Stop ukrainizacji Polski
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Stop ukrainizacji Polski
Żelenski, covid, Palestyna, Wołyń i auta bez cła. Ależ umiejętnie łączysz te wszystkie kropki.
Co z Polski wyjechało na lewo i czego brakuje w magazynach?? Konkrety prosze skoro masz taką wiedze.
Co z Polski wyjechało na lewo i czego brakuje w magazynach?? Konkrety prosze skoro masz taką wiedze.
-
Faktycznie trochę jest rozbieżność:)mam na myśli amunicje którą dajemy urokom.. magazyny w Polsce świecą pustkami a co do aut...to ironia oczywiście ale świadczącą tylko o ułomności naszego państwa..
-
Tak na dobrą sprawe to my oddali glownie radziecki złom. Czołgi liczone może i w setkach ale bez modernizacji to gówno warte. A na modernizacje chyba nei było kasy skoro sie tak guzdrała. Oddaliśmy pare czy paręnaście ruskich myśliwców i paręnaście śmigłowców, których raptem mieliśmy ze 20. Też zresztą ruskich od których już dawno powinniśmy odejść.
Z "naszych" oddaliśmy Rosomaki i Kraby co wg mnie było ok, bo nic nie testuje broni tak dobrze jak wojna, a one podobno sie tam dobrze sprawują. I gdyby te nasze zjeby polityczne nie kupowały wszystkiego od USA a ostatnio z Korei to i pewnie byśmy na tym zajebiście skorzystali. Ale jak mamy skorzystać jak na całą Europe dupe wypięliśmy i wszystko leci zza oceanu. A tamci frajerów chwalą za wydatki zbrojeniowe, którzy biorą towar za każdą cene.
Z "naszych" oddaliśmy Rosomaki i Kraby co wg mnie było ok, bo nic nie testuje broni tak dobrze jak wojna, a one podobno sie tam dobrze sprawują. I gdyby te nasze zjeby polityczne nie kupowały wszystkiego od USA a ostatnio z Korei to i pewnie byśmy na tym zajebiście skorzystali. Ale jak mamy skorzystać jak na całą Europe dupe wypięliśmy i wszystko leci zza oceanu. A tamci frajerów chwalą za wydatki zbrojeniowe, którzy biorą towar za każdą cene.
-
Potwierdzone były 3, a ile tego było w sumie, tego nikt nie wie, druga sprawa, nie wszystko dostarczane jest koleją. I rodzina nie powiedziała Ci, że jest tam wojna? Trochę chłopaków z różnych ekip tam było/jest, więc możesz zapytać jak to wygląda o ile Twoja aktywność nie sprowadza się do KN. Co do dalszej części Twojego postu, użytkownik Ban82 rzeczowo Ci to wyjaśnił.zgierska pisze: ↑26.07.2024, 15:16Jeśli uważasz że w ciągu dwóch lat zniszczenie trzech transportów które widziałeś wpływa na Uzbrojenie Ukrainy to gratuluję.Moze inaczej . osoby z mojej rodziny pracują w wojsku jeżdżą tam np z amunicją Sprawa wygląda tak że odbierają ją osoby bez pokwitowania a w Polsce magazyny są puste.Taka już sprawa Marginalna auta sprzedawane z Polski na Ukraine bez cła to też forma walki z Rosją:):) Sprawa jest prosta Polska wbrew tym wszystkim głupotem nie ma nic do to tego konfliktu pieprzenie że Rosja nas zaatakuje i walczą za naszą wolność to brednie.A co do oglądania filmików to Sam to robisz pisząc o transportach... po prostu trzeba logicznie myśleć
Od razu Ci napisałem, że to nie nasza wojna, ale jest nam na rękę żeby trwała jak najdłużej, przyznałem Ci rację co do nieudolności naszego rządu, więc mi tu nie imputuj. Parę lat temu przyznał bym Ci rację, ale rosją przestawiła gospodarkę na tryb wojenny, a tego nie robi się gdy chcesz kończyć szybko wojnę, więc różnie może być. Zresztą nie muszą nas atakować, wystarczy, że zaatakują kraje Bałtyckie i już możesz mieć wojnę. Piszę Ci o potwierdzonych sytuacjach, min. przez rosjan, a Twoja narracja podobna jest do ekspertów z yt czy innego tiktoka, a to różnica. Widzisz, już Piłsudzki dążył do stworzenia buforu między Polską, a rosją, ale On pewnie też logicznie nie myślał.
-
Jeśli poruszona jest sprawa Piłsudskiego i jego wizji Polski a wizja Dmowskiego i Naszych granic która lepsza.. poza Wilnem I Lwowem to ponad 70% procent społeczeństwa nie była Polakami na Tych terenach ( wschodnich)co było widać w 39 roku... zresztą 1918; Wilno też nie chciało być Polskie..
-
Nie porównuj Romana Dmowskiego do tego litwaka gineta selmana.
-
Juz 24 sierpnia w Polsce będzie obchodzony dzień niepodleglosci ukrainy w Lublinie 3 dniowe obchody w Krakowie będzie puszczany anty Polski film niewiem jak w innych miastach mam nadzieję na odpowiednie potraktowanie tego dnia przez nas Polaków i niedopuszczenie do tych haniebnych wydarzeń
-
jaki film ? gdzie ??Rozsadnychultaj88 pisze: ↑18.08.2024, 21:30Juz 24 sierpnia w Polsce będzie obchodzony dzień niepodleglosci ukrainy w Lublinie 3 dniowe obchody w Krakowie będzie puszczany anty Polski film niewiem jak w innych miastach mam nadzieję na odpowiednie potraktowanie tego dnia przez nas Polaków i niedopuszczenie do tych haniebnych wydarzeń

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
Nie ma czegoś takiego jak ukrainizacja Polski i jest to propagandowe hasło, na które nabierają się tylko pustogłowi. Mamy duży problem demograficzny i Państwo, niezależnie od rządów, w Ukraińcach upatruje polonizujacych się przyszłych pokoleń i łatania niżu. Skoro polskie kobiety nie chcą rodzić, to niech rodzą imigrantki z krajów bliskich nam etnicznie
-
Kolego, historia nam pokazała, że nie ma czegoś takiego jak polonizacja Ukraińców. A sytuacja w wielu krajach uwidacznia, że zbyt liczne mniejszości narodowe doprowadzą prędzej czy później do wewnętrznych konfliktów. Polska i tak jest już wystarczająco przesiąknięta nieetnicznymi Polakami- żydami, ukraińcami z akcji Wisła, itd. Problem w tym, że osoby te w wielu przypadkach dochodzą do władzy, a potem mamy w Polsce to co mamy, że bardziej od interesu Polski i Polaków dba się o dobro innych nacji. A dodając do tego jeszcze agenturę i działanie obcych służb to nie ma co się dziwić, że Polacy są w czarnej d****.
