Nie dajcie się pozabijać na wojnie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Nie dajcie się pozabijać na wojnie
Nie będzie żadnej mobilizacji ani wojny z ruskimi - to nie nasza wojna
-
czarna skrzynka pisze: ↑04.09.2024, 10:22niemiecko-żydowskie-ruskie k**** z koalicji obywatelskiej już się nie kryją że wciągną Polskę w wojnę z rosją. Gdy będzie moblizacja być może jeszcze w tym roku nie dajcie się w to wciągnąć. Na pierwszej linii niech zdychaja te lewackie k**** co krzyczą że to "nasza wojna" i farma trolli giertycha. My musimy przetrwać, jak rozdadzą broń będziemy wiedzieli w którą stronę strzelać.
Kibole nie dajcie się pozabijać gdy będą wam mówić że to "nie patriotyczne". Doszło do tego że kibice startują w wyborach z listy POlskojęzycznej. Według mnie jest to skurwysyństwo na tym samym poziomie co konfidenctwo.
Nie dajcie się pozabijać my musimy przetrwać.

-
Jak to mówią żydzi, TRZEBA PRZERZEDZIĆ STADO, Rasa biała została uznana za zagrożenie dla planów globalistów/syjonistów stąd Europa zostanie najbardziej dojechana LGBT, islamem, murzynami z Afryki... Pieniądz cyfrowy, zielony ład, paszporty szczepionkowe, cyfrowa tożsamość i kredyt społeczny na wzór Chiński. To wszystko przed nami, zaraza, głód i wojna.
Zastanówcie się kto zyskuje na osłabieniu Słowian i białych ludzi? Kto zyska na bratobójczej eksterminacji siebie nawzajem? Kto jest chętny na te bardzo bogate w zasoby ziemie?
Połączcie kropki i nie dajcie się wciągnąć do okopu w imię żydowskich interesów USA i Izraela. To wszystko scenariusz rozpisany dawno temu nakierowany na konkretne rezultaty. Mianowicie fizycznie przemielić jak najwięcej białych mężczyzn, często właśnie patriotów z prawdziwymi wartościami w sercu.
Jak nas (nasze pokolenia z lat '70-'80-'90) wypierdolą na nie naszej wojnie to już nic z Polski nie zostanie, następne pokolenia są już z****** przez social media i jest to stracone pokolenie.
Jak to powiedział żyd morawiecki "wojna zmienia wszystko w 5 minut"
Nie dajcie się nabrać na te ruchy globalistów bo tu tylko chodzi o zniewolenie ludzkości.
Zastanówcie się kto zyskuje na osłabieniu Słowian i białych ludzi? Kto zyska na bratobójczej eksterminacji siebie nawzajem? Kto jest chętny na te bardzo bogate w zasoby ziemie?
Połączcie kropki i nie dajcie się wciągnąć do okopu w imię żydowskich interesów USA i Izraela. To wszystko scenariusz rozpisany dawno temu nakierowany na konkretne rezultaty. Mianowicie fizycznie przemielić jak najwięcej białych mężczyzn, często właśnie patriotów z prawdziwymi wartościami w sercu.
Jak nas (nasze pokolenia z lat '70-'80-'90) wypierdolą na nie naszej wojnie to już nic z Polski nie zostanie, następne pokolenia są już z****** przez social media i jest to stracone pokolenie.
Jak to powiedział żyd morawiecki "wojna zmienia wszystko w 5 minut"
Nie dajcie się nabrać na te ruchy globalistów bo tu tylko chodzi o zniewolenie ludzkości.
-
Europa najbardziej dojechana hahaha. To są takie mądrości życiowe ludzi, którzy pojęcia o świecie nie mają. Jakbyś wiedział, co się dzieje w Sudanie, jak wygląda poziom życia w Jemenie po inwazji Saudów, co to znaczy być więźniem politycznym,lub żołnierzem w Erytrei, ile razy dziennie je statystyczny Nigeryjczyk, jaki jest poziom przestępczości w Manaus, Tijuanie albo Rio de Janeiro, to byś zdał sobie sprawę, ze żyjesz na wyspie szczęśliwości względem świata. I to jest przyczyna dlaczego wszyscy się tu pchają, nawet Amerykanie, których na to stać, zaczynają się w Europie osiedlać. A że przeciętny wieśniak małorolny z północnej Afryki lub Bliskiego Wschodu ma umiejętności, pozwalające na pobieranie zasiłku, to nikt temu nie zaprzecza. Nie dostanie tu na start kilku hektarów, do uprawienia orzeszków ziemnych lub batatów. Utrzymywanie takiej nieproduktywnej hordy, tak jak utrzymywanie hipisów w Stanach jest dowodem na to, jak duże zasoby Europa posiadała i posiada.
