Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Co tam się dziś stało na meczu Apator-GKM? W sektorze gości może góra 400 osób, z tego większość oglądająca na siedząco, brak flag. Zużel to ledwie 14 meczów w roku i tylko 7 u siebie, tu był mecz derbowy w miejscowości oddalonej niecałe 70 kilometrów dalej.
-
gumisiowytoudi
GKM miał problemy z ochroną na wejściu. Norma w Toruniu jesli chodzi o zachowanie bialych kaskow.
Czy Dąb Barcin działa coś jeszcze czy skupili się tylko na Zawiszy?
Chyba jednak Lechia Gdańsk patrząc po relacji z meczu Lechii.Soczek01 pisze: 16.04.2024, 15:04Oni skandowali "Jason Doyle", nie Lechia Gdańsk. Ale mogę się mylić.Banditosdod pisze: 15.04.2024, 07:08 Wczoraj w Grudziądzu z trybun inauguracji sezonu zuzlowego słychać Lechia Gdańsk. W TV dosyć dobrze słyszalne
22 osoby z GKMu w Gdańsku na meczu
-
Ziomeczek2727
Kujawsko-pomorskie mocno zaczęło się bratać z Pomorskim,Gkm z Lechią,Zetka z Arką.Ciekawie to wyglądaKrychaKSA pisze: 05.08.2024, 17:12Chyba jednak Lechia Gdańsk patrząc po relacji z meczu Lechii.Soczek01 pisze: 16.04.2024, 15:04Oni skandowali "Jason Doyle", nie Lechia Gdańsk. Ale mogę się mylić.Banditosdod pisze: 15.04.2024, 07:08 Wczoraj w Grudziądzu z trybun inauguracji sezonu zuzlowego słychać Lechia Gdańsk. W TV dosyć dobrze słyszalne
22 osoby z GKMu w Gdańsku na meczu
Przecież Lechii ta relacja potrzebna tylko czysto biznesowo, to jest patologia świata kibicowskiego w dzisiejszych czasach. No bo po co Lechia Gdańsk miałaby się bratać z jakimś tam żużlowym GKM-em, co nic nie znaczy, a na ubitej ziemi nawet z małomiasteczkową ekipą się nie może sprawdzić od latZiomeczek2727 pisze: 05.08.2024, 17:25Kujawsko-pomorskie mocno zaczęło się bratać z Pomorskim,Gkm z Lechią,Zetka z Arką.Ciekawie to wygląda
-
Blablabla11
GKM obecnie mała ale zgrabna banda, z Grudziądza do Gdańska rzut beretem, przyjaźn GKM ze Stomilem i bydgoską Polonią na dokładkę, Stomil od dawna lata z Lechią, więc chyba taki naturalny ruch i poszerzenie wpływów gdańskiej Lechii. Taki trend w całej Polsce, że robią się duże obozy, gdzie mniejsze ekipy orbitują gdzieś tam w "rodzinie" mocniejszych band, szczególnie kiedy mają zbieżne interesy
Jeszcze działają w miarę możliwościBaryła90s pisze: 05.08.2024, 01:42 Czy Dąb Barcin działa coś jeszcze czy skupili się tylko na Zawiszy?
Zawisza 1946
GKM jeździł na Stomil już X lat temu,jak jeszcze Stomil nie wspominał o nich w relacjach.To były czasy jak GKM w Grudziądzu był na wyginięciu.Nie mieli za wiele dopowiedzenia i ten Stomil dawał im nadzieję na lepsze jutro.Jak widać opłaciło się im,od razu po nawiązaniu kontaktów Stomilu z Lechią bywali ze Stomilem u boku Lechii ale oficjalnie nie było o tym głośno i nie wszyscy wiedzieli.Już raz GKM wystawił WfcG i Elanę balujących razem w Grudziądzu ekipie Lechii.Sam GKM nie mógł wtedy nic wskórać a Lechia była cięta na Elanę za porażkę na obwodnicy trójmiasta.Jedno trzeba przyznać.Szacunek dla kiboli Lechii, których barwy GKM nie kują w oczy:)
-
Kalafior11
Chyba kibole Elany czytają forum bo w ostatnim czasie Apator ma gorąco w Toruniu.