-
Chyba chodzilo mu o to, ze kulturowo Ukraincy sa nam bardziej bliscy, niz np. muzulmanie
-
Dokładnie i dlatego Dzień Niepodległości Ukrainy obchodzony jest w tym roku w Warszawie, Lubinie i chyba Wrocławiu (?). 15 lat temu jakby ktoś powiedział że w Polsce będziemy świętować niepodległość Ukrainy to większość by rechotała ze śmiechu myśląc że psychicznie chory albo się naćpał. Za 15-20 lat będzie ulicami Warszawy szedł kilkudziesięciotysięczny Marsz Niepodległości Ukrainy a stare dziady będą stać i wspominać ku*** kiedyś to było. Sowiecki 1 maja został zamieniony na amerykański marsz niepodległości Ukrainy a wy jeszcze piszecie coś o propagandzie i pustogłowiu. Tak puste głowy rządzą obecnie Polską bo tylko w pustych głowach mógł do głowy wpaść pomysł że Ukraińcy to wyższa cywilizacja niż Rosjanie. Mam nadzieję że jak przyjadą do PL ci frontowi to zacznie się płacz na całego bo w latach 90 jakieś 90% killerów na zlecenie ze wschodu to byli Ukraińcy, jakieś 90% rekrietierów to byli Ukraińcy i jakieś 90% obywateli byłego ZSRR którzy odsiadują w polskich kryminałach dożywocie to są Ukraińcy. A pierdolenie że przed wojną było w Polsce dużo Ukraińców i było ok jest aż śmieszne. Bo to nie Niemcy, Żydzi, Litwini czy Białorusini w przedwojennej Polsce urządzali zamachy terrorystyczne na polskie władze i napady na urzędy. Tylko Ukraińcy wasi przymusowi dziś sojusznicy z których propaganda to jest nasza wojna robi niemal braci bliźniaków i chce żebyście za nich oddali swoje życie.
Jak w końcu przegrają i będą musieli najwięksi ukraińscy zwyrodnialcy spod znaku Bandery uciekać do Polski przed ruskim FSB to zrobią w niej taki burdel że gorszy niż za czasów sanacji przed wojną. Bo obecnie władze w PL są całkowicie nieudolne wtedy się nie pierdolili i do Berezy Ukraińców masowo wysyłali albo prosto pod mur na rozstrzelanie. Dziś zaraz znajdą się prawnicy z UE, obrońcy praw, lewaki z omzirk, europarlamentów i nie wiadomo kto jeszcze broniący zjeżdżających z wojny morderców do Polski.
-
Bardzo cenne uwagi ja rozumiem ze starsi zmanipulowani ludzie wierzą co mowi tv i łykają Narracja ze to nasi bracia przeraża fakt że wielu ludzi w ekipach tez tak twierdzi i w organizacjach nacjonalistycznych nop chyba już zrozumiało swój błąd ze swobodą ale są Ci nowi pseudo nacjonalisci co wielbią malarza pułk azov i kozojebcow z albanii byli tacy co nawet pojechali tam walczyć rozumiem nienawisc do Rosjan za wojnę za komune tez ich nienawidzę ich i zdrajcow lwp co walczyli z podziemiem NSZ i sam krzyczałem ruska ku*** na marszach itd ale wierzenie ze ukraina walczy za nas to Narracja na poziomie tvn i gw przypominam że to ukraina zaczęła w 2014 w donbasie i odessie I rozumiem putina możecie mnie nazywać ruska onuca wbijam w to i nie rozumiem że nie widzicie zagrożenia z Ukrainy o której pisal kolega wyżej obudźcie się bo może być za późno patrzcie jak lgbt się rozrosło i opanowało tv i młodych ludzi przez praktycznie odpuszczenie tematu i brak reakcji Wrocław Kraków Warszawa 24 są obchody ich święta przypominam ale pewnie i tak nic z tym nic nie zrobicieDennisWise pisze: ↑21.08.2024, 01:50Dokładnie i dlatego Dzień Niepodległości Ukrainy obchodzony jest w tym roku w Warszawie, Lubinie i chyba Wrocławiu (?). 15 lat temu jakby ktoś powiedział że w Polsce będziemy świętować niepodległość Ukrainy to większość by rechotała ze śmiechu myśląc że psychicznie chory albo się naćpał. Za 15-20 lat będzie ulicami Warszawy szedł kilkudziesięciotysięczny Marsz Niepodległości Ukrainy a stare dziady będą stać i wspominać ku*** kiedyś to było. Sowiecki 1 maja został zamieniony na amerykański marsz niepodległości Ukrainy a wy jeszcze piszecie coś o propagandzie i pustogłowiu. Tak puste głowy rządzą obecnie Polską bo tylko w pustych głowach mógł do głowy wpaść pomysł że Ukraińcy to wyższa cywilizacja niż Rosjanie. Mam nadzieję że jak przyjadą do PL ci frontowi to zacznie się płacz na całego bo w latach 90 jakieś 90% killerów na zlecenie ze wschodu to byli Ukraińcy, jakieś 90% rekrietierów to byli Ukraińcy i jakieś 90% obywateli byłego ZSRR którzy odsiadują w polskich kryminałach dożywocie to są Ukraińcy. A pierdolenie że przed wojną było w Polsce dużo Ukraińców i było ok jest aż śmieszne. Bo to nie Niemcy, Żydzi, Litwini czy Białorusini w przedwojennej Polsce urządzali zamachy terrorystyczne na polskie władze i napady na urzędy. Tylko Ukraińcy wasi przymusowi dziś sojusznicy z których propaganda to jest nasza wojna robi niemal braci bliźniaków i chce żebyście za nich oddali swoje życie.
Jak w końcu przegrają i będą musieli najwięksi ukraińscy zwyrodnialcy spod znaku Bandery uciekać do Polski przed ruskim FSB to zrobią w niej taki burdel że gorszy niż za czasów sanacji przed wojną. Bo obecnie władze w PL są całkowicie nieudolne wtedy się nie pierdolili i do Berezy Ukraińców masowo wysyłali albo prosto pod mur na rozstrzelanie. Dziś zaraz znajdą się prawnicy z UE, obrońcy praw, lewaki z omzirk, europarlamentów i nie wiadomo kto jeszcze broniący zjeżdżających z wojny morderców do Polski.
