BANNDA - Nowa gildia wojowników

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

BANNDA

BANNDA - Nowa gildia wojowników

Post autor: BANNDA »

Witam wszystkich charakternych kiboli!

Mam przyjemność zaprosić was do udziału w nowym projekcie. BANNDA to pierwsza w historii gildia freakfighterów, którzy chcą wejść z dymami w sferę szeroko rozumianej rozrywki. Chcemy przenieść klimat konferencji i programów do streamów IRL, muzyki i formatów, które nie są w żaden sposób związane z freakfightami. Patrząc na to, co dzieje się w sieci, jesteśmy znudzeni oglądaniem tego samego. Wprowadzimy nową świeżość i BAN-NDA jak sama nazwa wskazuje, pokazuje, że totalnie olewamy jakąkolwiek politykę czułych słówek

Dzieki kontaktom Denisa udało nam się dogadać z kilkoma grupami kibicowskimi które wezma udział w walkach 5x5. Wszystkich chętnych zapraszamy do kontaktu na oficjalnego maila [email protected]. Zarobicie więcej na jednej walce niż przez 3 lata pracy. I zdobędziecie sławę. Zapraszamy najodważniejsze ekipy do kontaktu
iparts.pl
Kalafior11

Re: BANNDA - Nowa gildia wojowników

Post autor: Kalafior11 »

Boxdel pdf będzie organizował walki kiboli xD
Braun2025

Post autor: Braun2025 »

Ja podejrzewam, że tak jak na the war będą się tłukły małe ekipy pokroju Piasta czy bodajże Górnik Wałbrzych. Żeby mnie źle nie zrozumieć to są tylko przyklady
MłodaBanda

Post autor: MłodaBanda »

Walka wieczoru banda na bande konfidenci z Ruchu vs konfidenci GKS i Torcida, ale roczniki zeznań tylko po 2015, a zwycięzca walczy z 60 z WSH już no limit. wszystkie chwyty dozwolone walka na szpagaty i strzały z ucha, a za psów w ekipie dodatkowe punkty sedziowskie
lodzianin1910

Post autor: lodzianin1910 »

Ja tu widzę dosyć spora grupa internetowych rozkminiaczy nazywająca kogoś vel „PDF” nie mając jakiegokolwiek papieru że ten niejaki Boxdel ma na koncie art 200. Kpk, panowie chyba nie wszyscy jestescie takimi troglodytami :)
Abstrahujac od Was naczelne gity z tego forum , cala inicjatywe uwazam za mega fajna szanse rozwoju dla mniejszych ekip, tak jak ktos ww. Piasta ktory ostatnio jest dosyc aktywny na tle H, czy Gornika Walbrzych, ale i rowniez widze tu miejsce dla jeszcze mniejszych ekip, nie koniecznie z 2 czy 3 ligi chuliganskiej, moze kluby pro FC jak Polonia Piotrkow, czy Tur Bielsk Podlaski, zawsze w takich ekipach znajdzie sie paru „przyjemniaczkow” ktorzy beda chcieli sobie dorobic do niskiej pensji, nie koniecznie utozsamiajac sie ze swoim klubem tj; ŁKS czy Jaga.
Xsexx

Post autor: Xsexx »

serwis pisze: 19.08.2024, 09:56
lodzianin1910 pisze: 19.08.2024, 05:27 Ja tu widzę dosyć spora grupa internetowych rozkminiaczy nazywająca kogoś vel „PDF” nie mając jakiegokolwiek papieru że ten niejaki Boxdel ma na koncie art 200. Kpk, panowie chyba nie wszyscy jestescie takimi troglodytami :)
Abstrahujac od Was naczelne gity z tego forum , cala inicjatywe uwazam za mega fajna szanse rozwoju dla mniejszych ekip, tak jak ktos ww. Piasta ktory ostatnio jest dosyc aktywny na tle H, czy Gornika Walbrzych, ale i rowniez widze tu miejsce dla jeszcze mniejszych ekip, nie koniecznie z 2 czy 3 ligi chuliganskiej, moze kluby pro FC jak Polonia Piotrkow, czy Tur Bielsk Podlaski, zawsze w takich ekipach znajdzie sie paru „przyjemniaczkow” ktorzy beda chcieli sobie dorobic do niskiej pensji, nie koniecznie utozsamiajac sie ze swoim klubem tj; ŁKS czy Jaga.

