Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Przyjeżdżajcie większymi ekipami i wypraszajcie, chuligani z pierwszej linii, co konta potworzyli miesiąc temu
Jak Ruch siedział na waszych sektorach w grubo ponad 100 osób i śpiewał o Wiśle to taki mądry nie byłeś hahaha.Szymon99 pisze: 26.07.2024, 15:43 Przyjeżdżajcie większymi ekipami i wypraszajcie, chuligani z pierwszej linii, co konta potworzyli miesiąc temu
Komu kibicujesz?AlaskańskiSmok pisze: 26.07.2024, 15:59 odra to banda pedalow, niedawno jeszcze byli zajarani wisla i wspolnie z nimi spiewali cpjs, rozmawiali w knajpie czy na turnieju a za chwile wiatr zawial inaczej i nagle z dnia na dzien stali sie antywisla. zobaczcie sobie jakim skladem oni jezdza na wyjazdy dalsze niz na gorny slask haha niedawno przeciez spinali sie do Motoru na meczu w opolu a jak za 3 dni byla okazja sie sprawdzic z chlopakami ze wschodu to z oderki pojechalo 15 osob do Lecznej
nawet ich niedoszli ukladowicze z falubazu podsumowali ta opolska bande c**** a tak wgl to kto tam trzyma teraz te 20 osob w opolu nadal ten przyjeb joker ? prawda jest taka ze na ten moment zostala im tylko polonia a reszta ma na nich wypierdolone lubin to typowa pijacka zgoda a ostatnia wspolna akcja h odry i zaglebia to chyba przed derbami dolnego slaska w 2017
Tak myślałem że jesteś namysłowskim klaunem. Nie rób wstydu kolegom bo jak na kibica klubu który stracił na rzecz Odry dwie sztandarowe flagi pisząc te bzdury naprawdę wygląda to groteskowo.AlaskańskiSmok pisze: 26.07.2024, 16:11to pokazowka tylko tyle im zostalo po tym jak ruch kazal im wypierdalacpro100wryj pisze: 26.07.2024, 16:06 Nie rozumiem po co przeganiali Ruch „pikników” spod kas jak później mieli ich na wyciągnięcie ręki na swojej głównej trybunie…
a do chlopaka wyzej pisalem juz ze jestem z Namyslowa
Może ty klaunie powiesz nam dlaczego w sprawie WASZYCH flag musieliśmy rozmawiać ze Śląskiem? Dlaczego nawet w tej sprawie macie gówno do gadania?
Od klauna wyżej nie doczekam sensownej odpowiedzi, ale jest klaun nr 2 z Namysłowa. Widzisz sam to przed chwilą potwierdziłeś że bez Ślaska ani rusz. My w waszym temacie rozmawiamy tylko ze Śląskiem wy o niczym nie decydujecie. Zasłaniacie się Śląskiem co w sumie rozumiem, ale wasz internetowy lament bawi i wkurw.Mieliście propozycje solówek i za każdym razem pojawia się... Śląsk. Kiedy wy przyjedziecie do Opola? Ale sami. Wasze flagi jeszcze są.
Ostatnio Podbeskidzie zrobiło oprawę FC Śląsk Cieszyński i mieli też tam turniej. W jakich miejscowościach działają, w samym Cieszynie czy gdzieś indziej? Do tej pory cała ta okolica chyba była bardziej pustynią kibicowską ze sporadycznymi jednostkami różnych klubów. W końcu ktoś te tereny zagospodarował?
-
DoBojuPolsko
Tak, Podbeskidzie
Referat obszerny,ale nic z niego nie wynika. Podajesz nasze liczby wyjazdowe śmiejąc się, że to co robimy to jakiś stary numer. Skąd wiesz ilu nas w danym dniu jechało i dlaczego reszta nie dojechała. W jednym poście piszesz o naszych pokazówkach i na koniec zachwalasz pokazówkę pewnej ekipy z północy co to u nas na dworcu była przez kilka godzin. Zapomniałeś dodać, że czekali w policyjnej obstawie.
Ale ok. Ty z kolegą jako kibice Startu Namyslow twierdzicie, że jesteśmy ogólnie cieńcy i wypominacie nam nasze liczby wyjazdowe.
Napisz nam tu proszę wasze liczby na wyjazdach w sezonie 2023/24. Tak żeby Ci pomóc chodzi mi o: Łubniany, Zawadzkie, Jełowa, Dobrzeń Wielki, Skorogoszcz, Krasiejów, Olesno, Kolonowskie, Mechnice, Kotórz Mały, Kuniów, Ligota Dolna i Kępa.