-
Tak zrozumieli ale dopiero jak Wrocław został całkowicie skolonizowani przedtem wspólne konferencje odwiedziny chlanie itd aż do momentu sławetnego transparentu który na dodatek tłumaczyli że to inspiracja lewacka na stadionie Śląska a kibice sprzedali się prezydentowi miasta. Tak jakby lewacy byli antyukraińscy i anty imigranccy. Inne organizacje niby prawicowe to w tej chwili całkowity śmiech taki ONR jawnie pro ukraiński jego lubelska komórka wstawia na fanpage hasła że to nasza wojna i jest jawnie nawet nie pro ukraińska a pro banderowska bo działacz stamtąd ten medyk bojowy nie raz nie dwa fotografował się wśród czer-czar flag. MW takie pół na pól ale ci co by chcieli coś powiedzieć cicho siedzą bo dostali za kaczorów rządowe dotacje mogą więc sobie prywatnie na fejsbukach czy twitterach ponarzekać jedynie. RN to całkowita hybryda odkąd dostają forsę rządowe to bosaki głodne stanowisk i coraz większej kasy sprzedały by własne matki na Ukrainę jakby tylko zapłacili godziwie. Bąkiewicze to wiadomo nawet nie ma co opisywać tego dorobkiewicza który chciał zostać wielkim patriotycznym bohaterem a został c***** z milionami. Szturm i grubas z Warszawy po marszach został spacyfikowany przez ABW próbował się odbudować zapraszając Azovców na konferencje a na koniec go przekopała warszawska antifa i spłakał się na policji. Brauniarze niby fajnie wszystko pro polscy na lewo i prawo mówią że Ukraińcy nas zaleją Bruksela bee ale jak przyszło hajs brać w euro to Braun całkowicie olał PL Sejm i pierwszy tam poleciał po emeryturę w euro, jedyne co tam może zrobić to jakiś cyrk na jutube gdzie takich Braunów z wielu krajów EU tam już było wielu i nie raz gadali różne rzeczy w wielu wystąpieniach. Zostają Kamraci czyli niby patrioci ładnie mówią wszystko pięknie tylko to jest jakaś gra aktorska z angielskiego to nazywa się honey pot kiedy policja czy służby specjalne chcą wyłapać tzw. jednostki ekstremistyczne to daje się im takiego lidera niby charyzmatycznego dobrego mówcę jak ten cały Olszański lgną do niego a oni wyłapują ideowców. Tak wyłapali poprzez Robinsona i to całe EDL w UK dobrych gości (także Polaków) którzy zarobili wyroki. W Polsce służby wypuściły już raz takiego gościa jak Olszański na młodych zapatrzonych prawicowo czy patriotycznie nazywał się Bolesław Tejkowski.
Ze środowisk propolskich zostanie jedynie Polsce jak zawsze od czasów zaborów czy sowieckiej okupacji jedynie emigracja. Bo wszelakie ONRy, bąkiewicze, bosakowicze czy reszta to zwyczajne sprzedajne k****. Zresztą ONR już za Piaseckiego pokazał jak się kolaboruje z sowietami teraz kolaborują z banderowcami.
-
j**** ruskich to po pierwsze, po drugie przestańcie uprawiać tutaj skurwiałą antyukraińską propagandę powielając jakieś fejki.
-
ci twoi bracia ukraincy, od kilku dni we Wrocławiu bazgrają na scianach flagi upa ... tak wlasnie pokazuja swoją wdzięczność, mam nadzieje ze ogarnięte towarzyszstwo we Wrocławiu w koncu złapie tych śmieci
-
Jaka propagandę? Same fakty to właśnie pokazuje poziom tego forum to ty łykasz ukrainskie fajki i bronisz banderowcow tfu na ciebie zobaczysz za parę lat jak będzie co do olszanskiego lubiłem go słuchać ale jak powiedział że był w zomo czy tam chciałby być to się sam wyjasnil Polak nacjonalista który bil Polaków w imię ludowej władzy hit
-
Ukrainiec nie jest moim ani bratem ani swatem, natomiast łykasz ruską propagandę po same kule.
Pomyśl, komu jest bardziej na rękę żeby w kraju, w którym milion(y) uchodźców wojennych znalazło schronienie ludność się od nich odwróciła. Nacjonalistom ukraińskim, czy kacapom?
Już były sytuację, że rosyjska agentura zlecała Polakom, Białorusinom czy także Ukraińcom (szczególnie tym ze wschodu Ukr) antypolskie napisy i akcje. To ma na celu jedno: obrzydzić nam Ukraińców, czyli ich osłabić.
Nie będę pisał, że Ukraina jako państwo buforowe między nami i Rosją jest Polsce potrzebne, bo to każdy, kto zna choć trochę historii wie. Rosja to kraj imperialistyczny, a do tego nienawidzący Polski, m in. za to, że zdobyliśmy Moskwę, zlalismy ich w 1920, a potem jeszcze od nas zaczął się walić komunizm w demoludach. Do tego, co by nie mówić, żyjemy we względnym dobrobycie i to ich boli. Uważają, że Polska jest w ich strefie wpływów i mają prawo mam wiele narzucać.
A straszenie ukrainizacją Polski to taki sam kapiszon, jak pamiętna ustawa 447 (a też był tu wątek o tym na forum). Tyle o tym byłokrzyku. I co, icki te kamienice podbierali?
Dzisiaj jest bardzo ważny dzień,
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
-
Już zapomnieliście jak Polaków mieszkających we Lwowie traktowano? To też była ruska propaganda? Ja to doskonale pamiętam, bo sam tam byłem kilka razy i rozmawiałem z miejscowymi Polakami. Podobna sytuacja była w Wilnie, czyli szerzenie antypolskości, zwalczanie polskiej mowy itd.
Za chwilę wam wmówią, że na Wołyniu to ruscy mordowali.
j**** was zmanipulowane k****.
Za chwilę wam wmówią, że na Wołyniu to ruscy mordowali.
j**** was zmanipulowane k****.
-
To, że Ukraina powinna być krajem buforowym, nie znaczy, że musimy ich lubieć. To są fałszywe k**** i nie musimy im tutaj życia ułatwiać. Dla mnie zawsze będą j*****.
Co do pomocy, by przetrwali wojnę. Ok, niech sprzęt dają Amerykanie, Francja, Anglia, Hiszpanie, Portugalczycy, ale nie my. My graniczymy z Rosją.
Pomoc musi być, by granica z Rosją była krótsza. Ale my już z nimi graniczymy. A jeśli by mieli wysłać do nas wojska to i Białoruś temu nie przeszkodzi.
Cisnąć Brauna bo poszedł po kasę? Ale poszedł już jako zyd? Czy Ukrainiec? Zresztą xavwalke z tym systemem, maseczki, anty zydostwo, wspieranie zatrzymanych, wspieranie rolników i wiele innych akcji. To ta kasa mu się należy i ja mu nie załuje. Będzie miał na kary, które ma do zapłaty. A w tej chwili możecie iść bezpłatnie na jego film.
