Nie znam gościa ale właśnie pisze normalnie.ImperatorMistrz pisze: ↑11.09.2024, 20:55Boże, co za bzdury.krokiet_z_grzybami pisze: ↑11.09.2024, 16:31Pozwolę sobie wtrącić 3 grosze. Kilku Widzewiaków porównuje tą sytuacje do jakiegoś wyjścia w czerwonych barwach na Teo czy Retkini, no panowie halo.. chyba jest różnica chodzenia w barwach, nawet rodzica z dzieckiem po osiedlach w ŁODZI do jakiejś wiochy blisko 100 km od Łodzi, gdzie obstawiam na sto% owa mama nawet nie zdawała sobie sprawy, że daleko od miasta może się znaleźć jakiś zjeb, który by się doczepił o strój meczowy. No ludzie, troszkę wyobraźni, przykładowo moja matka to nawet nie wie, że jest jakaś "kosa" między kibicami ŁKSu a Widzewa a co dopiero miałaby rozkminiać czy jak byśmy byli 100km od Łodzi w jakimś miasteczku czy wsi to dziecko nie może sobie w koszulce takiej czy owakiej iść, zwłaszcza, że to był jak tutaj podawano MŁODY PIŁKARZ a nie jakiś kibic z motywem "terror hooligans street warriors" i innymi tego typu hasłami na koszulce. Za owe zachowanie CH do d*** typowi/typom z kutna i dla mnie tyle w temacie.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Zauważ że wszystko co ten gość pisze to są wiadomości czerpane z neta, chłop nawet na mecze nie chodzi, teoretyk kibicowski z Bydgoszczy. A pisząc o "wiochach100 km od Łodzi" obraża też waszych kibiców.Stare Czasy 08 pisze: ↑14.09.2024, 07:51Nie znam gościa ale właśnie pisze normalnie.ImperatorMistrz pisze: ↑11.09.2024, 20:55Boże, co za bzdury.krokiet_z_grzybami pisze: ↑11.09.2024, 16:31Pozwolę sobie wtrącić 3 grosze. Kilku Widzewiaków porównuje tą sytuacje do jakiegoś wyjścia w czerwonych barwach na Teo czy Retkini, no panowie halo.. chyba jest różnica chodzenia w barwach, nawet rodzica z dzieckiem po osiedlach w ŁODZI do jakiejś wiochy blisko 100 km od Łodzi, gdzie obstawiam na sto% owa mama nawet nie zdawała sobie sprawy, że daleko od miasta może się znaleźć jakiś zjeb, który by się doczepił o strój meczowy. No ludzie, troszkę wyobraźni, przykładowo moja matka to nawet nie wie, że jest jakaś "kosa" między kibicami ŁKSu a Widzewa a co dopiero miałaby rozkminiać czy jak byśmy byli 100km od Łodzi w jakimś miasteczku czy wsi to dziecko nie może sobie w koszulce takiej czy owakiej iść, zwłaszcza, że to był jak tutaj podawano MŁODY PIŁKARZ a nie jakiś kibic z motywem "terror hooligans street warriors" i innymi tego typu hasłami na koszulce. Za owe zachowanie CH do d*** typowi/typom z kutna i dla mnie tyle w temacie.
-
Miałem odpisać, ale w sumie mi się nie chce. Jak nie zrozumiałeś a widać że nie zrozumiałeś o czym pisałem to nie mój problem. Jak ktoś normalnie zwraca uwagę w sumie z myślą o tym żeby dzieciak gdzieś zaraz nie dostał pocisku albo nie stracił barw a ojciec się burzy że nie będę mu mówił co ma robić rzucając k**** i chuje przy 13-14 letnim dzieciaku idąc się poskarżyć ochronie że ktoś mu grozi :) kończę temat bo jakaś dziwna dyskusja sie urodziła.Kibic_janusz pisze: ↑14.09.2024, 03:29Typ zastraszył ojca z dzieckiem i chwali się że zmusił ojca do określonego zachowania tylko z tego powodu, że ojciec bał się o bezpieczeństwo dziecka. Typ mówi o tym z dumą. Tak było, czy czegoś nie przeczytałem?yyyco pisze: ↑13.09.2024, 14:13Chłopie, naucz się czytać ze zrozumieniem, a jak nie jesteś w stanie, to się nie udzielaj na publicznym forum, bo ludzie czytają i mają cię za analfabetę.Kibic_janusz pisze: ↑13.09.2024, 12:30
Konkretny bandzior z ciebie w takim razie. Już się wygadaleś że jednym razem zastraszany przy dziecku ojciec poszedł po ochronę, wiec ci się narracja rozjechała nieco. Ot "zasady"
-
Aha, czyli ty zaczepiałeś ojca z dzieckiem właśnie z troski o to dziecko, żeby gdzieś zaraz "nie dostał pocisku" jak np od ciebie w tej galerii? Wielkim jesteś bohaterem, cały twój chuligański trud tobie, kochana Ojczyzno
Nie potrzebujemy imigrantów, mając takich rodaków jak ty...
