.

19acab45

Post autor: 19acab45 » 23.09.2024, 13:38

glwtrcd weź ty cymbale najpierw naucz się poprawnie pisać po polsku to raz, a dwa to zostało coś dogadane ale skoro nie wiesz o tym to się więcej już nie wypowiadaj

mateusznow

Post autor: mateusznow » 23.09.2024, 14:20

Oldfreak pisze:
21.09.2024, 14:54
RaryTaS pisze:
21.09.2024, 14:39
Jakiś tyski dzban mający zgodę z cracovią pisze o wykluczaniu Wisły i Ruchu.
Co za spierdolina umysłowa.
Zdrowia dla tego chłopaka a ty tichauer pajacu może zapytaj swoich funfli z łks ile mają frajerskich numerów na koncie.Czemu nie chcesz ich wykluczać?
Wisła i Ruch w używaniu ostrego sprzętu i konfidenctwie wyprzedzili wszystkich o epokę.Jak ostatnio zobaczyłem flagę "pf" wywieszoną to na ich miejscu spaliłbym się ze wstydu stojąc za nią, jak tam czołówka pf została kapusiami.
Akurat tutaj Wisła i Cracovia mają również bardzo dużo wspólnego.

szobiszowicefanatic

Post autor: szobiszowicefanatic » 23.09.2024, 18:23

glwtrcd pisze:
22.09.2024, 12:06
Sam się kretynie zweryfikowałeś i nawet więcej nie trzeba pisać.

Silesia 90

Post autor: Silesia 90 » 24.09.2024, 11:20

Jak wygląda sytuacja w Żorach? Wiem, że organizuje się tam Ruch, Górnik i Gieksa. Czy można, którejś z ekip obiektywnie przyznać, że rządzi miastem? I czy są jakieś poszczególne osiedla, dzielnice należące do którejś z grup podobnie jak to jest w Rudzie Śląskiej albo wygląda to inaczej, że kibice każdej z ekip są rozsiani po całym mieście?

oberschlesien321

Post autor: oberschlesien321 » 24.09.2024, 19:03

Silesia 90 pisze:
24.09.2024, 11:20
Jak wygląda sytuacja w Żorach? Wiem, że organizuje się tam Ruch, Górnik i Gieksa. Czy można, którejś z ekip obiektywnie przyznać, że rządzi miastem? I czy są jakieś poszczególne osiedla, dzielnice należące do którejś z grup podobnie jak to jest w Rudzie Śląskiej albo wygląda to inaczej, że kibice każdej z ekip są rozsiani po całym mieście?
Ruch rządzi miastem, chociaż w ostatnich latach Górnik z Gieksą zdecydowanie przybrali na sile. Ilościowo kibiców Górnika i Gieksy razem wziętych może jest nawet więcej niż Ruchu ale nie przekłada się to na miasto. Gieksa ma jedno osiedle ( Pawlikowski), Górnik osiedle Fadom i jego okolice ( Kleszczówka), oraz dzielnica Rogoźna. Chociaż w barwach KSGKS poza dniem meczowym gdzie robią czasem zbiórki to nie widziałem nikogo od lat

Silesia 90

Post autor: Silesia 90 » 24.09.2024, 20:57

oberschlesien321 pisze:
24.09.2024, 19:03
Silesia 90 pisze:
Ruch rządzi miastem, chociaż w ostatnich latach Górnik z Gieksą zdecydowanie przybrali na sile. Ilościowo kibiców Górnika i Gieksy razem wziętych może jest nawet więcej niż Ruchu ale nie przekłada się to na miasto. Gieksa ma jedno osiedle ( Pawlikowski), Górnik osiedle Fadom i jego okolice ( Kleszczówka), oraz dzielnica Rogoźna. Chociaż w barwach KSGKS poza dniem meczowym gdzie robią czasem zbiórki to nie widziałem nikogo od lat
Piasta tam nie ma w ogóle?
Z tego co oglądam Żory z lotu ptaka, to z Twojego opisu wynika, że Górnik ma głównie przedmieścia i domki, Gieksa jedno większe osiedle, a resztę blokowisk i centrum Ruch. Te osiedla są tak blisko siebie pobudowane, że tam raczej panuje taki klimat, że większość osób się tam zna lub kojarzy, więc raczej nie ma takiego ciśnienia jak w Rudzie Śląskiej.

oberschlesien321

Post autor: oberschlesien321 » 24.09.2024, 21:09

Silesia 90 pisze:
24.09.2024, 20:57
oberschlesien321 pisze:
24.09.2024, 19:03
Silesia 90 pisze:
Piasta tam nie ma w ogóle?
Z tego co oglądam Żory z lotu ptaka, to z Twojego opisu wynika, że Górnik ma głównie przedmieścia i domki, Gieksa jedno większe osiedle, a resztę blokowisk i centrum Ruch. Te osiedla są tak blisko siebie pobudowane, że tam raczej panuje taki klimat, że większość osób się tam zna lub kojarzy, więc raczej nie ma takiego ciśnienia jak w Rudzie Śląskiej.
Piasta nie ma wogóle, jest kilkanascie osób z GKS Jastrzębie (głownie osiedle Sikorskiego i Osiny) oraz kilka osób z Odry Wodzisław porozrzucanych po całym mieście, ale obie te ekipy nie są widoczne na mieście, nie mają swoich terenów czy nawet graffiti.