Co do Bosaka, to widać jak na dłoni, że nie chce pomagać Ukrainie, chce dla nich embarga, chce ograniczenia pomocy, by mieli mniejsze prawa w Polsce niż Polacy. Przedstawia dobre postulaty. Tylko ten gość musi potrafić się zachować z powagą i mówić wyważenie. Wy chcecie by w sejmie jebał każdego od kurw i szmat? By leciał z kijem na barykady? Tak ma zdobyć poparcie?
Praca u podstaw i zdobywanie poparcie z rozwagą.
Czasami minsie wydaje, że wy wolicie gnić w gównie i iść w stronę Francji z PiSem i po.
Nie wiem czy to dobry przykład, bo lewacy w europie rządzą, ale w Polsce krzyczą te k**** z lewicy, klną, wydzierają się, a poparcie im tu spada. Czy bosak ma zachowywać się jak te zukowskie, lemparty, wielgus? Tak samo poparcie im spadnie.
ku*** ukraińska nigdy nie będzie moim bratem. Niech się wyrźną z ruskimi k******. To karma za UPA.
Mam luźna pracę, mogę sobie na to pozwolić. Więc dużo zwiedzam, plażuje. W tygodniu w godzinach pracy te ukraińskie k**** się bawią na plażach, grillują, chleją. Na takim Kryspinowie w dzień, są prawie sami Ukraińcy. Do pracy im nie jest spieszno.
Obejrzyjcie vlogi ze Lwowa. Co chwilę jakiś youtuber wypuszcza. Oni w tej chwili się bawią, imprezują, knajpy nabite. Bawią się. A tu k**** zbierają hajs na pomoc. j**** te k****.
[link]
Pierwszy lepszy filmik.
Sory za składnię i ewentualne błędy. Jeszcze spię na jedno oko.
Co do pomocy, by przetrwali wojnę. Ok, niech sprzęt dają Amerykanie, Francja, Anglia, Hiszpanie, Portugalczycy, ale nie my. My graniczymy z Rosją.
Pomoc musi być, by granica z Rosją była krótsza. Ale my już z nimi graniczymy. A jeśli by mieli wysłać do nas wojska to i Białoruś temu nie przeszkodzi.
Cisnąć Brauna bo poszedł po kasę? Ale poszedł już jako zyd? Czy Ukrainiec? Zresztą xavwalke z tym systemem, maseczki, anty zydostwo, wspieranie zatrzymanych, wspieranie rolników i wiele innych akcji. To ta kasa mu się należy i ja mu nie załuje. Będzie miał na kary, które ma do zapłaty. A w tej chwili możecie iść bezpłatnie na jego film.
Co do Bosaka, to widać jak na dłoni, że nie chce pomagać Ukrainie, chce dla nich embarga, chce ograniczenia pomocy, by mieli mniejsze prawa w Polsce niż Polacy. Przedstawia dobre postulaty. Tylko ten gość musi potrafić się zachować z powagą i mówić wyważenie. Wy chcecie by w sejmie jebał każdego od kurw i szmat? By leciał z kijem na barykady? Tak ma zdobyć poparcie?
Praca u podstaw i zdobywanie poparcie z rozwagą.
Czasami minsie wydaje, że wy wolicie gnić w gównie i iść w stronę Francji z PiSem i po.
Nie wiem czy to dobry przykład, bo lewacy w europie rządzą, ale w Polsce krzyczą te k**** z lewicy, klną, wydzierają się, a poparcie im tu spada. Czy bosak ma zachowywać się jak te zukowskie, lemparty, wielgus? Tak samo poparcie im spadnie.
ku*** ukraińska nigdy nie będzie moim bratem. Niech się wyrźną z ruskimi k******. To karma za UPA.
Mam luźna pracę, mogę sobie na to pozwolić. Więc dużo zwiedzam, plażuje. W tygodniu w godzinach pracy te ukraińskie k**** się bawią na plażach, grillują, chleją. Na takim Kryspinowie w dzień, są prawie sami Ukraińcy. Do pracy im nie jest spieszno.
Obejrzyjcie vlogi ze Lwowa. Co chwilę jakiś youtuber wypuszcza. Oni w tej chwili się bawią, imprezują, knajpy nabite. Bawią się. A tu k**** zbierają hajs na pomoc. j**** te k****.
[link]
Pierwszy lepszy filmik.
Sory za składnię i ewentualne błędy. Jeszcze spię na jedno oko.

-
Napiszcie mi w takim razie kto i dlaczego ma profity z rzekomej ukrainizacji Polski i co ku*** znaczy ta biedna i zacofana Ukraina, że ma nacjonalizować lepiej rozwinięty od siebie, europejski kraj, bo nie potrafię tego zrozumieć. Brzmi to tak samo absurdalnie jak nie wiem, estonizacja Finlandii. Ukraina c**** znaczy, a Ukraińcy w Polsce to w większości tania siła robocza, która wypełnia luki na rynku pracy.
Obecnie sporo ich tu przebywa przez wojnę, ale część wróci do siebie, sporo kobiet zostanie, część się spolonizuje. Porównywanie lat 40 XX wieku do obecnych czasów jest już w ogóle żenujące. Tak pisać może ktoś, kto nie ma pojęcia jak wyglądał gospodarczy rozwój Kresów Wschodnich, jaka była tam bieda, klasizm i wzajemne roszczenia terytorialne.
Tak, na pewno wam jakiś nachlany Sasza po robocie na budowie zrobi drugi Wołyń w Łodzi albo Poznaniu. A te teksty o organizowaniu nacjonalistycznych marszy na setki tysięcy osób to już sroga odklejka i za dużo filmów z żółtymi napisami.
Obecnie sporo ich tu przebywa przez wojnę, ale część wróci do siebie, sporo kobiet zostanie, część się spolonizuje. Porównywanie lat 40 XX wieku do obecnych czasów jest już w ogóle żenujące. Tak pisać może ktoś, kto nie ma pojęcia jak wyglądał gospodarczy rozwój Kresów Wschodnich, jaka była tam bieda, klasizm i wzajemne roszczenia terytorialne.
Tak, na pewno wam jakiś nachlany Sasza po robocie na budowie zrobi drugi Wołyń w Łodzi albo Poznaniu. A te teksty o organizowaniu nacjonalistycznych marszy na setki tysięcy osób to już sroga odklejka i za dużo filmów z żółtymi napisami.
-
Ja Ci nie odpowiem co znaczy ukranizacja Polski i czy ona istnieje. Ale mogę dać kilka argumentów dlaczego ich j****, oraz na innym przykładzie dam powód, że może taka sytuacja istnieć.
Zacznę od przykładu. Komu zależy na islamizacji Europy? Dlaczego ona się odbywa? Komu zależy by Europa była kolorowa? Kto z tego ma profity? Masoni? Żydzi? Islam? Chiny? Komuś jednak zależy by zniszczyć Europę. Robi to na różne sposoby. Islamizacja, multikulturowości, ograniczenia w rozwoju przez zamykanie przemysłu itd.