-
Czekaj, czyli ten ojciec zaczął rzucać k****** i chujami że mu nie będziesz mówil co masz robić, a ty ze smutną buzią mu mówiłeś "ale proszę pana, to z troski o dzieci", czy tak dymiles że facet musiał pójść po ochronę żebyś jego i jego dziecko zostawił w spokoju?Eternidad pisze: ↑14.09.2024, 08:51Miałem odpisać, ale w sumie mi się nie chce. Jak nie zrozumiałeś a widać że nie zrozumiałeś o czym pisałem to nie mój problem. Jak ktoś normalnie zwraca uwagę w sumie z myślą o tym żeby dzieciak gdzieś zaraz nie dostał pocisku albo nie stracił barw a ojciec się burzy że nie będę mu mówił co ma robić rzucając k**** i chuje przy 13-14 letnim dzieciaku idąc się poskarżyć ochronie że ktoś mu grozi :) kończę temat bo jakaś dziwna dyskusja sie urodziła.Kibic_janusz pisze: ↑14.09.2024, 03:29Typ zastraszył ojca z dzieckiem i chwali się że zmusił ojca do określonego zachowania tylko z tego powodu, że ojciec bał się o bezpieczeństwo dziecka. Typ mówi o tym z dumą. Tak było, czy czegoś nie przeczytałem?
-
Ton ma normalny i jest pełna kultura, ale ile kilometrow od Łodzi można chodzić w barwach? W Piotrkowie już można chodzić w barwach Widzewa bo tam już jest prawo nie wiedzieć kto rządzi?Stare Czasy 08 pisze: ↑14.09.2024, 07:51Nie znam gościa ale właśnie pisze normalnie.ImperatorMistrz pisze: ↑11.09.2024, 20:55Boże, co za bzdury.krokiet_z_grzybami pisze: ↑11.09.2024, 16:31Pozwolę sobie wtrącić 3 grosze. Kilku Widzewiaków porównuje tą sytuacje do jakiegoś wyjścia w czerwonych barwach na Teo czy Retkini, no panowie halo.. chyba jest różnica chodzenia w barwach, nawet rodzica z dzieckiem po osiedlach w ŁODZI do jakiejś wiochy blisko 100 km od Łodzi, gdzie obstawiam na sto% owa mama nawet nie zdawała sobie sprawy, że daleko od miasta może się znaleźć jakiś zjeb, który by się doczepił o strój meczowy. No ludzie, troszkę wyobraźni, przykładowo moja matka to nawet nie wie, że jest jakaś "kosa" między kibicami ŁKSu a Widzewa a co dopiero miałaby rozkminiać czy jak byśmy byli 100km od Łodzi w jakimś miasteczku czy wsi to dziecko nie może sobie w koszulce takiej czy owakiej iść, zwłaszcza, że to był jak tutaj podawano MŁODY PIŁKARZ a nie jakiś kibic z motywem "terror hooligans street warriors" i innymi tego typu hasłami na koszulce. Za owe zachowanie CH do d*** typowi/typom z kutna i dla mnie tyle w temacie.
-
-
Niemożliwe, przecież ich jest pół Polski
-
Ze zgodami to 3/4 lekko.
-
3/4 to dążycie, żeby stadion był zamknięty.
W tym sezonie kolejny sektor wyłączony z użytkowania. Dlaczego? Odbyło się to przy aprobacie kibiców?
W tym sezonie kolejny sektor wyłączony z użytkowania. Dlaczego? Odbyło się to przy aprobacie kibiców?
-
Na ŁKSie frekwencja nienajlepsza a i tak biją was na każdym kroku mimo że was jest "pół Polski".O kim to swiadczy o was czy o nich?NoMatterWhat pisze: ↑15.09.2024, 22:293/4 to dążycie, żeby stadion był zamknięty.
