Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
lubię czytać książki
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
ŁKS coś zrobił z tymi typami kochającymi inaczej?
Wy to specjalnie kopiujecie posty z gołymi facetami?
-
Edi Gluskin
Przerobiona flaga Criminal Family Jędras Grudzień wisiała jeszcze na jakimś meczu oprócz derbów w sezonie 11/12 ? Swoją drogą jedna z lepiej przerobionych flag w historii polskiego ruchu kibicowskiego ;)
-
Leon19081908
Siemka
Znowu w******* koszerny sąsiedzie? "Nie może tego być"
;)
ŁKS nie śpi.
Znowu w******* koszerny sąsiedzie? "Nie może tego być"
;)
ŁKS nie śpi.
Kolejny plus dla Rodowitych.
Jak tam dzieje się coś
-
maczetatata
To co Ty nic nie wiesz ?
W życiu tyle co ty napiszesz
-
maczetatata
Ja co wiem zostawiam DLA siebie ;)
-
NowaHutaTS
Ktoś się chyba spalił ze wstydu na lksie
Co jest z tą bandą co do Zambrowa się zebrała?
Po pierwsze nie do Zambrowa,a po drugie, bandę to trzeba było zweryfikować w czwartek,ale kalkulatorki się na Chojnach włączyły,co,nie było chęci
ale czemu ŁKS się nie pochwalił wczorajszym wieczorem to już sobie odpowiedzcie sami
Piszmy o tym co się wydarzyło a nie do czego co nie doszło. A o tym będziemy pisać jak do tego dojdzie bo to spotkanie jest nie uniknione :DAsusss pisze: 07.07.2024, 11:40Po pierwsze nie do Zambrowa,a po drugie, bandę to trzeba było zweryfikować w czwartek,ale kalkulatorki się na Chojnach włączyły,co,nie było chęci??? No bo jak by to było możliwe,że same zwycięstwa,banda się zbiera i nagle dobra passa została by przerwana
![]()
Oczywiście że tak tylko nie włączajcie kalkulatorów bo każda wasza akcja to przewaga liczbowa ,a jak nas jest więcej to was nie ma...Wczorajsze proporcje znasz? Jeśli nie znasz to popytaj swoich kolegów jakie były liczby,a mimo to,Nasza młodzież podjęła walkę i tutaj plus dla Nich,że nie spierdolili mimo dwóch cięższych K.O i waszej dużej przewagi liczebnej.19Łódź08 pisze: 07.07.2024, 12:05Piszmy o tym co się wydarzyło a nie do czego co nie doszło. A o tym będziemy pisać jak do tego dojdzie bo to spotkanie jest nie uniknione :DAsusss pisze: 07.07.2024, 11:40Po pierwsze nie do Zambrowa,a po drugie, bandę to trzeba było zweryfikować w czwartek,ale kalkulatorki się na Chojnach włączyły,co,nie było chęci??? No bo jak by to było możliwe,że same zwycięstwa,banda się zbiera i nagle dobra passa została by przerwana
![]()
Weź asuss bo się pogrążasz...
Z tymi flagami to co z tego ze wy do Aleksa zabraliście 4 flagi jak nie dowiezliscie żadnej :) ??
Napisz tez może ile razy Wy się zebraliście w ostatnim czasie WIEDZĄC że Łks jest zebrany kapelą??? Bo to chyba nie do końca jest tak ze to Łks ma za wami jeździć i na was polować, a mimo to i tak tak to właśnie wygląda..
Z tymi flagami to co z tego ze wy do Aleksa zabraliście 4 flagi jak nie dowiezliscie żadnej :) ??
Napisz tez może ile razy Wy się zebraliście w ostatnim czasie WIEDZĄC że Łks jest zebrany kapelą??? Bo to chyba nie do końca jest tak ze to Łks ma za wami jeździć i na was polować, a mimo to i tak tak to właśnie wygląda..
Może ustalmy kto dla kogo jest starszym a kto młodym 
Łks kalkulatory...
Mistrz, gościu naprawdę no zwyczajnie robisz przypał swoim.
WIdzew w******* dostajesz naokrogło ! ;)
ŁKS zalicza kolejny sukces a Widzew od w******* na Chojnach w tamtym roku nie potrafi się pozbierać do tej pory, bo organizacje i ekipe to mają c******.
-
ŁKS1908ŁKS
Ja wiem że jak idzie na Was ekipa która chce się bić to nie macie czasu na liczenie , a kupa w majtkach sprawiła że widzieliście podwójnie ale to nie zmienia faktu że nas 25.
Może dla niego młodzi to Ci co latają 3 lata a starszy co 10
-
krokiet_z_grzybami
Tak tylko wtrącę 5 groszy a propos tego wieku, nie wiem czy wiesz Panie Asussss, ale wiek 25-30 jest najlepszym "fighterskim" wiekiem, to właśnie w tych latach zawodnicy przeżywają głównie swój prime, więc to chyba raczej na plus dla bandy jak ma taki przedział wiekowy H niż staruchy po 40stce, którzy często są już dawno "zardzewiali" a mate znają już tylko z obrazków w telewizji.