Paszporty covidove? Dziś to już ciekawostka i przebrzmiała teoria spiskowa. Posiadanie tej karteczki nie wpłynęło na nic.
Paszporty covidove? Dziś to już ciekawostka i przebrzmiała teoria spiskowa. Posiadanie tej karteczki nie wpłynęło na nic.
-
Patrząc na date rejestracji i treść tego wysrywu, plus teksty by wiedzieć w którą stronę kierować broń, to ja nie mam wątpliwości że tego nie napisał Polak. j**** cię śmieciu i ruskie k****.
-
Czemu tu jeszcze siedzisz zamiast już od dawna być na froncie w krainie U? j**** cię banderowska szmato.
-
A co ja mam do tego synu k****? Niech tam ginie jak najwięcej ruskiego ścierwa, aby mniej tego gówna dotarło do Polski.Śnieżnobiały pisze: ↑06.09.2024, 15:27Czemu tu jeszcze siedzisz zamiast już od dawna być na froncie w krainie U? j**** cię banderowska szmato.
-
Nie dajcie się jakiemuś ruskiemu trollowi dać sprowokować. Straszyć to sobie zjebie możesz u siebie w jebanej śmierdzącej rosji. Fiutin to niech się boi żeby ukry mu bardziej do kraju nie weszły
-
Twój lumpiarski język zdecydowanie wskazuje na elitarne, arystokratyczne, wielowiekowe polskie pochodzenie. Może Zamoyscy albo Brzozowscy herbu Korab. W najgorszym wypadku porządna inteligencja z wielkomiejskimi tradycjami przedwojennymi. Kość z kości, elita z elity - bez jakichś c**** :)czarna skrzynka pisze: ↑06.09.2024, 18:29Jesteśmy świadkami holokaustu białych ludzi. Zlot POlskojęzycznych c**** od ruska tuska tylko to potwierdza. Chcą zrobić w Polsce to co w anglii czyli zamykanie normalnych ludzi do puchy za posty w internecie nie przychylne lewackiej władzy. Wojna będzie bo być musi, dlatego spierdalają stąd wszystkie zagraniczne firmy. Ostatnio c*** tusk zaatakował marsz niepodległości, wszyscy już wiemy co się będzie działo 11 listopada. Najgłośniej krzyczą k**** które boją się przejść na czerwonym świetle że to "nasza wojna". Pamietajcie my POLACY musimy przetrwać a cwele POlskojęzyczni niech zdychają razem z rodzinami.
-
Zobaczyłem sobie wyryw chama oderwanego od butelki z piwem i napisałem, "poważny temacie". Polacy musieliby prezentować naprawdę niski poziom, żebyś mógł być ich samozwańczym przedstawicielem. I oczywiście tradycja takich jełopów - myślisz, ze napiszesz komuś "W**********" na forum i każdy potulnie spakuje kredki i pójdzie do kąta.czarna skrzynka pisze: ↑06.09.2024, 20:01I co twój post wnosi do tematu pomiocie szechtera? a może tuska? przyszłaś się tu spierdolić jak ostatnia ku*** a teraz W********** bo to zbyt poważny temat dla takich c**** jak ty
-
To jest ten problem, poruszane są tu poważne tematy dotyczące przyszłości Ojczyzny i naszych dzieci. Chcą nas zniszczyć na każdej płaszczyźnie a tu przyjdzie jeden z drugim kretyn i nawet w tak ważnej sprawie sieje podziały, zamiast podjąć normalną rozmowę odnośnie zagrożenia i tego co się dzieje. Polacy są tak podzieleni na poziomie świadomości że tragedia. Jedni rozumieją co się dzieje i mówią o tym, inni się śmieją bo to przecież teorie spiskowe i jest zajebiście po czym idą dalej się lansować na instangrama i tiktoka.