-
Na kazdym kroku? ciekawe. zerknij moze np. na frekwencje, wyjazdy, doping i ewentualnie na czyj przyjazd lub do kogo na wyjazd mobilizuja sie inni? na Widzew czy moze na Lks...? I sprawdz pare faktow, ale nie na na kibice.pl.. Chwilowo mocniejsza gangsterka to nie jest wszystko jesli chodzi o kibicowanie, choc gowniarzom moze to imponowac. Skonczy sie gangsterka, a wczesniej czy pozniej sie skonczy z wiadomych powodow, wiec zostanie tylko antyWidzew czyli to co od dawna. Nie siej wiec propogandy, zwlaszcza jak nie jestes z Lodzi i c**** wiesz.Ujmujm pisze: ↑16.09.2024, 08:48Na ŁKSie frekwencja nienajlepsza a i tak biją was na każdym kroku mimo że was jest "pół Polski".O kim to swiadczy o was czy o nich?NoMatterWhat pisze: ↑15.09.2024, 22:293/4 to dążycie, żeby stadion był zamknięty.
Bylo pol Polski, jest i bedzie. A na Lks-ie nie ma nawet cwierc stadionu. I to jest podstawa tematu o kibicowaqniu w Lodzi.. I powtarzam - gangsterka sie skonczy, a co zostanie to se dopowiedzcie.. Lks sie nie skonczy, ale wroca na swoj poziom.
-
uuu widzę że na Widzewie szybko zapomnieli jak na kurniku było ćwierć stadionu
-
Zejdź na ziemię. Flagi żeście zgubili jak ktoś od was już tu napisał - jak wcale nie staliście źle w sprawach H i sytuacja na mieście była raczej wyrównana. Ani wy ani my nie mieliśmy jeszcze nawet nowego stadionu. Tak samo największe w ostatnich latach starcia banda na bandę. A to co jest teraz to jest teraz, co będzie za 10 lat - to się okaże.oldies years pisze: ↑16.09.2024, 09:17Na kazdym kroku? ciekawe. zerknij moze np. na frekwencje, wyjazdy, doping i ewentualnie na czyj przyjazd lub do kogo na wyjazd mobilizuja sie inni? na Widzew czy moze na Lks...? I sprawdz pare faktow, ale nie na na kibice.pl.. Chwilowo mocniejsza gangsterka to nie jest wszystko jesli chodzi o kibicowanie, choc gowniarzom moze to imponowac. Skonczy sie gangsterka, a wczesniej czy pozniej sie skonczy z wiadomych powodow, wiec zostanie tylko antyWidzew czyli to co od dawna. Nie siej wiec propogandy, zwlaszcza jak nie jestes z Lodzi i c**** wiesz.Ujmujm pisze: ↑16.09.2024, 08:48Na ŁKSie frekwencja nienajlepsza a i tak biją was na każdym kroku mimo że was jest "pół Polski".O kim to swiadczy o was czy o nich?NoMatterWhat pisze: ↑15.09.2024, 22:293/4 to dążycie, żeby stadion był zamknięty.
Bylo pol Polski, jest i bedzie. A na Lks-ie nie ma nawet cwierc stadionu. I to jest podstawa tematu o kibicowaqniu w Lodzi.. I powtarzam - gangsterka sie skonczy, a co zostanie to se dopowiedzcie.. Lks sie nie skonczy, ale wroca na swoj poziom.
Wątpię żebyście kiedyś stawiali ze w momencie jak sprzedajecie kilkanaście tysięcy karnetów i zapełniacie praktycznie zawsze klatki, to ŁKS będzie was atakował na trasie, albo wracających po 'małych derbach'. I będziecie mieli zakaz wejscia 'na miasto'. Kto by to przewidział?? Trochę pokory gostek, chociaż wiadomo ze u was o to ciężko..
-
Uwielbiam to deprecjonowanie „chuliganki". Przecież jakby nie ona tylko same liczby - czy to frekwencja w meczach u siebie, czy to na wyjazdach, czy liczby w młynie to polska scena kibicowska byłaby dawno za takimi scenami jak niemiecka,francuska,włoska czy angielska. A nawet patrząc pod kątem ultras pewnie te pierwsze 3 sceny mogłyby byś lepiej ocenione w oczach wielu obserwatorów.oldies years pisze: ↑16.09.2024, 09:17Na kazdym kroku? ciekawe. zerknij moze np. na frekwencje, wyjazdy, doping i ewentualnie na czyj przyjazd lub do kogo na wyjazd mobilizuja sie inni? na Widzew czy moze na Lks...? I sprawdz pare faktow, ale nie na na kibice.pl.. Chwilowo mocniejsza gangsterka to nie jest wszystko jesli chodzi o kibicowanie, choc gowniarzom moze to imponowac. Skonczy sie gangsterka, a wczesniej czy pozniej sie skonczy z wiadomych powodow, wiec zostanie tylko antyWidzew czyli to co od dawna. Nie siej wiec propogandy, zwlaszcza jak nie jestes z Lodzi i c**** wiesz.Ujmujm pisze: ↑16.09.2024, 08:48Na ŁKSie frekwencja nienajlepsza a i tak biją was na każdym kroku mimo że was jest "pół Polski".O kim to swiadczy o was czy o nich?NoMatterWhat pisze: ↑15.09.2024, 22:293/4 to dążycie, żeby stadion był zamknięty.