Porażką bym tego nie nazwał, tylko frajerstwem Elanyślusarz pisze: 05.08.2024, 19:32 GKM jeździł na Stomil już X lat temu,jak jeszcze Stomil nie wspominał o nich w relacjach.To były czasy jak GKM w Grudziądzu był na wyginięciu.Nie mieli za wiele dopowiedzenia i ten Stomil dawał im nadzieję na lepsze jutro.Jak widać opłaciło się im,od razu po nawiązaniu kontaktów Stomilu z Lechią bywali ze Stomilem u boku Lechii ale oficjalnie nie było o tym głośno i nie wszyscy wiedzieli.Już raz GKM wystawił WfcG i Elanę balujących razem w Grudziądzu ekipie Lechii.Sam GKM nie mógł wtedy nic wskórać a Lechia była cięta na Elanę za porażkę na obwodnicy trójmiasta.Jedno trzeba przyznać.Szacunek dla kiboli Lechii, których barwy GKM nie kują w oczy:)
Apator w Zielonej Górze z flagą zawieszonego SNA?
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1168414280912134
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1168414280912134
Elana w Świnoujściu z flagą zawieszonej ME?
ME zmartwychwstało, dziś na meczu byli co najmniej w 20 pare głow.
-
EksonNotson
Elana nie przestrzega paktow antysprzetowych
-
Rozrabiaka1999
Elana znowu nie przestrzega paktu antysprzętowego
Elana przymykała oko na Apator, ten wyczuł chwilę i postanowił zacząć ćwiczyć, teraz Elana już mu raczej nie odpuści ;)EksonNotson pisze: 18.08.2024, 00:02Ostatnie 3 tygodnie w Toruniu też pokazały, że Elana idzie z forma do góry i wraca do porządku w swoim mieście
Honorowa ekipa z tej elany nie potrafią trzymać paktu antysprzetowegoKanarET pisze: 18.08.2024, 17:43Elana przymykała oko na Apator, ten wyczuł chwilę i postanowił zacząć ćwiczyć, teraz Elana już mu raczej nie odpuści ;)EksonNotson pisze: 18.08.2024, 00:02Ostatnie 3 tygodnie w Toruniu też pokazały, że Elana idzie z forma do góry i wraca do porządku w swoim mieście
Do jakich sytuacji się odwołujesz? Bo to ci honorowi kibice AT pociachali jednego z Elanowców na R2 chociażby.Kinan pisze: 18.08.2024, 17:53Honorowa ekipa z tej elany nie potrafią trzymać paktu antysprzetowegoKanarET pisze: 18.08.2024, 17:43Elana przymykała oko na Apator, ten wyczuł chwilę i postanowił zacząć ćwiczyć, teraz Elana już mu raczej nie odpuści ;)EksonNotson pisze: 18.08.2024, 00:02
Ostatnie 3 tygodnie w Toruniu też pokazały, że Elana idzie z forma do góry i wraca do porządku w swoim mieście
-
gumisiowytoudi
Nieładnie panowie z Apatora. Próbujecie ciągnąć opinie o Elanowcach latających ze sprzętem, bo tak się przyjęło w ostatnich latach, a tu jednak internet swoje ulica swoje.
-
witoldpyrkosz
Nieźle was grzeje widzę w tej piwnicy, czy ostatnie tygodnie nie pokazały czym się kończy to wasze opowiadanie farmazonów?
Jak patrzycie później w oczy zostawionym kolegom?
Jak patrzycie później w oczy zostawionym kolegom?
Myślę, że większość się zgodzi, aczkolwiek w ostatnich czasach widać też fajny progress u Olimpii GrudziądzTypowyJanekKibic pisze: 19.08.2024, 19:06 W tym województwie rządzi i dzieli bezapelacyjnie bydgoski Zawisza. Nikt nie ma mocniejszej bandy.
Elana 50 vs 40 Apator
Zacznijmy od tego, że Elana wystawiła swój najmocniejszy sklad, kiedy Apator wystawił typowo młodzieżowy.
PS. Jak tam rzucanie kamieniami elanowcy? Info już poszło w Polskę i mam nadzieje ze będziecie za to rozliczeni u innych ekip. Najpierw na Lechię wyrzucacie sprzęt najsilniejsza ekipa, teraz kamienie na malolatow z Apatora śmiech na sali
Zacznijmy od tego, że Elana wystawiła swój najmocniejszy sklad, kiedy Apator wystawił typowo młodzieżowy.