Co do ciśnienia i kojarzenia się wzajemnie to wiadomo że większość się zna ale to wcale nie znaczy że nic się nie dzieje. Szczególnie aktywna jest młoda Gieksa i młodzi z Ruchu, Górnik regres według mnie.

dyniadynia

Post autor: dyniadynia » 24.09.2024, 22:53

W mojej opinii jeżeli chodzi o Żory to kolejność Ruch, Gieksa, Górnik. Rzeczywiście młoda Gieksa i Ruch aktywna choć wiadomo, że nie dzieje się nic spektakularnego. W naszych szeregach paru naprawdę ciekawych chłopaków, w poprzednich latach żorski narybek też był zawsze konkretny. Kiedyś na osiedlu Sikorskiego była mocno skinowska ekipa Odry (Made in Sikorski) ale to już przeszłość.

Braun2025

Post autor: Braun2025 » 26.09.2024, 02:15

Wiadomo co z małolatem z Tych? Może jakaś zbiórka jest uruchomiona czy coś?

Pasierb Bogdana

Post autor: Pasierb Bogdana » 26.09.2024, 17:04

Dżony99 skoro według ciebie z ekipy Górnika śmieją się nawet małolaci czy dzieci, biją ich Piast i Jastrzębie to czemu nie pojedziesz i nie zrobisz porządków ze swoją ekipą ?? Wybrałeś walkę przez internet kasztanie ?
Czemu nie podjedziesz do tego całego Mary czy jak mu tam i mu nie najebiesz?? Kupa w kalesonach jest i wolisz ubliżać przez neta ? Z tego co wiadomo to dobry fighter więc myślę że właśnie strach cię powstrzymuje a skoro tak to zamknij jadaczkę i nie udawaj ostrzaka leszczu.

iamcriminal

Post autor: iamcriminal » 27.09.2024, 01:15

Pasierb Bogdana pisze:
26.09.2024, 17:04
Dżony99 skoro według ciebie z ekipy Górnika śmieją się nawet małolaci czy dzieci, biją ich Piast i Jastrzębie to czemu nie pojedziesz i nie zrobisz porządków ze swoją ekipą ?? Wybrałeś walkę przez internet kasztanie ?
Czemu nie podjedziesz do tego całego Mary czy jak mu tam i mu nie najebiesz?? Kupa w kalesonach jest i wolisz ubliżać przez neta ? Z tego co wiadomo to dobry fighter więc myślę że właśnie strach cię powstrzymuje a skoro tak to zamknij jadaczkę i nie udawaj ostrzaka leszczu.
kupe w kalesonach to miał ten twój dobry fighter pod kliniką w Knurowie jak solówke zaproponował mu jeden pan z Ruchu. niestety podobnie jak ten dałn glwtrcd bronisz tutaj i stoisz murem za kurestwem i to właśnie dlatego jest z Was beka bo sami sobie wbijacie c*** i dlatego inne ekipy przestają Was szanować, jak Lech i reszta. kiedyś Torcida to była dobra marka a teraz kojarzy sie jedynie z bujanie sie i trenowanie z psem, przypomnijmy też o sławnym Nodze, prawie oficjalnie policjant, dumnie pozujący do zdjęć w mundurze i z bronią a wy chcieliście żeby was jeszcze reprezentował na turnieju w Poznaniu. sami sobie zróbcie porządek u siebie i przestańcie się już ośmieszać.

rojbertrsl

Post autor: rojbertrsl » 27.09.2024, 10:00

Do kolegi powyżej,
Załóżmy że pare lat odkładałeś na wypasiony samochód który ginie ci sprzed twojego domu !! Głosisz sprawę na policji w nadziei że go odnajdą czy liczysz na szczęście że złodziej szybko się znudzi i odda ci samochód???
Albo inna sytuacja twoja córka na imprezie jest odurzona narkotykami później zgwałcona nie wiadomo przez kogo i gdzie bo nic nie pamięta głosisz sprawę na psach czy załącza ci się detektyw i sam szukasz sprawców?????
Odpowiedz???