Zniszczono Polskość i prawdziwe wartości w wielu Polakach, szczerze? To ja nie widzę dla nas nadziei jako Naród. Kto ma przetrwać to co idzie to przetrwa. Ale Polska i Naród Polski nie przetrwa tego patrząc z perspektywy dnia dzisiejszego. Zostaliśmy rozegrani jak małe dzieci.
Zniszczono Polskość i prawdziwe wartości w wielu Polakach, szczerze? To ja nie widzę dla nas nadziei jako Naród. Kto ma przetrwać to co idzie to przetrwa. Ale Polska i Naród Polski nie przetrwa tego patrząc z perspektywy dnia dzisiejszego. Zostaliśmy rozegrani jak małe dzieci.
-
1. Podziały są wszędzie, a nie tylko w Polsce. Tak samo w Wielkiej Brytanii były na tle brexitu, Stanach non stop, co potęguje choćby strzelaniny, zamachy, we Francji strajki kończą się zadymami (i tu mam na myśli np. te na tle praw pracowniczych), we Włoszech były lata ołowiu. Jak nie chcesz mieć podziałów, to musisz wprowadzić system totalitarny oparty na strachu - nie będziesz miał pluralizmu, ale i tak wąska warstwę rządzących i masy rządzonych, a to według jakiej idei - inna sprawa.quovadis pisze: ↑06.09.2024, 22:38To jest ten problem, poruszane są tu poważne tematy dotyczące przyszłości Ojczyzny i naszych dzieci. Chcą nas zniszczyć na każdej płaszczyźnie a tu przyjdzie jeden z drugim kretyn i nawet w tak ważnej sprawie sieje podziały, zamiast podjąć normalną rozmowę odnośnie zagrożenia i tego co się dzieje. Polacy są tak podzieleni na poziomie świadomości że tragedia. Jedni rozumieją co się dzieje i mówią o tym, inni się śmieją bo to przecież teorie spiskowe i jest zajebiście po czym idą dalej się lansować na instangrama i tiktoka.
2. Kiedy w społeczeństwie polskim nie było podziałów? Przed wojną, kiedy spory polityczne rozwiązywane pałką i kastetem? W żadnym wypadku. W czasie okupacji? To bardziej mit, choć z ziarnkiem prawdy - organizacji i oddziałów partyzanckich było wiele, tylko Niemców nikt nie nawidził, Sowietów większość nie chciała, ale to nie oznaczało z automatu powszechnej chęci do bitki, bo nawet Doboszyński przed tym przestrzegał. Przed I wojną światową? Niepodległość miała szerokie poparcie, ale już niekoniecznie to, jak ma wyglądać państwo. W serialu Młody Piłsudski sprzed kilku lat pada takie zdanie: "a ty myślisz, że jak odzyskamy niepodległość to wszyscy staną się aniołami?"
3. Kiedy poczytasz komentarze z rozmów politycznych sprzed 5, 10 i więcej lat, to zawsze ktoś pisał, że Polski lada chwila nie będzie. Inni pisali, że niedługo będzie nakaz chodzenia do kościoła co niedzielę, jeszcze inni, że PiS nigdy nie odda władzy dobrowolnie.
4. Nie zostaliśmy rozegrani jak małe dzieci. Polska nie jest superpotęgą, która może kształtować światowy ład na poziomie Chin lub nawet Wielkiej Brytanii, Turcji, ale nie jest też nie jest państwem typu Słowenia i Portugalia. Gramy w swojej lidze, Nasz prestiż może się lekko zwiększyć albo zmniejszyć, stajemy się istotni w momentach przełomów, ale ostatecznie i tak musimy wybrać jakiś szerszy blok pod dowództwem światowego hegemona i mocarstwowe mrzonki można odłożyć na wiele lat. Jesteśmy w bloku amerykańsko-unijnym, dlatego niektórzy myślą, że w Federacji trawa jest bardziej zielona. Oni mają te same problemy plus swoje własne.
