To M dostał jakikolwiek wyrok?Edi Gluskin pisze: 07.07.2024, 14:45 A jaki wyrok dostał Misiek za tą akcje na Romka ? Uniewinniono go ?
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Weźcie zamknijcie ten temat, bo śmiech na sali co odwala tu kilka osób odpisujacych samemu sobie z kilku kont.
-
maczetatata
Wyslij swoj numer telefonu na priv kozaku
Jeśli są papiery to będę wdzięczny jak je zobaczębaniagieratdwapedaly pisze: 07.07.2024, 15:09 bania gierat cinek zielak bakster skopek piotrunio latino silny buła murzyn mlody zibi czarny bubus zielinski jarosz wąsik data cielak majkel dzynek rondel bernardo cysio pyza opal peja globus eryk
papier jest na wszystkich oprocz 3 ktorzy i tak trzymaja z reszta
prawie ze wszystkimi kontakty utrzymuje Ruch i Widzew i będzie to czarno na białym jak zgody potraktowały normalna Wisle
-
maczetatata
No Ja tez nawet okulary pozyczylem od babci i zaloze do ich przeczytania.Raptor35 pisze: 07.07.2024, 18:50Jeśli są papiery to będę wdzięczny jak je zobaczębaniagieratdwapedaly pisze: 07.07.2024, 15:09 bania gierat cinek zielak bakster skopek piotrunio latino silny buła murzyn mlody zibi czarny bubus zielinski jarosz wąsik data cielak majkel dzynek rondel bernardo cysio pyza opal peja globus eryk
prawie ze wszystkimi kontakty utrzymuje Ruch i Widzew i będzie to czarno na białym jak zgody potraktowały normalna Wisle
-
Zbedny_balast
Na pewno na w/w latały po necie, chyba dostępne na profilu FB "Kibolska Cracovia" gdzieś w okolicach 2020 roku wrzuconemaczetatata pisze: 07.07.2024, 18:56No Ja tez nawet okulary pozyczylem od babci i zaloze do ich przeczytania.Raptor35 pisze: 07.07.2024, 18:50Jeśli są papiery to będę wdzięczny jak je zobaczębaniagieratdwapedaly pisze: 07.07.2024, 15:09 bania gierat cinek zielak bakster skopek piotrunio latino silny buła murzyn mlody zibi czarny bubus zielinski jarosz wąsik data cielak majkel dzynek rondel bernardo cysio pyza opal peja globus eryk
A Gierat robi na batowicach , jeździ meleksem w domu pogrzebowym przy pogrzebach
A jakieś dowody na to są czy rzucanie słów na wiatr?nieznAJomy1906 pisze: 07.07.2024, 23:50 Wcześniej był temat Buły z feaków, to teraz może trochę blizniaczy temat: Widać od jakiegoś czasu jak niektóre gwiazdki z JG kręcą się w towarzystwie ludzi związanych z freakami. Stając się ich krakowskimi przydupasami. Od obstawiania ich na zakupach(wraz z ŁKS), poprzez ochranianie gal Fame, aż po dzisiejsze wydarzenie z przyjazdu małpy z USA do Krakowa(youtubera)
Widać to parcie na szkło :)
NP mała dziwka Frycz Obstawia te Galę między innymi onnieznAJomy1906 pisze: 07.07.2024, 23:50 Wcześniej był temat Buły z feaków, to teraz może trochę blizniaczy temat: Widać od jakiegoś czasu jak niektóre gwiazdki z JG kręcą się w towarzystwie ludzi związanych z freakami. Stając się ich krakowskimi przydupasami. Od obstawiania ich na zakupach(wraz z ŁKS), poprzez ochranianie gal Fame, aż po dzisiejsze wydarzenie z przyjazdu małpy z USA do Krakowa(youtubera)
https://www.youtube.com/live/mGT8mFqHPr ... tR_-&t=363kibiccc1 pisze: 07.07.2024, 23:59A jakieś dowody na to są czy rzucanie słów na wiatr?nieznAJomy1906 pisze: 07.07.2024, 23:50 Wcześniej był temat Buły z feaków, to teraz może trochę blizniaczy temat: Widać od jakiegoś czasu jak niektóre gwiazdki z JG kręcą się w towarzystwie ludzi związanych z freakami. Stając się ich krakowskimi przydupasami. Od obstawiania ich na zakupach(wraz z ŁKS), poprzez ochranianie gal Fame, aż po dzisiejsze wydarzenie z przyjazdu małpy z USA do Krakowa(youtubera)
Tutaj masz stream tego murzyna, możesz sobie zobaczyć kto go ochrania. Akurat śmieszny moment bo murzynek chciał zbić grabę z Bad Company
-
donguralesko
No ale kto ma obstawiać imprezy na terenie gdzie na bramkach stoi Cracovia, tak od lat jest w Krk że gdy są jakieś koncerty rapowe czy inne wydarzenia to jest tam Cracovia, bo wisła może obstawiać ale dożynki. Nie inaczej było dzisiaj w Forum gdzie stoi Cracovia, tyle.