Co do Ukrainy. To są zdradzieckie k****. Jak wbijały sąsiadowi nóż w plecy 70 lat temu, tak robią to dalej i będą robić. Przykład z góry i ich j***** prezydent, dostali pomoc od Polski, dzięki którym istnieją. W zamian wypiął się na Polskę już wielokrotnie. Wręcz porównał nas do ruskich.
Ukraińcy wielbiący bandere w Polsce, to nie jest nóż w plecy?
Co oni odpierdalaja, można stronę całą zapisać.
Piszesz, że część wróci na Ukrainę? Widziałeś sondy, badania?
Większość już nie ma zamiaru wrócić.
Mówisz, że większość Ukraińców w Polsce, to tania siła robocza? Z jakiego miasta jesteś? Ja widzę samochody jeżdżące na ukraińskich tablicach. Przejedź się na wiślane tarasy w Krakowie, popatrzeć kto w jakich ilościach tam mieszka ;)
Na koniec wytłumacz mi jedno, jak mają się spolonizować skoro mają się uczyć po ukraińskiu, w dodatku ukraińskiej historii.
Będą wbijać im do głowy, że polski to zło, bandera bohater.
j**** tych c****.
Zacznę od przykładu. Komu zależy na islamizacji Europy? Dlaczego ona się odbywa? Komu zależy by Europa była kolorowa? Kto z tego ma profity? Masoni? Żydzi? Islam? Chiny? Komuś jednak zależy by zniszczyć Europę. Robi to na różne sposoby. Islamizacja, multikulturowości, ograniczenia w rozwoju przez zamykanie przemysłu itd.
Co do Ukrainy. To są zdradzieckie k****. Jak wbijały sąsiadowi nóż w plecy 70 lat temu, tak robią to dalej i będą robić. Przykład z góry i ich j***** prezydent, dostali pomoc od Polski, dzięki którym istnieją. W zamian wypiął się na Polskę już wielokrotnie. Wręcz porównał nas do ruskich.
Mówisz, że większość Ukraińców w Polsce, to tania siła robocza? Z jakiego miasta jesteś? Ja widzę samochody jeżdżące na ukraińskich tablicach. Przejedź się na wiślane tarasy w Krakowie, popatrzeć kto w jakich ilościach tam mieszka ;)
Na koniec wytłumacz mi jedno, jak mają się spolonizować skoro mają się uczyć po ukraińskiu, w dodatku ukraińskiej historii.
j**** tych c****.

-
Oczywiście masz rację z tym, że cancel culture to zjawisko, do którego dążą globalne elity, ale duża liczba Ukraińców w Polsce nie ma z tym absolutnie nic wspólnego. To nie jest ten sam przykład co zalew Europy muzułmanami i murzynami z Afryki.Tel pisze: ↑23.08.2024, 07:35Ja Ci nie odpowiem co znaczy ukranizacja Polski i czy ona istnieje. Ale mogę dać kilka argumentów dlaczego ich j****, oraz na innym przykładzie dam powód, że może taka sytuacja istnieć.
j**** tych c****.
Poza tym, pełną świadomość ludzie uzyskają wtedy, kiedy dojdą do wniosku, że to nie muzułmanie są naszymi wrogami, a globaliści. Szanuję każdy kraj i jego kulturę. Kraje arabskie doznały wiele krzywd z rąk zachodu i może kojarzysz zjednoczenie arabskie i partię Baas, która zresztą była świecka i niefundamentalna religijnie.
Poza tym, jak odwiedzisz kraje muzułmańskie, to naprawdę docenisz tych ludzi. Każda kultura i każdy naród na tym świecie zasługują na szacunek, bo różnorodność jest potrzebna. To co napływa do Europy to najgorszy plebs i ludzie zradykalizowani. Dla mnie muzułmanin wierny swoim ideałom jest lepszy niż bezwartościowy libek z Europy, który chce tylko dobrze zeżreć i się nachlać. Konsumpcjonizm i globalizm zabija w ludziach jakiekolwiek wartości.
Na koniec odniosę się do ostatniego akapitu - Ukraińcy nie będą uczyć się po ukraińsku, bo będą musieli teraz chodzić do polskich szkół i uczyć się z Polakami zgodnie z naszą podstawą programową, inaczej stracą świadczenia socjalne. Cały myk z Ukrainą to tylko próba zapchania dziury demograficznej na następne lata i tutaj są dwa uda - uda się ich oswoić lub nie. Ale jakie masz inne wyjście, jak ściąganie ludzi z Białorusi, Ukrainy i powiedzmy Litwy? Wiesz ilu wybitnych Polaków miało obce pochodzenie z n-tego pokolenia? Wolisz białych czy kolorowych?
Tak, oczywiście j**** Ukrainę jako kraj zbudowany na banderyzmie, Ukraińcy to dzicz (nadziei dopatruję w 2-3 pokoleniu, nie obecnych imigrantach) ale nie tego dotyczy moj post
-
Który grubas się rozjebal po przekopie od afy?DennisWise pisze: ↑21.08.2024, 15:05Tak zrozumieli ale dopiero jak Wrocław został całkowicie skolonizowani przedtem wspólne konferencje odwiedziny chlanie itd aż do momentu sławetnego transparentu który na dodatek tłumaczyli że to inspiracja lewacka na stadionie Śląska a kibice sprzedali się prezydentowi miasta. Tak jakby lewacy byli antyukraińscy i anty imigranccy. Inne organizacje niby prawicowe to w tej chwili całkowity śmiech taki ONR jawnie pro ukraiński jego lubelska komórka wstawia na fanpage hasła że to nasza wojna i jest jawnie nawet nie pro ukraińska a pro banderowska bo działacz stamtąd ten medyk bojowy nie raz nie dwa fotografował się wśród czer-czar flag. MW takie pół na pól ale ci co by chcieli coś powiedzieć cicho siedzą bo dostali za kaczorów rządowe dotacje mogą więc sobie prywatnie na fejsbukach czy twitterach ponarzekać jedynie. RN to całkowita hybryda odkąd dostają forsę rządowe to bosaki głodne stanowisk i coraz większej kasy sprzedały by własne matki na Ukrainę jakby tylko zapłacili godziwie. Bąkiewicze to wiadomo nawet nie ma co opisywać tego dorobkiewicza który chciał zostać wielkim patriotycznym bohaterem a został c***** z milionami. Szturm i grubas z Warszawy po marszach został spacyfikowany przez ABW próbował się odbudować zapraszając Azovców na konferencje a na koniec go przekopała warszawska antifa i spłakał się na policji. Brauniarze niby fajnie wszystko pro polscy na lewo i prawo mówią że Ukraińcy nas zaleją Bruksela bee ale jak przyszło hajs brać w euro to Braun całkowicie olał PL Sejm i pierwszy tam poleciał po emeryturę w euro, jedyne co tam może zrobić to jakiś cyrk na jutube gdzie takich Braunów z wielu krajów EU tam już było wielu i nie raz gadali różne rzeczy w wielu wystąpieniach. Zostają Kamraci czyli niby patrioci ładnie mówią wszystko pięknie tylko to jest jakaś gra aktorska z angielskiego to nazywa się honey pot kiedy policja czy służby specjalne chcą wyłapać tzw. jednostki ekstremistyczne to daje się im takiego lidera niby charyzmatycznego dobrego mówcę jak ten cały Olszański lgną do niego a oni wyłapują ideowców. Tak wyłapali poprzez Robinsona i to całe EDL w UK dobrych gości (także Polaków) którzy zarobili wyroki. W Polsce służby wypuściły już raz takiego gościa jak Olszański na młodych zapatrzonych prawicowo czy patriotycznie nazywał się Bolesław Tejkowski.