Prawda jest taka,że każda ekipa chce być najlepsza w każdym elemencie rzemiosła kibicowskiego. I jak, w którymś jest słabsza to zawsze próbuje te elementy, w których przoduje przedstawiać jako te najważniejsze. Dlatego ŁKS będzie pisał,że chuliganka najważniejsza a Widzew,że pozostała reszta. I to się w zasadzie dotyczy całej Polski. Jedni będą wychwalać to,że są w tym najlepsi a drudzy tamto. Ja uważam,że w całej historii ruchu kibicowskiego w Polsce nie było ekipy,która byłaby najlepsza pod względem wszystkich aspektów kibicowskich jednocześnie. Jak Lech rządził chuligańsko to był gorszy w szeroko pojętej ultrasce np. od Legii.
-
Chuliganka, zwłaszcza w miastach derbowych, zawsze była, jest i będzie priorytetowa! Wiadomo, że dla "zwykłych kibiców" nie ma ona aż takiego znaczenia, bo po prostu oni żyją w trochę innym świecie, no ale dla osób, które faktycznie żyją klimatem miasta, to dla nich jest to o wiele bardziej widoczne i istotne. Silna ekipa daje poczucie i bezpieczeństwa i pewności.
MCMX
-
-
Jako kibic Widzewa musisz to wytłumaczyć swojemu koledze „oldies years".floydfloyd pisze: ↑16.09.2024, 11:04Chuliganka, zwłaszcza w miastach derbowych, zawsze była, jest i będzie priorytetowa! Wiadomo, że dla "zwykłych kibiców" nie ma ona aż takiego znaczenia, bo po prostu oni żyją w trochę innym świecie, no ale dla osób, które faktycznie żyją klimatem miasta, to dla nich jest to o wiele bardziej widoczne i istotne. Silna ekipa daje poczucie i bezpieczeństwa i pewności.
Prawda jest taka,że ŁKS ma mniej kibiców niż Widzew. Prawie od zawsze miał mniej. Nie mówię tu o latach 70-dziesiątych czy połowie lat 80-dziesiątych. Ale lata 90-te i późniejsze to spora przewaga ilościowa Widzewa.Adventurer pisze: ↑16.09.2024, 11:29Tak było podczas protestu przeciwko Cackowi. Macie teraz jakiś protest ?
Jednak wydaję mi,że Oni zdają sobie z tego sprawę pomimo tego,że wielu z nich spina się o te liczby do Widzewa nie mając absolutnie żadnej racji i żadnych argumentów. Dlatego postawili na chuligankę i jak widać z dosyć dobrym skutkiem bo są lepsi. Jak będzie to tego nikt nie wie.
Ja osobiście uważam,że jednak wolałbym mieć mniejsze liczby a lepszą chuligankę i nie piszę tego jako sympatyk ŁKSu bo jednych i drugich nie lubię. Po prostu tak mam ale jest to moje subiektywne zdanie i każdy może mieć inne i Ja mu tego zdania nie będę odbierał.
-
Pytanie wydaje mi się retoryczne do kibiców Widzewa, którzy mają wiecznie argument "frekwencji". Wolelibyście przeczytać w super expressie artykuł, że na Widzew przychodzi więcej pikników niż na ŁKS czy wolelibyście przeczytać newsa, że Wasza banda rozwaliła w lesie/na trasie derbowego rywala? lub co więcej zdobyła ich najważniejsze flagi? Tak naprawdę nie musicie odpowiadać, bo raczej odpowiedź jest oczywista. Dla przypomnienia Wam, sami sobie odpowiedzcie jaka była Wasza reakcja na wieść o zdobytych flagach Lecha Poznań lub np przegonieniu wracającego ŁKSu z wyjazdu na rudzie (tak to było sto lat temu, może część z was nawet tego nie pamiętać) i porównajcie to do właśnie obecnych informacji na temat frekwencji. Frekwencji, która notabene nie jest taka zła na ŁKSie, przypomne może tylko, że dopiero co z hukiem spadli z eklasy przegrywając niemal wszystkie spotkania a mimo to około 8-9k było na stadionie. Obecnie jest trochę mniej, ale nadal około 7k na meczu z uwaga: Pogonią SIEDLCE w zimny deszczowy wieczór (argument na NIE dla pikoli) też nie uważam za wstydliwy. ŁKS udowadniał, że w meczach o większą stawkę lub tzw prestiż (jak np derby), potrafił robić komplet. Do regularnych dobrych wyników na trybunach są potrzebne wyniki sportowe, Widzew je ma od paru lat, a na ŁKSie troszkę gorzej ostatnio. Jestem swoją drogą bardzo ciekawy jakby ta frekwencja wyglądała na Widzewie gdyby mieli taki okres sportowy jak ŁKS przez ostatni rok.
