LKS DOKTÓR CZARNYLAS
3 edycja vlep.
Vlepy byly robione w ultrastylu, wykonanie bardzo dobre jak i kontakt, nakład 4000 sztuk rozmiar 7x7. Polecam kolesia!!!
Ciekawe vlepki Siarki. Fajne przesłanie ( podoba mi się promowanie fanatyzmu ) .Troszkę stronę graficzną moznaby poprawić ale ogólnie vlepki na +.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Absolutnie żaden zbieg okoliczności !! Jawne i perfidne ksero !! Żeby nie czcionka to bym nie odróżnił ...
I jeszcze słówko na temat Zatorza - widać projektantowi nie starczyło juz umiejętności na zamazanie pseudo znaku wodnego z buldoga. Wszak za dużo na nim przejść tonalnych.
Paiatzzo pisze:Absolutnie żaden zbieg okoliczności !! Jawne i perfidne ksero !! Żeby nie czcionka to bym nie odróżnił ...
I jeszcze słówko na temat Zatorza - widać projektantowi nie starczyło juz umiejętności na zamazanie pseudo znaku wodnego z buldoga. Wszak za dużo na nim przejść tonalnych.
Tak sie składa że ja robiłem projekty. Wlepki Radomska na oczy nie widziałem bo nie przeglądam wszystkich wlep na świecie to raz Dwa jedyne podobieństwo to herb na orle nic więcej , tak sądząc to Radomsko mogło skserować po NOPie bo podejrzewam że jednak jako pierwsi na orła wsadzili falangę Co do bulldoga też bzdura bo od zębów odchodzi odbłysk także wielką filozofią nie byłoby zamazanie tego znaku.
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
Paiatzzo pisze:Absolutnie żaden zbieg okoliczności !! Jawne i perfidne ksero !! Żeby nie czcionka to bym nie odróżnił ...
Tak sie składa że ja robiłem projekty. Wlepki Radomska na oczy nie widziałem bo nie przeglądam wszystkich wlep na świecie to raz Dwa jedyne podobieństwo to herb na orle nic więcej , tak sądząc to Radomsko mogło skserować po NOPie bo podejrzewam że jednak jako pierwsi na orła wsadzili falangę /quote]
Na tym forum ciężko odczytać co jest ironią a co na poważnie
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”