Jakiego rozwoju???!!!
Napisz proszę że żartujesz jak autor tego tematu!
Przecież to on jest autorem tego tematu:)
obserwator17

Post autor: obserwator17 »

Szczerze to wydaje mi się ze gdyby nie było w tym projekcie denisa to duzo wiecej ekip byloby chetnych wziac udział :p
obserwator17

FlorianT. pisze: 19.08.2024, 13:02 to będzie koniec kibicowania w pl
juz mial byc koniec kibicowania jak zakonczyl sie zorganizowany doping na kadrze, mial byc koniec kibicowania jak donek chcial zamykac stadiony, mial byc koniec kibicowania jak ŚWL się rozpadło i WRW lało się z rodakami na kadrze, także końca raczej w tym przypadku takze nie bedzie :p
Lucymek

Post autor: Lucymek »

Nie ma mozliwosci zeby cokolwiek mialo klimat TFC. A tym bardziej cos organizowane przsz kogos takiego jak denisa lol.
lodzianin1910

Post autor: lodzianin1910 »

Braun2025 pisze: 19.08.2024, 15:57
lodzianin1910 pisze: 19.08.2024, 05:27 Ja tu widzę dosyć spora grupa internetowych rozkminiaczy nazywająca kogoś vel „PDF” nie mając jakiegokolwiek papieru że ten niejaki Boxdel ma na koncie art 200. Kpk, panowie chyba nie wszyscy jestescie takimi troglodytami :)
Przecież sami żeście w neta wrzucali screeny z rozmów a, że chłop ma hajs i zapłacił to sprawa ucichła. Ekipy, które tam wystąpią nie zrobią żadnego kroku w przód jedynie w tył, ale w dzisiejszych czasach ekipy honorowe można policzyć na palcach jednej ręki...
Sami to znaczy kto? Wyruchal jakas nieletnia? Z tego co mi wiadomo to nikt tego nie udowodnil wiec art 200. W takiej sytuacji nie ma racji bytu.
Co do rozwoju to bardziej chodzilo mi o male, ekipy pro FC jakie wymienilem przykladowo, ktore moglyby sie wybic w hierarchii swojego klubu, w wyzej wymienionych przykladach Jagielloni i ŁKS’u (zbieżność klubowa przypadkowa)
START HOOLIGANS 1952

Post autor: START HOOLIGANS 1952 »

BANNDA pisze: 18.08.2024, 19:03 Witam wszystkich charakternych kiboli!

Mam przyjemność zaprosić was do udziału w nowym projekcie. BANNDA to pierwsza w historii gildia freakfighterów, którzy chcą wejść z dymami w sferę szeroko rozumianej rozrywki. Chcemy przenieść klimat konferencji i programów do streamów IRL, muzyki i formatów, które nie są w żaden sposób związane z freakfightami. Patrząc na to, co dzieje się w sieci, jesteśmy znudzeni oglądaniem tego samego. Wprowadzimy nową świeżość i BAN-NDA jak sama nazwa wskazuje, pokazuje, że totalnie olewamy jakąkolwiek politykę czułych słówek

Dzieki kontaktom Denisa udało nam się dogadać z kilkoma grupami kibicowskimi które wezma udział w walkach 5x5. Wszystkich chętnych zapraszamy do kontaktu na oficjalnego maila [email protected]. Zarobicie więcej na jednej walce niż przez 3 lata pracy. I zdobędziecie sławę. Zapraszamy najodważniejsze ekipy do kontaktu
Jesteśmy chętni. Napisałem na maila
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

Oficjalnie zapewne Piast Gliwice...a resztę to pewnie pod nazwami terminatory, predatory, chuje do szczania
Obserwator1946

Post autor: Obserwator1946 »

Juri1910 pisze: 23.08.2024, 13:00 A nie przyszło wam do tych pustych łbów, że to ktoś sobie założył temat, tylko i wyłącznie żeby się z was pośmiać i zrobić kolejny gnój na forum? A niektórzy jeszcze próbują "poważnie" dyskutować... Dramat.
Odpocznij od tego internetu, próbujesz już kogoś wybielić a nie znasz tematu dzbanie.

https://fansportu.pl/2024/08/23/ferrari ... hqZ_DwlrQQ
brttt

Post autor: brttt »

Warto dodać, że Denis przy tej „organizacji” współpracuje z oficjalnym konfidentem, co się rozjebal na papier i „prosił o ukaranie sprawców”, mianowicie chodzi o amadeusza ferrariego roślika.
Sarkazmkibicowski

Post autor: Sarkazmkibicowski »