Na koniec tylko dodam jeszcze, że nie umniejszam tego aspektu bo na pewno pod tym kątem Widzew jest fenomenem w Polsce i na pewno należą im się brawa, ale nie stawiałbym tego na piedestale.
Na koniec tylko dodam jeszcze, że nie umniejszam tego aspektu bo na pewno pod tym kątem Widzew jest fenomenem w Polsce i na pewno należą im się brawa, ale nie stawiałbym tego na piedestale.
-
Ze względów na określanie tego forum jako chuligańskie, to odpowiedź jest raczej oczywista.krokiet_z_grzybami pisze: ↑16.09.2024, 12:12Pytanie wydaje mi się retoryczne do kibiców Widzewa, którzy mają wiecznie argument "frekwencji". Wolelibyście przeczytać w super expressie artykuł, że na Widzew przychodzi więcej pikników niż na ŁKS czy wolelibyście przeczytać newsa, że Wasza banda rozwaliła w lesie/na trasie derbowego rywala? lub co więcej zdobyła ich najważniejsze flagi? Tak naprawdę nie musicie odpowiadać, bo raczej odpowiedź jest oczywista. Dla przypomnienia Wam, sami sobie odpowiedzcie jaka była Wasza reakcja na wieść o zdobytych flagach Lecha Poznań lub np przegonieniu wracającego ŁKSu z wyjazdu na rudzie (tak to było sto lat temu, może część z was nawet tego nie pamiętać) i porównajcie to do właśnie obecnych informacji na temat frekwencji. Frekwencji, która notabene nie jest taka zła na ŁKSie, przypomne może tylko, że dopiero co z hukiem spadli z eklasy przegrywając niemal wszystkie spotkania a mimo to około 8-9k było na stadionie. Obecnie jest trochę mniej, ale nadal około 7k na meczu z uwaga: Pogonią SIEDLCE w zimny deszczowy wieczór (argument na NIE dla pikoli) też nie uważam za wstydliwy. ŁKS udowadniał, że w meczach o większą stawkę lub tzw prestiż (jak np derby), potrafił robić komplet. Do regularnych dobrych wyników na trybunach są potrzebne wyniki sportowe, Widzew je ma od paru lat, a na ŁKSie troszkę gorzej ostatnio. Jestem swoją drogą bardzo ciekawy jakby ta frekwencja wyglądała na Widzewie gdyby mieli taki okres sportowy jak ŁKS przez ostatni rok.
Ale skoro jest też to dział określony jako "kibice", to pewnie i teza o frekwencjach się broni.
-
Czy jest ktoś w stanie wymienić działające, aktywne i faktycznie jeżdżące na mecze FC Widzewa spoza województwa łódzkiego?
-
2 lata w 3 lidze, 2 lata w 2 lidze, 2 lata w 1 lidze i dwa sezony w ekstraklasie grając o nic. Takie to te dobre wyniki Widzewa w ostatnich ośmiu latach. No bez jaj że tam ludzi przyciągają sukcesy sportowe.krokiet_z_grzybami pisze: ↑16.09.2024, 12:12Do regularnych dobrych wyników na trybunach są potrzebne wyniki sportowe, Widzew je ma od paru lat, a na ŁKSie troszkę gorzej ostatnio. Jestem swoją drogą bardzo ciekawy jakby ta frekwencja wyglądała na Widzewie gdyby mieli taki okres sportowy jak ŁKS przez ostatni rok.
-
Ale ty mi nie wymieniaj ich ostatnich 10 lat tylko ostatni okres, a ten wygląda tak, że był awans do eklasy, a następnie spokojne utrzymywanie się w niej już 3 sezon a w poprzednim sezonie Widzew wygrał 2x derby, wygrał na wyjeździe z Lechem i z odwiecznym rywalem od lat z Legią, takimi meczami robi się właśnie frekwencje i buduje wspomnienia. Oczywiście, że to nie są sukcesy na miarę lat 90tych na Widzewie gdzie była LM i 2x majster pod rząd, natomiast druga strona Łodzi obecnie może tylko w dalekich marzeniach mysleć o takich sezonach jak obecnie na Widzewie.ban82 pisze: ↑16.09.2024, 19:312 lata w 3 lidze, 2 lata w 2 lidze, 2 lata w 1 lidze i dwa sezony w ekstraklasie grając o nic. Takie to te dobre wyniki Widzewa w ostatnich ośmiu latach. No bez jaj że tam ludzi przyciągają sukcesy sportowe.krokiet_z_grzybami pisze: ↑16.09.2024, 12:12Do regularnych dobrych wyników na trybunach są potrzebne wyniki sportowe, Widzew je ma od paru lat, a na ŁKSie troszkę gorzej ostatnio. Jestem swoją drogą bardzo ciekawy jakby ta frekwencja wyglądała na Widzewie gdyby mieli taki okres sportowy jak ŁKS przez ostatni rok.