Aaaa To ten Policjant Koziołek z cracovi jest bo to on trzyma tę bramkędonguralesko pisze: 08.07.2024, 00:18 No ale kto ma obstawiać imprezy na terenie gdzie na bramkach stoi Cracovia, tak od lat jest w Krk że gdy są jakieś koncerty rapowe czy inne wydarzenia to jest tam Cracovia, bo wisła może obstawiać ale dożynki. Nie inaczej było dzisiaj w Forum gdzie stoi Cracovia, tyle.
Raptor35 pisze: 08.07.2024, 00:45Nie wszędzie na rynku stoi cracovia jedynie kluby Go Go np.Szewska tylko stripy cracovia zresztą lamusy Frantic kto tam z Żydów stoi ?? Space Club tam wogle Żyda nie ma bramka neutralna i tak można wymieniać zresztą ostsnio bramki Z Fryczem na czele pogonieni przez jakiś małolatów śmiesznie to wyglądałodonguralesko pisze: 08.07.2024, 00:18 No ale kto ma obstawiać imprezy na terenie gdzie na bramkach stoi Cracovia, tak od lat jest w Krk że gdy są jakieś koncerty rapowe czy inne wydarzenia to jest tam Cracovia, bo wisła może obstawiać ale dożynki. Nie inaczej było dzisiaj w Forum gdzie stoi Cracovia, tyle.
Aaaa To ten Policjant Koziołek z cracovi jest bo to on trzyma tę bramkę
Na sektorach im małpki nie przeszkadzają, to i nie dziwne, że za szekle chodzą za nim po mieście. Ciekawe co na to koledzy z Legionu Piła.
Ale jak czołowy chuligan twojej zgody z Chorzowa żebrał bez skutku o walkę na clout to było ok?nieznAJomy1906 pisze: 07.07.2024, 23:50 Wcześniej był temat Buły z feaków, to teraz może trochę blizniaczy temat: Widać od jakiegoś czasu jak niektóre gwiazdki z JG kręcą się w towarzystwie ludzi związanych z freakami. Stając się ich krakowskimi przydupasami. Od obstawiania ich na zakupach(wraz z ŁKS), poprzez ochranianie gal Fame, aż po dzisiejsze wydarzenie z przyjazdu małpy z USA do Krakowa(youtubera)
-
maczetatata
Bula to nie dlugo poprowadzi dzien dobry tvn hahahaPatrykMasiakCwel pisze: 08.07.2024, 08:29 skoro mowa o freakch to jako internetowa obciagara wystąpiłam teraz na teledysku bo wiadomo ze dla pieniędzy zrobię wszystko taka ze mnie atencyjna ku***
czy jest tu ktoś komu mogę zjeść gowno albo opedzlowac kabla? moi koledzy z Lechii tez chcą zaznać tego wielkiego świata mediów szykujcie się na następnym twardych huliganow auuuuuuu
-
Edi Gluskin
Relacje nadesłał Baxter:SZURowski pisze: 06.07.2024, 22:09 Nie kłam ta dziewczyna miała 15 lat co nie znaczy że typ nie jest kurwą tak samo jak ten z unii tarnów.