PS. Jak tam rzucanie kamieniami elanowcy? Info już poszło w Polskę i mam nadzieje ze będziecie za to rozliczeni u innych ekip. Najpierw na Lechię wyrzucacie sprzęt najsilniejsza ekipa, teraz kamienie na malolatow z Apatora śmiech na sali
Na jakiej podstawie oceniasz progres u Olimpii?Foremny pisze: 19.08.2024, 22:23Myślę, że większość się zgodzi, aczkolwiek w ostatnich czasach widać też fajny progress u Olimpii GrudziądzTypowyJanekKibic pisze: 19.08.2024, 19:06 W tym województwie rządzi i dzieli bezapelacyjnie bydgoski Zawisza. Nikt nie ma mocniejszej bandy.
-
steve.mcmanaman
Nie no ogólnie chodzą słuchy, że to nie 4 h trwała zbiórka Elany a dwa tygodnie. Podobno Elana dzwoniła po wszystkich, po bramkach, po GTW, które od 10 lat nie chodzi na mecze i na szczęście udało im się zebrać 50 najlepszej bandy w swojej historii na ten młody apator, który akurat "spontanicznie" spotkał się na piwo i postanowił po raz kolejny sprawdzić siłę swojego słabszego rywala, licząc , że tym razem nie odmówi :) Bo przypomnijmy apator przeciez przejmuje toruń bo ma tysiąc bab i dziadów w młynie.Kinan pisze: 19.08.2024, 23:11 Elana 50 vs 40 Apator
Jeszcze nie dawno apator w wywiadzie twierdził że ma 20 młodych trenujących, minął miesiąc mają już 40. W takim tempie to oni nie tylko Toruń przejmą a być może dojdą aż do podkarpacia. Dobrze, że Elana miała te kamienie bo cholera w tym najsilniejszym składzie by sobie nie dała rady. No ale co się odwlecze to nie uciecze i apator wreszcie pokaże, że to sna zawsze uciekało a młody apator to potęga!
Mam tam jak i w innych większych miastach, niż Grudziądz znajomych, tak w bardzo dużym skrócie. Może Ty powiedzieć mógłbyś coś więcej, bo zaciekawił mnie temat Kujaw, a wcześniej pisałeś (według mnie dużo prawdziwych rzeczy na temat tego miasta)Soczek01 pisze: 19.08.2024, 23:36Na jakiej podstawie oceniasz progres u Olimpii?Foremny pisze: 19.08.2024, 22:23Myślę, że większość się zgodzi, aczkolwiek w ostatnich czasach widać też fajny progress u Olimpii GrudziądzTypowyJanekKibic pisze: 19.08.2024, 19:06 W tym województwie rządzi i dzieli bezapelacyjnie bydgoski Zawisza. Nikt nie ma mocniejszej bandy.
Jeśli chodzi o Grudziądz to wskazałbym na większy progres GKM-u..Foremny pisze: 19.08.2024, 22:23Myślę, że większość się zgodzi, aczkolwiek w ostatnich czasach widać też fajny progress u Olimpii GrudziądzTypowyJanekKibic pisze: 19.08.2024, 19:06 W tym województwie rządzi i dzieli bezapelacyjnie bydgoski Zawisza. Nikt nie ma mocniejszej bandy.
Na jakiej płaszczyźnie?pikur75 pisze: 20.08.2024, 07:22Jeśli chodzi o Grudziądz to wskazałbym na większy progres GKM-u..Foremny pisze: 19.08.2024, 22:23Myślę, że większość się zgodzi, aczkolwiek w ostatnich czasach widać też fajny progress u Olimpii GrudziądzTypowyJanekKibic pisze: 19.08.2024, 19:06 W tym województwie rządzi i dzieli bezapelacyjnie bydgoski Zawisza. Nikt nie ma mocniejszej bandy.
Jakościowo- słyszałeś o akcji w Zielonej Górze ? oraz ilościowo - widziałeś zdjęcie młyna na ostatnim meczu z ZL II ? ..tak wiem napiszesz że środek wakacji to ja odsyłam to zdjęć ostatniego meczu GKM z Włókniarzem w niedzielę o 14:00 w środku wakacji..
-
old_rts_old
Olimpia w tym czasie była w 60 osób w Lubawie. Więc argument z d***.
Nie neguje twojej opinii jeśli tyle Ci wystarcza to spoko, natomiast jak napisał kolega wyżej o Lubawie, to świadczy o zdecydowanie większej sile, nie wspominając o sytuacji w mieściepikur75 pisze: 20.08.2024, 13:34Jakościowo- słyszałeś o akcji w Zielonej Górze ? oraz ilościowo - widziałeś zdjęcie młyna na ostatnim meczu z ZL II ? ..tak wiem napiszesz że środek wakacji to ja odsyłam to zdjęć ostatniego meczu GKM z Włókniarzem w niedzielę o 14:00 w środku wakacji..