No ale nie będziemy się przecież teraz licytować kto jak gra w piłkę, po prostu uważam, że to jest głównym powodem dobrych frekwencji na każdym stadionie.
-
ŁKS za to przez ostatnie 22 lata to łącznie jakoś +-6 sezonów w ekstraklasieban82 pisze: ↑16.09.2024, 19:312 lata w 3 lidze, 2 lata w 2 lidze, 2 lata w 1 lidze i dwa sezony w ekstraklasie grając o nic. Takie to te dobre wyniki Widzewa w ostatnich ośmiu latach. No bez jaj że tam ludzi przyciągają sukcesy sportowe.krokiet_z_grzybami pisze: ↑16.09.2024, 12:12Do regularnych dobrych wyników na trybunach są potrzebne wyniki sportowe, Widzew je ma od paru lat, a na ŁKSie troszkę gorzej ostatnio. Jestem swoją drogą bardzo ciekawy jakby ta frekwencja wyglądała na Widzewie gdyby mieli taki okres sportowy jak ŁKS przez ostatni rok.
-
Ty krokiet, ty jesteś w ogóle kibicem, czy tylko internetowym teoretykiem? Produkujesz tu jakieś elaboraty, chyba całe noce myślisz co by tu napisać w tym temacie, choć podobno jesteś z Bydgoszczy. To co ty nie masz ani jednego ziomka na Łksie żeby ci przewinął jak sytuacja wygląda?
-
Jakie to dobre wyniki miał Widzew w ostatnich 8 sezonach dolna połowa ekstraklasy to dla Ciebie dobre wyniki ? Ta teza się nie broni bo frekwencja jest tak od otwarci stadionu w 4 lidze. Dodatkowo te wasze dane też są mocno tuningowane i każdy widząc trybuny na waszych meczach przyzna że dane o frekwencji są mocno zawyżane. Widać to gołym okiem.krokiet_z_grzybami pisze: ↑16.09.2024, 19:51Ale ty mi nie wymieniaj ich ostatnich 10 lat tylko ostatni okres, a ten wygląda tak, że był awans do eklasy, a następnie spokojne utrzymywanie się w niej już 3 sezon a w poprzednim sezonie Widzew wygrał 2x derby, wygrał na wyjeździe z Lechem i z odwiecznym rywalem od lat z Legią, takimi meczami robi się właśnie frekwencje i buduje wspomnienia. Oczywiście, że to nie są sukcesy na miarę lat 90tych na Widzewie gdzie była LM i 2x majster pod rząd, natomiast druga strona Łodzi obecnie może tylko w dalekich marzeniach mysleć o takich sezonach jak obecnie na Widzewie.ban82 pisze: ↑16.09.2024, 19:312 lata w 3 lidze, 2 lata w 2 lidze, 2 lata w 1 lidze i dwa sezony w ekstraklasie grając o nic. Takie to te dobre wyniki Widzewa w ostatnich ośmiu latach. No bez jaj że tam ludzi przyciągają sukcesy sportowe.krokiet_z_grzybami pisze: ↑16.09.2024, 12:12Do regularnych dobrych wyników na trybunach są potrzebne wyniki sportowe, Widzew je ma od paru lat, a na ŁKSie troszkę gorzej ostatnio. Jestem swoją drogą bardzo ciekawy jakby ta frekwencja wyglądała na Widzewie gdyby mieli taki okres sportowy jak ŁKS przez ostatni rok.
No ale nie będziemy się przecież teraz licytować kto jak gra w piłkę, po prostu uważam, że to jest głównym powodem dobrych frekwencji na każdym stadionie.
-
c*** wie kto to jest.Kiedyś pisał że nie kibicuje więc niech wypierdala.
Wszystkie jego wpisy są pro Łks ale nie pucuje się do kibicowania harcerzom wiosny.
Debil pisze że frekwencja na Widzewie jest dzięki sukcesom sportowym.Sprawdź sobie jełopo jakie liczby były kręcone na 3 i 4 poziomie rozgrywkowym i ile karnetów poszło wtedy.
Wszystkie jego wpisy są pro Łks ale nie pucuje się do kibicowania harcerzom wiosny.