Wracając do samego starcia, duży plus dla ŁKS za aktywność i wyczajkę rywala, swoją drogą ciekawi mnie czy mieli już ich wcześniej rozkminionych, wiedząc, że będą tam i tam imprezować czy raczej był to typowy spontan na zasadzie, że ktoś ich zauważył, poszedł telefon, zebrała się grupa i odwiedziła kolegów z drugiej strony.
Wracając do samego starcia, duży plus dla ŁKS za aktywność i wyczajkę rywala, swoją drogą ciekawi mnie czy mieli już ich wcześniej rozkminionych, wiedząc, że będą tam i tam imprezować czy raczej był to typowy spontan na zasadzie, że ktoś ich zauważył, poszedł telefon, zebrała się grupa i odwiedziła kolegów z drugiej strony.
-
WhiteBoyŁódź
Wrzucili zdjęcie na swoje socjale i ktoś życzliwy z ich znajomych pewnie puścił to dalej albo mają publiczne ustawienia profilu na fbkrokiet_z_grzybami pisze: 08.07.2024, 12:42 Tak tylko wtrącę 5 groszy a propos tego wieku, nie wiem czy wiesz Panie Asussss, ale wiek 25-30 jest najlepszym "fighterskim" wiekiem, to właśnie w tych latach zawodnicy przeżywają głównie swój prime, więc to chyba raczej na plus dla bandy jak ma taki przedział wiekowy H niż staruchy po 40stce, którzy często są już dawno "zardzewiali" a mate znają już tylko z obrazków w telewizji.
Były śpiewy,race ,więc było głośno. Ktoś puścił to dalej,poszło info, kilka telefonów i tyle. Nie była to akcja na zasadzie,że jeździli po mieście i nagle trafili.WhiteBoyŁódź pisze: 08.07.2024, 13:31Wrzucili zdjęcie na swoje socjale i ktoś życzliwy z ich znajomych pewnie puścił to dalej albo mają publiczne ustawienia profilu na fbkrokiet_z_grzybami pisze: 08.07.2024, 12:42 Tak tylko wtrącę 5 groszy a propos tego wieku, nie wiem czy wiesz Panie Asussss, ale wiek 25-30 jest najlepszym "fighterskim" wiekiem, to właśnie w tych latach zawodnicy przeżywają głównie swój prime, więc to chyba raczej na plus dla bandy jak ma taki przedział wiekowy H niż staruchy po 40stce, którzy często są już dawno "zardzewiali" a mate znają już tylko z obrazków w telewizji.
-
WhiteBoyŁódź
nie byłem tam, więc nie będę się wykłócał, ale siedzieli w giga spokojnym miejscu pomiędzy nowymi blokami a osiedlem pełnym dziadków, więc jakby były jakieś race czy śpiewy to psy by były po 5 minutachAsusss pisze: 08.07.2024, 13:34Były śpiewy,race ,więc było głośno. Ktoś puścił to dalej,poszło info, kilka telefonów i tyle. Nie była to akcja na zasadzie,że jeździli po mieście i nagle trafili.WhiteBoyŁódź pisze: 08.07.2024, 13:31Wrzucili zdjęcie na swoje socjale i ktoś życzliwy z ich znajomych pewnie puścił to dalej albo mają publiczne ustawienia profilu na fbkrokiet_z_grzybami pisze: 08.07.2024, 12:42 Tak tylko wtrącę 5 groszy a propos tego wieku, nie wiem czy wiesz Panie Asussss, ale wiek 25-30 jest najlepszym "fighterskim" wiekiem, to właśnie w tych latach zawodnicy przeżywają głównie swój prime, więc to chyba raczej na plus dla bandy jak ma taki przedział wiekowy H niż staruchy po 40stce, którzy często są już dawno "zardzewiali" a mate znają już tylko z obrazków w telewizji.
