Tak jest, chodziło mi o wizytę na stadionie GieKSy, stricte w sektorze gości. Dzięki za kulturę odpowiedziOberschlesien14 pisze: ↑27.08.2024, 10:28Blaszok(oficjalnie trybuna centralna) to nazwa młyna GieKSy więc oprócz Górnika to pewnie żadna heh. Chociaż w dawnych latach gdy nie było sektora gości i wszystko było na wariackich papierach to kilkukrotnie goście byli upychani na Blaszoku czego chyba najlepszym przykładem jest Ruch. GKS wtedy zajmował trybunę głównąStonkaZiemniaczana pisze: ↑27.08.2024, 09:51Która ekipa (z obecnie grających w Ekstraklasie) nie była jeszcze nigdy na Blaszoku?
Zapewne pytałeś po prostu o stadion na Bukowej. Wydaje mi się, że wszystkie ekipy były. Najdłużej pewnie nie było Lecha i Legii(nie licząc wsparcia zgód) bo to są wyjazdy na które ludzie czekają 20 lat więc w drugą stronę pewnie działa to podobnie. Szkoda, że nie da się całego sezonu pograć na starym stadionie z perspektywy kibola patrząc. Ja bardzo dobrze wspominam wyjazdy na stare stadionu które były już na wykończeniu(np. Śląska Wrocław) i wydaje mi się, że to fajna sprawa dla świadomego wyjazdowicza, że jedzie ostatni raz na dany sektor gości, a taka Legia, Lech nie będą miały tej przyjemności.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
-
legia też była na A ale możesz tego nie pamiętać za młody jesteśOberschlesien14 pisze: ↑27.08.2024, 10:28Blaszok(oficjalnie trybuna centralna) to nazwa młyna GieKSy więc oprócz Górnika to pewnie żadna heh. Chociaż w dawnych latach gdy nie było sektora gości i wszystko było na wariackich papierach to kilkukrotnie goście byli upychani na Blaszoku czego chyba najlepszym przykładem jest Ruch. GKS wtedy zajmował trybunę głównąStonkaZiemniaczana pisze: ↑27.08.2024, 09:51Która ekipa (z obecnie grających w Ekstraklasie) nie była jeszcze nigdy na Blaszoku?
Zapewne pytałeś po prostu o stadion na Bukowej. Wydaje mi się, że wszystkie ekipy były. Najdłużej pewnie nie było Lecha i Legii(nie licząc wsparcia zgód) bo to są wyjazdy na które ludzie czekają 20 lat więc w drugą stronę pewnie działa to podobnie. Szkoda, że nie da się całego sezonu pograć na starym stadionie z perspektywy kibola patrząc. Ja bardzo dobrze wspominam wyjazdy na stare stadionu które były już na wykończeniu(np. Śląska Wrocław) i wydaje mi się, że to fajna sprawa dla świadomego wyjazdowicza, że jedzie ostatni raz na dany sektor gości, a taka Legia, Lech nie będą miały tej przyjemności.
-
Raz był Ruch bo ich psy tam wpuścili i kto jeszcze?
Ino GieKSa
-
Móglbyś podać rok? Może masz jakieś fotki z tego meczu?CLUBOWY pisze: ↑28.08.2024, 06:17legia też była na A ale możesz tego nie pamiętać za młody jesteśOberschlesien14 pisze: ↑27.08.2024, 10:28Blaszok(oficjalnie trybuna centralna) to nazwa młyna GieKSy więc oprócz Górnika to pewnie żadna heh. Chociaż w dawnych latach gdy nie było sektora gości i wszystko było na wariackich papierach to kilkukrotnie goście byli upychani na Blaszoku czego chyba najlepszym przykładem jest Ruch. GKS wtedy zajmował trybunę głównąStonkaZiemniaczana pisze: ↑27.08.2024, 09:51Która ekipa (z obecnie grających w Ekstraklasie) nie była jeszcze nigdy na Blaszoku?
-
-
Was się czytać nie da co drugi nawet nie zna ortografii. Skąd wiem? Słownik języka polskiego - stąd. Ludzie nawet najprostsze wulgaryzmy przekręcają .... Wielkie chuligany. Banda pozerów nic więcej.