Ze środowisk propolskich zostanie jedynie Polsce jak zawsze od czasów zaborów czy sowieckiej okupacji jedynie emigracja. Bo wszelakie ONRy, bąkiewicze, bosakowicze czy reszta to zwyczajne sprzedajne k****. Zresztą ONR już za Piaseckiego pokazał jak się kolaboruje z sowietami teraz kolaborują z banderowcami.
Banda antykomuna!
-
No widziałem wlasnie ten serwacki donosi do sbu na Polaków o jakiego rapera chodzi i co z nim? Aż tak słabi że brudasy ich gonią? Najlepszy jest ostatni legion jakies gnojki co wydają poduszki z jakas postacią z anime na ten moment chyba niema w Polsce narodowej inicjatywy niewiem jak jest z tym Narodowym Odrodzeniem Polski czy zrozumieli błąd ze swobodą czy dalej się z nimi macają Ci cali szturmowcy czy tam 3 droga co pobili jakiegos malolata za przyśpiewkę o banderze całkiem odklejeni nie dość że się macają z ukraincami to jeszcze z albanczykami onr robil łączona flage z Ukrainą na marsz a z Ruchu narodowego czy tam młodzieży wszechpolskiej wczoraj ogłosili akcje zamalowania bazgrołów banderowskich we Wrocławiu twierdząc że to ruska propaganda zbliża się 11 listopada rzekomo zabroniony także może być ciekawie ale jak isc ramię w ramię z takimi ludźmi oni powinni być bici za macanie się z banderowcami jutro ważny dzien Zamiast organizować kontrmanifestacje jak na Polaka przystało to oni idą narracja tvnu ruskich onuc i agentów Kremla we Wrocławiu randomowi ludzie się zbierają jutro ciekawe czy Śląsk bedzie obecny i jak będzie w Lublinie i Krakowiepatrickpbt pisze: ↑23.08.2024, 16:25Szturmu chyba już niema, wiekszosc tych idiotow przeszlo do smiesznego onr ktory teraz tropi ruskich onuc/agentow na twitterze i giba sie z donosicielem serwackim a przy onr jeszcze jest 3droga i narodowa alternatywa haha. Oni co chwile sa teraz ganiani przez antife. Niech chlopaki ze szturmu sie pochwala gdzie jest radykalne poludnie i ich wielbiony ideowy raperek z bielska.
-
Pokaż mi gdzie ta antifa jest.patrickpbt pisze: ↑23.08.2024, 16:25Szturmu chyba już niema, wiekszosc tych idiotow przeszlo do smiesznego onr ktory teraz tropi ruskich onuc/agentow na twitterze i giba sie z donosicielem serwackim a przy onr jeszcze jest 3droga i narodowa alternatywa haha. Oni co chwile sa teraz ganiani przez antife. Niech chlopaki ze szturmu sie pochwala gdzie jest radykalne poludnie i ich wielbiony ideowy raperek z bielska.
-
W okularach taki. Niklotu, szturmowców, szturmu czy czego tam był menagerem. Piewca banderowców z siczy karpackiej zanim to było jeszcze modne. Kojarzę że po jakimś marszu sprzętem dostali.kapitan_swir_planeta pisze: ↑23.08.2024, 16:13Który grubas się rozjebal po przekopie od afy?DennisWise pisze: ↑21.08.2024, 15:05Tak zrozumieli ale dopiero jak Wrocław został całkowicie skolonizowani przedtem wspólne konferencje odwiedziny chlanie itd aż do momentu sławetnego transparentu który na dodatek tłumaczyli że to inspiracja lewacka na stadionie Śląska a kibice sprzedali się prezydentowi miasta. Tak jakby lewacy byli antyukraińscy i anty imigranccy. Inne organizacje niby prawicowe to w tej chwili całkowity śmiech taki ONR jawnie pro ukraiński jego lubelska komórka wstawia na fanpage hasła że to nasza wojna i jest jawnie nawet nie pro ukraińska a pro banderowska bo działacz stamtąd ten medyk bojowy nie raz nie dwa fotografował się wśród czer-czar flag. MW takie pół na pól ale ci co by chcieli coś powiedzieć cicho siedzą bo dostali za kaczorów rządowe dotacje mogą więc sobie prywatnie na fejsbukach czy twitterach ponarzekać jedynie. RN to całkowita hybryda odkąd dostają forsę rządowe to bosaki głodne stanowisk i coraz większej kasy sprzedały by własne matki na Ukrainę jakby tylko zapłacili godziwie. Bąkiewicze to wiadomo nawet nie ma co opisywać tego dorobkiewicza który chciał zostać wielkim patriotycznym bohaterem a został c***** z milionami. Szturm i grubas z Warszawy po marszach został spacyfikowany przez ABW próbował się odbudować zapraszając Azovców na konferencje a na koniec go przekopała warszawska antifa i spłakał się na policji. Brauniarze niby fajnie wszystko pro polscy na lewo i prawo mówią że Ukraińcy nas zaleją Bruksela bee ale jak przyszło hajs brać w euro to Braun całkowicie olał PL Sejm i pierwszy tam poleciał po emeryturę w euro, jedyne co tam może zrobić to jakiś cyrk na jutube gdzie takich Braunów z wielu krajów EU tam już było wielu i nie raz gadali różne rzeczy w wielu wystąpieniach. Zostają Kamraci czyli niby patrioci ładnie mówią wszystko pięknie tylko to jest jakaś gra aktorska z angielskiego to nazywa się honey pot kiedy policja czy służby specjalne chcą wyłapać tzw. jednostki ekstremistyczne to daje się im takiego lidera niby charyzmatycznego dobrego mówcę jak ten cały Olszański lgną do niego a oni wyłapują ideowców. Tak wyłapali poprzez Robinsona i to całe EDL w UK dobrych gości (także Polaków) którzy zarobili wyroki. W Polsce służby wypuściły już raz takiego gościa jak Olszański na młodych zapatrzonych prawicowo czy patriotycznie nazywał się Bolesław Tejkowski.