Śniło mi się dzisiaj zatrzymanie przez CBŚ. Typowy sen. Z reguły obcinam im głowy mieczem samurajskim lub maczetą. Ale dziś było trochę inaczej. Było ich więcej a wśród nich ich przywódca. Dzieliły nas solidne drzwi antywłamaniowe a ja patrzyłem się na nich przez wizjer. W pewnym momencie obok nieproszonych gości pojawiło się jakieś kłębowisko macek wyglądające jak kosmici z filmu "na skraju jutra" i zaczęlo napierdalać w drzwi i krzyczec ,,policja otwórz drzwi'' . Akurat tak się złożyło że maczety przy sobie nie miałem więc nie chciałem ruszać na niezbadanego przeciwnika z pięściami. Zaśmiałem się tylko pod nosem i zacząłem się modlić "Ojcze nasz, który jesteś w niebie, niech się święci imię twoje, niech przyjdzie królestwo twoje, tak w niebie jak i na ziemi, choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę". Cebeesiaki zaśmiały się głośno śmiechem który chwilę potem przerodził się w skowyt cierpienia i nagle odstąpili od drzwi i zostawili mnie w spokoju.
-
maczetatata
Napierdalasz ze szpitala psyhiatrycznego?Edi Gluskin pisze: 08.07.2024, 10:13Relacje nadesłał Baxter:SZURowski pisze: 06.07.2024, 22:09 Nie kłam ta dziewczyna miała 15 lat co nie znaczy że typ nie jest kurwą tak samo jak ten z unii tarnów.
Śniło mi się dzisiaj zatrzymanie przez CBŚ. Typowy sen. Z reguły obcinam im głowy mieczem samurajskim lub maczetą. Ale dziś było trochę inaczej. Było ich więcej a wśród nich ich przywódca. Dzieliły nas solidne drzwi antywłamaniowe a ja patrzyłem się na nich przez wizjer. W pewnym momencie obok nieproszonych gości pojawiło się jakieś kłębowisko macek wyglądające jak kosmici z filmu "na skraju jutra" i zaczęlo napierdalać w drzwi i krzyczec ,,policja otwórz drzwi'' . Akurat tak się złożyło że maczety przy sobie nie miałem więc nie chciałem ruszać na niezbadanego przeciwnika z pięściami. Zaśmiałem się tylko pod nosem i zacząłem się modlić "Ojcze nasz, który jesteś w niebie, niech się święci imię twoje, niech przyjdzie królestwo twoje, tak w niebie jak i na ziemi, choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę". Cebeesiaki zaśmiały się głośno śmiechem który chwilę potem przerodził się w skowyt cierpienia i nagle odstąpili od drzwi i zostawili mnie w spokoju.