-
Zagłebie Lubin 88/89 lub coś koło tego ( wczasie sztamy z KSG) posadzeni na "Blaszoku".
-
Z tego co kojarzę, jestes z Ruchu, także powinieneś wiedzieć, że u Was jest jeden kolorowy z rudy Śląskiej, ale No tak, najlepiej na Giekse mówić cygany.CzeskaKorona pisze: ↑29.08.2024, 23:29Czy W którejś ekipie województwa biegają kolorowi? Tylko Zagłębie Sosnowiec ze smutnym wyjątkiem?
-
-
Jak L. (bo pewnie o nim myślisz) jest dla ciebie kolorowy no to grubo. Niejeden wasz chuligan nażelowany po wczasach w Turcji jest ciemniejszy niż on.Dawidbeee pisze: ↑30.08.2024, 05:54Z tego co kojarzę, jestes z Ruchu, także powinieneś wiedzieć, że u Was jest jeden kolorowy z rudy Śląskiej, ale No tak, najlepiej na Giekse mówić cygany.CzeskaKorona pisze: ↑29.08.2024, 23:29Czy W którejś ekipie województwa biegają kolorowi? Tylko Zagłębie Sosnowiec ze smutnym wyjątkiem?
-
Mogłeś być jako kibic piłki ale nie jako grupa bo siedzieli tam tylko raz
Ino GieKSa
-
Jak Ormianin nie jest ciapakiem to ja już nie wiem kto jest.dyniadynia pisze: ↑30.08.2024, 09:47Jak L. (bo pewnie o nim myślisz) jest dla ciebie kolorowy no to grubo. Niejeden wasz chuligan nażelowany po wczasach w Turcji jest ciemniejszy niż on.Dawidbeee pisze: ↑30.08.2024, 05:54Z tego co kojarzę, jestes z Ruchu, także powinieneś wiedzieć, że u Was jest jeden kolorowy z rudy Śląskiej, ale No tak, najlepiej na Giekse mówić cygany.CzeskaKorona pisze: ↑29.08.2024, 23:29Czy W którejś ekipie województwa biegają kolorowi? Tylko Zagłębie Sosnowiec ze smutnym wyjątkiem?
-
Popytaj starszych kolegów od sezonu 1988/1989- do 1994 roku siedzieliśmy jako grupa zawsze na blaszoku
-
Nie ma go na klipie.patrickpbt pisze: ↑30.08.2024, 17:22A czasem nie jest tutaj na klipie.
https://www.youtube.com/watch?v=mteJY_R6j1w
Dla mnie ciapakiem nie jest. Takim tokiem rozumowania to Hiszpanie czy Grecy to też ciapaki bo mają ciemniejszą karnację, a L. jest normalnie biały.Dawidbeee pisze: ↑30.08.2024, 10:42Jak Ormianin nie jest ciapakiem to ja już nie wiem kto jest.dyniadynia pisze: ↑30.08.2024, 09:47Jak L. (bo pewnie o nim myślisz) jest dla ciebie kolorowy no to grubo. Niejeden wasz chuligan nażelowany po wczasach w Turcji jest ciemniejszy niż on.
-
A od kiedy Ormianie to ciapaki? Chyba kontynenty ci się pomyliły.Dawidbeee pisze: ↑30.08.2024, 10:42Jak Ormianin nie jest ciapakiem to ja już nie wiem kto jest.dyniadynia pisze: ↑30.08.2024, 09:47Jak L. (bo pewnie o nim myślisz) jest dla ciebie kolorowy no to grubo. Niejeden wasz chuligan nażelowany po wczasach w Turcji jest ciemniejszy niż on.
-
Komu kibicujesz?LatającyHolender pisze: ↑30.08.2024, 21:44W tym spartanie (z szacunkiem dla prawdziwych trenerów) nie jeden pedofil trenował i być może trenuje? W Bangkoku kilku chciało być incognito i próbowali "ćwiczyć" ale nie wyszło i nie wyjdzie.