Jak się pewnie domyślasz są to tereny Odry. Niektóre to prawie dzielnice Opola. Ilu was było i gdzie? Napisz tak żeby wszyscy widzieli.
Ale ok. Ty z kolegą jako kibice Startu Namyslow twierdzicie, że jesteśmy ogólnie cieńcy i wypominacie nam nasze liczby wyjazdowe.
Napisz nam tu proszę wasze liczby na wyjazdach w sezonie 2023/24. Tak żeby Ci pomóc chodzi mi o: Łubniany, Zawadzkie, Jełowa, Dobrzeń Wielki, Skorogoszcz, Krasiejów, Olesno, Kolonowskie, Mechnice, Kotórz Mały, Kuniów, Ligota Dolna i Kępa.
Jak się pewnie domyślasz są to tereny Odry. Niektóre to prawie dzielnice Opola. Ilu was było i gdzie? Napisz tak żeby wszyscy widzieli.
Osoby w barwach Ruchu siedziały na waszych sektorach i nikt nawet do nich nie podszedł ....
Skąd wiem? Bo sam byłem także te pierdolenie możesz włożyć między bajki
ku*** pajacu nie macie podbicia do Odry a ku*** wozisz się tutaj na tym forum jakbyście byli ku*** nie wiadomo kim. Jesteście śmieszną ekipą i Od Odry dostaliście w******* nie raz tylko w necie się o tym nie pisze. Przyjdzie czas wreyfikacji po raz kolejny.
To forum nigdy nie przestanie zaskakiwać. Porównania jakieś kto co i dlaczego 15 tysięcznego miasteczka z klubem ze 125 tysięcznego miasta stolicy województwa. Szacun dla Startu Namysłów, że jeździ na wyjazdy, wystawia młyn. Odra zupełnie inna liga - tak to powinno wyglądać i na pewno tam to wygląda więc kolejna zbędna napina internetowa.
Wcześniej tu się ktoś przypierdolił o liczbę Stalówki w Legnicy. Rozumiem, że STF sobie zapracowała na rozpoznawalność pozycją w swoim regionie, ale no ku***... Przypierdalać się do liczby stricte h ekipy z 55 tysięcznego miasta na Podkarpaciu. Żeby zrobić trasę do Legnicy ze Stalowej Woli w czasach internetu to naprawdę nie trzeba byc orłem geografii i warto sprawdzić nim zacznie się stukać bzdury. O której godzinie trzeba wyjechać
W WAKACYJNY PIĄTEK NA WYJAZD ZE STALOWEJ WOLI DO LEGNICY (MECZ O 18.00) ?
Zadanie dla tych którzy mają wolne od szkoły.
Szacunek wszystkim wyjazdowiczom.
Wcześniej tu się ktoś przypierdolił o liczbę Stalówki w Legnicy. Rozumiem, że STF sobie zapracowała na rozpoznawalność pozycją w swoim regionie, ale no ku***... Przypierdalać się do liczby stricte h ekipy z 55 tysięcznego miasta na Podkarpaciu. Żeby zrobić trasę do Legnicy ze Stalowej Woli w czasach internetu to naprawdę nie trzeba byc orłem geografii i warto sprawdzić nim zacznie się stukać bzdury. O której godzinie trzeba wyjechać
W WAKACYJNY PIĄTEK NA WYJAZD ZE STALOWEJ WOLI DO LEGNICY (MECZ O 18.00) ?
Zadanie dla tych którzy mają wolne od szkoły.
Szacunek wszystkim wyjazdowiczom.
Ty to jedynie srasz do pampersa.pro100wryj pisze: 27.07.2024, 23:23 565 km trzeba wyjechać o 12 żeby zdążyć pod warunkiem że sranie do wiaderka w autobusie.
jak kaniol widzi mare to szybko biega tyle wtemacieBałtyk Gdynia 1930 pisze: 28.07.2024, 11:32 Jak już jesteś to może odpowiesz. Wy serio nie macie jednej osoby do Kaniola żeby go stłamsic? To jest nie pojęte że jeden chłop was napierdala![]()
Nie Nas.Bałtyk Gdynia 1930 pisze: 28.07.2024, 11:32 Jak już jesteś to może odpowiesz. Wy serio nie macie jednej osoby do Kaniola żeby go stłamsic? To jest nie pojęte że jeden chłop was napierdala![]()
o ku*** 60 kilowca.