-
EksonNotson
Jakiej sytuacji na mieście? Mówisz o milczącej Olimpii w pewnych kwestiach lub propozycjach?Foremny pisze: 20.08.2024, 14:29Nie neguje twojej opinii jeśli tyle Ci wystarcza to spoko, natomiast jak napisał kolega wyżej o Lubawie, to świadczy o zdecydowanie większej sile, nie wspominając o sytuacji w mieściepikur75 pisze: 20.08.2024, 13:34Jakościowo- słyszałeś o akcji w Zielonej Górze ? oraz ilościowo - widziałeś zdjęcie młyna na ostatnim meczu z ZL II ? ..tak wiem napiszesz że środek wakacji to ja odsyłam to zdjęć ostatniego meczu GKM z Włókniarzem w niedzielę o 14:00 w środku wakacji..
Zamiast dopingować własną drużynę to pojechali do Lubawy.. spoko.. super ekipa..Foremny pisze: 20.08.2024, 14:29Nie neguje twojej opinii jeśli tyle Ci wystarcza to spoko, natomiast jak napisał kolega wyżej o Lubawie, to świadczy o zdecydowanie większej sile, nie wspominając o sytuacji w mieściepikur75 pisze: 20.08.2024, 13:34Jakościowo- słyszałeś o akcji w Zielonej Górze ? oraz ilościowo - widziałeś zdjęcie młyna na ostatnim meczu z ZL II ? ..tak wiem napiszesz że środek wakacji to ja odsyłam to zdjęć ostatniego meczu GKM z Włókniarzem w niedzielę o 14:00 w środku wakacji..
-
Kalafior11
Ze zgodami w otoczeniu policji pokopia piłeczkę i do domu. To jest akurat fakt
Gość z elana piszący o innych ,że tworza baśnie to już wyższy poziom abstrakcji
Ej Hultaje z Apatora, czekaliście 4 godziny na nas i nawet nie policzyliście siebie przez ten czas, tylko było was około 40, dobre sobie. Wasze baśnie już wszyscy znają i są takie prawdziwe, że dzwoniąc do swojego najwiekszego wroga nie widzieliście ilu dokładnie Was jest, tylko około. Pamiętajcie maszyna właśnie ruszyła .
Nie od tego roku cwierkaja wrobelki, ze zuzlowcy odmawiaja pogrania wspolnie w pilkeEksonNotson pisze: 20.08.2024, 14:57Jakiej sytuacji na mieście? Mówisz o milczącej Olimpii w pewnych kwestiach lub propozycjach?Foremny pisze: 20.08.2024, 14:29Nie neguje twojej opinii jeśli tyle Ci wystarcza to spoko, natomiast jak napisał kolega wyżej o Lubawie, to świadczy o zdecydowanie większej sile, nie wspominając o sytuacji w mieściepikur75 pisze: 20.08.2024, 13:34
Jakościowo- słyszałeś o akcji w Zielonej Górze ? oraz ilościowo - widziałeś zdjęcie młyna na ostatnim meczu z ZL II ? ..tak wiem napiszesz że środek wakacji to ja odsyłam to zdjęć ostatniego meczu GKM z Włókniarzem w niedzielę o 14:00 w środku wakacji..
Nie chce mi się szukać tamtego posta, ale Grudziądz to Pomorze, a nie Kujawy.Foremny pisze: 20.08.2024, 21:56Nie od tego roku cwierkaja wrobelki, ze zuzlowcy odmawiaja pogrania wspolnie w pilkeEksonNotson pisze: 20.08.2024, 14:57Jakiej sytuacji na mieście? Mówisz o milczącej Olimpii w pewnych kwestiach lub propozycjach?Foremny pisze: 20.08.2024, 14:29
Nie neguje twojej opinii jeśli tyle Ci wystarcza to spoko, natomiast jak napisał kolega wyżej o Lubawie, to świadczy o zdecydowanie większej sile, nie wspominając o sytuacji w mieście
NIe wiem obecnie kto jest silniejszy, ale wydaje mi się, że gdyby Olimpia zebrała cały swój skład łącznie z tymi na emigracji, to na liczby jest mocniejsza niż GKM. A na pewno ma lepszych młodych.
Plusik dla Apatora.
Lechia dzień po starciu wrzuciła fotki ran do internetu, Apator póki co tylko relacja bez zdjęć...
Lechia dzień po starciu wrzuciła fotki ran do internetu, Apator póki co tylko relacja bez zdjęć...