-
maczetatata
Teraz takie czasy ze nie kazdy dostanie 60 i na komendzie sa zawody kto wpierdoli wiecej makowca.Szkoda tylko naiwnych co jeszcze wierza w te zasady ale ich tez zycie sprowadzi na ziemie w swim czasie ;)AlaskańskiSmok pisze: 08.07.2024, 10:38ja mam papiery na baxtera, piotrunia, skopka, wojcika i skowronskiego tylko nie wiem jak można je tu wkleić, zresztą mam po 20-30 stron na kazdego to nawet sie tu nie zmiesci. kazdy rozjebal sie konkretnie nie tylko o interesy ale przede wszystkim o sprawy kibicowskieRaptor35 pisze: 07.07.2024, 18:50Jeśli są papiery to będę wdzięczny jak je zobaczębaniagieratdwapedaly pisze: 07.07.2024, 15:09 bania gierat cinek zielak bakster skopek piotrunio latino silny buła murzyn mlody zibi czarny bubus zielinski jarosz wąsik data cielak majkel dzynek rondel bernardo cysio pyza opal peja globus eryk
Rozumiem a i pytanie czy zbijanie piątek i trzymanie się z byłym policjantem jest normalne czy się nie liczy bo były policjant? Dla mnie to h** w dupe ...Bez dyskusjiAlaskańskiSmok pisze: 08.07.2024, 10:38ja mam papiery na baxtera, piotrunia, skopka, wojcika i skowronskiego tylko nie wiem jak można je tu wkleić, zresztą mam po 20-30 stron na kazdego to nawet sie tu nie zmiesci. kazdy rozjebal sie konkretnie nie tylko o interesy ale przede wszystkim o sprawy kibicowskieRaptor35 pisze: 07.07.2024, 18:50Jeśli są papiery to będę wdzięczny jak je zobaczębaniagieratdwapedaly pisze: 07.07.2024, 15:09 bania gierat cinek zielak bakster skopek piotrunio latino silny buła murzyn mlody zibi czarny bubus zielinski jarosz wąsik data cielak majkel dzynek rondel bernardo cysio pyza opal peja globus eryk
Ciekawy jestem opini
-
fredperrycp
Coraz lepszy ten temat 
No ciekawe bo ten główny "włodarz" fame, Rafał P. buja się ostatnio z bułą. Razem sobie na rajdy szybkimi samochodami jeżdżą np.jestesmywaszastolicą pisze: 08.07.2024, 07:33 To ludzie z Lecha założyli fame mma po upadku ich gal IWT i wszędzie tam jest Lech na ochronie to wiadomo ze dadzą zarobić Cracovii a nie komu innemu
-
obserwator17
Przecież wiaadomo że mudżin by se tak na lajcie nie łaził po Krakowie bez obstawy lokalsów, jeszcze jakieś zaczepki do BC, gdyby nie obstawa lokalsów to wyłapałby po liściu za głupie gadanie w ich kierunku :p
-
Edi Gluskin
Szybkie info z fejsbuka kumaci.pl:
WSH (ok. 100 osób) już kręci się pod stadionem, a do meczu jeszcze 2 dni. Wieczorem ma dojechać Ruch a jutro Widzew. Prawdopodobnie na młynie zawiśnie flaga Wisła Sharks
WSH (ok. 100 osób) już kręci się pod stadionem, a do meczu jeszcze 2 dni. Wieczorem ma dojechać Ruch a jutro Widzew. Prawdopodobnie na młynie zawiśnie flaga Wisła Sharks
-
obserwator17
a w tej bajce były miśki? :DEdi Gluskin pisze: 09.07.2024, 11:01 Szybkie info z fejsbuka kumaci.pl:
-
Patrycja Masiak
Jeszcze zydzew ma dojechać jak szpital pozwoli im wyjść po wpierdolu od drugich pejsów
-
ŁBZKochaNajmocniej
gwałty na nieletnich, spoko temat do szydery i żartów, gratuluję
-
Patrycja Masiak
Skoro jestem sutenerem to dlaczego nie mogę wystawić córki do burdelu? Ja ją sprawdziłem w wannie i jest ok
czas stąd spierdalać. poziom na tym forum osiągnął dawno temu dno. Młodsze pokolenia widać jak są zwyczajnie puste i głupie. Moderatorom nie powiem co w co za to, że dopuścili do takiego rynsztoku i postów o gwałceniu dzieci.
-
Patrycja Masiak
Tak, rozmnożyłem się z pewną kurwą z Wybrzeża. Niedługo zacznie na mnie zarabiać tak jak jej mama zarabiała przez lata na moją miche
Pretensje można mieć do tych chuligańskich celebrytów którzy wywlekli pewne sprawy na forum publiczne i do internetu, a potem swoimi czynami oraz słowami dali obśmiać zasady i kodeksy. Nic dziwnego że młodzież ma z tego bekę jak ma się takich przedstawicieli a nie innych i daje im się błaznować.