Sluchaj parowo chorzowska komus tam mowiles ze podal ci adres to go wyjasnis
To ja mam i na ty podaj podjedziemy z mara i mu to powiesz wszytko w twarz ok? nasz zruchana filipinko
To ja mam i na ty podaj podjedziemy z mara i mu to powiesz wszytko w twarz ok? nasz zruchana filipinko
-
dajbozesile
Maciuś sobie chodzi po Chorzowie jak chce i gdzie chce. Nieraz nawet pod nosem ćwiczących w cityFit i popatrzcie nikt go jeszcze nie rozjebał. Co za przypadek
Dostał adres ,to stwierdził że za daleko.glwtrcd pisze: 28.07.2024, 20:05 o ku*** 60 kilowca.
Adres dostałeś na priv . Długo mam na Ciebie czekać? Tak się odgrażałaś publicznie.StefanBatory1234 pisze: 28.07.2024, 21:32To c*** jest zwykły na solówkę w mieście wyszedł z gościem z miasta liść dosłownie liść i spał a ty k**** mi tu p********* że on jest figter ty ku*** analfabeto glwtrc zamilcz naucz się pisać i wróć w ilu przyjedziecie z tym mara jaka przewaga 20do 1ty ku*** śmieciu i ty i on i cała ta wasza kurewska załoga policjantów majciarzy i kapusi zasługuje tylko na to żeby was gdzieś wyłapać w całości i potraktować was konkretnym nokautem może już nie długo.a teraz mefedroniarze z torcipa cipa krótko frajery bez honoru.mara jak tam w transporcie było? jakoś taki twardy nie byłeś a tu cie ta swolocz tak wywyższa że ty taki kozak jesteś Hmmm dobre dobre uważaj bo historia ma to do siebie że lubi się powtarzać.XXXXKK pisze: 28.07.2024, 21:04Dobra weź mu normalnie obciągnij wkoncu a nie robisz tu x niego największego zabijakę na Śląsku. Ruch już go parę razy wyjaśnił, to że u was nie ma gościa co jest mu w stanie powiedzieć że za trenowanie i jeżdżenie na zawody i obozy z psem kryminalnym ma spierdalać to nie znaczy że jest jakimś ku*** Mcconorem.glwtrcd pisze: 28.07.2024, 20:05 o ku*** 60 kilowca.
Przecież pisałeś daj adres i jesteś. Dostałeś i dalej Cię nie ma. Powiedz komu kibicujesz to Ci kupię bilet nawet.StefanBatory1234 pisze: 28.07.2024, 21:44Ty ku*** śmieciu poważnie mówisz odgrazales publicznie?ty ku*** szmato konfidencka milcz wróć do Polski daj numer jak zostało ci napisane na priv i wtedy poszczekaszKSGKSW pisze: 28.07.2024, 21:40Adres dostałeś na priv . Długo mam na Ciebie czekać? Tak się odgrażałaś publicznie.StefanBatory1234 pisze: 28.07.2024, 21:32
To c*** jest zwykły na solówkę w mieście wyszedł z gościem z miasta liść dosłownie liść i spał a ty k**** mi tu p********* że on jest figter ty ku*** analfabeto glwtrc zamilcz naucz się pisać i wróć w ilu przyjedziecie z tym mara jaka przewaga 20do 1ty ku*** śmieciu i ty i on i cała ta wasza kurewska załoga policjantów majciarzy i kapusi zasługuje tylko na to żeby was gdzieś wyłapać w całości i potraktować was konkretnym nokautem może już nie długo.a teraz mefedroniarze z torcipa cipa krótko frajery bez honoru.mara jak tam w transporcie było? jakoś taki twardy nie byłeś a tu cie ta swolocz tak wywyższa że ty taki kozak jesteś Hmmm dobre dobre uważaj bo historia ma to do siebie że lubi się powtarzać.
https://www.youtube.com/watch?v=fituwEtlKSgTND pisze: 28.07.2024, 14:40 Kaniol cichutki od momentu jak Mara wyskoczył z kryminału.To niektórym powinno dać do myślenia że łapanie ultrasów, małolatów czy typa z ekipy który nie posiada jakichś super umiejętności a zmierzenie się z takim zawodnikiem jak Mara to dwie różne rzeczy i Adriankowi po prostu brakuje jaj.Ale wy dalej możecie z niego robić gladiatora którego boi się cała Gieksa i Górnik.
A już wypowiadanie się przez ruch na ten temat to wyższy poziom hipokryzji bo nie potrafiliście zrobić porządków najpierw z grudniem a potem z balusiem i maciusiem których boicie się jak ognia i nie macie z nimi szans na solówkach. Szczególnie z surmą który był najlepszym fighterem w pf.