A może taka checa... wychodzisz od laski ,nagle pod blokiem dopada cię około 30typa z młotkami i maczetami napierdalają cię tym sprzętem gdzie popadnie tną nogi ,ścięgna ,ręce
Przybyła na miejsce karetka zabiera cię do szpitala gdzie leżysz jakiś czas w śpiączce farmakologicznej a lekarze cudem cię przywracają do życia.......
Na pytanie psiarni kto to zrobił mówisz że nie pamiętasz całego zajścia że nie masz pojęcia kto i za co !!!!! No wiadomo że po takich obrażeniach nie powiesz że wpadłeś pod pociąg ku*** logiczne !!!!!
Na siłę chcecie temu Lotkowi aferę kręcić a gość siedzi sztywno ....

Pierdolone prawilniaki się znalazły a co drugi w takiej sytuacji wyśpiewałby wszystko jak leci .

j**** was wszystkich
GÓRNIK\G/ZABRZE

jakisyf1997

Post autor: jakisyf1997 » 27.09.2024, 15:00

rojbertrsl pisze:
27.09.2024, 10:00
Do kolegi powyżej,
Załóżmy że pare lat odkładałeś na wypasiony samochód który ginie ci sprzed twojego domu !! Głosisz sprawę na policji w nadziei że go odnajdą czy liczysz na szczęście że złodziej szybko się znudzi i odda ci samochód???
Albo inna sytuacja twoja córka na imprezie jest odurzona narkotykami później zgwałcona nie wiadomo przez kogo i gdzie bo nic nie pamięta głosisz sprawę na psach czy załącza ci się detektyw i sam szukasz sprawców?????
Odpowiedz???

A może taka checa... wychodzisz od laski ,nagle pod blokiem dopada cię około 30typa z młotkami i maczetami napierdalają cię tym sprzętem gdzie popadnie tną nogi ,ścięgna ,ręce
Przybyła na miejsce karetka zabiera cię do szpitala gdzie leżysz jakiś czas w śpiączce farmakologicznej a lekarze cudem cię przywracają do życia.......
Na pytanie psiarni kto to zrobił mówisz że nie pamiętasz całego zajścia że nie masz pojęcia kto i za co !!!!! No wiadomo że po takich obrażeniach nie powiesz że wpadłeś pod pociąg ku*** logiczne !!!!!

Pierdolone prawilniaki się znalazły a co drugi w takiej sytuacji wyśpiewałby wszystko jak leci .

j**** was wszystkich
Te przykłady co podałeś ja np szukam sprawców sam bo policja ci w tym nie pomoże może poza tym pierwszym policja i tak nie znajdzie a do ubespieczalni musisz zglosic a do szpitala i cięcia jak gość zasłużył sam ciol dostał tym samym potraktowany to nie wiem jego nikt nie sprzedał że ciol a on pocięty i zgłasza

jakisyf1997

Post autor: jakisyf1997 » 27.09.2024, 15:12

A teraz jest taka moda że kogoś pobijesz a ten powawia innych bo przy kolegach chce się pokazać kto go nie sciulal

19seba20

Post autor: 19seba20 » 27.09.2024, 15:17

rojbertrsl pisze:
Do kolegi powyżej,
Odpowiedz???

j**** was wszystkich
A może tak odniesiesz sie do mary? co powiesz na jego temat i trenowania z psami ?

Braun2025

Post autor: Braun2025 » 27.09.2024, 16:27

jakisyf1997 pisze:
27.09.2024, 15:00
rojbertrsl pisze:
Do kolegi powyżej,
Odpowiedz???

j**** was wszystkich
Te przykłady co podałeś ja np szukam sprawców sam bo policja ci w tym nie pomoże może poza tym pierwszym policja i tak nie znajdzie a do ubespieczalni musisz zglosic a do szpitala i cięcia jak gość zasłużył sam ciol dostał tym samym potraktowany to nie wiem jego nikt nie sprzedał że ciol a on pocięty i zgłasza
Ty ku*** idioto nikt nikogo nie zgłosił. Takie przestępstwo jest ścigane z urzędu. Jakoś charakterny pan L z Rudy jak mu auto spalili to wysłał teściowa żeby poszła zgłosić że jej samochód spalili.

Pasierb Bogdana

Post autor: Pasierb Bogdana » 27.09.2024, 18:49

dżony99 nie jestem z Górnika ani zgód a napisałem post w twoim kierunku, bo skoro jesteś taki ostrzak na jakiego się tu kreujesz to powinieneś robić porządki na własną rękę a nie płakać w necie z kolejnego konta. Pisać groźne posty każdy umie, ale podjechać i załatwić sprawę już nie. Ty należysz do tej pierwszej grupy. Żalisz się tu, odgrażaszm bo cię pogonili z ekipy i siano przestało płynąć. Gdybyś dalej był w ekipie to by ci tam Mara i inni nie przeszkadzali i piąteczki byłyby bite w najlepsze. W pas byś się im kłaniał, że pozwalają ci zarabiać. Zachowujesz się jak odpulona laska, która była zakochana ale facet ją kopnął w d***.
Napisz tu, że boisz się i masz osrane kalesony a nie zgrywaj ostrzaka.

ODPOWIEDZ