5. Chcesz toczyć poważne rozmowy pośród ludzi, którzy w innych tematach wyzywają się od pedofiló.w i c.welów? Tylu prowokatorów debiutantów jeszcze nigdy tu nie było. Tu za krytykę jednych automatycznie stajesz się banderowcem i w druga stronę to samo. Środowisko kibicowskie jest zorganizowane trochę na zasadzie wojska i tu nie ma miejsca na dyskusje, co widać - taka mentalność. Na stadionach też decyzyjni nie dyskutują z młynem, a młyn z piknikami.
-
Oczywiście masz dużo racji. Z wieloma rzeczami się z Tobą zgodzę. Wszyscy są tak rozgrywani i dzielni, dziel i rządź. To jest uniwersalna dewiza stosowana na całym świecie przez te same środowiska żydowskie które kontrolują banki, korporacje i wszystkie międzynarodowe instytucje. Oni tworzą te podziały w każdym narodzie, tyle że w inny sposób bo do każdego narodu trzeba podejść indywidualnie i od innej strony.
Te podziały same z siebie się nie biorą. Mocno pracują nad tym tęgie głowy by prowadzić na całych społeczeństwach inżynierie społeczną/programowanie.
Wiem że mówiono o tym już 5, 10 , 15 lat temu może i wcześniej ale teraz zobacz jak było 15, 10, 5 lat temu... Zobacz jak szybko wszystko się zmienia. 10 lat temu LGBT w szkołach było nie do pomyślenia. 10 lat temu rozpoczynała się emigracja Ukraińców do nas.
Zobacz ilu kolorowych do nas przyjeżdzało 15, 10, 5 lat temu. A ile jest ściąganych dzisiaj. To teraz użyj swojej wyobraźni i postaraj się przewidzieć gdzie to zmierza i w jakim tempie. Spróbój to zobaczyć oczami wyobraźni. Wszystko mocno przyśpieszyło, jakby mieli mało czasu...
Wiem że tu jest wielu debili i zwykłych lamusów co nie ogarniają nic poza socialmediami. Ale wiem że są tu też ludzie ze starej szkoły, z zasadmi w sercu jak i kumaci młodzi (szacunek i zdrówka dla was) a że chcąc nie chcąc jest to najwieksze forum kibiców więc najwięcej ludzi tu zagląda ze środowiska. Warto rozmawiać, bez spiny, na poziomie. Możemy się nie zgadzać, możemy mieć inny pogląd na różne sprawy ale do c**** wafla jesteśmy Polakami, ta sama krew w nas płynie i nie tańczmy jak nam zagrają. Trzeba się wznieść ponad to i podziały. Choćby w głupiej rozmowie, to już coś.
Te podziały same z siebie się nie biorą. Mocno pracują nad tym tęgie głowy by prowadzić na całych społeczeństwach inżynierie społeczną/programowanie.
Wiem że mówiono o tym już 5, 10 , 15 lat temu może i wcześniej ale teraz zobacz jak było 15, 10, 5 lat temu... Zobacz jak szybko wszystko się zmienia. 10 lat temu LGBT w szkołach było nie do pomyślenia. 10 lat temu rozpoczynała się emigracja Ukraińców do nas.
Zobacz ilu kolorowych do nas przyjeżdzało 15, 10, 5 lat temu. A ile jest ściąganych dzisiaj. To teraz użyj swojej wyobraźni i postaraj się przewidzieć gdzie to zmierza i w jakim tempie. Spróbój to zobaczyć oczami wyobraźni. Wszystko mocno przyśpieszyło, jakby mieli mało czasu...
Wiem że tu jest wielu debili i zwykłych lamusów co nie ogarniają nic poza socialmediami. Ale wiem że są tu też ludzie ze starej szkoły, z zasadmi w sercu jak i kumaci młodzi (szacunek i zdrówka dla was) a że chcąc nie chcąc jest to najwieksze forum kibiców więc najwięcej ludzi tu zagląda ze środowiska. Warto rozmawiać, bez spiny, na poziomie. Możemy się nie zgadzać, możemy mieć inny pogląd na różne sprawy ale do c**** wafla jesteśmy Polakami, ta sama krew w nas płynie i nie tańczmy jak nam zagrają. Trzeba się wznieść ponad to i podziały. Choćby w głupiej rozmowie, to już coś.