-
Edi Gluskin
Odpierdolcie sie od młodych przypominam że większość konfidentów ze srodowiska kibicow jest po trzydziestce lub po czterdziestce i zazwyczaj są to osoby za które jeszcze niedawno dalibyście się pociąć i które do niedawna były szanowane w tym środowisku (pomijam już coraz częstsze sytuacje ze niektórzy nadal trzymają z konfidentami tak jak np ten rzekomy top 1 w h czyli lech zdech i master) . a potem my młodzi widzimy ze takie k**** sie rozpierdalają na komendzie chociaz sami najgłośniej krzyczeli o zasadach to jak mamy nie mieć beki z tych pajaców haha wszędzie hipokryzja i podwójne standardy
Kazdy ciśnie górnikowi o treningi z psem a jakbyscie nie siedzieli pod kamienem to byscie widzieli że podobne sytuacje są prawie wszędzie że ktoś np na silce trenuje z psem. Pierwszy przykład to Mirek Klusek z chwm który trenuje z psem na siłce a potem zadzwonił do lochy przed zatrzymaniami żeby go ostrzec o akcji CBS w Krk a info miał własnie od tego psa
taka lechia co najgłośniej się śmiała z konfidentów w Krakowie a teraz sami muszą się z tym zmierzyć bo typ od nich z czołówki się rozjebal a ponoć już następni zeznają to zaraz na zielonej zabraknie miejsca na pdw haha dawaj Balon wez jeszcze zeznaj na tą kurwe masiaka to przynajmniej nie bedzie wiecej pajacował w internecie
Kazdy ciśnie górnikowi o treningi z psem a jakbyscie nie siedzieli pod kamienem to byscie widzieli że podobne sytuacje są prawie wszędzie że ktoś np na silce trenuje z psem. Pierwszy przykład to Mirek Klusek z chwm który trenuje z psem na siłce a potem zadzwonił do lochy przed zatrzymaniami żeby go ostrzec o akcji CBS w Krk a info miał własnie od tego psa
taka lechia co najgłośniej się śmiała z konfidentów w Krakowie a teraz sami muszą się z tym zmierzyć bo typ od nich z czołówki się rozjebal a ponoć już następni zeznają to zaraz na zielonej zabraknie miejsca na pdw haha dawaj Balon wez jeszcze zeznaj na tą kurwe masiaka to przynajmniej nie bedzie wiecej pajacował w internecie
Grubo wy chuje już jest zgłaszane na policję na was tak jak Cracovia daje z d*** na policji razem z lychem i elksom
Ja lubiem patryk bułka bo spoko się bije i nikt go nie pokona jest niepokonany i mu zazdroście
-
Śnieżnobiały
Że też ci się tak chce cioto napierdalać tu całymi dniami z 20 różnych kont. Zdechnij szmato zanim złożysz jaja.
-
Edi Gluskin
https://www.youtube.com/watch?v=qN1osTtiMAo polecam od 5:30 haha jakie wynalazki na młynie wisełki
Ale rucham twoja kobite gruba opasłą świnie ale nie narzekam bo wiem że twoja ty szmaciarzu j*****. Twoja kobieta to najtańsza prostytutka w KrakowieŚnieżnobiały pisze: 10.07.2024, 08:48 Że też ci się tak chce cioto napierdalać tu całymi dniami z 20 różnych kont. Zdechnij szmato zanim złożysz jaja.
TO MY ZAGLEBIE SOSNOWJEC NAJELPSST KLUB I LEGIA TEZ Z NAMI JEST NAJLEPSZA SIALALALALALA
60-tki rządzą na mieście zarówno z obu stron.
Ruch, Widzew nie popierają WSH, więc nie szerz farmazonów.niewinny1 pisze: 10.07.2024, 16:30z WSH lataja sztywni ludzie co grypsowali w kryminale i maja poparcie ludzi z Wisły Ruchu Widzewa i Elany wiec zamknij cipe albo powiedz kim jesteś i bardzo szybko to odszczekasz