-
c**** tam a nie ruskie, juz lataja tych banderowców twarze po internecie widać ze to jacyś gówniarze po 16-17 lat którzy w nocy malowali na scianach flagi upa, tyle z twoich ruskich agentów... mlodzi spierdolili przed wojną i teraz robią syf w Polsce i czczą tą kurwe bandere i cała upa takich ukraincow w Polsce masa jest, a filmy jak leją polaków w szkołach czy w parkach tez lata masa.Cqurwol pisze: ↑22.08.2024, 02:22Ukrainiec nie jest moim ani bratem ani swatem, natomiast łykasz ruską propagandę po same kule.
Pomyśl, komu jest bardziej na rękę żeby w kraju, w którym milion(y) uchodźców wojennych znalazło schronienie ludność się od nich odwróciła. Nacjonalistom ukraińskim, czy kacapom?
Już były sytuację, że rosyjska agentura zlecała Polakom, Białorusinom czy także Ukraińcom (szczególnie tym ze wschodu Ukr) antypolskie napisy i akcje. To ma na celu jedno: obrzydzić nam Ukraińców, czyli ich osłabić.
Nie będę pisał, że Ukraina jako państwo buforowe między nami i Rosją jest Polsce potrzebne, bo to każdy, kto zna choć trochę historii wie. Rosja to kraj imperialistyczny, a do tego nienawidzący Polski, m in. za to, że zdobyliśmy Moskwę, zlalismy ich w 1920, a potem jeszcze od nas zaczął się walić komunizm w demoludach. Do tego, co by nie mówić, żyjemy we względnym dobrobycie i to ich boli. Uważają, że Polska jest w ich strefie wpływów i mają prawo mam wiele narzucać.
A straszenie ukrainizacją Polski to taki sam kapiszon, jak pamiętna ustawa 447 (a też był tu wątek o tym na forum). Tyle o tym byłokrzyku. I co, icki te kamienice podbierali?
-
Ta, ulice i pomniki na cześć Bandery na Ukrainie to też ruska propaganda 

Co się ku*** stało z tym narodem
Zawisza 1946
-
On się nie rozjebal.DennisWise pisze: ↑24.08.2024, 02:23W okularach taki. Niklotu, szturmowców, szturmu czy czego tam był menagerem. Piewca banderowców z siczy karpackiej zanim to było jeszcze modne. Kojarzę że po jakimś marszu sprzętem dostali.kapitan_swir_planeta pisze: ↑23.08.2024, 16:13Który grubas się rozjebal po przekopie od afy?DennisWise pisze: ↑21.08.2024, 15:05
Tak zrozumieli ale dopiero jak Wrocław został całkowicie skolonizowani przedtem wspólne konferencje odwiedziny chlanie itd aż do momentu sławetnego transparentu który na dodatek tłumaczyli że to inspiracja lewacka na stadionie Śląska a kibice sprzedali się prezydentowi miasta. Tak jakby lewacy byli antyukraińscy i anty imigranccy. Inne organizacje niby prawicowe to w tej chwili całkowity śmiech taki ONR jawnie pro ukraiński jego lubelska komórka wstawia na fanpage hasła że to nasza wojna i jest jawnie nawet nie pro ukraińska a pro banderowska bo działacz stamtąd ten medyk bojowy nie raz nie dwa fotografował się wśród czer-czar flag. MW takie pół na pól ale ci co by chcieli coś powiedzieć cicho siedzą bo dostali za kaczorów rządowe dotacje mogą więc sobie prywatnie na fejsbukach czy twitterach ponarzekać jedynie. RN to całkowita hybryda odkąd dostają forsę rządowe to bosaki głodne stanowisk i coraz większej kasy sprzedały by własne matki na Ukrainę jakby tylko zapłacili godziwie. Bąkiewicze to wiadomo nawet nie ma co opisywać tego dorobkiewicza który chciał zostać wielkim patriotycznym bohaterem a został c***** z milionami. Szturm i grubas z Warszawy po marszach został spacyfikowany przez ABW próbował się odbudować zapraszając Azovców na konferencje a na koniec go przekopała warszawska antifa i spłakał się na policji. Brauniarze niby fajnie wszystko pro polscy na lewo i prawo mówią że Ukraińcy nas zaleją Bruksela bee ale jak przyszło hajs brać w euro to Braun całkowicie olał PL Sejm i pierwszy tam poleciał po emeryturę w euro, jedyne co tam może zrobić to jakiś cyrk na jutube gdzie takich Braunów z wielu krajów EU tam już było wielu i nie raz gadali różne rzeczy w wielu wystąpieniach. Zostają Kamraci czyli niby patrioci ładnie mówią wszystko pięknie tylko to jest jakaś gra aktorska z angielskiego to nazywa się honey pot kiedy policja czy służby specjalne chcą wyłapać tzw. jednostki ekstremistyczne to daje się im takiego lidera niby charyzmatycznego dobrego mówcę jak ten cały Olszański lgną do niego a oni wyłapują ideowców. Tak wyłapali poprzez Robinsona i to całe EDL w UK dobrych gości (także Polaków) którzy zarobili wyroki. W Polsce służby wypuściły już raz takiego gościa jak Olszański na młodych zapatrzonych prawicowo czy patriotycznie nazywał się Bolesław Tejkowski.
Raz po jakiejś szarpaninie psy go rozpytywały i on im pokazywał coś palcem. Niefortunnie to wyglądało ale nie wskazywał antifiarzy
Banda antykomuna!
-
Bo to jest ku*** nasza wojna. Czemu wy jesteście tacy ograniczeni umysłowo by tego nie rozumieć? Naprawdę od czytania tego forum dochodzę do wniosku że kibice to najwięksi debile jacy chodzą po świecie. Oczywiście poza kumatymi jednostkami które na całe szczęście są też na tym forum.
-
Po części masz rację, tutaj pełno osób, które mówią, że TRZEBA MYŚLEĆ SAMODZIELNIE, a koniec tego samodzielnego myślenia nadchodzi jak ktoś z ekipy powie inaczej, wtedy od razu można zmienić pogląd.
-
Skoro to jest nasza wojna, to czemu banderowcu jeszcze nie jestes na froncie i nie bronisz Polski przed ruskimi? tam brakuje ludzi więc spokojnie mozesz leciec panstwo ci nic nie zrobi a do tego sobie zarobisz... lec chlopie na front z bracmi ukrainskimi. W chuju mam ruskich i w chuju mam banderowcow niech sie tam wybijaja, tej wojny nikt nie wygra obie strony są przegrane.BekazWas pisze: ↑24.08.2024, 21:18Bo to jest ku*** nasza wojna. Czemu wy jesteście tacy ograniczeni umysłowo by tego nie rozumieć? Naprawdę od czytania tego forum dochodzę do wniosku że kibice to najwięksi debile jacy chodzą po świecie. Oczywiście poza kumatymi jednostkami które na całe szczęście są też na tym forum.