Oni wszyscy do tej pory mieszkają na Śląsku i normalnie chodzą po ulicach jak grudzień przez długie lata po Chorzowie i Mikołowie gdzie nawet na siłkę zapierdala i trenuje.
tutaj marczukowa z daro lwem na pełnym dystansie, to przed nim kaniol ucieka??? hahahahaha
uwaga, film tylko dla ludzi o mocnych nerwach!
-
dajbozesile
StefanBatory1234 pisze: 29.07.2024, 11:07 Kaniol przed Marą uciekał? Tak jak przed calym waszym śmiesznym giekaesem ….. Dobrze że was ponagrywał i wyjaśnił raz na zawsze tą śmieszną waszą bandę. Ciapek to tarczuje Marczuka na salce w waszym rozjebanym fight clubie, a z ciapka zrobił pan Ka przecier pomidorowy. Prawa jest taka że możecie tylko śnić i opowiadać wasze opowieści Marczuk metr pięsziesiąt w kapeluszu 70 kg co jak internet nie zapomina bił sie z daro lwem i nie potrafił go najebać a ty chcesz powiedzieć że kaniol przed nim uciekał tak jak przed ciapkiem i waszymi innymi góru. Nie ośmieszajcie się. Każdy widział kto uciekał i kto jest kim. Kryminał szybko zweryfikował w porównaniu chłop do was grypsował i wszyscy ludzie poszli za nim, a wasz mara na dzień dzisiejszy nie grypsuje, Lotek i na dodatek ptaszki ćwierkają że wasz Jagoda też pożegnał się z grypsowaniem. Także dowiedz się najpierw gdzie twoi koledzy byli na kryminale i kim bo jedynie jak go zamknęli to się nieudaczniki cieszyliście i robiliście nagrania na tiktoka, bo tam wasze miejsce. Prucie się pod kryminałem z bandą dzieciaków i dodawanie tego na tiktotka wasza dzisiejsza młodzież. Gdzie byłyście jak zdjęcia dodawał po całym Kato a jedynie co mogliście zrobić to się spłakać bo na solo to tam z nim nikt nie wyszedł taka jest prawda.
dajbozesile pisze: 28.07.2024, 20:12 Maciuś sobie chodzi po Chorzowie jak chce i gdzie chce. Nieraz nawet pod nosem ćwiczących w cityFit i popatrzcie nikt go jeszcze nie rozjebał. Co za przypadek
Ten film ma 13 lat ... sugerujesz, że dzisiaj ten cały Mara jest na takim samym poziomie jak 13 lat temu?
c*** tam z tym . Ale nie uważasz że w 13 lat można zrobić duży progres jak się jest w treningu cały czas?foton pisze: 29.07.2024, 11:43https://www.youtube.com/watch?v=fituwEtlKSgTND pisze: 28.07.2024, 14:40 Kaniol cichutki od momentu jak Mara wyskoczył z kryminału.To niektórym powinno dać do myślenia że łapanie ultrasów, małolatów czy typa z ekipy który nie posiada jakichś super umiejętności a zmierzenie się z takim zawodnikiem jak Mara to dwie różne rzeczy i Adriankowi po prostu brakuje jaj.Ale wy dalej możecie z niego robić gladiatora którego boi się cała Gieksa i Górnik.
A już wypowiadanie się przez ruch na ten temat to wyższy poziom hipokryzji bo nie potrafiliście zrobić porządków najpierw z grudniem a potem z balusiem i maciusiem których boicie się jak ognia i nie macie z nimi szans na solówkach. Szczególnie z surmą który był najlepszym fighterem w pf.
Oni wszyscy do tej pory mieszkają na Śląsku i normalnie chodzą po ulicach jak grudzień przez długie lata po Chorzowie i Mikołowie gdzie nawet na siłkę zapierdala i trenuje.
tutaj marczukowa z daro lwem na pełnym dystansie, to przed nim kaniol ucieka??? hahahahaha
uwaga, film tylko dla ludzi o mocnych nerwach!
Żaden z Was powyżej nigdy nie walczył... nawet na tym filmie sprzed 13 lat M (nie znam człowieka) walczy skutecznie kontrolując walkę
Takie pierdolenie o tym Daro Lwie, ale ktoś kto znał Darka, to wie że naście lat wstecz Daro to był przekozak.