Nawet Atletico przekonuje się powoli co do tych "Oberschlesien" (jakoś tak po niemiecku chyba, bo na szczęście w Madrycie zaczynają rozumieć nie tylko "interesy", bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
Co do "klipu": Ale awaRia, bo coś takiego znalazłem (haha) na youtube: (haha) https://www.youtube.com/watch?v=3azPf33tvLQ - 1:41 - polecam. (Ale tam musiały być zwieszone moRdy na tym wielkim stadionie hahahaha)
-
Ty k... nieuku.LatającyHolender pisze: ↑30.08.2024, 21:44bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
Obecna Rosja to nie ZSRR, więc spierd... do szkoły uzupełnić lekcje historii.
Robisz się na kumatego, a beret zryty telewizyjną propagandą.
-
O cie jasny c***. Dawno nikt tutaj nie palnął aż takiego głupoty panie 'profesorze'mieczem pisze: ↑30.08.2024, 23:05Ty k... nieuku.LatającyHolender pisze: ↑30.08.2024, 21:44bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
-
Nie gadajcie z tym przygłupem nie wnoszącym do tematów nic oprócz obelg i napinkidyniadynia pisze: ↑30.08.2024, 23:02Komu kibicujesz?LatającyHolender pisze: ↑30.08.2024, 21:44W tym spartanie (z szacunkiem dla prawdziwych trenerów) nie jeden pedofil trenował i być może trenuje? W Bangkoku kilku chciało być incognito i próbowali "ćwiczyć" ale nie wyszło i nie wyjdzie.
Nawet Atletico przekonuje się powoli co do tych "Oberschlesien" (jakoś tak po niemiecku chyba, bo na szczęście w Madrycie zaczynają rozumieć nie tylko "interesy", bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
Co do "klipu": Ale awaRia, bo coś takiego znalazłem (haha) na youtube: (haha) https://www.youtube.com/watch?v=3azPf33tvLQ - 1:41 - polecam. (Ale tam musiały być zwieszone moRdy na tym wielkim stadionie hahahaha)
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Napewno Ruch był parę razy u nas na blaszoku. Ostatni raz chyba w 93 Był dwumecz puchar i liga. Mogę się mylić po trochę już lat minęło. Najwięcej Ruchu było chyba w 89 jak wrócili z pierwszej ligi do ekstraklasy.
-
Było to spowodowane między innymi dlatego że trybuna Północna była dopiero budowana i wygodniej było policji że względów bezpieczeństwa posadzić Ruch na blaszoku który zawsze szedł przez park.
Jako ciekawostkę dodam że na blaszoku najpierw siedziały "dziadki" młyn z początku bardzo mały był na głównej gdzie jeszcze była kończona budowa. Potem nastąpiła zamiana i młyn był już na blaszoku
-
Ostatni raz byliśmy w 1994 roku początek sezonu 94/95
Jako ciekawostkę dodam że nas było ok 2500 a Gieksy na trybunie głównej max 1000 osób
-
Ok 2500 nie było w tamtych czasach grałem jako junior i byłem przy podawaniu piłek na meczu.19seba20 pisze: ↑31.08.2024, 09:08Ostatni raz byliśmy w 1994 roku początek sezonu 94/95
Jako ciekawostkę dodam że nas było ok 2500 a Gieksy na trybunie głównej max 1000 osób
Co to za farmazon że GieKSy było 1000 ? Na całej głównej była GieKSa pamiętam jak nie było biletów to przez płot przechodzili. Na głównej lekko było 3000.
-
Co Ty dupcysz za fleki to głowa boliSebastian75 pisze: ↑31.08.2024, 09:54Ok 2500 nie było w tamtych czasach grałem jako junior i byłem przy podawaniu piłek na meczu.
Co to za farmazon że GieKSy było 1000 ? Na całej głównej była GieKSa pamiętam jak nie było biletów to przez płot przechodzili. Na głównej lekko było 3000.
Na stronie Gieksy z gisza jest fajnie opisany ten mecz i ile kogo było na meczu .....a Ty siejesz farmazony że lekko 3000 na głównej
-
Jakie jest stanowisko PeFki ws. Niebieskiej części Holandii bujającej się ze smoluchami z Feye i Pogonią ;)?