-
Nasza? Jak chcesz powiedzieć że wojna jest twoja to napisz "To jest moja wojna". Ale wkręcanie ludziom że to "nasza" i mówienie za cały naród jest słabym logicznym spinem PR wymyślonym w centrum zarządzania światem w Langley Virginia dla debilów ze środkowo europejskich państw. Gdyby kiedykolwiek doszło do działań zbrojnych na terenie PL to wszyscy mówiący przed wojną że to nasza wojna powinni iść w pierwszym szeregu żeby im d*** urwało a ci co nie chcieli wojny za nimi pilnować żebyście nie uciekli po pierwszych trupach i szturmie, niestety do tego nie dojdzie gdyż ludzie w Polsce skapitulowali bez wojny czego dowodem są marsze niepodległości Ukrainy na terenie prawie wszystkich polskich miast więc oni pójdą jak barany w pierwszym szeregu a ci krzykacze od "nasza wojna" wykręcą się sianem albo spierdolą po pierwszych bombach. Polska została wchłonięta jak Czechosłowacja za Hitlera. I nawet kijowski błazen nabija się z prezydenta PL który biegiem poleciał płaszczyć się, każdy kto na niego głosował powinno mu być wstyd że wybrał ukraińskiego pachołka bo przebił nawet pijanego Kwaśniewskiego przepraszającego za Jedwabne. Bronki i Bolki przy nim to mężowie stanu. Inna sprawa że ten wiec kijowski to jakieś jaja Kijów taki ostrzeliwany a Żełeńskiego tak chcą zabić że na środku placu pod gołym niebem sobie do mikrofonu przemawiają. To tak jakby na placu zamkowym 5 września 1939 sobie polskie władze zaprosiły prezydenta Francji albo UK i robiły uroczystość a niemieckie samoloty przestały zrzucać bomby. Albo Saddam Husajn 25 marca 2003 w Bagdadzie w centrum robił przegląd wojsk a Amerykanie przestali strzelać tomahawkami z tej okazji. Cyrk dla debilów nie wojna.BekazWas pisze: ↑24.08.2024, 21:18Bo to jest ku*** nasza wojna. Czemu wy jesteście tacy ograniczeni umysłowo by tego nie rozumieć? Naprawdę od czytania tego forum dochodzę do wniosku że kibice to najwięksi debile jacy chodzą po świecie. Oczywiście poza kumatymi jednostkami które na całe szczęście są też na tym forum.
-
Te k**** w naszych miastach świętują i śpiewają czerwona kaline hym rezania lachow a brak zorganizowania ekip tak jak myślałem nawet Wrocław który często robil oprawy o wolyniu dramat co się stało z naszym krajem i poglądami na trybunach
-
-
To dlaczego nie jestes na froncie i nie zdychasz za banderowcow?BekazWas pisze: ↑24.08.2024, 21:18Bo to jest ku*** nasza wojna. Czemu wy jesteście tacy ograniczeni umysłowo by tego nie rozumieć? Naprawdę od czytania tego forum dochodzę do wniosku że kibice to najwięksi debile jacy chodzą po świecie. Oczywiście poza kumatymi jednostkami które na całe szczęście są też na tym forum.
-
Trzeba być wielkim debilem aby pisać że to jest Nasza wojna.Trzeba być debilem kiedy się nie rozumie jak jesteśmy manipulowani.Trzeba być debilem aby pisać że się prorosyjskim.Twoim państwem jest Polska.Twoim główną myślą jest abyś Ty miał dobrze...i teraz zadaj debilu jeden z drugim pytanie...czy wojna pozytywnie wpłynąła na Nasz kraj na rozwój na Twoją sytuację.Jesli debilu widzisz jakiś pozytyw napisz....Dla wszystkich idiotów którzy będą pisać że urki walczą o naszą granicę.... niech zobaczą jak wygląda życie we Lwowie...niech ku*** wreszcie zaczną myśleć....dla wszystkich idiotów jedan przekaz...my im pomagamy a oni nas podpierdalaja do Unii... myśleć
-
Jest jeszcze druga grupa zjebów. To Ci którzy wyjebali z kraju dawno temu, a najwięcej mają do powiedzenia jak sie w Polsce żyje i pierwsi do pouczania.Dario1916 pisze: ↑26.08.2024, 11:04Największymi idiotami wśród obecnych tu idiotów są te osoby, co starają się wybrać jedną ze stron wojny. Po co?
Polska racja stanu mówi jasno - że należy j**** jednych i drugich za to, co nam przez stulecia wyrządzili. Historia najlepszą nauczycielką życia, a Wy łykacie jak pelikany wszystkie tanie teksty sprzedanych i często tępych polityków.
Tak nienawidzicie kacapów, a w tym czasie setki tysięcy ukrów dostaje 800+, inne liczne benefity, są też zwolnieni z podatku dochodowego co w kilku branżach rozjebało już konkurencję. Polska ODDAJE też sprzęt kupiony w kredytach. Kto za to płaci?
Kredytowanego sprzętu to my za dużo nie rozdamy, bo jakieś sensowne ilości to ani jeszcze nie przybyły, a być może i nigdy nie przybędą.
-
Problem w tym wszystkim jest zupełnie inny i ...o wiele głębszy Być może kilka osób udzielających się tutaj przeczytało list Katarzyny dotyczący Polaków...i to się właśnie dzieje na naszych oczach.polarazycja społeczeństwa dwa obozy granie na emocjach manipulowanie mówienie kłamstw i Wiara tego społeczeństwa w te brednie...brak edukacji brak autorytetów brak kultury narodowej...na każdym kroku wyśmiewanie tego państwa Jak film zielona granica jak Holland stuhr i inne badziewa brak klasy politycznej....To jest dramat...po prostu dramat żyjemy w bance mydlanej gdzie pozorny dobrobyt zasłania tragizm tego społeczeństwa... ale jak ma być dobrze jak historia zaraz to będzie się zaczynała od roku 89..jak za 10 młody człowiek będzie widział że niemiec rusek ukrainiec mordował gwałcic i rabował nasze rodziny Nasz kraj... Robią wszystko aby rosło stado baranów wychowanych na Odpowiedziach ABC i z niewiedza czy jest facetem kobietą a moze c*** wie kim....i później taki jeden debil z drugim pisze że to nasza wojna później itd itd...jedno jest pewne staliśmy się społeczeństwem służących a byliśmy kiedyś wzorem narodowym