-
maczetatata
To jest ta pulka co Dawid Haras rekord 1-15 ,ale Daro tez zrobil progres, pewnie nie jedno osiedle by przejal.
-
dajbozesile
StefanBatory1234 pisze: 29.07.2024, 16:18Ja nie wiem kogo tam pogonili ale wstydził byś się takie rzeczy pisać jak się teraz ten wasz guru rozjebie to też będzie ok i po wyjściu będzie pasożyt ze zbiórek żył a ty będziesz mu ciągnął kija ty śmieciu j***** ciąg kiche cwelico policyjna tg997robertlewandowski pisze: 29.07.2024, 16:02 No widzisz ale to ciebie pogonili i schowali do wora i nie umiesz tego przeżyć cioto bieniowa![]()
dajbozesile pisze: 28.07.2024, 20:12 Maciuś sobie chodzi po Chorzowie jak chce i gdzie chce. Nieraz nawet pod nosem ćwiczących w cityFit i popatrzcie nikt go jeszcze nie rozjebał. Co za przypadek
jak Lech z Masterem.StaraDenisa pisze: 29.07.2024, 16:41 a poczwara z lecha balon z lechii czy cały krakow to co myślisz ze ktos ich goni????? nie te czasy nikt nie będzie ryzykował przypału każdy woli robić interesy zyc i jeździć na wakacje
-
ze stadionu
Jakiś dobry nowy towar w Namysłów rzucili
-
Śnieżnobiały
Przecież ten alaskański smok to jest ta internetowa ku*** co tu napierdala z 30 różnych kont.
-
śląski-obserwator10
Jak wygląda z ciekawości rejon takiego styku wpływów jak Siemianowice a np Czeladz/Sosnowiec? Albo Mikołów/Tychy?
Kiedyś ktoś wrzucał mapke kibicowską Śląska - pytanie czy ona jest aktualzowana?
Dużo tu poszczególnych wątków a jako piknika piłki nożnej brakuje mi takich np podsumowan jak przez ostatnie 20 -10 lat zmienił się śląsk pod kątem frekwencji czy formy sportowej ekip.
Kiedyś ktoś wrzucał mapke kibicowską Śląska - pytanie czy ona jest aktualzowana?
Dużo tu poszczególnych wątków a jako piknika piłki nożnej brakuje mi takich np podsumowan jak przez ostatnie 20 -10 lat zmienił się śląsk pod kątem frekwencji czy formy sportowej ekip.
-
DennisWise
Spokojnie dałby radę sprać Wrzoska na KSW. Musi tylko dostać propozycję od menadżerów. Ja kiedyś na kasecie video miałem nagraną walkę Dariusz Jung : Piotr Grudzień. Starcie na remis ze wskazaniem na Darka.WF. pisze: 29.07.2024, 11:52 Ten film ma 13 lat ... sugerujesz, że dzisiaj ten cały Mara jest na takim samym poziomie jak 13 lat temu?
2 x 4 lata odsiadki jak piszesz... a ty mu ciśniesz od psów ?
życie mnie nauczyło oceniać ludzi po faktach nie słowach Nie muszę nikomu niczego wybaczać Nie słyszałem o nikim kto współpracując z psami siedzi 2 razy po 4 lata... cała reszta to pierdolenie
Dla jasności jestem cywilem jak to piszesz... i ni c**** nie ogarniam twej logiki ( gość siedzi 8 ku*** lat, nie sypie kolegów i wrogów no ku*** ) Ale jako cywil nie muszę
Wsypali przyjaciół debilu
-
dajbozesile
I za to byli koledzy którzy przez niego zaliczyli wakacje nic z nim nie robią, boją się?CzeskaKorona pisze: 30.07.2024, 14:44czyli trenowanie z psem jest ok? z punktu widzenia kibica? balus surma misiek master tez siedzieli po kilka lat i co z tegoGoral74 pisze: 30.07.2024, 13:54 Dla jasności jestem cywilem jak to piszesz... i ni c**** nie ogarniam twej logiki ( gość siedzi 8 ku*** lat, nie sypie kolegów i wrogów no ku*** ) Ale jako cywil nie muszę
-
WaldemarKKS
Dziwię się,że jeszcze ten temat nie został zamknięty.Caly czas przewija się jeden temat aż się rzygać chce to czytając.Kiedys można było normalnie się tu pokłócić o awantury,solówki czy inne podjazdy osiedlowe.Teraz siedzą tu dzieciaki i inne patole piszące swoje brednie c**** mające wspólnego z rzeczywistością.Zal mi was piszący i czytający te scieki