-
Nie każdy proces historyczny jest objawem jakiegoś spisku moim zdaniem. Korporacje maja dużo do powiedzenia, bo produkują towary, które spełniają oczekiwania mas w systemie cena do jakości. One tez czasem upadają. Można żałować tego, że jako państwo nie mamy swojej globalnej korporacji.quovadis pisze: ↑07.09.2024, 09:33Oczywiście masz dużo racji. Z wieloma rzeczami się z Tobą zgodzę. Wszyscy są tak rozgrywani i dzielni, dziel i rządź. To jest uniwersalna dewiza stosowana na całym świecie przez te same środowiska żydowskie które kontrolują banki, korporacje i wszystkie międzynarodowe instytucje. Oni tworzą te podziały w każdym narodzie, tyle że w inny sposób bo do każdego narodu trzeba podejść indywidualnie i od innej strony.
Wyszedłem na spacer po mieście i zobaczyłem masę małych zombie wlepionych w ekrany smartfonów, jeden dzieciak oglądał to nawet jadąc hulajnogą. Ale to nie jest problem ściśle polski. Pamiętam, gdy za mojego dzieciństwa wchodziły do Polski Amigi, później PC-ty, pokolenie naszych dziadków patrzyło na to tak samo, pokolenie rodziców podzieliło się na tych, co tego nie dotykało i tych, co się w tym odnaleźli. Mnie ten tiktok drażni, ale przyznam, że podoba mi się współczesny dostęp do muzyki. Jakbyś dał młodzieży takie możliwości cyfrowe w 1990 roku, to by w to poszli tak samo.
Ja mieszkam w niewielkim mieście, nie odczuwam aż tak obecności kolorowych - tutaj jacyś Wietnamczycy z restauracji, gdzie indziej kilku gości z kebabów, parę razy w roku zobaczę Murzyna (pewnie przejazdem), ale z Polska należy do szerokiej czołówki celów turystycznych, dużo młodzieży przyjeżdża tylko na studia, pracownicy korporacji przyjeżdżają na kilka lat, a Warszawa z jednej z najbardziej zapyziałych stolic w Europie stała się miastem Alpha w Global Ranking Cities (są dwa miasta alpha++, siedem alpha+, 18 alpha) obok np. Mediolanu i Sydeney. O Ukraińcach pisałem gdzie indziej, że nie można dopuszczać, żeby trzymał ich tu socjal, zostaną ci najlepiej zasymilowani, reszta wyjedzie. LGBT to się zgadzam, walczyć z tym powinni rodzice na poziomie szkół, grupowac się, bojkotować, spotykać z dyrektorami. Na tym forum nie ma nawet 1 na 10 osób, która by ich popierała.
Wyobraź sobie, że dostajesz władzę. Zrobisz np. audyt i budowę schronów przeciwlotniczych - zarzucą ci, że szykujesz wojnę. Nie zrobisz - zarzucą ci lekceważenie zagrożenia. Przeznaczysz np. 5% PKB na obronność - zarzucą ci, że prowokujesz konflikt i wojna wybuchnie jeszcze w tym roku. Nie przeznaczysz - jak my mamy walczyć? Wprowadzisz powszechne przeszkolenie tak jak w Korei Południowej i Izraelu - taka sama dyskusja. Jakbyś chciał zwiększyć uprawnienia służba albo pobudował więzienia do walki z przestępczością imigrantów to ci powiedzą, ze będziesz zamykał opozycję albo tych, którzy odmówią walki. Podziały będą zawsze. nie ma uniwersalnej idei wokół, której można jednoczyć ludzi. Nie jest nią już katolicyzm, a nacjonalizm nigdy nie był. Część młodzieży jeździ na MN, inni na koncerty w Jarocinie, przystanek Woodstock, pielgrzymki na dni młodzieży. Część kibicuje, inni są pacyfistami. Też bym chciał, zrobić patriotę i Matkę-Polkę, ale się nie da i dlatego z wiekiem ludzie odpuszczają skrajne ideologie polityczne i prawicowe i lewicowe. Zostają przywódcy, jacyś posłowie, producenci pamiątek, ciuchów itd.