Debil pisze że frekwencja na Widzewie jest dzięki sukcesom sportowym.Sprawdź sobie jełopo jakie liczby były kręcone na 3 i 4 poziomie rozgrywkowym i ile karnetów poszło wtedy.
-
Ja prdl zmieńcie nazwę na Karnetowe T.S Widzew ...i won z flagami chuligańskim nie wieszać tego ...tylko flagi z wizerunkami karnetów
-
ŁKS od 25 lat miał 7 sezonów w ekstraklasie z czego 5 skończonych spadkiem (4 spadki od razu po awansie). Widzew 13 sezonów w ex, 3 spadki (żaden od razu).
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
mistrzostwo
Proponuje nowe flagi
Karnetowe Towarzystwo Sportowe
Ludzie Karnetów
a na flagach gdzie macie logo H to to przeróbcie na K
;)
-
Ohoho ,ale się objawili królowie komedii i stand upu, wyślijcie te żarty do Strasburgera od razu.MłodaBanda pisze: ↑16.09.2024, 21:35mistrzostwo
Proponuje nowe flagi
Ludzie Karnetów
;)
Wy może zmieńcie sobie flagi na takie jak wasi ziomale z Krakowa , z gwiazdeczką Dawida, i usuńcie słowo Łodź, bo Łodzianie to na ten wasz klub nie chodzą i mają wgo w d****.
-
Gostku nie trafiłeś bo nie jestem z Łodzi. Natomiast gdybym był to zapewne bym chodził na mecze klubu który nazwę miasta ma w nazwie i to dwukrotnie ;) a u was to jest nazwa osiedla przecież.fotojoker pisze: ↑16.09.2024, 21:42Ohoho ,ale się objawili królowie komedii i stand upu, wyślijcie te żarty do Strasburgera od razu.MłodaBanda pisze: ↑16.09.2024, 21:35mistrzostwo
Proponuje nowe flagi
Ludzie Karnetów
;)
Wy może zmieńcie sobie flagi na takie jak wasi ziomale z Krakowa , z gwiazdeczką Dawida, i usuńcie słowo Łodź, bo Łodzianie to na ten wasz klub nie chodzą i mają wgo w d****.
-
Żeby być jeszcze bardziej łódzkim klubem to powinniście zmienić nazwę na Łódzki Łodzianin Łódź wtedy nazwa Łódź wystąpiła by potrójnie i już byłoby całkiem łódzko. I żeby to podbić to na mecz mógłby chodzić tylko Łodzianin który udowodni na trzy pokolenia wstecz swoje łódzkie pochodzenie. Żadnych Piotrkowów Konstantynów Bedoni Sulejowow. Tylko wtedy by się okazało że musielibyście zostawić jedna trybunę za bramką a pozostałe zamknąć żeby móc ogłaszać co mecz komplet
-
Jeśli nadal będą trzymać was pod butem, to jak dla mnie może ich chodzić nawet 10 osób i mogą zajmować jedną z ławek rezerwowych ;) na te 15 k waszych karnetowców i tak powinno starczyć
-
Coz za merytoryczna wypowiedz, dziecíaku..hehe..kibice Chelsea, Tottenhamu, Fulham, Evertonu czy Anderlechtu popelniliby samobojstwo po twoim wysrywie, bezzebny niedojebie. Bo to "osiedla", jak to nazywasz, czyli dzielnice. Widzew to dzielnica, a np. Widzew Wschod to osiedle. Podszkol sie szczeniaczku, a dopiero pozniej sraj bzdurami w internecie.MłodaBanda pisze: ↑16.09.2024, 22:12Gostku nie trafiłeś bo nie jestem z Łodzi. Natomiast gdybym był to zapewne bym chodził na mecze klubu który nazwę miasta ma w nazwie i to dwukrotnie ;) a u was to jest nazwa osiedla przecież.fotojoker pisze: ↑16.09.2024, 21:42Ohoho ,ale się objawili królowie komedii i stand upu, wyślijcie te żarty do Strasburgera od razu.MłodaBanda pisze: ↑16.09.2024, 21:35
mistrzostwo
Proponuje nowe flagi
Ludzie Karnetów
;)
-
Co nie zmienia faktu, że jeszcze na początku lat 80 Widzewowi nikt w Łodzi nie kibicował, bo cała Łódź śmigała na ŁKS.
Gdyby dziś jakiemuś tam Sobolewskiemu zamarzył się klub piłkarski to bylibyście taką Wieczystą.
Gdyby dziś jakiemuś tam Sobolewskiemu zamarzył się klub piłkarski to bylibyście taką Wieczystą.