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Najlepszy jest ten CzeskaKorona czy jak Mu tam. Gość ewidetnie proRuch, zadaje głupie pytanie gdzie biegają kolorowi a tu bęc. Jego koledzy wrzucają zdjęcie ze znaczkiem H podpisane Feyenord & Ruch wspólny trening a tam na zdjęciu conajmniej 3 MURZYNÓW. HAHAHAHAHAHA
-
Łosz ciul.. Ekipa rozwiōnzano, flagi zjarane,stadion sprzedany, trzeba bydzie do sztam na szpile jeździć, oj ńy dobro ta NIYBIESKO Holandyjo... Jprdl
-
Pod celą, to ty co najwyżej pety zbierałeś xDLatającyHolender pisze: ↑31.08.2024, 01:21Tv nie oglądałem nawet z nudów pod celą flecie.mieczem pisze: ↑30.08.2024, 23:05Ty k... nieuku.LatającyHolender pisze: ↑30.08.2024, 21:44bo jak można być "polską" ekipą i za razem niemiecką mając zgodę z chłopcami spod białej i czerwonej gwiazdy?)
A teraz wytłumacz czym różni się ta twoja Rosja od ZSRR poza zmianami terytorialnymi?
Historii nie musisz mnie uczyć, bo miałem czas żeby poczytać "kilka" książek "nieuku" (jak mnie nazwałes)
I wiesz co? Nawet historia jest zakłamana w książkach ale to już za dużo dla ciebie raczej na rozkminkę...
Jeba* UPA i Bandere. Jeba$ ruskie, sowieckie bydło.
Dobranoc.
Podaj tytuł choć jednej książki i przy okazji postaraj się złożyć zdanie poprawnie. Jak na takiego mola książkowego, z pisaniem masz duży problem.
Dalej pierydolisz. Nie widzę zwyczajów sowietów w obecnie prowadzonej Rosji.
Po prostu chuya wiesz na ten temat. Nie stawiaj banderowców obok Rosjan.
-
Kto niy jest z Ruchu? A ty tam co pier... Coś żeby po polsku pisać to do twōji pusty pały tj. Temat GŌRNY ŚLŌNSK wiync niy pruj d***
-
ROW wszedł w posiadanie fany Odry Wodzisław.
-
Nie, nie jest spoko. I nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Za to Ty z d*** wyjechałeś z jakimś tematem a tu jak na złość Twoi ziomala odpalili bombę z Murzynami. Pewnie teraz żałujesz, że wyjechałeś z takim postem. Jakbyś tam napisał to z miesiąc temu pewnie każdy by Ci zapomniał a tak naraziłeś się na śmieszność.CzeskaKorona pisze: ↑31.08.2024, 18:56czyli mogłoł z zaglabia spoko xd
-
Jaki Mongoł?pee pisze: ↑31.08.2024, 20:39Nie, nie jest spoko. I nigdzie czegoś takiego nie napisałem. Za to Ty z d*** wyjechałeś z jakimś tematem a tu jak na złość Twoi ziomala odpalili bombę z Murzynami. Pewnie teraz żałujesz, że wyjechałeś z takim postem. Jakbyś tam napisał to z miesiąc temu pewnie każdy by Ci zapomniał a tak naraziłeś się na śmieszność.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Jak tam panowie sytuacja z Frontalem? Już ucichła? Bo teraz ponownie wyszła aferka z niejakim Boxdelem - typem, który bujał się przy Ruchu i trenował na Spartanie. Wyszło, że gość wciąż jest pedofilem i w sumie cisza, a ponoć groził typowi, który go wyjawił, niebieskimi. To samo Załęcka - elanowiec, który założył onlyfans. Śmiechu warte.
-
Załęcka jest pogoniona tak samo boxdel który się wyprowadził z Rudy śląskiej i to już minęło sporo czasu a teraz idź i zapytaj co robi czołówka lecha na famemma broniąc tych pedofilów aktualnie
-
Czy prawdą jest, że Odrą Wodzisław traci flagę na rzecz GRR?
-
Jak wygląda sytuacja w gminie Rudziniec ?
-
-
Ruch Chorzów lata z cyganami. Jak wam nie wstyd innych wyzywać bez pokrycia?
-
Ruch znowu wyszedł z kanału jak Gieksa na wyjeździe? Z Mikołowem dla bezpieczeństwa i żeby się nazbierało więcej niż 100 osób