Mistrzowska scena na bandzie , odpaliłem z ciekawości YouTube a tam ochroniarze 2 typów z LPH i obok Denis ….😂😂😂
490

Post autor: 490 »

Sama dyskusja nt temat to już wielka porażka. Wywalić ten temat... Against modern hooligans
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Jakie tam jest towarzysstwo.Żenada.
obserwator17

To niezła gala dla wojowników i chuliganów :D
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Lepiej zarabiać na takich galach niż narkotykach. Będzie mniej konfidentów :)
Braun2025

Post autor: Braun2025 »

To co która ekipa startuje? Polecam film wardęgi o tym pedofilu boxdelu, który trenował w spartanie Chorzów z ekipą Ruchu 😂
Rudy5555

Kira z Lecha chciał pomagać PDF owi ha ha ha
Rudy5555

FAKTY!

1. Kira i reszta, to nie przypadkowe chłopaki z Lecha i Poznania.
2. Sztywne gity, jak toruński fest, co mówią o zasadach.
3. Nie przeszkadzają im pieniądze od gościa, co jest PDF - em
4. Oficjalnie kopsają witę Sokołowskiemu, który jest człowiekiem służb. Wcale bym się nie zdziwił, że za całą tą patogalą stoją stare komuchy i służby, a oni dla nich pracują.
berserkergang

Post autor: berserkergang »

I jak tam gity dalej sztuywniutko? Nie zapomnijcie wypić onlyfansa załęckiego. Zasad nie było nigdy, liczy się kasa .
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Normiki już toczą beke nabijając setki tysięcy wyświetleń. Wstyd.

https://x.com/MurzynfrogXXX/status/1829 ... EgWxw&s=19
quovadis

Post autor: quovadis »

Zasady i honor mają tylko jednostki ideowe. Przeważnie takie osoby nie są decyzyjne w swoich ekipach. Jak ktoś nie jest w stanie poświęcić się dla idei a jest tylko mocny bo jest siano i siła, to jest pierwszy do szpagatu i będzie robił frajerskie numery i je przykrywał, kosztem dobrych, ideowych chłopaków.
Siano zniszczyło ludzi i gówno wybija coraz bardziej. Żal na to patrzeć co się stało z kibolką.
Jedrulka

Post autor: Jedrulka »

Wypłynęły informacje że ojciec tego Boxdela to wysoko postawiony policjant w Katowicach(zbieżność nazwisk, wspólne zdjęcia do znalezienia w necie).
Raiden

Post autor: Raiden »

Takie właśnie są zasady w środowisku kibicowskim czyli kryminalno-gangstersko-więziennym. Jak pisałem tutaj o tym już jakiś czas temu to byłem opluwany, bo obrońcy pseudo sztywniaków się uruchamiali.
Ja mam trochę lat na karku i pomimo tego, że można mnie śmiało nazwać zwykłym ''Jankiem'' jeśli chodzi o kibicowskie klimaty to swoje wiem jak to wygląda. Tam gdzie gra się toczy o duże pieniądze to nie ma żadnych zasad. Prędzej czy później albo ktoś kogoś sprzeda, bo przecież nie pójdzie siedzieć na długie lata jak jest przyzwyczajony do luksusowego życia. Prędzej czy później ktoś komuś wykręci wała na pieniądze. Prędzej czy później jeden z drugim podejmie się tematów w stylu przerzucanie imigrantów, pato gale czy inne tematy. O okradaniu kolegów z trybun nie piszę, bo to jest w każdej większej ekipie od Legii po Lecha, Widzew itd. Zbiórki na cele kibicowskie a tak naprawdę idzie to na silnorękich.
Więzienie to samo. Jak słyszę te gadki o zasadach, gitach to mnie pusty śmiech ogarnia. Jak ktoś ma siano i ma ochotę grypsować to grypsuje bez względu na to co ma za uszami i że w czasach gdy faktycznie były jakieś tam zasady to takimi osobnikami zamiatali by podłogi w celi. Dziś grypsuje bo ma pieniądze i współwięźniowie na tym korzystają.

Wracając do pato gal to tylko czekać aż reszta ekip podejmie temat i będzie wysyp takich tematów jak bannda w innych miastach. Warszawa, Górny Śląsk, Łódź, Gdańsk itd. ''Chuligani'' z tych miast nie przepuszczą takiej okazji na łatwy zarobek skoro widzą, że ekipa Lecha kosi na tym dobre siano.
ODPOWIEDZ