Na koniec. Jest kilka krajów przyfrontowych, które żyją w takiej atmosferze jak my teraz od dziesiątek lat. Obie Koree, Republika Chińska żyje w poczuciu zagrożenia odkąd istnieje. Izrael tak samo, kraje Bałtyckie, Finlandia, Indie z Pakistanem. Ja nie twierdzę, że polscy politycy jak Tusk, Kosiniak Kamysz, Duda są jacyś bardzo w tej kwestii, ale też wątpię, że jedyne o czym marzy polska klasa polityczna to wywołanie wojny i rezygnacja ze swoich ciepłych posadek i wywołanie wojny - to nie są jacyś oligarchowie, którzy przeprowadzą się do Monte Carlo. Braun trochę przesadza na potrzeby prywatnej kampanii politycznej.
-
Zabieraj swojego chłopaka BekazWas i nosić granaty na froncie ukraińskie cweleKalafior11 pisze: ↑06.09.2024, 15:59Nie dajcie się jakiemuś ruskiemu trollowi dać sprowokować. Straszyć to sobie zjebie możesz u siebie w jebanej śmierdzącej rosji. Fiutin to niech się boi żeby ukry mu bardziej do kraju nie weszły
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Wiadomo ,że KO to czarodzieje bajkopisarze ale nie chce by Pis rządził bo Pis to lewica pogadajcie z kimś ,kto za ich rządów prowadził działalność jak ich **bali podatkami daninami.
-
Jebali tych z których mogli cokolwiek wycisnąć. Robią tak wszyscy wiec PiSiory nie były jakimś wyjątkiem.
-
czarna skrzynka pisze: ↑11.09.2024, 19:07Nie panikować jak przyjdą wam wezwania do wstawienia się do jednostek w ciągu 24h. Nauczyć się obsługiwać broń, gdzie znajduje się wróg już chyba nie trzeba tłumaczyć.
Tobie nic nie przyjdzie bo ty jak i 99 % tego forum nie ma zielonego pojęcia o wojsku ani nigdy w nim nie było :) już nie wspominając o styczności i obsłudze jakiejkolwiek broni ... dobrze że zamkną wam granicę żebyście nie spierdolili wy pseudopatryyioty !
-
Jedz przez Czechy czy Słowacje jeszcze zdążysz uciec tam nie ma kontroli .... żebyś tylko w pory nie narobił ...ja pierdziele co za shizofremicy tu się wpisują !
-
Zapomniałaś już c*** jak szczałas na temat covida? Jakie to straszne było według twoich informacji. j**** cie ty kurvo społeczna
-
-
Nie wiem czemu ten cweluch krasa dalej się tu poci zamiast zdychać na froncie.
-
Zebrało się paru małoletnich gimbów i udają znawców światowej geopolityki ... wam to zostało tylko prucie się w necie parówy :) ... nie odpisywać mi czubki ! ... wy to pierwsi spierdolicie jak się coś by zaczeło ... ale nie bujcie nic nie zabiorą wam tik toka nie bedzie wojny bo w tym tempie to ruskie dojdą do nas za 80 lat hehe
-
Dlaczego kibice którzy wydali oświadczenie w sprawie konfidentów nie wydadzą takiego oświadczenia że nie będą walczyć ze tuska i jego multi-kulturową lewacką polskę? nie akceptują konfidentów ale akceptują radnych z PO i brudasów którzy już są wszędzie jak robactwo. Jak nazywało się te ogołnopolskie stowarzyszenie kibiców? chociaż taka wojenka by się przydała bo te wszystkie brudasy by stąd pouciekały
-
Nic takiego się nie odbędzie, bo za nowy stadion i dotacje z publicznej kasy kibice wyprą się wszystkich swoich ideałów. Dzisiaj patriotyzm, nacjonalizm i inne działania są tylko na oprawach, transparentach i pozorowanych działaniach typu pojawimy się na cmenatrzu czy nazwiemy imprezę wigilią ( gdzie na stole stoi wóda, a połowa jest w dresach ),cykniemy fotkę, żeby nie było lipy na Stadionowych Oprawcach. Za kulisami dzieją się rzeczy niegodne mówienia o sobie patriota, katolik, a czasami nawet człowiek.Każdy jest prawicowy i głosuję na Konfederacje, która jeżeli spełniłaby swoje postulaty pierwsza uciełaby dotacje dla prywatnych