Twoi koledzy mają filmik więc jak znasz kogoś kumatego to podbij do niego to Ci prześle to zobaczyszWhiteBoyŁódź pisze: 08.07.2024, 14:05nie byłem tam, więc nie będę się wykłócał, ale siedzieli w giga spokojnym miejscu pomiędzy nowymi blokami a osiedlem pełnym dziadków, więc jakby były jakieś race czy śpiewy to psy by były po 5 minutachAsusss pisze: 08.07.2024, 13:34Były śpiewy,race ,więc było głośno. Ktoś puścił to dalej,poszło info, kilka telefonów i tyle. Nie była to akcja na zasadzie,że jeździli po mieście i nagle trafili.WhiteBoyŁódź pisze: 08.07.2024, 13:31
Wrzucili zdjęcie na swoje socjale i ktoś życzliwy z ich znajomych pewnie puścił to dalej albo mają publiczne ustawienia profilu na fb
WhiteBoyŁódź pisze: 08.07.2024, 14:05nie byłem tam, więc nie będę się wykłócał, ale siedzieli w giga spokojnym miejscu pomiędzy nowymi blokami a osiedlem pełnym dziadków, więc jakby były jakieś race czy śpiewy to psy by były po 5 minutachAsusss pisze: 08.07.2024, 13:34Były śpiewy,race ,więc było głośno. Ktoś puścił to dalej,poszło info, kilka telefonów i tyle. Nie była to akcja na zasadzie,że jeździli po mieście i nagle trafili.WhiteBoyŁódź pisze: 08.07.2024, 13:31
Wrzucili zdjęcie na swoje socjale i ktoś życzliwy z ich znajomych pewnie puścił to dalej albo mają publiczne ustawienia profilu na fb
Race, śpiewy, ubliżanie, ktoś usłyszał, nagrał, Nasi przyjechali tylko dać prezenty :).
-
Old StyleRDG
Dokładne liczby to zna Łks bo wie w ilu przyjechał i Widzew w ilu imprezował. 40 osób po stronie Łks to brednia. Łks sam się określił że było ich 6-ciu więcej ale to już nie ich problem tylko Widzewa. Walka bardzo długa bo rwała około 5 minut po jednej i drugiej stronie nokauty. Łks ostatecznie wygrywa a Widzew w ostatnim czasie kolejny raz przegrywa.
Pomyliłeś fora , forum dla niebieskich 'huliganów' jest tutaj parówo:
https://forumpolicyjne.pl/
https://forumpolicyjne.pl/
Musisz mieć strasznie smutne życie chłopaku, że uciekasz w internet i rozładowywujesz swoje frustracje tutaj. Sam miałem patole w domu, alkohol to ścierwo, i będąc młodym nastolatkiem też zdarzyło mi się ubliżać randomowym ludziom w internecie na jakichś różnych stronach (jeżeli już miałem w ogóle dostęp do neta) i robić inne, różne głupie rzeczy .Szczerze Ci współczuję i życzę wyjścia na prostą. Spróbuj uderzać w sport. Dostanie po pysku na salce, rzyganie z wysiłku, rozmowa z trenerem, kontakty koleżeńskie z innymi co trenują, to na prawdę pomaga. No chyba, że chłopaku masz dopiero z 13-15 lat,i rzeczywiście jesteś kibicem, to spróbuj zacząć jeździć na wyjazdy, i tutaj mechanizm będzie podoby - poznasz ludzi, i też ktoś Ci pokaże trochę świata. Życzę wyjścia na prostą, trzymaj się! Jak coś służę rozmową, pisz priv.
-
serce miasta
Jeszcze w temacie patologia...Czy jest jeszcze jakieś inne miasto w kraju takie jak Łódź w którym jest tak duży odsetek ludzi trenujących sparty walki?
Tu by się przydał mod z jednej i z drugiej strony, który by banował napinaczy. Chociaż Thor akurat dobrze napisał i wspomniał o crossowkach, gdzie pewnie mało kto tutaj wie o co chodzi 
Tak, to jest tak tajemna wiedza, że tylko chuligani co mają po sto ustawek i minimum trzy koszulki pitbulla to wiedzą
-
serce miasta
W mieście Łodzi tak to nie działa...
-
wiernyioddany
Raczej chodzi o ustalenia jakiś dłuższy czas temu że w walce nie używamy tych rękawic, kto miał z tym styczność to wie że robotę robi nie gorszą od sprzętu ;)UW1908 pisze: 10.07.2024, 14:15 Tak, to jest tak tajemna wiedza, że tylko chuligani co mają po sto ustawek i minimum trzy koszulki pitbulla to wiedzą![]()
-
serce miasta
dokładnie a żeby było śmieszniej to rycerze wiosny wyszli z propozycją nieużywania ww.rekawic że względu na ciężkie kontuzje swoich hoolies którzy walczą na przeróżnych galach mma itp.
-
krokiet_z_grzybami
Pytanie czysto informacyjne a czy czasem takie rękawice to przede wszystkim nie mają za zadanie chronić rąk walczącego w tego typu akcjach? Sam wspomniałeś, że walczą na przeróżnych galach mma, więc akurat ochrona częsci ciała, która jest niemalże najbardziej kontuzjogenna podczas walki czyli dłonie, to chyba takie całkiem oczywiste, ale żeby nie było, to moje tylko przemyślenie i pytanie (nawiązuje do tego, że gość mający je na dłoniach bardziej myśli o ochronie swoich rąk niżeli miałby to być jakiś duży atut w pobiciu przeciwnika, dodam: nie nie miałem ich na sobie, nie wiem "ile ewentualnej mocy dodają")
Musiałbyś zrozumieć na czym polega różnica między crossowkami a rękawicami do MMA.