-
Świętokrzyskie
1.Końskie 2. Starachowice 3. Skarżysko + plus jeżdżą też jednostki z innych miejscowości ale ciężko mówić tu o FC.
Wielkopolskie
1. Kalisz 2. Koźminek 3. Opatówek + kilka aktywnych osób w Turku i okolicach. Pewnie też z innych części WLKP jednostki jeżdżą.
Mazowieckie
1. Żyrardów 2. Sochaczew 3. Warszawa i okolice( W Szczecinie na wyjeździe,liczba dwucyfrowa) 4. Gostynin mimo że w ostatnich latach w mieście mocny regres i mocno do głosu doszła Petra kilkanaście osób zostało.
Jeździli też Widzewiacy z Pruszkowa, Siedlec, Mińska Mazowieckiego, Ciechanowa, Kozienic, Radomia i pewnie jeszcze paru innych miasteczek ale to ciężko mówić w tych przypadkach o jakimś fan-clubie.
Dalej to od północy: WFCG- Grudziądz, Kwidzyn i okolice oraz regionalny PBW- Północny Bastion Widzewa.
Wałcz, Człopa- kilkanaście osób starszej wiary.
Widzewskie Południe regionalny FC, najliczniejsza część to chyba Zawiercie ale ogólnie zrzesza całe Południe.
Lubawka- bardzo daleki i jeden z młodszych Widzewskich FC w Chorzowie w 17 osób byli, do Łodzi też przyjeżdżają regularnie.
Chełm i kiedyś był pobliski Krasnystaw- najlepsze lata mają za sobą ale w kilkanaście osób potrafią przyjechać.
Drezdenko- ziemia lubuska. Ostatnio też z tych stron widać Zieloną Górę ale ciężko tu mówić o FC, choć kilka osób jeździ.
To chyba na tyle, możliwe że coś pominąłem, celowo pominąłem Częstochowę bo zostały jednostki z tego co było kilkanaście lat wcześniej.
-
A gdyby nie druga wojna światowa to lwów i Wilno byłyby polskie, a gdyby nie meteoryt to na ziemi nadal chodziłoby dinozaury. Jakie znaczenia ma dziś to co było 50 lat temu. Sobolewskiemu zamarzył się klub i jak podsumujemy te 50 lat to wyjdzie że nie macie do tego klubu najmniejszego podjazdu jeśli chodzi o wyniki sportoweŚnieżnobiały pisze: ↑17.09.2024, 07:17Co nie zmienia faktu, że jeszcze na początku lat 80 Widzewowi nikt w Łodzi nie kibicował, bo cała Łódź śmigała na ŁKS.
-
Dzięki za konkretną odp.
-
Wałcz na ogół często przyjeżdża, mimo że z 400 prawie ?.PolnocnaStrona pisze: ↑17.09.2024, 11:24Świętokrzyskie
1.Końskie 2. Starachowice 3. Skarżysko + plus jeżdżą też jednostki z innych miejscowości ale ciężko mówić tu o FC.
Wielkopolskie
1. Kalisz 2. Koźminek 3. Opatówek + kilka aktywnych osób w Turku i okolicach. Pewnie też z innych części WLKP jednostki jeżdżą.
Mazowieckie
1. Żyrardów 2. Sochaczew 3. Warszawa i okolice( W Szczecinie na wyjeździe,liczba dwucyfrowa) 4. Gostynin mimo że w ostatnich latach w mieście mocny regres i mocno do głosu doszła Petra kilkanaście osób zostało.
Jeździli też Widzewiacy z Pruszkowa, Siedlec, Mińska Mazowieckiego, Ciechanowa, Kozienic, Radomia i pewnie jeszcze paru innych miasteczek ale to ciężko mówić w tych przypadkach o jakimś fan-clubie.
Dalej to od północy: WFCG- Grudziądz, Kwidzyn i okolice oraz regionalny PBW- Północny Bastion Widzewa.
Wałcz, Człopa- kilkanaście osób starszej wiary.
Widzewskie Południe regionalny FC, najliczniejsza część to chyba Zawiercie ale ogólnie zrzesza całe Południe.
Lubawka- bardzo daleki i jeden z młodszych Widzewskich FC w Chorzowie w 17 osób byli, do Łodzi też przyjeżdżają regularnie.
Chełm i kiedyś był pobliski Krasnystaw- najlepsze lata mają za sobą ale w kilkanaście osób potrafią przyjechać.
Drezdenko- ziemia lubuska. Ostatnio też z tych stron widać Zieloną Górę ale ciężko tu mówić o FC, choć kilka osób jeździ.
To chyba na tyle, możliwe że coś pominąłem, celowo pominąłem Częstochowę bo zostały jednostki z tego co było kilkanaście lat wcześniej.