klubów piłkarskich i połowa ogłosiłaby bankructwo. Dzisiaj bycie prawicowcem jest bardzo wygodne, bo każdy jest prawicowy, więc jest bezpieczniej. Tylko właściwie co to znaczy być prawicowym ??? Bo oprócz czczej gadki o patriotyźmie reszta działań jak dębienie publicznych pieniędzy na nierentowne biznesy jakimi są stadiony i klub piłkarski to typowo komunistyczne PRLowskie działanie.tojazlodziej pisze: ↑25.12.2024, 08:14Dlaczego kibice którzy wydali oświadczenie w sprawie konfidentów nie wydadzą takiego oświadczenia że nie będą walczyć ze tuska i jego multi-kulturową lewacką polskę? nie akceptują konfidentów ale akceptują radnych z PO i brudasów którzy już są wszędzie jak robactwo. Jak nazywało się te ogołnopolskie stowarzyszenie kibiców? chociaż taka wojenka by się przydała bo te wszystkie brudasy by stąd pouciekały
-
Jak zwykle chodzi o hajs. W tym oświadczeniu tak naprawdę chodziło o to żeby odciąć od walk a co za tym idzie od możliwości zarobku konfidentów po to żeby było więcej miejsc na karcie walk dla "dobrych chłopaków" żeby oni mogli zarabiać. Najśmieszniejsze że oświadczenie to poparła ekipa, której członkowie byli na wakacjach z konfidentem. Pierdolona hipokryzja. Ekipy robią hajs na różnych interesach, rzeźbią na hajs swoich własnych kibicow, biorą hajs z różnych dziwnych programów typu Kibice Razem. Dopóki hajs się będzie zgadzał to będą siedzieć cicho. Ile ekip aktywnie włączyło się chociażby w protest rolników? Ile wywiesiło jakiś transparent wspierający ich? Można policzyć na palcach jednej ręki. Tak samo w rundzie wiosennej pewnie tylko kilka ekip będzie intonować okrzyki "c*** w d*** temu co odda głos trzaskowskiemu", reszta będzie siedzieć cicho na pizdzie. Ale czego się spodziewać w erze nowoczesnych chuliganów dla których najważniejsze żeby się błyszczeć w koszulce od projektantów, którzy pałają nadmiernym uczuciem do przedstawicieli tej samej płci a nawet na tym forum padają teksty w stylu "ale masz coś jeszcze mu do zarzucenia czy tylko to że jest ciapatym scierwem". Tfu. Kwestia czasu i w ekipach będzie mógł być każdy niezależnie od poglądów, pochodzenia czy preferencji seksualnych byle tylko trenował i potrafił się coś tam bić a zapewne są już ekipy gdzie ten proceder trwa
-
No to jak tam chuligany? dalej jesteście tacy pewni że lewak i antypolska ku*** tusk nie wysle polskich wojsk na upadlinhę? wczoraj ogłoszone jakieś śmieszne ćwiczenia dla każdego mężczyzny w Polsce a oświadczeń 0. Pewnie już macie plany jak zarobić na tym ze swoimi kolegami radnymi z ramienia platformy obywatelskiej. Pewnie jakieś okazjonalne koszuleczki i czapeczki będą patriotyczne dla wszystkich jadących na front oczywiście nie za darmo ale dla prawdziwego patrioty
-
O kurna skąd wytrzasnąłeś zdjęcie Dizola legendy legijnych kapusi?maystero pisze: ↑06.09.2024, 10:20czarna skrzynka pisze: ↑04.09.2024, 10:22niemiecko-żydowskie-ruskie k**** z koalicji obywatelskiej już się nie kryją że wciągną Polskę w wojnę z rosją. Gdy będzie moblizacja być może jeszcze w tym roku nie dajcie się w to wciągnąć. Na pierwszej linii niech zdychaja te lewackie k**** co krzyczą że to "nasza wojna" i farma trolli giertycha. My musimy przetrwać, jak rozdadzą broń będziemy wiedzieli w którą stronę strzelać.
Kibole nie dajcie się pozabijać gdy będą wam mówić że to "nie patriotyczne". Doszło do tego że kibice startują w wyborach z listy POlskojęzycznej. Według mnie jest to skurwysyństwo na tym samym poziomie co konfidenctwo.
Nie dajcie się pozabijać my musimy przetrwać.![]()